#miesyayunusholdingsdnbhd

MOST RECENT

Maksu dah start kerja ..mencari rezeki utk Bonda..❤️
.
.
Korang dah start masuk kerja ke belom? Cer share sikit dgn maksu masih kat kampung lagi ke dah mula membawang dgn lapotop & tugasan kat opis or kampus? 😁
.
.
#ootd
#MencariRezekiUntukBonda
#womenpower #believeinyourself
#MiesyaYunusHoldingSdnBhd

Alhamdulillah final meeting MYH team bersama Pengarah MSNJ dan juga Yayasan Warisan Johor...Moga dipermudahkan...
.
.
@alongcham @miesyayunus .
.
#rezekiitumilikallah
#janganpertikairezekiorang
#janganserioussangat
#sapekutukakubentes
#miesyayunusholdingsdnbhd

MY team do Courtesy Visit to Johor State Goverment Secretary Office...
.
.
Moga dipermudahkan..InshaAllah

@alongcham
#miesyayunusholdingsdnbhd
#rezekiitumilikallah
#janganpertikairezekiorang
#janganserioussangat
#sapekutukakubentes
#sukjohor

Tak sabarnya nak jumpa uols esk..masih tgh siapkan studio utk class esk..doakan esk berjln dgn lancar..Bismillah ❤
#Repost @alongcham with @repostapp
・・・
Class Are Ready!!See U Guys Tomorrow Morning.... Good Luck!!! . .

@miesyayunus @miesyayunusstudio @alongcham @majahenna
#makeupclassandgrooming
#miesyayunusholdingsdnbhd
#rezekiitumilikallah
#janganpertikairezekiorang
#janganserioussangat
#sapekutukakubentes
#bussinesman

Train your Mind
To see the Good
In every situation.
.
.
When it Rains..Look for the Rainbows 🌈
When it's Dark..Look for Stars ✨ .
#MiesyaYunus
#miesyayunusholdingsdnbhd
#BillionaireConsultant
#putyourtrustinallah

Photoshoot at @miesyayunusstudio 👉🏻 Call/Wssap +60167409351 for studio/photoshoot booking. 👌🏻 #photobyme #miesyayunusstudio #miesyayunusholdingsdnbhd #nizamrahmanphoto #model #modeling #malaysia #johor #artist #deejay

Call/Wssap +60167409351 for studio/photoshoot/event/product/wedding/corporate/sports/photography services. 👌🏻 #photobyme #miesyayunusstudio #miesyayunusholdingsdnbhd #photoshoot #bnw #model #artis #malaysiaartist #photoshoot #nizamrahmanphoto

Call/Wssap +60167409351 for studio/photoshoot booking. 👌🏻 #photobyme #miesyayunusstudio #miesyayunusholdingsdnbhd #photoshoot #bnw #model #artis #malaysiaartist #photoshoot

Still at @miesyayunusstudio 🎥
Membina impian & berusaha capai impian bukan sebuah kerja 1 malam..usaha & focus..jgn dengar bnyk sgt bunyi biawak negetif dlm diri ..itu pesan guru sy..doa & yakin 💪
.
Baju kurung manis sy dr @jamil_sukaimi
#MiesyaYunus
#MiesyaYunusStudio
#miesyayunusholdingsdnbhd
#MyTeam
#BuildYourOwnEmpire
#putyourtrustinallah

Kalau sudi jemput ler nonton yerk... RepostBy @miesyayunus: ""CINTA & KERJAYA
MEMBINA ATAU REBAH?"
.
.
Perkongsian Istimewa Esok secara Live di FB & IG
Bersama Managing Director ~ Miesya Yunus Holdings Sdn Bhd &
Along Cham ~ Malaysian Celebrity .
.
Dari kacamata Certified Professional Speaker & Celebrity yang telah melalui pelbagai reality kehidupan dalam industri masing-masing. .
.
Jom bersama kami esok petang..jika anda juga ada pandangan yang hendak dikongsikan bersama..pastikan tidak terlepas waktu kitorang live yerk!!! Ada banyak tips yang hendak dikongsikan untuk membina kerjaya dengan keadaan yang lebih positif!
LOCK MASA ANDA esokkk!!! SEBAB ADA KEJUTAN ISTIMEWA UNTUK YANG TERPILIH..apakah??? Nantikan! .
3.30pm | Rabu | Live di FB & IG
@miesyayunus @alongcham .
#miesyayunusholdingsdnbhd
#MiesyaYunus #AlongCham #BillionaireConsultant
#BillionaireMuslimah
#CelebritySpeakerTalks" )

Assalam Jumaat yang baraqah
Miesya doakan moga kita semua diberikan kekuatan untuk melakar kejayaan yang luar biasa!
.
.
Believe in yourself!
.
#MiesyaYunus #miesyayunusholdingsdnbhd #putyourtrustinallah #salamjumaat
#BillionaireConsultant

Nanti kan CLASS dari kami ber2..2 in 1 uols boleh blaja mekap & grooming sekali..yg penting harga meletop mampu utk semua❤️
.
Tunggu official iklan kami..
.
Repost from @miesyayunus @TopRankRepost #TopRankRepost Kami tengah meeting nak buat collaboration Make Up & Grooming Class utk cantik berseri di hari raya nanti & cantik hari-hari 😍
.
.
Make up artist ni kalau make up muka terus nampak mcm Barbie Doll @majahenna .
Sape nak belajar make up & nampak cantik utk hari raya ni dgn kami ???
.
.
#MiesyaYunus #miesyayunusholdingsdnbhd #ImageConsultant #BillionaireConsultant #BillionaireMuslimah
#MakeUpClass #GroomingClass

Kami tengah meeting nak buat collaboration Make Up & Grooming Class utk cantik berseri di hari raya nanti & cantik hari-hari 😍
.
.
Make up artist ni kalau make up muka terus nampak mcm Barbie Doll @majahenna .
Sape nak belajar make up & nampak cantik utk hari raya ni dgn kami ???
.
.
#MiesyaYunus #miesyayunusholdingsdnbhd #ImageConsultant #BillionaireConsultant #BillionaireMuslimah
#MakeUpClass #GroomingClass

Bila ada IMPIAN, kena ada KEYAKINAN yang besar pada Allah.
Usaha seikhlas yang mampu, sentiasa bersangka baik pada Allah..
Walau apa pon rintangan, tiada suatu makhluk pon mampu menghalang atau memberi rezeki KECUALI ALLAH.
Buat yang Terbaik, Yakin dgn segala Kebaikan Allah..in shaa Allah kita mampu lakar kejayaan dengan izin Allah.
Chaiyok! 💪
.
.
#MiesyaYunus #miesyayunusholdingsdnbhd #BillionaireMuslimah #BillionaireConsultant
#BuildYourOwnEmpire
#putyourtrustinallah

Most Popular Instagram Hashtags