#metroplay

MOST RECENT

Amo il rosso bandiera del marocco 🇲🇦
Quando posso la vita sembra un gioco ⚽️
#metroplay#

Queres publicitar en la División de Elite Metropolitana??
Contactanos por DM!!
.
.
.
#metropolitanafutsal #divisionelite #metroplay #streaming #envivo #publicitaaqui #publicidades .
.
.
Mirá nuestra última transmi 👇
https://youtu.be/oqHnfP6rnao

#MetroPlay - Natën, Má (Pjesa 3)
.
Në këtë edicion të #MetroPlay zbulojmë detajet e shfaqjes "Naten Má" - drama që po prek thellë zemrat e publikut, e që vjen si premierë absolute e Teatrit Metropol. Arbies Komoni do na tregojë emocionet e ditës së premierës duke na zbuluar ca detaje nga ky produksion.
.
Për më shumë ju ftojmë të ndiqni videon e plotë në facebook dhe të vini e të bëheni dëshmitarë të kësaj ngjarjeje!
.
#MetroPlay #MeTeatrin #Metropol #TeatriJuaj

#MetroPlay - Natën, Má (Pjesa 2)
.
Në këtë edicion të #MetroPlay zbulojmë detajet e shfaqjes "Naten Má" - drama që po prek thellë zemrat e publikut, e që vjen si premierë absolute e Teatrit Metropol. Arbies Komoni do na tregojë emocionet e ditës së premierës duke na zbuluar ca detaje nga ky produksion.
.
Për më shumë ju ftojmë të ndiqni videon e plotë në facebook dhe të vini e të bëheni dëshmitarë të kësaj ngjarjeje!
.
#MetroPlay #MeTeatrin #Metropol #TeatriJuaj

#MetroPlay - Natën, Má (Pjesa 1)
.
Në këtë edicion të #MetroPlay zbulojmë detajet e shfaqjes "Naten Má" - drama që po prek thellë zemrat e publikut, e që vjen si premierë absolute e Teatrit Metropol. Arbies Komoni do na tregojë emocionet e ditës së premierës duke na zbuluar ca detaje nga ky produksion.
.
Për më shumë ju ftojmë të ndiqni videon e plotë në facebook dhe të vini e të bëheni dëshmitarë të kësaj ngjarjeje!
.
#MetroPlay #MeTeatrin #Metropol #TeatriJuaj

#METROPLAY – Qiell i Heshtur
(Pjesa 4) Videon e plotë e gjeni në facebook dhe linkun në bio.
.
Një grua, një ditë, do të bënte një zbulim rrënjësor që do të ndryshonte çdo gjë që dijmë për universin.
Mirësevini në #MetroPlay!
@arbieskomoni do t’ju shoqërojë në një udhëtim fantastik historik për të njohur personazhet e shfaqjes së fundit të Metropol, “Qiell I Heshtur”, historinë e tyre dhe arsyen pse ato ndryshuan përgjithmonë botën e shkencës dhe astronomisë e gjithashtu perceptimin tonë mbi qiejt dhe tokën.
.
E kush më mirë se teatri mund të rikthej në jetë historitë e harruara të njerëzimit?
.
Ju ftojmë ta ndiqni, të plotë dhe me zë!
.
#MetroPlay #MeTeatrin #Metropol #TeatriJuaj

#METROPLAY – Qiell i Heshtur
(Pjesa 3) Videon e plotë e gjeni në facebook dhe linkun në bio.
.
Një grua, një ditë, do të bënte një zbulim rrënjësor që do të ndryshonte çdo gjë që dijmë për universin.
Mirësevini në #MetroPlay!
@arbieskomoni do t’ju shoqërojë në një udhëtim fantastik historik për të njohur personazhet e shfaqjes së fundit të Metropol, “Qiell I Heshtur”, historinë e tyre dhe arsyen pse ato ndryshuan përgjithmonë botën e shkencës dhe astronomisë e gjithashtu perceptimin tonë mbi qiejt dhe tokën.
.
E kush më mirë se teatri mund të rikthej në jetë historitë e harruara të njerëzimit?
.
Ju ftojmë ta ndiqni, të plotë dhe me zë!
.
#MetroPlay #MeTeatrin #Metropol #TeatriJuaj

#METROPLAY – Qiell i Heshtur
(Pjesa 2) Videon e plotë e gjeni në facebook dhe linkun në bio.
.
Një grua, një ditë, do të bënte një zbulim rrënjësor që do të ndryshonte çdo gjë që dijmë për universin.
Mirësevini në #MetroPlay!
@arbieskomoni do t’ju shoqërojë në një udhëtim fantastik historik për të njohur personazhet e shfaqjes së fundit të Metropol, “Qiell I Heshtur”, historinë e tyre dhe arsyen pse ato ndryshuan përgjithmonë botën e shkencës dhe astronomisë e gjithashtu perceptimin tonë mbi qiejt dhe tokën.
.
E kush më mirë se teatri mund të rikthej në jetë historitë e harruara të njerëzimit?
.
Ju ftojmë ta ndiqni, të plotë dhe me zë!
.
#MetroPlay #MeTeatrin #Metropol #TeatriJuaj

#METROPLAY – Qiell i Heshtur
(Pjesa 1) Videon e plotë e gjeni në facebook dhe linkun në bio.
.
Një grua, një ditë, do të bënte një zbulim rrënjësor që do të ndryshonte çdo gjë që dijmë për universin.
Mirësevini në #MetroPlay!
@arbieskomoni do t’ju shoqërojë në një udhëtim fantastik historik për të njohur personazhet e shfaqjes së fundit të Metropol, “Qiell I Heshtur”, historinë e tyre dhe arsyen pse ato ndryshuan përgjithmonë botën e shkencës dhe astronomisë e gjithashtu perceptimin tonë mbi qiejt dhe tokën.
.
E kush më mirë se teatri mund të rikthej në jetë historitë e harruara të njerëzimit?
.
Ju ftojmë ta ndiqni, të plotë dhe me zë!
.
#MetroPlay #MeTeatrin #Metropol #TeatriJuaj

#MetroPlay - nje vlog dedikuar totalisht teatrit nga @teatrimetropol Ergys Meta @arbieskomoni
___
#romeoandjuliet

Disfruta del Lucky Tuesday de @casinometro ! #metroplay #sorteo #cardinplay #bingoblast

Vai uma cueca com freiada? Curte aí a 87.9 hj vai tá top. #metrojuina #MetroPlay #amarcadabeleza

#ThalibaGoncalves
#SarahLy

#MetroPlay - Romeo & Zhulieta - Pjesa 2

Cfarë ndodh aty? Dashuri, urrjetje, aksion... Si punohet në Metropol? Po në Teatrin Elizabetian?
Pse kjo vepër është akoma e rëndësishme edhe pas 400 vitesh?
Ndiqeni videon e plotë në profilin e @teatrimetropol në Facebook. Linkun e gjeni ne BIO.
#MetroPlay ju sjell një shije Metropoloitane të shfaqjes ndërkohë që ju fton ta ndiqni me të dashurit tuaj në Teatri Metropol - Qendra Kulturore Tirana!

Keni nevojë për informacion? Mos ngurroni të na telefononi.
☎️ +355 67 227 0668

#MetroPlay - Romeo & Zhulieta
Shhhttt... Brënda po ndodhin provat e shfaqjes për të rinj, Romeo & Zhulieta, kryevepra e dashurisë nga Uilliam Shekspir.
Cfarë ndodh aty? Dashuri, urrjetje, aksion... Si punohet në Metropol? Po në Teatrin Elizabetian?
Pse kjo vepër është akoma e rëndësishme edhe pas 400 vitesh ?
Ndiqeni videon e plotë në profilin e @teatrimetropol në Facebook. Linkun e gjeni ne BIO.
#MetroPlay ju sjell një shije Metropoloitane të shfaqjes ndërkohë që ju fton ta ndiqni me të dashurit tuaj në Teatri Metropol - Qendra Kulturore Tirana!

Keni nevojë për informacion? Mos ngurroni të na telefononi.
☎️ +355 67 227 0668

#MetroPlay - Nata e Dymbëdhjetë - Pjesa 4
Dashuria, këngët, vallet, të qeshura pafund dhe zemra të mbushura plot ishin disa nga elementët që na shoqëruan në këtë rrugëtim fantastik.
Faleminderit të gjithëve!
#NataEDymbëdhjetë #TeatriMetropol #TeatriJuaj

Ndiqeni videon e plotë në profilin e @teatrimetropol në facebook.
Video nga Arbies Komoni dhe Ergys Meta

#MetroPlay - Nata e Dymbëdhjetë - Pjesa 3

Mardhënia e Profesor Metit me rolin e tij Malvolion/ Maliqin?
Tregime prapaskenash. Gafa! Çfarë ndodh pas skene? Ngjyra. Jetë. Batuta.
Ndiqeni videon e plotë në profilin e @teatrimetropol në facebook.
Video nga Arbies Komoni dhe Ergys Meta

#MetroPlay - Nata e Dymbëdhjetë - Pjesa 2

Kush e provokon Guri Koçon? 😄

Ndiqeni videon e plotë në profilin e @teatrimetropol në facebook.
Video nga Arbies Komoni dhe Ergys Meta

What @teatrimetropol says about this face🙈: "Njihuni me Arbies Komoni, As/ Regjisor dhe aktor në shfaqjen “Nata e dymbëdhjetë” i cili gjithashtu, do t’ju shoqëroje në një tjetër eksperiencë Metropolitane - #Metroplay - Video Blog-u i parë dhe i vetëm shqiptar, dedikuar tërësisht teatrit dhe performancës." Pic. @inv_5h .................................... #NataeDymbedhjete #teatrimetropol #metropol #metroplay #tirana #theater #actor #actors #actorslife #theaterblog #stage #vlog #theatre #actorstudio #show #performance #performanceart #costume #instacool #pictureofday

Most Popular Instagram Hashtags