[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#milkboosters

2792 posts

TOP POSTS

#Repost @leilannismilk
・・・
My goodies are here!😍 I’ve been taking Dairy Diva for a while now. I’ve decided to switch it up. Hello, Lush Leche & Milk MachineπŸ‘‹πŸΌ be good to me. Loved the little message the card had. β€œRemember this, for it is as true as true gets: Your body is not a lemon. You are not a machine. The creator is not a careless mechanic.” - Ina May Gaskin. Thank you @euphoricherbals πŸ’‹ .
.
.
#euphoricherbals #milkmachine #lushleche #milkymama #milkboosters #liquidgold #tea #herbaltea #momswhobreastfeed #breastmilk #momswhopump #inamay #midwife #organic #moringa #spirulina #glutenfree #bodypositive

Ada ke kawan-kawan uols yang baru bersalin?
.
Biasanya kita bagi hadiah kat baby kan?😁
.
Apa kata,kali ni kita bagi hadiah kat mommy pulak. Kita support dia untuk breastfeed baby. Mesti dia terharu dapat kawan yang sangat supportive macam uolss 😍😍
.
Set ni murah je uolss. Less than RM100 😁. Nak tau lebih lanjut,
wasap ---> 0133736588
.
#silikonbreastpump #setpantang #setpenyusuan #femilac #milkboosters

#Milkboosters #auramommilk #mamom #fenugreek #domperidone Been constantly taking all these and alhamdulillah I can catch up to supply the demands. All for producing #liquidgold for the baby.

Assalamualaikum hampa... baru gaji knnnn πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„
Meh singgah sat cuci mata dlu weekend2 ni 😘
Cikidajuai barang kemas 916 tau.. kalo nak yang bajet2 pun ada.. Wasap ja nahhh ☺️ https://www.wasap.my/0135028259

#mjbiomax
#utara #kulimkedah
#badansihatpoketsihat
#superNutrition
#ProjekKayaCantikSihat
#susukambingsedap
#rawatansemulajadi
#milkboosters
#65%susukambing #madu #kurma
#ginkoboliba #delima #serbukmutiara
#1klikRM2500
#emastanpaGST

Hai hampa... Mesti tengah santai2 malam depan tv sekarang ni? ☺️ jom santai sambil layann video cik ida buat ni untuk hampa semua.. Rajin2 la share kt kengkawan hampa noo 😘

#mjbiomax
#utara #kulimkedah
#badansihatpoketsihat
#superNutrition
#ProjekKayaCantikSihat
#susukambingsedap
#rawatansemulajadi
#milkboosters
#65%susukambing #madu #kurma
#ginkoboliba #delima #serbukmutiara
#1klikRM2500
#emastanpaupah

PostNatal LaMamma ni memang BFF Ibu Berpantang. Asam jawa antara BAHAN PREMIUM jamu moden ni tau. KHASIAT #JamuSedapLaMamma ialah
.
πŸ’ Membantu repair RAHIM
πŸ‘™ Hilangkan KEPUTIHAN
πŸ’† Atasi masalah PMS HAID
βœ‚οΈ Bantu cepatkan proses luka bersalin normal atau CZER kering
πŸ’ƒ Body SLIM acam Che Ta
🍼 MILKBOOSTER meriahkan susu badan
πŸ’ͺ Beri TENAGA sepanjang hari
🚽 Atasi SEMBELIT
.
Harga: RM90 (sm) / Rm100(ss)
Combo 2: RM160 (sm) / Rm180 (ss)
.
.
🎁 FREE GIFT #LosyenPanasWangiLaMamma bernilai Rm50 *selagi stok masih ada.
.
DM atau whatsapp KakJa lelajusss.
.
Hakak Jamu,
KakJa #UmmiModen
.
012.7142042
012.7142042
012.7142042

Ni rutin cik ida bila ari cuti 😁😁 Mai market beli stok ikan untuk 1 minggu.. 😬😬😬 Petang nanti kita buat cucuq pulak.. 😘

Sapa nak order Biomax wasap cik ida truih naa.. free post arini 😘

https://www.wasap.my/0135028259

#mjbiomax
#utara #kulimkedah
#badansihatpoketsihat
#superNutrition
#ProjekKayaCantikSihat
#susukambingsedap
#rawatansemulajadi
#milkboosters
#65%susukambing #madu #kurma
#ginkoboliba #delima #serbukmutiara
#1klikRM2500
#emastanpaupah

πŸŽ„Tis the season....for FLU!😰 We are deep in the midst of the monsoon season. Noah has had one pretty bad hit of it and Belles has thankfully only had a lightly. While Belles is sadly beyond the help of my milk, it was all Noah wanted.
You might be sick, they might be sick. Either way...breast is best!
Feeding them will help you to recover...and obviously will help them get better too!
The only free medicine in the world! πŸ’šπŸ’œπŸ’™ #liquidgold #magicmilk #breastmilk #milkboosters #breastdrink #bosomnectar #flu #fluseason #monsoonseason #singapore #parenting #motherhood #momlife #kids #sickday #toddlers #toddlerfeeding #extendedbreastfeeding #love #family #sugarfree #lactationsg

MOST RECENT

Berita baek 😍

Untuk sapa yang ada masalah sembelit.. ini lah masa mencuba Biomax 😘

https://www.wasap.my/0135028259

#mjbiomax
#utara #kulimkedah
#badansihatpoketsihat
#superNutrition
#ProjekKayaCantikSihat
#susukambingsedap
#rawatansemulajadi
#milkboosters
#65%susukambing #madu #kurma
#ginkoboliba #delima #serbukmutiara
#1klikRM2500
#emastanpagst

🌸YES 2017🌸

Dapatkan #LosyenPanasWangiLaMamma secara percuma dengan setiap pembelian #JamuSedapLaMamma. DM atau whatsapp terus ke
.
012.7142042
012.7142042
012.7142042
.
.
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
Oleh KakJa @jajaxerul
PreNatal @naikkan.hb.low
Katalog produk @lamamma.my
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–

Mira Aliyana:
Alhamdulillah..rezeki anak..mommies kt luar sn x nk cuba ke??
.
Jangan risau pink lady ni selamat sebab die dr herba..macam jamu or ubat periuk yg kite minum dlm pantang tu..cubalah mommies,mana tahu pink lady ni serasi..dpt sama2 kite perjuangkan hak ank..kita jangan putus asa..perlu try n error dlm mencari milk booster yang sesuai dgn kita..dan yang paling penting keep on positive + mind set! β€œSusu saya banyak!makan pink lady lagi banyak!” 😊
.
#pinkladybodyperfection #milkboosters #allinonebotle #susumeriah #tetektegang #payudarategang #tetekmantap #payudaramantap #tambahsusu

Repost from @nieschaadam @TopRankRepost #TopRankRepost Flower,Makeup & Health are women bestfriendπŸ’πŸ’„πŸ’™ but let Jamutunteja taking care of your health and beautyπŸ€—

so,lets try ladies..u sure gonna ask for more..trust me😘

#jamutunteja #jamutuntejaterengganu #lifestylejamu #milkboosters #energybooster #beauty #jamufit #slimming #health @jamutunteja_stockist_ain @jamutunteja_hq

πŸŽ„Tis the season....for FLU!😰 We are deep in the midst of the monsoon season. Noah has had one pretty bad hit of it and Belles has thankfully only had a lightly. While Belles is sadly beyond the help of my milk, it was all Noah wanted.
You might be sick, they might be sick. Either way...breast is best!
Feeding them will help you to recover...and obviously will help them get better too!
The only free medicine in the world! πŸ’šπŸ’œπŸ’™ #liquidgold #magicmilk #breastmilk #milkboosters #breastdrink #bosomnectar #flu #fluseason #monsoonseason #singapore #parenting #motherhood #momlife #kids #sickday #toddlers #toddlerfeeding #extendedbreastfeeding #love #family #sugarfree #lactationsg

ESP ALL IN ONE! Your ENERGY + BEAUTY DRINK πŸ’•
.
Untuk mereka yang nak KULIT CANTIK, ESP nih bantu mencerahkan, menganjalkan, menghilangkan parut jerawat & jeragat, mengecutkan jerawat, mengecilkan pori, mengurangkan eye bag (mata panda)
.
Untuk mereka yang nak BADAN CANTIK & MAINTAIN, ESP nih los glysemic index yang membantu memberikan rasa kenyang lebih lama. Yang tak nak loose weight pun boleh consume ESP, cuma tukar ambil after meal
.
Untuk mereka yang nak LEBIH CERGAS & BERTENAGA, ESP bertindak sebagai energy booster (penambah tenaga segera)
.
Untuk mama mama yang MENYUSUKAN baby, ESP membantu memekatkan, menambahkan kuantiti dan kualiti susu badan. InshaaAllah baby cepat kenyang, gebuu dan debot
.
Untuk mommies yang sedang BERPANTANG, ESP nih selain untuk milk booster dia bantu baik pulih luka lebih cepat (yang czer wajib try consume, yang normal pun boleh consume bagi luka jahitan cepat cantum)
.
Untuk preggy mommies, ESP bantu berikan tenaga supaya tak cepat letih, cantikkan dan gebukan kulit baby, kuatkan tulang dan kurangkan sakit sakit badan. Ada juga yang bila consume morning sickness berkurang
.
Untuk mereka yang tengah ikhtiar untuk hamil / TTC, ESP membantu menguatkan otot rahim. InshaaAllah dapat mengatasi masalah 'baby fragile' dan mengurangkan risiko keguguran
.
Banyakkan khasiat dan kelebihan ESP nih? Semua peringkat umur boleh consume (12 years above), so boleh lah jadikan supplement untuk seisi keluarga
.
Dapatkan segera dengan HARGA SUPER JIMAT
http://www.wasap.my/60183859644
.
#protien #esp #beauty #setkecantikanshaklee #setkurus #setbacks #milkbooster #awakkatmana #produkkecantikan #spakecantikan #terlajaklaris #Igshop #ibucomelshop #espserikembangan #espmurah #sayajual #terlajaklaris #setberpantang #milkboosters #hudabeauty

ESP ALL IN ONE! Your ENERGY + BEAUTY DRINK πŸ’•
.
Untuk mereka yang nak KULIT CANTIK, ESP nih bantu mencerahkan, menganjalkan, menghilangkan parut jerawat & jeragat, mengecutkan jerawat, mengecilkan pori, mengurangkan eye bag (mata panda)
.
Untuk mereka yang nak BADAN CANTIK & MAINTAIN, ESP nih los glysemic index yang membantu memberikan rasa kenyang lebih lama. Yang tak nak loose weight pun boleh consume ESP, cuma tukar ambil after meal
.
Untuk mereka yang nak LEBIH CERGAS & BERTENAGA, ESP bertindak sebagai energy booster (penambah tenaga segera)
.
Untuk mama mama yang MENYUSUKAN baby, ESP membantu memekatkan, menambahkan kuantiti dan kualiti susu badan. InshaaAllah baby cepat kenyang, gebuu dan debot
.
Untuk mommies yang sedang BERPANTANG, ESP nih selain untuk milk booster dia bantu baik pulih luka lebih cepat (yang czer wajib try consume, yang normal pun boleh consume bagi luka jahitan cepat cantum)
.
Untuk preggy mommies, ESP bantu berikan tenaga supaya tak cepat letih, cantikkan dan gebukan kulit baby, kuatkan tulang dan kurangkan sakit sakit badan. Ada juga yang bila consume morning sickness berkurang
.
Untuk mereka yang tengah ikhtiar untuk hamil / TTC, ESP membantu menguatkan otot rahim. InshaaAllah dapat mengatasi masalah 'baby fragile' dan mengurangkan risiko keguguran
.
Banyakkan khasiat dan kelebihan ESP nih? Semua peringkat umur boleh consume (12 years above), so boleh lah jadikan supplement untuk seisi keluarga
.
Dapatkan segera dengan HARGA SUPER JIMAT
http://www.wasap.my/60183859644
.
#protien #esp #beauty #setkecantikanshaklee #setkurus #setbacks #milkbooster #awakkatmana #produkkecantikan #spakecantikan #terlajaklaris #Igshop #ibucomelshop #espserikembangan #espmurah #sayajual #terlajaklaris #setberpantang #milkboosters #hudabeauty

ESP ALL IN ONE! Your ENERGY + BEAUTY DRINK πŸ’•
.
Untuk mereka yang nak KULIT CANTIK, ESP nih bantu mencerahkan, menganjalkan, menghilangkan parut jerawat & jeragat, mengecutkan jerawat, mengecilkan pori, mengurangkan eye bag (mata panda)
.
Untuk mereka yang nak BADAN CANTIK & MAINTAIN, ESP nih los glysemic index yang membantu memberikan rasa kenyang lebih lama. Yang tak nak loose weight pun boleh consume ESP, cuma tukar ambil after meal
.
Untuk mereka yang nak LEBIH CERGAS & BERTENAGA, ESP bertindak sebagai energy booster (penambah tenaga segera)
.
Untuk mama mama yang MENYUSUKAN baby, ESP membantu memekatkan, menambahkan kuantiti dan kualiti susu badan. InshaaAllah baby cepat kenyang, gebuu dan debot
.
Untuk mommies yang sedang BERPANTANG, ESP nih selain untuk milk booster dia bantu baik pulih luka lebih cepat (yang czer wajib try consume, yang normal pun boleh consume bagi luka jahitan cepat cantum)
.
Untuk preggy mommies, ESP bantu berikan tenaga supaya tak cepat letih, cantikkan dan gebukan kulit baby, kuatkan tulang dan kurangkan sakit sakit badan. Ada juga yang bila consume morning sickness berkurang
.
Untuk mereka yang tengah ikhtiar untuk hamil / TTC, ESP membantu menguatkan otot rahim. InshaaAllah dapat mengatasi masalah 'baby fragile' dan mengurangkan risiko keguguran
.
Banyakkan khasiat dan kelebihan ESP nih? Semua peringkat umur boleh consume (12 years above), so boleh lah jadikan supplement untuk seisi keluarga
.
Dapatkan segera dengan HARGA SUPER JIMAT
http://www.wasap.my/60183859644
.
#protien #esp #beauty #setkecantikanshaklee #setkurus #setbacks #milkbooster #awakkatmana #produkkecantikan #spakecantikan #terlajaklaris #Igshop #ibucomelshop #espserikembangan #espmurah #sayajual #terlajaklaris #setberpantang #milkboosters #hudabeauty

Cuti jalan2 pi kenduri 😍
Nak order Biomax atau nak cuci2 mata tengok barang kemas wasap ja cik ida ya ☺️ https://www.wasap.my/0135028259

#mjbiomax
#utara #kulimkedah
#badansihatpoketsihat
#superNutrition
#ProjekKayaCantikSihat
#susukambingsedap
#rawatansemulajadi
#milkboosters
#65%susukambing #madu #kurma
#ginkoboliba #delima #serbukmutiara
#1klikRM2500
#emastanpagst

Jom sihat dan cantik 😍
Share dengan kawan2 dan keluarga ya 😊

Wasap cik ida 0135028259

https://www.wasap.my/0135028259

#mjbiomax
#utara #kulimkedah
#badansihatpoketsihat
#superNutrition
#ProjekKayaCantikSihat
#susukambingsedap
#rawatansemulajadi
#milkboosters
#65%susukambing #madu #kurma
#ginkoboliba #delima #serbukmutiara
#1klikRM2500
#emastanpagst

Cantek dak hampa? 😁

Wasap untuk pertanyaan emas 916.. no GST 😘😘😘 https://www.wasap.my/0135028259

#mjbiomax
#utara #kulimkedah
#badansihatpoketsihat
#superNutrition
#ProjekKayaCantikSihat
#susukambingsedap
#rawatansemulajadi
#milkboosters
#65%susukambing #madu #kurma
#ginkoboliba #delima #serbukmutiara
#1klikRM2500
#emastanpagst

Trial pack in da house πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
Esok boleh start COD dah 😊
Limited stock 😎

https://www.wasap.my/0135028259

#mjbiomax
#utara #kulimkedah
#badansihatpoketsihat
#superNutrition
#ProjekKayaCantikSihat
#susukambingsedap
#rawatansemulajadi
#milkboosters
#65%susukambing #madu #kurma
#ginkoboliba #delima #serbukmutiara
#1klikRM2500
#emastanpagst

We have had so many overwhelming order requests since letting you know next week will be our last delivery before our Christmas/New Year break that we felt pretty bad about it! We simple have way too many to fit into next week's delivery so we are going to have self collections available throughout the festive period. We hope this will help you mama's out and there are no dry spells!
#breastfeeding #breastmilk #breastfeedingadventures #milkmama #milkboosters #christmas #festiveperiod #chocolatechip #bananaloaf #bananabread #bananachocolate #christmasfood #xmas #noel #singapore #homemade #organic #motherhood #nursingmama #lactationsg #lactatingmama #workingmama

βœ”οΈMALU MUKA BERPARUT?
βœ”οΈSEGAN NAK KELUAR RUMAH MUKA BREAKOUT?
βœ”οΈMAKE UP TEBAL UTK TUTUP KELEMAHAN KULIT ?
βœ”οΈSELALU KENA TEGUR DENGAN BOS SEBAB LEMAU?
.
.

ESP HARGA MAMPU MILIK , TAHAN SAMPAI 2-3 BULAN PULAK TUπŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
.
.

KESIHATAN DALAMAN + LUARAN. Nak cantik luar kena laa sihat DARI DALAM dlu betul tak??. .
Ni sheyra nak share ANTARA KEBAIKAN ESP SHAKLEE NI.❀️😘
. . πŸ’• Dilengkapi dengan unsur kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang tidak bersifat keasidan.
πŸ’•. Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam .
πŸ’•Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan
πŸ’•. Membantu menjadikan kulit lebih berseri dan menganjalkan kulit/awet muda kerana protein penting untuk kulit.
πŸ’•. Meransang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan, .
πŸ’•Memberi ton warna kulit yang sekata
πŸ’• Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu
πŸ’•. Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan)
πŸ’•. Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral
πŸ’•. Rendah lemak, tanpa kolestrol
πŸ’•. Diproses pada kadar suhu rendah dan menjaga kualiti protin yang tinggi
πŸ’•. 1tin 850g dihasilkan dari 30kg kcg soya
πŸ’•. Diproses menggunakan air bukannya alkohol untuk memelihara kandungan isoflavone
πŸ’•. Protein soya(tumbuhan )lebih mudah dihadam berbanding protein haiwan
πŸ’•. Membantu mengurangkan risiko kanser .
πŸ’•. Bertindak sebagai antioksidan .
πŸ’•. Menguatkan sistem imun tubuh .
πŸ’•. Mempertingkatkan tahap kolestol baik .
πŸ’•. Memelihara kesihatan jantung .
πŸ’•. Membaiki pigmentasi – membaiki masalah rambut seperti beruban dan rambut gugur, pigmentasi, kedutan dan kesan tua
.
.

SPECIAL OFFER UNTUK YANG WHATSAPP SHEYRA!😍😍😘
.
.

Your Beauty consultant
Shahira Rozali Sr.
019 6767 079
.
.
#shakleehululangat #shakleecheras #shakleeampang #shakleekajang #shakleegombak #shakleeserdang #shakleemurah #shakleepromo #Espshaklee #nakkulitcantik #milkboosters #nakkurus #naksihat #espshakleemurah #shakleeselangor #shakleebangi #shakleemurah #shakleekl

βœ”οΈMALU MUKA BERPARUT?
βœ”οΈSEGAN NAK KELUAR RUMAH MUKA BREAKOUT?
βœ”οΈMAKE UP TEBAL UTK TUTUP KELEMAHAN KULIT ?
βœ”οΈSELALU KENA TEGUR DENGAN BOS SEBAB LEMAU?
.
.

ESP HARGA MAMPU MILIK , TAHAN SAMPAI 2-3 BULAN PULAK TUπŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
.
.

KESIHATAN DALAMAN + LUARAN. Nak cantik luar kena laa sihat DARI DALAM dlu betul tak??. .
Ni sheyra nak share ANTARA KEBAIKAN ESP SHAKLEE NI.❀️😘
. . πŸ’• Dilengkapi dengan unsur kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang tidak bersifat keasidan.
πŸ’•. Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam .
πŸ’•Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan
πŸ’•. Membantu menjadikan kulit lebih berseri dan menganjalkan kulit/awet muda kerana protein penting untuk kulit.
πŸ’•. Meransang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan, .
πŸ’•Memberi ton warna kulit yang sekata
πŸ’• Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu
πŸ’•. Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan)
πŸ’•. Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral
πŸ’•. Rendah lemak, tanpa kolestrol
πŸ’•. Diproses pada kadar suhu rendah dan menjaga kualiti protin yang tinggi
πŸ’•. 1tin 850g dihasilkan dari 30kg kcg soya
πŸ’•. Diproses menggunakan air bukannya alkohol untuk memelihara kandungan isoflavone
πŸ’•. Protein soya(tumbuhan )lebih mudah dihadam berbanding protein haiwan
πŸ’•. Membantu mengurangkan risiko kanser .
πŸ’•. Bertindak sebagai antioksidan .
πŸ’•. Menguatkan sistem imun tubuh .
πŸ’•. Mempertingkatkan tahap kolestol baik .
πŸ’•. Memelihara kesihatan jantung .
πŸ’•. Membaiki pigmentasi – membaiki masalah rambut seperti beruban dan rambut gugur, pigmentasi, kedutan dan kesan tua
.
.

SPECIAL OFFER UNTUK YANG WHATSAPP SHEYRA!😍😍😘
.
.

Your Beauty consultant
Shahira Rozali Sr.
019 6767 079
.
.
#shakleehululangat #shakleecheras #shakleeampang #shakleekajang #shakleegombak #shakleeserdang #shakleemurah #shakleepromo #Espshaklee #nakkulitcantik #milkboosters #nakkurus #naksihat #espshakleemurah #shakleeselangor #shakleebangi #shakleemurah #shakleekl

Our little way of saying thank you for making us part of your breastfeeding journey. 😊😊 happy holidays!

#mothernurturemalunggaycoffeemix
#mothernurturechocomixes
#lactatingmom
#lactatingmothers
#milkboosters

γ€ŠBB PLUS COLLAGEN & MINERAL COFFEE πŸ‘‰ MILK BOOSTER EFEKTIF》

Hello mommy2 gojes yg still breastfeeding! We are gang πŸ‘
Syukur, kita diberi REZEKI yg tidak putus2 utk our precious πŸ‘Ά Ada yg sampai 2 thn, malah ada jugak yg teruskn breastfeeding sampai 5 thn tau! Ada x mommy2 kat sini yg bf anak lbh 2 thn? Wow! Kongsi RAHSIA!! 😍😍😍 Kami BF moms mmg selalu share tips! We r supporting each other, like sisterhood. Sebab tu, saya teringin sgt2 nak share 2 produk hot MILK BOOSTERs ni! Jom tengok perkongsian 2 mommies hot ni πŸ˜‰ 🌟 Sis Zamzuhaza ni EXCITED sgt2 sbb dalam masa 10 MIN je pam dah dapat 12 OZ!!!! Yela, dia pun tak sempat lagi BERPANTANG & MENGURUT, PRODUCTION dah melimpah2 utk Baby Sofia 😱😱😱 Rupa2nya Sis Zamzuhaza mmg ambil BB Plus since preggy lagi!!!! 🌟 Mommy yg sorang lg ni pulak, konon2nya nak KULIT GEBU je, tapi TAK SANGKA, BB Plus boleh TEGANGKAN semula BREAST! Beliau pun FULLY BF baby tau! Mmg KONFIDEN semula la mommy kita ni! 😚

Seronokkan?? Mommy2 yg masih tercari2 MILK BOOSTER yg sesuai, DISYORKAN sgt2 mencuba BB Plus Collagen & Mineral Coffee. Dah la SUSU MERIAH, dpt extra kredit lain pulak.. yang PENTING, boleh makan MASA BERPANTANG. So, dah boleh BERCHANTEK2 dah masa pantang, HABIS 44 HARI.. confirm Mommy2 semua GOJES2 dah 😍😍😍 Jom Mommy semua! Since susu tgh merudum, jom ikhtiar. Hanya SEMUDAH minuman. Eh, KOLAGEN & KOPI tak boleh BERSATU? Betul2... TAPI, produk kami ada extra GARAM BULUH yg menyebabkan kedua2 nya boleh BERGABUNG MELETOP! Next entry saya citeeeee.. Dont worry, HALAL!!! πŸ˜—

Khaty pon consume jugak tau ..still BF baby Afiyah now she 11month.. Mommies jom dapat kan BBplus + min kaffe. ‡
Call/ wasap khaty www.wasap.my/60176246304

#milkboosters
#BBPlusCollagen
#collagenhalal

βœ”οΈMALU MUKA BERPARUT?
βœ”οΈSEGAN NAK KELUAR RUMAH MUKA BREAKOUT?
βœ”οΈMAKE UP TEBAL UTK TUTUP KELEMAHAN KULIT ?
.
.

ESP HARGA MAMPU MILIK , TAHAN SAMPAI 2-3 BULAN PULAK TUπŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
.
.

KESIHATAN DALAMAN + LUARAN. Nak cantik luar kena laa sihat DARI DALAM dlu betul tak??. .
Ni sheyra nak share ANTARA KEBAIKAN ESP SHAKLEE NI.❀️😘
. . πŸ’• Dilengkapi dengan unsur kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang tidak bersifat keasidan.
πŸ’•. Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam .
πŸ’•Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan
πŸ’•. Membantu menjadikan kulit lebih berseri dan menganjalkan kulit/awet muda kerana protein penting untuk kulit.
πŸ’•. Meransang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan, .
πŸ’•Memberi ton warna kulit yang sekata
πŸ’• Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu
πŸ’•. Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan)
πŸ’•. Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral
πŸ’•. Rendah lemak, tanpa kolestrol
πŸ’•. Diproses pada kadar suhu rendah dan menjaga kualiti protin yang tinggi
πŸ’•. 1tin 850g dihasilkan dari 30kg kcg soya
πŸ’•. Diproses menggunakan air bukannya alkohol untuk memelihara kandungan isoflavone
πŸ’•. Protein soya(tumbuhan )lebih mudah dihadam berbanding protein haiwan
πŸ’•. Membantu mengurangkan risiko kanser .
πŸ’•. Bertindak sebagai antioksidan .
πŸ’•. Menguatkan sistem imun tubuh .
πŸ’•. Mempertingkatkan tahap kolestol baik .
πŸ’•. Memelihara kesihatan jantung .
πŸ’•. Membaiki pigmentasi – membaiki masalah rambut seperti beruban dan rambut gugur, pigmentasi, kedutan dan kesan tua
.
.

SPECIAL OFFER UNTUK YANG WHATSAPP SHEYRA!😍😍😘
.
.

Your Beauty consultant
Shahira Rozali Sr.
019 6767 079
.
.
#shakleehululangat #shakleecheras #shakleeampang #shakleekajang #shakleegombak #shakleeserdang #shakleemurah #shakleepromo #Espshaklee #nakkulitcantik #milkboosters #nakkurus #naksihat #espshakleemurah #shakleeselangor #shakleebangi #shakleemurah #shakleekl

βœ”οΈMALU MUKA BERPARUT?
βœ”οΈSEGAN NAK KELUAR RUMAH MUKA BREAKOUT?
βœ”οΈMAKE UP TEBAL UTK TUTUP KELEMAHAN KULIT ?
.
.

ESP HARGA MAMPU MILIK , TAHAN SAMPAI 2-3 BULAN PULAK TUπŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
.
.

KESIHATAN DALAMAN + LUARAN. Nak cantik luar kena laa sihat DARI DALAM dlu betul tak??. .
Ni sheyra nak share ANTARA KEBAIKAN ESP SHAKLEE NI.❀️😘
. . πŸ’• Dilengkapi dengan unsur kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang tidak bersifat keasidan.
πŸ’•. Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam .
πŸ’•Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan
πŸ’•. Membantu menjadikan kulit lebih berseri dan menganjalkan kulit/awet muda kerana protein penting untuk kulit.
πŸ’•. Meransang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan, .
πŸ’•Memberi ton warna kulit yang sekata
πŸ’• Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu
πŸ’•. Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan)
πŸ’•. Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral
πŸ’•. Rendah lemak, tanpa kolestrol
πŸ’•. Diproses pada kadar suhu rendah dan menjaga kualiti protin yang tinggi
πŸ’•. 1tin 850g dihasilkan dari 30kg kcg soya
πŸ’•. Diproses menggunakan air bukannya alkohol untuk memelihara kandungan isoflavone
πŸ’•. Protein soya(tumbuhan )lebih mudah dihadam berbanding protein haiwan
πŸ’•. Membantu mengurangkan risiko kanser .
πŸ’•. Bertindak sebagai antioksidan .
πŸ’•. Menguatkan sistem imun tubuh .
πŸ’•. Mempertingkatkan tahap kolestol baik .
πŸ’•. Memelihara kesihatan jantung .
πŸ’•. Membaiki pigmentasi – membaiki masalah rambut seperti beruban dan rambut gugur, pigmentasi, kedutan dan kesan tua
.
.

SPECIAL OFFER UNTUK YANG WHATSAPP SHEYRA!😍😍😘
.
.

Your Beauty consultant
Shahira Rozali Sr.
019 6767 079
.
.
#shakleehululangat #shakleecheras #shakleeampang #shakleekajang #shakleegombak #shakleeserdang #shakleemurah #shakleepromo #Espshaklee #nakkulitcantik #milkboosters #nakkurus #naksihat #espshakleemurah #shakleeselangor #shakleebangi #shakleemurah #shakleekl

βœ”οΈMALU MUKA BERPARUT?
βœ”οΈSEGAN NAK KELUAR RUMAH MUKA BREAKOUT?
βœ”οΈMAKE UP TEBAL UTK TUTUP KELEMAHAN KULIT ?
.
.

ESP HARGA MAMPU MILIK , TAHAN SAMPAI 2-3 BULAN PULAK TUπŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
.
.

KESIHATAN DALAMAN + LUARAN. Nak cantik luar kena laa sihat DARI DALAM dlu betul tak??. .
Ni sheyra nak share ANTARA KEBAIKAN ESP SHAKLEE NI.❀️😘
. . πŸ’• Dilengkapi dengan unsur kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang tidak bersifat keasidan.
πŸ’•. Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam .
πŸ’•Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan
πŸ’•. Membantu menjadikan kulit lebih berseri dan menganjalkan kulit/awet muda kerana protein penting untuk kulit.
πŸ’•. Meransang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan, .
πŸ’•Memberi ton warna kulit yang sekata
πŸ’• Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu
πŸ’•. Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan)
πŸ’•. Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral
πŸ’•. Rendah lemak, tanpa kolestrol
πŸ’•. Diproses pada kadar suhu rendah dan menjaga kualiti protin yang tinggi
πŸ’•. 1tin 850g dihasilkan dari 30kg kcg soya
πŸ’•. Diproses menggunakan air bukannya alkohol untuk memelihara kandungan isoflavone
πŸ’•. Protein soya(tumbuhan )lebih mudah dihadam berbanding protein haiwan
πŸ’•. Membantu mengurangkan risiko kanser .
πŸ’•. Bertindak sebagai antioksidan .
πŸ’•. Menguatkan sistem imun tubuh .
πŸ’•. Mempertingkatkan tahap kolestol baik .
πŸ’•. Memelihara kesihatan jantung .
πŸ’•. Membaiki pigmentasi – membaiki masalah rambut seperti beruban dan rambut gugur, pigmentasi, kedutan dan kesan tua
.
.

SPECIAL OFFER UNTUK YANG WHATSAPP SHEYRA!😍😍😘
.
.

Your Beauty consultant
Shahira Rozali Sr.
019 6767 079
.
.
#shakleehululangat #shakleecheras #shakleeampang #shakleekajang #shakleegombak #shakleeserdang #shakleemurah #shakleepromo #Espshaklee #nakkulitcantik #milkboosters #nakkurus #naksihat #espshakleemurah #shakleeselangor #shakleebangi #shakleemurah #shakleekl

βœ”οΈMALU MUKA BERPARUT?
βœ”οΈSEGAN NAK KELUAR RUMAH MUKA BREAKOUT?
βœ”οΈMAKE UP TEBAL UTK TUTUP KELEMAHAN KULIT ?
.
.

ESP HARGA MAMPU MILIK , TAHAN SAMPAI 2-3 BULAN PULAK TUπŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
.
.

KESIHATAN DALAMAN + LUARAN. Nak cantik luar kena laa sihat DARI DALAM dlu betul tak??. .
Ni sheyra nak share ANTARA KEBAIKAN ESP SHAKLEE NI.❀️😘
. . πŸ’• Dilengkapi dengan unsur kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang tidak bersifat keasidan.
πŸ’•. Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam .
πŸ’•Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan
πŸ’•. Membantu menjadikan kulit lebih berseri dan menganjalkan kulit/awet muda kerana protein penting untuk kulit.
πŸ’•. Meransang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan, .
πŸ’•Memberi ton warna kulit yang sekata
πŸ’• Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu
πŸ’•. Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan)
πŸ’•. Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral
πŸ’•. Rendah lemak, tanpa kolestrol
πŸ’•. Diproses pada kadar suhu rendah dan menjaga kualiti protin yang tinggi
πŸ’•. 1tin 850g dihasilkan dari 30kg kcg soya
πŸ’•. Diproses menggunakan air bukannya alkohol untuk memelihara kandungan isoflavone
πŸ’•. Protein soya(tumbuhan )lebih mudah dihadam berbanding protein haiwan
πŸ’•. Membantu mengurangkan risiko kanser .
πŸ’•. Bertindak sebagai antioksidan .
πŸ’•. Menguatkan sistem imun tubuh .
πŸ’•. Mempertingkatkan tahap kolestol baik .
πŸ’•. Memelihara kesihatan jantung .
πŸ’•. Membaiki pigmentasi – membaiki masalah rambut seperti beruban dan rambut gugur, pigmentasi, kedutan dan kesan tua
.
.

SPECIAL OFFER UNTUK YANG WHATSAPP SHEYRA!😍😍😘
.
.

Your Beauty consultant
Shahira Rozali Sr.
019 6767 079
.
.
#shakleehululangat #shakleecheras #shakleeampang #shakleekajang #shakleegombak #shakleeserdang #shakleemurah #shakleepromo #Espshaklee #nakkulitcantik #milkboosters #nakkurus #naksihat #espshakleemurah #shakleeselangor #shakleebangi #shakleemurah #shakleekl

βœ”οΈMALU MUKA BERPARUT?
βœ”οΈSEGAN NAK KELUAR RUMAH MUKA BREAKOUT?
βœ”οΈMAKE UP TEBAL UTK TUTUP KELEMAHAN KULIT ?
.
.

ESP HARGA MAMPU MILIK , TAHAN SAMPAI 2-3 BULAN PULAK TUπŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
.
.

KESIHATAN DALAMAN + LUARAN. Nak cantik luar kena laa sihat DARI DALAM dlu betul tak??. .
Ni sheyra nak share ANTARA KEBAIKAN ESP SHAKLEE NI.❀️😘
. . πŸ’• Dilengkapi dengan unsur kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang tidak bersifat keasidan.
πŸ’•. Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam .
πŸ’•Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan
πŸ’•. Membantu menjadikan kulit lebih berseri dan menganjalkan kulit/awet muda kerana protein penting untuk kulit.
πŸ’•. Meransang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan, .
πŸ’•Memberi ton warna kulit yang sekata
πŸ’• Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu
πŸ’•. Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan)
πŸ’•. Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral
πŸ’•. Rendah lemak, tanpa kolestrol
πŸ’•. Diproses pada kadar suhu rendah dan menjaga kualiti protin yang tinggi
πŸ’•. 1tin 850g dihasilkan dari 30kg kcg soya
πŸ’•. Diproses menggunakan air bukannya alkohol untuk memelihara kandungan isoflavone
πŸ’•. Protein soya(tumbuhan )lebih mudah dihadam berbanding protein haiwan
πŸ’•. Membantu mengurangkan risiko kanser .
πŸ’•. Bertindak sebagai antioksidan .
πŸ’•. Menguatkan sistem imun tubuh .
πŸ’•. Mempertingkatkan tahap kolestol baik .
πŸ’•. Memelihara kesihatan jantung .
πŸ’•. Membaiki pigmentasi – membaiki masalah rambut seperti beruban dan rambut gugur, pigmentasi, kedutan dan kesan tua
.
.

SPECIAL OFFER UNTUK YANG WHATSAPP SHEYRA!😍😍😘
.
.

Your Beauty consultant
Shahira Rozali Sr.
019 6767 079
.
.
#shakleehululangat #shakleecheras #shakleeampang #shakleekajang #shakleegombak #shakleeserdang #shakleemurah #shakleepromo #Espshaklee #nakkulitcantik #milkboosters #nakkurus #naksihat #espshakleemurah #shakleeselangor #shakleebangi #shakleemurah #shakleekl

Hari ni jie nak family time lg dengan keluarga πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„ So.. Before mulakn aktiviti. KΓ―te minum susu kambing super natural mjbiomax
#ProjekKayaSihatCantik
#BuangRacunDalamBadan
#mjbiomaxhebat #mjbiomaxpuchong #badansihatpoketsihat #badansihatpoketlebat #susukambing #supernutrition #milkbooster #milkboosters #superpremiumquality #kurma #delima #ginkobiloba #madu #serbukmutiara #susukambing #takhamis #creamy #65%susukambing #fattzura

Hari ni jie nak family time lg dengan keluarga πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„ So.. Before mulakn aktiviti. KΓ―te minum susu kambing super natural mjbiomax
#ProjekKayaSihatCantik
#BuangRacunDalamBadan
#mjbiomaxhebat #mjbiomaxpuchong #badansihatpoketsihat #badansihatpoketlebat #susukambing #supernutrition #milkbooster #milkboosters #superpremiumquality #kurma #delima #ginkobiloba #madu #serbukmutiara #susukambing #takhamis #creamy #65%susukambing #fattzura

Hari ni jie nak family time lg dengan keluarga πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„ So.. Before mulakn aktiviti. KΓ―te minum susu kambing super natural mjbiomax
#ProjekKayaSihatCantik
#BuangRacunDalamBadan
#mjbiomaxhebat #mjbiomaxpuchong #badansihatpoketsihat #badansihatpoketlebat #susukambing #supernutrition #milkbooster #milkboosters #superpremiumquality #kurma #delima #ginkobiloba #madu #serbukmutiara #susukambing #takhamis #creamy #65%susukambing #fattzura

Sapa nak cuci2 mata tengok barang kemas 916 boleh wasap cik ida ya πŸ˜‰

Ikut bajet hampa πŸ€“

https://www.wasap.my/0135028259

#mjbiomax
#utara #kulimkedah
#badansihatpoketsihat
#superNutrition
#ProjekKayaCantikSihat
#susukambingsedap
#rawatansemulajadi
#milkboosters
#65%susukambing #madu #kurma
#ginkoboliba #delima #serbukmutiara
#1klikRM2500
#emastanpaupah

Fresh Milk Farm Fresh..
Segar dari Ladang..
Dari lembu yang sihat..
πŸŒΏπŸ„πŸŒΏπŸ„πŸŒΏπŸ„πŸŒΏπŸ„ .
.
#teambapaksusu
#hddengkil
#aimandengkilsaudagarsusu
#kotawarisan
#dengkil
#milkboostermurah
#milkboosters

SIHAT CANTIK KURUS TENAGA!😍
.
.
Mesti ramai yang complain, SELALU LETIH , BADAN RASA TAK BERTENAGA, NAK MAKAN SUPPLEMENT TAPI MAMPU KE?
.
.

ESP shaklee ni byk kelebihan tauuuu. HARGA PUN MAMPU MILIK , TAHAN SAMPAI 2-3 BULAN PULAK TUπŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
.
.

KESIHATAN DALAMAN + LUARAN. Nak cantik luar kena laa sihat DARI DALAM dlu betul tak??. .
Ni sheyra nak share ANTARA KEBAIKAN ESP SHAKLEE NI.❀️😘
.
. πŸ’• Dilengkapi dengan unsur kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang tidak bersifat keasidan.
πŸ’•. Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam .
πŸ’•Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan
πŸ’•. Membantu menjadikan kulit lebih berseri dan menganjalkan kulit/awet muda kerana protein penting untuk kulit.
πŸ’•. Meransang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan, .
πŸ’•Memberi ton warna kulit yang sekata
πŸ’• Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu
πŸ’•. Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan)
πŸ’•. Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral
πŸ’•. Rendah lemak, tanpa kolestrol
πŸ’•. Diproses pada kadar suhu rendah dan menjaga kualiti protin yang tinggi
πŸ’•. 1tin 850g dihasilkan dari 30kg kcg soya
πŸ’•. Diproses menggunakan air bukannya alkohol untuk memelihara kandungan isoflavone
πŸ’•. Protein soya(tumbuhan )lebih mudah dihadam berbanding protein haiwan
πŸ’•. Membantu mengurangkan risiko kanser .
πŸ’•. Bertindak sebagai antioksidan .
πŸ’•. Menguatkan sistem imun tubuh .
πŸ’•. Mempertingkatkan tahap kolestol baik .
πŸ’•. Memelihara kesihatan jantung .
πŸ’•. Membaiki pigmentasi – membaiki masalah rambut seperti beruban dan rambut gugur, pigmentasi, kedutan dan kesan tua
.
.

SPECIAL OFFER UNTUK YANG WHATSAPP SHEYRA!😍😍😘
.
.

Your Beauty consultant
Shahira Rozali Sr.
019 6767 079
.
.
#shakleehululangat #shakleecheras #shakleeampang #shakleekajang #shakleegombak #shakleeserdang #shakleemurah #shakleepromo #Espshaklee #nakkulitcantik #milkboosters #nakkurus #naksihat #espshakleemurah #shakleeselangor #shakleebangi #shakleemurah #shakleekl

SIHAT CANTIK KURUS TENAGA!😍
.
.
Mesti ramai yang complain, SELALU LETIH , BADAN RASA TAK BERTENAGA, NAK MAKAN SUPPLEMENT TAPI MAMPU KE?
.
.

ESP shaklee ni byk kelebihan tauuuu. HARGA PUN MAMPU MILIK , TAHAN SAMPAI 2-3 BULAN PULAK TUπŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
.
.

KESIHATAN DALAMAN + LUARAN. Nak cantik luar kena laa sihat DARI DALAM dlu betul tak??. .
Ni sheyra nak share ANTARA KEBAIKAN ESP SHAKLEE NI.❀️😘
.
. πŸ’• Dilengkapi dengan unsur kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang tidak bersifat keasidan.
πŸ’•. Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam .
πŸ’•Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan
πŸ’•. Membantu menjadikan kulit lebih berseri dan menganjalkan kulit/awet muda kerana protein penting untuk kulit.
πŸ’•. Meransang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan, .
πŸ’•Memberi ton warna kulit yang sekata
πŸ’• Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu
πŸ’•. Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan)
πŸ’•. Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral
πŸ’•. Rendah lemak, tanpa kolestrol
πŸ’•. Diproses pada kadar suhu rendah dan menjaga kualiti protin yang tinggi
πŸ’•. 1tin 850g dihasilkan dari 30kg kcg soya
πŸ’•. Diproses menggunakan air bukannya alkohol untuk memelihara kandungan isoflavone
πŸ’•. Protein soya(tumbuhan )lebih mudah dihadam berbanding protein haiwan
πŸ’•. Membantu mengurangkan risiko kanser .
πŸ’•. Bertindak sebagai antioksidan .
πŸ’•. Menguatkan sistem imun tubuh .
πŸ’•. Mempertingkatkan tahap kolestol baik .
πŸ’•. Memelihara kesihatan jantung .
πŸ’•. Membaiki pigmentasi – membaiki masalah rambut seperti beruban dan rambut gugur, pigmentasi, kedutan dan kesan tua
.
.

SPECIAL OFFER UNTUK YANG WHATSAPP SHEYRA!😍😍😘
.
.

Your Beauty consultant
Shahira Rozali Sr.
019 6767 079
.
.
#shakleehululangat #shakleecheras #shakleeampang #shakleekajang #shakleegombak #shakleeserdang #shakleemurah #shakleepromo #Espshaklee #nakkulitcantik #milkboosters #nakkurus #naksihat #espshakleemurah #shakleeselangor #shakleebangi #shakleemurah #shakleekl

Most Popular Instagram Hashtags