#metaltaggold

465 posts

TOP POSTS

4 HARI SAHAJA LAGI
Hye sayang2 semua!!
.
Dah restock belum barang pas Sale Raya KAW KAW aritu?? Kalau dah, LABEL BESI dah tempah ke belums tuuu.. Haa ni sistur nak bg BERITA GEMBIRA.. Dengan pembelian 500pcs ke atas, awok awok dapat extra 30 pcs, secara PERCUMAA okay.. bukan tu je percuma tau, DESIGN ponnn PERCUMAAA ... vivalavida!! .
So apa tunggu lagi, cecepat hubungi kami untuk tahu lebih lanjut okay?
Insta : @labelbesi.metaltags
Whatsapp : 0172578929
.
.
#rayakansebulan
#trustedseller #metaltagmurah #labelbesicantik #labelbesigold #wovenlabel #labelbesimurah #sayajual #label #labelbesi #metaltags #labelbesitudung #metaltaggold #metaltagsilver #metaltags #moodrepublik #labelbesi

😱4 HARI SAHAJA LAGI 😱
.
Hye sayang2 semua!!
.
Dah restock belum barang pas Sale Raya KAW KAW aritu?? Kalau dah, LABEL BESI dah tempah ke belums tuuu.. Haa ni sistur nak bg BERITA GEMBIRA.. ☺️
.
Dengan pembelian 500pcs ke atas, awok awok dapat extra 30 pcs, secara PERCUMAA okay.. bukan tu je percuma tau, DESIGN ponnn PERCUMAAA ... vivalavida!! .
So apa tunggu lagi, cecepat hubungi sistur untuk tahu lebih lanjut okay?
.
Insta : @labelbesi.metaltags
Whatsapp : 0172578929
.
.
#rayakansebulan
#trustedseller #metaltagmurah #labelbesicantik #labelbesigold #wovenlabel #labelbesimurah #sayajual #label #labelbesi #metaltags #labelbesitudung #metaltaggold #metaltagsilver #metaltags #moodrepublik #labelbesi

Metal makina etiketleri
Metal tag for machine
Etykiety metalowe maszyna
#makinaetiketi #metaletiket #etykiety #metalplate #metaltaggold #industrialdesign #turkeyday #poland #europa #bursada #warszawa

Hello Hello uolls, Gambar ni boleh swipe tauu (Janganlah kuat sgt swipe nanti terbukak dm pulak dah, tp kalau nak dm kitorang terus pun bolehh hehe)
.

RAMADHAN DAH NAK DEKAT KAK OII.. PENIAGA TUDUNG DAN BAJU RAYA MESTI DAH EXCITED KANN.. TAPI LABEL BESI DAH TEMPAH KE BELOM TU YUOLSS??? :P
.
.
Bukan #sugarscarf mahupun #duckscarves je boleh ada label besi tu taw! Awak punya brand pun bolehhhhh.. Siapa tak nak kan produk nampak setanding brand brand femes ni kann..
.
===================
KENAPA LABEL BESI?
===================
Cara paling trending pada masa kini adalah bila produk anda ada jenama anda yang berbentuk LABEL BESI!! Tak kira lah Tudung/Shawl/Instant Hijab/Pakaian anda akan nampak: .
βœ” EXCLUSIVE & STYLE
βœ” MEMPUNYAI IDENTITI TERSENDIRI
βœ” NAMPAK BERKUALITI
βœ” NAMPAK BRAND YG ORIGINAL βœ” NAMPAK ADA CURLASS :P
.
==================
KENAPA PILIH KAMI?
==================
Kami boleh mencetak LABEL BESI mengikut LOGO atau BENTUK tertentu yang menonjolkan imej brand anda. βœ” Trusted Seller (Penting ni tau)
βœ” Kami menyediakan PERCUMA servis design logo (utk basic design) 😊
βœ” Kami memberikan KONSULTASI PERCUMA pada peniaga yang baru berjinak dalam industri ini.
βœ” Harga yang sangat sangat BERBALOI βœ” Jangka masa barang siap hanya 2-3 minggu SAHAJA
βœ” Kualiti yang THORRRBAIKK insyaAllah :)
.
.
Ada yang takut mahal, ada yang takut tak berkualiti. Boleh contact kami untuk appointment dan kami tunjuk pada anda sample2 labelbesi supaya anda tahu kualiti yang kami berikan.. So tggu apa lagi uollss.. Whatsapp kami laju laju okay?
.
.
‭+60172578929‬ ‭+60172578929‬
‭+60172578929‬
.
.
#trustedseller #metaltagmurah #labelbesicantik #labelbesigold #labelbesimurah #sayajual #label #labelbesi #metaltags #labelbesitudung #metaltaggold #metaltagsilver #metaltags #moodrepublik

WARNING!! last call uols untuk raya promo..
.
Sis masih buka utk uols klau nak order, whatsapp sekarang utk dapat raya promo ni
.
Beli 500 pcs sis bagi free lagi 30pcs tauu
.
Kindly whatsapp us for fast respond...
οΌ‹60172578929‬
οΌ‹60172578929
οΌ‹60172578929
.
.
.
#rayakansebulan
#trustedseller #metaltagmurah #labelbesicantik #labelbesigold #wovenlabel #labelbesimurah #sayajual #label #labelbesi #metaltags #labelbesitudung #metaltaggold #metaltagsilver #metaltags #moodrepublik #labelbesi

Morning uols, 1 LAST DAY
.
Raya promo nak habis dah nii.
cepat2 whatsapp sis untuk order tau.
.
Kindly whatsapp us for fast respond...
οΌ‹60172578929‬
οΌ‹60172578929
οΌ‹60172578929
.
.
.
#rayakansebulan
#trustedseller #metaltagmurah #labelbesicantik #labelbesigold #wovenlabel #labelbesimurah #sayajual #label #labelbesi #metaltags #labelbesitudung #metaltaggold #metaltagsilver #metaltags #moodrepublik #labelbesi

Hai semua, tengah lunch ke tu?
.
Jom tengok Ig sis tengah ada Raya Promo tau
.
Dari 17 july - 25 july jerr, so cepat2 whatsapp sis tau..
.
Kindly whatsapp us for fast respond...
οΌ‹60172578929‬
οΌ‹60172578929
οΌ‹60172578929
.
.
.
#rayakansebulan
#trustedseller #metaltagmurah #labelbesicantik #labelbesigold #wovenlabel #labelbesimurah #sayajual #label #labelbesi #metaltags #labelbesitudung #metaltaggold #metaltagsilver #metaltags #moodrepublik #labelbesi

RAMAI DAH BERJAYA CANTIK KAN PRODUK DENGAN LABEL BESI
.
.
Ada yang takut mahal, ada yang takut tak berkualiti. Boleh contact kami untuk appointment dan kami tunjuk pada anda sample2 labelbesi supaya anda tahu kualiti yang kami berikan.. So tggu apa lagi uollss.. Whatsapp kami laju laju okay?
.
.
‭+60172578929‬ ‭+60172578929‬
‭+60172578929‬
. .
LIKE & SHARE PADA KAWAN2 OKAY?
.
.
#trustedseller #metaltagmurah #labelbesicantik #labelbesigold #wovenlabel #labelbesimurah #sayajual #label #labelbesi #metaltags #labelbesitudung #metaltaggold #metaltagsilver #metaltags #moodrepublik #labelbesi

Hi peniaga2 semua 😊😊😊 TAHU TAK BULAN RAMADHAN TAHUN 2017 NI JATUH BULAN MEI 😱
.
Jadi awak2 semua dah ada label ke belum untuk jual tudung, jubah, baju, dan sebagainya tuuu?? 😱
.

Kami boleh mencetak LABEL BESI mengikut LOGO atau BENTUK tertentu yang menonjolkan imej brand anda πŸ‘dan jom kita tambah diamond bagi label nampak lebih menarik 😍
PERCUMA servis design logo (utk basic design) 😊
.
.
For any inquiries KINDLY WHATSAPP us now at
‭+60172578929‬
‭+60172578929‬
‭+60172578929‬
. .

#trustedseller #metaltagmurah #labelbesicantik #labelbesigold #labelbesimurah #sayajual #label #labelbesi #metaltags #labelbesitudung #metaltaggold #metaltagsilver #metaltags #moodrepublik

MOST RECENT

WARNING!! last call uols untuk raya promo..
.
Sis masih buka utk uols klau nak order, whatsapp sekarang utk dapat raya promo ni
.
Beli 500 pcs sis bagi free lagi 30pcs tauu
.
Kindly whatsapp us for fast respond...
οΌ‹60172578929‬
οΌ‹60172578929
οΌ‹60172578929
.
.
.
#rayakansebulan
#trustedseller #metaltagmurah #labelbesicantik #labelbesigold #wovenlabel #labelbesimurah #sayajual #label #labelbesi #metaltags #labelbesitudung #metaltaggold #metaltagsilver #metaltags #moodrepublik #labelbesi

Hari ni HARI TERAKHIR uols, esok takde dah free free tauu
.
so cepat2 whatsapp sis, sis tunggu sampai saat2 terakhir tauu
.
Kindly whatsapp us for fast respond...
οΌ‹60172578929‬
οΌ‹60172578929
οΌ‹60172578929
.
.
.
#rayakansebulan
#trustedseller #metaltagmurah #labelbesicantik #labelbesigold #wovenlabel #labelbesimurah #sayajual #label #labelbesi #metaltags #labelbesitudung #metaltaggold #metaltagsilver #metaltags #moodrepublik #labelbesi

LAST DAY LAST DAY!!😱😱
.
cepat sebelum terlambat, order 500 pcs sis nak bagi 30 pcs lagi free
.
.
Kindly whatsapp us for fast respond...
οΌ‹60172578929‬
οΌ‹60172578929
οΌ‹60172578929
.
.
.
#rayakansebulan
#trustedseller #metaltagmurah #labelbesicantik #labelbesigold #wovenlabel #labelbesimurah #sayajual #label #labelbesi #metaltags #labelbesitudung #metaltaggold #metaltagsilver #metaltags #moodrepublik #labelbesi

Hello uols, RAYA promo still on
.
Sis nak bagi FREE FREE ni, taknak ke hehe
.

kepada yg order minimum 500 pcs, sis nak bagi promo Raya ni, best kann
.
Kindly whatsapp us for fast respond...
οΌ‹60172578929‬
οΌ‹60172578929
οΌ‹60172578929
.
.
.
#rayakansebulan
#trustedseller #metaltagmurah #labelbesicantik #labelbesigold #wovenlabel #labelbesimurah #sayajual #label #labelbesi #metaltags #labelbesitudung #metaltaggold #metaltagsilver #metaltags #moodrepublik #labelbesi

24 JAM terakhir sebelum sis tutup raya promo..
.
Uols takkan tengok je, grab promo ni nanti menyesal tau
.
Kindly whatsapp us for fast respond...
οΌ‹60172578929‬
οΌ‹60172578929
οΌ‹60172578929
.
.
.
#rayakansebulan
#trustedseller #metaltagmurah #labelbesicantik #labelbesigold #wovenlabel #labelbesimurah #sayajual #label #labelbesi #metaltags #labelbesitudung #metaltaggold #metaltagsilver #metaltags #moodrepublik #labelbesi

Morning uols, 1 LAST DAY
.
Raya promo nak habis dah nii.
cepat2 whatsapp sis untuk order tau.
.
Kindly whatsapp us for fast respond...
οΌ‹60172578929‬
οΌ‹60172578929
οΌ‹60172578929
.
.
.
#rayakansebulan
#trustedseller #metaltagmurah #labelbesicantik #labelbesigold #wovenlabel #labelbesimurah #sayajual #label #labelbesi #metaltags #labelbesitudung #metaltaggold #metaltagsilver #metaltags #moodrepublik #labelbesi

4 HARI SAHAJA LAGI
Hye sayang2 semua!!
.
Dah restock belum barang pas Sale Raya KAW KAW aritu?? Kalau dah, LABEL BESI dah tempah ke belums tuuu.. Haa ni sistur nak bg BERITA GEMBIRA.. Dengan pembelian 500pcs ke atas, awok awok dapat extra 30 pcs, secara PERCUMAA okay.. bukan tu je percuma tau, DESIGN ponnn PERCUMAAA ... vivalavida!! .
So apa tunggu lagi, cecepat hubungi kami untuk tahu lebih lanjut okay?
Insta : @labelbesi.metaltags
Whatsapp : 0172578929
.
.
#rayakansebulan
#trustedseller #metaltagmurah #labelbesicantik #labelbesigold #wovenlabel #labelbesimurah #sayajual #label #labelbesi #metaltags #labelbesitudung #metaltaggold #metaltagsilver #metaltags #moodrepublik #labelbesi

Hello Hello Hello, nak sis belanja??πŸ˜€πŸ˜€
kepada yg order minimum 500 pcs, sis nak bagi promo Raya ni, best kann
.
Dari 17 july - 25 july jerr, so cepat2 whatsapp sis tau..
.
Kindly whatsapp us for fast respond...
οΌ‹60172578929‬
οΌ‹60172578929
οΌ‹60172578929
.
.
.
#rayakansebulan
#trustedseller #metaltagmurah #labelbesicantik #labelbesigold #wovenlabel #labelbesimurah #sayajual #label #labelbesi #metaltags #labelbesitudung #metaltaggold #metaltagsilver #metaltags #moodrepublik #labelbesi

Tinggal 2 hari sebelum Raya Promo sis tutup.
.
Jangan tengok je, whatsapp sis sekarang juga. Melepas nanti menyesal
.
Kindly whatsapp us for fast respond...
οΌ‹60172578929‬
οΌ‹60172578929
οΌ‹60172578929
.
.
.
#rayakansebulan
#trustedseller #metaltagmurah #labelbesicantik #labelbesigold #wovenlabel #labelbesimurah #sayajual #label #labelbesi #metaltags #labelbesitudung #metaltaggold #metaltagsilver #metaltags #moodrepublik #labelbesi

Hello semua,
.
kepada yg order minimum 500 pcs, sis nak bagi promo Raya ni, best kann
.
Dari 17 july - 25 july jerr, so cepat2 whatsapp sis tau..
.
Kindly whatsapp us for fast respond...
οΌ‹60172578929‬
οΌ‹60172578929
οΌ‹60172578929
.
.
.
#rayakansebulan
#trustedseller #metaltagmurah #labelbesicantik #labelbesigold #wovenlabel #labelbesimurah #sayajual #label #labelbesi #metaltags #labelbesitudung #metaltaggold #metaltagsilver #metaltags #moodrepublik #labelbesi

😱4 HARI SAHAJA LAGI 😱
.
Hye sayang2 semua!!
.
Dah restock belum barang pas Sale Raya KAW KAW aritu?? Kalau dah, LABEL BESI dah tempah ke belums tuuu.. Haa ni sistur nak bg BERITA GEMBIRA.. ☺️
.
Dengan pembelian 500pcs ke atas, awok awok dapat extra 30 pcs, secara PERCUMAA okay.. bukan tu je percuma tau, DESIGN ponnn PERCUMAAA ... vivalavida!! .
So apa tunggu lagi, cecepat hubungi sistur untuk tahu lebih lanjut okay?
.
Insta : @labelbesi.metaltags
Whatsapp : 0172578929
.
.
#rayakansebulan
#trustedseller #metaltagmurah #labelbesicantik #labelbesigold #wovenlabel #labelbesimurah #sayajual #label #labelbesi #metaltags #labelbesitudung #metaltaggold #metaltagsilver #metaltags #moodrepublik #labelbesi

Hello, unik kan design label besi client kami πŸ˜€..
.
kepada yg order minimum 500 pcs, sis nak bagi promo Raya ni, best kann
.
Dari 17 july - 25 july jerr, so cepat2 whatsapp sis tau..
.
Kindly whatsapp us for fast respond...
οΌ‹60172578929‬
οΌ‹60172578929
οΌ‹60172578929
.
.
.
#rayakansebulan
#trustedseller #metaltagmurah #labelbesicantik #labelbesigold #wovenlabel #labelbesimurah #sayajual #label #labelbesi #metaltags #labelbesitudung #metaltaggold #metaltagsilver #metaltags #moodrepublik #labelbesi

Hai semua, tengah lunch ke tu?
.
Jom tengok Ig sis tengah ada Raya Promo tau
.
Dari 17 july - 25 july jerr, so cepat2 whatsapp sis tau..
.
Kindly whatsapp us for fast respond...
οΌ‹60172578929‬
οΌ‹60172578929
οΌ‹60172578929
.
.
.
#rayakansebulan
#trustedseller #metaltagmurah #labelbesicantik #labelbesigold #wovenlabel #labelbesimurah #sayajual #label #labelbesi #metaltags #labelbesitudung #metaltaggold #metaltagsilver #metaltags #moodrepublik #labelbesi

Morning uols, Raya promo still ON!!
.
cepat2 order sebelum sis tutup promo ni
.
kindly whatsapp us for fast respond...
οΌ‹60172578929‬
οΌ‹60172578929
οΌ‹60172578929
.
.
.
#rayakansebulan
#trustedseller #metaltagmurah #labelbesicantik #labelbesigold #wovenlabel #labelbesimurah #sayajual #label #labelbesi #metaltags #labelbesitudung #metaltaggold #metaltagsilver #metaltags #moodrepublik #labelbesi

Hello semua, masih dalam mood raya kan??πŸ˜€πŸ˜€
kepada yg order minimum 500 pcs, sis nak bagi promo Raya ni, best kann
.
Dari 17 july - 25 july jerr, so cepat2 whatsapp sis tau..
.
Kindly whatsapp us for fast respond...
οΌ‹60172578929‬
οΌ‹60172578929
οΌ‹60172578929
.
.
.
#rayakansebulan
#trustedseller #metaltagmurah #labelbesicantik #labelbesigold #wovenlabel #labelbesimurah #sayajual #label #labelbesi #metaltags #labelbesitudung #metaltaggold #metaltagsilver #metaltags #moodrepublik #labelbesi

Hello semua, masih dalam mood raya kan??πŸ˜€πŸ˜€
kepada yg order minimum 500 pcs, sis nak bagi promo Raya ni, best kann
.
Dari 17 july - 25 july jerr, so cepat2 whatsapp sis tau..
.
Kindly whatsapp us for fast respond...
οΌ‹60172578929‬
οΌ‹60172578929
οΌ‹60172578929
.
.
.
#rayakansebulan
#trustedseller #metaltagmurah #labelbesicantik #labelbesigold #wovenlabel #labelbesimurah #sayajual #label #labelbesi #metaltags #labelbesitudung #metaltaggold #metaltagsilver #metaltags #moodrepublik #labelbesi

HELLOO, Raya kan Sebulan..
.
So Sis pn nak bagi special untuk uolss semua..πŸ˜†πŸ˜†
Order sekarang dan dapat 30 pcs percuma untuk 500 pcs.
Banyak FREE FREE tu, order sekarang juga tauu, sis tungguuuu😎
.
Kindly whatsapp us for fast respond...
οΌ‹60172578929‬
οΌ‹60172578929
οΌ‹60172578929
.
.
.
#rayakansebulan
#trustedseller #metaltagmurah #labelbesicantik #labelbesigold #wovenlabel #labelbesimurah #sayajual #label #labelbesi #metaltags #labelbesitudung #metaltaggold #metaltagsilver #metaltags #moodrepublik #labelbesi

Hi uolss.. RAYA PROMO ni kejap je tau
.
Dari 17 july - 25 july jerr, so jangan fikir lama2 nanti melepass..
Order sekarang dan dapatkan 30 pcs FREE
.
Kindly whatsapp us for fast respond...
οΌ‹60172578929‬
οΌ‹60172578929
οΌ‹60172578929
.
.
.
#rayakansebulan
#trustedseller #metaltagmurah #labelbesicantik #labelbesigold #wovenlabel #labelbesimurah #sayajual #label #labelbesi #metaltags #labelbesitudung #metaltaggold #metaltagsilver #metaltags #moodrepublik #labelbesi

Morning usahawan semuaa πŸ˜€tengah sarapan ke tu? πŸ˜‹πŸ˜‹
.
.
Good morning semua😊
.
Kami boleh mencetak LABEL BESI mengikut LOGO atau BENTUK tertentu yang menonjolkan imej brand anda. βœ” Trusted Seller (Penting ni tau)
βœ” Kami menyediakan PERCUMA servis design logo (utk basic design) 😊
βœ” Kami memberikan KONSULTASI PERCUMA pada peniaga yang baru berjinak dalam industri ini.
βœ” Harga yang sangat sangat BERBALOI βœ” Jangka masa barang siap hanya 2-3 minggu SAHAJA
βœ” Kualiti yang THORRRBAIKK insyaAllah :)
.

For any inquiries KINDLY WHATSAPP us now at
‭+60172578929‬
‭+60172578929‬
‭+60172578929‬
. .

#trustedseller #metaltagmurah #labelbesicantik #labelbesigold #labelbesimurah #sayajual #label #labelbesi #metaltags #labelbesitudung #metaltaggold #metaltagsilver #metaltags #moodrepublik

Most Popular Instagram Hashtags