#mensiveperfume

MOST RECENT

MENSIVE HAIR TONIC
.
guys korang ada masalah rambut gugur?rambut dah nak botak tengah? stress sekali sikat rambut bnyk yang tercabut?muda2 dah botak tengah?stress dibahan member rambut makin nipis?
.
ni haaaa hair tonic ubat rambut gugur dan pelebat rambut. .
semua masalah di atas dapat diatasi dengan mudah,kesan seawal 3 minggu guys dengan pemakaian secara konsisten.
.
so tunggu apa lagi? grab yours now,harga senyum2 ni guys kita kasi.
.
Untuk sebarang pertanyaan atau order,boleh
tekan link di bio saya untuk direct whatsapp,dm pun boleh
.
#mensive #mensivehairtonic #ubatrambutgugur #mensivepomade #mensivebeardoil #minyakjambang #mensivebeardbar #mensiveshampoo #mensiveperfume #mensivebodysoap #businessonline #local #kkcityonlineshop #ranau #localbusiness #supportlocalbusiness #barangmurahmalaysia #barangpremium

Morning guys
.
Pilihan product premium anda!
Pilih2 jangan tak pilih ๐Ÿ˜.
.
Untuk sebarang pertanyaa/order boleh direct whatsapp sy dengan menekan link d bio sy ya. Senang kan? Tidak susah suda mau save nombor ๐Ÿ˜Š.
.
So? Jom bermensive guys! .
#mensive #businessonline #localbusiness #mensivehairtonic #mensivepomade #mensivebeardoil #mensivebeardbar #mensivebodysoap #mensiveperfume #mensiveshampoo #ubatrambutgugur #minyakjambang #kkcity #ranausabah #supportlocal #localbusiness #hargamurah #barangpremium

Thanks support sis cantik @amely_mel98 .
Customer happy,kita happy ๐Ÿ˜Š
.
Sis ni sudah dpt perfume,anda bila lagi?
So,guys grab yours now! stock semakin surut,siapa cepat dia duluan dpt.
.
Click the link on my bio to direct whatsapp me,tq
.
#meroket#perfume#mensive#mensiveperfume#mensivehairtonic#mensivepomade#mensivebeardbar#mensivebeardoil #mensiveshampoo #mensivebodysoap #kkcity #ranausabah #localbusiness #supportlocal #hargamurah#barangmurah#malaysia

Combo perfume + pomade berlepas ke semporna by bas ekspress.
.
Hantar guna bas pun kita layan guys.
.
Thanks to abg hensemboy @izatshazwan support bisnes kita ๐Ÿ˜
.
#mensive #mensivepomade #mensiveperfume

.
MENSIVE PERFUME
.
guys ni la mensive perfume yang baru dibawa masuk tu.
.
so? apa yg best mensive perfume ni?berbaloi ka kalau beli? wangi tahan lama ka?
.
haaaaa sini abg mensive mau kasitau,jangan risau harga memang berpatutan guys,murah..dlm satu set perfume ada 8 botol,wangian yang berbeza ya..lagi apa yg best? wangian tahan lamaaa guys,sebab apa? perfume ni EDP ya bukan EDT.
.
so? apa tunggu lagi guys? grab yours now! sebab stock sudah semakin berkurangan.
.
for fast respond,contact my no.0109561069 or direct dm me
.
C.o.d kk/ranau(jika kena pada tempat)
Pos (kita layan seluruh malaysia)
.
#mensive#mensivepomade
#mensiveperfume
#mensivebeardoil #mensivehairtonic #mensivebeardbar #mensiveshampoo #mensivebodysoap #mensgroomingproducts #localbusiness #supportlocal #kkcity #ranausabah #barangmurah #minyakjambang #ubatrambutgugur

.
TESTIMONI CUSTOMER
.
Bukan saya yg kata,customer yang kata pomade mensive setanding pomade import (suavecito).
Customer puas hati,kita pun happy.๐Ÿ˜Š
.
So guys,apa tunggu lagi,jom dapatkan pomade mensive !! Murah dan setanding pomade import .
.
Direct dm or whatsapp sy di no. 0109561069
.
#meroket#testimonipomade
#localbusiness #supportlocal #kkcity #ranausabah #hargasenyumsenyum #mensive #mensivepomade #mensivehairtonic #mensivebeardoil #mensivebeardbar #mensiveshampoo #mensivebodysoap #mensiveperfume #pomademurah #ubatrambutgugur #minyakjambang

Hai guys ! Support2 member lu @luqmanalhakim.h
More info do contact him
ok guys stock mensive suda sampai,jadi tunggu apa lagi??grab yours now!
.
kita kasi harga senyum2 punya.
sy cover bahagian kk/ranau,so cepat2 order ya manatau boleh c.o.d kan.
.
untuk pertanyaan lanjut/order boleh direct contact no.saya 0109561069
.
#mensive #mensivepomade #mensivehairtonic#mensivebeardoil #mensivebeardbar
#mensiveshampoo #mensivebodysoap #mensiveperfume
#minyakjambang #ubatrambutgugur #ranausabah #kkcity #supportlocal #localbusiness

ok guys stock mensive suda sampai,jadi tunggu apa lagi??grab yours now!
.
kita kasi harga senyum2 punya.
sy cover bahagian kk/ranau,so cepat2 order ya manatau boleh c.o.d kan.
.
untuk pertanyaan lanjut/order boleh direct contact no.saya 0109561069
@luqmanalhakim.h
.
#mensive #mensivepomade #mensivehairtonic#mensivebeardoil #mensivebeardbar
#mensiveshampoo #mensivebodysoap #mensiveperfume
#minyakjambang #ubatrambutgugur #ranausabah #kkcity #supportlocal #localbusiness

Assalamualaikum dan selamat pagi abang2 kakak2 yg comel dan hensemboy d luar sna
.
Ok sempena bulan ramadhan ni,kita buat sale best pnya tau,harga pun senyum2 juga dikasi k, so jangan malu jangan segan jika berminat dgn produk mensive direct dm/whatsapp sy ya
.
Selamat berpuasa bagi yang muslim ๐Ÿ˜Š
.
Contact me 0109561069 for more information
.
#meroket#hargamurah#promosihebat#hargasenyumsenyum#supportlocal#localbusiness
#orangkita #cashondelivery #ranausabah #kkcity #mensive #mensivehairtonic #mensivepomade #mensivebeardoil #mensivebodysoap #mensiveshampoo #mensiveperfume #mensivebeardbar #ubatrambutgugur #minyakjambang

Swipe for more photos
.
Ok guys,ni la smua produk mensive yg saya jual.
So klau ada yg berminat,jangan malu jangan segan whatsapp/dm saya terus ya.
.
C.o.d ranau/kk .(jika kena pada lokasi)
Pos (seluruh malaysia kita layan)
.
Contact me direct 0109561069
.
#mensivehairtonic #mensivepomade #mensivebeardoil #mensiveshampoo #mensivebodysoap #mensivebeardbar #mensiveperfume #mensive #localbusiness #supportlocal #ranausabah #kkcity #ubatrambutgugur #minyakjambang

Come on guys...support member .. #Repost @luqmanalhakim.h (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Ok guys stock mensive suda smpai,jadi tunggu apa lagi? Grab yours now!
.
Kita kasi harga senyum2 punya.
Sy cover bahagian kk/ranau,so cpt2 order ya manatau boleh c.o.d kan
.
Untuk pertanyaa lanjut/order boleh direct contact no.saya 0109561069
.
#mensive#localbusiness#ranausabah
#kkcity #mensivepomade#supportlocal #ubatrambutgugur #minyakjambang #mensivebeardoil #mensiveperfume #mensiveshampoo #mensivebeardbar #mensivehairtonic #mensivebodysoap

#Repost @luqmanalhakim.h with @get_repost
ใƒปใƒปใƒป
Ok guys stock mensive suda smpai,jadi tunggu apa lagi? Grab yours now!
.
Kita kasi harga senyum2 punya.
Sy cover bahagian kk/ranau,so cpt2 order ya manatau boleh c.o.d kan
.
Untuk pertanyaa lanjut/order boleh direct contact no.saya 0109561069
.
#mensive#localbusiness#ranausabah
#kkcity #mensivepomade#supportlocal #ubatrambutgugur #minyakjambang #mensivebeardoil #mensiveperfume #mensiveshampoo #mensivebeardbar #mensivehairtonic #mensivebodysoap

Ok guys stock mensive suda smpai,jadi tunggu apa lagi? Grab yours now!
.
Kita kasi harga senyum2 punya.
Sy cover bahagian kk/ranau,so cpt2 order ya manatau boleh c.o.d kan
.
Untuk pertanyaa lanjut/order boleh direct contact no.saya 0109561069
.
#mensive#localbusiness#ranausabah
#kkcity #mensivepomade#supportlocal #ubatrambutgugur #minyakjambang #mensivebeardoil #mensiveperfume #mensiveshampoo #mensivebeardbar #mensivehairtonic #mensivebodysoap

'Jangan takut untuk jatuh,jangan juga pernah takut untuk dikritik,kerna kritikan bisa membuatmu berjaya dan bangkit dari kesilapan'.
.
Ok,abang Mensive sudah lama cuti,and now in sha allah mau buat comeback,so stay tuned guys,tunggu produk apa lgi mau dibawa masuk.
.
#katakatasemangatku #berdagang #mensive #localbusiness #supportlocal #mensivepomade #mensivebeardoil #mensiveperfume #mensivebodysoap #mensivemalaysia #mensiveshampoo #mensivehairtonic #mensivebearbar
#kkcity #ranausabah #kotakinabalu #jangankecamsaya

Salam Sejahtera. Saya Shah, dari Team MENSIVE Exclusive & MENSIVE N9 ๐Ÿ˜
.
โ€‹Ikhlasโ€‹ โ€‹buatโ€‹ โ€‹seluruh rakyat Malaysia โ€‹sertaโ€‹ โ€‹semuaโ€‹ โ€‹paraโ€‹ โ€‹sahabat...โ€‹
.
Sayaโ€‹โ€‹ โ€‹mengucapkanโ€‹ *โ€‹Selamatโ€‹ โ€‹Menyambut Bulan Ramadhan Al-Mubarakโ€‹โ€‹* kepada anda semua walau dimana jua anda berada.
.
Semoga kita dapat sama-sama menghargai nikmat masa yang masih sudi dipinjamkan oleh-Nya.
.
Ceriakan hari anda dengan pelbagai produk Mensive yang Berkualiti Tinggi yang mampu menawan hati seisi keluarga dan para sahabat.โ€‹โ€‹โ€‹
.
๐ŸŽŠ PROMOSI RAMADHAN
.
โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹Dapatkannya segera selagi stok masih ada ๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿป
.
#mensive #MensiveExclusiveMalaysia #pomademarketplace #bundlemalaya #bundlemalaysia #beardnation #pomade #noshavelife #men #gentlemen #pompadour #azrelismail #azrelnizers #perfume
#mensivepomade #mensivebeardoil #mensivehairtonic #mensiveperfume #mensivefacialbar #mensivebodysoap #mensiveshampoo #mbo #malayabeardoil #moustache #barber #barbershop #rambutgugur #shampoo #syampu

Assalamualaikum & selamat sejahtera..temui saya di pasar pagi Stadium Paroi pagi ni dari pukul 8.00am hingga 12.00pm..boleh jumpa saya disini jika anda ingin dapatkan produk2 Mensive. ๐Ÿ˜„
.
Call / Whatsapp / Telegram / SMS sekarang untuk dapatkan harga promosi!
012-3442861
012-3442861
012-3442861
.
Saya agen kawasan Senawang. Boleh COD di ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
1) Senawang
2) Seremban
3) Seremban 2
4) Paroi
5) Sikamat
6) TTJ
7) Sungai Gadut
8) Rasah
9) Ulu Bendul
10) Lain-lain kawasan yang berhampiran
.
POSTAGE juga boleh! Hubungi saya sekarang untuk 'FREE POSTAGE'!๐Ÿ˜Ž
.
Terima Kasih kerana support produk Mensive ๐Ÿ˜„
.
#mensive #MensiveExclusiveMalaysia #pomademarketplace #bundlemalaya #bundlemalaysia #beardnation #pomade #noshavelife #men #gentlemen #pompadour #azrelismail #azrelnizers #perfume
#mensivepomade #mensivebeardoil #mensivehairtonic #mensiveperfume #mensivefacialbar #mensivebodysoap #mensiveshampoo #mbo #malayabeardoil #moustache #barber #barbershop #rambutgugur #shampoo #syampu

Assalamualaikum & selamat sejahtera..temui saya di pasar pagi Stadium Paroi pagi ni dari pukul 8.00am hingga 12.00pm..boleh jumpa saya disini jika anda ingin dapatkan produk2 Mensive. ๐Ÿ˜„
.
Call / Whatsapp / Telegram / SMS sekarang untuk dapatkan harga promosi!
012-3442861
012-3442861
012-3442861
.
Saya agen kawasan Senawang. Boleh COD di ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
1) Senawang
2) Seremban
3) Seremban 2
4) Paroi
5) Sikamat
6) TTJ
7) Sungai Gadut
8) Rasah
9) Ulu Bendul
10) Lain-lain kawasan yang berhampiran
.
POSTAGE juga boleh! Hubungi saya sekarang untuk 'FREE POSTAGE'!๐Ÿ˜Ž
.
Terima Kasih kerana support produk Mensive ๐Ÿ˜„
.
#mensive #MensiveExclusiveMalaysia #pomademarketplace #bundlemalaya #bundlemalaysia #beardnation #pomade #noshavelife #men #gentlemen #pompadour #azrelismail #azrelnizers #perfume
#mensivepomade #mensivebeardoil #mensivehairtonic #mensiveperfume #mensivefacialbar #mensivebodysoap #mensiveshampoo #mbo #malayabeardoil #moustache #barber #barbershop #rambutgugur #shampoo #syampu

Assalamualaikum & selamat sejahtera..temui saya di pasar pagi Stadium Paroi pagi ni dari pukul 8.00am hingga 12.00pm..boleh jumpa saya disini jika anda ingin dapatkan produk2 Mensive. ๐Ÿ˜„
.
Call / Whatsapp / Telegram / SMS sekarang untuk dapatkan harga promosi!
012-3442861
012-3442861
012-3442861
.
Saya agen kawasan Senawang. Boleh COD di ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
1) Senawang
2) Seremban
3) Seremban 2
4) Paroi
5) Sikamat
6) TTJ
7) Sungai Gadut
8) Rasah
9) Ulu Bendul
10) Lain-lain kawasan yang berhampiran
.
POSTAGE juga boleh! Hubungi saya sekarang untuk 'FREE POSTAGE'!๐Ÿ˜Ž
.
Terima Kasih kerana support produk Mensive ๐Ÿ˜„
.
#mensive #MensiveExclusiveMalaysia #pomademarketplace #bundlemalaya #bundlemalaysia #beardnation #pomade #noshavelife #men #gentlemen #pompadour #azrelismail #azrelnizers #perfume
#mensivepomade #mensivebeardoil #mensivehairtonic #mensiveperfume #mensivefacialbar #mensivebodysoap #mensiveshampoo #mbo #malayabeardoil #moustache #barber #barbershop #rambutgugur #shampoo #syampu

Assalamualaikum & selamat sejahtera..temui saya di pasar pagi Stadium Paroi pagi ni dari pukul 8.00am hingga 12.00pm..boleh jumpa saya disini jika anda ingin dapatkan produk2 Mensive. ๐Ÿ˜„
.
Call / Whatsapp / Telegram / SMS sekarang untuk dapatkan harga promosi!
012-3442861
012-3442861
012-3442861
.
Saya agen kawasan Senawang. Boleh COD di ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
1) Senawang
2) Seremban
3) Seremban 2
4) Paroi
5) Sikamat
6) TTJ
7) Sungai Gadut
8) Rasah
9) Ulu Bendul
10) Lain-lain kawasan yang berhampiran
.
POSTAGE juga boleh! Hubungi saya sekarang untuk 'FREE POSTAGE'!๐Ÿ˜Ž
.
Terima Kasih kerana support produk Mensive ๐Ÿ˜„
.
#mensive #MensiveExclusiveMalaysia #pomademarketplace #bundlemalaya #bundlemalaysia #beardnation #pomade #noshavelife #men #gentlemen #pompadour #azrelismail #azrelnizers #perfume
#mensivepomade #mensivebeardoil #mensivehairtonic #mensiveperfume #mensivefacialbar #mensivebodysoap #mensiveshampoo #mbo #malayabeardoil #moustache #barber #barbershop #rambutgugur #shampoo #syampu

Assalamualaikum & selamat sejahtera..temui saya di pasar pagi Stadium Paroi pagi ni dari pukul 8.00am hingga 12.00pm..boleh jumpa saya disini jika anda ingin dapatkan produk2 Mensive. ๐Ÿ˜„
.
Call / Whatsapp / Telegram / SMS sekarang untuk dapatkan harga promosi!
012-3442861
012-3442861
012-3442861
.
Saya agen kawasan Senawang. Boleh COD di ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
1) Senawang
2) Seremban
3) Seremban 2
4) Paroi
5) Sikamat
6) TTJ
7) Sungai Gadut
8) Rasah
9) Ulu Bendul
10) Lain-lain kawasan yang berhampiran
.
POSTAGE juga boleh! Hubungi saya sekarang untuk 'FREE POSTAGE'!๐Ÿ˜Ž
.
Terima Kasih kerana support produk Mensive ๐Ÿ˜„
.
#mensive #MensiveExclusiveMalaysia #pomademarketplace #bundlemalaya #bundlemalaysia #beardnation #pomade #noshavelife #men #gentlemen #pompadour #azrelismail #azrelnizers #perfume
#mensivepomade #mensivebeardoil #mensivehairtonic #mensiveperfume #mensivefacialbar #mensivebodysoap #mensiveshampoo #mbo #malayabeardoil #moustache #barber #barbershop #rambutgugur #shampoo #syampu

Most Popular Instagram Hashtags