#milkstoragemurah

MOST RECENT

Assalamualaikum,
Zaman sekarang berniaga bukan macam dulu. Sekarang dah ada online semuanya mudah. Kita jual barang kat shah Alam orang kat Jordan pun boleh view product kita. Buat masa ni Kak Nad belum Ada kedai, simpan stock kat Rumah, buat secara online. Berniaga sambil2. Apa yang perlu diutamakan kita utamankan.
Bagi Kak Nad apa yang kita buat semuanya bergantung pada niat. Kalau niat kita baik InsyaAllah semuanya jadi mudah.
Turun-naik susah-senang berniaga itu biasa, kita yakin aje dengan rezeki Allah😊💚
You all yang berniaga tu kak Nad doakan murah rezeki selalu. Jangan Lupa sentiasa perbaharui niat💚💚💚
.
Item dalam gambar:
⏩ foldaway cooler bag RM20
⏩ ice brick rm16
⏩ drying rack rm26
⏩ Pakej milk storage bags:
✅ 5 kotak RM 60sm/RM65ss
✅ 10 kotak RM 110sm/RM115ss
✅ Harga pakej dah termasuk Poslaju
✅ Boleh campur size 5/7/10/12oz!
.
📲 whatsapp Nadia 012.299.3303
.
Atau Click link di profile🙂
.
🔸Self pick up (Hari Bekerja):
.
🚩Bangsar LRT (9am-5pm)
🚩Bukit Jelutong (1st Dental Clinic) (8am-9am)
🚩Alam Budiman sec u10 (5pm-8.00pm)
.
📦Untuk postage InsyaAllah setiap hari Isnin⏩Sabtu kecuali sabtu pertama😊
.
#autumnzmurah
#autumnzmalaysia
#milkstoragebags
#milkstoragebottles
#milkstoragemurah
#plastiksusumurah
#botolsusumurah
#coolerbagmurah
#diaperbagmurah
#backpackmurah
#barangbabymurah
#kedaibabymurah
#hadiahbabymurah
#babyspoonmurah
#milksavermurah
#milkcollectormurah
#icebrickmurah
#icepackmurah
#babyblanketmurah
#begtravelbabymurah
#babybibmurah
#berusgigibaby
#bananateethermurah
#berusbotolmurah
#botolwideneck
#dryingrackmurah
#babyfoodcupmurah
#begsusumurah
#diaperbackpackmurah
#terapiinstagram

.
🌻FOLDAWAY COOLER BAG🌻
.
⏩muat 6 storage bottles dan 1 ice brick
⏩sesuai untuk dijadikan beg ke pengasuh dan travel samada untuk ebm atau homemade puree.
⏩susu tahan sejuk sehingga 8jam bersama ice brick
.
💕Autumnz foldaway cooler bag: RM 20
.
💕Ice brick :RM 16
.
📦Poslaju RM 10 SM (bag+ icebrick)
📦Poslaju Rm8 SM (beg sahaja)
.
Whatsapp Nadia📲012.299.3303
Atau click link di profile untuk order😇
.
#autumnzmalaysia #autumnzmurah #autumnzstoragebag #autumnzbabyfoodcup #autumnzcoolerbag #icepack #icegel #coolerbagmalaysia #wideneckbottle #storagebottle #storageplastic #ebmstoragebottle #ebmstorage #ebmplastic #babyfoodcup #babyfoodstorage #coolerbag #wideneckstoragebottle #icebrick #doubleziplock #ebmstorageplastic #babyblanket #milksaver #milkcollector #diaperbackpack #coolerbagmurah #milkstoragemurah #kedaibaby #barangbabymurah #plastiksusu

.
🌻FOLDAWAY COOLER BAG🌻
.
⏩muat 6 storage bottles dan 1 ice brick
⏩sesuai untuk dijadikan beg ke pengasuh dan travel samada untuk ebm atau homemade puree.
⏩susu tahan sejuk sehingga 8jam bersama ice brick
.
💕Autumnz foldaway cooler bag: RM 20
.
💕Ice brick :RM 16
.
📦Poslaju RM 10 SM (bag+ icebrick)
📦Poslaju Rm8 SM (beg sahaja)
.
Whatsapp Nadia📲012.299.3303
Atau click link di profile untuk order😇
.
#autumnzmalaysia #autumnzmurah #autumnzstoragebag #autumnzbabyfoodcup #autumnzcoolerbag #icepack #icegel #coolerbagmalaysia #wideneckbottle #storagebottle #storageplastic #ebmstoragebottle #ebmstorage #ebmplastic #babyfoodcup #babyfoodstorage #coolerbag #wideneckstoragebottle #icebrick #doubleziplock #ebmstorageplastic #babyblanket #milksaver #milkcollector #diaperbackpack #coolerbagmurah #milkstoragemurah #kedaibaby #barangbabymurah #plastiksusu

.
🌻FOLDAWAY COOLER BAG🌻
.
⏩muat 6 storage bottles dan 1 ice brick
⏩sesuai untuk dijadikan beg ke pengasuh dan travel samada untuk ebm atau homemade puree.
⏩susu tahan sejuk sehingga 8jam bersama ice brick
.
💕Autumnz foldaway cooler bag: RM 20
.
💕Ice brick :RM 16
.
📦Poslaju RM 10 SM (bag+ icebrick)
📦Poslaju Rm8 SM (beg sahaja)
.
Whatsapp Nadia📲012.299.3303
Atau click link di profile untuk order😇
.
#autumnzmalaysia #autumnzmurah #autumnzstoragebag #autumnzbabyfoodcup #autumnzcoolerbag #icepack #icegel #coolerbagmalaysia #wideneckbottle #storagebottle #storageplastic #ebmstoragebottle #ebmstorage #ebmplastic #babyfoodcup #babyfoodstorage #coolerbag #wideneckstoragebottle #icebrick #doubleziplock #ebmstorageplastic #babyblanket #milksaver #milkcollector #diaperbackpack #coolerbagmurah #milkstoragemurah #kedaibaby #barangbabymurah #plastiksusu

.
🌻FOLDAWAY COOLER BAG🌻
.
⏩muat 6 storage bottles dan 1 ice brick
⏩sesuai untuk dijadikan beg ke pengasuh dan travel samada untuk ebm atau homemade puree.
⏩susu tahan sejuk sehingga 8jam bersama ice brick
.
💕Autumnz foldaway cooler bag: RM 20
.
💕Ice brick :RM 16
.
📦Poslaju RM 10 SM (bag+ icebrick)
📦Poslaju Rm8 SM (beg sahaja)
.
Whatsapp Nadia📲012.299.3303
Atau click link di profile untuk order😇
.
#autumnzmalaysia #autumnzmurah #autumnzstoragebag #autumnzbabyfoodcup #autumnzcoolerbag #icepack #icegel #coolerbagmalaysia #wideneckbottle #storagebottle #storageplastic #ebmstoragebottle #ebmstorage #ebmplastic #babyfoodcup #babyfoodstorage #coolerbag #wideneckstoragebottle #icebrick #doubleziplock #ebmstorageplastic #babyblanket #milksaver #milkcollector #diaperbackpack #coolerbagmurah #milkstoragemurah #kedaibaby #barangbabymurah #plastiksusu

.
🌻FOLDAWAY COOLER BAG🌻
.
⏩muat 6 storage bottles dan 1 ice brick
⏩sesuai untuk dijadikan beg ke pengasuh dan travel samada untuk ebm atau homemade puree.
⏩susu tahan sejuk sehingga 8jam bersama ice brick
.
💕Autumnz foldaway cooler bag: RM 20
.
💕Ice brick :RM 16
.
📦Poslaju RM 10 SM (bag+ icebrick)
📦Poslaju Rm8 SM (beg sahaja)
.
Whatsapp Nadia📲012.299.3303
Atau click link di profile untuk order😇
.
#autumnzmalaysia #autumnzmurah #autumnzstoragebag #autumnzbabyfoodcup #autumnzcoolerbag #icepack #icegel #coolerbagmalaysia #wideneckbottle #storagebottle #storageplastic #ebmstoragebottle #ebmstorage #ebmplastic #babyfoodcup #babyfoodstorage #coolerbag #wideneckstoragebottle #icebrick #doubleziplock #ebmstorageplastic #babyblanket #milksaver #milkcollector #diaperbackpack #coolerbagmurah #milkstoragemurah #kedaibaby #barangbabymurah #plastiksusu

.
🌻FOLDAWAY COOLER BAG🌻
.
⏩muat 6 storage bottles dan 1 ice brick
⏩sesuai untuk dijadikan beg ke pengasuh dan travel samada untuk ebm atau homemade puree.
⏩susu tahan sejuk sehingga 8jam bersama ice brick
.
💕Autumnz foldaway cooler bag: RM 20
.
💕Ice brick :RM 16
.
📦Poslaju RM 10 SM (bag+ icebrick)
📦Poslaju Rm8 SM (beg sahaja)
.
Whatsapp Nadia📲012.299.3303
Atau click link di profile untuk order😇
.
#autumnzmalaysia #autumnzmurah #autumnzstoragebag #autumnzbabyfoodcup #autumnzcoolerbag #icepack #icegel #coolerbagmalaysia #wideneckbottle #storagebottle #storageplastic #ebmstoragebottle #ebmstorage #ebmplastic #babyfoodcup #babyfoodstorage #coolerbag #wideneckstoragebottle #icebrick #doubleziplock #ebmstorageplastic #babyblanket #milksaver #milkcollector #diaperbackpack #coolerbagmurah #milkstoragemurah #kedaibaby #barangbabymurah #plastiksusu

.
🌻FOLDAWAY COOLER BAG🌻
.
⏩muat 6 storage bottles dan 1 ice brick
⏩sesuai untuk dijadikan beg ke pengasuh dan travel samada untuk ebm atau homemade puree.
⏩susu tahan sejuk sehingga 8jam bersama ice brick
.
💕Autumnz foldaway cooler bag: RM 20
.
💕Ice brick :RM 16
.
📦Poslaju RM 10 SM (bag+ icebrick)
📦Poslaju Rm8 SM (beg sahaja)
.
Whatsapp Nadia📲012.299.3303
Atau click link di profile untuk order😇
.
#autumnzmalaysia #autumnzmurah #autumnzstoragebag #autumnzbabyfoodcup #autumnzcoolerbag #icepack #icegel #coolerbagmalaysia #wideneckbottle #storagebottle #storageplastic #ebmstoragebottle #ebmstorage #ebmplastic #babyfoodcup #babyfoodstorage #coolerbag #wideneckstoragebottle #icebrick #doubleziplock #ebmstorageplastic #babyblanket #milksaver #milkcollector #diaperbackpack #coolerbagmurah #milkstoragemurah #kedaibaby #barangbabymurah #plastiksusu

.
🌻FOLDAWAY COOLER BAG🌻
.
⏩muat 6 storage bottles dan 1 ice brick
⏩sesuai untuk dijadikan beg ke pengasuh dan travel samada untuk ebm atau homemade puree.
⏩susu tahan sejuk sehingga 8jam bersama ice brick
.
💕Autumnz foldaway cooler bag: RM 20
.
💕Ice brick :RM 16
.
📦Poslaju RM 10 SM (bag+ icebrick)
📦Poslaju Rm8 SM (beg sahaja)
.
Whatsapp Nadia📲012.299.3303
Atau click link di profile untuk order😇
.
#autumnzmalaysia #autumnzmurah #autumnzstoragebag #autumnzbabyfoodcup #autumnzcoolerbag #icepack #icegel #coolerbagmalaysia #wideneckbottle #storagebottle #storageplastic #ebmstoragebottle #ebmstorage #ebmplastic #babyfoodcup #babyfoodstorage #coolerbag #wideneckstoragebottle #icebrick #doubleziplock #ebmstorageplastic #babyblanket #milksaver #milkcollector #diaperbackpack #coolerbagmurah #milkstoragemurah #kedaibaby #barangbabymurah #plastiksusu

GIFTS for officemate and her new bundle of joy.

Thank you dear sisters for shopping with us.

#babybodysuit
#sleepsuit
#babysocks
#milkstoragemurah
#MazLittleShop

Assalamualaikum,
Milk storage bags cute.murah.berkualiti.
Customer siap boleh buat jual tau. Murah tak murah? Whatsapp Kak Nad untuk harga borong 20 kotak ke atas. Harga pakej pun murah je....😊
⏩ Pakej milk storage bags:
✅ 5 kotak RM 60sm/RM65ss
✅ 10 kotak RM 110sm/RM115ss
✅ Harga pakej dah termasuk Poslaju
✅ Boleh campur size 5/7/10/12oz!
.
📲 whatsapp Nadia 012.299.3303
.
Atau Click link di profile🙂
.
🔸Self pick up (Hari Bekerja):
.
🚩Bangsar LRT (9am-5pm)
🚩Bukit Jelutong (1st Dental Clinic) (8am-9am)
🚩Alam Budiman sec u10 (5pm-8.00pm)
.
📦Untuk postage InsyaAllah setiap hari Isnin⏩Sabtu kecuali sabtu pertama😊
.
#autumnzmurah
#autumnzmalaysia
#milkstoragebags
#milkstoragebottles
#milkstoragemurah
#plastiksusumurah
#botolsusumurah
#coolerbagmurah
#diaperbagmurah
#backpackmurah
#barangbabymurah
#kedaibabymurah
#hadiahbabymurah
#babyspoonmurah
#milksavermurah
#milkcollectormurah
#icebrickmurah
#icepackmurah
#babyblanketmurah
#begtravelbabymurah
#babybibmurah
#berusgigibaby
#bananateethermurah
#berusbotolmurah
#botolwideneck
#dryingrackmurah
#babyfoodcupmurah
#begsusumurah
#diaperbackpackmurah
#terapiinstagram

Most Popular Instagram Hashtags