[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#merawatkeputihanmissv

320 posts

TOP POSTS

'SIREH LEGASI' pembersih peribadi untuk menstabilkan PH wanita,mencegah keputihan, kegatalan, mengetatkan faraj,mengembalikan ketegangngan, pemulihan luka selepas bersalin, menguatkab saraf bahagian intim wanita untuk kebahagian suami isteri. × KEISTIMEWAAN ×

memperbaiki peradaran darah, membersih, menyegarkan, merawar dan menghalang jangkitan bakteria, mencegah@merawat keputihan mengetatkan faraj, mengembalikan ketegangngan dab menguatkan otot mahkota wanita, mempercepatkan pemulihan luka selepas bersalin.
baik digunakan sebagai sabun cucian payudara bagi mengembalik keanjalan dan mencegah kanser payudara.. AgenAlorGajahMelaka
0132884210

#AgenLHSB
#sirehlegasi
#merawatkeputihanmissv

Assalamualaikum <<Senggugut & Keputihan hilang dgn BioSeleza>> Alhamdulillah
Testimoni dari customer saya sendiri... Dulu senggugut teruk sampai kena bertungku bila period katanya..
Mesti sakit betul time tu kan huhu... Sekarang dah boleh senyum lebar katanya... Alhamdulillah
Tumpang seronok bila dapat membantu meningkatkan nilai kesihatan sahabat dgn kebaikan Bioseleza ni.. Semoga bermanfaat.. #merawatkeputihanmissv
#merawatcyst
#merawatsenggugut
#merawatkeputihan

Cik Bunga terlajak wangiiii. Extraordinary wangi katanyaaaaaaaaaaaaa.
Bau bunga. Mcm spray perfume. Tak boleh describe bau yang terlajak wangi ni.
Sampai satu toilet bau wangi CFSW. .
Tergodaaaaa habisssss.
Those wanita-wanita kat luar sana yang mengalami sejenis bau Cik Bunga yang sangat tak wangi. Sebab keputihan, lendir dan faktor datang bula.n . Yes, wajib beli at least sebotol tau.
Sebab apa wajib? .
CFSW bersifat merawat. Merawat masalah bau Cik Bunga sepantas 10 saat sahaja. Bukan diri sendiri je tergodaaaa Cik 👨 pun terikut tergoda bau CFSW. Mana tak? Sampai satu toilet bau CFSW. .
Tak perlu beli perfume khas Cik Bunga kalau boleh dapat Pembersih All in ONE mcm CFSW. Cukup lengkap.
Ada scrub lembut, merawat, boleh dijadikan perfume Cik Bunga. Bukan 2 IN 1, Bukan 3 in 1, ALL IN ONE BOTTLE of Celebrity Feminine Scrub Wash. .
Jimat, padat & merawat. 😗

More details meh PM sis 😘😘😘 #skinstories #skinstoriesagent #skinstoriesangels #femininewashviral2017 #cfswfeedback #cfswmerawatmasalahbhgnintim #cfswmmgterbaik #merawatkeputihanmissv #merawatcikbungasbilcikbungaberspa #takcubataktahu #takcubarugi

Basahan Sireh Gold
.
Khas buat wanita yang menjaga kebersihan bahagian intim wanita. Kebersihan miss V adalah menjadi keutamaan untuk tampak kekal aktif dan ceria sepanjang hari.
.
kelebihan 👄merawat keputihan
👄membunuh bakteria dan kulat
👄mengelakkan kegatalan
👄mencegah bau 👄memberi keharuman 👄memberi kesegaran .
dapatkan promosi hebat..whatsapp laju2..
.
http://www.wasap.my/60143792850
.
#basahansirehmurah
#basahansirehgold #pencuciwanita
#merawatkeputihan #membunuhbakteria
#sengugut #merawatkeputihanmissv #femininewash #pencuciwanitamurah #produkwanita #penjagaanwanita #meeshoppe #trustedseller #testimoni #dramaqueen #dropshipping #dropshipper #penjualjamu #penjualonline

Testimoni terkini.. Alhamdulillah.. rasa kurang sakit kaki dan badan rasa ringan tidak berat lagi.
Jom wassap sy cepat... jom kita amalkan bersama.. In Sya Allah terbaik 👍👍👍.
#jamugendong#jamusihat#jamusedap#jamutenaga#merawatkeputihanmissv#merawatdalamanwanitajugalelaki#merawatsenggugut#sayaminumsayajual#sayajualjamubidan#sayajualjamu

Hai. Tak semestinya kita update "femvee", "femvee" & "femvee" kita tak jual rangkaian produk "catalyst" dah tau. Ada je ni. Kalau nak info, nak order meh roger 013 6462 156.

#vco #vcocatalyst #vcopure #merawatkulit #merawatkeputihanmissv #merawatwajah #lelaki #wanita #bayi #seisikeluarga #trustedseller #malaysia

Kebanyakan wanita dengan bangga cakap 😗SAYA TAK DE KEPUTIHAN😃

Tapi lepas pakai #CelebrityFeninineScrubwash 😱😱keputihan keluar berduyun²... Tahu tak sebenarnya anda mmg ada keputihan tp dah berkerak di dinding tutt.

Tu sbb kdg2 ada yg gatal tp takde nampak keputihan pon. So rawat dr akar umbi dengan #cfsw😊

#skinstories
#celebritufemininescrubwash #hyginewash #pembersihwanita #pembersihwanita2dalam1 #preggmom #merawatkeputihan #merawatkeputihanmissv #rawatkegatalanmissv #rawatkeputihan #keputihanmissv #keputihanhilang #igers #visitmyig #agentwanted

Bio Seleza atasi masalah KEPUTIHAN anda.. xkn ni biar ke keputihan anda tu kan? xgeli ke? huhu meh la rawat dengan BIO SELEZA NI... sgt berkesan ok.. #bioselezapad #masalahwanita #merawatkeputihanmissv #pinpreneurs #berniagagayaPin

GEL ERAT RAPAT ... KETAT EXPRESS !!! 😳 "Ketat Seketat Ketatnya"
"wangi"
"Sejuk segar "
"Rawat Keputihan"
"Pinky"

Wow😍😍 bestnya macam2 khasiat dalam 1x calitan ja😱😱 PATUT RAMAI YG MENGGILA BELI... TAHAN 2bulan pulak tu.. .
💘KETATKAN FARAJ ....(EXTRA KETAT) .
💘CONFIRM JADI ANK DARA .
💘MENAIKAN NAFSU .
💘PULIH DARA SETELAH MELAHIRKAN(beranak) .
💘MERAWAT KEPUTIHAN .
💘 BERBAU WANGI DAN HARUM .
💘 RAWAT KEGATALAN DI FARAJ .
💘 KUATKAN OTOT FARAJ .
💘 MERANGSANG GHAIRAH KAWASAN FARAJ .
💘MEMATIKAN JERAWAT .
💘MENCERAHKAN BIBIR FARAJ

Kesan Sepantas 5 MINIT !! wowww😱😱 Whatsapp 0182092821
#geleratrapat
#ketatpadat
#merawatmissvberbau
#merawatmissvlonggar
#merawatkeputihanmissv
#merawatkentutvagina
#ketatkanmissv
#ketatpadatsendatrapat
#seksiuntuksuami
#baazarpaknil
#ruangniagahanania
#lokalah
#neelofa
#terlajaklaris
#gelviral
#igshop
#igstoremalaysia

MOST RECENT

LOVER FEMININE WASH ni berbentuk gel 😍
.
❤️Jadi, awak tak payah pakai banyak banyak
.
Jimat kan? 👍👍👍
.
🌷LOVER SEGAR, MANTAP, MENGGODA
.
💰 RM 65
⚖️100 ML
⏳ Penggunaan selama 2 bulan
📲 011 3528 4769
.

Basahan Sireh Gold
.
Khas buat wanita yang menjaga kebersihan bahagian intim wanita. Kebersihan miss V adalah menjadi keutamaan untuk tampak kekal aktif dan ceria sepanjang hari.
.
kelebihan 👄merawat keputihan
👄membunuh bakteria dan kulat
👄mengelakkan kegatalan
👄mencegah bau 👄memberi keharuman 👄memberi kesegaran .
dapatkan promosi hebat..whatsapp laju2..
.
http://www.wasap.my/60143792850
.
#basahansirehmurah
#basahansirehgold #pencuciwanita
#merawatkeputihan #membunuhbakteria
#sengugut #merawatkeputihanmissv #femininewash #pencuciwanitamurah #produkwanita #penjagaanwanita #meeshoppe #trustedseller #testimoni #dramaqueen #dropshipping #dropshipper #penjualjamu #penjualonline

Cik Bunga terlajak wangiiii. Extraordinary wangi katanyaaaaaaaaaaaaa.
Bau bunga. Mcm spray perfume. Tak boleh describe bau yang terlajak wangi ni.
Sampai satu toilet bau wangi CFSW. .
Tergodaaaaa habisssss.
Those wanita-wanita kat luar sana yang mengalami sejenis bau Cik Bunga yang sangat tak wangi. Sebab keputihan, lendir dan faktor datang bula.n . Yes, wajib beli at least sebotol tau.
Sebab apa wajib? .
CFSW bersifat merawat. Merawat masalah bau Cik Bunga sepantas 10 saat sahaja. Bukan diri sendiri je tergodaaaa Cik 👨 pun terikut tergoda bau CFSW. Mana tak? Sampai satu toilet bau CFSW. .
Tak perlu beli perfume khas Cik Bunga kalau boleh dapat Pembersih All in ONE mcm CFSW. Cukup lengkap.
Ada scrub lembut, merawat, boleh dijadikan perfume Cik Bunga. Bukan 2 IN 1, Bukan 3 in 1, ALL IN ONE BOTTLE of Celebrity Feminine Scrub Wash. .
Jimat, padat & merawat. 😗

More details meh PM sis 😘😘😘 #skinstories #skinstoriesagent #skinstoriesangels #femininewashviral2017 #cfswfeedback #cfswmerawatmasalahbhgnintim #cfswmmgterbaik #merawatkeputihanmissv #merawatcikbungasbilcikbungaberspa #takcubataktahu #takcubarugi

:-) JUS JAMU GENDONG
:-) RM18.00 shj

JUS JAMU GENDONG 🍶🍶🍶 "Alaaaa takut la nak minum takut pahit...mesti rasa kuat kunyit ni😷😷😷 " "Eiii xnak la minum jamu ni mesti panas😣😣" "Alamak bau dia xsedap la kak macam bau kunyit la..mcm bau akar kayu la😒😒" NO❗❗❗❗
NO❗❗❗❗ Xkenal maka xcinta taw😅 Chewahhhh😂😂 JUS JAMU GENDONG ni jamu paling sedap taw😋😋😋...rasa macam ASAM BOI...sekali cuba Garenti jatuh cinta😍😍😍 ✔ HALAL
❌PAHIT
❌TAJAM
❌PANAS
❌BAHAN PENGAWET.
#jamuturuntemurun#jamugendong#jamusedap#jamusihat#jamukurus#jamurapat#jamutenaga#juskunyitsedap#juskunyitterbaik#juskunyithomemade#merawatkeputihanmissv#melancarkanhaid#merawatdalamanwanitajugalelaki#mengembalikankehangatanmalampertama#sekalitegukterusjatuhcinta#sayaminumsayajual

#TESTIMONI SEBENAR
#ANAK DARA KENTUT VAGINA
#MINUM SEBOTOL JAMU GENDONG HILANG KENTUT VAGINA 👇👇👇 KENAPA ANAK DARA DIGALAKKAN MINUM JAMU??? "Kak saya belum berkahwin tp skrg mengalami masalah kentut vagina" "Kak nape ye saya punya Cik Bunga🌸🌸gatal2 ye n rase xselesa " "Kak saya keputihan ada jugak keluar warna putih2 susu aje" "Kak underwear saya selalu basah, kenapa ya? Saya x kawen lagi..." "Kak kenapa selalu ada warna di underwear saya? Warna kuning2 jer"

Antara situasi/persoalan yang biase terjadi pada anak2 dara... Jgn malu utk berubat sbb nnt dh kawen lagi jd kronik. Nak pulak mslh keputihan, klu dah mengandung x mustahil jd semakin kronik.

Ramai yg kata mkn jamu ni x elok nnt panas dalam, xelok klu rahim panas nnt susah dpt zuriat. Hihi itu cuma mitos yg hanya diadakan shj oleh org tua2.
Sebenarnya rahim_panas la bagus, itu menandakan tiang_seri kita kukuh & rahim_subur.
Klu kita tgk remaja2 di Indonesia diawal umur belasan tahun dah mkn jamu, minum air rebusan akar2 kayu.

Patutlah mereka cun2 & awet muda. Kan kan??? Sebenarnya dari skrg kena jaga rahim, bersihkan apa yg tersumbat.. Rapikan bentuk bdn kita supaya dh kawen nanti sentiasa mantap & xda berlaku masalah2 yg kita xjangka.. p/s:JAMU GENDONG sgt baik utk anak2-dara yang ingin menjaga kesihatan dalaman n luaran

harga????
murah2 RM18 je uollsss😱😱😱😱.
Cepat2 wassap sya.. 0197851501
#jamuturuntemurun#jamugendong#jamugendongmurah#jamugendongsedap#jamugendongterbaik#jamugendongjawatotok#juskunyitsedap#juskunyitterbaik#juskunyithomemade#merawatkeputihanmissv#merawatkeputihanwanita#merawatdalamanwanitajugalelaki#lelakidanwanitabolahminum#merapatkanhubunganintim#mengembalikankehangatanmalampertama#sekalitegukterusjatuhcinta#sayajualjamu#sayaminumsayajual

Hakak bagi tips sikit 👇🏻👇🏻👇🏻 KENAPA KITA PERLU KONSISTEN?💪⌚ 📌 Produk apa pun yang kita guna... Kalau Setakat sebotol, lepas tu takde pulak kesan macam yang kita nak... Dah beralih arah.. Memang tak akan jadi.. 😁 📌 Paling tidak pun guna la 2,3 Botol atau 6 Bulan untuk produk yang kita guna tu betul2 serasi... Ni baru dia nak repair sistem badan kita pulak STOP.. Kan dah terbantut dia nak bekerja.😰 📌 Bukan minum sekali dua zasss terus lawa..terus sihat..Makan masa juga..Ibarat macam repair kereta perlu masa juga kan..Macam tu juga la nak baiki seluruh body kita...Lagi banyak yang masalah lagi banyak la masa yang di ambil..😍 📌 Yang Penting.. KONSISTEN & RAJIN...
AIR PUTIH Minum Lebih.Tak susah kann.
#jamutenaga#jamugendongmurah#jamugendongterbaik#jamusedap#jamurapat#jamukurus#jamusihat#juskunyithomemade#juskunyitterbaik#juskunyitsedap#terbaikdanberkesan#melancarkanhaid#mengembalikankehangatanmalampertama#merawatkeputihanmissv#merawatkeputihanwanita#merawatdalamanwanitajugalelaki#merapatkanhubunganintim#sayaamalsayajual#sayaminumsayajual#sayajualjamu#sekalitegukterusjatuhcinta#seteguk

Bio Seleza atasi masalah KEPUTIHAN anda.. xkn ni biar ke keputihan anda tu kan? xgeli ke? huhu meh la rawat dengan BIO SELEZA NI... sgt berkesan ok.. #bioselezapad #masalahwanita #merawatkeputihanmissv #pinpreneurs #berniagagayaPin

#testimonijamugendong
#testimoniakakmisi

Harini kita up testimoni akak misi a.k.a nurse lagi😻😻mohon jangan meluat ye syg2

Amacam gempak kn penangan #jamugendong ni...lain macam taw sampai kn en.abg hari2 mintak pulak🙈🙈🙈 O.M.G😱😱😱 Seminggu sampai berkali2 tu😝😝😝 dah macam pengantin baru la pulak...kikikiki😎😎 kasih sayang makin kuat...hubungan pun makin rapat...alhamdulillah happy sgt2 akak misi kita sekarang😍😍 Abang2 sado n kakak2 cantik kalau nak macam pengantin baru meh la try😁😁 klik je link ni ⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵
www.wasap.my/60197851501.
#juskunyitterbaik#juskunyithomemade#juskunyitsedap#juskunyitmurah#jamurapat#jamukurus#jamugendongjawatotok#jamugendongsedap#merawatkeputihanmissv#merawatkeputihanwanita#merawatdalamanwanitajugalelaki#melancarkanhaid#lelakidanwanitabolahminum#sayajualjamu#sayaminumsayajual

Sehari pakai 2 kali je..pagi dan malam .. Calit-caLit je.. Nak pakai selang2 hari pon boleh... Picit 2 kali je kat atas jari.. Tak perlu banyak-banyak.. Tu pon boleh jadi ketat sangat dah miss v ampa tu .. Calit2 je pon boleh hilang gatal2.. Hilang semua keputihan..bauu wangii lembut ja.. pastu rasa sejuk mcm bubuh aircond dlm kain.. 😅😂😂😆 1tiub tu tahan sampai 2 bulan.. Jimat gila berbaloi... Kalau pakai hari2 lagi mencengkam lagi ketat lagi grip lagi bersih lagi segar.. Aummm... Apa tu.. #GELERATRAPAT la sayang2.. Pekat melikat abang pon terpikat.. 😍😘💝 Whatsap sy 0134741126

#agentfiira#ketat#missv#keputihan #merawatkeputihanmissv #geleratrapat#manjakani#pemikatsuami

#pinkladybodyperfection:
Pinklady Body Perfection adalah 1 produk ALL-IN-1 yang mempunyai sangat banyak benefit/kebaikan, antara benefit PINKLADY: ❤️ Menambah cupsize payudara
❤️ Menegangkan kembali payudara yang kendur
❤️ Mengetat dan merapatkan Miss V (faraj)
❤️ Merawat keputihan yang kronik
❤️ Merawat jerawat dan jeragat
❤️ Menjadikan kulit lebih halus mulus
❤️ Memantapkan punggung
❤️ Menurunkan berat badan
❤️ Membantu menjadikan berat badan anda lebih ideal
❤️ Mengurangkan stress
❤️ Mengurangkan keguguran rambut
❤️ Melebatkan kembali rambut
❤️ Menstabilkan hormon - period lebih sekata
❤️ Mengurangkan "period pain" (senggugut)
❤️ Mengurangkan risiko cancer
❤️ Menyuburkan dan memudahkan proses untuk hamil
❤️ Melambatkan menopause
❤️ Membantu mencegah "osteoperosis"
❤️ Menghilangkan mood swing, hot flash - tanda menopause
❤️ Menambah volume susu ibu
❤️ Membantu melancarkan sistem peredaran darah
❤️ Membantu meningkatkan libido wanita
.
Jika berminat pm@dm
fast respon bole wasap
013-8549851
013-8549851
#merawatkeputihanmissv #merawatmissvberbau #merawatmasalahwanita #merawatsecarasihat #merawatmasalahmata #merawatmissvgelap #merawatmissvgatal #merawatmasalahwanita #merawatmissvberbau #merawatmissv #punggunganjal #punggungseksi #punggungbesar #punggungmontok #punggungmantap #punggungcantik #payudaramulus #payudaraideal #payudarabesar #payudarabulat #payudaraberisi #payudarakencang #payudarasehat

#pinkladybodyperfection:
Pinklady Body Perfection adalah 1 produk ALL-IN-1 yang mempunyai sangat banyak benefit/kebaikan, antara benefit PINKLADY: ❤️ Menambah cupsize payudara
❤️ Menegangkan kembali payudara yang kendur
❤️ Mengetat dan merapatkan Miss V (faraj)
❤️ Merawat keputihan yang kronik
❤️ Merawat jerawat dan jeragat
❤️ Menjadikan kulit lebih halus mulus
❤️ Memantapkan punggung
❤️ Menurunkan berat badan
❤️ Membantu menjadikan berat badan anda lebih ideal
❤️ Mengurangkan stress
❤️ Mengurangkan keguguran rambut
❤️ Melebatkan kembali rambut
❤️ Menstabilkan hormon - period lebih sekata
❤️ Mengurangkan "period pain" (senggugut)
❤️ Mengurangkan risiko cancer
❤️ Menyuburkan dan memudahkan proses untuk hamil
❤️ Melambatkan menopause
❤️ Membantu mencegah "osteoperosis"
❤️ Menghilangkan mood swing, hot flash - tanda menopause
❤️ Menambah volume susu ibu
❤️ Membantu melancarkan sistem peredaran darah
❤️ Membantu meningkatkan libido wanita
.
Jika berminat pm@dm
fast respon bole wasap
013-8549851
013-8549851
#merawatkeputihanmissv #merawatmissvberbau #merawatmasalahwanita #merawatsecarasihat #merawatmasalahmata #merawatmissvgelap #merawatmissvgatal #merawatmasalahwanita #merawatmissvberbau #merawatmissv #punggunganjal #punggungseksi #punggungbesar #punggungmontok #punggungmantap #punggungcantik #payudaramulus #payudaraideal #payudarabesar #payudarabulat #payudaraberisi #payudarakencang #payudarasehat

Most Popular Instagram Hashtags