#milea

MOST RECENT

๐Ÿ‘ง๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #sehatsehat
#bayeklucu
#babygirl
#milea

Terima kasih kakk, selfie dengan botol milea lagi aummm๐Ÿ˜๐Ÿ˜ mana tak nya, bau dia je dah wangi, fuhhhh kalau apply kat rambut, tak de dah bau kepam tau ! Kawan sebelah silap2 tegur pakai shampoo apa tu deknon๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† milea serum lah apa lagi kan๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹
.
Antara kelebihan Milea Hair Serum :
.
๐Ÿ’žMerawat rambut rosak dan bercabang/berbuah
๐Ÿ’ž Sesuai bagi rambut yang rebonding/dye
๐Ÿ’ž Rambut yang selalu diwarna
๐Ÿ’ž Melembutkan rambut yang kasar
๐Ÿ’ž Mencegah kegatalan kulit kepala dan kelumumur
๐Ÿ’ž Menjadikan rambut mudah terurus
๐Ÿ’ž Rambut sihat dan bersinar
๐Ÿ’ž Mengurangkan keguguran rambut
๐Ÿ’ž Menggalakkan pertumbuhan rambut baru
๐Ÿ’ž Melebatkan rambut
๐Ÿ’ž Melambatkan pertumbuhan uban
๐Ÿ’ž Menghindarkan kutu ๐Ÿ‘harga tersangat la berbaloi
.
โ€ผ๏ธHanya rm10.00โ€ผ๏ธ
.
65ml isi kandungan
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
kenapa anda patut cuba milea hair serum ni??
๐ŸŒปSangat wangi dan tidak berminyak.
๐ŸŒป Boleh dibawa solat
๐ŸŒป Satu botol tahan sebulan
๐ŸŒป Produk berasaskan air ("Water Base") Sesuai untuk semua peringkat umur
.
๐Ÿ‘ซPerempuan/Lelaki
๐Ÿ‘ฏDewasa/Kanak-kanak
๐Ÿ‘ถ๐ŸปBaby start 6 bulan
.
Miliki rambut yang bersinar dan bermaya hanya dengan milea serum hair sekarang๐Ÿ’š
.
#rambutcantik #rawatrambut #rambutlebat #jamurambut #jomcantik #jomsihat #jombeli #trustedseller #onlineseller #igseller #dyasscrub #scrubdyasbest #dyaslovers #dyas #rambutlebat #rambutuban #rambutkelemumur #rambutkelemumurteruk #rambutkusut #rambutasli #rambutrosak #mileaserum #mileahairserum #serumrambut #serummilea #mileahq #rambutcantik #milea #MHS

Milea hair care pun dah keluarkan shampoo tau. Available sekaranggg. Sebelum hari selasa siapa yang nak order combo , jimat rm 3โ€ผ๏ธ boleh whatsapp laju laku ya. Nak kesan yang lebih mantap ?๐Ÿ‘๐Ÿป bertukar kepada produk milea hair care๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Antara kelebihan Milea Hair Serum :
.
๐Ÿ’žMerawat rambut rosak dan bercabang/berbuah
๐Ÿ’ž Sesuai bagi rambut yang rebonding/dye
๐Ÿ’ž Rambut yang selalu diwarna
๐Ÿ’ž Melembutkan rambut yang kasar
๐Ÿ’ž Mencegah kegatalan kulit kepala dan kelumumur
๐Ÿ’ž Menjadikan rambut mudah terurus
๐Ÿ’ž Rambut sihat dan bersinar
๐Ÿ’ž Mengurangkan keguguran rambut
๐Ÿ’ž Menggalakkan pertumbuhan rambut baru
๐Ÿ’ž Melebatkan rambut
๐Ÿ’ž Melambatkan pertumbuhan uban
๐Ÿ’ž Menghindarkan kutu ๐Ÿ‘harga tersangat la berbaloi
.
โ€ผ๏ธHanya rm10.00โ€ผ๏ธ
.
65ml isi kandungan
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
kenapa anda patut cuba milea hair serum ni??
๐ŸŒปSangat wangi dan tidak berminyak.
๐ŸŒป Boleh dibawa solat
๐ŸŒป Satu botol tahan sebulan
๐ŸŒป Produk berasaskan air ("Water Base") Sesuai untuk semua peringkat umur
.
๐Ÿ‘ซPerempuan/Lelaki
๐Ÿ‘ฏDewasa/Kanak-kanak
๐Ÿ‘ถ๐ŸปBaby start 6 bulan
.
Miliki rambut yang bersinar dan bermaya hanya dengan milea serum hair sekarang๐Ÿ’š
.
#rambutcantik #rawatrambut #rambutlebat #jamurambut #jomcantik #jomsihat #jombeli #trustedseller #onlineseller #igseller #dyasscrub #scrubdyasbest #dyaslovers #dyas #rambutlebat #rambutuban #rambutkelemumur #rambutkelemumurteruk #rambutkusut #rambutasli #rambutrosak #mileaserum #mileahairserum #serumrambut #serummilea #mileahq #rambutcantik #milea #MHS

Antara kelebihan Milea Hair Serum :
.
๐Ÿ’žMerawat rambut rosak dan bercabang/berbuah
๐Ÿ’ž Sesuai bagi rambut yang rebonding/dye
๐Ÿ’ž Rambut yang selalu diwarna
๐Ÿ’ž Melembutkan rambut yang kasar
๐Ÿ’ž Mencegah kegatalan kulit kepala dan kelumumur
๐Ÿ’ž Menjadikan rambut mudah terurus
๐Ÿ’ž Rambut sihat dan bersinar
๐Ÿ’ž Mengurangkan keguguran rambut
๐Ÿ’ž Menggalakkan pertumbuhan rambut baru
๐Ÿ’ž Melebatkan rambut
๐Ÿ’ž Melambatkan pertumbuhan uban
๐Ÿ’ž Menghindarkan kutu ๐Ÿ‘harga tersangat la berbaloi
.
โ€ผ๏ธHanya rm10.00โ€ผ๏ธ
.
65ml isi kandungan
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
kenapa anda patut cuba milea hair serum ni??
๐ŸŒปSangat wangi dan tidak berminyak.
๐ŸŒป Boleh dibawa solat
๐ŸŒป Satu botol tahan sebulan
๐ŸŒป Produk berasaskan air ("Water Base") Sesuai untuk semua peringkat umur
.
๐Ÿ‘ซPerempuan/Lelaki
๐Ÿ‘ฏDewasa/Kanak-kanak
๐Ÿ‘ถ๐ŸปBaby start 6 bulan
.
Miliki rambut yang bersinar dan bermaya hanya dengan milea serum hair sekarang๐Ÿ’š
.
#rambutcantik #rawatrambut #rambutlebat #jamurambut #jomcantik #jomsihat #jombeli #trustedseller #onlineseller #igseller #dyasscrub #scrubdyasbest #dyaslovers #dyas #rambutlebat #rambutuban #rambutkelemumur #rambutkelemumurteruk #rambutkusut #rambutasli #rambutrosak #mileaserum #mileahairserum #serumrambut #serummilea #mileahq #rambutcantik #milea #MHS

Most Popular Instagram Hashtags