[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#merveproduct

515 posts

TOP POSTS

Nak elakkan bibir kusam,rosak,mengelupas boleh cuba magic lipstick ni...memang berbaloi2πŸ€—πŸ€—
Akak xnk cakap banyak cukuplah akak bawa dia kemana2 hahaha😝😝 #ms021028ag #originalmerve #merveproduct #DropshipDiperlukan #duitlebih

Asal selfie lupa selfie dengan #CINDEREVFABYMERVE magic lipstick..dudui..jgn tk percaya ya..semua produk sya pakai adalah #MERVEPRODUCT
#fullcoveragefoundation
#fairytearsportion
#CINDEREVFABYMERVE
#Wannatrywhatsappme01118597699 πŸ’œπŸ’œdweeπŸ’œπŸ’œ

Jangan lupa bawa Magic Lipstick Cinderevfa ni kemana2 sebab nya kalau tiba2 terkulit kering blh terus apply je kat bibir chuols yg gebu gebas tu 😘nak tahu detail blh pm lily segera k muahx😘lily sedia membantu chuols smua sama2 cantik😍

#flawlessskin #ms021028ag #originalmerve #DropshipDiperlukan #merveproduct

Assalamualaikum..
Salam menjemput rezeki😍
Jom bfast..
#MERVEPRODUCT
#DIANZVITAMINC
#Wannatrywhatsappme01118597699 ❀dwee

Morning hepi tuesday😍😍
Jadilah seperti jarum meskipun menusuk dan menyakitkan tapi menyatukan apa yang terpisah..❀❀
#MERVEPRODUCT
#dianzvitaminc ❀❀dwee❀❀

Salam n morning all..
Hepi working..hepi monday
Cute owl teman kt opis pagi2 ni.. #MERVEPRODUCT
#DIANZVITAMINC
#Wannatrywhatsappme01118597699
❀dwee
Salam menjemput rezeki

NAK RAYA??NAK DUIT LEBIH??YANG PENTING ANDA PERLU RAJIN...!!!BAHAN DISEDIAKAN... BINA KEKAYAAN & KEJAYAAN BERSAMA MERVE .
YA! MERVE benar-benar ingin berkongsi kekayaan & kejayaan bersama anda.
.
Sampai bila nak jadi SURI RUMAH yang harap pendapat suami je?
Sampai bila nak jadi STUDENT yang berikat perut makan maggie je setiap hari?
Sampai bila pulak nak MENGANGGUR habiskan beras mak ayah tu?
.
CUKUP! CUKUP! CUKUP!
.
Katakan pada diri sendiri ;
AKU MAHU BERUBAH!
AKU MAHU PUNYA PENDAPATAN SENDIRI!
AKU MAHU BERDIRI DENGAN KAKI SENDIRI!
.
SEMANGAT ini yang kami mahu!
Jika anda belum berjaya, sematkan dalam hati bahawa anda INGIN BERJAYA.
.
Kepada yang INGIN BERJAYA, MERVE berkongsi peluang kepada anda.
.

10 DROPSHIP Diperlukan buat masa ini...
.
APA YANG BEST NYA JADI DROPSHIPPER MERVE NI?
.
1/ Ada PENDAPATAN sendiri, menjana pendapatan sehingga 5K sebulan
2/ Commission yang tinggi
3/ Aggressive & Systematic Marketing Campaign dari HQ Merve Cosmetics
4/ Ada MENTOR yang akan guide dari A sampai Z
5/ Ada 24/7 supportive group dari stockist anda
6/ Ada training support from HQ
7/ Ada special rewards disediakan buat Dropshipper bertuah
8/ Bahan iklan disediakan termasuk gambar & copywriting (Repost je)
9/ Permintaan produk sangat memberangsangkan (Semakin dikenali hari demi hari!)
10/ Produk berkualiti tinggi dan terbukti memuaskan hati pengguna (Banyak testimoni-testimoni hebat yang melimpah uolss)
.
MUDAHNYA JADI DROPSHIPPER MERVE!
.
MERVE adalah satu-satunya produk kosmetik yang bertemakan FAIRYTALES
MERVE semakin dikenali dengan pembinaan billboard2 tersergam indah di highway-highway terpilih
MERVE semakin mengembangkan perniagaan dengan kehadiran produk-produk baru
.
Peluang bukan datang berkali-kali kan?
Maka RUGILAH kalau uols TAK NAK ambil peluang keemasan ni.
.
Kepada yang serious INGIN KAYA & BERJAYA, sila ambil tindakan sekarang juga!!
.
Whatsapp ke +60173999962 & comment sekarang :
β€œSAYA NAK JADI DROPSHIP”
http://www.wasap.my/60173999962
.

#DropshipDiperlukan
#originalmerve
#ms021028ag
#merveproduct
#duitlebih

MOST RECENT

Nak elakkan bibir kusam,rosak,mengelupas boleh cuba magic lipstick ni...memang berbaloi2πŸ€—πŸ€—
Akak xnk cakap banyak cukuplah akak bawa dia kemana2 hahaha😝😝 #ms021028ag #originalmerve #merveproduct #DropshipDiperlukan #duitlebih

Allah sebaik2 perancang...jadi bersabar jelah ye wahai makhluk ciptaan Tuhan...πŸ€—πŸ€—Allah Maha mengetahui apa yang terbaik buat kita...😭😭Mungkin ada sebab Allah tidak memberi..😊 #DropshipDiperlukan #duitlebih #merveproduct #originalmerve #ms021028ag

Senang sgt nak pakai MAKEUP SECRET TRICKS KIT ni tau...!!! 😍 Dah lah kualiti terbaik, merawat kulit, instant beauty & harga tak mahal lak tu..!! Mana nak cari yg mcm ni..?? 😱😱 TIPS 2 : [ Secara Kering ]
.
1. Cuci wajah sebersihnya
2. Pakai terlebih dahulu foundation yg anda ada seluruh wajah
3. Pakai Illusion Creamy Concealer di bawah mata, tepi hidung, tepi bibir, pada bekas parut & jerawat
4. Ambil berus bedak & ratakan Perfect Matte Powder tadi secara dap dap seluruh wajah
.
πŸ’‹Wajah akan terlihat seksi, bold & flawless seperti anak patung. Jangan lupa kalau nak wajah lebih sharp pakai contour & highlighter selepas memakai foundation anda tu.. πŸ’‹
.
Selamat Mencuba..!!! πŸ’ž

#flawlessskin #ms021028ag #originalmerve #merveproduct #duitlebih #DropshipDiperlukan

Gorgeous Juice VOLUME 2
Fruity Dietary Supplement πŸ‘‰πŸΌ 1 Kotak ada 25 Sachets
πŸ‘‰πŸΌ Supplement utk Sebulan πŸ‘‰πŸΌ 15ml per sachets
πŸ‘‰πŸΌ Hanya koyak & hisap (pekat seperti madu)
πŸ‘‰πŸΌ Perisa blackcurrant yg lazat & berkhasiat

Amat digalakkan untuk :

1. Yang sedang Mengandung
2. Yang inginkan anak
3. Yang berkulit kusam
4. Yang berjerawat
5. Yang suka Travel
6. Yang Perokok tegar
7. Yang bekerja dlm Aircond
8. Yang berusia 50 tahun keatas
9. Yg selalu terdedah kpd matahari
10. Yang sedang datang haid
11. Yang suka minum alcohol
12. Yang suka tidur lambat
13. Yang kerap demam
14. Yang cepat letih tubuh badan
15. Yang kuat minum kopi
16. Yang berpenyakit
17. Yang ingin kurang berat badan
18. Yang keguguran rambut
19. Yang berkulit gelap
20. Yang lemah masalah seksual.
21. Yang sedang menyusukan
22. Yang sedang berpantang
23. Yang sakit sakit sendi
24. Yang kuat bersukan
25. Yang 18 tahun ke atas (Supplement ini Khas untuk WANITA sahaja)

#merveproduct #originalmerve #ms021028ag #flawlessskin #duitlebih #DropshipDiperlukan

πŸŒ™πŸŒ™πŸŒ™β­οΈβ­οΈβ­οΈ #DropshipDiperlukan #duitlebih #flawlessskin #ms021028ag #originalmerve #merveproduct

Gorgeous Juice VOLUME 2
Fruity Dietary Supplement πŸ‘‰πŸΌ 1 Kotak ada 25 Sachets
πŸ‘‰πŸΌ Supplement utk Sebulan πŸ‘‰πŸΌ 15ml per sachets
πŸ‘‰πŸΌ Hanya koyak & hisap (pekat seperti madu)
πŸ‘‰πŸΌ Perisa blackcurrant yg lazat & berkhasiat

Amat digalakkan untuk :

1. Yang sedang Mengandung
2. Yang inginkan anak
3. Yang berkulit kusam
4. Yang berjerawat
5. Yang suka Travel
6. Yang Perokok tegar
7. Yang bekerja dlm Aircond
8. Yang berusia 50 tahun keatas
9. Yg selalu terdedah kpd matahari
10. Yang sedang datang haid
11. Yang suka minum alcohol
12. Yang suka tidur lambat
13. Yang kerap demam
14. Yang cepat letih tubuh badan
15. Yang kuat minum kopi
16. Yang berpenyakit
17. Yang ingin kurang berat badan
18. Yang keguguran rambut
19. Yang berkulit gelap
20. Yang lemah masalah seksual.
21. Yang sedang menyusukan
22. Yang sedang berpantang
23. Yang sakit sakit sendi
24. Yang kuat bersukan
25. Yang 18 tahun ke atas (Supplement ini Khas untuk WANITA sahaja)

#merveproduct #originalmerve #ms021028ag #flawlessskin #duitlebih #DropshipDiperlukan

GORGEOUS JUICE
.
Kenapa perlu minum gorgeous juice ni??
Haaa..meh sini Miss Fairytales nk bagitau tentang Gorgeous Juice drp Merve Product..
.
Gorgeous Juice bkn seperti minuman collagen yg lain tau. Ia memberi banyak kebaikan bukan sahaja dari luaran tapi dari dalaman juga. Nak tahu kebaikan Gorgeous Juice?? .
1. Menjadikan kulit awet muda
2. Meningkatkan tenaga dan stamina badan
3. Menyuburkan sistem dalaman
4. Menegangkan kulit yg kendur
5. Memutihkan kulit seluruh badan
6. Menurunkan berat badan
7. Memudarkan parut
8. Menegangkan & membesarkan payudara
.
Menarik sangat khasiat yang terdapat dalam Gorgeous Juice ni. Tunggu ap lagi...jom selit order sempena promosi #MERVEBulanMulia bermula 27/5/17 sehingga 24/6/17
.
.
Harga Promosi : RM115
.
.
πŸ‘‘ Cantik Bukan Lagi Fantasi πŸ‘‘
.
Laju2 ws 01117888679 yea..
Jom cantik dengan MERVE
#merve#mervecosmetics#merveproduct#gorgeousjuice#promosi#ramadhan#raya

Lotion whitening ajaib ni memang kegemaran kami! Sebab ianya tak sama dengan lotion kat luar sana. Satu badan putih on the spot uols, seawal satu minggu dah nampak kesan kekal 😍 kalau nak tahu betul ke tak, kena sendiri cuba okay? πŸ˜‰ -

To Order:-
πŸ“² Whatsapp: 0182580400
#bismillah
#TheJunniPinkishWhite #TheJunniMAYLA
#halalproducts #merveproduct #thejunni# ramadankareem#letscantik

THE JUNNI MAYLA berasaskan Aqua & Buah Delima yang banyak manfaat untuk kulit πŸ’•

AQUA : kulit lebih fresh , sangat sesuai untuk kulit berminyak , jerawat + berminyak
DELIMA : mencerahkan kulit secara semula jadi
MAYLA SKINCARE juga mempunyai vitamin E iaitu bagus untuk kesan parut jerawat & tompok2 hitam pada kulit ☺️ Best kan? .
Hadir dalam 2 variant
Mayla skincare (pink) Rm70 πŸ‘30ml gel soap
πŸ‘5gram day cream
πŸ‘5gram night cream
.
Mayla advance (blue) Rm100 πŸ‘60ml gel soap
πŸ‘10gram day cream
πŸ‘10gram night cream

Sesuai untuk kulit dewasa (20an keatas) kerana mempunyai collagen.
Bagi kulit remaja sesuai seawal umur 15 tahun.
*tidak disarankan utk kulit terlalu kering / terlalu sensitif/ kulit nipis*

MAYLA SKINCARE : RM 70
MAYLA ADVANCE : RM 100

ADD POSTAGE: RM8SM/RM12SS

WhatsappπŸ“² 0182580400

#bismillah #allahuakbar #allahummasollialamuhammad #halalproducts #thejunnilover #mesrawudhuk #muslimah #niqab #heroseorangcinderella #merveproduct #ramadan #letscantik #alhamdulillah

[THE JUNNI SKINCARE]
.
❀ Produk Muslim
❀ Harga mampu milik
❀ Mudah dibawa Travel
❀ Lulus KKM
❀ Bukan produk rebranding
❀ Berasaskan ekstrak Strawberi dan
Delima
❀ Tanpa merkuri, paraben & hydroquinone yang boleh merosakkan kulit wajah
❀ Boleh merawat masalah seperti jerawat hingga ke kulit breakout akibat merkuri @ bahan kimia (dengan izin Allah)
.
Whatsapp beauty consultant πŸ“²
.
#dropshidneeded #nomercury #tanpapengelupasan #thejunnipinkishwhite #thejunnimayla #naturalskincare #whitening #flawless #halal #malaysia #bazarpaknil #nomercury #muslimah #murah #mampumilik#muslimah #niqab #merveproduct

www.merve.com.my
.
❄ FAIRY TEARS POTION ❄
.
Ini adalah produk KEEMPAT dari MERVE yang telah mengegarkan pasaran pada pertengahan bulan February 2016 adalah MERVE Fairy Tears Potion. Fairy Tears Potion ini adalah Multivitamin Primer Serum iaitu cairan yang mengandungi formula zat yang berkhasiat untuk memperbaiki struktur kulit yang sangat luar biasa dan baunya juga wangi dengan ekstrak Dewberry.
.
Ianya diperkaya dengan pelbagai ektrak semulajadi bersama formula antioksidan yang hebat khas untuk memudarkan kesan parut & melembutkan kulit. Mampu melembapkan kulit serta menjadikan kulit cerah, halus & mulus. Umpama 2 dalam 1 Base Makeup (Primer) dan Zat Cair (Serum). Ianya juga mampu meresap ke dalam lapisan terdalam kulit dan molekul dari formula zat umpama "lapisan Vitamin" yang hebat, lebih tinggi khasiat dan memberi nutrisi pada kulit berbeza dari Krim Wajah yang biasa
.
.
Digalakkan memakai potion ini setiap hari sebelum memakai makeup kerana ianya umpama 'perisai' dari bahan-bahan tidak sepatutnya di dalam makeup yang merosakkan kulit anda. Jadi sebelum nak pakai makeup, sapu potion ni dulu dan pakai setiap hari sebelum tidur. Boleh dipakai diwajah, tangan dan seluruh badan yang terdapat kesan luka, parut, rekahan dan kulit kasar. Yang paling istimewa adalah hanya dengan serum ini, anda boleh blend foundation pd wajah jadi sekata & flawless uollss!!! Sekaligus buat makeup tahan lebih lama pd wajah sampai ke malam hari! 😍

ws :0182580400

#bismillah #alhamdulillah #allahuakbar #allahummasollialamuhammad #merveproduct #halalproducts #mesrawudhuk #Muslim #muslimah #niqab #thejunni #ramadan #heroseorangcinderella #ramadan #jannah

setiap jiwa yang bergelar insan ,

tidak akan pernah lari dengan namanya masalah .
cuma kita yang perlu bijak buat pilihann🎯🎯 #bismillah #allahuakbar #salamramadan #ramadan #merveproduct #halalproduct#thejunni #19thramadhan#muslimah #niqab

.
#MERVEMonthlyPromo : Bulan Mulia (27/05/2017-24/07/2017) 🌸
.
❀ RAMADHAN SYAWAL SALE 2017 ❀
.
Ramadhan kini berkunjung tiba,
Disusuli Syawal yang bahagia,
Mari raikan Bulan Mulia,
Bersama jelita di Hari Raya 🌸
.
Tamatnya Bulan Bahagia, kini kami susuli pula dengan Bulan Mulia 😍 Bulan yang penuh dengan rahmat dan barakah buat kita semua.
.
Jadi dengan SUKACITANYA dimaklumkan bahawa bagi meraikan rasa penuh kesyukuran bersama uolls, Founder Joy Revfa & President Radz Mohd telah melancarkan PROMO HARGA RUNTUH untuk setiap produk MERVE!! 😍
.
WOW, untuk SETIAP PRODUK ya uolls. BUKAN BIASA-BIASA ni.
.
Kenapa kami lancarkan promosi ini?
.
Jawapannya ringkas. Untuk mencantikkan setiap wanita, itulah misi UTAMA MERVE Cosmetics.
.
Jadi uolls, tanpa sebarang alasan lagi, jom sama-sama raikan PROMO HARGA RUNTUH ini untuk menjadi JELITAWAN yang memukau di pagi raya nanti. Tak gitu uolls? 😍😘
.
SATU PRODUK, SATU SET SAMPUL RAYA
.
Haa, yang lagi best uolls, dengan setiap pembelian produk, uolls berpeluang untuk memperolehi set Sampul Raya Eksklusif MERVE Cosmetics yang sangat Limited Edition!! ⭐
.
So, SIAPA CEPAT, DIA DAPAT. Itu konsepnya ok uolls.
.
Diingatkan bahawa PROMO HARGA RUNTUH ini berjalan mulai (27/05/2017) sehingga (24/07/2017).
.
Jadi uolls, mulai saat ini dan detik ini, SILA serbu semua Stockist / Agent / Dropshipper MERVE dan #BorongSemua produk agar uolls mampu menjadi JELITAWAN MERVE di pagi raya nanti!! 😍😍😘
.
#MERVEBulanMulia
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❀
.
.
. 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . . .
Dapatkan produk-produk impian anda melalui dropshipper sah MERVE Cosmetics .
ID : MS013 1141 DS
. πŸ“²0174008817 . πŸ“²0174008817 . πŸ“²0174008817 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

Malaysia's First Unicorn Makeup Brush
.
The best thing about this magical brushes is that all enclosed by the beautiful box packaging, ✨ unicorn horn-shaped, πŸ¦„ rainbow pastel bristles🌈 and includes all the basics you need for daily applications. Start the day afresh with this 5 pieces set with the must haves for a quick, easy and beautiful make-up look. A world is truly a magical place, just like your face! .
.
. Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❀️
.
Dapatkan produk-produk impian anda melalui dropshipper sah MERVE Cosmetics . 🌼🌼🌼🌼ID : MS013 1141 DS
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 . πŸ“²0174008817 . πŸ“²0174008817 . πŸ“²0174008817

.
AIR MATA PARI-PARI
.
Semua tahu pari-pari ada kuasa magis bukan? Maka dengan itu MERVE telah bekerjasama bersama pari-pari untuk menghasilkan serum magis ini! 😱😱😱 πŸ’§FAIRY TEARS POTION adalah Multivitamin Primer Serum yang sangat luar biasa!! Ianya bertindak 5 dalam satu kerana boleh dijadikan sebagai.. 🌸 Moisturizer
🌸 Makeup Primer
🌸 Skin Repair Serum
🌸 Scars Treatment
🌸 Sunblock
.
. *Tidak ada pari-pari atau mana-mana haiwan telah dicederakan dalam pembuatan serum kami ye πŸ˜€
.
.
. Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❀️
.
Dapatkan produk-produk impian anda melalui dropshipper sah MERVE Cosmetics .
ID: MS013 1141 DS
. 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 πŸ“²0174008817 . πŸ“²0174008817 . πŸ“²0174008817

Most Popular Instagram Hashtags