#menyempat

1205 posts

TOP POSTS

Setelah sekian lama xjoin g stadium... Alhamdulillah Selangor menang d laman sndri, Sel 3-2 Jdt.

#pialakampung
#menyempat
#fullhouse

Selamat pagi semua.. selamat memulakan minggu bekerja.. sementara sis ontheway ke tempat kerja ni nak update sikit.. huhu #menyempat #zapersonalshopper percaya ramai yang da place order and nak repeat order koleksi @ejstyleofficial kan? If ada yang nak repeat order jangan tunggu stok tinggal 2 3 helai ya.. contact me cepat-cepat untuk grab..nanti menyesal sbb pas nie MUNGKIN TAK RESTOK LAGI koleksi ni..hehe #reminder #sayaagentejstyle πŸ’‹πŸ’‹

Kawan banyak mengajar kite mana satu kawan mana satu lawan . kadang musuh kite tu la kawan baik kite Dan kawan baik kite tula musuh paling ketat . tq akish layan kerenah aku 😘
#menyempat
#waktuRehat
#enjoy
#suaraSedap

dental chair partner for this clinical year πŸ‘―@henry_sim95 #menyempat

Pic td...sblm otw kudat
#menyempat lg selfie😘

Bila kau bergaduh dengan pasangan, orang ke-3 be like.....πŸ˜‚
.
Sempat ea @aimi_mohdthani, apooo laaa si @ridzuan.zainol91 tu?
.
#Menyempat #LupaTghDiscussApa #KakJenab #Kpochi #LofattahDahPatah

Cermin watsons pun boleπŸ˜‚πŸ˜‚
#menyempat

Gaya Tuan Rumah tunggu tetamu datang beraya πŸ˜…πŸ˜… #Menyempat
#TungguTetamuSampai
#AdaGayaTak

selamat bersahur semua...
haa. jgn igt yg blkg tu x bersahur jgak yew.. lagi satu.. i tak pernah miss sahur,
i only miss you..
hehehe
#menyempat #selamatbersahur #puasapenuh

MOST RECENT

Setelah sekian lama xjoin g stadium... Alhamdulillah Selangor menang d laman sndri, Sel 3-2 Jdt.

#pialakampung
#menyempat
#fullhouse

peneman pagi tdk...drift pun x terbang2 juak nya koh 🀣🀣🀣 ntah bila nya terbang, dah x perasan dah....
#menyempat

Prof yg sama "Shakeela" πŸ˜‚πŸ˜‰
#OpenHouse
#MasjidLikas
#Menyempat

Most Popular Instagram Hashtags