#merawatkeputihanmissv

296 posts

TOP POSTS

'SIREH LEGASI' pembersih peribadi untuk menstabilkan PH wanita,mencegah keputihan, kegatalan, mengetatkan faraj,mengembalikan ketegangngan, pemulihan luka selepas bersalin, menguatkab saraf bahagian intim wanita untuk kebahagian suami isteri. × KEISTIMEWAAN ×

memperbaiki peradaran darah, membersih, menyegarkan, merawar dan menghalang jangkitan bakteria, mencegah@merawat keputihan mengetatkan faraj, mengembalikan ketegangngan dab menguatkan otot mahkota wanita, mempercepatkan pemulihan luka selepas bersalin.
baik digunakan sebagai sabun cucian payudara bagi mengembalik keanjalan dan mencegah kanser payudara.. AgenAlorGajahMelaka
0132884210

#AgenLHSB
#sirehlegasi
#merawatkeputihanmissv

Assalamualaikum <<Senggugut & Keputihan hilang dgn BioSeleza>> Alhamdulillah
Testimoni dari customer saya sendiri... Dulu senggugut teruk sampai kena bertungku bila period katanya..
Mesti sakit betul time tu kan huhu... Sekarang dah boleh senyum lebar katanya... Alhamdulillah
Tumpang seronok bila dapat membantu meningkatkan nilai kesihatan sahabat dgn kebaikan Bioseleza ni.. Semoga bermanfaat.. #merawatkeputihanmissv
#merawatcyst
#merawatsenggugut
#merawatkeputihan

2 HARI DAH HILANG KEPUTIHAN ! "
.
Sepantas kilat hilang masalah keputihan tak sampai sebotol ponggggg guna CFSW. .
CFSW bersifat merawat. .
Jangan risau. CFSW pembersih wanita paling cepat rawat masalah Cik Bunga. .
Package + bonus, hilang bau , hilang gatal-gatal, Cik Bunga cerah pink dalam masa seminggu. .
All in one . Jimat, cepat, merawat. Nak beli kena cepat sbb selalu sold out. 😓😂
#feedbackcustomer #produkpalinglaris #cfswhilanggatal #cfswfreshdansejuk #merawatcikbunga #celebrityfemininescrubwash #merawatkeputihanmissv #femininewashterbaik
For more details boleh dm sis sementara stock masih ada 😘😘😘

Kecantikan wajah kita jagakan...nak nampak cantik ?? kalau bab aset kita jaga tak?? Haaa...kena la seimbang... Terutama untuk suami kan?? Nak share sikit ni 😄😄.. kita ni wanita tak lari dari masalah aset terutama time period..😑😑 FEMI9 WASH ni mampu merawat masalah aset kita tau dari luaran.... nak lagi mantap amek bio seleza dan maharani merawat dalaman kita...femi9 merawat luaran aset kita..femi9 ni pun bila gatal atau keputihan mampu membantu tau😄😄 JOM TENGOK KEBAIKAN FEMI9 ✔ Hilangkan bau yang tak menyenangkan
*✔Kekalkan keseimbangan PH kulit
*✔Bantu melindungi & elakkan jangkitan bakteria & keradangan disekitar bahagian intim wanita
*✔Untuk bersihkan, segarkan dan hilangkan bau untuk kulit yang sensitif

Jangan malu jangan segan..whatsapp je maria di
0167777503😄😄 #merawatkeputihan
#merawatkeputihanmissv

Kebaikan Herba Maharani

Melegakan masalah wanita & gadis remaja (senggugut, keputihan, peredaran haid, usaha mengelakkan kemandulan)Amalan yang baik kepada wanita selepas bersalin (menguat & mengecutkan otot rahim, saluran peranakan)Melegakan sakit pinggang & belakang, sakit sendi & lutut, angin dalam badan dan sebagainyaMengaktifkan hormon estrogen, progestron & androgen wanitaAwet muda, menegang & memberi keanjalan kulitMenghilangkan keletihan, meningkatkan kadar metabolisme

Keberkesanan

Menambahkan tenaga dan darah, menyelaras kitaran haid dan mengawal keputihan.Melegakan ketidakselesaan kitaran haid dan putus haid.Menyelaras rembesan endokrin dan sistem pembiakan wanita.Menguatkan tenaga dan stamina.

#merawatkeputihan
#merawatkeputihanmissv
#merawatrahimwanita
#merawatrahim
#ikhtiarhamil
#nakpregnant

Haaaa, kan dah kata... HERBA MAHARANI ni AWESOME!! jom baca nie ;
seronoknya!! Dapat whatssap yg menggembirakan dari kwn lama zurina...
Dah mkn herba MAHARANI blom abis sekotak..
Keputihan xde langsung..
Badan xsakit2..
'bersama' suami pun 'thumb up' tu...heheee..
TAPI, ada satu yg mengejutkan..
Berita yg menggembirakan, teruja, xsangka, menakjubkan, rezeki Allah datangnya, zurina pregnant 1bulan lebih..
Zurina mmg menunggu 3 tahun utk dapatkan anak lagi.. Best MAHARANI...
Sangat2 berkesan utk membantu menyelesaikan mslh dalaman wanita seperti keputihan, haid yg xteratur, senggugut, sengal2 badan dan mcm2 lg..
Sgt berkesan untuk mengecutkan 'rahim' dgn cepatnyerr...selepas bersalin.
Juga memantapkan 'dalaman' wanita yg pasti membuatkan hubby tersenyum puasss...! Bermula dengan penggunaan sekotak jerr...sudah mendapat kesan yg Superpp!! Anda bagaimana...???
Jommm...kite pakat2 cuba produk ini...insyaAllah dengan usaha bersama MAHARANI, Allah izinkan... #merawatrahim
#merawatkeputihanmissv
#merawatkeputihan
#ikhtiarhamil

Hai. Tak semestinya kita update "femvee", "femvee" & "femvee" kita tak jual rangkaian produk "catalyst" dah tau. Ada je ni. Kalau nak info, nak order meh roger 013 6462 156.

#vco #vcocatalyst #vcopure #merawatkulit #merawatkeputihanmissv #merawatwajah #lelaki #wanita #bayi #seisikeluarga #trustedseller #malaysia

Testimoni terkini.. Alhamdulillah.. rasa kurang sakit kaki dan badan rasa ringan tidak berat lagi.
Jom wassap sy cepat... jom kita amalkan bersama.. In Sya Allah terbaik 👍👍👍.
#jamugendong#jamusihat#jamusedap#jamutenaga#merawatkeputihanmissv#merawatdalamanwanitajugalelaki#merawatsenggugut#sayaminumsayajual#sayajualjamubidan#sayajualjamu

Assalamualaikum dan slmt pagiii semua.
Sebelum bekfes kita minum dulu setengah cawan jamu gendong ni... rasanya sedapppp sgtt... nanti barulah bertenaga, sihat, cantik anggun dari dalaman hinggalah luaran 😊. Whtsap sy 0197851501
#juskunyithomemade#juskunyitterbaik#juskunyitsedap#murahdanmujarab#jamugendong#jamutenaga#jamusehat#merawatsenggugut#merawatkeputihanmissv#merawatkeputihanwanita#merawatdalamanwanitajugalelaki#sayajualjamu#sayajualjamubidan#sayajualsayaminum

MOST RECENT

#testimonijamugendong
#testimoniakakmisi

Harini kita up testimoni akak misi a.k.a nurse lagi😻😻mohon jangan meluat ye syg2

Amacam gempak kn penangan #jamugendong ni...lain macam taw sampai kn en.abg hari2 mintak pulak🙈🙈🙈 O.M.G😱😱😱 Seminggu sampai berkali2 tu😝😝😝 dah macam pengantin baru la pulak...kikikiki😎😎 kasih sayang makin kuat...hubungan pun makin rapat...alhamdulillah happy sgt2 akak misi kita sekarang😍😍 Abang2 sado n kakak2 cantik kalau nak macam pengantin baru meh la try😁😁 klik je link ni ⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵
www.wasap.my/60197851501.
#juskunyitterbaik#juskunyithomemade#juskunyitsedap#juskunyitmurah#jamurapat#jamukurus#jamugendongjawatotok#jamugendongsedap#merawatkeputihanmissv#merawatkeputihanwanita#merawatdalamanwanitajugalelaki#melancarkanhaid#lelakidanwanitabolahminum#sayajualjamu#sayaminumsayajual

Sehari pakai 2 kali je..pagi dan malam .. Calit-caLit je.. Nak pakai selang2 hari pon boleh... Picit 2 kali je kat atas jari.. Tak perlu banyak-banyak.. Tu pon boleh jadi ketat sangat dah miss v ampa tu .. Calit2 je pon boleh hilang gatal2.. Hilang semua keputihan..bauu wangii lembut ja.. pastu rasa sejuk mcm bubuh aircond dlm kain.. 😅😂😂😆 1tiub tu tahan sampai 2 bulan.. Jimat gila berbaloi... Kalau pakai hari2 lagi mencengkam lagi ketat lagi grip lagi bersih lagi segar.. Aummm... Apa tu.. #GELERATRAPAT la sayang2.. Pekat melikat abang pon terpikat.. 😍😘💝 Whatsap sy 0134741126

#agentfiira#ketat#missv#keputihan #merawatkeputihanmissv #geleratrapat#manjakani#pemikatsuami

#pinkladybodyperfection:
Pinklady Body Perfection adalah 1 produk ALL-IN-1 yang mempunyai sangat banyak benefit/kebaikan, antara benefit PINKLADY: ❤️ Menambah cupsize payudara
❤️ Menegangkan kembali payudara yang kendur
❤️ Mengetat dan merapatkan Miss V (faraj)
❤️ Merawat keputihan yang kronik
❤️ Merawat jerawat dan jeragat
❤️ Menjadikan kulit lebih halus mulus
❤️ Memantapkan punggung
❤️ Menurunkan berat badan
❤️ Membantu menjadikan berat badan anda lebih ideal
❤️ Mengurangkan stress
❤️ Mengurangkan keguguran rambut
❤️ Melebatkan kembali rambut
❤️ Menstabilkan hormon - period lebih sekata
❤️ Mengurangkan "period pain" (senggugut)
❤️ Mengurangkan risiko cancer
❤️ Menyuburkan dan memudahkan proses untuk hamil
❤️ Melambatkan menopause
❤️ Membantu mencegah "osteoperosis"
❤️ Menghilangkan mood swing, hot flash - tanda menopause
❤️ Menambah volume susu ibu
❤️ Membantu melancarkan sistem peredaran darah
❤️ Membantu meningkatkan libido wanita
.
Jika berminat pm@dm
fast respon bole wasap
013-8549851
013-8549851
#merawatkeputihanmissv #merawatmissvberbau #merawatmasalahwanita #merawatsecarasihat #merawatmasalahmata #merawatmissvgelap #merawatmissvgatal #merawatmasalahwanita #merawatmissvberbau #merawatmissv #punggunganjal #punggungseksi #punggungbesar #punggungmontok #punggungmantap #punggungcantik #payudaramulus #payudaraideal #payudarabesar #payudarabulat #payudaraberisi #payudarakencang #payudarasehat

#pinkladybodyperfection:
Pinklady Body Perfection adalah 1 produk ALL-IN-1 yang mempunyai sangat banyak benefit/kebaikan, antara benefit PINKLADY: ❤️ Menambah cupsize payudara
❤️ Menegangkan kembali payudara yang kendur
❤️ Mengetat dan merapatkan Miss V (faraj)
❤️ Merawat keputihan yang kronik
❤️ Merawat jerawat dan jeragat
❤️ Menjadikan kulit lebih halus mulus
❤️ Memantapkan punggung
❤️ Menurunkan berat badan
❤️ Membantu menjadikan berat badan anda lebih ideal
❤️ Mengurangkan stress
❤️ Mengurangkan keguguran rambut
❤️ Melebatkan kembali rambut
❤️ Menstabilkan hormon - period lebih sekata
❤️ Mengurangkan "period pain" (senggugut)
❤️ Mengurangkan risiko cancer
❤️ Menyuburkan dan memudahkan proses untuk hamil
❤️ Melambatkan menopause
❤️ Membantu mencegah "osteoperosis"
❤️ Menghilangkan mood swing, hot flash - tanda menopause
❤️ Menambah volume susu ibu
❤️ Membantu melancarkan sistem peredaran darah
❤️ Membantu meningkatkan libido wanita
.
Jika berminat pm@dm
fast respon bole wasap
013-8549851
013-8549851
#merawatkeputihanmissv #merawatmissvberbau #merawatmasalahwanita #merawatsecarasihat #merawatmasalahmata #merawatmissvgelap #merawatmissvgatal #merawatmasalahwanita #merawatmissvberbau #merawatmissv #punggunganjal #punggungseksi #punggungbesar #punggungmontok #punggungmantap #punggungcantik #payudaramulus #payudaraideal #payudarabesar #payudarabulat #payudaraberisi #payudarakencang #payudarasehat

PINK LADY Body Perfection:
Fungsi PinkLady :
♥️ Membesar, menganjal & menggebukan payudara.
♥️ Perapat miss 'v'.
♥️ Mengurangkan nafsu makan.
♥️ Menghilangkan 'mood swing'.
♥️ Meningkatkan libido wanita.
♥️ Meningkatkan tahap collagen.
♥️ Meremajakan kulit.
♥️ Melancarkan peredaran darah.
♥️ Mengurangkan kadar keguguran rambut.
♥️ Mengurangkan 'period pain'.
♥️ Mencegah 'osteoperosis'.
♥️ Menghalang 'menopause'.
♥️ Menstabilkan emosi.
.
berminat bole terus wasap sya ☺️
013-8549851
013-8549851
.
.
.
#merawatmasalahwanita #merawatsecarasihat #merawatwajah #merawatkulit #merawatmasalahmata #putih #putihgebukekal #memutihkankulit #punggungmontok #punggunganjal #punggungbesar #punggungmantap #payudaramenggoda #payudarabulat #payudarabesar #payudaraideal #payudaraindah #payudarakencang #payudaramulus #merawatkeputihanmissv #merawatmissvberbau #merawatmissvlonggar #merawatmissvgelap #merawatmissvgatal

2 HARI DAH HILANG KEPUTIHAN ! "
.
Sepantas kilat hilang masalah keputihan tak sampai sebotol ponggggg guna CFSW. .
CFSW bersifat merawat. .
Jangan risau. CFSW pembersih wanita paling cepat rawat masalah Cik Bunga. .
Package + bonus, hilang bau , hilang gatal-gatal, Cik Bunga cerah pink dalam masa seminggu. .
All in one . Jimat, cepat, merawat. Nak beli kena cepat sbb selalu sold out. 😓😂
#feedbackcustomer #produkpalinglaris #cfswhilanggatal #cfswfreshdansejuk #merawatcikbunga #celebrityfemininescrubwash #merawatkeputihanmissv #femininewashterbaik
For more details boleh dm sis sementara stock masih ada 😘😘😘

Kebanyakan wanita dengan bangga cakap 😗SAYA TAK DE KEPUTIHAN😃

Tapi lepas pakai #CelebrityFeninineScrubwash 😱😱keputihan keluar berduyun²... Tahu tak sebenarnya anda mmg ada keputihan tp dah berkerak di dinding tutt.

Tu sbb kdg2 ada yg gatal tp takde nampak keputihan pon. So rawat dr akar umbi dengan #cfsw😊

#skinstories
#celebritufemininescrubwash #hyginewash #pembersihwanita #pembersihwanita2dalam1 #preggmom #merawatkeputihan #merawatkeputihanmissv #rawatkegatalanmissv #rawatkeputihan #keputihanmissv #keputihanhilang #igers #visitmyig #agentwanted

Combo set ketat mantop memikat abg syg 😍

Tak perlu pakai byk brg. 2item sja dah cukup tau.. √ tak perlu telan √ tak membahayakan
√ lulus KKM
√ TERBUKTI BERKESAN
√ 1set utk 2bulan penggunaan ( jimat )

2 barang with special price 💕 dan free gift 😎🤗
- fiira breast Serum
- gel erat Rapat

#FiiraBreastSeruM #geleratrapatmuar #agentmuar #merawatkeputihanmissv #merawatkeputihan #montokpadatgebu #quputeh #wanitaseksi #eratrapatsendat #eratrapat #teamNuriez #trustedseller #igshop #ubatmontok #ubatketat #rapatsendat #onlineseller #projekpikatsuami #produkterlajaklaris #awesome #agentmuar #awekseksi #loffatah #lelakihandsome #fiirabreastserummengganass #herbaterpilih #jandameletop #bazaarpaknil #viral2017💋😱 #viral2017 #visitmyig#

Combo set ketat mantop memikat abg syg 😍

Tak perlu pakai byk brg. 2item sja dah cukup tau.. √ tak perlu telan √ tak membahayakan
√ lulus KKM
√ TERBUKTI BERKESAN
√ 1set utk 2bulan penggunaan ( jimat )

2 barang with special price 💕 dan free gift 😎🤗
- fiira breast Serum
- gel erat Rapat

#fiirabreastserum #geleratrapat #projekpikatsuami #merawatkeputihan #merawatkeputihanmissv #montokpadatgebu #missvrapat #payudaracekang #onlineseller #trustedseller #loffatah #bazaarpaknil #viral2017 #visitmyig #igshop #awekseksi #awekcun #memikatsuami #zilabakaringuna

Combo set ketat mantop memikat abg syg 😍

Tak perlu pakai byk brg. 2item sja dah cukup tau.. √ tak perlu telan √ tak membahayakan
√ lulus KKM
√ TERBUKTI BERKESAN
√ 1set utk 2bulan penggunaan ( jimat )

2 barang with special price 💕 dan free gift 😎🤗
- fiira breast Serum
- gel erat Rapat

#fiirabreastserum #geleratrapat #projekpikatsuami #merawatkeputihan #merawatkeputihanmissv #montokpadatgebu #missvrapat #payudaracekang #onlineseller #trustedseller #loffatah #bazaarpaknil #viral2017 #visitmyig #igshop #awekseksi #awekcun #memikatsuami #zilabakaringuna

Most Popular Instagram Hashtags