[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#mervecosmetics

16398 posts

TOP POSTS

My beloved & beautiful Ibu memperkenalkan foundation terhebat dari MERVE di Bernama TV 😍 #MERVECosmetics

www.merve.com.my
.
Cantik memukau Cik Pari-pari,
Di hari bahagia tampil berseri,
Disolek indah ibunda sendiri,
Kosmetik apa, sudikah berkongsi? 😊😘
.
“Kosmetik MERVE la uollsss. Saya hasilkan dan saya gunakan sendiri produk saya. Takda istilah hasilkan produk sendiri tapi tak gunakan. Malah saya adalah testimoni pertama bagi produk MERVE.” - Joy Revfa ❤
.
Seperti yang semua sedia maklum, Cik Joy Revfa kita atau nama sebenarnya Siti Arifah Amin baru sahaja melangsungkan perkahwinan bersama jejaka pilihan hatinya, Hafiz Hamidun, penyanyi nasyid tanah air yang telah dinobatkan sebagai Ikon Muslim berpengaruh di dunia baru-baru ini.
.
Memilih konsep Fairytale Thumbelina bagi majlis pernikahan yang diadakan di Masjid Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah, Shah Alam pada 1 Mei 2017 yang lalu, Cik Pari-Pari kita kelihatan anggun menggayakan busana putih ditambah dengan solekan yang benar-benar memukau mata-mata yang melihatnya.
.
Solekannya dilihat begitu flawless. Walau berjam-jam berada di dalam majlis, wajahnya terlihat sempurna, malah semakin lama semakin glowing. Sungguh menjadi tumpuan kami yang melihatnya.
.
Menurut ibunda tercinta yang mencurahkan hasil solekan yang memukau buat puteri tercinta, Full Coverage Foundation, itulah RAHSIA UTAMA dalam penghasilan solekan yang memukau pandangan mata. Sejenis foundation hebat dengan khasiat Super Fruits, ternyata rupa-rupanya ia adalah produk hasil ciptaan syarikat kosmetik milik Joy Revfa sendiri iaitu MERVE Cosmetics, sebuah syarikat kosmetik PERTAMA di malaysia yang menggunakan imej dan konsep Dunia Fairytales dalam penjenamaannya.
.
Merupakan produk kedua daripada 8 produk ciptaan MERVE Cosmetics, Full Coverage Foundation benar-benar telah berjaya menaikkan keserian wajah pengantin Cik Joy Revfa di hari bahagianya, menjadikan wajahnya yang sudah sedia jelita, semakin mempersona bak Barbie Doll yang telah mencuri perhatian semua.
.
"Saya hasilkan Full Coverage Foundation untuk saya dan untuk anda semua, sama-sama kita tampil cantik dan yakin!" - Joy Revfa, Pengasas MERVE Cosmetics ❤

#MERVECosmetics

An awesome day with these two iron lady.

Very inspiring ❤

#usahanita #beliawanis #anabellahijama #mervecosmetics #sambalchombi

Uolls nak tahu tak??
.
Full Coverage Foundation dari MERVE Cosmetics ini diperkaya dengan Super Fruits & Modern Formula yang penuh dengan khasiat utk kulit kita setiap hari!!
.
Super Fruits yang terkandung dalam foundation ini adalah extract buah-buahan seperti Mangosteen, Grapefruit, Goji Berry, Peach, Acai Berry, Pomegranate, serta Modern Formula asli seperti L-Glutathione, Stem Cell, Green Tea, Vitamin C, Vitamin E & Aloe Vera yang mampu memulihkan, melembutkan, mencerah & mencantikkan kulit uolls setiap hari!! 😱
.
Wowww.........ternyata cantik bersama MERVE bukan lagi fantasi! 💕
.
.
Dapatkan produk-produk impian anda melalui agent sah MERVE Cosmetics atau layari sahaja website rasmi kami : www.merve.com.my
.
+60183594787
.
#MERVECosmetics
#FullCoverageFoundationMerve
#cantikbukanlagifantasi

@sh_foreverbeauty

Assalamualaikum happy weekend 😍. Eh eh si kenid WD pun ade la kat situ.
.
Kalau awak nak tahu harga WD sekarang Kaw-kaw jimat dua puluh ringgit tau. Ni betul betul nak bagi harga kaw-kaw penuh kasih saiyang. Sampai dah tak muat kotak hati awak tu
.
Seunit WD ni harganya rm95 tau, tapi sekarang rm75 jer seunit. Dengan sebotol WD ni pelbagai manfaat yang awak boleh dapat. Kalau tak tahu lagi, fungsi utama WD ialah
.
.
1️⃣Menaikkan seri wajah
2️⃣ Mencerahkan kulit
3️⃣Menegang dan memantapkan tisu kendur
4️⃣Membantu mengatasi/mencegah masalah jerawat dan jeragat
5️⃣Merawat masalah eyebag
6️⃣ Membantu mencerahkan kulit kusam dan tona tidak sekata.
7️⃣Mengurangkan kesan parut
8️⃣Mengurangkan blackhead
9️⃣Mengurangkan kulit berminyak
🔟Antipenuaan (awet muda)
.
Best ke best? Kalau best ajomlahhh whatsapp Nurul sekarang .
☎️01127182779
.
.
#flatlays #nurraysabeauty #ajimaura#flatlay #kcolly #aurawhitebubbly #vivixshaklee #omega3 #terapiinstagram #youngmillionaire #neelofa #produkkesihatan #produkkecantikan #mervecosmetics #jerawatkronik #espshaklee #pencintamakanan #awetmuda #mesrawudhuk #like4like #fff #mesrasolat #marykay #mervecosmetics #flatlaystyle #aurawhite #kcolly #honeybeevenom #honeybee#instagood

Waktunya utk mensyukuri hari yg telah dilewati.. merangkai angan & juga membuang sepi. Besok pasti lebih indah.. Menanti pagi yg tulus ikhlas & aku akan terus merangkai mimpi menjadi realiti.. -joyrevfa
.
.
Dalam kesibukan setiap hari tu... sebelum tido/lepas bangun tidur, jangan lupa minum satu sachet Gorgeous Juice. Nak kulit seluruh badan jd putih gebu & kesihatan dalaman mantap, kena lah rajin minum Gorgeous Juice ni. Jangan asyik lupa je tau.. 😘
#gorgeousjuice #mervecosmetics #beautysupplement

Alone we can do so little, together we can do so much

#MerveCosmetics
#ResultMatters
#WalkTheTalk
#CharmingPresident

.
.
.
#MERVEBorakBorak : SURVEY SURVEY SURVEY weolls tak puas survey uolls lagi ni 😂😘
.
Ok nak tanya. Biasanya sebelum uolls beli apa-apa produk skincare, apa yang uolls utamakan kelebihan skincare tersebut? Takkan pilih semata-mata nak putih gebu kan?
.
Cuba kongsikan sikitttt atau banyakk lagi bagus, apa yang uolls tercari-cari dalam skincare untuk menyelesaikan masalah kulit muka uolls? 👇👇👇
.
Kami sangat terbuka dan excited untuk tahu apa sahaja komen dan pandangan dari uolls!! 😍😘😘
.
Love from 💕
#MERVESkincare
#MERVECosmetics
#CantikBukanLagiFantasi
.
.
.
Boleh hubungi ADMIN👇
.
.
.

http://www.wasap.my/60192638768 👄EcH@ RiCh Tr@DiNg🙂

Alhamdulillah ❤️ parcel merve dari HQ dah mendarattt😘😘😘 Semua dah ade pemiliknye yeee..😍 thanks alot #mervecosmetics sebab balut dengan proper sgt.. i loike😘👍 Dapat free #shawllacemerve lagi tu... tq2🌹

#salammaalhijrah
#1439M
#ubahkearahkebaikan

MOST RECENT

Assalamualaikum & good evening everyone 😘.. BIRD'S NEST SKINCARE OPEN FOR PREORDER📣📣📣
.
BIRD'S NEST SKINCARE 🕊🕊🕊
.
🌸 Suitable For All Skin Types
.
MERVE introduces Bird’s Nest Face Cleanser (Bouncy & Brighter Skin) 🌟
.
Bird’s nest is rich in collagen, nutrition, antioxidants, protein & vitamin for skin. It help to lighten skin and fade the appearance of wrinkles thus diminishing the fear of aging. It can effectively nurture the skin to promote the benefits of lightening, tightening, moisturizing and smoothening. The nests have been traditionally consumed in China for over four-hundred years. There is no doubt that bird's nest is considered a delicacy in the Chinese culture. It is an effective skin brightener, that help to reduce the appearance of dull, lifeless to deliver fairer & brighter skin.
.
#MERVESkincare #mervelovers #mervecosmetics #mervecosmetic_ain #jomlawa #joyrevfa #hafizhamidun #zulariffin #titiancinta #birdnest #skincare #mukajerawat #mukajeragat #parutjerawat #jomflawless #jomglowing #jomcantik .
Whtsapp ⤵⤵⤵
.
📲+013-5229428
📲+013-5229428
📲+013-5229428

Tak sabar tak..? 😋 dah laa skincare MERVE ni berbau buah peach yg lazat tau... 💕

#mervecosmetics
#merveskincare
#birdnest
#joyrevfa
#skincare
#skincareroutine
#bellaammara
#minaz
#leeyanarahman #cantik
#bazarpaknil
#hijabista

Tak sabar tak..? 😋 dah laa skincare MERVE ni berbau buah peach yg lazat tau... 💕

#mervecosmetics
#merveskincare
#birdnest
#joyrevfa
#skincare
#skincareroutine
#bellaammara
#minaz
#leeyanarahman #cantik
#bazarpaknil
#hijabista

Sempat lagi ni nak join contest merve beli dan menang !

Nak kene isi slogan kreatif ke ?? Eh tak payah susah2 .. just beli product Merve
Gores , scan dan isi detail uolls tadaaaa , dah siap ! Senang kan .
Founder and mr president akan buat cabutan nanti . Mana tau rezeki uolls sampai , bole menang cash rm1000, RM500 dan RM250.
Product bagus , uolls jadi cun melecun dapat menang cash lagi .. bertuah tau ❤️ #mervecosmetics
#belidanmenang
#mervestokis
#mervekl
#mervekajang
#joyrevfa
#mervelovers
#marykay
#makeup
#mervefoundation
#bellaammara
#cantik

.
“FAIRYTALES PASHMINA, Penyelesai Masalah Saya!”
.
【 REKAAN CANTIK 🤗】
💌 Membantu para wanita bergaya dengan rekaan tudung yang menarik iaitu dicetak dengan produk- produk keluaran MERVE malah memiliki packaging yang sangat comel.
.
【 BERKUALITI 🤗】
💌 Membantu para wanita memiliki pashmina yang berkualiti kerana kainnya yang lembut & sejuk, malah selesa dipakai dan mudah dibentuk.
.
【 TRENDING 🤗】
💌 Membantu para wanita memperolehi pashmina yang mengikut trend masa kini iaitu bercorak pastel.
.
【 PELBAGAI KEGUNAAN 🤗】
💌 Membantu para wanita yang gemar menggayakan pelbagai jenis gaya iaitu sebagai Scarf, Turban, Selendang, Headband, Skirt, Backless Top, Bandana, Cape, Belt, dan pelbagai lagi!
.
【 HARGA BERPATUTAN 🤗】
💌 Membantu para wanita memperolehi pashmina pelbagai gaya dengan harga yang sangat rendah kerana MERVE mengadakan promosi harga runtuh untuk limited edition pashmina ini.
.
#MERVEAllAboutProduct
#FairytalesPashmina
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❤
.
.
.
#merve #mervelover #mervelovers #mervecosmetic #mervecosmetics #cantikbukanlagifantasi #gorgeousjuice

Cantik nya bila dah pakai Fairytales Pashimina by Merve ni.. .
🌟Reka bentu yang cantik .
🌟Berkualitu
🌟Trending .
🌟Senang dibentuk .
🌟Pelbagai kegunaa .
🌟Harga berpatutan
#MERVEAllAboutProduct
#FairytalesPashmina
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❤
.
.
.
#merve #mervelover #mervelovers #mervecosmetic #mervecosmetics #cantikbukanlagifantasi #gorgeousjuice

Pori-pori mengecil, parut jerawat pudar, jerawat kecut dengan cepat, boleh elakkan rambut kering, ehhh RAMBUT? .
.

Oooo... Ain sapu serum ni di rambut untuk elakkan rambut kering.. terbaik lah serum ni ♥️ Patutlah asyik sold out jer!!
.

Nak cantik juga macam cik ain? WhatsApp +60182411250

Selamat Petang.Boleh baca dan fahamkan sebelum pilih

Yaa semua ni kita panggil microneedling tools cuma berbeza bentuk dan harga. Masing masing pun ada kelebihan sendiri mengikut harga nya

Kalau tak tawu pilih and confuse WhatsApp kita dekat +6019-6156975 sementara ada promotion sekarang cepat cepat lahh grab

#facemaskmalaysia #MUA #kdollbeauty #dexandra #sugarbelle #sugarbellecosmetic #nurraysabeauty #dianzvitamin #dms360 #kdollbeauty #makeupartis #boosterwhitening #sugarbelle #mervecosmetic #parutlekuk #jerawatpasir #secretcorrea #marykaymalaysia #muamalaysia #ajimaura #mervecosmetics #nurraysa #organicskincare #marykay #dermapenmalaysia #dermapenjohor #dermapenkualalumpur

Assalamualaikum happy weekend 😍. Eh eh si kenid WD pun ade la kat situ.
.
Kalau awak nak tahu harga WD sekarang Kaw-kaw jimat dua puluh ringgit tau. Ni betul betul nak bagi harga kaw-kaw penuh kasih saiyang. Sampai dah tak muat kotak hati awak tu
.
Seunit WD ni harganya rm95 tau, tapi sekarang rm75 jer seunit. Dengan sebotol WD ni pelbagai manfaat yang awak boleh dapat. Kalau tak tahu lagi, fungsi utama WD ialah
.
.
1️⃣Menaikkan seri wajah
2️⃣ Mencerahkan kulit
3️⃣Menegang dan memantapkan tisu kendur
4️⃣Membantu mengatasi/mencegah masalah jerawat dan jeragat
5️⃣Merawat masalah eyebag
6️⃣ Membantu mencerahkan kulit kusam dan tona tidak sekata.
7️⃣Mengurangkan kesan parut
8️⃣Mengurangkan blackhead
9️⃣Mengurangkan kulit berminyak
🔟Antipenuaan (awet muda)
.
Best ke best? Kalau best ajomlahhh whatsapp Nurul sekarang .
☎️01127182779
.
.
#flatlays #nurraysabeauty #ajimaura#flatlay #kcolly #aurawhitebubbly #vivixshaklee #omega3 #terapiinstagram #youngmillionaire #neelofa #produkkesihatan #produkkecantikan #mervecosmetics #jerawatkronik #espshaklee #pencintamakanan #awetmuda #mesrawudhuk #like4like #fff #mesrasolat #marykay #mervecosmetics #flatlaystyle #aurawhite #kcolly #honeybeevenom #honeybee#instagood

Sukacita diumumkan, pre-order bagi produk skincare pertama MERVE bakal dibuka pada 25 September ini! .

MERVE Cosmetics dengan ini memperkenalkan Set Penjagaan Wajah dengan khasiat Sarang Burung yang bakal menjadi pujaan ramai wanita mahupun lelaki! .

3 SET PENJAGAAN WAJAH . ✅ Bird’s Nest Face Cleanser (Bouncy & Brighter Skin)
✅ Bird’s Nest Hydrating Toner (Soothing & Refreshing Skin)
✅ Bird’s Nest Moisturising Cream (Lifting & Anti-Aging)
.
Nak buat PRE ORDER? Meh whatsapp CheqWa 0108876025 😊
.

#MERVESkincare
#ComingSoon
#StayTuned #merve #mervemalaysia #mervecosmetic #mervecosmetics #mervecosmeticmalaysia

Hooreeyy SKINCARE PERTAMA akan dikeluarkan tak lama lagi 😍
.
Sukacita diumumkan, pre-order bagi produk skincare pertama MERVE bakal dibuka pada 25 September ini! .

MERVE Cosmetics dengan ini memperkenalkan Set Penjagaan Wajah dengan khasiat Sarang Burung yang bakal menjadi pujaan ramai wanita mahupun lelaki! .

3 SET PENJAGAAN WAJAH . ✅ Bird’s Nest Face Cleanser (Bouncy & Brighter Skin)
✅ Bird’s Nest Hydrating Toner (Soothing & Refreshing Skin)
✅ Bird’s Nest Moisturising Cream (Lifting & Anti-Aging)
.
Nak buat PRE ORDER? Meh whatsapp CheqWa 0108876025 😊
.

#MERVESkincare
#ComingSoon
#StayTuned #merve #mervemalaysia #mervecosmetic #mervecosmetics #mervecosmeticmalaysia

.
“FAIRYTALES PASHMINA, Penyelesai Masalah Saya!”
.
【 REKAAN CANTIK 🤗】
💌 Membantu para wanita bergaya dengan rekaan tudung yang menarik iaitu dicetak dengan produk- produk keluaran MERVE malah memiliki packaging yang sangat comel.
.
【 BERKUALITI 🤗】
💌 Membantu para wanita memiliki pashmina yang berkualiti kerana kainnya yang lembut & sejuk, malah selesa dipakai dan mudah dibentuk.
.
【 TRENDING 🤗】
💌 Membantu para wanita memperolehi pashmina yang mengikut trend masa kini iaitu bercorak pastel.
.
【 PELBAGAI KEGUNAAN 🤗】
💌 Membantu para wanita yang gemar menggayakan pelbagai jenis gaya iaitu sebagai Scarf, Turban, Selendang, Headband, Skirt, Backless Top, Bandana, Cape, Belt, dan pelbagai lagi!
.
【 HARGA BERPATUTAN 🤗】
💌 Membantu para wanita memperolehi pashmina pelbagai gaya dengan harga yang sangat rendah kerana MERVE mengadakan promosi harga runtuh untuk limited edition pashmina ini.
.
#MERVEAllAboutProduct
#FairytalesPashmina
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❤
.
.
.
#merve #mervelover #mervelovers #mervecosmetic #mervecosmetics #cantikbukanlagifantasi #gorgeousjuice

@merve.lover .
6 SEBAB KENAPA SAYA WAJIB MILIKI GORGEOUS JUICE❓
.
1) DIET
🍇 Membantu para wanita mengurangkan berat badan mereka kerana supplement ini mengurangkan selera makan malah memberi tenaga extra kepada mereka.
.
2) KECANTIKAN KULIT
🍇 Membantu para wanita menyelesaikan masalah kulit wajah seperti kulit berjerawat, kulit berkedut, liang roma yang besar, kulit kusam dan tidak bermaya serta kulit tidak sekata.
.
3) MEMUTIHKAN KULIT
🍇 Membantu para wanita mendapatkan kulit yang cerah berseri bukan hanya pada wajah malah seluruh tubuh badan secara total.
.
4) MENINGKATKAN TENAGA
🍇 Membantu para wanita agar semakin bertenaga untuk menjalankan tanggungjawab harian kerana supplement ini memberi stamina yang lebih kepada mereka.
.
5) AWET MUDA
🍇 Membantu para wanita tampil lebih muda dari usia asal kerana supplement merupakan perawatan secara keseluruhan bukan sahaja pada luaran malahan dalaman wanita.
.
6) HUBUNGAN INTIM
🍇 Membantu para wanita menyelesaikan masalah hubungan intim suami isteri kerana supplement ini meningkatkan kesuburan sistem dalaman wanita sekaligus dapat meningkatkan peluang untuk memperolehi zuriat.
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❤
#merve #mervelover #mervelovers #mervecosmetic #mervecosmetics #cantikbukanlagifantasi

Hi Gorgeous !!! Satu lagi yg berpuas hati dengan GORGEOUS JUICE by MERVE 😍😍😍 artis Indonesia repeat order... Pertama cuba dia kata nak buktikan dulu manfaat dan khasiatnya... kalau repeat oŕder maknanya??
TERBUKTI 😊
BUKAN INDAH KABAR DARI RUPA 😙😘 tq dear dah percaya konsumsi GORGEOUS JUICE untuk menjaga kulit cantikmu... Jom cuba dan buktikan sendiri
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❤
#merve #mervelover #mervelovers #mervecosmetic #mervecosmetics #cantikbukanlagifantasi #gorgeousjuice

Ramai yang tak mengambil berat tentang penjagaan berus mekap. Untuk pengetahuan, kita perlu mencuci berus mekap seminggu sekali. Supaya bakteria dan kotoran lain tidak melekat di berus mekap kita.
.
Jadi harini Cik Iti nak kongsi sedikit teknik basuhan yang betul. Ada dua cara iaitu BASUHAN KUAT (Dengan Menggunakan Semburan Pembersih Profesional, Bersih Dalam Masa Singkat) dan BASUHAN LEMBUT (Untuk Anda Yang Mempunyai Banyak Masa Untuk Mencuci Menggunakan Syampu Bayi Dsb).
.
Cik Iti kongsikan langkah basuhan yang lembut sahaja iaitu:
.
1⃣ Tuangkan syampu bayi ke dalam mangkuk. Tambah sedikit air suam bagi syampu tersebut berbuih di dalam mangkuk tersebut. Celup sedalam-dalamnya ke dalam mangkuk sambil pusingkan berus dengan lembut.
.
2⃣ Biarkan berus mekap tadi di dalam mangkuk selama 5-10 saat. Kemudian basuh berus tersebut.
.
3⃣ Alihkan berus mekap tersebut di tempat lain. Alirkan air biasa ke atas bulu berus mekap bagi membuang sisa kotoran dan merapikan berus mekap tersebut.
.
4⃣ Tekan bulu berus di antara jari anda sehingga ia kembali ke bentuk asal bagi membentukkan berus anda, jika perlu.
.
5⃣ Biarkan ia kering dengan mengunjurkan bulu berus ke bawah selama beberapa jam.
.
.
Nak dapatkan The Unicorn Brush Makeup Set boleh roger cik iti +60182411250.
.
Tag rakan anda jika posting ini bermanfaat. 😊
.
.
#TipsTerbaikCikIti

Assalamualaikum& selamat tgh hari ..BIRDNEST SKIN dh ready utk uollss semua 😍😍😍👏
.
【 PRE-ORDER SKINCARE DIBUKA‼】
.🏻
.
"Saya impikan kulit wajah yang cerah, mulus sempurna!"
.
💌 Wahai Mervelovers, impian anda bakal menjadi nyata 🤗 .
MERVE Cosmetics dengan ini memperkenalkan Set Penjagaan Wajah dengan khasiat Sarang Burung yang bakal menjadi pujaan ramai wanita mahupun lelaki! 🕊🕊🕊
.
【 3 SET PENJAGAAN WAJAH 】
.
✅ Bird’s Nest Face Cleanser (Bouncy & Brighter Skin)
✅ Bird’s Nest Hydrating Toner (Soothing & Refreshing Skin)
✅ Bird’s Nest Moisturising Cream (Lifting & Anti-Aging)
.
【 KHASIAT SARANG BURUNG 】
.
🕊 🌷Sarang burung telah digunakan secara tradisional di China selama lebih dari empat ratus tahun kerana dipercayai mempunyai khasiat yang luar biasa!
.
🌷Sarang burung kaya dengan kolagen, nutrisi, antioksidan, protein & vitamin untuk kulit.
.
🌷Ia membantu untuk mencerahkan kulit dan memudar kedutan dan anti penuaan.
.
🎀 MENCERAHKAN KULIT
🎀 MENEGANGKAN KULIT
🎀 MELEMBABKAN KULIT
🎀 MELEMBUTKAN KULIT
.
🌷Ia membantu mengembalikan keanjalan kulit, memberi penampilan yang meyakinkan, mengatasi masalah kulit tidak bermaya dengan melahirkan kulit baru yang cerah sempurna😎
.
#MERVESkincare
#ComingSoon
#StayTuned
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❤
.
Whtsapp utk sebarang pertanyaan⤵⤵⤵.
📲+013-5229428
📲+013-5229428
📲+013-5229428
.
#mervelovers #mervecosmetics #mervecosmetic_ain #joyrevfa #hafizhamidun #zulariffin #titiancinta #preorder #birdnest

@merve.lover .
6 SEBAB KENAPA SAYA WAJIB MILIKI GORGEOUS JUICE❓
.
1) DIET
🍇 Membantu para wanita mengurangkan berat badan mereka kerana supplement ini mengurangkan selera makan malah memberi tenaga extra kepada mereka.
.
2) KECANTIKAN KULIT
🍇 Membantu para wanita menyelesaikan masalah kulit wajah seperti kulit berjerawat, kulit berkedut, liang roma yang besar, kulit kusam dan tidak bermaya serta kulit tidak sekata.
.
3) MEMUTIHKAN KULIT
🍇 Membantu para wanita mendapatkan kulit yang cerah berseri bukan hanya pada wajah malah seluruh tubuh badan secara total.
.
4) MENINGKATKAN TENAGA
🍇 Membantu para wanita agar semakin bertenaga untuk menjalankan tanggungjawab harian kerana supplement ini memberi stamina yang lebih kepada mereka.
.
5) AWET MUDA
🍇 Membantu para wanita tampil lebih muda dari usia asal kerana supplement merupakan perawatan secara keseluruhan bukan sahaja pada luaran malahan dalaman wanita.
.
6) HUBUNGAN INTIM
🍇 Membantu para wanita menyelesaikan masalah hubungan intim suami isteri kerana supplement ini meningkatkan kesuburan sistem dalaman wanita sekaligus dapat meningkatkan peluang untuk memperolehi zuriat.
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❤
#merve #mervelover #mervelovers #mervecosmetic #mervecosmetics #cantikbukanlagifantasi

#MERVETips : 8 TIPS MAKEUP UNTUK KULIT BERMINYAK AGAR TAHAN LAMA 💄
.
💌 Bila kulit wajah anda berminyak, ia akan kelihatan berkilat dan membuatkan kulit anda tidak selesa. Oleh sebab itu, sangat wajib untuk membersihkan wajah terlebih dahulu sebelum makeup.
.
💌 Air setidaknya dapat melunturkan minyak dan kotoran yang sudah bercampur pada wajah anda. Apabila kotoran ini tidak dibersihkan, riasan wajah anda akan tidak sempurna. Bahkan boleh menyebabkan timbulnya masalah jerawat.
.
Mari kita ikuti tips-tips penting yang disediakan khas untuk anda! 😘
.
.
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❤
.
#merve #mervelover #mervelovers #mervecosmetic #mervecosmetics #cantikbukanlagifantasi #gorgeousjuice

Most Popular Instagram Hashtags