[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#mh128

209 posts

TOP POSTS

BREAKING A passenger tried to enter cockpit of Malaysia #MH128 before being restrained by other passengers, flight returned to Melbourne

Time to blow this joint and head off on 3 weeks leave! Next stop, Kuala Lumpur and then Yangon, Myanmar! #annualleave #MH128 #malaysiaairlines #RobSEAsia2017

Goodbye melbourne!!! As cold as you can get, there is plenty of warmth at the end of the day!! See you real soon. And real soon i mean. #malaysianwarmth #merdeka #malaysianhospitality #MH128 #melbourne

Suspek yang dikatakan cuba memasuki ruang kokpit pesawat MAS #mh128 sebentar tadi

Test 1 2 3yang tau tau aja
#bel_upautomatic128
#58free
#MH128

Mh128 boarded by armed police. No one hurt. #mh128

Alhamdulillah, all passengers seem to be ok & police talking to them #mh128

MOST RECENT

Test 1 2 3yang tau tau aja
#bel_upautomatic128
#58free
#MH128

Biar basah, karena yang basah itu indah
#MH128
#bel_upautomatic128

Beda spek gass trus
#MH128
#500m
#bel_upautomatic128
#No.1st

Time to blow this joint and head off on 3 weeks leave! Next stop, Kuala Lumpur and then Yangon, Myanmar! #annualleave #MH128 #malaysiaairlines #RobSEAsia2017

劾汽hrowback 劾 Flying to Kuala Lumpur 莞 from Melbourne 佞 in June, 2013! I was flying Malaysian Airlines #mh128 Business Class on the A330-300. The flight left at 10:30 at night. It was an 8 hour flight . Although the seat didnt go completely flat it was still comfy and overall great :) #malaysianairlines #a330300 #businessclass #travel #travelstagram #travelblogger #infinitelytravelling #june2013 #throwbackwednesday

Just a time lapse video of Zone D LS & LSS yg best dgn satu DG yg garang tapi kecik comel. #Throwback #mh128 #mhcrew #a333 #crewlife

@Sexting tipis-tipis
#MH128
#Bel_UP automatic128
#58

MH128
Rp.98.000
bahan : ballotely
paha : 66cm
panjang : 133cm
ada kantong disamping
tidak termasuk inner
#jumpsuitmurah #jumpsuitpanjangmurah #jumpsuitpanjangmurah #jumpsuitpanjang #jumpsuit #jumpsuitpanjang #mh128 #olshopbajumurah #olshopbaju #olshopmakassar #freeongkir
For Order
漎漎漎
Id line @qkd0862o (pakai @)
Pin 59F0D676

Yesterday's story. Landed 6am on first raya morning from Melbourne! #mh128 #malaysiaairlines

Kangen Suara MERAH Di Garis Finish
#Bel_Up automatic128
#MH128
#RamadhanRace

Product ni mmg superb betul guys..!!嚙滕鳴蕉鳴蕉
:
#1,000,000Mg Collagen + Gluta + Serbuk Mutiara
10X ganda process pemutihan kulit pada wajah dan seluruh badan..
:
Kesan yg sangat optimum pada kulit muka danseluruh badan.. hermm.. berseri je muka kan.. mana tak nya, tgk saja kandungan bahan UFORA GLOWHITE COLLAGEN ni.. semua bahan2 yg paling maksium untuk pencerahan kulit.. HARUS CUBA..嚙潑潘
#cksenahh #UFORA # #cantiksebelumraya #yusufiskandar #laraalana #lofattah #fattzura #kukirimcinta #heroseorangcinderella #nhtruelove #truelove #bazaarpaknil #shopingonline #dropshipwanted #bitcoinmalaysia #eczema #dropshipmalaysia #eczemamalaysia #teamellyyaney #teamnaila #susumaaez #susukambing #jerawat #keputihan #kulitputih #mh128

SUSU MAAEZ TENGAH PROMOSI !! HARUSLAH MURAH DARI BIASAA !! CEPAT2 GRAB BANYAK2, BUAT STOK BULAN PUASA !! .
.
Time nak bulan puasa ni memang ramai yg order sampai 3 box terus. Sebab apa? Sebab kalau korang minum waktu sahur, kita jamin sampai asar pun korang still ada tenaga lagi taw. Samping2 tu, boleh la mencantikkan kulit nak raya ni. Barulah tak segan nak beraya bila dah cantik . jom cecepat order, nanti tak sempat jgn nangis
.
Kita bantu awak sampai awak puas hati. Any question meh pm sis.
Kita Reply asap.
Nak jugak? WhatsApp Sis +601126546090

#cantiksebelumraya #yusufiskandar #laraalana #lofattah #fattzura #kukirimcinta #heroseorangcinderella #nhtruelove #truelove #bazaarpaknil #shopingonline #dropshipwanted #bitcoinmalaysia #eczema #dropshipmalaysia #eczemamalaysia #teamnaila #susumaaez #susukambing #jerawat #keputihan #kulitputih #mh128

SUSU MAAEZ TENGAH PROMOSI !! HARUSLAH MURAH DARI BIASAA !! CEPAT2 GRAB BANYAK2, BUAT STOK BULAN PUASA !! .
.
Time nak bulan puasa ni memang ramai yg order sampai 3 box terus. Sebab apa? Sebab kalau korang minum waktu sahur, kita jamin sampai asar pun korang still ada tenaga lagi taw. Samping2 tu, boleh la mencantikkan kulit nak raya ni. Barulah tak segan nak beraya bila dah cantik . jom cecepat order, nanti tak sempat jgn nangis
.
Nak jugak? WhatsApp Sis +601126546090

#cantiksebelumraya #yusufiskandar #laraalana #lofattah #fattzura #kukirimcinta #heroseorangcinderella #nhtruelove #truelove #bazaarpaknil #shopingonline #dropshipwanted #bitcoinmalaysia #eczema #dropshipmalaysia #eczemamalaysia #teamnaila #susumaaez #susukambing #jerawat #keputihan #kulitputih #mh128

SUSU MAAEZ TENGAH PROMOSI !! HARUSLAH MURAH DARI BIASAA !! CEPAT2 GRAB BANYAK2, BUAT STOK BULAN PUASA !! .
.
Time nak bulan puasa ni memang ramai yg order sampai 3 box terus. Sebab apa? Sebab kalau korang minum waktu sahur, kita jamin sampai asar pun korang still ada tenaga lagi taw. Samping2 tu, boleh la mencantikkan kulit nak raya ni. Barulah tak segan nak beraya bila dah cantik . jom cecepat order, nanti tak sempat jgn nangis
.
Nak jugak? WhatsApp Sis +601126546090

#cantiksebelumraya #yusufiskandar #laraalana #lofattah #fattzura #kukirimcinta #heroseorangcinderella #nhtruelove #truelove #bazaarpaknil #shopingonline #dropshipwanted #bitcoinmalaysia #eczema #dropshipmalaysia #eczemamalaysia #teamnaila #susumaaez #susukambing #jerawat #keputihan #kulitputih #mh128

SUSU MAAEZ TENGAH PROMOSI !! HARUSLAH MURAH DARI BIASAA !! CEPAT2 GRAB BANYAK2, BUAT STOK BULAN PUASA !! .
.
Time nak bulan puasa ni memang ramai yg order sampai 3 box terus. Sebab apa? Sebab kalau korang minum waktu sahur, kita jamin sampai asar pun korang still ada tenaga lagi taw. Samping2 tu, boleh la mencantikkan kulit nak raya ni. Barulah tak segan nak beraya bila dah cantik .
.
Nak jugak? WhatsApp Sis +601126546090

#cantiksebelumraya #yusufiskandar #laraalana #lofattah #fattzura #kukirimcinta #heroseorangcinderella #nhtruelove #truelove #bazaarpaknil #shopingonline #dropshipwanted #bitcoinmalaysia #eczema #dropshipmalaysia #eczemamalaysia #teamnaila #susumaaez #susukambing #jerawat #keputihan #kulitputih #mh128

Hye semua ! selamat tengah hari. Korang tau tak ? Susu maeez & ufora collagen tengah ada promosi ramadhan dan syawal. Lepastukan ! Mana mana customer yang ade luck, akan dapat duit raya taw !!! Bestnyaaa... Dah la tengah promosi, boleh dapat duit raya pulak tu. Aiyshh.. Bestnyaaa.. Ha, apa tunggu lagi ? Meh meh ws kita, kita sedia tunggu dan bantu awak semua untuk cantik dan handsome raya ni.. Okay ? Ws sis, sis layan baik punya

Ws: 01126546090

#cantiksebelumraya #yusufiskandar #laraalana #lofattah #fattzura #kukirimcinta #heroseorangcinderella #nhtruelove #truelove #bazaarpaknil #shopingonline #dropshipwanted #bitcoinmalaysia #eczema #dropshipmalaysia #eczemamalaysia #teamnaila #susumaaez #susukambing #jerawat #keputihan #kulitputih #mh128

#MH128: @mamtathaker explains exactly how heroic the @malaysiaairlines cabin crew were. Link in bio!

HABIS
Daster Ready (siap kirim) ada dibagian atas, di atas post "BATAS STOCK READY"
.
Bahan = Katun
Panjang baju = 85 cm
Lebar Baju = 53 cm
Panjang Lengan = 51 cm
Kancing depan sampai bawah
ada Kantong
motif , warna dan Ukuran HANYA sesuai gambar
.
ORDER
kirimkan screenshot/ gambar diatas ke
whatsapp/ telegram 085649919699
Line@scshandmade (PAKAI @)
Sertakan nama no telp dan alamat lengkap (cantumkan kecamatan dan kode pos)
.
info #DISKON follow @bordiraplikasi
.
#atasan #atasanbordir #atasanwanita #atasanwanitaterbaru #atasanbordircantik #atasanbordirwanita #atasanbordirjumbo #blusbordirterbaru #modebajubordirterbaru #bajuatasanbordirterbaru #bluskatunjepangbordir #blouse #blouseputih #blouseputihbordir #blousebordir #blousebordirmuslim #blusbordirmodern #bluskatunwanitaterbaru #bordiraplikasi #bordir #madeinindonesia #handmade #yewtee #sld17 #misatravel #kltu #singapore #MH128 #paris

Onggile baru keluor asylum. Tak ke menyusahkan orang.. #MH128

#Repost @kosmo_online (@get_repost)
颯颯
Pesawat Malaysia Airlines MH128 dalam penerbangan ke Kuala Lumpur yang berpatah balik ke #Melbourne lewat malam tadi selepas seorang penumpang warga Sri Lanka menimbulkan kekecohan cuba membuka kokpit bukanlah satu rampasan pesawat sebaliknya kelakuan itu kerana mabuk. Timbalan Menteri Pengangkutan, Datuk Abdul Aziz Kaprawi menyangkal laporan pesawat itu cuba dirampas dan suspek membawa bom sebaliknya suspek hanya membawa #powerbank. #bahayaorangmabuk #mh128 #mas #australia #semuaselamat #videoawam

[ BERITA SEMASA : 2 JUN 2017 ] - Detik Cemas!
.
SEPANG: Penumpang pesawat Malaysia Airlines (MAS) MH128 dari Melbourne, Australia ke Kuala Lumpur, yang terpaksa berpatah balik ke Melbourne kelmarin selepas seorang lelaki cuba menceroboh kokpit dan mendakwa mempunyai bom, memuji kru kabin pesawat itu dalam menangani detik cemas ketika di udara.

Susulan insiden mencemaskan itu, lebih 100 penumpang yang menaiki pesawat dengan kod penerbangan MH128D, selamat tiba di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA) pada jam 1.43 pagi ini.

Rabu lepas, pesawat MH128 yang berlepas dari Lapangan Terbang Tullamarine, Melbourne pada jam 1.11 malam waktu Australia dan dijadual tiba di KLIA pada jam 5.28 pagi waktu Malaysia, terpaksa berpatah balik 30 minit kemudian selepas seorang penumpang mendakwa memilik bom dan cuba menceroboh kokpit.

Lelaki warga Sri Lanka, yang dipercayai menghadapi masalah kesihatan mental, bagaimanapun berjaya ditumpaskan oleh beberapa penumpang serta merebahkannya ke lantai dan mengikat tangan suspek.

Ketibaan penumpang itu 'disambut' lebih 50 wartawan dan jurugambar di balai ketibaan KLIA untuk mendengar pengalaman dan detik cemas yang dilalui oleh mereka sebelum petugas MAS mengiringi mereka untuk menaiki bas sebelum dibawa ke sebuah hotel berdekatan.

Salah seorang penumpang, Oliver Speed, 25, memuji kru kabin MAS yang disifatkan telah bertindak dengan cukup pantas dalam insiden itu yang berlaku beberapa minit selepas pesawat itu berlepas. "Saya duduk di barisan depan dan cemas apabila melihat kekecohan tersebut. Tetapi saya tahu semuanya akan berakhir dengan baik. Kru kabin berindak dengan cemerlang," kata pelajar itu kepada pemberita sejurus tiba di sini.

Berkongsi pendapat sama, seorang lagi penumpang, Emerson Tan, 41, dari London, yang sering menggunakan Malaysia Airlines, berkata syarikat penerbangan itu telah melakukan tugas yang baik dalam keadaan sedemikian. "Saya tidak fikir kejadian itu benar-benar menjadi tanggungjawab syarikat penerbangan itu atau kesalahan pihak berkuasa Australia,"katanya.

Baca selebihnya di : http://www.astroawani.com/berita-malaysia/penumpang-mh128-puji-kru-kabin-kendalikan-detik-cemas-144741

#mh128

Welcome home our heroes especially to my cousin @izz_izwan85 ! #mh128
Credit photo : @suzanne_isa

KUALA LUMPUR: Penumpang pesawat Malaysia Airlines yang mengugut akan meletupkan pesawat MH128 semalam, dilaporkan bimbang mengenai keselamatannya semasa berada di dalam tahanan.

Menurut laporan 9news.com.au yang mengungkap kata-kata peguam lelaki itu, anak guamnya mempunyai sejarah penyakit psikiatri dan bimbang mengenai keselamatannya semasa berada di dalam tahanan kerana usianya. Lelaki tersebut tidak hadir ke mahkamah tetapi direman dalam tahanan.
Peguamnya tidak membuat permohonan untuk jaminan.

Laporan itu berkata lelaki yang berumur 25 tahun itu adalah seorang pelajar yang melawat Australia dengan Visa pelajar dan sedang belajar untuk menjadi seorang chef.

Sebelum ini, The Sydney Morning Herald, yang mengungkap kata-kata Pesuruhjaya Ketua Polis Victoria, Graham Ashton, melaporkan bahawa lelaki warganegara Sri Lanka itu berkemungkinan besar akan didakwa di Mahkamah Majistret Melbourne.

Agensi berita tersebut turut melaporkan bahawa lelaki berkenaan dipercayai menjadi 'pesakit sukarela' yang baru sahaja dibebaskan dari pusat psikiatri Pusat perubatan Monash di Clayton, beberapa jam sebelum kejadian itu.

Laporan itu turut berkata, polis telah diberi pelepasan untuk menyoal lelaki itu selepas dia telah dinilai sebagai layak untuk ditemu duga atas alasan psikologi.

Pesawat MH128 itu berlepas dari Lapangan Terbang Melbourne pada jam 11.11 malam dan dijangka mendarat di Kuala Lumpur pada 5.28 pagi 1 Jun.

Namun, pesawat itu terpaksa berpatah balik ke Melbourne selepas kapten penerbangan dimaklumkan oleh seorang kru kabin mengenai seorang penumpang yang cuba memasuki kokpit.

#MH128 #Airasia

after 2 sleepless night and day..you deserve it *****!! ps: walaupun stoned, grooming maintain. #mh128 #rescue #melbourne #cabincrewlife #flyinghigh #ironwings #skywalker

BREAKING A passenger tried to enter cockpit of Malaysia #MH128 before being restrained by other passengers, flight returned to Melbourne

On 31 may around 11PM, MAS being forced to turn back to Melbourne due to security incident on flight number #MH128. based on Skytrax customer reviews, MAS only rating 6/10. I would say nice staff and cheap fares only make people fly with MAS. perhaps, if the price not much different, I would rather fly with other airlines, cause there is no point to save that little to ruin your plans.
Luckily, my previous flight was pretty fine, only for the return flight i'm not entertained due to IFE not being provided by older #boeing737

"Ada penumpang yang fikir bahawa pesawat akan benar-benar terhempas" - saksi kejadian.
Baca artikel penuh di www.suria.my.
#SuriaMalaysia #suriafm #suria10tahun #SegalanyaHiburan #Berita #Trending #MH128

Hero dan heroin Malaya #mh128 Sorry tak sempat nak interview cara santaiiiii pagi tadi. Anyway Happy Flight Attendants Day

Flight #mh128: Hijackers accused of making false #bomb threats.

More Details: https://newsklic.com/politics/flight-mh128-hijackers-accused-making-false-bomb-threats/

#Politics #melbourne #WOBISydney #MalaysiaAirlines

The new #android O #Features will make you #Phone #TWICE as fast

More Details: https://newsklic.com/technology/android-o-will-make-phone-twice-fast/

#technews #tech #technology #mh128 #WOBISydney

Passengers save flight #MH128 from a man threatening to detonate a bomb. #News

HELLO PEEPS Tengok ni !

Model :
Malaysia Airlines A380 Aircraft Model

Price : 1-RM23 | 2-RM45 | 3-RM65
Condition : New product
Airlines : Malaysia Airlines
Aircraft : Airbus A380
Material : Die-cast Metal (with transparent stand)
Dimensions : 15 x 16 x 4.5 cm
Scale : 1:400
Weight: +-0.25 kg
Country: Malaysia
Colour : As shown in the picture
Hubs: Kuala Lumpur International Airport (KUL)
Slogan : Journeys Are Made by the People You Travel With

Features :

Lightweight and portable

Ideal gift for Airlines fans

Great decor for your house / car

Tunggu ape lagi ? DAPATKAN SEKARANG ! COME FIRST SERVE FIRST k

To make an order : Just screenshot & WHATSAPP us at +60176121293 . Sekarang !

#aircraftmodel #airplanemodel #aeroplane #planemodel #diecastmodel #kidtoys #aircraft #airplane #kapalterbang #kapalterbangmurah #modelkapalterbang #sayajual #sayajualmurah #sayajualkapalterbang #sayajualkapalterbangmurah #planecollection #planelovers #malaysiaairlines #airbus380 #boeing #kualalumpurinternationalairport #klia #JourneysAreMadebythePeopleYouTravelWith #malaysia #mh128 #mh370 #gift #airlineslovers #aircraftbyturner

(From 9 News this evening) That's my brother-in-law facing the camera on MH128. Glad that it all worked out okay. #mh128

Bill Shorten criticized the Malcolm Turnbull tax rate #DOOMSDAY warnings

More Details: https://newsklic.com/politics/bill-shorten-criticized-pms-tax-rate-doomsday-warnings/

#Origin #Covfefe #mh128 #WOBISydney

Most Popular Instagram Hashtags