[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#mervecosmetic

35556 posts

TOP POSTS

Which is your favourite successful women?
Follow @gadistudung for more info/picture of successful women.
#mervecosmetic #vivyyusof #duckscarves #duckgroup #ssfoundation #nononesss #tudungruffle #mervegroup
@gadistudung @gadistudung @gadistudung

Eh ade yang kpoper tak kat sini. Hehe πŸ™ˆRAHSIA WANITA K-POP TERBONGKAR
.
Wanita korea lebih gemar gunakan krim putih telur. Berbeza dengan cara kita, asingkan putih telur, tepek kat muka & biarkan kering.
Cuma bila guna krim, ada kelebihan lebih sikit dari masker putih telur. Masa proses mengacau, ada udara yang terperangkap dalam telur
.
Udara mengandungi oksigen bagus untuk kulit. Bila tepek ke muka, rasa sejuk je. Kulit dapat berehat lebih tenang, seterusnya membina sel baru yang dapat merawat kulit
.
.
CARA CARA
1️⃣Asingkan putih telur dengan kuning telur
2️⃣Kacau putih telur hingga jadi krim menggunakan blender. Alaa macam nak buat kek gebuss cheese tu.
3️⃣ Pastikan muka dah cuci & bilas dengan air suam. Tujuannya untuk bukak pori muka yang tersumbat.
4️⃣Lapisan pertama: sapu rata, supaya terus meresap ke pori muka. Tepek krim ke muka.
5️⃣Lapisan ke-2: tepek penuh satu muka, macam awan gittuw.
6️⃣Biarkan krim tadi 20 ke 30 minit. Bilas hingga bersih
.
Bestnya guna krim telur, antara petua femes wanita Korea. Kelebihan guna telur sebagai rawatan muka, dapat mengurangkan masalah jerawat. Selain itu boleh melicinkan & melembutkan kulit. Sememangnya telur mengandungi nutrisi yang bagus untuk kecantikan & kesihatan kulit. Selamat mencuba .
.
#skincaremalaysia
#jerawat#jeragat#mervecosmetic#dyxy
#openpores#organicskincare#skinbreakout
#kulitkusam#skincareorganik#nurraysa#lipstikmatte#terapiinstagram
#flawlessskin#glowingskin#ajimaura
#awetmuda#igers#instafamous#dianzvitamin#tipscantikbynuruljannah#bebasmerkuri#seribella#espshaklee#jerawat#glowglowing#mylea#dexandra#jerawatkronik#herbalife

Bella nak tanya ni😌😌😌😌😌
.
Pernah jumpa make up yang tahan lama dan boleh merawat JERAWAT, MUKA KUSAM, JERAGAT , dan PARUT❓❓❓
.
TAK PERNAH❓❓❓
.
Rugi tak dapat sekarang. Cerr swipe kananπŸ˜‰
.
Nak flawless tak❓❓
.
Jom flawless dengan
@mervenabila
@mervenabila
@mervenabila
@mervenabila
.
Nak scrub boleh hilangkan semua jerawat ,jeragat dan parut❓❓
Follow
@scrub_district
@scrub_district
@scrub_district
@scrub_district
.
#mervecompactpowder #Mervecosmetic #mervecosmeticmalaysia #mervefoundationser

Jelita kongsikan lima fakta menarik tentang Joy Revfa yang perlu anda tahu. Baca lanjut di jelita.com.my.

Gambar: @joyrevfa

#joyrevfa #majalahjelita #selebriti #jelita2017 #mervecosmetic

Concept videoshoot apa kali ni ya..? stay tuned...! 😘 #UnsmillingDoll #MERVEcosmetic

MERVE Info Produk:
Gorgeous Juice
.
Beauty spell juice perasa blackcurrant yang mengandungi 12 bahan untuk buat wanita semakin gojes hari demi hari!
.
.
Supplemen all in one yang bagus untuk:
❀Tambahkan tenaga badan
❀Tidur lena
❀Cerahkan kulit
❀Kecilkan liang pori
❀Lancarkan period
❀Bantu penghamilan
❀Bantu dapatkan baby yg putih gebu
❀Tambahkan susu badan
❀Naikkan mood bersama suami
❀Tegangkan aset Miss B ❀Merawat keputihan Miss V
❀Mengurangkan rambit gugur
❀Mencantikkan kulit dan kuku
.
.
1 box ada 25 sachet. Handy dan senang nak bawak gi travelling 😊
.
Makan 25 hari berturut-turut. Gap 5 hari lepas tu boleh resume box seterusnya.
.
Kesan seawal 1 sachet je tau. Berbaloi sangat ❀
.
.
Harga asal:RM169
Harga promo:RM115
.
#MERVEPRODUCT #MerveCosmetic #GorgeousJuice #joyrevfa

Hati wanita mana tak happy kalau ada semua produk ciut miut ni. .
.
Feeling best sangat tiap kali guna tau. Kualiti sangat bagus, dah guna baru tahu bestnya.
.
.
Awak jangan tengok lama2, kalau minat DM je 😊. .
.
#MerveCosmetic
#DropshipMS0751233DS
#mervebyjoyrevfa
#produkkecantikan

:: nak tahu rahsia saya? apa saya consume setiap hari? Make up saya guna? Boleh dm / komen no phoneπŸ“± korang 😍
Alhamdulilah berkesan pada saya,berkesan juga pada korang semua πŸ˜„

#mervecosmetic #gorgeousjuice #merve #glowskincollagen #mimpimika

Perfect Match❗️
Full Coverage Foundation βž• Fairy Tears Potion Serum
Normal Price :RM 249
Raya Sales : RM 160
.
2 popular item ni rm 160 je😱.
.
Whatsapp cecepat!!!
πŸ“²012 978 3561
πŸ“²018 247 1765
#mervecosmetic #mervecosmetic ##merve #makeuptutorial

MOST RECENT

Wow pomotion datang lagi.Jangan lepaskan peluang dapatkan produk Merve kegemaran uolls.

Serum cuma RM 75 je!
Rugi sesangat kalo tak grab sebab ikut harga asal RM 120. Pastu promo RM 95.
Latestt tuk sale kasih sayang Maal Hijrah RM 75.
Perfect Powder dari RM 105 pun tinggal RM 95. Kan dah kata jimat.

Jom transform jadi makin cantik dengan Merve. Ramai yang dah cuba uolls bila lagi. Takkan usha- usha aje πŸ˜‰

#MerveCosmetic

_
Dengan WD you alls tak perlu pon habiskan ribu riban buat facial.Beli supplement mahai.
Calit WD ja dah kerlas macam retis tau! 😝
_
WhatsApp 0183934056 Cik Umi

_
SUBHANALLAH CANTIKNYAA KULIT AWAK SURI!
_
Ya allah. Lap peluhh jap. 😁
_
Tengokk gambar sebelum dan selepas rasa nak gigit sudu oiiii. Hasil calit calit kat 3 point nadi dan fokus kat dagu.
_
Pastu pulak yang terkezutttnyaa adik ni baru pakaii 2 botol start dari januari 2017 aritu . Ayomaaaa Cik Umi baru 3 botol pon tak leh lawan.
_
Tu cik umi bagi tau kesan #WD ni pada tiap orang tak sama tau.Ada cepat , ada lambat. Ada yang dapat kesan dalaman dulu ada luaran. So uols jangan expect lelebih.
_
Konsisten je pakai redha je apa yang dapat dulu. Huhu. Wd ni krim bio teknologi nano di mana fungsinye bertindak buang TOKSIN dari dalam dan melancarkan darah kita.
_
Haa bila dalaman sihat. Memang tak mustahil la dapat kesan hebat cenggini.
_
Uolss yang ada masalah kulit kusam, muka tua dari usia, jerawat , jeragat memang elok sangat rawat dalam dengan wd dulu.
_
Mana tau dapat kesan macam Suri ni kann??
_
WhatsApp 0183934056 Cik Umi

#MERVEPromotion : Promosi Harga Kasih Sayang Sempena MAAL HIJRAH πŸŽ‰
.
πŸ’Œ Bulan ni adalah bulan yang paling bahagia! Promosi demi promosi dilancarkan oleh Founder & President kita semata-mata untuk membawa kalian semua BERHIJRAH ke arah yang lebih cantik dan lebih sihat! 😘😘😘
.
πŸ’Œ Jadi, sukacita diumumkan bahawa sempena Maal Hijrah ini, MERVE melancarkan promo harga kasih sayang bagi dua produk yang mendapat permintaan ramai iaitu Fairy Tears Potion & Makeup Secret Tricks Kit mulai ESOK! β™₯
.
【 FAIRY TEARS POTION 】
RM75 SAHAJA β€Ό
RM75 SAHAJA β€Ό
RM75 SAHAJA β€Ό
.
【 MAKEUP SECRET TRICKS KIT 】
RM95 SAHAJA β€Ό
RM95 SAHAJA β€Ό
RM95 SAHAJA β€Ό
.
Best atau SANGAT best? 😘😘😘
.
πŸ“’πŸ“’πŸ“’ JANGAN TUNGGU LAGI β€Όβ€Όβ€Ό
.
πŸ’Œ JOM raikan Promosi Harga Kasih Sayang ini! Founder & President betul-betul nak PAKSA uolls jadi cantik! Itu misi utama MERVE tau! πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
.
πŸ’Œ Hijrahkan diri anda ke arah yang lebih baik, lebih cantik dan lebih meyakinkan! πŸ‘ΈπŸ»
.
πŸ’Œ PROMO ini berjalan bermula 21/09/2017 sehingga 30/09/2017 ini ok uolls? ⭐
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❀
.
.
.
Merve Cosmetic ID
MS030733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #misicantikselepasraya #gorgeousjuicebymerve

#MERVEPromotion : Promosi Harga Kasih Sayang Sempena MAAL HIJRAH πŸŽ‰
.
πŸ’Œ Bulan ni adalah bulan yang paling bahagia! Promosi demi promosi dilancarkan oleh Founder & President kita semata-mata untuk membawa kalian semua BERHIJRAH ke arah yang lebih cantik dan lebih sihat! 😘😘😘
.
πŸ’Œ Jadi, sukacita diumumkan bahawa sempena Maal Hijrah ini, MERVE melancarkan promo harga kasih sayang bagi dua produk yang mendapat permintaan ramai iaitu Fairy Tears Potion & Makeup Secret Tricks Kit mulai ESOK! β™₯
.
【 FAIRY TEARS POTION 】
RM75 SAHAJA β€Ό
RM75 SAHAJA β€Ό
RM75 SAHAJA β€Ό
.
【 MAKEUP SECRET TRICKS KIT 】
RM95 SAHAJA β€Ό
RM95 SAHAJA β€Ό
RM95 SAHAJA β€Ό
.
Best atau SANGAT best? 😘😘😘
.
πŸ“’πŸ“’πŸ“’ JANGAN TUNGGU LAGI β€Όβ€Όβ€Ό
.
πŸ’Œ JOM raikan Promosi Harga Kasih Sayang ini! Founder & President betul-betul nak PAKSA uolls jadi cantik! Itu misi utama MERVE tau! πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
.
πŸ’Œ Hijrahkan diri anda ke arah yang lebih baik, lebih cantik dan lebih meyakinkan! πŸ‘ΈπŸ»
.
πŸ’Œ PROMO ini berjalan bermula 21/09/2017 sehingga 30/09/2017 ini ok uolls? ⭐
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❀
.
.
.
Merve Cosmetic ID
MS030733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #misicantikselepasraya #gorgeousjuicebymerve

Ini Unicorn Brush. Brush ini tida sama dengan unicorn brush yang lain.
.
.
Unicorn Brush Merve ni bulunya sangat lembut. Tidak keras langsung, dan warnanya sangat cantik. .
.
Warna brush ni "Limited Edition ye". Takda yang sama macam unicorn brush merve. Elek tarak. So jangan tertipu dengan Unicorn Brush lain. .
.
#MerveCosmetic
#PS0751233DS
#mervebyjoyrevfa
#unicornbrush #LimitedByMerve #CantikBukanLagiFantasi

Siapa ada masalah :
.
.
Muka berjerawat? Banyak jeragat dimuka ? Ada parut @ kesan jerawat? Kulit muka kusam? .
.
Jangan risau, sapu je serum fairly potion serum ni. Semua masalah boleh selesai tau. Iye hanya dengan serum botol kiut ni.
.
.
#MerveCosmetic
#PS0751233DS
#mervebyjoyrevfa
#serummerve
#CantikBukanLagiFantasi

LETS DO THE MATH..sape kat sini pernah rs yg sama?pergi buat treatment mahal...tp pastu dilema xleh habiskan sesi sbb mhl sgt?

Dlm memilih treatment or skincare, jgn pilih brand.awk kaji ingredients dlm dia..fungsi ingredients tu sesuai x dgn masalah kulit awak

Sama juga dgn rawatan yang menggunakan alat...xde treatment yg boleh buang parut awk dgn skali treatment...kn bg masa kat bdn utk heal..n repeat the proses

Lpas buat treatment slalunya pekerja spa akan suggest awk beli produk skincare kan? Kos lagi...klo xbeli, efek xbest mana jugak...sbb each treatment ada mechanism sendiri...skincare yg diberi tu mmg dh direka khas utk support mechanism tu

so cuba calculate..buat math sendiri..klo awak ada rm500.mmg awk mampu utk byr satu sesi dermapen di spA. 2 minggu lg kn ulang session..sebulan 4 minggu..dlm 2k dah modal

Tapi awk beli dermapen rm299..boleh pakai berpuluh kali..duit lebih tu boleh guna utk beli skincare or other tools..skincare pon thn berbulan...nak cantik?kena bijak...maintenance is the key...klo awk mampu utk maintain the treatment..go for it..tp kenapa nak bazir if u can get the same results... #VoodooMelaka #maskermukamalaysia #facemaskmalaysia #MUA #kdollbeauty #dexandra #terapiistagram #sugarbelle #sugarbellecosmetic #dermapenseremban #dianzvitamin #dms360 #kdollbeauty #boosterwhitening #sugarbelle #mervecosmetic #parutlekuk #jerawatpasir #marykaymalaysia #muamalaysia #dermapenkualalumpur #mervecosmetics #nurraysa #dermapenjohor #jamujelita #organicskincare #dermapenmalaysia #dermapenjohor #dermapenkualalumpur #bbglowtreatment

PROMO! PROMO! Jom grab cuols 😍😍😍
.
.
Whatsapp 01116119054
.
.
#merve #mervecosmetic #mervecosmeticmalaysia

Ni foundation yang terbaik sangat. Di perkaya dengan super fruits yang tinggi dengan vitamin C dan E. Bau fuhh wangi ya amat. .
.

Foundation ni tekstur nya cantik pada kulit. Sekata je dekat kulit. Tak bercapuk langsung mekaup. Paling best mekaup nampak glowing je. Kerlass kan. .
.

Mana yang masih tercari foundation yang serasi, boleh cuba guna foundation ni. Serius tak rugi cuba. Kalau dah cuba baru tahu kenapa. .
.

#MerveCosmetic
#PS0751233DS
#mervebyjoyrevfa
#fullcoveragefoundation #produkkecantikan

PROMO! PROMO! Jom grab cuols 😍😍😍
.
.
Whatsapp 01116119054
.
.
#merve #mervecosmetic #mervecosmeticmalaysia

www.merve.com.my *#MERVEPromotion : Promosi Harga Kasih Sayang Sempena MAAL HIJRAH πŸŽ‰* πŸ’Œ Bulan ni adalah bulan yang paling bahagia! Promosi demi promosi dilancarkan oleh Founder & President kita semata-mata untuk membawa kalian semua BERHIJRAH ke arah yang lebih cantik dan lebih sihat! 😘😘😘 πŸ’Œ Jadi, sukacita diumumkan bahawa sempena Maal Hijrah ini, MERVE melancarkan promo harga kasih sayang bagi dua produk yang mendapat permintaan ramai iaitu Fairy Tears Potion & Makeup Secret Tricks Kit mulai ESOK! β™₯️ *【 FAIRY TEARS POTION 】*
RM75 SAHAJA ‼️
RM75 SAHAJA ‼️
RM75 SAHAJA ‼️ *【 MAKEUP SECRET TRICKS KIT 】*
RM95 SAHAJA ‼️
RM95 SAHAJA ‼️
RM95 SAHAJA ‼️ Best atau SANGAT best? 😘😘😘 *πŸ“’πŸ“’πŸ“’ JANGAN TUNGGU LAGI ‼️‼️‼️* πŸ’Œ JOM raikan Promosi Harga Kasih Sayang ini! Founder & President betul-betul nak PAKSA uolls jadi cantik! Itu misi utama MERVE tau! πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» πŸ’Œ Hijrahkan diri anda ke arah yang lebih baik, lebih cantik dan lebih meyakinkan! πŸ‘ΈπŸ» πŸ’Œ PROMO ini berjalan bermula 21/09/2017 sehingga 30/09/2017 ini ok uolls? ⭐ πŸ’Œ Jom serbu semua platinum stockist / stockist / agent / dropshipper MERVE dan #BorongFTP & #BorongMSTK sekarang juga! 😍

_Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❀_πŸ“©WHATSAPP 0137360057 to order #dropship #mervecosmetic #cantikbukanlagifantasi #mervemalaysia

Eh ade yang kpoper tak kat sini. Hehe πŸ™ˆRAHSIA WANITA K-POP TERBONGKAR
.
Wanita korea lebih gemar gunakan krim putih telur. Berbeza dengan cara kita, asingkan putih telur, tepek kat muka & biarkan kering.
Cuma bila guna krim, ada kelebihan lebih sikit dari masker putih telur. Masa proses mengacau, ada udara yang terperangkap dalam telur
.
Udara mengandungi oksigen bagus untuk kulit. Bila tepek ke muka, rasa sejuk je. Kulit dapat berehat lebih tenang, seterusnya membina sel baru yang dapat merawat kulit
.
.
CARA CARA
1️⃣Asingkan putih telur dengan kuning telur
2️⃣Kacau putih telur hingga jadi krim menggunakan blender. Alaa macam nak buat kek gebuss cheese tu.
3️⃣ Pastikan muka dah cuci & bilas dengan air suam. Tujuannya untuk bukak pori muka yang tersumbat.
4️⃣Lapisan pertama: sapu rata, supaya terus meresap ke pori muka. Tepek krim ke muka.
5️⃣Lapisan ke-2: tepek penuh satu muka, macam awan gittuw.
6️⃣Biarkan krim tadi 20 ke 30 minit. Bilas hingga bersih
.
Bestnya guna krim telur, antara petua femes wanita Korea. Kelebihan guna telur sebagai rawatan muka, dapat mengurangkan masalah jerawat. Selain itu boleh melicinkan & melembutkan kulit. Sememangnya telur mengandungi nutrisi yang bagus untuk kecantikan & kesihatan kulit. Selamat mencuba .
.
#skincaremalaysia
#jerawat#jeragat#mervecosmetic#dyxy
#openpores#organicskincare#skinbreakout
#kulitkusam#skincareorganik#nurraysa#lipstikmatte#terapiinstagram
#flawlessskin#glowingskin#ajimaura
#awetmuda#igers#instafamous#dianzvitamin#tipscantikbynuruljannah#bebasmerkuri#seribella#espshaklee#jerawat#glowglowing#mylea#dexandra#jerawatkronik#herbalife

#MERVEPromotion : Promosi Harga Kasih Sayang Sempena MAAL HIJRAH πŸŽ‰ πŸ’Œ Bulan ni adalah bulan yang paling bahagia! Promosi demi promosi dilancarkan oleh Founder & President kita semata-mata untuk membawa kalian semua BERHIJRAH ke arah yang lebih cantik dan lebih sihat! 😘😘😘 πŸ’Œ Jadi, sukacita diumumkan bahawa sempena Maal Hijrah ini, MERVE melancarkan promo harga kasih sayang bagi dua produk yang mendapat permintaan ramai iaitu Fairy Tears Potion & Makeup Secret Tricks Kit mulai ESOK! .
β™₯ 【 FAIRY TEARS POTION 】
RM75 SAHAJA β€Ό
RM75 SAHAJA β€Ό
RM75 SAHAJA β€Ό .
【 MAKEUP SECRET TRICKS KIT 】
RM95 SAHAJA β€Ό
RM95 SAHAJA β€Ό
RM95 SAHAJA β€Ό

Best atau SANGAT best? 😘😘😘 πŸ“’πŸ“’πŸ“’ JANGAN TUNGGU LAGI β€Όβ€Όβ€Ό πŸ’Œ JOM raikan Promosi Harga Kasih Sayang ini! Founder & President betul-betul nak PAKSA uolls jadi cantik! Itu misi utama MERVE tau! πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
.
πŸ’Œ Hijrahkan diri anda ke arah yang lebih baik, lebih cantik dan lebih meyakinkan! πŸ‘ΈπŸ»
.
πŸ’Œ PROMO ini berjalan bermula 21/09/2017 sehingga 30/09/2017 ini ok uolls? ⭐
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❀
. πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
.www.wasap.my/60192762126/MerveCosmetik
.
#mervelovers
#mervecosmetic
#merveselayang
#fullcoveragefoundation
#fairytearspotion
#cinderevfabluemagiclipstic
#gorgeousjuidce
#makeupsecrettrickkits
#concealer
#unicornbrush
#makeup
#makeover
#mua
#serum
#lipstik
#foundation
#AgentMerveMS075005AG
#dropshipwanted

#MERVEPromotion : Promosi Harga Kasih Sayang Sempena MAAL HIJRAHΒ πŸŽ‰
.
πŸ’ŒΒ  Bulan ni adalah bulan yang paling bahagia! Promosi demi promosi dilancarkan oleh Founder & President kita semata-mata untuk membawa kalian semua BERHIJRAH ke arah yang lebih cantik dan lebih sihat! 😘😘😘
.
πŸ’ŒΒ Jadi, sukacita diumumkan bahawa sempena Maal Hijrah ini, MERVE melancarkan promo harga kasih sayang bagi dua produk yang mendapat permintaan ramai iaitu Fairy Tears Potion & Makeup Secret Tricks Kit mulai ESOK! β™₯
.
【 FAIRY TEARS POTION 】

RM85 SAHAJA β€ΌΒ (Sabah & Sarawak)
RM85 SAHAJA β€ΌΒ (Sabah & Sarawak)
RM85 SAHAJA β€ΌΒ (Sabah & Sarawak)
. 【 MAKEUP SECRET TRICKS KIT 】

RM105 SAHAJA β€ΌΒ (Sabah & Sarawak)
RM105 SAHAJA β€ΌΒ (Sabah & Sarawak)
RM105 SAHAJA β€ΌΒ (Sabah & Sarawak)
.
Best atau SANGAT best? 😘😘😘
.
πŸ“’πŸ“’πŸ“’Β JANGAN TUNGGU LAGI β€Όβ€Όβ€Ό
.
πŸ’ŒΒ JOM raikan Promosi Harga Kasih Sayang ini! Founder & President betul-betul nak PAKSA uolls jadi cantik! Itu misi utama MERVE tau!Β πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
.
πŸ’ŒΒ Hijrahkan diri anda ke arah yang lebih baik, lebih cantik dan lebih meyakinkan!Β πŸ‘ΈπŸ»
.
πŸ’ŒΒ PROMO ini berjalan bermula 21/09/2017 sehingga 30/09/2017 ini ok uolls? ⭐
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❀ Whatsapp +60124040970 for purchase & product info .

#MERVEAllAboutProduct
#GorgeousJuice #FullCoverageFoundation #FairyTearsPotion #PerfectMattePowder #CinderevfaLipstick #IllusionCreamyConcealer #UnicornBrush #beautysecret #JoyRevfa #unsmilingdoll #mervecosmetic #cantikbukanlagifantasi #halalcosmetic #mesrawuduk #makeuplover #foundationanticapuk #tipskurus #tipscantik #merveteamwanie #LJauthorisemerveagent #MS030060AG #MerveSentul #MerveSelayang #MerveBatuCaves

Susah tau nak cari mekap yang buat hati kita puas. Yelah orang perempuan. Cuba gi Sephora berapa ramai yang dok cuba tester kat situ? .
.

Try ni tak kena.
Try tu tak kena. .
.

So beli online ni, boleh caye ke?
Hihi don wori uolss. Barangan Merve ni insya Allah menepati citarasa tau. Produk tempatan setanding jenama antarabangsa lagi. Kerlass giteww 😘
.

#MerveCosmetic
#PS0751233DS
#TiXara

#MERVEPromotion : Promosi Harga Kasih Sayang Sempena MAAL HIJRAH πŸŽ‰

Ya Allah..lepas satu promo, datang lagi satu PROMO.. 😱😱 baik sungguh hati Cik Joy kita...sebab dia nak semua wanita di dunia ni hargai diri masing-masing dengan mencantikkan diri kita... 😍😍
.
πŸ’Œ Bulan ni adalah bulan yang paling bahagia! Promosi demi promosi dilancarkan oleh Founder & President kita semata-mata untuk membawa kalian semua BERHIJRAH ke arah yang lebih cantik dan lebih sihat! 😘😘😘
.
πŸ’Œ Jadi, sukacita diumumkan bahawa sempena Maal Hijrah ini, MERVE melancarkan promo harga kasih sayang bagi dua produk yang mendapat permintaan ramai iaitu Fairy Tears Potion & Makeup Secret Tricks Kit mulai ESOK! β™₯
.
【 FAIRY TEARS POTION 】
RM75 SAHAJA β€Ό
RM75 SAHAJA β€Ό
RM75 SAHAJA β€Ό
.
【 MAKEUP SECRET TRICKS KIT 】
RM95 SAHAJA β€Ό
RM95 SAHAJA β€Ό
RM95 SAHAJA β€Ό
.
Best atau SANGAT best? 😘😘😘
.
πŸ“’πŸ“’πŸ“’ JANGAN TUNGGU LAGI β€Όβ€Όβ€Ό
.
πŸ’Œ JOM raikan Promosi Harga Kasih Sayang ini! Founder & President betul-betul nak PAKSA uolls jadi cantik! Itu misi utama MERVE tau! πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
.
πŸ’Œ Hijrahkan diri anda ke arah yang lebih baik, lebih cantik dan lebih meyakinkan! πŸ‘ΈπŸ»
.
πŸ’Œ PROMO ini berjalan bermula 21/09/2017 sehingga 30/09/2017 ini ok uolls? ⭐
.
πŸ’Œ Jom serbu #BorongFTP & #BorongMSTK dengan hanya klik link di bawahπŸ‘‡ sekarang juga! 😍 πŸ“²whatsapp 0172128809
click di bawahπŸ‘‡

http://www.wasap.my/60172128809

#mervemelaka #mervecosmetic #merveskincare #mervebirdnestmelaka #mervegorgeousjuicemelaka #mervejasin #mervemuar #mervemerlimau #merveayerkeroh #mervebandarhilir #mervefamilywanie #manjakandirimu #mervebluemagiclipstick #mervefoundationmelaka #mervemakeupsecrettrickkitmelaka #fairyteatspotionmelaka

Most Popular Instagram Hashtags