[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#mesrasolatmesrawuduk

1243 posts

TOP POSTS

PEEL OFF EYELINER

Mesra wudu' hanya kopek dan boleh berwudu' tak perlu makeup remover. "GUNA JARI PON BOLEHHH"

Bulan pose bulan menambah amalan, makeup dengan Fever Glam?
BUKAN SATU MASALAH!

Jom DM akak laju2?
014-625 4003

#LadyGojesTeam
#LipMatteTeragung
#mesrasolatmesrawuduk
#EyelinerPeelOff
#eyeliner

DD GLOWING MOIST CAKE
😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
🌸Khas untuk ibu yang ada anak kecil👶👶👶
.
Dulu beli bedak muka tak pernah tahan lama...
Asyik pecah..pecah...pecah...klau bukan mak yang jatuhkan, anak yg jatuhkan.. Nk beli yg baru sayang pulak sbb baru ja beli..😓 alkisahnye letak jugak dlm beg walaupun pecah... Abihla berterabur bedak dlm beg😅
.
Last2 beli jgkla yg baru
Sapa ade pengalaman camni?
Tp sekarang x lg sejak guna dd moist cake nurraysa ni boleh plak habiskan bedak tu...jimat.. Jimat...
.
Nak tau sbb apa?
.
Sebabnya :
🎈bedak ni lembap... Jatuh cmna pun xpecah..kalau teruk sangat casing plak yg pecahnya.. 🎈pakai kat muka pun x comot...sekata jer
🎈yg penting bebas silikon dan mesra wuduk

0109194626

Nak thu lebih info lg.. #testimoniddmoistcake 👈👈👈 #nurraysabeauty #mesrasolatmesrawuduk #mesrawuduq

Resepi khusus untuk anda yg nak KAYA... #nurraysabeautyklang#mesrasolatmesrawuduk #murah#sale_aidiladha

Calit di pipi sikit, calit di bibir sikit, dan terakhir calit di mata sikit..... Pehhh...!!! Kebabommmmm lawa nye.
Haaaa.... Apa rahsianya? NURRAYSA....... 😍😍😘 UNTUK INFO, BOLEH TERUS PM LIN, AGENT NURRAYSA BANGI DAN SEKITARNYA
0139750972

#Nurraysa #natural #cantikalami #mesrawuduk #MesraSolatMesraWuduk

JAPANESE SWEET CHEERY
.
Tahan lama sehingga 8jam, boleh bawa solat, sesuai untuk lelaki wanita😍🖒 Hanya rm39.90 shj
.
wasap👉01126053864.

#perfumenurraysa #wangi #mesrasolatmesrawuduk
#dropshipwanted #dropshipdiperlukan #stokispasirmas #stokisnurraysakelantan

Set penjagaan muka yang owesome sgt!!!.. Organik lagi... Nk Tahu lebih lanjut pm UmiNa yer... Misi nk kulit sihat menjelang raya!!!!
#sayagunasayajual
#mesrasolatmesrawuduk
#bebasbahankimia

Sebelum tidur, emma nak settle postage dan cod untuk esok.. Kalau tak, pagi esok kelam kabut la 😂
.
Zahraa teman ummi packing perfume malam ni, susah nak tudur plak dia malam ni 😄
.
Alhamdulillah syukur, postage dan cod untuk esok.. Ada lagi yang join postage dan cod esok? Wasap emma www.wasap.my/60199802803 😍
.
Semoga Allah permudahkan segala urusan emma esok.. Amin ya rabbal'alamin.. Selamat malam.. Assalamualaikum w.b.t. 😘
.
#dexandra
#dexandraperfumes
#inspiredperfumes
#longlasting
#mesrasolatmesrawuduk
#bautahanlama
#dropshipwantedmalaysia
#dropshipdiperlukan
#agentguamusang
#codchiku
#codguamusang
#codpaloh
#chiku
#ajimaura
#guamusangkelantan
#kelantanese
#kualakrai
#paloh
#machang
#labok
#koklanas
#politeknikkoklanas
#ketereh
#terapiinstagram
#pulaichondong
#kemubu
#kotabharu
#tunjung
#kadok
#jeneralinsta
.
@ajimaura personal
@akademi.insta group support
@sifucilik basic Instagram
@dukunsaka instagram advance

Repost #makhlokmacho
Serum dan shampoo untuk satu family ..
.
.
Yuhuu..tak guna tak tau 😎

Haii tengah bersiap nak kemana tu ....? Jom kita gunakan perfume #japanesesweetcherry untuk mewangikan badan.

Semburkan pada kulit : nadi pada sendi tangan, belakang telinga, ruang bawah dada, belakang lutut, pergelagan kaki dan siku.

Woowww tahan sampai kemalam tau... !! Jom cuba 📲010 801 3658

#nurrasyabeauty
#mesrasolatmesrawuduk
#japanesesweetcherry
#tahanlapanjam
#hargaberpatutan

MOST RECENT

KENAPA KENA SUSAH PAYAH? 😵
.
Kalau nak wangi, tak payah sampai nak kena cari pohon cendana ataupun akar wangi. Sebab De'Xandra kan ade. Lepastu, boleh menang hadiah terkumpul sehingga RM4000 pulak tu. Haa apelagi marila dapatkan De'Xandra sekarang 😆
.
www.wasap.my/60199802803 (Emma Wangi De'Xandra)
.
No ID : A2368
.
#dexandra
#dexandraperfumes
#inspiredperfumes
#longlasting
#mesrasolatmesrawuduk
#bautahanlama
#dropshipwantedmalaysia
#dropshipdiperlukan
#agentguamusang
#codchiku
#codguamusang
#codpaloh
#chiku
#ajimaura
#guamusangkelantan
#kelantanese
#kualakrai
#paloh
#machang
#labok
#koklanas
#politeknikkoklanas
#ketereh
#terapiinstagram
#pulaichondong
#kemubu
#kotabharu
#tunjung
#kadok
#jeneralinsta
.
@ajimaura personal
@akademi.insta group support
@sifucilik basic Instagram
@dukunsaka instagram advance

Kalau nak pakai perfume, cari la yang sah sah HALAL kan?
De'Xandra HALAL tau 😍
Tambah pulak sekarang ada CLEARANCE SALE 😱
.
Nak wangi dengan De'Xandra?
Beli 2 botol, ada FREE GIFT 😘
Wasap emma www.wasap.my/60199802803
.
#dexandra
#dexandraperfumes
#inspiredperfumes
#longlasting
#mesrasolatmesrawuduk
#bautahanlama
#dropshipwantedmalaysia
#dropshipdiperlukan
#agentguamusang
#codchiku
#codguamusang
#codpaloh
#chiku
#ajimaura
#guamusangkelantan
#kelantanese
#kualakrai
#paloh
#machang
#labok
#koklanas
#politeknikkoklanas
#ketereh
#terapiinstagram
#pulaichondong
#kemubu
#kotabharu
#tunjung
#kadok
#jeneralinsta
.
@ajimaura personal
@akademi.insta group support
@sifucilik basic Instagram
@dukunsaka instagram advance

JUALAN PENGHABISAN STOK DE'XANDRA
====================================
.
Harga murah giler dah ni De'Xandra nak bagi, kalau uols tak grab sekarang. Memang rugi la, jangan cakap emma tak payung ya. Ni dah terlebih payung dah ni 😂
.
Stok pun makin susut dah ni, laku macam pisang goreng 😜 Meh wasap emma sekarang, klik je link ni www.wasap.my/60199802803 😘
.
#dexandra
#dexandraperfumes
#inspiredperfumes
#longlasting
#mesrasolatmesrawuduk
#bautahanlama
#dropshipwantedmalaysia
#dropshipdiperlukan
#agentguamusang
#codchiku
#codguamusang
#codpaloh
#chiku
#ajimaura
#guamusangkelantan
#kelantanese
#kualakrai
#paloh
#machang
#labok
#koklanas
#politeknikkoklanas
#ketereh
#terapiinstagram
#pulaichondong
#kemubu
#kotabharu
#tunjung
#kadok
#jeneralinsta
.
@ajimaura personal
@akademi.insta group support
@sifucilik basic Instagram
@dukunsaka instagram advance

Pemilihan shampoo ni penting untuk rambut kekal sihat dan cantik. Shampoo faith fleur ni mampu membantu anda menyelesaikan masalah :
.
🍃RAMBUT GUGUR.
🍃KELEMUMUR
🍃RAMBUT BERMINYAK
🍃RAMBUT KASAR.
.
Dapatkan Sekarang Before Kepala Jadi Botak Taw Hiks.
.
📲016-7555262

SERUM FAITH FLEUR 🌹FUNGSI SERUM🌹 🌸rambut gugur
🌸kelemumur
🌸rambut kasar 🌸rambut nipis 🌸botak
🌸kutu 🌸rambut berbuah 🌸uban pramatang 🌹KELEBIHAN🌹 🍃melembutkan rambut 🍃mewangikan rambut
🍃mengurangkan rambut gugur
🍃melebatkan rambut
🍃menghitamkan uban pramatang
🍃menghapuskan kelemumur
🍃membunuh kutu
🍃menggalakan pertumbuhan rambut 🌹DETAILS🌹 🌼rm10/sm rm12/ss
🌼65mls
🌼bau soft fresh 🌼mesra wudhuk/solat
🌼water based
🌼non oily

SHAMPOO FAITH FLEUR 🌹FUNGSI🌹
-rambut gugur
-kelemumur
-rambut kasar
-rambut berminyak
-botak 🌹KELEBIHAN🌹 🌸mengurangkan rambut gugur
🌸menggalakkan pertumbuhan rambut
🌸hilangkan kelemumur
🌸menghilangkan minyak di kulit kepala. 🌸melembutkan rambut 🌹DETAILS🌹 🌷Harga rm25/sm rm27/ss
🌷300mls 🌷bau honey dew 🌷free from soap, paraben, sles. 🌷elakkan dari kene mata.

Selesai sudah yg ds punya..😂😝 eh ehh rambut awk ape cite?? Jgn sedey2 taw, faith fleur kan hado.. uols sapu je kat rambut msa tgh kering atau lembap.. pstu urut2 sikit bagi dia serap kat kepala tu.. Dan rasakann!...😙
.
.
Nak order???
.
📲 0145114462

Rawatan di salon mahal? Kena tunggu gaji hujung bulan baru boleh pergi, alah buang masa dan membazir duit je.
.
Guna ajee shampoo dan serum faith fleur. Persis rawatan salon 😍
.
💸 Rm40 included postage
.
.
📲014-5114462

Packing yg dropship iols punya.. baru 3hari join dropship under iols dapat kumpul order cenggini uols.. ajom la uols berfaith fleur , xkan tgok je kot.. hiks!😋
.
📲 0145114462

Feedback Faith Fleur.
.
👍Takde bau hapak lagi

Feedback Faith Fleur.
.
😍 Rambut Gugur Kurang.
😍 Rambut Lembut & Wangi.

Feedback Faith Fleur.
.
👍rambut makin hitam dan wangi

Serum yg tidak berminyak atau melekit 🙅🙅.
.
Diperkayakan dgn Vitamin E + Olive Oil dpt melebatkan rambut uols yg hampir botak tgh tu haa.. xnak rawat rmbut lgi ke?? 😝
.
Fast Action Fast Result!
.
📲 0145114462

Bukan org pompuan je boleh pakai serumFF ,, Tapi abam2 sado pun boleh taw.. 😚
.
.
Wangian fresh flower yg menenangkan..🍀
.
📲 0145114462

Rambu gugur lebih dari 50 helai sehari? Cepat cepat cari penyelesaian.. dah tahap kronik tu diknon. Tengok rambut kat lantai je mesti stress kan. Takan nak tengok je jom tukar shampoo!.
.
Inikalilah!
.
📲0145114462

Most Popular Instagram Hashtags