#microphonemurahmalaysia

MOST RECENT

LIKE • TAG • COMMENT • TO WIN 2️⃣ GIVEAWAY CONTEST 😍🎊
.
Mencari earphone wireless? TWS earphone ni lagi padu dan gempak!! Tak usah dah korang nak menabung beli yang original sebab yang ni pun sound dan bass mantop 💯
.
RM79.00
.
Kalau korang berminat boleh WhatsApp admin ( 0168373102 ) 📲📲📲 9 terawal dapat FREE POSTAGE 🤤🤤🤤

ORIGINAL I7S WIRELESS EARPHONE. Lepas ni dengar lagu tanpa wire je beb!!
⠀⠀
FUNGSI:
✅Support semua jenis phone.
✅1 set dengan charging cable & charging box!!
✅Colours: black & white
⠀⠀⠀⠀
---------------------
HARGA:
RM79
Inc postage SM / SS
---------------------
⠀⠀⠀⠀
Nak oder WhatsApp 014-9947406
⠀⠀⠀⠀

Alhamdulillah led wireless microphone dah sampai. Tq oder dengan kami sis😘
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
----------------------
HARGA:
RM85
Inc postage sm/ ss
----------------------
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Oder👉🏻 DM/ WHATSAPP 014-9947406
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

‼️WIRELESS EARPHONE‼️

Memang cun arr wireless earphone ni! No wire, so korang dah tak ada masalah berbelit belit dengan wire lepas ni. 🤣 Pakai macam tu je memang stylo habis. Ade black & white!!

Harga asal RM99
Promo RM79 FREE POS

Berminat?! Terus WhatsApp 0132742005 sekarang 🤝

‼️WIRELESS HEADPHONE‼️

Cun wei headphone ni!! Stereo sound tau & ade mic so korang boleh jawab panggilan. Pakai main game pun best giler 👍🏻

Harga asal RM150
Promo RM99 FREE POS

Berminat?! Terus WhatsApp 0132742005 sekarang 🤝

LED WIRELESS MICROPHONE. Hifi speaker & tak pecah!!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀
FUNGSI:
✅Boleh record suara di mic bila kita tengah karoke
✅Ada radio & hifi speaker. Tak perlu beli speaker lain sebab mic ni boleh jadi speaker. Satu rumah boleh dengar!!
✅3 months Warranty, kami bagi warranty yang lama sebab kami yakin dengan kualiti mic kami.
✅Support USB, pendrive, sd card
✅Ada button play & pause
✅Ada selfie button, letak phone jauh-jauh then tekan button mic ni untuk snap gambar korang.
✅LED light, ada lampu disco yang cantik tapi boleh off kalau tak suka.
✅Bluetooth IOS & ANDROID, semua phone boleh guna.
✅Colors: gold, black, white & red
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
----------------------
HARGA:
RM85
Inc postage sm/ ss
----------------------
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Oder👉🏻 DM/ WHATSAPP 014-9947406
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Alhamdulillah Q7 wireless microphone warna purple dah sampai. Cust suka😍

-----------------------
RM60
Inc postage (sm & ss)
-----------------------

Nak oder 👉🏻 Dm/ Whatsapp 014-9947406
( tekan link di bio utk direct whatsapp )

LIKE, TAG RAKAN & WIN V8 SMARTWATCH & M2 SMART BAND ‼️
⠀⠀⠀
BUDGET STUDIO MICROPHONE. 1 set dengan arm stand🤩 Nak dengar sound mic ni boleh dm/ whatsapps sis👍🏻

DETAILS:
✅3 bulan warranty
✅preoder 1 minggu
✅sambung laptop / pc
✅1 set dengan filter & arm stand, mic cable, usb, manual book & foam cap
✅colours: black & blue

-----------------------
RM130 (1 set)
Inc postage (sm & ss)
-----------------------

Nak oder 👉🏻 Dm/ Whatsapp 014-9947406
( tekan link di bio utk direct whatsapp )

ORIGINAL I7S WIRELESS EARPHONE black edition. Lepas ni dengar lagu tanpa wire je beb!!
⠀⠀
FUNGSI:
✅Support semua jenis phone.
✅1 set dengan charging cable & charging box!!
✅Colours: black & white
⠀⠀⠀⠀
---------------------
HARGA:
RM79
Inc postage SM / SS
---------------------
⠀⠀⠀⠀
Nak oder WhatsApp 014-9947406
⠀⠀⠀⠀

TWS WIRELESS EARPHONE
____________________________________________________
⠀⠀⠀⠀
OKAY GUYS INI WIRELESS EARPHONE TERLAJAK LAKU KERAS 🤤 SERIUS SENANG NAK GUNA NO WIRE JUST BLUETOOTH DENGAN PHONE. CALL , DENGAR LAGU MEMANG STYLE ✊🏻
⠀⠀⠀⠀
RM 79 FREE POSTAGE 1 MALAYSIA
⠀⠀⠀⠀
SO WHATSAPP AMDIN 0168373102 UNTUK ORDER

LIKE, TAG RAKAN & WIN V8 SMARTWATCH & M2 SMART BAND‼️
⠀⠀⠀
ORIGINAL I7S WIRELESS EARPHONE. Semua ni dapat ye👍🏻
⠀⠀
FUNGSI:
✅Bateri tahan lama
✅Support semua jenis phone
✅1 set dengan charging cable & charging box!!
✅warna: black sepasang & white sepasang
⠀⠀⠀⠀
---------------------
HARGA:
RM79
Inc postage SM / SS
---------------------
⠀⠀⠀⠀
Nak oder WhatsApp 014-9947406
⠀⠀⠀⠀

LIKE, TAG RAKAN & WIN V8 SMARTWATCH & M2 SMART BAND‼️
⠀⠀⠀
ORIGINAL I7S WIRELESS EARPHONE black edition dah ready stock. Yang dah order esok kami pos✌🏻
⠀⠀
FUNGSI:
✅Bateri tahan lama
✅Support semua jenis phone
✅1 set dengan charging cable & charging box!!
✅warna: black sepasang & white sepasang
⠀⠀⠀⠀
---------------------
HARGA:
RM79
Inc postage SM / SS
---------------------
⠀⠀⠀⠀
Nak oder WhatsApp 014-9947406
⠀⠀⠀⠀

Dua WIRELESS EARPHONE warna putih dah sampai‼️Thank you sis @na.bella_ . Semoga murah rezeki.

RM79 FREE POST

Berminat?! Terus WhatsApp 0132742005 sekarang 🤝

ORIGINAL I7S WIRELESS EARPHONE. Lepas ni dengar lagu tanpa wire je beb!!
⠀⠀
FUNGSI:
✅Support semua jenis phone.
✅1 set dengan charging cable & charging box!!
✅Colours: black & white
⠀⠀⠀⠀
---------------------
HARGA:
RM79
Inc postage SM / SS
---------------------
⠀⠀⠀⠀
Nak oder WhatsApp 014-9947406
⠀⠀⠀⠀

Alhamdulillah original i7s wireless earphones dah sampai. Tq oder dengan kami😘
⠀⠀⠀⠀
---------------------
HARGA:
RM79
Inc postage SM / SS
---------------------
⠀⠀⠀⠀
Nak oder WhatsApp 014-9947406
⠀⠀⠀⠀

LIKE, TAG RAKAN & WIN V8 SMARTWATCH & M2 SMART BAND‼️
⠀⠀
Ini SONY EXTRA BASS HEADPHONE. 100% original!!
⠀⠀
FUNGSI:
🎧 1 tahun warranty sony Malaysia
🎧 Bass yang power!!
🎧 Ada mic & boleh jawab panggilan tanpa perlu tanggalkan headphone
🎧 Colours: white & black
⠀⠀⠀⠀
---------------------
HARGA:
RM129
Inc postage SM / SS
---------------------
⠀⠀⠀⠀
Nak oder Dm/ whatsapp 014-9947406
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

LIKE, TAG RAKAN & WIN V8 SMARTWATCH & M2 SMART BAND‼️
⠀⠀
Ini SONY EXTRA BASS HEADPHONE. 100% original!!
⠀⠀
FUNGSI:
🎧 1 tahun warranty sony Malaysia
🎧 Bass yang power!!
🎧 Ada mic & boleh jawab panggilan tanpa perlu tanggalkan headphone
🎧 Colours: white & black
⠀⠀⠀⠀
---------------------
HARGA:
RM129
Inc postage SM / SS
---------------------
⠀⠀⠀⠀
Nak oder Dm/ whatsapp 014-9947406
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

WIRELESS HEADPHONE. Gerenti bass power giler!!
⠀⠀
FUNGSI:
✅bluetooth 4.1
✅operating range: 10 meters
✅boleh jawab panggilan
✅support: radio, aux, tf card, bluetooth
✅1 set dengan aux cable & charging cable
✅colours: white, black, red & blue
⠀⠀⠀⠀
---------------------
HARGA:
RM69
Inc postage SM / SS
---------------------
⠀⠀⠀⠀
Nak oder WhatsApp 014-9947406
⠀⠀⠀⠀

Alhamdulillah 1 set remax mic & pro mic stand dah sampai. Boleh oder set ni kalau tak nak arm stand ye. Tq cust☺️

---------------------———
HARGA:
RM180 1 set arm stand
RM200 1 set pro mic stand
Inc postage (sm & ss)
---------------------———

Nak oder 👉🏻 Dm/ Whatsapp 014-9947406
( tekan link di bio utk direct whatsapp )

Most Popular Instagram Hashtags