#merveproduct

404 posts

TOP POSTS

Hi semua....lily here...πŸ™‹πŸΌ
Sy Merve Authorized Agent
ID : MS021 028AG
Sesiapa nak cari duit lebih atau nak order boleh pm lily ye 😘😘 #merveproduct

Assalamualaikum..
Salam menjemput rezeki😍
Jom bfast..
#MERVEPRODUCT
#DIANZVITAMINC
#Wannatrywhatsappme01118597699 ❀dwee

Mana yang tengah siap siap bak balik tu meh layan video ni dulu, berminat terus whatsapp CheqWa 0108866025 hokkay 😘
.

#merve #mervelovers #malaypretty #mattepowder #makeupbrush #magiclipstick #cinderevfabluelipstick #nakcantik #merveproduct #mervemalaysia #mervecosmetic

πŸ‡ HOW TO CONSUME GORGEOUS JUICE πŸ‡
.
"Sedapnya Gorgeous Juice ni! Dahlah sedap, rasa kenyang dan bertenaga pulak tu!"
.
YA, itulah kehebatan Gorgeous Juice (GJ) ❀️
.
Siapa kata beauty is pain? Dengan Gorgeous Juice, uolls hanya perlu telan dengan rasa bahagia sebab sedap sangat! Tau-tau dah cantik ok uolls 😍
.
Tahukah uolls bahawa GJ adalah produk KEBANGGAAN MERVE. Lebih 2 tahun berada di pasaran, begitu banyak testimoni daripada para pengguna yang sangat berpuas hati. Antaranya :
.
πŸŽ€ GJ turunkan berat badan
πŸŽ€ GJ hapuskan jerawat & cela pada kulit
πŸŽ€ GJ berikan tenaga yang extra
πŸŽ€ GJ suburkan dalaman wanita - peluang untuk mengandung tinggi
πŸŽ€ GJ hilangkan masalah sakit lutut
πŸŽ€ GJ menaikkan seri wajah
πŸŽ€ GJ melembutkan kulit
πŸŽ€ GJ memutihkan kulit
.
Dan banyak lagi! We olls dekat HQ ni seronok terima feedback para customer mengenai GJ tau! πŸ˜‚πŸ˜
.
So apa sebenarnya khasiat yang terkandung dalam GJ ni sebenarnya? Meh baca :
.
1) Blackcurrant
⭐ Perbaiki kesuburan dalaman wanita
2) Pomegranate
⭐ Melangsingkan & merangsang seksual
3) Vitamin C
⭐ Merawat kulit berparut & liang roma terbuka
4) Dates
⭐ Menambahkan tenaga dalaman
5) Bee Pollen
⭐ Memperkuat sistem kekebalan tubuh
6) Collagen
⭐ Menghapuskan kedutan & menegangkan kulit
7) Diamond Water
⭐ Menaikkan seri wajah & hilangkan stress
8) Placenta White
⭐ Memutihkan kulit seluruh badan
9) Pueraria Mirifica
⭐ Membesarkan payudara ke tahap ideal
10) Guava
⭐ Melancarkan pencernaan
11) Stem Cell
⭐ Anti penuaan & anti oksidan
12) Pearl Powder
⭐ Memutihkan & melembutkan kulit
.
Best ke tak best uolls? 😍
.
Nak cuci mata baca testimoni, click je sini MERVE belanja testimoni yang melimpah buat para wanita kesayangan MERVE sekalian :
https://www.facebook.com/pg/mervecosmetic/photos/…
.
.
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❀
.
Tak sabar nak ber-Gorgeous??? πŸ“±PM/ Whatsapp 0173235895
.
#TeamEnnyMerve
#berjayabersama
#nakgorgeous
#ecahselling
#merveproduct

Senang sgt nak pakai MAKEUP SECRET TRICKS KIT ni tau...!!! 😍 Dah lah kualiti terbaik, merawat kulit, instant beauty & harga tak mahal lak tu..!! Mana nak cari yg mcm ni..?? 😱😱
.
πŸ’ž TIPS 1 : [ Secara Lembab ]
.
1. Cuci wajah sebersihnya
2. Basahkan sedikit sponge & perahkan
3. Ratakan Perfect Matte Powder seluruh wajah dalam keadaan sponge yg lembab
4. Pakai Illusion Creamy Concealer di bawah mata, tepi hidung, tepi bibir, pada bekas parut & jerawat
5. Ambil berus bedak & ratakan Perfect Matte Powder tadi secara dap dap seluruh wajah
.
πŸ’‹Wajah akan terasa ringan, segar & cantik semulajadi seperti gadis korea. Jangan lupa pakai blusher supaya nmpk lebih gebu kemerah-merahan.. πŸ’‹
.
=============================
.
πŸ’ž TIPS 2 : [ Secara Kering ]
.
1. Cuci wajah sebersihnya
2. Pakai terlebih dahulu foundation yg anda ada seluruh wajah
3. Pakai Illusion Creamy Concealer di bawah mata, tepi hidung, tepi bibir, pada bekas parut & jerawat
4. Ambil berus bedak & ratakan Perfect Matte Powder tadi secara dap dap seluruh wajah
.
πŸ’‹Wajah akan terlihat seksi, bold & flawless seperti anak patung. Jangan lupa kalau nak wajah lebih sharp pakai contour & highlighter selepas memakai foundation anda tu.. πŸ’‹
.
Selamat Mencuba..!!! πŸ’ž

#merveproduct #makeupsecrettrickkit #halalcosmetic #produkmesrasolat #localbrand

🌸Fairy Tears Potion🌸

Jangan biarkan wajah kusam & tak bermaya menjelang Hari Raya.. Sepanjang Ramadhan ni lah kena rajin pakai Fairy Tears Potion setiap hari iaitu Multivitamin Primer Serum yang telah ramai membantu memulihkan kembali kulit menjadi sekata. Pasti ramai yg terpukau dengan kulit licin, cantik & cerah berseri anda tu nanti.. Serum ini bertindak 5 dalam satu kerana boleh dijadikan sebagai Moisturizer + Makeup Primer + Skin Repair Serum + Scars Treatment + Sunblock! hebat! 🌸Full Coverage Foundation🌸

Siapa sangka ada foundation No 1 Malaysia berasaskan Super Fruits ni yg mampu mencerahkan kulit dalam masa yg singkat! Bukan saja foundation ini mampu membantu mencantikkan lg makeup tetapi juga merawat kulit setiap hari. Foundation ni bukan boleh dijadikan bedak asas tetapi juga sebagai shading, highlighter, concealer & perawatan wajah! semuanya dalam 1!! #merve
#mervefoundation
#merveproduct

DAH LAMBAT NAK TENGOK WAYANG DENGAN ORANG TERSAYANG???😱😱BELUM SIAP??
Jangan risau...korang still boleh tgk wyg dan still nampak cantik hokey??πŸ˜‰dengan adanya Perfect Matte Powder & Cinderevfa Blue Magic Lipstick korang boleh siap dengan cepat dan sweet...dalam kereta pun sempat bersiap tau??🀀🀀adik beradik on the go ni MESTI ada dalam beg korang tau utk sentiasa tampil cantik dan berseri ✨✨✨ #merveproduct
#ms021028ag

Salam n morning all..
Hepi working..hepi monday
Cute owl teman kt opis pagi2 ni.. #MERVEPRODUCT
#DIANZVITAMINC
#Wannatrywhatsappme01118597699
❀dwee
Salam menjemput rezeki

Kulit dah cantik😍gebu gebas dengan #MERVEPRODUCT ..
#fullcoveragefoundation
#Cantikbukanlagifantasi😍
Berminat??jom2..pm@wa 01118597699 for order now
❀dwee

MOST RECENT

Yeyy!!!πŸ‘πŸ‘πŸ‘ dah restock 1 kotak lagi dila restock tau..😍
.
Sape yang nk dapatkan Merve product what'sapp dila sekarang Agent Sah Merve Kota Warisan Dan KL
0193222057
#agentsahmervecosmetic #mervecosmeticmalaysia #merveproduct #makeup #tixaraladies #tixarateam #serum

πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻 #merveproduct
#ms021028ag

Be pretty get educated,dress well make money πŸ’°πŸ’°πŸ’° #ms021028ag
#merveproduct

Mana yang tengah siap siap bak balik tu meh layan video ni dulu, berminat terus whatsapp CheqWa 0108866025 hokkay 😘
.

#merve #mervelovers #malaypretty #mattepowder #makeupbrush #magiclipstick #cinderevfabluelipstick #nakcantik #merveproduct #mervemalaysia #mervecosmetic

Salam Subuh & Good Morning u ollsss 😘
.

Nak cerita sikit ni, rutin CheqWa pas solat subuh telan dulu Gorgeous Juice ni pastu baru breakfast.
Sedap tau rasanya, manis manis ala ala ribena πŸ˜‹
.

Siapa yang dah beli dengan CheqWa jangan lupa minum pagi pagi ni. Siapa yang belum dapatkan tu meh whatsapp CheqWa 0108866025. Nak cantik nak kurus nak gebu semuanya boleh dengan gorgeous juice. Belum cuba belum tau dah cuba haaaa meletop macam our lady boss la jawabnyaaaaa 😍
.

#sayapakaisayajual #sayajualmerve #mervemalaysia #merveproduct #mervelovers #gorgeousjuice #gorgeousjuicebymerve #nakkurus #nakcantik #nakcantikcarisaya #slimmingproduct #slimmingproductmalaysia

Oh Ibu, engkaulah RATU HATIKU ❀
.
Sukacita diumumkan bahawa, sempena kempen MERVE bagi menyambut Bulan Bahagia ini, malahan sambutan Hari Ibu yang bakal disambut pada hari ahad ini, harga Full Coverage Foundation dikurangkan sehingga RM85 sahaja uolls!
.
Woww, benar-benar promo harga kasih sayang ni uolls! Inilah masanya bagi meraikan WANITA HEBAT bernama ibu! 😍😍
.
Jom RAIKAN IBU anda dengan menjadikannya tampil muda remaja bersama foundation kebanggaan MERVE yang telah berjaya mencantikkan wanita tak kira usia! 😍😘
.
#MERVEBulanBahagia
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❀
πŸ“² whassap bella 0176860207 πŸ“² whassap bella 0176860207
πŸ“² whassap bella 0176860207. #merve
#mervenatural
#joyrevfafounder
#hafizhamidun
#joy x hafiz
#HJ
#serumsejuk
#serumbiru
#foundationwangi
#foundationtahanlama
#merawatkulitwajah
#fairytaleskincare
#merveagent
#merveproduct
#motherdays
#JoyMerve
#mervecosmetic
#merve030675AG
#Irskincare

Selamat pagi semua peminat Merve 😘😘
Semoga hari ini lebih baik dari semalam πŸ€—

#merveproduct
#ms021028ag
#fastresponws

Assalamu'alaikum Hi Ladies Selamat pagi...πŸ˜˜πŸ’‹
.
Ni la make up based sis untuk ke tempat kerja hari2.. Sebagai Ibu bekerjaya ni semua nye nk cepat nk uruskan anak pagi2.. Nak cepat ke tempat kerja tapi tu semua tak menghalang sis untuk refreshkan muka sis supaya lebih bermaya ke tempat kerja dan lebih confident😊
.
Nak dapatkan MerveProduct Whatsapp dila 0193222057
Agent Sah Merve Cosmetic
MS075017AG
Tixarateam .
Salam sayang 😘
Dila
#cantikbukanlagifantasi #merveproduct #cantik #mervenilai

DAH LAMBAT NAK TENGOK WAYANG DENGAN ORANG TERSAYANG???😱😱BELUM SIAP??
Jangan risau...korang still boleh tgk wyg dan still nampak cantik hokey??πŸ˜‰dengan adanya Perfect Matte Powder & Cinderevfa Blue Magic Lipstick korang boleh siap dengan cepat dan sweet...dalam kereta pun sempat bersiap tau??🀀🀀adik beradik on the go ni MESTI ada dalam beg korang tau utk sentiasa tampil cantik dan berseri ✨✨✨ #merveproduct
#ms021028ag

Testimoni Merve Product πŸ’„πŸŒΏπŸŒΈπŸŒ· #merveproduct
#ms021028ag

Testimoni Fairy Tears Potion...πŸ’‰
Ni customer akak bagi feedback ye...siap pm hakak lagi bagitahu member tegur kulit muka semakin flawless hehe alhamdulilah...😊 #testimonimerve
#merveproduct
#ms021028ag

Oh Ibu, engkaulah RATU HATIKU ❀
.
Sukacita diumumkan bahawa, sempena kempen MERVE bagi menyambut Bulan Bahagia ini, malahan sambutan Hari Ibu yang bakal disambut pada hari ahad ini, harga Full Coverage Foundation dikurangkan sehingga RM85 sahaja uolls!
.
Woww, benar-benar promo harga kasih sayang ni uolls! Inilah masanya bagi meraikan WANITA HEBAT bernama ibu! 😍😍
.
Jom RAIKAN IBU anda dengan menjadikannya tampil muda remaja bersama foundation kebanggaan MERVE yang telah berjaya mencantikkan wanita tak kira usia! 😍😘
.
#MERVEBulanBahagia
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❀
πŸ“² whassap bella 0176860207 πŸ“² whassap bella 0176860207
πŸ“² whassap bella 0176860207. #merve
#mervenatural
#joyrevfafounder
#hafizhamidun
#joy x hafiz
#HJ
#serumsejuk
#serumbiru
#foundationwangi
#foundationtahanlama
#merawatkulitwajah
#fairytaleskincare
#merveagent
#merveproduct
#motherdays
#JoyMerve
#mervecosmetic
#merve030675AG
#Irskincare

Oh Ibu, engkaulah RATU HATIKU ❀
.
Sukacita diumumkan bahawa, sempena kempen MERVE bagi menyambut Bulan Bahagia ini, malahan sambutan Hari Ibu yang bakal disambut pada hari ahad ini, harga Full Coverage Foundation dikurangkan sehingga RM85 sahaja uolls!
.
Woww, benar-benar promo harga kasih sayang ni uolls! Inilah masanya bagi meraikan WANITA HEBAT bernama ibu! 😍😍
.
Jom RAIKAN IBU anda dengan menjadikannya tampil muda remaja bersama foundation kebanggaan MERVE yang telah berjaya mencantikkan wanita tak kira usia! 😍😘
.
#MERVEBulanBahagia
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❀
πŸ“² whassap bella 0176860207 πŸ“² whassap bella 0176860207
πŸ“² whassap bella 0176860207. #merve
#mervenatural
#joyrevfafounder
#hafizhamidun
#joy x hafiz
#HJ
#serumsejuk
#serumbiru
#foundationwangi
#foundationtahanlama
#merawatkulitwajah
#fairytaleskincare
#merveagent
#merveproduct
#motherdays
#JoyMerve
#mervecosmetic
#merve030675AG
#Irskincare

Hi Merve Lover 😘
.
Waiting for new product from MerveCosmetics #excited 😍😍😍. Walaupun tak Keluar lagi dah ada yang booking nak order hehehe Sabar ye sis tak lama ja lagi tunnnggu!!!!πŸ˜„ #mervebulanbahagia .
0193222057 Dyla
Agent Sah MerveCosmetics
MS075017AG

#merveskincare #mervecosmeticnilai #merveproduct #mervepromo #cantikbukanlagifantasi #produkcantik #cantik #gorgeousjuicemerve #gorgeous

Hi semua....lily here...πŸ™‹πŸΌ
Sy Merve Authorized Agent
ID : MS021 028AG
Sesiapa nak cari duit lebih atau nak order boleh pm lily ye 😘😘 #merveproduct

Serum paling best yg pernah kakakk pakai.. Ta..darrrr

PROMO RM95
Np Rm120
(postage Rm8)

Nak order?? X yah lah order2. Just inform je nak bile & berapa pastu kasi set tmpt & masa.
http://www.wasap.my/60178760016

#serummerve #merveproduct #mervelovers #agentsahmervecosmetic #MultivitaminPremiumPotion #promoserum #serumwajah #teamrabeautylicious #bazaarpaknil #bazaarkecantikan #sayapakaisayajual

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags