#merveproduct

350 posts

TOP POSTS

Asal selfie lupa selfie dengan #CINDEREVFABYMERVE magic lipstick..dudui..jgn tk percaya ya..semua produk sya pakai adalah #MERVEPRODUCT
#fullcoveragefoundation
#fairytearsportion
#CINDEREVFABYMERVE
#Wannatrywhatsappme01118597699 πŸ’œπŸ’œdweeπŸ’œπŸ’œ

πŸ‡ HOW TO CONSUME GORGEOUS JUICE πŸ‡
.
"Sedapnya Gorgeous Juice ni! Dahlah sedap, rasa kenyang dan bertenaga pulak tu!"
.
YA, itulah kehebatan Gorgeous Juice (GJ) ❀️
.
Siapa kata beauty is pain? Dengan Gorgeous Juice, uolls hanya perlu telan dengan rasa bahagia sebab sedap sangat! Tau-tau dah cantik ok uolls 😍
.
Tahukah uolls bahawa GJ adalah produk KEBANGGAAN MERVE. Lebih 2 tahun berada di pasaran, begitu banyak testimoni daripada para pengguna yang sangat berpuas hati. Antaranya :
.
πŸŽ€ GJ turunkan berat badan
πŸŽ€ GJ hapuskan jerawat & cela pada kulit
πŸŽ€ GJ berikan tenaga yang extra
πŸŽ€ GJ suburkan dalaman wanita - peluang untuk mengandung tinggi
πŸŽ€ GJ hilangkan masalah sakit lutut
πŸŽ€ GJ menaikkan seri wajah
πŸŽ€ GJ melembutkan kulit
πŸŽ€ GJ memutihkan kulit
.
Dan banyak lagi! We olls dekat HQ ni seronok terima feedback para customer mengenai GJ tau! πŸ˜‚πŸ˜
.
So apa sebenarnya khasiat yang terkandung dalam GJ ni sebenarnya? Meh baca :
.
1) Blackcurrant
⭐ Perbaiki kesuburan dalaman wanita
2) Pomegranate
⭐ Melangsingkan & merangsang seksual
3) Vitamin C
⭐ Merawat kulit berparut & liang roma terbuka
4) Dates
⭐ Menambahkan tenaga dalaman
5) Bee Pollen
⭐ Memperkuat sistem kekebalan tubuh
6) Collagen
⭐ Menghapuskan kedutan & menegangkan kulit
7) Diamond Water
⭐ Menaikkan seri wajah & hilangkan stress
8) Placenta White
⭐ Memutihkan kulit seluruh badan
9) Pueraria Mirifica
⭐ Membesarkan payudara ke tahap ideal
10) Guava
⭐ Melancarkan pencernaan
11) Stem Cell
⭐ Anti penuaan & anti oksidan
12) Pearl Powder
⭐ Memutihkan & melembutkan kulit
.
Best ke tak best uolls? 😍
.
Nak cuci mata baca testimoni, click je sini MERVE belanja testimoni yang melimpah buat para wanita kesayangan MERVE sekalian :
https://www.facebook.com/pg/mervecosmetic/photos/…
.
.
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❀
.
Tak sabar nak ber-Gorgeous??? πŸ“±PM/ Whatsapp 0173235895
.
#TeamEnnyMerve
#berjayabersama
#nakgorgeous
#ecahselling
#merveproduct

Check this out! Ni harga utk Apr 2017. Mcm I ckp tadi, boleh beli mana-mana produk utk sertai contest beli dan menang.
.
Paling berbaloi utk beli sekarang adalah #fairytearspotion sebab harga gila-gila runtuh punya bulan ni. Tapi kalau kurang bajet tapi nak join contest jugak, boleh beli #bluemagiclipstick utk bibir menawa gituuu!πŸ’‹
.
Kalau ada apa2 soalan jgn segan terus whatsapp/telegram I kat 0166623211 okayy!
.
#mervecosmetickl #mervecosmeticmalaysia #mervecosmetic #mervecosmetics #mervepromo #mervecik #merveagent #mervelovers #merveproduct #letsbeextracantik #cantik #cantikluardalam #cantikluarcantikdalam #cantikbukanlagifantasi

Korang..! Standby sekotak Gorgeous Juice Volume 2 ni sebelum masuk 1hb October ni tauuu... Kita consume sama2.. satu hari satu paket.. Makesure dalam satu bulan sediakan 5 hari utk "Rest Day" (Rest Day ni tak perlu minum GJ ni) Sebab tu ada 25 sachet je.. 😍
.
Kalau nak cantik, langsing, kulit putih & bertenaga kena lah ambil kan Gorgeous Juice ni setiap hari tauu..!! 😘
.
Satu box ada 25 sachet utk sebulan. Amalkan setiap hari kecuali 5 hari utk rest day.. 🍢 Minum waktu perut kosong.. lepas minum rajin rajinlah buat 15 minit exercise tau.. baru cepat body jadi fit & slim.. 😍

#zashabeauty#zasha1414#gorgeosjuice#merveproduct πŸ“±0132053843

Reminder buat uolls bahawa Bulan Menawan kita bakal berakhir dalam beberapa hari sahaja lagi ok uollsss.
.

So please. JOM sambut seruan MERVE pada bulan ini untuk menjayakan misi kami menjadikan uolls semua MENAWAN persis pari-pari 😍😍😍
.

Jadi diingatkan bahawa pada bulan ini, MERVE melancarkan PROMO harga KASIH SAYANG untuk produk yang telah menawan hati semua iaitu Fairy Tears Potion ⭐
.

RM75 SAHAJA
RM75 SAHAJA
RM75 SAHAJA
.

PROMO ini bakal berakhir pada akhir bulan ini (30/04/2017) ok uolls.
.

Berminat? Whatsapp CheqWa 0108866025 .
.

#sayapakaisayajual #sayajualkosmetik #sayajualmerve #merve #mervelovers #merveproduct #mervemalaysia #mervecosmetic #nakcantik #nakcantikcarisaya #serummerve #serum #serumwajah #serummurah #serummuka

Senang sgt nak pakai MAKEUP SECRET TRICKS KIT ni tau...!!! 😍 Dah lah kualiti terbaik, merawat kulit, instant beauty & harga tak mahal lak tu..!! Mana nak cari yg mcm ni..?? 😱😱
.
πŸ’ž TIPS 1 : [ Secara Lembab ]
.
1. Cuci wajah sebersihnya
2. Basahkan sedikit sponge & perahkan
3. Ratakan Perfect Matte Powder seluruh wajah dalam keadaan sponge yg lembab
4. Pakai Illusion Creamy Concealer di bawah mata, tepi hidung, tepi bibir, pada bekas parut & jerawat
5. Ambil berus bedak & ratakan Perfect Matte Powder tadi secara dap dap seluruh wajah
.
πŸ’‹Wajah akan terasa ringan, segar & cantik semulajadi seperti gadis korea. Jangan lupa pakai blusher supaya nmpk lebih gebu kemerah-merahan.. πŸ’‹
.
=============================
.
πŸ’ž TIPS 2 : [ Secara Kering ]
.
1. Cuci wajah sebersihnya
2. Pakai terlebih dahulu foundation yg anda ada seluruh wajah
3. Pakai Illusion Creamy Concealer di bawah mata, tepi hidung, tepi bibir, pada bekas parut & jerawat
4. Ambil berus bedak & ratakan Perfect Matte Powder tadi secara dap dap seluruh wajah
.
πŸ’‹Wajah akan terlihat seksi, bold & flawless seperti anak patung. Jangan lupa kalau nak wajah lebih sharp pakai contour & highlighter selepas memakai foundation anda tu.. πŸ’‹
.
Selamat Mencuba..!!! πŸ’ž

#merveproduct #makeupsecrettrickkit #halalcosmetic #produkmesrasolat #localbrand

🌸Fairy Tears Potion🌸

Jangan biarkan wajah kusam & tak bermaya menjelang Hari Raya.. Sepanjang Ramadhan ni lah kena rajin pakai Fairy Tears Potion setiap hari iaitu Multivitamin Primer Serum yang telah ramai membantu memulihkan kembali kulit menjadi sekata. Pasti ramai yg terpukau dengan kulit licin, cantik & cerah berseri anda tu nanti.. Serum ini bertindak 5 dalam satu kerana boleh dijadikan sebagai Moisturizer + Makeup Primer + Skin Repair Serum + Scars Treatment + Sunblock! hebat! 🌸Full Coverage Foundation🌸

Siapa sangka ada foundation No 1 Malaysia berasaskan Super Fruits ni yg mampu mencerahkan kulit dalam masa yg singkat! Bukan saja foundation ini mampu membantu mencantikkan lg makeup tetapi juga merawat kulit setiap hari. Foundation ni bukan boleh dijadikan bedak asas tetapi juga sebagai shading, highlighter, concealer & perawatan wajah! semuanya dalam 1!! #merve
#mervefoundation
#merveproduct

Salam n morning all..
Hepi working..hepi monday
Cute owl teman kt opis pagi2 ni.. #MERVEPRODUCT
#DIANZVITAMINC
#Wannatrywhatsappme01118597699
❀dwee
Salam menjemput rezeki

Selamat pagi semuaaa! Org kata pagi2 rezeki murah kan? Haaa mane tau betul2 rezeki anda, ada 5 HARI SAHAJA LAGI utk anda beli dan menang bersama #mervecosmetic ! Menang apa? Menang emas sisturrrr haaa siapa taknak kan?
.
Syaratnya, anda hanya perlu beli apa-apa produk dari #mervecosmetics (TIADA NILAI MINIMUM) dan anda layak utk berpeluang menang emas. Mudah kan?
.
Jadi apa lagi? Utk yg belum beli apa2 bulan ni, masih sempat lagi sebelum 30hb Apr 2017. Kalau dah rezeki, beli #bluemagiclipstick harga RM45 pun boleh ada chance menang emas harga RM2k tau!
.
Sekejap lagi I re-post harga promosi utk bulan ni u girls boleh cekidout ye πŸ˜‰
.
#letsbeextracantik #cantik #cantikluardalam #cantikluarcantikdalam #mervecik #merveagent #mervepromo #mervelovers #merveproduct #mervecosmeticmalaysia #mervecosmetickl

MOST RECENT

Produk MERVE ni bukan je jadi pilihan orang yang nak make up simple & natural macam CheqWa ni. Makeup Artist pun guna MERVE tau tuk makeover wanita-wanita diluar sana. Bertambah cantik & berseri la wanita wanita di luar sana dengan MERVE 😍😘
.

#MERVETestimony
#FullCoverageFoundation
#FairyTearsPotion #serum #serummurah #serumwajah #serummerve #merve #mervelovers #merveproduct #mervecosmetic #mervemalaysia #sayajual #sayajualmerve #sayajualkosmetik #sayapakaisayajual

Check this out! Ni harga utk Apr 2017. Mcm I ckp tadi, boleh beli mana-mana produk utk sertai contest beli dan menang.
.
Paling berbaloi utk beli sekarang adalah #fairytearspotion sebab harga gila-gila runtuh punya bulan ni. Tapi kalau kurang bajet tapi nak join contest jugak, boleh beli #bluemagiclipstick utk bibir menawa gituuu!πŸ’‹
.
Kalau ada apa2 soalan jgn segan terus whatsapp/telegram I kat 0166623211 okayy!
.
#mervecosmetickl #mervecosmeticmalaysia #mervecosmetic #mervecosmetics #mervepromo #mervecik #merveagent #mervelovers #merveproduct #letsbeextracantik #cantik #cantikluardalam #cantikluarcantikdalam #cantikbukanlagifantasi

Selamat pagi semuaaa! Org kata pagi2 rezeki murah kan? Haaa mane tau betul2 rezeki anda, ada 5 HARI SAHAJA LAGI utk anda beli dan menang bersama #mervecosmetic ! Menang apa? Menang emas sisturrrr haaa siapa taknak kan?
.
Syaratnya, anda hanya perlu beli apa-apa produk dari #mervecosmetics (TIADA NILAI MINIMUM) dan anda layak utk berpeluang menang emas. Mudah kan?
.
Jadi apa lagi? Utk yg belum beli apa2 bulan ni, masih sempat lagi sebelum 30hb Apr 2017. Kalau dah rezeki, beli #bluemagiclipstick harga RM45 pun boleh ada chance menang emas harga RM2k tau!
.
Sekejap lagi I re-post harga promosi utk bulan ni u girls boleh cekidout ye πŸ˜‰
.
#letsbeextracantik #cantik #cantikluardalam #cantikluarcantikdalam #mervecik #merveagent #mervepromo #mervelovers #merveproduct #mervecosmeticmalaysia #mervecosmetickl

Reminder buat uolls bahawa Bulan Menawan kita bakal berakhir dalam beberapa hari sahaja lagi ok uollsss.
.

So please. JOM sambut seruan MERVE pada bulan ini untuk menjayakan misi kami menjadikan uolls semua MENAWAN persis pari-pari 😍😍😍
.

Jadi diingatkan bahawa pada bulan ini, MERVE melancarkan PROMO harga KASIH SAYANG untuk produk yang telah menawan hati semua iaitu Fairy Tears Potion ⭐
.

RM75 SAHAJA
RM75 SAHAJA
RM75 SAHAJA
.

PROMO ini bakal berakhir pada akhir bulan ini (30/04/2017) ok uolls.
.

Berminat? Whatsapp CheqWa 0108866025 .
.

#sayapakaisayajual #sayajualkosmetik #sayajualmerve #merve #mervelovers #merveproduct #mervemalaysia #mervecosmetic #nakcantik #nakcantikcarisaya #serummerve #serum #serumwajah #serummurah #serummuka

Hi Ladies...πŸ’‹ .
Tinggal berapa hari je lagi nak habis promo..
.
Counting Days!!!!..
.
Fairy Tears Portion masih dalam bulan promo sehingga 30 April ni.
.
Jom cantik menawan dengan Serum dari MerveCosmetics .
Fairy Tears Potion ini adalah Multivitamin Primer Serum iaitu cairan yang mengandungi formula zat yang berkhasiat untuk memperbaiki struktur kulit yang sangat luar biasa dan baunya juga wangi dengan ektrak Dewberry. Ianya diperkaya dengan pelbagai ektrak semulajadi bersama formula antioksidan yang hebat khas untuk memudarkan kesan parut & melembutkan kulit.
.
Whatsapp 0193222057/DM Dila
πŸš— COD : KL, selfpickup at KL Sentral, Kota Warisan Sepang

#MS075017AG #ms075017agkotawarisan #cantikbukanlagifantasi #merveproduct #mervekl #mervekotawarisan #agentsahmerveproduct #fairytearsportion #serumwajah #serumcantik #flawlessmakeup

Hi gorgeousπŸ’‹
Lawa kan lipstick MerveπŸ’„πŸ˜
.
*CINDEREVFA Blue Magic Lipstick* πŸ’„οΈ7 in 1 Benefits : - Delicious Flavour
- Long-lasting
- Smell Lovely
- Remove dead skin
- Lighten Dark Lips
- Repair & Refine
- Lip Plumper

Whatsapp 0193222057 / Dila

#cantikbukanlagifantasi #cinderevfa #cinderevfabluelipstick #cinderevfabluemagiclipstick #lipsticmerve #mervesepang #mervekotawarisan #mervekl #merveproduct #MS075017AG #ms075017agkotawarisan

Tu dia Perfect Matte Powder from Merve yang sangatla super smooth & lightweight. Nampak natural je bila kita pakai tau.
.
Siapa yang tak suka heavy make up macam CheqWa angkat tangan πŸ™‹πŸ» CheqWa syorkan u ollsss pakai matte powder Merve ni, super duper berbaloi & tersangatla puas hati tau.
.
Berminat? Whatsapp CheqWa 0108866025.

#mattepowdermerve #mattepowder #nakcantikcarisaya #nakcantik #mervemalaysia #merve #mervelovers #merveproduct #mervelovers #merveteamwanie #sayajualmerve #sayajualkosmetik #sayapakaisayajual #joyrevfa #hafizhamidun

Selamat pagi u ollsss, cuti cuti ni buat apa je tu? CheqWa duk umah je main dengan anak anak πŸ˜…
.

Walaupun cuti, jangan cuti consume #gorgeousjuice tau. Nak kurus nak cantik kena la ikut aturan hokkay 😘
.

Selamat bercuti & beristirehat semua 😍macam biasa siapa nak order whatsapp CheqWa 0108866025.

#mervemalaysia #nakcantik #nakcantikcarisaya #merve #mervelovers #merveproduct #mervecosmetic #malaypretty #joyrevfa #nakcantik

Hi GorgeousπŸ’‹
.
Countdown 8 HARI lagi untuk cabutan bertuah peraduan Gores & Menang yang bermula dari 25 MAC 2017 sehingga 30 APRIL 2017.
.
Semakin hari semakin mendebarkan!! We'olls pun tak sabarrr sangat nak tahu siapa pemenang bertuah tuu. Excited tak uolls? πŸŽ‰
.
jom cepat2 dapatkan product Merve cosmetic. Mana tau peluang uolls Menang Gelang Emas kan... Ching!!! Ching!!! Ching!!!✨ .
WhatsApp 019322205 / DM Dila
.
#mervecismeticsselangor #mervecismeticsselangor #merveproduct #agentsahkotawarisan #MS0075017AG

Hi Ladies...πŸ’‹ Dila share sikit kelebihan MERVE Full Coverage Foundation berbanding Foundation yang berada di pasaran .
πŸ‘‰MERVE Full Coverage Foundation ini diperkayakan dengan ekstrak β€˜Super Fruits’ yang mempunyai 5 warna istimewa yang boleh diaplikasikan sebagai : βœ”οΈPrimer (Krim Perlindungan)
βœ”οΈFoundation (Alas Bedak)
βœ”οΈConcealer (Penyamar Noda)
βœ”οΈShading (Pembayang)
βœ”οΈUV Protection (Sunblock) βœ”οΈSkin Repair (Merawat Kulit) .
.
Jom whasapp dila 0193222057
.
Jom cantik dan menawan dengan merveproduct .
#agentsahmervekotawarisansepang #MS075017AG #agentsahmervecosmetic #merveproduct #mervecosmetic #cantikbukanlagifantasi #cantikbukanlagifantasidenganmerve #fullcoveragefoundation #fullcoveragefoundationbymerve #mervebeutycosmetic #mervesepang #merveselangor #gorgeous

*CINDEREVFA Blue Magic Lipstick*

Keistimewaan : πŸ’„ Lipstick 2 in 1
Sebagai Lipstick dan Blusher πŸ’„ Super Duper Magic
Luaran warna biru tapi bila pakai terus bertukar jadi warna pink lembut yang sexy . πŸ’„ Tahan lebih dari 24jam
Dah cuci makeup pun pipi dan bibir masih terlihat pink comel lagi . πŸ’„Pelbagai fungsi
Lip Primer, Lip Tint, Lip Balm, Lip Repair, Lip Plumper dan Pemerah pipi. πŸ’„ Wudhu-friendy
Bila nak solat tak payah nak sental-sental bibir/pipi tu. Kalau termasuk dalam mulut pun takpe tau. πŸ’„Bau wangi dan sedap . πŸ’„UV Protection . πŸ’„οΈ7 in 1 Benefits : - Delicious Flavour
- Long-lasting
- Smell Lovely
- Remove dead skin
- Lighten Dark Lips
- Repair & Refine
- Lip Plumper

#mervebyjoyrevfa #mervebeutycosmeticselangor #cantikbukanlagifantasi #cantikbukanlagifantasidenganmerve #lipstickcinderevfa #fairytale #mervebeutycosmeticselangor #mervecosmetic #merveproduct #agentsahmervecosmetic #MS075017AG #agentsahmervekotawarisansepang

Hi Ladies...πŸ’‹
.
Fairy Tears tinggal berapa hari je lagi tau nak habis promo!!!
.
Whatsapp 0193222057 / DM dila..
.
#cantikbukanlagifantasi #cantikdansihat #flawless #fairytail #fairytearsportion #merveproduct #mervecosmetic #mervebeutycosmeticselangor #gorgeous #mervebyjoyrevfa

*CINDEREVFA Blue Magic Lipstick*

Keistimewaan : πŸ’„ Lipstick 2 in 1
Sebagai Lipstick dan Blusher πŸ’„ Super Duper Magic
Luaran warna biru tapi bila pakai terus bertukar jadi warna pink lembut yang sexy . πŸ’„ Tahan lebih dari 24jam
Dah cuci makeup pun pipi dan bibir masih terlihat pink comel lagi . πŸ’„Pelbagai fungsi
Lip Primer, Lip Tint, Lip Balm, Lip Repair, Lip Plumper dan Pemerah pipi. πŸ’„ Wudhu-friendy
Bila nak solat tak payah nak sental-sental bibir/pipi tu. Kalau termasuk dalam mulut pun takpe tau. πŸ’„Bau wangi dan sedap . πŸ’„UV Protection . πŸ’„οΈ7 in 1 Benefits : - Delicious Flavour
- Long-lasting
- Smell Lovely
- Remove dead skin
- Lighten Dark Lips
- Repair & Refine
- Lip Plumper

#mervebyjoyrevfa #mervebeutycosmeticselangor #cantikbukanlagifantasi #cantikbukanlagifantasidenganmerve #lipstickcinderevfa #fairytale #mervebeutycosmeticselangor #mervecosmetic #merveproduct #agentsahmervecosmetic #MS075017AG #agentsahmervekotawarisansepang

Hi Ladies...πŸ’‹
.
Fairy Tears tinggal berapa hari je lagi tau nak habis promo!!!
.
Whatsapp 0193222057 / DM dila..
.
#cantikbukanlagifantasi #cantikdansihat #flawless #fairytail #fairytearsportion #merveproduct #mervecosmetic #mervebeutycosmeticselangor #gorgeous #mervebyjoyrevfa

Hi ladies..πŸ’‹πŸŒΉπŸŒΉ
.
Biar gambar berbicara. Hanya dengan dua combination produk MERVE telah mampu menjadikan anda tampil Flawless persis bidadari😍🌹🌹 0193222057 Dila
#cantikbukanlagifantasi
#merveproduct #fairytearsportion #mervetestimoni #agentsahmervecosmetic #mervecosmeticmalaysia #MS075017AG

READY STOK

PROMO RM105
(NP Rm150)
Postage Rm8
.
MAKEUP SECRET TRICKS KIT
.
Diingatkan buat MERVE lovers bahawa Makeup Secret Tricks Kit kini tampil dengan Perfect Matte Powder sahaja. Promosi FREE Illusion Creamy Concealer telah pun berakhir ok uolls.
.
So, apa yang bestnya compact powder yang buat korang wajib kena miliki ni?
.
JOM baca :
.
Compact powder harian yang ringan
- Permukaan bedak selembut sutera
- Membuat wajah lebih berseri, anjal & putih gebu secara semulajadi
- Merawat kulit dari dalam
- Menghapuskan parut di wajah
- Direka khas mampu bertindak sebagai "press powder" atau "alas bedak"
- Sponge yang disediakan boleh dibasahkan atau pakai secara kering
- Hasilnya sangat SUPERB
- Sangat sesuai bagi yang tak suka pakai makeup tebal
- Mesra Wudhuk (Ni yang best uolls)
- Formula yg terkandung di dalam compact powder ini antaranya :
.
1/ L-glutathione (Whitening)
2/ Placenta White (Brightening)
3/ Stem Cell (Lifting)
4/ Hip Rose Oil (Scar Treatment)
5/ Collagen (Anti Aging)
.
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi .
.
httl://www.wasap my/60178760016

#perfectmattepowder #makeupsecrettrickskit #compactpowder #mervemalaysia #perfectmakeup #merveproduct #mesrasolat #teamrabeautylicious #visitmyig

Hi gorgeous...πŸ’‹πŸ’‹
Let's gorgeous dengan product MerveCometics #cantikbukanlagifantasi .
.
Produk-produk dari MERVE Group Holdings Berhad dan MERVE Skin Health Sdn Bhd telah berdaftar, disahkan dan diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dan diperakui amat selamat digunakan setiap hari, halal dan tiada bahan terlarang.

Seperti yang sedia maklum, piawaian untuk mendapatkan Sijil KKM amatlah ketat kerana pihak KKM mengambil berat dalam setiap aspek isi kandungan yang terkandung di dalam bahan cosmetic / supplement.
Syukur alhamdulillah, semua produk-produk MERVE diperakui selamat, suci dan hebat..!! Rujukan Pengguna : πŸ’Ÿ Full Coverage Foundation
with Superfruits ● No code KKM : NOT160203462K πŸ’Ÿ Fairy Tears Potion
(Multivitamin Primer Serum) ● No code KKM : NOT160300638K πŸ’Ÿ Makeup Secret Tricks Kit ● Illusion Creamy Concealer
No code KKM : NOT160903130K ● Perfect Matte Powder
No code KKM : NOT160904244K πŸ’Ÿ Gorgeous Juice with Super Foods ● No code KKM & didaftarkan dibawah Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan (BPFK/KKM) : 060614/06/083

Whtasapp 0193222057 / DM Dila

#mervecosmeticmalaysia #mervecosmeticmalaysia #mervebeuty #fairytearsserum #merveproduct #cantikandgorgeous #gorgeous

Hi gorgeous2... Dah consume Merve Gorgeous Juice ke?..
.
.
Macam2 formula hebat dalam Merve Gorgous Juice ni..
πŸ‘‰ Formula hebat yang terkandung : 🌸 KOLAGEN
-Menghapuskan Kedutan & Menegangkan 🌸 PEARL POWDER
-Memutihkan & Melembutkan Kulit 🌸 VITAMIN C
-Merawat Kulit Berparut & liang roma terbuka 🌸 BEE POLLEN
-Memperkuat sistem kekebalan tubuh 🌸 STEM CELL
-Anti Penuaan & Anti Oksidan 🌸 DIAMOND WATER
-Menaikkan Seri Wajah & Hilangkan Stress 🌸 EKSTRAK DELIMA
-Melangsingkan & Merangsang Seksual 🌸 EKSTRAK BLACKCURRANT & BEARBERRY -Perbaiki kesuburan dalaman wanita 🌸 EKSTRAK KURMA
-Menambahkan Tenaga Dalaman 🌸 PLACENTA WHITE
-Memutihkan Kulit Seluruh Badan 🌸 PUERARIA MIRIFICA
-Membesarkan payudara ketahap ideal 🌸 GUAVA EXTRACT
-Melancarkan Pencernaan
.
Whatsapp 0193222057 / DM dila

#cantikbukanlagifantasi #mervebeuty #mervegorgeousjuicev2 #mervecosmetic #tixarateam #merveproduct #mervebeutycosmetic #cantik #georgeousjuice

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags