#mersing

MOST RECENT

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik­čĹÉ
.
Nak tahu rahsianya ??
.
ÔťöBEBAS MERKURI
ÔťöBEBAS BAHAN KIMIA
ÔťöBEBAS HYDROQUINE
ÔťöLulus KKM
.
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik­čĹÉ
.
­čĹë­čĆ╗Kelebihan Serum :
­čî▒melembutkan kulit
­čî▒mencerahkan kulit
­čî▒merawat kulit wajah
­čî▒memudarkan parut jerawat dan jeragat
­čî▒mengecilkan pori
­čî▒melembapkan kulit
­čî▒kulit jd halus dan berseri
­čî▒menganjalkan kulit
­čî▒melambatkan proses kedutan
.
Ôťů Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring ­čĹç­čĹç
.
click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
#JohorBahru#Tebrau#PasirGudang#BukitIndah#Skudai#Kluang#BatuPahat#Muar#UluTiram#Senai#Segamat#Kulai#KotaTinggi#PontianKechil#Tangkak#BukitBakri#YongPeng#PekanNenas#Labis#Mersing#SimpangRenggam#ParitRaja#KelapaSawit#BulohKasap#Chaah#sayajualserum#arsyabeaute#serumviral#serumjeragat#serumjerawat

ARSYA SWEET LIPMATTE
.
­čĺőTekstur dia pekat tapi soft bila apply dekat bibir. Faham tak dia tak mudah crack walaupun berlapis kita apply
­čĺőSatu calit dah cover seluruh bibir. Ohsem sangat sebab jimat
­čĺőBila pakai gebus giler dekat bibir
­čĺőBau buah honeydew
­čĺőWalaupun apply banyak lapis pun dia tak melekat
­čĺőCepat kering dan meresap
­čĺőLong lasting tapi mudah untuk remove­čĹŹ­čĆ╗
.
click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order/info
.
Harga ­čîŞ:
1 PCS RM20 (add postage RM7/SM & RM11/SS)
5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT)
.
#JohorBahru#Tebrau#PasirGudang#BukitIndah#Skudai#Kluang#BatuPahat#Muar#UluTiram#Senai#Segamat#Kulai#KotaTinggi#PontianKechil#Tangkak#BukitBakri#YongPeng#PekanNenas#Labis#Mersing#SimpangRenggam#ParitRaja#KelapaSawit#BulohKasap#arsyabeaute#lipmattemurah#lipmattemalaysia#lipmattecream#lipmatteviral#sayajuallipmatte

Hidup ini adalah suatu pengorbanan. Salam Aidil Adha.

May peace and joy embrace our life and stay on this blessed day. Eid-ul-Adha Mubarak.
#nature #island #Mersing #naturallysplendid #zerowaste #plasticfree #sustainability #green #responsibletourism

Photo credit: Farith of MBIP

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik­čĹÉ
.
Nak tahu rahsianya ??
.
ÔťöBEBAS MERKURI
ÔťöBEBAS BAHAN KIMIA
ÔťöBEBAS HYDROQUINE
ÔťöLulus KKM
.
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik­čĹÉ
.
­čĹë­čĆ╗Kelebihan Serum :
­čî▒melembutkan kulit
­čî▒mencerahkan kulit
­čî▒merawat kulit wajah
­čî▒memudarkan parut jerawat dan jeragat
­čî▒mengecilkan pori
­čî▒melembapkan kulit
­čî▒kulit jd halus dan berseri
­čî▒menganjalkan kulit
­čî▒melambatkan proses kedutan
.
Ôťů Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring ­čĹç­čĹç
.
click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
#JohorBahru#Tebrau#PasirGudang#BukitIndah#Skudai#Kluang#BatuPahat#Muar#UluTiram#Senai#Segamat#Kulai#KotaTinggi#PontianKechil#Tangkak#BukitBakri#YongPeng#PekanNenas#Labis#Mersing#SimpangRenggam#ParitRaja#KelapaSawit#BulohKasap#Chaah#sayajualserum#arsyabeaute#serumviral#serumjeragat#serumjerawat

Selamat Hari Raya AidilAdha.
Atas permintaan pelanggan yang diluar kawasan,kiteorang operasi terus tanpa cuti raya. #kasipenuh #lorongmeksiko #baekcafebistro #mersing #johor #westernfood #westernmampumilik

ARSYA SWEET LIPMATTE
.
­čĺőTekstur dia pekat tapi soft bila apply dekat bibir. Faham tak dia tak mudah crack walaupun berlapis kita apply
­čĺőSatu calit dah cover seluruh bibir. Ohsem sangat sebab jimat
­čĺőBila pakai gebus giler dekat bibir
­čĺőBau buah honeydew
­čĺőWalaupun apply banyak lapis pun dia tak melekat
­čĺőCepat kering dan meresap
­čĺőLong lasting tapi mudah untuk remove­čĹŹ­čĆ╗
.
click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order/info
.
Harga ­čîŞ:
1 PCS RM20 (add postage RM7/SM & RM11/SS)
5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT)
.
#JohorBahru#Tebrau#PasirGudang#BukitIndah#Skudai#Kluang#BatuPahat#Muar#UluTiram#Senai#Segamat#Kulai#KotaTinggi#PontianKechil#Tangkak#BukitBakri#YongPeng#PekanNenas#Labis#Mersing#SimpangRenggam#ParitRaja#KelapaSawit#BulohKasap#arsyabeaute#lipmattemurah#lipmattemalaysia#lipmattecream#lipmatteviral#sayajuallipmatte

Of course it had to #rain very heavily when we reached the #seaside town of #Mersing. I guess we brought the torrential #downpour there after it had not rained for more than two weeks. Anyway we did enjoy a rather early #seafood dinner at Brother Joe's and made our way back to #Kahang, then Parit Raja in the dark of night, mostly along a lonely road surrounded by long stretches of oil #palms (Nephews Iman and Adam taking turns driving, thank you!) ­čîŐÔśö´ŞĆ­čî┤
.
#cnbinaugust #johor #cnbjohor #seasidetown #cnbweatherwatch #mersingharbourcentre #mersingharbour #architecture #cnbarchitecture #brotherjoemersing #cnbfoodstories2

ARSYA SWEET LIPMATTE
.
­čĺőTekstur dia pekat tapi soft bila apply dekat bibir. Faham tak dia tak mudah crack walaupun berlapis kita apply
­čĺőSatu calit dah cover seluruh bibir. Ohsem sangat sebab jimat
­čĺőBila pakai gebus giler dekat bibir
­čĺőBau buah honeydew
­čĺőWalaupun apply banyak lapis pun dia tak melekat
­čĺőCepat kering dan meresap
­čĺőLong lasting tapi mudah untuk remove­čĹŹ­čĆ╗
.
click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order/info
.
Harga ­čîŞ:
1 PCS RM20 (add postage RM7/SM & RM11/SS)
5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT)
.
#JohorBahru#Tebrau#PasirGudang#BukitIndah#Skudai#Kluang#BatuPahat#Muar#UluTiram#Senai#Segamat#Kulai#KotaTinggi#PontianKechil#Tangkak#BukitBakri#YongPeng#PekanNenas#Labis#Mersing#SimpangRenggam#ParitRaja#KelapaSawit#BulohKasap#arsyabeaute#lipmattemurah#lipmattemalaysia#lipmattecream#lipmatteviral#sayajuallipmatte

Setiap pertemuan pasti ada perpisahan..mula mula masa dlm kumpulan tu mmg malu tapi bile dh saling kenal mengenali antara satu sama lain rasa mcm adik beradik..tau tau kem tu dh berakhir..rasa sedih pon ada..selama 4 hari 3 malam kat situ korang memang bagi kerjasama..semangat korang dlm kumpulan mmg terbaekkk..saya respect anda semua..xpee..ada masa kita jumpa lagi..terima kasih semua..xleh wish panjang ii nanti sedih mcm semalam­čśî­čśîterima kasih juga kepada fesi bro leman kerana mencurahkan segala ilmu kepada kami..iloveyouuusomuchhhhh anakk lemannn­čśśÔŁĄ­čĺÖ#karismatakzim #ohsemhuha#al-fateh#teamjohor #bangsajohor#hebat#01#ipminda#yayasanpelajaranjohor#mersing#teamanakleman#datosuleiman

Most Popular Instagram Hashtags