#menyempat

1218 posts

TOP POSTS

Selamat pagi semua.. selamat memulakan minggu bekerja.. sementara sis ontheway ke tempat kerja ni nak update sikit.. huhu #menyempat #zapersonalshopper percaya ramai yang da place order and nak repeat order koleksi @ejstyleofficial kan? If ada yang nak repeat order jangan tunggu stok tinggal 2 3 helai ya.. contact me cepat-cepat untuk grab..nanti menyesal sbb pas nie MUNGKIN TAK RESTOK LAGI koleksi ni..hehe #reminder #sayaagentejstyle πŸ’‹πŸ’‹

Bila kau check2 gamba lam fon. Terjumpa sesuatu dan Bilamana henfon kau merata... dgn gamba2 aku pon teselit. Aida2 πŸ˜… hahaha. Love u till jannah sahabat πŸ˜˜πŸ’•β€οΈ
#selfie #menyempat #aidacomel #sahabatselamanya

dental chair partner for this clinical year πŸ‘―@henry_sim95 #menyempat

πŸ“· #menyempat

Yesterday ❀️ #aidilfitri2017 #windowshopping #menyempat

im yours .. #menyempat
#mengedik

Let take a selfie...walaupun dlm bas yg sesak penuh dgn manusia..hahaha

#menyempat

Bila kau bergaduh dengan pasangan, orang ke-3 be like.....πŸ˜‚
.
Sempat ea @aimi_mohdthani, apooo laaa si @ridzuan.zainol91 tu?
.
#Menyempat #LupaTghDiscussApa #KakJenab #Kpochi #LofattahDahPatah

MOST RECENT

Chak! πŸ™ˆ #menyempat itu harus~ πŸ’ #briefing for 'SSM National Conference ' πŸ“‹πŸ“ With our boss Pn. Yuyu πŸ‘  & Mr. Hairul, Ketua Unit Perhubungan Awam & Tanggungjawab Korporat.
.
.
πŸ“… Mark the date 22-23 August (Tuesday & Wednesday). Venue: Sunway Resort Hotel & Spa @sunwayreshotel.
.
.
#corporatebranding #corporatecomm #corporatecommunications #PR #ssm #iamssm #suruhanjayasyarikatmalaysia

Latihan kebakaran...
#menyempat

GOOD NEWS sebelum tidur. #menyempat huhu. πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£ Dah terlepas train to busan? Don't Worry be Happy.
EXTRA ITEM By Bella Ammara untuk dilelong.

RM215 (INCLUDE POSTAGE SEMENANJUNG + SERVICE CAJ)

normal price : RM279 (exclude postage)

#psbellaammara is Here! #zapersonalshopper

Kita cuba try test tengok πŸ˜… #menyempat

Most Popular Instagram Hashtags