#merelapmerelip

MOST RECENT

Repost by @byaishahmasram
Assalamualaikum....
aishah share serba sedikit makeup look utk hari rayo nnti , boleh lah try look ni ..soft look 🌸 di pagi raya ..💖💖💖
:
:
:
:
foundation must have
dari @udcosmetics.hq
sangat ringan kat muka😍
:
:
:
E Y E S H A D O W❤️
:

matte mustard dan carrot .. foiled code 19... beauty sponge chocobonbon...
eyeliner glitters code sexy cooper... diamond liquid code RG:..,
highlots beam code curious... ada kat @chadiyusaishah_shop :
:
:
:

atau boleh terus layari web site www.chadiyus.com
:
: :! ! 😍 WhatsApp 01121947424 for details😘

http://chadiyus.wasap.my :
Share n tag kawan2 korang yg suka makeup😘

#eyeshadow #glittersbyaishahmasram #gelglitter #makeup #mua #muajb #muajohor #muakl #muamalaysia #seller #meletop #makeupaddict #makeupartist #johor #jdt #malaysia #merelapmerelip #cantik #bestseller #pressedglitters #glitters #AishahMasram #viral #foiledeyeshadowbyaishahmasram #foiledeyshadows #highlots #matteeyeshadow

Tq @nadiazack77 kerana memilih sparkling eyeliner AM sebagai eyeliner favourite you ! Hehehe😘😘 dia dah grab hampir ke semua warna taw 🙊🙊 sebab apa? Sebab kualiti yang terbaik , pekat , cantik helok je bila apply kat mata tu . Siap recommend dekat kawan2 ofis lagi 😜🙊🙊 .
.
Siapa yang berminat masih sempat untuk grab promo Ramadhan dan Raya ni . Kalau tak sampai sebelum raya boleh guna untuk selepas raya . Raya kan sebulan 🙊🙊 .
.
HARGA PROMO RM20 ONLY 😘 .
.
WhatsApp 0177800510 for details😘

Share n tag kawan2 korang yg suka makeup😘

#eyeshadow #glittersbyaishahmasram #gelglitter #makeup #mua #muajb #muajohor #muakl #muamalaysia #seller #meletop #makeupaddict #makeupartist #johor #jdt #malaysia #merelapmerelip #cantik #bestseller #pressedglitters #glitters #AishahMasram #viral #foiledeyeshadowbyaishahmasram #foiledeyshadows #highlots #matteeyeshadow

Matte code 6
Diamond code C
Chocobonbon
Highlots
By AISHAHMASRAM :
:
: :
!😍 WhatsApp 01121947424 for details😘

http://chadiyus.wasap.my :
Share n tag kawan2 korang yg suka makeup😘

#eyeshadow #glittersbyaishahmasram #gelglitter #makeup #mua #muajb #muajohor #muakl #muamalaysia #seller #meletop #makeupaddict #makeupartist #johor #jdt #malaysia #merelapmerelip #cantik #bestseller #pressedglitters #glitters #AishahMasram #viral #foiledeyeshadowbyaishahmasram #foiledeyshadows #highlots #matteeyeshadow

Matte code 6
Diamond code C
Chocobonbon
Highlots
By AISHAHMASRAM :
:
: :
!😍 WhatsApp 01121947424 for details😘

http://chadiyus.wasap.my :
Share n tag kawan2 korang yg suka makeup😘

#eyeshadow #glittersbyaishahmasram #gelglitter #makeup #mua #muajb #muajohor #muakl #muamalaysia #seller #meletop #makeupaddict #makeupartist #johor #jdt #malaysia #merelapmerelip #cantik #bestseller #pressedglitters #glitters #AishahMasram #viral #foiledeyeshadowbyaishahmasram #foiledeyshadows #highlots #matteeyeshadow

Cukuplah dia sempurna di mata aku..sebab dia dengan aku bukan dengan hang #langkawi#y15riders #enkie3batang #y15zrmalayaofficial #y15langkawi #1bikespaandpolish #merelapmerelip #wahanautoparts #tuneboss

Loose Higliters -HIGHLOTS
5 color in RM40 only 💖💖💖 Pembelian RM30 ke atas boleh menang Cincin Emas!😍 WhatsApp 01121947424 for details😘

http://chadiyus.wasap.my :
Share n tag kawan2 korang yg suka makeup😘

#eyeshadow #glittersbyaishahmasram #gelglitter #makeup #mua #muajb #muajohor #muakl #muamalaysia #seller #meletop #makeupaddict #makeupartist #johor #jdt #malaysia #merelapmerelip #cantik #bestseller #pressedglitters #glitters #AishahMasram #viral #foiledeyeshadowbyaishahmasram #foiledeyshadows #highlots #matteeyeshadow

Hey !!🐝🐝korang mesti pernah ada macam liang liang pori terbuka kan hehe lepastu kena pakai makeup tebal tebal nak tutup liang pori punya pasal sebab nak pergi kenduri.. Mesti rasa insecure sangat kan.. Haaa , dah tau insecure tu cuba la produk ni..both have benefits tau untuk muka korang.. Once pakai selalu , kulit muka confirm maintain #flawless #glowing #cerah #muda #suci #murni #ayu #anggun #merelapmerelip lah hahahah ❤❤❤ Cepat cepat lah pm i hokeyh🐝

Hello gegirls 😎 Foiled & Matte Eyeshadow Colors (RM25 only)🤩
Foiled Eyeshadow by AM !
First in Malaysia 🇲🇾
Warna yang sangat Pigmented dgn harga mampu milik you all 😍 Whatsapp 0199005017 for details 😘

Tag and share kpd yg suka makeup ❤️ #matteeyeshadow #foiledeyeshadows #makeuptutorial #makeup #makeupaddict #muakelantan #makeupartist #glittermakeup #glittereyeshadow #merelapmerelip #bestseller #diamondliquidglitter #cantik #makeupaddict #muamalaysia

Hello gegirls 😎 Foiled & Matte Eyeshadow Colors (RM25 only)🤩
Foiled Eyeshadow by AM !
First in Malaysia 🇲🇾
Warna yang sangat Pigmented dgn harga mampu milik you all 😍 Whatsapp 0199005017 for details 😘

Tag and share kpd yg suka makeup ❤️ #matteeyeshadow #foiledeyeshadows #makeuptutorial #makeup #makeupaddict #muakelantan #makeupartist #glittermakeup #glittereyeshadow #merelapmerelip #bestseller #diamondliquidglitter #cantik #makeupaddict #muamalaysia

Hey girls🙋🙋malam ni try lah the new TimeWise Repair® Lifting Bio-Cellulose Mask! #MaryKay

Esok bangun pagi confirm muka #glowing #flawless #cerah #gebu #merelapmerelip okayyy💥💥💕💕😍 Cepat cepat pm i hokeyh 0175058427

@Regrann from @facesoffauni - Smokey Burgundy .. Less is more look dari mua junior FOF... 1st Diamond Liquid Glitter in Malaysia 🇲🇾
Pembelian RM30 ke atas boleh menang Smartphone!😍 WhatsApp 01131811380 for details😘

Which colour is your favorite?😍 *******************************
1st Diamond Liquid Glitter in Malaysia 🇲🇾
Pembelian RM30 ke atas boleh menang Smartphone!😍 WhatsApp 01131811380 for details😘

Share n tag kawan2 korang yg suka makeup😘

wow! Sibuk hari ni nak postage order customer😍 korang jangan lepaskan peluang sambil beli boleh menang smartphone😍😍
.
Diamond Liquid Glitter by AishahMasram© 😘
1st in Malaysia 🇲🇾
Cepat!!..Cepat !!!
sertai postage sebelum promosi tamat..
.
Hanya dengan pembelian rm30 ke atas anda layak menyertai peraduan beli dan menang.
.
Hadiah lumayan menanti anda..Hadiah utama Smartphone tau!!!😍😍😍 dan 5 hadiah saguhati lain untuk pemenang seterusnya..
.
Cepat grab sebelum tarikh akhir 15 feb 2018 ini
WhatsApp 0137669945 for details😘
.
Share n tag kawan2 korang yg suka makeup😘
.
#eyeshadow #glittersbyaishahmasram #gelglitter #makeup #mua #muajb #muajohor #muakl #muamalaysia #seller #meletop #makeupaddict #makeupartist #johor #jdt #malaysia #merelapmerelip #cantik #bestseller #pressedglitters #glitters #AishahMasram #viral #foiledeyeshadowbyaishahmasram #foiledeyshadows #highlots #matteeyeshadow

Foil &matte
RM25
BUY 9 pc include palette magnetic RM150
:
:
:
Diamond liquid glitters
RM40
Buy 3 RM100 :
:
:
Highlots
Rm40 :
:
:
Chocobonbon
RM25
:
:
Loose pigment
RM20 :
:
:
Preesed Glitters
RM 20 each
.
.
.
.
Postage
Rm8sm Rm12ss
(600g kebawah )
Via poslaju

#eyeshadow #glittersbyaishahmasram #gelglitter #makeup #muasabah #muakl #muamalaysia #seller #meletop #makeupaddict #makeupartist #sarawak #bintulu #malaysia #merelapmerelip #samarahanmakeup #muasamarahan #pressedglitters #glitters #AishahMasram #viral #foiledeyeshadowbyaishahmasram #foiledeyshadows #highlots #matteeyeshadow
#muakuching #muaSarawak #sarawakbeauty

Foil &matte
RM25
BUY 9 pc include palette magnetic RM150
:
:
:
Diamond liquid glitters
RM40
Buy 3 RM100 :
:
:
Highlots
Rm40 :
:
:
Chocobonbon
RM25
:
:
Loose pigment
RM20 :
:
:
Preesed Glitters
RM 20 each
.
.
.
.
Postage
Rm8sm Rm12ss
(600g kebawah )
Via poslaju

#eyeshadow #glittersbyaishahmasram #gelglitter #makeup #muasabah #muakl #muamalaysia #seller #meletop #makeupaddict #makeupartist #sarawak #bintulu #malaysia #merelapmerelip #samarahanmakeup #muasamarahan #pressedglitters #glitters #AishahMasram #viral #foiledeyeshadowbyaishahmasram #foiledeyshadows #highlots #matteeyeshadow
#muakuching #muaSarawak #sarawakbeauty

Foil &matte
RM25
BUY 9 pc include palette magnetic RM150
:
:
:
Diamond liquid glitters
RM40
Buy 3 RM100 :
:
:
Highlots
Rm40 :
:
:
Chocobonbon
RM25
:
:
Loose pigment
RM20 :
:
:
Preesed Glitters
RM 20 each
.
.
.
.
Postage
Rm8sm Rm12ss
(600g kebawah )
Via poslaju

#eyeshadow #glittersbyaishahmasram #gelglitter #makeup #muasabah #muakl #muamalaysia #seller #meletop #makeupaddict #makeupartist #sarawak #bintulu #malaysia #merelapmerelip #samarahanmakeup #muasamarahan #pressedglitters #glitters #AishahMasram #viral #foiledeyeshadowbyaishahmasram #foiledeyshadows #highlots #matteeyeshadow
#muakuching #muaSarawak #sarawakbeauty

Foil &matte
RM25
BUY 9 pc include palette magnetic RM150
:
:
:
Diamond liquid glitters
RM40
Buy 3 RM100 :
:
:
Highlots
Rm40 :
:
:
Chocobonbon
RM25
:
:
Loose pigment
RM20 :
:
:
Preesed Glitters
RM 20 each
.
.
.
.
Postage
Rm8sm Rm12ss
(600g kebawah )
Via poslaju

#eyeshadow #glittersbyaishahmasram #gelglitter #makeup #muasabah #muakl #muamalaysia #seller #meletop #makeupaddict #makeupartist #sarawak #bintulu #malaysia #merelapmerelip #samarahanmakeup #muasamarahan #pressedglitters #glitters #AishahMasram #viral #foiledeyeshadowbyaishahmasram #foiledeyshadows #highlots #matteeyeshadow

Most Popular Instagram Hashtags