#menukenduri

MOST RECENT

Buat kebab sendiri di rumah dengan Instant Sliced Kebab.

Stok terhad hanya sempena bulan Ramadhan sahaja.

Promosi Ramadhan 2018
BUY 4 FREE 1

Buat kebab sendiri di rumah dengan Instant Sliced Kebab.
Stok terhad hanya sempena bulan Ramadhan sahaja.

Promosi Ramadhan 2018
BUY 4 FREE 1

Buat kebab sendiri di rumah dengan Instant Sliced Kebab.
Stok terhad hanya sempena bulan Ramadhan sahaja.

Promosi Ramadhan 2018
BUY 4 FREE 1

Assalamualaikum.
Sis dah CLOSE order untuk minggu ni ye. Tq so much kepada yg dah order ❀. Kat bawah ni sis inform tarikh2 yg available untuk order dalam 3 minggu akan datang ye. Please take note ok 😘. 21/4 to 23/4 - CUTI.

24/4 to 26/4 - Open for order.

27/4 to 2/5 - CUTI.
3/5 to 7/5 - Open for order

8/5 - 11/5 - CUTI

Order for May pun dah byk yg masuk. Alhamdulillah tq so much. Sape2 yg nak order lagi boleh whatsapp sis mcm biasa ye. 016 302 4676.

Terima kasih ❀❀❀ #sayajualmakaronibakar
#makaronibakar
#makaronibakarsedap
#bakedpasta
#cheesybakedmacaroni
#makaronicheese
#menukenduri
#menujamuan
#menubirthdayparty
#birthdaygoodies
#bazarpaknil
#bazaronline
#malaysia
#fooddelivery
#foodvendor
#foodhunting
#fooddeliveryklangvalley
#fooddeliveryputrajaya
#fooddeliverykotadamansara
#fooddeliveryshahalam
#fooddeliverykl
#KotaDamansara
#instafood
#onlinefood
#Putrajaya
#deliciousfood
#foodporn
#klangvalleycafe

Alhamdulillah. Tq for keep on ordering. Ramai yg order tray size minggu ni. Ade yg nak celebrate birthday. Ade yg nak bwk balik kampung. Ade yg nak bawak pegi potluck. Tq so much ❀. Order untuk minggu ni dah CLOSE ye. AHAD & ISNIN sis cuti πŸ˜…. Yang nak order untuk next week boleh whatsapp 016 3024676 at least 3 HARI SEBELUM ok. Lagi awal, lagi baik 😁. Terima kasih 😘😘😘. #sayajualmakaronibakar
#makaronibakar
#makaronibakarsedap
#bakedpasta
#cheesybakedmacaroni
#makaronicheese
#menukenduri
#menujamuan
#menubirthdayparty
#birthdaygoodies
#bazarpaknil
#bazaronline
#malaysia
#fooddelivery
#foodvendor
#foodhunting
#fooddeliveryklangvalley
#fooddeliveryputrajaya
#fooddeliverykotadamansara
#fooddeliveryshahalam
#fooddeliverykl
#KotaDamansara
#instafood
#onlinefood
#Putrajaya
#deliciousfood
#foodporn
#klangvalleycafe

7.4.2018 | SABTU
.
Ermm...Kes lambat upload sebab selalu pi kursus,makanan kurang memikat selera.Kalini sedapπŸ™Š.
.
NASI PUTIH
AYAM GORENG REMPAH
KARI DAGING
SAYUR KACANG PANJANG GORENG
LIMAU SUNKIST
.
#makantengahari #menukursus #karidaging #kacangpanjanggoreng #ayamgorengberempah #nasiputih #menukenduri #walimatulurus #kursuspraperkahwinan2018 #pejabatagamadaerah #kepalabatasdihatiku #jomkahwin #foodfortummy #foodporn #foodgasm #instafoods #penang #makansedap #laukkenduri

Menu nasi box untuk acara syukuran:
1. Nasi putih
2. Ayam kampung bakar
3. Capcay
4. Tempe goreng
5. Perkedel
6. Sambel lalab
7. Buah jeruk
8. Aqua gelas n sendok tysu
Harga 30k tapi rasanya dijamin mantab...ayo yg mau pesen silakan diorder..
.
.
.
#menunasiboxjakarta #nasiboxsukamandi #diah_nada #harga30k #menuhajatan #menukenduri #rosulan #tradisiindonesia #terimapesanan #nasibox #sukamandiciasem #dijaminenak #nasiboxsubang #rasanyajuara

OPEN ORDER FOR DELIVERY TO PUTRAJAYA

Date of delivery: 6 April 2018 (Friday). Time of delivery: 9.30am - 12.30pm.

Price: RM15/pack.

Min Order: 2 packs.

Delivery charge: RM5.

Last Order: 3 April 2018/until order slots are full, whichever is earlier.
Kindly whatsapp 0163024676 to order.
Tq ❀❀❀ #sayajualmakaronibakar
#makaronibakar
#makaronibakarsedap
#bakedpasta
#cheesybakedmacaroni
#makaronicheese
#menukenduri
#menujamuan
#menubirthdayparty
#birthdaygoodies
#bazarpaknil
#bazaronline
#malaysia
#fooddelivery
#foodvendor
#foodhunting
#fooddeliveryklangvalley
#fooddeliveryputrajaya
#fooddeliverykotadamansara
#fooddeliveryshahalam
#fooddeliverykl
#KotaDamansara
#instafood
#onlinefood
#Putrajaya
#deliciousfood
#foodporn
#klangvalleycafe

NEXT WEEK DELIVERY: SUBANG/GLENMARIE & PUTRAJAYA

Assalamualaikum. Alhamdulillah sis dah back tu business. Sambil2 siapkan order minggu ni sis nak inform detail delivery untuk next week:

1) SUBANG/GLENMARIE - RABU (4/4/18)

2) PUTRAJAYA - JUMAAT (6/4/18)

Semua delivery akan dibuat antara jam 9.30am ke 12.30pm ye. Minimum order 2 packs. Untuk order dan further details on size available dan lain2 boleh whatsapp sis di 016 302 4676 ye.
Terima kasih ❀. #sayajualmakaronibakar
#makaronibakar
#makaronibakarsedap
#bakedpasta
#cheesybakedmacaroni
#makaronicheese
#menukenduri
#menujamuan
#menubirthdayparty
#birthdaygoodies
#bazarpaknil
#bazaronline
#malaysia
#fooddelivery
#foodvendor
#foodhunting
#fooddeliveryklangvalley
#fooddeliveryputrajaya
#fooddeliverykotadamansara
#fooddeliveryshahalam
#fooddeliveryglenmarie
#fooddeliverysubang
#KotaDamansara
#instafood
#onlinefood
#Putrajaya
#deliciousfood
#foodporn
#klangvalleycafe

KUIH FROZEN KAKCHIK (10 pcs sepeket).
.
πŸ₯– Karipap inti kentang RM2.50 sepeket .
.
πŸ₯– Karipap inti kentang + ayam/daging/udang (boleh request) RM 3.50 .
.
πŸ₯– Cucur Badak RM3.50 .
.
πŸ₯– Pulut Udang RM5.00 .
.
πŸ₯– Whatsapp 0134205641 atau tekan link di bio untuk tempahan.

#homemade
#kuihfrozen
#juadahbirthday
#menukenduri
#kudapan
#kuihmurahpenang
#cucurbadakfrozenpenang
#karipapfrozenpenang
#pulutudangfrozen

Assalamualaikum
Selamat pagi, salam hujung minggu.
.
Siapa lagi yang tak pernah rasa pepes? Yang nak order tapi tak yakin keenakkan pepes kami?
.
Ni admin nak cerita, pepes keluaran PepesWarisan memang umphhh.. cukup rasanya, lagi best daun kat atas buat aroma lagi syiokkk! Kalau korang penah makan otak2, ha.. gitu la rasa pepes. Tapi ada "lain" sikit. Apa yang lain? Yang tu kenalah test rasa sendiri. Ambik henfon, wasap cepat2.Hehe..
.
Dah makan pepes hari ni? Kami dah. πŸ˜‰
.
πŸ“²0162347002
Atau wasap
πŸ‘‰http://pepeswarisanputrajaya2.wasap.my

#pepesselangor
#pepeswarisanputrajaya
#deliveryputrajaya
#deliveryputraperdana
#deliverypuchong
#deliverycyberjaya
#otak2warisan
#otak2
#pepesayam
#pepesikan
#popiaotak2
#menukenduri
#jjcm
#putrajayafood

Happy Saturdayyyyy!! Alang2 siapkan order untuk org Aloq Setaq yg nak mai pick up ptg nanti, kita buat EXTRA PACKS sekali. Lasttt before cuti 2 minggu bermula esok 😍😍. EXTRA PACKS TODAY:

7 beef

8 chicken

All medium size. RM10/pack. SELF COLLECT di Kota Damansara only.
Nak ambik hari ni ke esok ke Isnin ke boleh aje. Whatsapp sis untuk booking. Ni je yg ade. Habis ni kena tunggu lagi 2-3 minggu baru buat stok 😜. Whatsapp 016 302 4676 ok. Tq ❀❀❀ #sayajualmakaronibakar
#makaronibakar
#makaronibakarsedap
#bakedpasta
#cheesybakedmacaroni
#makaronicheese
#menukenduri
#menujamuan
#menubirthdayparty
#birthdaygoodies
#bazarpaknil
#bazaronline
#malaysia
#fooddelivery
#foodvendor
#foodhunting
#fooddeliverysubang
#fooddeliverykelanajaya
#fooddeliverykotadamansara
#fooddeliverypetalingjaya
#fooddeliverykl
#fooddeliverybukitkiara
#KotaDamansara
#instafood
#onlinefood
#Putrajaya
#deliciousfood
#foodporn
#klangvalleycafe

Good morninggg... Happy Women's Day to all lovely women out there!! This woman here is sending this 2 trays yummylicious macaroni to one beautiful woman.
Lepas tu nak cepat2 balik siapkan 70 packs + 2 trays order untuk esok 😁😁😁 ..ha kan dah hilang cakap org putih sis.. hahaha.. Doakan urusan sis dipermudahkan yee.. Tq.. Have a wonderful day! ❀❀❀ #sayajualmakaronibakar
#makaronibakar
#makaronibakarsedap
#bakedpasta
#cheesybakedmacaroni
#makaronicheese
#menukenduri
#menujamuan
#menubirthdayparty
#birthdaygoodies
#bazarpaknil
#bazaronline
#malaysia
#fooddelivery
#foodvendor
#foodhunting
#fooddeliverykl
#fooddeliverybangsar
#fooddeliverysubang
#fooddeliveryputrajaya
#fooddeliveryklangvalley
#fooddeliverybukitkiara
#fooddeliverykotadamansara
#fooddeliveryshahalam
#fooddeliverypetalingjaya
#fooddeliverykelanajaya
#KotaDamansara
#instafood
#deliciousfood
#foodporn

Most Popular Instagram Hashtags