#micost

11436 posts

TOP POSTS

Sehina hina manusia. Manusia yang memakan daging adik beradik dia sendiri.
Seburuk buruk bicara, bicara seseorang yang menyebarkan fitnah kepada orang lain
Seteruk teruk perangai, perangai yang sering menjaja cerita sana sini.
Manusia ? Kenapa dikau bersifat begini ? Apa tidak cukup nikmat yang engkau dapat ? Allah dah bagi terlalu banyak nikmat dekat kau. Tak kira lah yang kaya ataupun yang miskin semuanya dapat. Tapi kenapa masih iri hati ? Kenapa masih ada sifat hasad dengki ? Nama pun melayu. No wonder sifat hasad tu teruk. Dengki dalam arab ialah hasad. Orang melayu selalu guna hasad dengki so double dengki. Berubah lah sikit. Kita makin hari makin dimakan usia. Bila bila sahaja allah boleh tarik nikmat yang kita ada. Ingat yang kaya tak selamanya kaya. Yang miskin tak selamanya miskin. Allah boleh ubah everything dengan sekelip mata. Jangan angkuh jangan riak dengan segala nikmat yang diberi. Tak mengharap apa apa. Cuma kita sama sama berubah ke jalan dia. Kurangnya mengata hal orang. Kurangkan memakan darah daging sendiri. Nak biar ia kekal jadi budaya ? Nak jadikan adat dalam keturunan ke ? Keturunan yang pembawa fitnah ? Keturunan yang mencerita hal orang ? Wallahualam. Tepuk dada tanya iman. Ikatan ukwah dalam adik beradik perlu dijaga. Ikatan ukwah sesama umat juga perlu dijaga. Yang tua dihormati yang muda disayangi. Ingat. Angkara mulut badan binasa.
Sedikit dari saya. Selamat malam.
#melaka #micost #orientasi #mws #igers #quote #jantanporno #igerss

Yang datang pasti pergi,
Yang hilang silih berganti,
Kenangan itu pengubat rindu dihati,
Semoga menjadi kasih yang abadi.
#throwback #micost #konvo #hrmstudent #sahabat

Memang semua org tunggu part ni kan πŸ˜‚πŸ˜‚ #micost

semua sporting πŸ˜‚ thanks you all #micost #explorace #kingπŸ‘‘ #meniquinchallenge

Ukhuwwah fillah abadan abada. Do follow @mpp_micost. Salam ukhwah fillahπŸ’•
#micost4u #micost #mppmicost

Selamat Hari Raya. Maaf zahir Dan batin Dari family mpp. @mpp_micost
#micost #mpp

Chocolate Team , Kesetiaan , Kumpulan 6. Kawan baru haha #micost #politeknikmerlimau #politeknikkota #uitmjasin #iktbnalorgajah

Menjelang hari Raya.
AccountancyFamili 🌹
#micost

Panggilan dari Kolej Antarabangsa sains dan teknologi di Melaka
#Micost
#KolejAntarabangsa

MOST RECENT

πŸ€— Hey guys
-
😏Nak gambar polaroid banyak2 sampai kembung
-
πŸ˜‹ Nak simpan memori manis korang dgn tersayang
-
πŸ˜₯Kamera instax mahal giler πŸ˜‰ Meh berjemaah order polaroid idaman anda bersama #polaroidsuperb
-
Lebih MURAH, lebih BESAR, Lebih SUPERB!!
-
Basic Polaroid Frame Pricing Range
9pcs - RM7.00
18pcs - RM12.00
27pcs - RM17.00
36pcs - RM22.00
45pcs - RM27.00
54pcs - RM32.00
63pcs hingga 108pcs - RM0.60/pcs
109pcs hingga 207pcs - RM0.50/pcs
208pcs dan keatas - RM0.40/pcs
-
Add on
RM0.50 per pcs
-
Postage Charge
Semenanjung Malaysia - RM7.00
Sabah dan Sarawak - RM11.00
-
Apa tunggu lagi tu kome oi?? PM kami laju2!! Whatsapp:
βœ” 0175737713 (Piji)
-
Facebook:
βœ” PolaroidSuperb
-
Email:
βœ” polaroidsuperb@yahoo.com
βœ” polaroidsuperb@gmail.com
-
Website:
βœ” polaroidsuperb.weebly.com
-
#polaroid #polaroidmurah #polaroidmelaka #polaroidsuperb #polaroidmalaysia #instax #gambarinstax #polaroidprinting #polaroidprintingservice #polaroidphoto #uitm #kpmbm #kpmam #utem #uum #micost #tunali #ETR2583 #eentrepreneurship #Mdec #E_EtrMara #eusahawan

Sehina hina manusia. Manusia yang memakan daging adik beradik dia sendiri.
Seburuk buruk bicara, bicara seseorang yang menyebarkan fitnah kepada orang lain
Seteruk teruk perangai, perangai yang sering menjaja cerita sana sini.
Manusia ? Kenapa dikau bersifat begini ? Apa tidak cukup nikmat yang engkau dapat ? Allah dah bagi terlalu banyak nikmat dekat kau. Tak kira lah yang kaya ataupun yang miskin semuanya dapat. Tapi kenapa masih iri hati ? Kenapa masih ada sifat hasad dengki ? Nama pun melayu. No wonder sifat hasad tu teruk. Dengki dalam arab ialah hasad. Orang melayu selalu guna hasad dengki so double dengki. Berubah lah sikit. Kita makin hari makin dimakan usia. Bila bila sahaja allah boleh tarik nikmat yang kita ada. Ingat yang kaya tak selamanya kaya. Yang miskin tak selamanya miskin. Allah boleh ubah everything dengan sekelip mata. Jangan angkuh jangan riak dengan segala nikmat yang diberi. Tak mengharap apa apa. Cuma kita sama sama berubah ke jalan dia. Kurangnya mengata hal orang. Kurangkan memakan darah daging sendiri. Nak biar ia kekal jadi budaya ? Nak jadikan adat dalam keturunan ke ? Keturunan yang pembawa fitnah ? Keturunan yang mencerita hal orang ? Wallahualam. Tepuk dada tanya iman. Ikatan ukwah dalam adik beradik perlu dijaga. Ikatan ukwah sesama umat juga perlu dijaga. Yang tua dihormati yang muda disayangi. Ingat. Angkara mulut badan binasa.
Sedikit dari saya. Selamat malam.
#melaka #micost #orientasi #mws #igers #quote #jantanporno #igerss

Safely delivered to Miss Isha from MRSM TGB Jasin.
Yeayyy! Hopefully everyone will love the cake! 😍😍😍😍 Alhamdulillah. Yeayyyy!

WA 013 666 3856 to order!!
WA 013 666 3856 to order!! #kekmelakasedap
#kekMelaka #Melakabaker #melakacafe
#cakesofinstagram #cakestagram #chefstalk #chefsteps #chefsofinstagram #instafood #instagood #dessert #dessertporn #desserttable #homebaked #homebaker #homebakery #uitmlendumelaka #utem #unikl #micost #micet #bazarpaknilkek #bake #baking #ilovebaking

‼️HOT ITEMS ‼️
.
PINAFORE DENIM PANTS .

HARGA Drop : RM 64 (FIT UNTIL L) ,RM 69 (FIT UNTIL XL) .
HARGA JUAL : RM 60 (FIT UNTIL L), RM 69 (FIT UNTIL XL)
.
FREE POSTAGE SM . SS + RM 10 .
.
MEASUREMENT :
.
FIT UNTIL L
.
Pinggang 26"-34"
Punggung 40"-50"
Peha 22"-26"
Kaki 6"
Cawat 11"
Panjang 97cm
.
FIT UNTIL XL .
Pinggang 32"-40"
Punggung 44"-54"
Peha 24"-30"
Kaki 6"
Cawat 12"
Panjang 100cm
.
*model pakai size L (kecil) dan tinggi 161cm
.
βœ…poket di depan
.
βœ…poket di kiri dan kanan .
βœ…tali boleh adjust .
βœ…material yang sangat selesa .
βœ…tidak panas .
.
.
MATERIAL : HIGH QUALITY JEANS
.
.
.
#youngentrepreneur #projectkpmbm #digitalentrepreneurship #studentkpmbm #diplomainentrepreneurship #kpmbm #micost #uitm #bazaarpaknil #melaka #sayajual

πŸ’‹ RESTOCK β€ΌοΈπŸ’‹
.
PINAFORE DRESS .
PRICE : RM 63 (L) , RM 68 (XL)
FREE POSTAGE SM . SS + RM 10
.
MEASUREMENT :
.
FIT UNTIL L
.
Waist 25"-30"
Punggung 40"
Kaki skirt 76"
Panjang 97cm
.
FIT UNTIL XL
.
Waist 45"-40"
Punggung 46"
Kaki skirt 84"
Panjang 100cm
.
*model pakai size L dan tinggi 161cm
.
MATERIAL : THICK SPANDEX HIGH QUALITY (stretchable) .
.
#youngentrepreneur #projectkpmbm #digitalentrepreneurship #studentkpmbm #diplomainentrepreneurship #kpmbm #micost #uitm #bazaarpaknil #melaka #sayajual

πŸŽ€ LILY Emboidery πŸŽ€
PRICE : RM65.00
.
Free postage semenanjung
Shoulder : 16 inch
Bust : 39 inch ( Lilit )
Sleeve : 24 inch
Lenght : 27 inch
.
.
#youngentrepreneur #projectkpmbm #digitalentrepreneurship #studentkpmbm #diplomainentrepreneurship #kpmbm #micost #uitm #bazaarpaknil #melaka #sayajual

She is wearing black cullotes! Perfect to wear for a short vacation!
To purchase kindly whatsapp us now #cullotespants #pallazopants #sayajualpalazzo
#hijabfashion #hijabista
#uitm #micost #kpm #ukm #upm #universitimalaya
#utp #kptm

Jika awak ada ciri-ciri di bawah, anda WAJIB guna Celebrity Feminine Scrub Wash🌝
.
.

Adakah awak
🌝Anak Da.ra ?
🌝Mak Da.ra ?
🌝Wanita Mengandung ?
.
.

dan Awak Ada Masalah
.
🌚 Ke.putihan
🌚 Cik Bunga Berbau
🌚 Cik Bunga Gatal-Gatal
🌚 Cik Bunga Selalu Berpeluh
🌚 Cik Bunga and Ce.lah Pelipat Gelap 🌚 Per.iod Tak Lancar 🌚 Be.cak
.
Jika awak tergolong dalam masalah di atas, awak perlukan Celebrity Feminine Scrub Wash SEKARANG!
.
Hubungi saya 011-12328086 .
.
#youngentrepreneur #projectkpmbm #digitalentrepreneurship #studentkpmbm #diplomainentrepreneurship #kpmbm #micost #uitm #melaka #skinstories #celebrityfemininescrubwash #femininewash #hygienewash #pencuciwanita #CFSW

King Coco sendiri telah mencuba dan berpuas hati dgn CFSW 😍 .
.
ANDA BILA LAGIEYYY?
.
.
Ehhh, apa special PEMBERSIH WANITA kami? Pembersih Cik Bunga kami adalah Pembersih Wanita ber-SCRUB Pertama di MALAYSIA. Matlamat kami, Rawat Masalah Cik Bunga Sambil Cik Bunga Ber-Spa.😎
.
.
#youngentrepreneur #projectkpmbm #digitalentrepreneurship #studentkpmbm #diplomainentrepreneurship #kpmbm #micost #uitm #melaka #skinstories #celebrityfemininescrubwash #femininewash #hygienewash #pencuciwanita #CFSW

CFSW 🌷
.
Picit sikit .. Rasa SELESA
Picit sikit .. SEJUK & DINGIN
Picit sikit .. KEPUTIHAN BAIK
Picit sikit .. KEGATALAN HILANG
.
EH ❗ ❗ 😨 😨
Sikit jer tapi best sangat ❗ ❗ 😍 😍
.
CELEBRITY FEMININE SCRUB WASH punya penangan buat si pemakai rasa selesa & berkeyakinan πŸ’“ πŸ’ž πŸ’—
.
* Keputihan TIADA
*Kegatalan TIADA
.
Apa yang ada ?????
.
* Miss v yang BERSIH
* Miss v yang SIHAT
* Miss v yang WANGI
.
#youngentrepreneur #projectkpmbm #digitalentrepreneurship #studentkpmbm #diplomainentrepreneurship #kpmbm #micost #uitm #melaka #skinstories #celebrityfemininescrubwash #femininewash #hygienewash #pencuciwanita #pembersihwanita #scrubfeminine #putihgebu #pinkish

Ready stock 20/7
Tubular shadow pink
Harga: RM 110
Size: 36-40

Alphabounce Oxford
Harga: RM 120
Size: 41-45 πŸ‘ŸπŸ‘ŸπŸ‘ŸπŸ’¦
Cara order:
πŸ‘‰screenshot this pic πŸ‘‰Sent to 011-24155032

Follow us:
@s.ce_enterprise
@s.ce_enterprise
@s.ce_enterprise
@s.ce_enterprise
@s.ce_enterprise

#igshopmalaysia #hargakasihsayang #merecikhawau #KPMBM #ETR3524 #UITM #MICOST #UTEM #Bandarmelaka

PENGEMAR COKLAT? MINAT SESUATU YANG MANIS? HAAA INI DIAA MAKANAN YANG BEST MELETOP KEBABOMMMM .
JUMMM BELI RASA NIKMATI NYUMNYUM CEPAT CEPAT CEPAT !
.
TAK RUGI KAY. TRUST ME Sesiape yg nk *ODER READY STOK* .
Pepero

Postage sm (rm7) ss (rm11)/ Cod ( Bandar Melaka dan Seremban )

#digital
#kpmbm
#den4a
#den2017
#paperomurah
#micost
#uitmbandarmelaka
#student
#chocolate murah
#miowww
#sayangsayang
OwnerBy @fykalokman

PROMO PRIMO PROMO‼️ Sweatpants laku keras bukan senang nak cari kain yang berkualiti 😎
βœ… Kain french terry
βœ… Kain tak kembang bila basuh
βœ… Rm39 postage (exclusive)
βœ… Size S - XL

Tunggu apa lagi apa apa pertanyaan boleh whatsapp 0123698269 untk size, cutting seluar and so on. Come on guys πŸ’ͺ🏻 #den4a2017 #sweatpantsmurah #sweatpantsmalaysia #sweatpantsadidas #sweatpantsnike #sweatpantsunderarmour #seluarcamo #seluaradidas #seluarnike #seluarunderarmour #seluarmurah #seluarsukan #seluarfutsal #kpm #kpmbm #kpmsi #kpmam #kpmb #kpmbp #uitm #uitm #micost #utem #unikl #km #uniten #uia #politeknik #supportmember

Most Popular Instagram Hashtags