[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#merinding

7822 posts

TOP POSTS

Karna drama terbaik adalah sepakbola😊

#merinding
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
Cuplikan gol liga 1 Indonesia di @goalgilaa

Evi i love uuuu 😘😘😘 @evi_masamba_real
#merinding
#latepost
#like4like
#likeworld

GESER πŸ‘‰πŸ‘‰ .

SALUT DENGAN RASA NASIONALISME PASKIBRAKA DI KUTAI KARTANEGARA TAK PEDULI HUJAN TAK PEDULI LUMPUR MEREKA TETAP MELAKSANAKAN UPACARA DAN MENGIBARKAN SANGSAKA MERAH PUTIH #dirgahayuindonesiaku #72th #Merinding

Penampakan terekam kamera cctv 😱 😰
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
😁😁😁😁
#merinding #vidioseram #penampakan #jumpscares

Adem panas awakku gara-gara kamu. πŸ˜πŸ˜˜πŸ˜πŸ˜‚πŸ˜„πŸ˜„
#Akhirnya ada yang ngegandeng juga#
#gotixcake #gotik #dangdutan #merinding

Nonton 😎😎
#bioskop #jailangkung #merinding 😱😱😱#cewekmanado

Kepada wowok terganteng, suami terwarbiasaaa, HAPPY BDAY YAAA osss!! @oscar_tw stiap taon temanya selalu superdad, soalnya, kamoeh bapak tersuperrrr dan misua sempurna bagie aqoh.. #UNCH #UNCH #MERINDING

KLIP 1 #Sukses membuat saya #merinding ...
.
.
.
KLIP 2 #Sukses membuat saya #menangis ...

Part 2
Yang hadir di GBK pada waktu itu ' ada yang ga merinding ?
.
.
Kenangan GBK , Piala Asia 2007' Rindu Indonesia Raya kembali berkumandang di GBK,
Semangat Para Pemain Muda' Semangat menggapai mimpimu untuk berada di lapangan dan menyanyikan Indonesia raya bersama Suporter Indonesia . .
.
.
Yang hadir ☝
.
.
Indonesia vs Korea Selatan 2007
.
.
#merinding #momenpalingditunggudistadion #bangkitsepakbolaindonesia #menolakmenyerah #indonesia

MOST RECENT

Paranormal gaming!!!
Merinding dikit dikit nyobain game ini...
.
.
.
#game #serem #merinding

|DEWAN SEKOLAH|
Aq nk kisahkan ttg kisah seram yg prnh brlaku kat dewan sekolah aq. Kisah pertama dtg dri Pak guard. Biasalah pak guard round2 malam2 and tetibe dia terperasan ada satu sosok tubuh mcm prmpuan duduk diatas bumbung dewan. Kau rase ap? Ofcourse la pak guard tu blah je.

Ada jugak pak guard ketika tu tgh duduk dkt pondok jaga. Keadaan masa tu mmg sunyi sepi maklumlah pagi buta. Tgh layan perasaan tu, tetibe dgr sayup bunyi gamelan. Bila diamati, bunyi tu dtg dr dewan sekolah. Mmg dewan tu ada mnyimpan bbrapa alatan muzik mcm gamelan, gong. Persoalannya sape yg main pepagi buta tu.

Sekolah aq ni mmg biase jgak kena kes histeria ni lagi2 bila nk dkt dgn peperiksaan besar mcm SPM,PMR. Ada satu ketika tu, kes histeria berlaku 3 hari berturut2. Bkn sorng je kena, ramai. Jadi ustaz buat kputusan nk adakan yassin di dewan.

Tgh baca yassin tu,tiba2 ada satu hilai ketawa dr sorng pelajar pompuan. pastu xlama lps tu dia nangis. Emosi dia mcm x stabil. lps tu berjangkit plak smpi hmpir semua pljr pompuan dlm dewan tu kena.

Ada saksi pelajar yg citer, dia nmpk sorang perempuan berkebaya berdiri di tgh pentas. Bila dia trperasan, pompuan yg atas pentas tu pun tenung dia. dia pun smbung baca yassin. Tak lama lps tu, dia pndng lagi ke pentas. Dia mmg trkejut sbb dia nmpk mcm lembaga brbentuk beruk berbulu hitam tgh bergayut kat atas pentas. Bukan sekor tp ramai xterkira. Dia mmg trkejutla. Bila dia pndg tmpt lain, dia nmpk asap hitam mcm nk memenuhi dewan. lepas tu dia xtau apa yg jadi.
Aq mngkin xkena sbb aq laki.Haha
Tamat. seramke?
#seramke #seram #kisahseram #ceritaseram #horror #merinding #creepy #spooky #scary #kongsi #sekolah #dewan #antarabangsa

Gak berani liat patung ny :v tutup mata
#matabatin #merinding #alone #post #gayasian #fashion #hits

Ledakn gunung
#merinding

#merinding #horor #bulu_kuduk #gedung_tua πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ‘»πŸ‘»

Kami percaya kamu
Kami bangga padamu
Ngkaulahh kebanggan di hatiku.
#merinding eyy

** Aghtafirullahualladzim **
------------------------------------------------------------------
#beritaterkini #kecelakaan #kecelakaanmaut #videoserem #videosadis #videopembunuhan #ngeri #ngeribanget #acident #medan #videomedia #videomedsos #merinding :
:
: ** Betapa mudah'nya manusia menghabisi nyawa sesama'nya,,padahal manusia tdk mempunyai hak atas hidup&mati'nya seseorang **

KLIP 1 #Sukses membuat saya #merinding ...
.
.
.
KLIP 2 #Sukses membuat saya #menangis ...

Filastine & Nova, di Lembah Tanakita.

#merinding
#keren
#parah

80 ribu penonton memenuhi stadion shah alam waktu ituπŸ˜„πŸ˜„
#wow_amazing
#stadion_sahalam
#sejarah_baru_di_perjalanan_hidupKu
#merinding
Super2 wow lah masa ituπŸ˜ƒπŸ˜‰πŸ˜‰

Most Popular Instagram Hashtags