#menu

MOST RECENT

Tahukah kamu? (Saya orang bukan tahu 😋) hehe.. tahukah kamu kalau @salmonhucom gak cuma jual salmon? Mimin juga ada unagi dan teman2nya lho boleh dilihat di story highlight. Mimin juga baru tahu kalau unagi kayaknya seru juga dicampur udon kayak fotonya @eatomofoodco ini yumm!

КОКОСОВЫЙ ЧИА-ПУДИНГ
‾‾‾‾‾‾
Потребуется:
✦ 1 стак. кокосового молока
✦ 1/3 стак. семян чиа
✦ 1 очень спелый банан
✦ половина манго (абрикосы или персики)

Приготовление:
1. Взбить кокосовое молоко с бананом.
2. Добавить семена чиа и оставить на ночь или до загустения.
3. Манго очистить и нарезать на кубики. Перемешать с пудингом и украсить при подаче.
🌿
Подписывайся😊и узнаешь много полезного и вкусного @ppstav)
🌿
#rosemary26_рецепты

Guess!
.
What I will make with this ingredients?
.
(^_^)
.
#guess #guesswhat #menu #i #will #make

Votre #logo & carte visite en 48h ?
Votre #menu, #brochure ou catalogue en 3 jours ?
Un #Community #Management sur mesure avec des posts #sponsorisés ?
Demandez votre devis ou des conseils en nous contactant dès maintenant.
Tél. : 67156363 / 63104272 contact@2atsolutions.com
www.2atsolutions.com

Di kala semua orang naik 3-5kg dek mengunjung ke rumah terbuka, akak ni lain mcm pulak 😱
.
Serius tak sangka umur 47 pun boleh turun berat dengan makan nasi setiap hari, tanpa senaman yg mencabut lutut! .
Nak panggil makcik pun serba salah sebab tengok energy akak ni, kalah budak muda umur 20an 😭😭😭
.
Coach nak bongkar rahsia mcm mana akak ni bole turun 20kg 🔥🔥🔥
.
Sape nak, sila komen “SAYA NAK” 🙋‍♀🙋‍♂di ruang komen
.
Cukup 10 org komen, coach bongkarkan rahsianya 😍😍😍
.
#jomkurus #nakkurus #openhouse #raya #nasi #senaman #fit #kurus #turunberat #makan #bajuraya #jk1m #loseweight #weightloss #langsing #diet #menu #senaman
#telukintan #coachkurus #tambun #ulukinta #ipoh #kurus #slim #tips #tipsdiet #tipscantik #tips4life #tipskurus

Hi WARGA SELANGOR !
Majlis kenduri kendara dah tak lama lagi?
What ⁉️
MASIH TIADA AISKRIM UNTUK MAJLIS NANTI?
Tak boleh dibiarkan !! Meh order aiskrim dengan kami ‼️
In shaa Allah, gerenti SEDAP, GEBU, LEMBUT DAN MELELEHHHHH 💯

Takkan nak biar je majlis anda tiada sesuatu yang boleh sejukkan tekak tetamu anda kan?
Apa lagi? Tekan je link bawah ni 👇🏻 Jom BOOKED TARIKH ANDA harini 💞
http://wasap.my/+60172821404
http://wasap.my/+60123311156

Jangan lupa SHARE SHARE SHARE ! ❤️❤️ #terimakasih #aiskrim #icecream #kenduri #kendurikahwin #klang #shahalam #rawang #selangor #kateringaiskrim #aiskrimputaq #katering  #aiskrimmalaysia #aiskrimmurah #aiskrimkahwin #aiskrimkenduri #hariraya #assalamualaikum #catering #majlis #percuma #menu #rm1 #halal #promosi #nikah #tunang #kek #aqiqah #akikah

Udah siap makan siangkan guys?

Kuy merapat ke @warungmevvah_bogor , lokasinya strategis pas banget di pusat kuliner Bogor.

Nyesel loh kalau ga ke @warungmevvah_bogor !

__
WARUNG MEVVAH
📍 Jl. Pandu Raya No. 69, Tegal Gundil, Bogor Utara
⌚ 11.00 - 23.00
📱 @warungmevvah_bogor (Instagram)
💰 IDR 6.000 - IDR 41.500 (Food) | IDR 5.000 - IDR 25.000 (Beverages)
__

#wisatakulinerbogor #kulinerbogor #bogoreatery #caffeebogor #foodsporn #instafood #lunch #dinner #indonesianfood #menu #saltedegg #indomie #indomiemozarella #cheese #moza #mozarella

🖐🏻Coucou les inst'amis !
.
Me voilà de retour, je préférais laisser passer cette fièvre footbalistique ⚽qui me dépasse avant de retourner sur les réseaux lol
.
Oui je fais parti de la #teamrabatjoie 😋
.
Alors en ce lundi 16 juillet le constat est grave. Je n'arrive pas à perdre de poids 😭 malgré le sport🏋🏻 et une alimentation🥗 équilibrée avec quelques écarts, certes, mais tellement moins qu'avant...
.
Alors je vais essayer le #soniabodymenu de @soniatlevfitness et on verra bien à la fin de la semaine lol
.
En tout cas je vous en donnerai des nouvelles 📰
.
Sinon je n'ai rien dormi, des mamans 🤰🏻 qui ont des bébés👶🏻 qui se fracassant le crâne contre leur lit🛏️ en dormant ou je suis la seule ? 😴
.
Allez, malgré mes 4h à tout cassé, je ne lâche rien et je vais faire ma séance de #moncahierhiit de @fitbyclem semaine 3 ! Les choses se corssent il paraît 💪🏻
.
Et vous quoi de prévu aujourd'hui ?
.
.
#mumlife #fitmum #mamanfit #moncahierhiit #fitbyclem #soniatlev #menu
#alimentation #bebe #dodo #jaifaim

Gak terasa ya udah jumpa senin lagi. Tapi jangan males ya untuk beraktivitas.

Jangan lupa singgah ke coffee shop kita di jalan Avros. Makan siang sambil menikmati suasana di avros park dengan minum vanilla fraveo.

#lunch #menu #coffeeshop #senin #wisatamedan #wisatafavorite #wisatakota #medanwisata #medanpunyataman #avrospark

Most Popular Instagram Hashtags