[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#mh128

199 posts

TOP POSTS

Into the jail shall he goes. Excellent job by the crew. Astounding flight deck-cabin communication in handling the situation. Bravo! #mh128 #crewlife #malaysiaairlines

Mh128 boarded by armed police. No one hurt. #mh128

This is the moment Melbourne police stormed a plane after a man tried to storm the cockpit. The incident is not terror-related. #melbourne #melbournenow #mh128

Goodbye melbourne!!! As cold as you can get, there is plenty of warmth at the end of the day!! See you real soon. And real soon i mean. #malaysianwarmth #merdeka #malaysianhospitality #MH128 #melbourne

Hero dan heroin Malaya #mh128 Sorry tak sempat nak interview cara santaiiiii pagi tadi. Anyway Happy Flight Attendants Day

Pesawat Malaysia Airlines #MH128 Berpatah Balik ke Melbourne Selepas Penumpang Cuba Ceroboh Kokpit ▶INSIDEN gangguan daripada penumpang sehingga pesawat MH128 yang dalam penerbangan dari Melbourne, Australia ke Kuala Lumpur terpaksa berpatah balik berakhir selepas penumpang yang membuat kecoh ditahan bahagian keselamatan lapangan terbang dan semua penumpang selamat meninggalkan pesawat.

Dalam kenyataan terkini daripada Malaysia Airlines pada 12.19 tengah malam, semua penumpang yang sudah meninggalkan pesawat menjalani pemeriksaan keselamatan oleh pihak berkuasa Australia.

Penumpang diberi kemudahan hotel dan ditawarkan untuk menaiki penerbangan seterusnya berdasarkan kekosongan atau menggunakan penerbangan syarikat lain.

Malaysia Airlines akan berkerjasama dengan pihak berkuasa Australia dalam menyiasat insiden yang berlaku. "Kami ingin menegaskan bahawa tiada unsur pesawat dirampas. "Keselamatan penumpang adalah keutamaan Malaysia Airlines dan syarikat penerbangan ini memohon maaf atas segala kesulitan yang berlaku," katanya.

Pesawat MH128 yang berlepas dari lapangan terbang Melbourne pada jam 11.11 malam dijadualkan tiba di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA) pada jam 5.28 pagi, Khamis.

Bagaimanapun, pesawat terpaksa berpatah balik selepas kapten menerima maklumat daripada anak kapal ada kekecohan berlaku apabila penumpang cuba masuk ke kokpit.

Susulan kejadian itu, akhbar tempatan Australia, Daily Mail melaporkan Lapangan Terbang Tullamarine ditutup dan pesawat diperiksa unit pemusnah bom.

Just a time lapse video of Zone D LS & LSS yg best dgn satu DG yg garang tapi kecik comel. 😂🌶 #Throwback #mh128 #mhcrew #a333 #crewlife

Malaysia Airlines flight MH128 of 31 May from Melbourne to Kuala Lumpur was forced to turn back to Melbourne due to a disruptive passenger.
Walau sehebat mana pn Emirates..walau sebesar mn pn etihad,Namun MAS tetap di hati..jiwanya jiwa malaysia..may Allah ease everything.. #mh128
#borongmurah
#borongguangzhou
#tripbisnes
#guangzhoubisnesstrip

MOST RECENT

Just a time lapse video of Zone D LS & LSS yg best dgn satu DG yg garang tapi kecik comel. 😂🌶 #Throwback #mh128 #mhcrew #a333 #crewlife

@Sexting tipis-tipis
#MH128
#Bel_UP automatic128
#58

MH128
Rp.98.000
bahan : ballotely 
paha : 66cm 
panjang : 133cm 
ada kantong disamping 
tidak termasuk inner
#jumpsuitmurah #jumpsuitpanjangmurah #jumpsuitpanjangmurah #jumpsuitpanjang #jumpsuit #jumpsuitpanjang #mh128 #olshopbajumurah #olshopbaju #olshopmakassar #freeongkir
For Order
⬇⬇⬇
Id line @qkd0862o (pakai @)
Pin 59F0D676

Kangen Suara MERAH Di Garis Finish 😜😀
#Bel_Up automatic128
#MH128
#RamadhanRace😎

Product ni mmg superb betul guys..!! 👍🏻👍🏻👍🏻
:
#1,000,000Mg Collagen + Gluta + Serbuk Mutiara
10X ganda process pemutihan kulit pada wajah dan seluruh badan..
:
Kesan yg sangat optimum pada kulit muka dan seluruh badan.. hermm.. berseri je muka kan.. mana tak nya, tgk saja kandungan bahan UFORA GLOWHITE COLLAGEN ni.. semua bahan2 yg paling maksium untuk pencerahan kulit.. HARUS CUBA..‼️
#cksenahh #UFORA # #cantiksebelumraya #yusufiskandar #laraalana #lofattah #fattzura #kukirimcinta #heroseorangcinderella #nhtruelove #truelove #bazaarpaknil #shopingonline #dropshipwanted #bitcoinmalaysia #eczema #dropshipmalaysia #eczemamalaysia #teamellyyaney #teamnaila #susumaaez #susukambing #jerawat #keputihan #kulitputih #mh128

SUSU MAAEZ TENGAH PROMOSI !! HARUSLAH MURAH DARI BIASAA !! CEPAT2 GRAB BANYAK2, BUAT STOK BULAN PUASA !! .
.
Time nak bulan puasa ni memang ramai yg order sampai 3 box terus. Sebab apa? Sebab kalau korang minum waktu sahur, kita jamin sampai asar pun korang still ada tenaga lagi taw. Samping2 tu, boleh la mencantikkan kulit nak raya ni. Barulah tak segan nak beraya bila dah cantik 😍 . jom cecepat order, nanti tak sempat jgn nangis😉
.
Kita bantu awak sampai awak puas hati. Any question meh pm sis.
Kita Reply asap.
Nak jugak? WhatsApp Sis +601126546090

#cantiksebelumraya #yusufiskandar #laraalana #lofattah #fattzura #kukirimcinta #heroseorangcinderella #nhtruelove #truelove #bazaarpaknil #shopingonline #dropshipwanted #bitcoinmalaysia #eczema #dropshipmalaysia #eczemamalaysia #teamnaila #susumaaez #susukambing #jerawat #keputihan #kulitputih #mh128

SUSU MAAEZ TENGAH PROMOSI !! HARUSLAH MURAH DARI BIASAA !! CEPAT2 GRAB BANYAK2, BUAT STOK BULAN PUASA !! .
.
Time nak bulan puasa ni memang ramai yg order sampai 3 box terus. Sebab apa? Sebab kalau korang minum waktu sahur, kita jamin sampai asar pun korang still ada tenaga lagi taw. Samping2 tu, boleh la mencantikkan kulit nak raya ni. Barulah tak segan nak beraya bila dah cantik 😍 . jom cecepat order, nanti tak sempat jgn nangis😉
.
Nak jugak? WhatsApp Sis +601126546090

#cantiksebelumraya #yusufiskandar #laraalana #lofattah #fattzura #kukirimcinta #heroseorangcinderella #nhtruelove #truelove #bazaarpaknil #shopingonline #dropshipwanted #bitcoinmalaysia #eczema #dropshipmalaysia #eczemamalaysia #teamnaila #susumaaez #susukambing #jerawat #keputihan #kulitputih #mh128

SUSU MAAEZ TENGAH PROMOSI !! HARUSLAH MURAH DARI BIASAA !! CEPAT2 GRAB BANYAK2, BUAT STOK BULAN PUASA !! .
.
Time nak bulan puasa ni memang ramai yg order sampai 3 box terus. Sebab apa? Sebab kalau korang minum waktu sahur, kita jamin sampai asar pun korang still ada tenaga lagi taw. Samping2 tu, boleh la mencantikkan kulit nak raya ni. Barulah tak segan nak beraya bila dah cantik 😍 .
.
Nak jugak? WhatsApp Sis +601126546090

#cantiksebelumraya #yusufiskandar #laraalana #lofattah #fattzura #kukirimcinta #heroseorangcinderella #nhtruelove #truelove #bazaarpaknil #shopingonline #dropshipwanted #bitcoinmalaysia #eczema #dropshipmalaysia #eczemamalaysia #teamnaila #susumaaez #susukambing #jerawat #keputihan #kulitputih #mh128

#MH128: @mamtathaker explains exactly how heroic the @malaysiaairlines cabin crew were. Link in bio!

Onggile baru keluor asylum. Tak ke menyusahkan orang.. #MH128

Most Popular Instagram Hashtags