#metaltaggold

490 posts

TOP POSTS

Hello, tengah lunch ke tu uols semua
sambil2 scroll IG tu singgah tu label besi sis okey
.
Nak buat untuk brand uols?
.
So tggu apa lagi uollss.. Whatsapp kami laju laju okay?
.
.
‭+60172578929‬ ‭+60172578929‬
‭+60172578929‬
. .
LIKE & SHARE PADA KAWAN2 OKAY?
.
.
#trustedseller #metaltagmurah #labelbesicantik #labelbesigold #wovenlabel #labelbesimurah #sayajual #label #labelbesi #metaltags #labelbesitudung #metaltaggold #metaltagsilver #metaltags #moodrepublik #labelbesi

Hi peniaga2 semua 😊😊😊 TAHU TAK BULAN RAMADHAN TAHUN 2017 NI JATUH BULAN MEI 😱
.
Jadi awak2 semua dah ada label ke belum untuk jual tudung, jubah, baju, dan sebagainya tuuu?? 😱
.

Kami boleh mencetak LABEL BESI mengikut LOGO atau BENTUK tertentu yang menonjolkan imej brand anda 👍dan jom kita tambah diamond bagi label nampak lebih menarik 😍
PERCUMA servis design logo (utk basic design) 😊
.
.
For any inquiries KINDLY WHATSAPP us now at
‭+60172578929‬
‭+60172578929‬
‭+60172578929‬
. .

#trustedseller #metaltagmurah #labelbesicantik #labelbesigold #labelbesimurah #sayajual #label #labelbesi #metaltags #labelbesitudung #metaltaggold #metaltagsilver #metaltags #moodrepublik

Happy Weekend uols,
cantikkan label besi ni ada diamond gituu, Nak juga?
.
.
So tggu apa lagi uollss.. Whatsapp kami laju laju okay?
.
.
‭+60172578929‬ ‭+60172578929‬
‭+60172578929‬
. .
LIKE & SHARE PADA KAWAN2 OKAY?
.
.
#trustedseller #metaltagmurah #labelbesicantik #labelbesigold #wovenlabel #labelbesimurah #sayajual #label #labelbesi #metaltags #labelbesitudung #metaltaggold #metaltagsilver #metaltags #moodrepublik #labelbesi

Happy Lunch uols .
Selain Label Besi, kami juga menerima tempahan LABEL SWAROVSKI.
.
LABEL SWAROVSKI DENGAN BENTUK LOGO ANDAAA!!! . .
Haa ada tak yang teringin nak buat benda ni tapi tak tahu kat mana?? Lepas tu, dia susun seketui seketui buat bentuk huruf :p.. Tak perlu lagi tau awk sebab ni mmg mesin yang buat kan dan senanggggg sgt. GOSOK dan SIAP! .
.
MINIMUM ORDER 250PCS SHJ!! Harga lebih murah dari label besi.. So ape tunggu lagi?
.
.
Boleh contact kami untuk appointment dan kami tunjuk pada anda sample2 supaya anda tahu kualiti yang kami berikan.. So tggu apa lagi uollss.. Whatsapp kami laju laju okay? .
. ‭
+60172578929‬ ‭
+60172578929‬ ‭
+60172578929‬ . . .
#trustedseller #metaltagmurah #labelbesicantik #labelbesigold #wovenlabel #labelbesimurah #sayajual #label #labelbesi #metaltags #labelbesitudung #metaltaggold #metaltagsilver #metaltags #moodrepublik #labelbesi #labelswarovski

HOLLA HOLLA! 😆😆
Eksklusif kan klau produk uols ada label besi macamni
.
.
So tggu apa lagi uollss.. Whatsapp kami laju laju okay?
.
.
‭+60172578929‬ ‭+60172578929‬
‭+60172578929‬
. .
LIKE & SHARE PADA KAWAN2 OKAY?
.
.
#trustedseller #metaltagmurah #labelbesicantik #labelbesigold #wovenlabel #labelbesimurah #sayajual #label #labelbesi #metaltags #labelbesitudung #metaltaggold #metaltagsilver #metaltags #moodrepublik #labelbesi

HOLLA HOLLA! 😆😆
Eksklusif kan klau produk uols ada label besi macamni
.
.
So tggu apa lagi uollss.. Whatsapp kami laju laju okay?
.
.
‭+60172578929‬ ‭+60172578929‬
‭+60172578929‬
. .
LIKE & SHARE PADA KAWAN2 OKAY?
.
.
#trustedseller #metaltagmurah #labelbesicantik #labelbesigold #wovenlabel #labelbesimurah #sayajual #label #labelbesi #metaltags #labelbesitudung #metaltaggold #metaltagsilver #metaltags #moodrepublik #labelbesi

Metal makina etiketleri
Metal tag for machine
Etykiety metalowe maszyna
#makinaetiketi #metaletiket #etykiety #metalplate #metaltaggold #industrialdesign #turkeyday #poland #europa #bursada #warszawa

Hello semua! 😆😆
cantik cantik kan semua label besi ni, haa jom tempah juga dengan sis
.
.
So tggu apa lagi uollss.. Whatsapp kami laju laju okay?
.
.
‭+60172578929‬ ‭+60172578929‬
‭+60172578929‬
. .
LIKE & SHARE PADA KAWAN2 OKAY?
.
.
#trustedseller #metaltagmurah #labelbesicantik #labelbesigold #wovenlabel #labelbesimurah #sayajual #label #labelbesi #metaltags #labelbesitudung #metaltaggold #metaltagsilver #metaltags #moodrepublik #labelbesi

❤️ Our product 💕
.
Kami boleh mencetak label besi mengikut LOGO atau BENTUK tertentu yang menonjolkan imej brand anda 👍
.
Harga serendah RM0.80* (basic design)
Minimum quantity 500pcs
.
To order can simply DM & email us at metaltagsmy@gmail.com
.
Or whatsapp us now at
‭+60 172578929‬ .
.
*3000pcs of basic design
#trustedseller #metaltagmurah #labelbesimurah #sayajual #label #labelbesi #metaltags #metaltaggold #metaltagsilver #metaltags #moodrepublik

MOST RECENT

Hello, tengah lunch ke tu uols semua
sambil2 scroll IG tu singgah tu label besi sis okey
.
Nak buat untuk brand uols?
.
So tggu apa lagi uollss.. Whatsapp kami laju laju okay?
.
.
‭+60172578929‬ ‭+60172578929‬
‭+60172578929‬
. .
LIKE & SHARE PADA KAWAN2 OKAY?
.
.
#trustedseller #metaltagmurah #labelbesicantik #labelbesigold #wovenlabel #labelbesimurah #sayajual #label #labelbesi #metaltags #labelbesitudung #metaltaggold #metaltagsilver #metaltags #moodrepublik #labelbesi

Happy Weekend uols,
cantikkan label besi ni ada diamond gituu, Nak juga?
.
.
So tggu apa lagi uollss.. Whatsapp kami laju laju okay?
.
.
‭+60172578929‬ ‭+60172578929‬
‭+60172578929‬
. .
LIKE & SHARE PADA KAWAN2 OKAY?
.
.
#trustedseller #metaltagmurah #labelbesicantik #labelbesigold #wovenlabel #labelbesimurah #sayajual #label #labelbesi #metaltags #labelbesitudung #metaltaggold #metaltagsilver #metaltags #moodrepublik #labelbesi

Hello semua! 😆😆
cantik cantik kan semua label besi ni, haa jom tempah juga dengan sis
.
.
So tggu apa lagi uollss.. Whatsapp kami laju laju okay?
.
.
‭+60172578929‬ ‭+60172578929‬
‭+60172578929‬
. .
LIKE & SHARE PADA KAWAN2 OKAY?
.
.
#trustedseller #metaltagmurah #labelbesicantik #labelbesigold #wovenlabel #labelbesimurah #sayajual #label #labelbesi #metaltags #labelbesitudung #metaltaggold #metaltagsilver #metaltags #moodrepublik #labelbesi

Hello semua! 😆😆
cantik cantik kan semua label besi ni, haa jom tempah juga dengan sis
.
.
So tggu apa lagi uollss.. Whatsapp kami laju laju okay?
.
.
‭+60172578929‬ ‭+60172578929‬
‭+60172578929‬
. .
LIKE & SHARE PADA KAWAN2 OKAY?
.
.
#trustedseller #metaltagmurah #labelbesicantik #labelbesigold #wovenlabel #labelbesimurah #sayajual #label #labelbesi #metaltags #labelbesitudung #metaltaggold #metaltagsilver #metaltags #moodrepublik #labelbesi

Hello semua! 😆😆
cantik cantik kan semua label besi ni, haa jom tempah juga dengan sis
.
.
So tggu apa lagi uollss.. Whatsapp kami laju laju okay?
.
.
‭+60172578929‬ ‭+60172578929‬
‭+60172578929‬
. .
LIKE & SHARE PADA KAWAN2 OKAY?
.
.
#trustedseller #metaltagmurah #labelbesicantik #labelbesigold #wovenlabel #labelbesimurah #sayajual #label #labelbesi #metaltags #labelbesitudung #metaltaggold #metaltagsilver #metaltags #moodrepublik #labelbesi

Hello semua! 😆😆
cantik cantik kan semua label besi ni, haa jom tempah juga dengan sis
.
.
So tggu apa lagi uollss.. Whatsapp kami laju laju okay?
.
.
‭+60172578929‬ ‭+60172578929‬
‭+60172578929‬
. .
LIKE & SHARE PADA KAWAN2 OKAY?
.
.
#trustedseller #metaltagmurah #labelbesicantik #labelbesigold #wovenlabel #labelbesimurah #sayajual #label #labelbesi #metaltags #labelbesitudung #metaltaggold #metaltagsilver #metaltags #moodrepublik #labelbesi

Hello semua! 😆😆
cantik cantik kan semua label besi ni, haa jom tempah juga dengan sis
.
.
So tggu apa lagi uollss.. Whatsapp kami laju laju okay?
.
.
‭+60172578929‬ ‭+60172578929‬
‭+60172578929‬
. .
LIKE & SHARE PADA KAWAN2 OKAY?
.
.
#trustedseller #metaltagmurah #labelbesicantik #labelbesigold #wovenlabel #labelbesimurah #sayajual #label #labelbesi #metaltags #labelbesitudung #metaltaggold #metaltagsilver #metaltags #moodrepublik #labelbesi

Hello semua! 😆😆
cantik cantik kan semua label besi ni, haa jom tempah juga dengan sis
.
.
So tggu apa lagi uollss.. Whatsapp kami laju laju okay?
.
.
‭+60172578929‬ ‭+60172578929‬
‭+60172578929‬
. .
LIKE & SHARE PADA KAWAN2 OKAY?
.
.
#trustedseller #metaltagmurah #labelbesicantik #labelbesigold #wovenlabel #labelbesimurah #sayajual #label #labelbesi #metaltags #labelbesitudung #metaltaggold #metaltagsilver #metaltags #moodrepublik #labelbesi

Hello semua! 😆😆
cantik cantik kan semua label besi ni, haa jom tempah juga dengan sis
.
.
So tggu apa lagi uollss.. Whatsapp kami laju laju okay?
.
.
‭+60172578929‬ ‭+60172578929‬
‭+60172578929‬
. .
LIKE & SHARE PADA KAWAN2 OKAY?
.
.
#trustedseller #metaltagmurah #labelbesicantik #labelbesigold #wovenlabel #labelbesimurah #sayajual #label #labelbesi #metaltags #labelbesitudung #metaltaggold #metaltagsilver #metaltags #moodrepublik #labelbesi

Hello semua! 😆😆
cantik cantik kan semua label besi ni, haa jom tempah juga dengan sis
.
.
So tggu apa lagi uollss.. Whatsapp kami laju laju okay?
.
.
‭+60172578929‬ ‭+60172578929‬
‭+60172578929‬
. .
LIKE & SHARE PADA KAWAN2 OKAY?
.
.
#trustedseller #metaltagmurah #labelbesicantik #labelbesigold #wovenlabel #labelbesimurah #sayajual #label #labelbesi #metaltags #labelbesitudung #metaltaggold #metaltagsilver #metaltags #moodrepublik #labelbesi

Hello semua! 😆😆
cantik cantik kan semua label besi ni, haa jom tempah juga dengan sis
.
.
So tggu apa lagi uollss.. Whatsapp kami laju laju okay?
.
.
‭+60172578929‬ ‭+60172578929‬
‭+60172578929‬
. .
LIKE & SHARE PADA KAWAN2 OKAY?
.
.
#trustedseller #metaltagmurah #labelbesicantik #labelbesigold #wovenlabel #labelbesimurah #sayajual #label #labelbesi #metaltags #labelbesitudung #metaltaggold #metaltagsilver #metaltags #moodrepublik #labelbesi

HOLLA HOLLA! 😆😆
Jom jom tengok koleksi2 label besi client kami yang cantik2, confirm jatuh hati. Nak juga label besi macam ni??
.
.
So tggu apa lagi uollss.. Whatsapp kami laju laju okay?
.
.
‭+60172578929‬ ‭+60172578929‬
‭+60172578929‬
. .
LIKE & SHARE PADA KAWAN2 OKAY?
.
.
#trustedseller #metaltagmurah #labelbesicantik #labelbesigold #wovenlabel #labelbesimurah #sayajual #label #labelbesi #metaltags #labelbesitudung #metaltaggold #metaltagsilver #metaltags #moodrepublik #labelbesi

Hello uols..
nak buat label besi utk brand uols tapi tak tahu macam mana??
haa whatsapp sis utk sis tolong uols sampai jadi tauuu
.
.
So tggu apa lagi uollss.. Whatsapp kami laju laju okay?
.
.
‭+60172578929‬ ‭+60172578929‬
‭+60172578929‬
. .
LIKE & SHARE PADA KAWAN2 OKAY?
.
.
#trustedseller #metaltagmurah #labelbesicantik #labelbesigold #wovenlabel #labelbesimurah #sayajual #label #labelbesi #metaltags #labelbesitudung #metaltaggold #metaltagsilver #metaltags #moodrepublik #labelbesi

HOLLA HOLLA! 😆😆
Eksklusif kan klau produk uols ada label besi macamni
.
.
So tggu apa lagi uollss.. Whatsapp kami laju laju okay?
.
.
‭+60172578929‬ ‭+60172578929‬
‭+60172578929‬
. .
LIKE & SHARE PADA KAWAN2 OKAY?
.
.
#trustedseller #metaltagmurah #labelbesicantik #labelbesigold #wovenlabel #labelbesimurah #sayajual #label #labelbesi #metaltags #labelbesitudung #metaltaggold #metaltagsilver #metaltags #moodrepublik #labelbesi

HOLLA HOLLA! 😆😆
Eksklusif kan klau produk uols ada label besi macamni, siap ada gantung2 gituu
.
.
So tggu apa lagi uollss.. Whatsapp kami laju laju okay?
.
.
‭+60172578929‬ ‭+60172578929‬
‭+60172578929‬
. .
LIKE & SHARE PADA KAWAN2 OKAY?
.
.
#trustedseller #metaltagmurah #labelbesicantik #labelbesigold #wovenlabel #labelbesimurah #sayajual #label #labelbesi #metaltags #labelbesitudung #metaltaggold #metaltagsilver #metaltags #moodrepublik #labelbesi

Happy Lunch semuaaa,
Lain dari lain kan label besi ni, uols nak juga?
.
.
So tggu apa lagi uollss.. Whatsapp kami laju laju okay?
.
.
‭+60172578929‬ ‭+60172578929‬
‭+60172578929‬
. .
LIKE & SHARE PADA KAWAN2 OKAY?
.
.
#trustedseller #metaltagmurah #labelbesicantik #labelbesigold #wovenlabel #labelbesimurah #sayajual #label #labelbesi #metaltags #labelbesitudung #metaltaggold #metaltagsilver #metaltags #moodrepublik #labelbesi

HOLLA HOLLA! 😆😆
cantikk kan ada gantung2 macamni, klau nak tahu mcam mana nak buat, whatsapp sis sekarang tau
.
.
‭+60172578929‬ ‭+60172578929‬
‭+60172578929‬
. .
LIKE & SHARE PADA KAWAN2 OKAY?
.
.
#trustedseller #metaltagmurah #labelbesicantik #labelbesigold #wovenlabel #labelbesimurah #sayajual #label #labelbesi #metaltags #labelbesitudung #metaltaggold #metaltagsilver #metaltags #moodrepublik #labelbesi

HOLLA HOLLA! 😆😆
Bling Bling gituu ada diamond, lagi glamor la brand uols lepas ni klau tempah dengan sis
.
.
So tggu apa lagi uollss.. Whatsapp kami laju laju okay?
.
.
‭+60172578929‬ ‭+60172578929‬
‭+60172578929‬
. .
LIKE & SHARE PADA KAWAN2 OKAY?
.
.
#trustedseller #metaltagmurah #labelbesicantik #labelbesigold #wovenlabel #labelbesimurah #sayajual #label #labelbesi #metaltags #labelbesitudung #metaltaggold #metaltagsilver #metaltags #moodrepublik #labelbesi

Hello uols! 😆😆
Nak ke klau produk uols ada label besi macamni, cantik kann
.
.
So tggu apa lagi uollss.. Whatsapp kami laju laju okay?
.
.
‭+60172578929‬ ‭+60172578929‬
‭+60172578929‬
. .
LIKE & SHARE PADA KAWAN2 OKAY?
.
.
#trustedseller #metaltagmurah #labelbesicantik #labelbesigold #wovenlabel #labelbesimurah #sayajual #label #labelbesi #metaltags #labelbesitudung #metaltaggold #metaltagsilver #metaltags #moodrepublik #labelbesi

Most Popular Instagram Hashtags