[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#merveproduct

692 posts

TOP POSTS

πŸ‘—πŸ‘—Merve juga ada mengeluarkan Pashmina. Ini adalah pashmina yang direka khas oleh Lady Boss kita iaitu Joy RevfaπŸ‘—πŸ‘—
.
Terdapat 2 jenis pashmina iaitu dengan Lace dan Tiada Lace.
.
Dapatkan PASHMINA EKSLUSIF ini SEKARANG !!!
.
πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ HARGA PROMOSI πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ HARGA PROMOSI πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ HARGA PROMOSI πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
.
#MERVEDropship1286DS
#merveproduct
#merve
#pashminamerve
@iamadawiyah1986
.
πŸ“ž : +60174768475 (whatapps only)

πŸ’„πŸ’„πŸ’„Illusion Creamy Concealer
Dark Spot EraserπŸ’„πŸ’„πŸ’„
.
Keistimewaan : .
Concealer ini bukan saja membuat makeup nampak rata, sempurna & cantik malah ianya diperakui mampu memudarkan masalah jeragat, parut, lebam bawah mata, bintik hitam atau cela diwajah kerana ianya mengandungi antioxidant, rosehip seed oil, vitamin C & E yang membantu melenyapkan kesan cela selamanya secara semulajadi. Don't just cover up. Clean up! Concealer ini berbeza dgn yg lain kerana texturenya yg smooth, ringan & senang utk diapply terutama yang tak biasa makeup tu. Amat membantu menaikan lagi seri makeup & membuat wajah lebih berseri-seri sementara ianya bertindak sebagai perawatan kulit setiap hari
.
βœ” HD Flawless Finish
βœ” Easy to blend
βœ” Creamy lightweight
βœ” Lasts all day
βœ” Hide large pores
βœ” Coverage for All Skins
βœ” Halal with Natural Ingridients
βœ” Cover up pigmentation & acne
βœ” Hide dark undereye circles
βœ” SPF 50 UV Protection
βœ” Covers blemishes & scars
βœ” Clinically tested
βœ” KKM approval
βœ” On-the-go touch ups
βœ” Remove dark spot fast & permanently
βœ” Available in 3 shades (Fair Skin, Medium Skin & Olive Skin)
.
RM 35 SAHAJAπŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
RM 35 SAHAJAπŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
RM 35 SAHAJAπŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
.
Cara pemakaian ILLUSION CREAMY CONCEALER :
.
Selepas memakai foundation atau Perfect Matte Powder, ratakan concealer sedikit sahaja dibawah mata, tepi hidung, atas kening, atas parut, bintik hitam & jeragat. Dap dapkan concealer tadi dengan menggunakan span atau jari secara rata sehingga tertutup cela, kedutan atau liang roma diwajah. Selepas selesai 'blend' dan 'conceal', akhiri dengan meletakkan Perfect Matte Powder dengan berus/span secara perlahan2 dibawah mata & diseluruh wajah
.
PROMOSI BULAN OKTOBER πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
PROMOSI BULAN OKTOBER πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
PROMOSI BULAN OKTOBER πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
.
#IllusionCreamyConcealer
#MERVEDropship1286DS
#merveproduct
@iamadawiyah1986
.
πŸ“ž : +60174768475 (whatapps only)

Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin dari Merve Cosmetic Princess Lily πŸ€—πŸ€—kami masih buat promo untuk merve product smpai 24/7/2017 ye...lepas ni semua harga asal😘

#merveproduct #originalmerve #agentsahmerve #DropshipDiperlukan #duitlebih

Asal selfie lupa selfie dengan #CINDEREVFABYMERVE magic lipstick..dudui..jgn tk percaya ya..semua produk sya pakai adalah #MERVEPRODUCT
#fullcoveragefoundation
#fairytearsportion
#CINDEREVFABYMERVE
#Wannatrywhatsappme01118597699 πŸ’œπŸ’œdweeπŸ’œπŸ’œ

Macam ni lah isi kandungan handbag saya haha MESTI DAN WAJIB ada benda ni semua...cukup ada ni maka cantik dan berseri2 lah kita wuhuuu...cepat mudah dan ringkasπŸ€—πŸ€— http://www.wasap.my/60173999962

#merveoriginal #agentsahmerve #merve #merveproduct #ilovebeauty

Hudusnya lahai...hahaha nampak kat bonda saya @intanismaily mau kena kecam hahaha🀣

#agentsahmerve #merveproduct #originalmerve #duitlebih #dropshipdiperlukan

Nak elakkan bibir kusam,rosak,mengelupas boleh cuba magic lipstick ni...memang berbaloi2πŸ€—πŸ€—
Akak xnk cakap banyak cukuplah akak bawa dia kemana2 hahaha😝😝 #ms021028ag #originalmerve #merveproduct #DropshipDiperlukan #duitlebih

Bilik princess πŸ‘ΈπŸΌπŸ‘ΈπŸΌindahnye dunia...😍😍 #DropshipDiperlukan #duitlebih #merveproduct #originalmerve #agentsahmerve
http://www.wasap.my/60173999962

Senang sgt nak pakai MAKEUP SECRET TRICKS KIT ni tau...!!! 😍 Dah lah kualiti terbaik, merawat kulit, instant beauty & harga tak mahal lak tu..!! Mana nak cari yg mcm ni..?? 😱😱 TIPS : [ Secara Kering ]
.
1. Cuci wajah sebersihnya
2. Pakai terlebih dahulu foundation yg anda ada seluruh wajah
3. Pakai Illusion Creamy Concealer di bawah mata, tepi hidung, tepi bibir, pada bekas parut & jerawat
4. Ambil berus bedak & ratakan Perfect Matte Powder tadi secara dap dap seluruh wajah
.
πŸ’‹Wajah akan terlihat seksi, bold & flawless seperti anak patung. Jangan lupa kalau nak wajah lebih sharp pakai contour & highlighter selepas memakai foundation anda tu.. πŸ’‹
.
Selamat Mencuba..!!! πŸ’ž

#agentsahmerve #merveproduct #originalmerve #duitlebih #dropshipdiperlukan

MOST RECENT

πŸ“’ MERVE YEAR END SALES πŸ“’
πŸ“’ MERVE YEAR END SALES πŸ“’
πŸ“’ MERVE YEAR END SALES πŸ“’
.

Siapa yang dah lamaaa BERHASRAT nak dapatkan produk MERVE??? πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ’«
.

Ketahuilah bahawa inilah MASANYA! YEAR END SALE sedang berlangsung u ollssss!!!
.

Cepat cepat whatsapp CheqWa 0108866025 😘
.

#merve #mervemalaysia #mervecosmetic #merveproduct #localproduct #gorgeousjuice #joyrevfa

Diaaaa dah mai dahhhh !!!
. πŸ“’ MERVE YEAR END SALES πŸ“’
πŸ“’ MERVE YEAR END SALES πŸ“’
πŸ“’ MERVE YEAR END SALES πŸ“’
.

Siapa yang dah lamaaa BERHASRAT nak dapatkan produk MERVE??? πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ’«
.

Ketahuilah bahawa inilah MASANYA!
.

Dengan ini diumumkan, bermula (15/11/2017), MERVE bakal melancarkan YEAR END SALE iaitu promosi HARGA KASIH SAYANG yang bakal mencairkan hati setiap pencinta MERVE Cosmetics!!! πŸ˜πŸ˜‹πŸ˜‹
. 【 Bukan Senang Nak Dapat Harga Macamni❗】
. β€’ Jom GRAB peluang ini!!! Promosi KAW KAW πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» β€’ Bukan selalu diadakan tau ‼️‼️
.

H a r g a . Y e a r . E n d . S a l e s
. βœ… Gorgeous Juice : RM115
βœ… Full Coverage Foundation : RM85
βœ… Makeup Secret Tricks Kit : RM95
βœ… Fairy Tears Potion : RM75
βœ… Cinderevfa Blue Magic Lipstic : RM45
βœ… Illusion Creamy Concealer : RM35
βœ… Bird's Nest Hydrating Toner : RM60
βœ… Bird's Nest Moisturising Cream : RM55
βœ… Pashmina With Lace : RM55
.

Cepat cepat whatsapp CheqWa 0108866025 😘
.

#merve #mervemalaysia #mervecosmetic #merveproduct #localproduct #gorgeousjuice #joyrevfa

Antara barang2 Merve yang akan dipromosikan pada esok hari.... Cepat2 charge phone make sure Bateri full buat alarm n grab semua Produk merve ..... πŸ“±πŸ“± 0195494296
πŸ“±πŸ“± 0195494296
UNTUK KESENANGAN ANDA πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘† #mervekl #merveperak #MERVEPromotion #MERVEPRODUCT

Antara barang2 Merve yang akan dipromosikan pada esok hari.... Cepat2 charge phone make sure Bateri full buat alarm n grab semua Produk merve ..... πŸ“±πŸ“± 0195494296
πŸ“±πŸ“± 0195494296
UNTUK KESENANGAN ANDA πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘† #mervekl #merveperak #MERVEPromotion #MERVEPRODUCT

Antara barang2 Merve yang akan dipromosikan pada esok hari.... Cepat2 charge phone make sure Bateri full buat alarm n grab semua Produk merve ..... πŸ“±πŸ“± 0195494296
πŸ“±πŸ“± 0195494296
UNTUK KESENANGAN ANDA πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘† #mervekl #merveperak #MERVEPromotion #MERVEPRODUCT

Antara barang2 Merve yang akan dipromosikan pada esok hari.... Cepat2 charge phone make sure Bateri full buat alarm n grab semua Produk merve ..... πŸ“±πŸ“± 0195494296
πŸ“±πŸ“± 0195494296
UNTUK KESENANGAN ANDA πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘† #mervekl #merveperak #MERVEPromotion #MERVEPRODUCT

Antara barang2 Merve yang akan dipromosikan pada esok hari.... Cepat2 charge phone make sure Bateri full buat alarm n grab semua Produk merve ..... πŸ“±πŸ“± 0195494296
πŸ“±πŸ“± 0195494296
UNTUK KESENANGAN ANDA πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘† #mervekl #merveperak #MERVEPromotion #MERVEPRODUCT

Antara barang2 Merve yang akan dipromosikan pada esok hari.... Cepat2 charge phone make sure Bateri full buat alarm n grab semua Produk merve ..... πŸ“±πŸ“± 0195494296
πŸ“±πŸ“± 0195494296
UNTUK KESENANGAN ANDA πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘† #mervekl #merveperak #MERVEPromotion #MERVEPRODUCT

Antara barang2 Merve yang akan dipromosikan pada esok hari.... Cepat2 charge phone make sure Bateri full buat alarm n grab semua Produk merve ..... πŸ“±πŸ“± 0195494296
πŸ“±πŸ“± 0195494296
UNTUK KESENANGAN ANDA πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘† #mervekl #merveperak #MERVEPromotion #MERVEPRODUCT

Antara barang2 Merve yang akan dipromosikan pada esok hari.... Cepat2 charge phone make sure Bateri full buat alarm n grab semua Produk merve ..... πŸ“±πŸ“± 0195494296
πŸ“±πŸ“± 0195494296
UNTUK KESENANGAN ANDA πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘† #mervekl #merveperak #MERVEPromotion #MERVEPRODUCT

N O V E M B E R . S A L E β€Ό
.
Selamat datang November! Bulan baru promo baru!!! 😍
.
SIAPA NAK MUKA NAMPAK SEMPURNA TANPA CELA❓
.
Illusion Creamy Concealer + Perfect Matte Powder (Makeup Secret Tricks Kit) adalah rahsia kulit sempurna tanpa cela! .
Jadi, bagi menjadikan impian uolls sebuah kenyataan, bermula hari ini, dengan setiap pembelian Illusion Creamy Concealer (RM35), uolls berpeluang untuk memperolehi Makeup Secret Tricks Kit dengan PROMO harga runtuh iaitu RM95 sahaja β€Ό
.
So, total untuk SET AJAIB ini cuma :
RM130 SAHAJA β€Ό
RM130 SAHAJA β€Ό
RM130 SAHAJA β€Ό
.
【 I l l u s i o n . C r e a m y . C o n c e a l e r πŸŒΉγ€‘
β€’ HD flawless finish
β€’ Senang blend
β€’ Terasa ringan
β€’ Kekal 24 jam
β€’ Cover pori-pori
β€’ Menutup cela dengan sempurna
β€’ Halal
β€’ Menutup jerawat & pigmentasi
β€’ Cover dark circle
β€’ SPF 50 UV
β€’ Mesra Wudhuk
.
【 M a k e u p . S e c r e t . T r i c k s . K i t πŸŒΉγ€‘
β€’ Instant matte finish
β€’ Bebas minyak
β€’ Mencerahkan kulit
β€’ Terasa ringan
β€’ SPF 50 UV
β€’ Mesra Wudhuk
β€’ Bebas silikon
β€’ Sesuai bagi semua jenis kulit
β€’ Halal
.
Wowww. Best atau sangattt best uolls?? Siapa nak tampil sempurna tanpa cela boleh shopping sekarang! πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
.
PROMO ini berjalan mulai 01/11/2017 sehingga 30/11/2017 ini ok uolls.
.
apa tunggu lg?? πŸ“² wsap /dm 0182926199 (fast reply)

#MERVENews #merveproduct #mervecosmetic #compactpowder

Most Popular Instagram Hashtags