#merveproduct

565 posts

TOP POSTS

Jangan lupa bawa Magic Lipstick Cinderevfa ni kemana2 sebab nya kalau tiba2 terkulit kering blh terus apply je kat bibir chuols yg gebu gebas tu 😘nak tahu detail blh pm lily segera k muahx😘lily sedia membantu chuols smua sama2 cantik😍

#flawlessskin #ms021028ag #originalmerve #DropshipDiperlukan #merveproduct

Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin dari Merve Cosmetic Princess Lily πŸ€—πŸ€—kami masih buat promo untuk merve product smpai 24/7/2017 ye...lepas ni semua harga asal😘

#merveproduct #originalmerve #agentsahmerve #DropshipDiperlukan #duitlebih

Asal selfie lupa selfie dengan #CINDEREVFABYMERVE magic lipstick..dudui..jgn tk percaya ya..semua produk sya pakai adalah #MERVEPRODUCT
#fullcoveragefoundation
#fairytearsportion
#CINDEREVFABYMERVE
#Wannatrywhatsappme01118597699 πŸ’œπŸ’œdweeπŸ’œπŸ’œ

cantik kan???😍😍.
i just guna serum fairy tears potion&full coverage foundation je.dah meletop😍😍😍
#mervelover #cantikbukanlagifantasi #mervetips#merveproduct #mervepromotion

Bilik princess πŸ‘ΈπŸΌπŸ‘ΈπŸΌindahnye dunia...😍😍 #DropshipDiperlukan #duitlebih #merveproduct #originalmerve #agentsahmerve
http://www.wasap.my/60173999962

untuk promo ramadhan syawal sampai 24 july 2017 sahaja yeπŸ˜‹.so sesiapa nak dapatkan harga promo ni jangan lepaskan peluang ya😘😘#merveproduct #mervepromotion #mervemalaysia #merve #cantikbukanlagifantasi

6 SEBAB UNTUK MEMILIKI Full Coverage Foundation
.
TAMPIL LEBIH YAKIN
Membantu para wanita tampil lebih yakin kerana foundation ini mampu memberi impact flawless.
.
MESRA WUDUK
Memudahkan urusan wanita menunaikan solat kerana proses membersihkan foundation ini mudah dan singkat
.
MENJIMATKAN DUIT
Membantu para wanita berjimat kerana harga foundation ini mampu milik malah tahan berbulan-bulan.
.
MENCANTIK & MERAWAT
Mencantikkan & merawat kulit wanita yang mempunyai cela.
.
TAMPIL NATURAL
Membantu para wanita tampil cantik natural kerana foundation ini bertekstur ringan tetapi mampu menutup cela dengan sempurna.
.
TIDAK BERCAPUK
Membantu para wanita yang tercari-cari foundation yang tidak bercapuk walau dipakai dari pagi hingga malam.

#agentsahmerve #duitlebih #originalmerve #merveproduct #DropshipDiperlukan

Doaku hari ini πŸ™πŸ»πŸ˜˜ #DropshipDiperlukan #merveproduct #originalmerve #duitlebih #agentsahmerve
http://www.wasap.my/60173999962

Nak elakkan bibir kusam,rosak,mengelupas boleh cuba magic lipstick ni...memang berbaloi2πŸ€—πŸ€—
Akak xnk cakap banyak cukuplah akak bawa dia kemana2 hahaha😝😝 #ms021028ag #originalmerve #merveproduct #DropshipDiperlukan #duitlebih

MOST RECENT

Foundation terasa ringan, sesuai untuk penggunaan harian dan yang paling best makin berpeluh makin glowing uollsss. WOW! Best atau sangattt BEST? 😍
βœ¨πŸ’“βœ¨πŸ’“βœ¨πŸ’“βœ¨πŸ’“βœ¨ Jom dapatkan produk #merve dari Anna 😘 πŸ“ž 0199067123
πŸ“ž 0199067123

#MERVETestimony
#FullCoverageFoundation
#testimonimerve #naturalproduct #naturalskincare #merveproduct #mervekelantan #mervekotabharu #fullcoveragefoundation #akusuka #bidadari #fantasi #cantikviral #produkviral

Foundation terasa ringan, sesuai untuk penggunaan harian dan yang paling best makin berpeluh makin glowing uollsss. WOW! Best atau sangattt BEST? 😍
βœ¨πŸ’“βœ¨πŸ’“βœ¨πŸ’“βœ¨πŸ’“βœ¨ Jom dapatkan produk #merve dari Anna 😘 πŸ“ž 0199067123
πŸ“ž 0199067123

#MERVETestimony
#FullCoverageFoundation
#testimonimerve #naturalproduct #naturalskincare #merveproduct #mervekelantan #mervekotabharu #fullcoveragefoundation #akusuka #bidadari #fantasi #cantikviral #produkviral

Foundation terasa ringan, sesuai untuk penggunaan harian dan yang paling best makin berpeluh makin glowing uollsss. WOW! Best atau sangattt BEST? 😍
βœ¨πŸ’“βœ¨πŸ’“βœ¨πŸ’“βœ¨πŸ’“βœ¨ Jom dapatkan produk #merve dari Anna 😘 πŸ“ž 0199067123
πŸ“ž 0199067123

#MERVETestimony
#FullCoverageFoundation
#testimonimerve #naturalproduct #naturalskincare #merveproduct #mervekelantan #mervekotabharu #fullcoveragefoundation #akusuka #bidadari #fantasi #cantikviral #produkviral

Yeay, Alhamdulillah sis πŸ’• Memang betul apa yang sis ni katakan πŸ€— Product MERVE Cosmetics adalah product yang mesra wudhu ye, so ianya memang mudah dicuci ✨ Tengok lah sis ni, cantikkkkk 😍 Tak kan tengok je, uolls bila lagi? πŸ˜‰
.
βœ¨πŸ’“βœ¨πŸ’“βœ¨πŸ’“βœ¨πŸ’“βœ¨πŸ’“βœ¨πŸ’“βœ¨ Jom dapatkan produk #merve dari Anna 😘 πŸ“ž 0199067123
πŸ“ž 0199067123

#MERVETestimony
#FullCoverageFoundation
#testimonimerve #naturalproduct #naturalskincare #merveproduct #mervekelantan #mervekotabharu #fullcoveragefoundation #akusuka #bidadari #fantasi #cantikviral #produkviral
#MERVETestimony
#FullCoverageFoundation
#Cinderevfa

Yeay, Alhamdulillah sis πŸ’• Memang betul apa yang sis ni katakan πŸ€— Product MERVE Cosmetics adalah product yang mesra wudhu ye, so ianya memang mudah dicuci ✨ Tengok lah sis ni, cantikkkkk 😍 Tak kan tengok je, uolls bila lagi? πŸ˜‰
.
βœ¨πŸ’“βœ¨πŸ’“βœ¨πŸ’“βœ¨πŸ’“βœ¨πŸ’“βœ¨πŸ’“βœ¨ Jom dapatkan produk #merve dari Anna 😘 πŸ“ž 0199067123
πŸ“ž 0199067123

#MERVETestimony
#FullCoverageFoundation
#testimonimerve #naturalproduct #naturalskincare #merveproduct #mervekelantan #mervekotabharu #fullcoveragefoundation #akusuka #bidadari #fantasi #cantikviral #produkviral
#MERVETestimony
#FullCoverageFoundation
#Cinderevfa

Yeay, Alhamdulillah sis πŸ’• Memang betul apa yang sis ni katakan πŸ€— Product MERVE Cosmetics adalah product yang mesra wudhu ye, so ianya memang mudah dicuci ✨ Tengok lah sis ni, cantikkkkk 😍 Tak kan tengok je, uolls bila lagi? πŸ˜‰
.
βœ¨πŸ’“βœ¨πŸ’“βœ¨πŸ’“βœ¨πŸ’“βœ¨πŸ’“βœ¨πŸ’“βœ¨ Jom dapatkan produk #merve dari Anna 😘 πŸ“ž 0199067123
πŸ“ž 0199067123

#MERVETestimony
#FullCoverageFoundation
#testimonimerve #naturalproduct #naturalskincare #merveproduct #mervekelantan #mervekotabharu #fullcoveragefoundation #akusuka #bidadari #fantasi #cantikviral #produkviral
#MERVETestimony
#FullCoverageFoundation
#Cinderevfa

Lagi sekali testimoni untuk product Full Coverage Foundation (FCF) yang sentiasa dapat memikat hati-hati wanita diluar sana. Mana tidak nya, FCF ni adalah salah satu product kami yang mendapat sambutan yang yang paling hangat! Bila pakai rasa ringan je di muka seperti tidak memakai apa-apa makeup pon. Best kan? So Uolls yang belum cuba, boleh lah cuba sendiri untuk lihat magic yang akan berlaku pada wajah uolls. .
βœ¨πŸ’“βœ¨πŸ’“βœ¨πŸ’“βœ¨πŸ’“βœ¨πŸ’“βœ¨πŸ’“βœ¨ Jom dapatkan produk #merve dari Anna 😘 πŸ“ž 0199067123
πŸ“ž 0199067123

#MERVETestimony
#FullCoverageFoundation
#testimonimerve #naturalproduct #naturalskincare #merveproduct #mervekelantan #mervekotabharu #fullcoveragefoundation #akusuka #bidadari #fantasi #cantikviral #produkviral

Lagi sekali testimoni untuk product Full Coverage Foundation (FCF) yang sentiasa dapat memikat hati-hati wanita diluar sana. Mana tidak nya, FCF ni adalah salah satu product kami yang mendapat sambutan yang yang paling hangat! Bila pakai rasa ringan je di muka seperti tidak memakai apa-apa makeup pon. Best kan? So Uolls yang belum cuba, boleh lah cuba sendiri untuk lihat magic yang akan berlaku pada wajah uolls. .
βœ¨πŸ’“βœ¨πŸ’“βœ¨πŸ’“βœ¨πŸ’“βœ¨πŸ’“βœ¨πŸ’“βœ¨ Jom dapatkan produk #merve dari Anna 😘 πŸ“ž 0199067123
πŸ“ž 0199067123

#MERVETestimony
#FullCoverageFoundation
#testimonimerve #naturalproduct #naturalskincare #merveproduct #mervekelantan #mervekotabharu #fullcoveragefoundation #akusuka #bidadari #fantasi #cantikviral #produkviral

Lagi sekali testimoni untuk product Full Coverage Foundation (FCF) yang sentiasa dapat memikat hati-hati wanita diluar sana. Mana tidak nya, FCF ni adalah salah satu product kami yang mendapat sambutan yang yang paling hangat! Bila pakai rasa ringan je di muka seperti tidak memakai apa-apa makeup pon. Best kan? So Uolls yang belum cuba, boleh lah cuba sendiri untuk lihat magic yang akan berlaku pada wajah uolls. .
βœ¨πŸ’“βœ¨πŸ’“βœ¨πŸ’“βœ¨πŸ’“βœ¨πŸ’“βœ¨πŸ’“βœ¨ Jom dapatkan produk #merve dari Anna 😘 πŸ“ž 0199067123
πŸ“ž 0199067123

#MERVETestimony
#FullCoverageFoundation
#testimonimerve #naturalproduct #naturalskincare #merveproduct #mervekelantan #mervekotabharu #fullcoveragefoundation #akusuka #bidadari #fantasi #cantikviral #produkviral

Foundation terasa ringan, sesuai untuk penggunaan harian dan yang paling best makin berpeluh makin glowing uollsss. WOW! Best atau sangattt BEST? 😍
βœ¨πŸ’“βœ¨πŸ’“βœ¨πŸ’“βœ¨πŸ’“βœ¨ Jom dapatkan produk #merve dari Anna 😘 πŸ“ž 0199067123
πŸ“ž 0199067123

#MERVETestimony
#FullCoverageFoundation
#testimonimerve #naturalproduct #naturalskincare #merveproduct #mervekelantan #mervekotabharu #fullcoveragefoundation #akusuka #bidadari #fantasi #cantikviral #produkviral

Foundation terasa ringan, sesuai untuk penggunaan harian dan yang paling best makin berpeluh makin glowing uollsss. WOW! Best atau sangattt BEST? 😍
βœ¨πŸ’“βœ¨πŸ’“βœ¨πŸ’“βœ¨πŸ’“βœ¨ Jom dapatkan produk #merve dari Anna 😘 πŸ“ž 0199067123
πŸ“ž 0199067123

#MERVETestimony
#FullCoverageFoundation
#testimonimerve #naturalproduct #naturalskincare #merveproduct #mervekelantan #mervekotabharu #fullcoveragefoundation #akusuka #bidadari #fantasi #cantikviral #produkviral

Foundation terasa ringan, sesuai untuk penggunaan harian dan yang paling best makin berpeluh makin glowing uollsss. WOW! Best atau sangattt BEST? 😍
βœ¨πŸ’“βœ¨πŸ’“βœ¨πŸ’“βœ¨πŸ’“βœ¨ Jom dapatkan produk #merve dari Anna 😘 πŸ“ž 0199067123
πŸ“ž 0199067123

#MERVETestimony
#FullCoverageFoundation
#testimonimerve #naturalproduct #naturalskincare #merveproduct #mervekelantan #mervekotabharu #fullcoveragefoundation #akusuka #bidadari #fantasi #cantikviral #produkviral

@Regrann from @mervecosmetic_hq - πŸ’§FAIRY TEARS POTIONπŸ’§
DAILY BOOSTER SKIN SERUM
.
Advanced beauty technology with all natural ingredients.
.
[ Benefits ]
A richly concentrated, intensely hydrating, and dual-purpose oil blend serum that treats your skin as it prepares it for makeup.
.
This Intensive Multivitamin Primer Serum acts as a powerful β€œvitamin layer” applied to skin under moisturizer. This silky, luxurious oil blend glides on to strengthen the skin’s natural moisture barrier, even out pores, reduce scars, oil-controlling, dull skin, sun protection, erases wrinkles and shield against environmental aggressors. The formula’s hydrating action helps to create a refined and retexturized surface for makeup.
Skin appears dewier, younger, and more luminous.
Suitable for all skin types. Your skin is left feeling oh-so-glowy!
.
.
Beauty not just a fantasy ❀
.
MS013 1141 . πŸ“²0174008817.
.
πŸ“²0174008817 . πŸ“²0174008817 πŸ’. πŸ’Ÿ . πŸ’žπŸ’“πŸ’–cantik bak bidadariπŸ’–πŸ’•πŸ’—πŸ’“πŸ’žπŸ’

πŸ“’ Produk BEST SELLING ...!! πŸ“’

Perfect Matte Powder
Two Way Cake βœ”οΈ Instant MATTE Finish
βœ”οΈ Oil-free hydration
βœ”οΈ Whitening booster
βœ”οΈ Lightweight βœ”οΈ SPF 50 UV Protection
βœ”οΈ Wudhu Friendly
βœ”οΈ Silicone-free
βœ”οΈ Suitable for All Skins
βœ”οΈ Halal with Natural Ingridients
βœ”οΈ Sheer to moderate coverage
βœ”οΈ Covers & Fight blemishes
βœ”οΈ Perfecting powder foundation
βœ”οΈ Fresh 'no makeup' feel βœ”οΈ Clinically tested
βœ”οΈ KKM approval
βœ”οΈ On-the-go touch ups
βœ”οΈ Available in 3 shades (Fair Skin, Medium Skin & Olive Skin)
Whatsapp Dila
0193222057
Agent Sah Merve Cosmetics
MS075017AG
#Mervecosmeticselangor #merveproduct #agentmervedengkil #compacpowdermerve

πŸ“’ Produk BEST SELLING ...!! πŸ“’

Perfect Matte Powder
Two Way Cake βœ”οΈ Instant MATTE Finish
βœ”οΈ Oil-free hydration
βœ”οΈ Whitening booster
βœ”οΈ Lightweight βœ”οΈ SPF 50 UV Protection
βœ”οΈ Wudhu Friendly
βœ”οΈ Silicone-free
βœ”οΈ Suitable for All Skins
βœ”οΈ Halal with Natural Ingridients
βœ”οΈ Sheer to moderate coverage
βœ”οΈ Covers & Fight blemishes
βœ”οΈ Perfecting powder foundation
βœ”οΈ Fresh 'no makeup' feel βœ”οΈ Clinically tested
βœ”οΈ KKM approval
βœ”οΈ On-the-go touch ups
βœ”οΈ Available in 3 shades (Fair Skin, Medium Skin & Olive Skin)
Whatsapp Dila
0193222057
Agent Sah Merve Cosmetics
MS075017AG
#Mervecosmeticselangor #merveproduct #agentmervedengkil #compacpowdermerve

FAIRY TEARS POTION. YOUR DAILY BOOSTER SERUM. Advanced beauty technology with All Natural Ingredients
Fairy Tears Potion ini adalah Multivitamin Primer Serum iaitu cairan yang mengandungi formula zat yang berkhasiat untuk memperbaiki struktur kulit yang sangat luar biasa dan baunya juga wangi dengan ektrak Dewberry. Ianya diperkaya dengan pelbagai ektrak semulajadi bersama formula antioksidan yang hebat khas untuk memudarkan kesan parut & melembutkan kulit.

Mampu melembapkan kulit serta menjadikan kulit cerah, halus & mulus. Umpama 2 dalam 1 Base Makeup (Primer) dan Zat Cair (Serum). Ianya juga mampu meresap ke dalam lapisan terdalam kulit dan molekul dari formula zat umpama "lapisan Vitamin" yang hebat, lebih tinggi khasiat dan memberi nutrisi pada kulit berbeza dari Krim Wajah yang biasa.
Digalakkan memakai potion ini setiap hari sebelum memakai makeup kerana ianya umpama 'perisai' dari bahan-bahan tidak sepatutnya di dalam makeup yang merosakkan kulit anda.
Jadi sebelum nak pakai makeup, sapu potion ni dulu dan pakai setiap hari sebelum tidur. Boleh dipakai diwajah, tangan dan seluruh badan yang terdapat kesan luka, parut, rekahan dan kulit kasar.

Klik sini:
http://www.wasap.my/60193222057

#Agentsahmervecosmetics
#MS075017AG
#Mervecosmetic
#serummerve #merveproduct #cantikbukanlagifantasi #rawatanmuka

FAIRY TEARS POTION. YOUR DAILY BOOSTER SERUM. Advanced beauty technology with All Natural Ingredients
Fairy Tears Potion ini adalah Multivitamin Primer Serum iaitu cairan yang mengandungi formula zat yang berkhasiat untuk memperbaiki struktur kulit yang sangat luar biasa dan baunya juga wangi dengan ektrak Dewberry. Ianya diperkaya dengan pelbagai ektrak semulajadi bersama formula antioksidan yang hebat khas untuk memudarkan kesan parut & melembutkan kulit.

Mampu melembapkan kulit serta menjadikan kulit cerah, halus & mulus. Umpama 2 dalam 1 Base Makeup (Primer) dan Zat Cair (Serum). Ianya juga mampu meresap ke dalam lapisan terdalam kulit dan molekul dari formula zat umpama "lapisan Vitamin" yang hebat, lebih tinggi khasiat dan memberi nutrisi pada kulit berbeza dari Krim Wajah yang biasa.
Digalakkan memakai potion ini setiap hari sebelum memakai makeup kerana ianya umpama 'perisai' dari bahan-bahan tidak sepatutnya di dalam makeup yang merosakkan kulit anda.
Jadi sebelum nak pakai makeup, sapu potion ni dulu dan pakai setiap hari sebelum tidur. Boleh dipakai diwajah, tangan dan seluruh badan yang terdapat kesan luka, parut, rekahan dan kulit kasar.

Klik sini:
http://www.wasap.my/60193222057

#Agentsahmervecosmetics
#MS075017AG
#Mervecosmetic
#serummerve #merveproduct #cantikbukanlagifantasi #rawatanmuka

Lipstick Magic Cinderevfa. Buat hati tertawan. Bau lipstick Jangan cakap la rasa cam nak makan. Walaupun warna lipstick warna biru, sekali calit Kat Bibir, muka terus menyerlah berseri-seri.

Lipstick yang sesuai dan selesa dipakai setiap hari kerana formula nya melembutkan, memperbaiki, melindungi dari cahaya UV, menghaluskan, nourising, licin, menebalkan, membuang kulit mati di bibir dan tahan lebih 24 jam.

Mampu menjadikan bibir yang nipis lebih tebal, seksi & mungil. Bibir yang menjadi idaman ramai wanita. Bibir berwarna gelap menjadi kemerahan secara semulajadi.
#hatitertawandengancinderevfalipstics #lipstickmerve #bluemagic #cantikbukanlagifantasi #MERVEAllAboutProduct #merveproduct
Dila 0193222057
Agent Sah Merve Cosmetics
MS0715017AG

Lipstick Magic Cinderevfa. Buat hati tertawan. Bau lipstick Jangan cakap la rasa cam nak makan. Walaupun warna lipstick warna biru, sekali calit Kat Bibir, muka terus menyerlah berseri-seri.

Lipstick yang sesuai dan selesa dipakai setiap hari kerana formula nya melembutkan, memperbaiki, melindungi dari cahaya UV, menghaluskan, nourising, licin, menebalkan, membuang kulit mati di bibir dan tahan lebih 24 jam.

Mampu menjadikan bibir yang nipis lebih tebal, seksi & mungil. Bibir yang menjadi idaman ramai wanita. Bibir berwarna gelap menjadi kemerahan secara semulajadi.
#hatitertawandengancinderevfalipstics #lipstickmerve #bluemagic #cantikbukanlagifantasi #MERVEAllAboutProduct #merveproduct
Dila 0193222057
Agent Sah Merve Cosmetics
MS0715017AG

Most Popular Instagram Hashtags