#mermaidluxeraya2017

MOST RECENT

🤳🏻🤳🏻PAID ADS

Mermaidluxe Raya Collection 2016, Size M, preloved worn twice. Bought at rm289, letting go at rm189 inc postage(price negotiable). WS 017-2808271

#mermaidluxe #mermaidluxeraya #mermaidluxeforzalora #mermaidluxepreloved #mermaidluxeforsale #mermaidluxeraya2017

Post fabulous dinner and supper at two gorgeous open houses. Coincidentally they were both on the same road!| Definitely feeling this @mermaid.luxe piece in midnight blue. The scattered hand-sewn beads gave it a just-right touch. Paired with a light toned shawl from @fleurmalaysia to complement the dress, I am definitely loving this ensemble. Thanks for recommending @adrianajasmay and well done, girl @liyanajasmay 🌟#mermaidluxeraya2017 #mermaidluxeraya #mermaidluxe #rayawonderland2017 #rayawonderland #mermaidluxeforzalora #zaloraya2017 #fleurmalaysia

Shella looks amazing in this number from @mermaid.luxe ❤️ ( it makes me super happy whenever I see people in our collection🤗 ) Thanks shella! ❤️❤️ #MermaidLuxeRaya2017 #RayaWonderland2017

Raya ke-6 with my little baby Selena in kebaya! Im wearing Big Bow Kurung by @mermaid.luxe ❤️❤️ #MermaidLuxeRaya2017 #RayaWonderland2017

Suka this classic baju kurung kedah by @mermaid.luxe Senang nak melayan org and tak mudah komot also bole makan bnyk cannot see my tummy! Magic ! 😂 #MermaidLuxeRaya2017

The obligatory married couple raya photo 😅

#hariraya2017 #raya2017

More raya pics 😂🤣😂

Berayaaaaa 2017

#hariraya2017 #raya2017

Saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya , Maaf Zahir dan Batin kepada semua followers saya di Instagram, Facebook dan twitter. Semoga semua happy, overload dgn rendang and ketupat, dan dapat banyak duit raya okay guys! Oh and drive safe ya semua! Much love from yours truly, Liyana Jasmay❤ ( pada yang akan pakai baju Mermaid Luxe esok, jangan lupa hashtag #MermaidLuxeRaya2017 #RayaWonderland2017 atau #MermaidLuxe )

Today is our last day of @mermaidstorekl operation, then it will be close for a week! You can still do your last minutes shopping today until 4pm!! We cant believe the amount of love that we receive this year, we truly appreciate it! From the bottom of my heart, Thank you my dear Mermaid Luxe fans ❤️❤️ Big love to our special collaborator this year @zaloramy and @metrojayamy ❤️ To @shopat22 @qaisaradreams and @enpointe.co Thank you for carrying our collection this year! Selamat Hari Raya dan Maaf zahir batin! ( nanti dah pakai baju jgn lupa tag #MermaidLuxeRaya2017 #MermaidLuxe #RayaWonderland2017 ) Much love to all my ML ladies💋💋💋💋

Yass singaporean! You heard it right! Mermaid Luxe Raya Wonderland 2017 is available in Singapore!! Whattt!! wheree kan? !!Its at @enpointe.co boutique ! Im sure yall know where its at! Drop by at @enpointe.co singaporean! Purchase our items there okay! Love u singaporean peopleee!! ( i so miss nasi biryani victory btw! haha ) #MermaidLuxeRaya2017 #RayaWonderland2017 #MLxEnpointe #MLinSingapore

Sound off🔊 ! lols! Tak perlu dgr apa I ckp! Just focus pada baju yg I pakai! Its red and bold and classic! Boat neck kurung kedah by @mermaid.luxe sesuai utk balik kampung Raya ni! #MermaidLuxeRaya2017 #RayaWonderland2017 Dapatkan baju ni di boutique kami @mermaidstorekl atau beli secara online di website kami www.mermaidluxe.com / 011 1309 9644 ❤❤❤

Have you check out our Raya Wonderland yet? Nak raya dah soon korang! Cepat sebelum bnyk size kecik2 dah nak habis ! @mermaid.luxe check insta @mermaid.luxe now korang!! #MermaidLuxeRaya2017 #RayaWonderland2017

Hi ladies! My mission adalah utk @mermaid.luxe reach 40k dan Liyana akan umumkan Promo yang paling korang tunggu tunggu sgt utk our Raya Wonderland 2017 collection! Tell your frens girls and follow @mermaid.luxe now!! @mermaid.luxe @mermaid.luxe #MermaidLuxeRaya2017 #RayaWonderland2017 #ML40k come on ladies! you wont be disappointed with the special promoooo!!Follow @mermaid.luxe nowwww!! 💋💋

Classic! Baju Kurung Kedah sesuai utk Hari Raya bagi mereka yang nak stay feeling klasik raya 💋 You can get this from @mermaidstorekl ( 011 1309 9644 ) / Metrojaya Midvalley Megamall / Zalora / Butik Qaisara Dreams di Brunei @qaisaradreams 🦄 Kalau tak beli nanti menyesal! #MermaidLuxeRaya2017 #RayaWonderland2017

Morning Ladies, lagi dua minggu je nak raya dah! Beli dah tak baju raya @mermaid.luxe ? kalau belum , you guys bole from our store at @mermaidstorekl or 011 1309 9644 / if yang jauh tu bole beli tru Zalora / Kalau duduk area bangsar bole pegi kat Metrojaya Midvalley Megamall / Utk Brunei ladies, bole beli baju raya kami di butik @qaisaradreams / So takde masalah lagi utk korang dapatkan Baju Raya @mermaid.luxe bukan? Okay ladies, cant wait to see all of you in our Raya Wonderland Collection!! #MermaidLuxeRaya2017 #RayaWonderland2017

Last promo of the week!! Final promo yaww!! Dah jadi gila dah I dgn segala mcm promo yg i sendiri buat ni🤣🤣 RM150 only for Raya 2016 Mermaid Luxe beading kurung! Beli now or nangis later! Thanks kepada semua yang dah beli , much love to all of you❤❤❤💋💋💋 @mermaid.luxe #MermaidLuxeRaya2017 #RayaWonderland2017

Fun times with my Japanese Hairstylist @76odera 💃 ( Im wearing Kedah Top in brown by @mermaid.luxe ) #MermaidLuxeRaya2017 #RayaWonderland2017

Most Popular Instagram Hashtags