[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#mervecosmeticampang

57 posts

TOP POSTS

Nampak je warna biru ttapi bila apply lipstick ni bibir jadi mungil pink pink gitu ikut warna darah.

Boleh apply sebagai lip balm untuk elak bibir kering before pakai lipstick especially lipstick matte so boleh elak bibir pecah pecah :) Price promo rm45 je awak

#mervecosmeticampang

✔🚗COD AREA🚗 :
✔PANDAN JAYA
✔TESCO AMPANG
✔AXIS ATRIUM PANDAN INDAH (FIESTA)
✔AEON MALL TAMAN MALURI
✔AMPANG POINT
✔SUNWAY VELOCITY
✔POSLAJU HQ TAMAN SHAMELIN
✔LRT MASJID JAMEK
✔LRT KL SENTRAL
✔KLCC
✔NU SENTRAL ( KL SENTRAL)

Whatsapp 017.325.7929

#mervecosmeticampang #mervemalaysia

Hi semua... Calon menantu mak awak @cik.mia.kitty
Part 1

Produk Merve diasaskan oleh cik @joyrevfa

#mervecosmeticampang #mervecosmetics #mervecosmeticsmalaysia

Hi semua... Calon menantu mak awak @cik.mia.kitty
Part 2

Produk Merve diasaskan oleh cik @joyrevfa

#mervecosmeticampang #mervecosmetics #mervecosmeticsmalaysia

Cod for Merve Cosmetic

Im coming to Pavilion this Wednesday 20/9/2017 time 12-2pm

Come and get Merve Cosmetic!

Free cod
Free consultation
Free gift purchase over rm100
Free lucky draw
Get RM1750 cash with Merve!

#mervecosmetic #mervecosmetics #mervecosmetickualalumpur #mervecosmeticampang

Gorgeous Juice Formula
Sale till 31 Ogos

#gorgeousjuice #mervecosmeticampang

Holla weekend! 🌸
Lily nak marathon Game of Thrones. Korang nak buat apa tuuuu? Jom scroll produk Merve kat ig Lily ☺️💋
Boleh contact Lily bila2 masa je ok! 019-2890450
@mervecosmetic_lily
@mervecosmetic_lily
@mervecosmetic_lily
#mervecosmetichululangat #mervecosmetic #joyrevfa #mervecosmetichq #mervecosmetics #mervecosmetichq #mervecosmetickl #mervecosmeticampang #mervecosmeticsepang #hululangat #ampang #menaragreateastern #gemall #sepang #bandarbarusalaktinggi

MOST RECENT

✔🚗COD AREA🚗 :
✔PANDAN JAYA
✔TESCO AMPANG
✔AXIS ATRIUM PANDAN INDAH (FIESTA)
✔AEON MALL TAMAN MALURI
✔AMPANG POINT
✔SUNWAY VELOCITY
✔POSLAJU HQ TAMAN SHAMELIN
✔LRT MASJID JAMEK
✔LRT KL SENTRAL
✔KLCC
✔NU SENTRAL ( KL SENTRAL)

Whatsapp 017.325.7929

#mervecosmeticampang #mervemalaysia

Cod for Merve Cosmetic

Im coming to Pavilion this Wednesday 20/9/2017 time 12-2pm

Come and get Merve Cosmetic!

Free cod
Free consultation
Free gift purchase over rm100
Free lucky draw
Get RM1750 cash with Merve!

#mervecosmetic #mervecosmetics #mervecosmetickualalumpur #mervecosmeticampang

Jom dapatkan Merve Cinderevfa Blue Magic Lipstick ✔🚗COD AREA🚗 :
✔PANDAN JAYA
✔TESCO AMPANG
✔AXIS ATRIUM PANDAN INDAH (FIESTA)
✔AEON MALL TAMAN MALURI
✔AMPANG POINT
✔SUNWAY VELOCITY
✔POSLAJU HQ TAMAN SHAMELIN
✔LRT MASJID JAMEK
✔LRT KL SENTRAL
✔KLCC
✔NU SENTRAL ( KL SENTRAL)

Whatsapp 017.325.7929

#mervecosmeticampang #mervecosmeticmalaysia

#MERVEPromotion : PROMOSI COMBO 🎉 PROMOSI COMBO 🎉PROMOSI COMBO 🎉
.
💟 OMG... Promosi apa lagi ni uollssss 😱😱😱 Belum reda lagi Promo Hijrah, Founder & President tambah lagi dengan PROMOSI BARU!
.
💟 So, bagi meraikan Hari Malaysia yang bakal diraikan pada 16 September ini, MERVE secara rasminya kini melancarkan PROMOSI COMBO yang jarang-jarang sekali diadakan! WOWWW 😍😍😍
.
💟 Okay apa PROMOSI COMBO ni uolls?
.
Promosi Combo ialah uolls boleh dapatkan dua produk MERVE dengan potongan harga yang rendah!
.
Terdapat dua jenis COMBO ya uolls.
.
【 COMBO A 】
💌 Full Coverage Foundation (RM105)
💌 Fairy Tears Potion (RM95)
HARGA COMBO : RM180 sahaja!!!
.
【 COMBO B 】
💌 Makeup Secret Tricks Kit (RM105)
💌 Fairy Tears Potion (RM95)
HARGA COMBO : RM180 sahaja!!!
.
JIMAT RM20‼
JIMAT RM20‼
JIMAT RM20‼
.
JOM raikan Promosi Combo ini uollsss! Bukan selalu diadakan tau! PROMO ini berjalan bermula 11/09/2017 sehingga 17/09/2017 ini ok uolls? ⭐
.
Jom serbu semua stockist / agent / dropshipper MERVE dan #BorongSetCombo sekarang juga untuk tampil yakin dan cantik!
.
#PromosiHariMalaysia .Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❤
.
Dapatkan produk-produk impian anda melalui cik mia

WhatsApp 017 325 7929

#merveperfectmattepowder #mervecosmeticampang #fullcoveragefoundation
#gorgeousjuicebymerve
#fairytearspotionserum
#cinderevfa
#joyrevfa
#hafizhamidun #mervecosmetics

Holla weekend! 🌸
Lily nak marathon Game of Thrones. Korang nak buat apa tuuuu? Jom scroll produk Merve kat ig Lily ☺️💋
Boleh contact Lily bila2 masa je ok! 019-2890450
@mervecosmetic_lily
@mervecosmetic_lily
@mervecosmetic_lily
#mervecosmetichululangat #mervecosmetic #joyrevfa #mervecosmetichq #mervecosmetics #mervecosmetichq #mervecosmetickl #mervecosmeticampang #mervecosmeticsepang #hululangat #ampang #menaragreateastern #gemall #sepang #bandarbarusalaktinggi

#MerveMonthlyPromo
--------------------------
CINDEREVFA
Blue Magic Lipstick 💋💄
RM45.00 Only
--------------------------
Lily punya favourite! Sebab long-lasting, bibir terus cantik effortlessly, dan mesra wudhu'. Yang paling best, packaging dia sangat lawa sesuai sangat kalau nak bagi hadiah kat girlfriend, wife, mak, crush (hehe). RM45.00 sahaja!
Contact Lily now!! 019-2890450
@mervecosmetic_lily
@mervecosmetic_lily
@mervecosmetic_lily
#mervecosmetichululangat #mervecosmetic #joyrevfa #mervecosmetichq #mervecosmetics #mervecosmetichq #mervecosmetickl #mervecosmeticampang #mervecosmeticsepang #hululangat #ampang #menaragreateastern #gemall #sepang #bandarbarusalaktinggi

Hi semua... Calon menantu mak awak @cik.mia.kitty
Part 2

Produk Merve diasaskan oleh cik @joyrevfa

#mervecosmeticampang #mervecosmetics #mervecosmeticsmalaysia

Hi semua... Calon menantu mak awak @cik.mia.kitty
Part 1

Produk Merve diasaskan oleh cik @joyrevfa

#mervecosmeticampang #mervecosmetics #mervecosmeticsmalaysia

Gorgeous Juice Formula
Sale till 31 Ogos

#gorgeousjuice #mervecosmeticampang

Lipstick yang saya suka sangat-sangat sebab:
1. Mesra wudhu'
2. Tahan lama tak payah touch-up banyak kali
3. Bukan je boleh pakai kat bibir, boleh apply kat pipi macam blusher juga
4. Packaging yang comel sangat sesuai nak bagi hadiah kat kawan-kawan, mak, girlfriends, crush 🙊
5. Mampu milik murah sangat! .
RM45.00
RM45.00
RM45.00
.
Jom contact Lily 019-2890450 sekarang! 🌸
@mervecosmetic_lily
@mervecosmetic_lily
@mervecosmetic_lily
#mervecosmetichululangat #mervecosmetic #joyrevfa #mervecosmetichq #mervecosmetics #mervecosmetichq #mervecosmetickl #mervecosmeticampang #mervecosmeticsepang #hululangat #ampang #menaragreateastern #gemall #sepang #bandarbarusalaktinggi

Most Popular Instagram Hashtags