[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#menyempat

MOST RECENT

Menunggu 1 penyiksaan...
Mana la c bebeh MasRiana CeNg...batang hidung pon ndak nmpak..kering sda nie bosku bosmu bosnya boskitaa...menunggu😂..
#menyempat lagi selfie🤗

Secara illegalnya amek gmbr. So what?? I was born to break the rules. 😂😂 #iceskating #2ndtimeinmylifeever #gamat #haha #menyempat

Jgn lupa untuk datang dan menyaksikn teater tradisional dari pada menangkabau indonesia iaitu Puti Gondan Gondoriah .. Nk tahu lebih lanjut boleh pergi ke ig @canvabitara .. Dan sesiapa berminat dan mahu membeli tickets boleh dm saja sy okay 😘😁 .. Ini adalah sedikit pergerakan yg kami tunjuk dan pergerakan ini ada di dalam show kami nnti . Klau nk tgk dgn lebih lagi dtg laa untuk melihat theater kami .. 😊
.
n ce teka mna sy hohoho 😂 #menyempat

Sama macam sis @jannanick katanya (*tettttt) 😂 Hehehe, rindu kakak lah tu 😌 (Actually, I yang miss them 😭). #adikadik #siblings #menyempat #jauhpanggangdariapi #random

automatik saya jadi model kalau team kau Yg lain lama dalam masjid... #sukipt2018 #menyempat #sukipt #onlybunga

Cucur Jagung Crispy
.
Boleh je nak letak apa pun dalam cucur korang, kalau aku wajib ade jagung, ikan bilis sikit, daun sup ke bawang, bawang besar, serbuk kunyit, garam, chicken stock and kentang potong mcm mancis hihih. Tapi harini ada lebih kentang dr tauhu begedil so zas je la.
.
Kalau aku la, tips nk kasi crunchy, aku guna Self Rising Flour pastu bancuh dgn Air Sejuk sejukkkk pastu goreng dlm minyak panas panasss. Bru crunchyyyyhh krupp krapp
.
Sooo itu je tips hari ini. Kalau nak tips jadi Cun kena makan Shaklee la ehhh #menyempat 🤭🤪 kbai #mekyuncooks

MONDAY got me like 😖

Happy Belated Birthday to the parents of this lil munchkin @fiza_hashim @firdaus_paklah 🎉🎊🎁🎈#thirtysomethingalmostforty
And you too @grantgust #menyempat

Filter la mcm mna pun mata bengkak tetap nmpk ow...😂 #menyempat lg post sblm g exam...adui🤦🏻‍♀️

Completely for next season..semoga bjalan lancar #football #pumaking #realmadrid #cr7 ..semoga di murahkan rezeki amin #rezekihalal
Pesanan buat yg berkenaan...hutang bila nk bayar.. #hutangwajibbayar .. ahahahaha.. #menyempat .. Thnks for swoosh fc @swoosh.fc sudi invite main ngn korang..thnks byk2.. #fotball ..

Tb mitsui..sementare menunggu utk pick up sedare.ahahaaha...#menyempat #adamfc #adamturns2 #offericecream #throwback #ambilsuali

bye 🔰 #menyempat hahaha

#menyempat beraksi lok di pantai bungai....best giler...

PENAMPAKKAN Duyung berenang-renang di dlm kolam renang☻
#peacejanganturun✌️#menyempat #jgnkecam
#duyungsesat

Longgggggggggggg time no see 😌 Forever favourite ✨ #menyempat 😂

17.12.17 - Ahad
Marks the end of wedding invitation for this year.

Tahniah brother Apis&Nadiah.
All the best, have a great life ahead. Dan semoga diberkatiNya sentiasa.

#menyempat bowling.. #quiteAgreatWeekend

Reunion EE kecil kecilan.

Sebelum balik ke utara, sempat singgah wedding @yayaarahman . Sorryla jadi tetamu paling last hari ni ye yaya. Anyway congrats dan selamat menempuh alam rumah tangga. Semoga bahagia selalu. Nanti datang ke utara pulak ye 😉

#wedding #menyempat #jauhperjalanannaktempuhni #esokkerja

sesi shopping starts now

Bawal time. Lame tak melekap kat muka. Ini kali lah. 😅
#selamatpagi
#carisesuapnasi
#menyempat 😬

Most Popular Instagram Hashtags