#menjanaincome

196 posts

TOP POSTS

Part 1...Alhamduillah...semakin ramai orang nak berniaga dengan product yang bagus,dan sistem yang bagus,tengok ini..kami dah ada stokis baru dari terengganung....memang terbaik,abg kandung dia,support adik nya,berniaga dengan product yang bagus dan berkualiti..semakin hari,semakin ramai mereka di luar sana nak menjadi stokis dan agent di bawah Nur Sajat Team....
Keuntungan berlipat kali ganda,dan hanya berniaga di rumah,income ribu riban uols!!!!
Mengalahkan orang kerja yang ada master gitew不不不不不不不不不
So ini sajat nak memperkenalkan stokis baru kami..
STOKIS ZON KUALA NERUS TERENGGANU
Nama : Marina (Nana)
IG : @nursajatstokis_terengganu
IG : @nursajatstokis_terengganu
IG : @nursajatstokis_terengganu
IG : @nursajatstokis_terengganu
FB : Nursajatstokis Terengganu
Tel : 016-9419401

So tunggu apa lagi,kepada nak jadi agent2 atau dropship,belah terengganung,jom kita ikut leader kita ini....menjana income tiada batasan gitew
Apa apa pun... jangan mengata uols歹歹歹歹
#stokisbaru #terengganung #menjanaincome #keluargabaru #nursajat02

-
-
-Alhamdullilah settle semua order untuk hari ini . - (BUKUN BERTUJUAN UTK RIAK BACA SEBELUM KECAM)
-
Pada siapa2 yg join my team BeautyByZa can what's app me or any of my stokist - -jom kita menjana income, Dgn men jual product beauty by ZA harga sangat mampu milik selamat digunakan tanpa bahan kimia. -
- -STOKIS AGENTS DROPSHIP ! Jom join
-
-akak2 yg housewife Kat rumah kalau boring Boleh la buat ni part time , janda2 cam saya ni ke yg nk buat extra pocket money. Come come my team n I will help u . 0176999866 -
-
-saya sendiri start dgn modal RM300 aje slowly2 dgn izin Allah makin naik makin naik n dapat pulak team yg sangat berkerjasama so disini I Nk share business I ni dgn u guys also . #menjanapendapatanpasif #menjanaincome
-
-
-also macam2 benefits my stokist @siarabellacomel siap akan hadiahkan Cincin emas 916 lagi for top sales agent tau !

rehat dan meluangkan masa dgn ank2 slepas seharian menimba ilmu.. kursus sehari ini memberi byk manfaat dan dpt kenalan2 baru ..ilmu pn makin bertambah..Alhamdulillah
#kursuseusahawan #kursusbisnesonline
#menjanaincome
#izahoven
#projekbiskutraya

Waahh..manyakk syokkk!! Orang laki pun dah mula seghonokk buat duit dengan #WD kome wehh. Masih ingat lagi pada abg sado kita nie.?!!dulu hanya sebagai pengguna sahaja,tapi kini dah jadi pengedar dn pengguna tegar WD

Nmpk tu bukan kaum wanita sahaja boleh jadi pengedar WD tauuu !!! Kini kaum Adam pun dh mula yakin utk menjadi sebahagian daripada penggedar WD .. Apa lagi jom sama2 lakukan .. WD MEMANG TERBAIK 手手 梗強ejaka2 pun mau kulit bersih bebas jerawat tau....梗 1unit RM95 anda layak join satu nama CABUTAN BERTUAH
Lagi banyak beli lagi cerah peluang menang !
mehh dekatt ...

pm @
whatsaap mama neh.... 0199040031
0199040031

#StokisAdleesyaBeauty
#pengedardiperlukan
#menjanaincome
#wdterbaik

Assalamualaikum :)
Salam Jumaat Penghulu Hari
Selamat Pagi.
Selamat Menjemput Rezeki.
Syukur..Alhamdulillah, kita masih diberi nikmat bernafas hari ini, nikmat kesihatan.

Semoga hari ini lebih baik dari semalam.
Andai jatuh, bangun lah berdiri
Andai kalah, Cuba lah lagi
Andai gagal, ikhtiar dan usaha lah lagi.

#SedekahJumaat
#TualaWanitaTerbaik
#MenjanaIncome

@Regrann from @nursajatstokis_terengganu - #Repost @nursajat02 with @repostapp
颯颯
Part2..Alhamduillah...semakin ramai orang nak berniaga dengan product yang bagus,dan sistem yang bagus,tengok ini..kami dah ada stokis baru dari terengganung....memang terbaik,abg kandung dia,support adik nya,berniaga dengan product yang bagus dan berkualiti..semakin hari,semakin ramai mereka di luar sana nak menjadi stokis dan agent di bawah Nur Sajat Team....
Keuntungan berlipat kali ganda,dan hanya berniaga di rumah,income ribu riban uols!!!!
Mengalahkan orang kerja yang ada master gitew不不不不不不不不不
So ini sajat nak memperkenalkan stokis baru kami..
STOKIS ZON KUALA NERUS TERENGGANU
Nama : Marina (Nana)
IG : @nursajatstokis_terengganu
IG : @nursajatstokis_terengganu
IG : @nursajatstokis_terengganu
IG : @nursajatstokis_terengganu
FB : Nursajatstokis Terengganu
Tel : 016-9419401

So tunggu apa lagi,kepada nak jadi agent2 atau dropship,belah terengganung,jom kita ikut leader kita ini....menjana income tiada batasan gitew
Apa apa pun... jangan mengata uols歹歹歹歹
#stokisbaru #terengganu #menjanaincome #keluargabaru #nursajat02

Waahh..manyakk syokkk!! Orang laki pun dah mula seghonokk buat duit dengan #WD kome wehh. Masih ingat lagi pada abg sado kita nie.?!!dulu hanya sebagai pengguna sahaja,tapi kini dah jadi pengedar dn pengguna tegar WD

Nmpk tu bukan kaum wanita sahaja boleh jadi pengedar WD tauuu !!! Kini kaum Adam pun dh mula yakin utk menjadi sebahagian daripada penggedar WD .. Apa lagi jom sama2 lakukan .. WD MEMANG TERBAIK 手手 1unit RM95 anda layak join satu nama CABUTAN BERTUAH
Lagi banyak beli lagi cerah peluang menang !

Ajomm Wassap 013 464 0959

#StokisAdleesyaBeauty
#pengedardiperlukan
#menjanaincome
#wdterbaik

Kerja online jer dari rumah tapi boleh dpt minimum sehari rm120 hingga maksimum rm815. Tu baru sehari.ckalau sebulan?
Berminat??? boleh ws saya/ tinggalkan number anda
#bukanmoneygame #trdfast7 #menjanaincome #bob2e #incomelumayan

Sempena birthday CEO kita pada hari esok... ada promosi istimewa sesiapa boleh register untuk menjadi dealer dengan harga serendah rm50 seumur hidup... apa yang best lagi dapat percuma sabun Bubbles Cun 100% organic lagi....
Keistimewaan dealer ni boleh menjana Keuntungan sehingga 30% bagi semua product GSN BEAUTY.... best kan !!!! Mudah sahaja nak menjadi dealer... tapi kena grab dlm masa 1 bulan ni bermula pada 16hb march sehingga 16hb april 2017.....
Jika ada yang berminat boleh pm saya di 01128857121
#GSNBEAUTY #Menjanaincome #agentwanted #Loveyourskin #happybirthday

MOST RECENT

Gunakanlah skincare yang ader ISO, Extract bunga Sakura dari Jepun setelah 12 tahun research dan boleh claim dengan customer service andai kata terjadi apa2 pada kulit anda selepas facial dengan saya.

Hubungi / Whatsapp : 017-4993643 / 013 - 883 1781

#sayanakcantikdansihat #sayanakcantik #beautycartel #beauty #facial #menjanaincome #UPII #nofilterneeded #facials

rehat dan meluangkan masa dgn ank2 slepas seharian menimba ilmu.. kursus sehari ini memberi byk manfaat dan dpt kenalan2 baru ..ilmu pn makin bertambah..Alhamdulillah
#kursuseusahawan #kursusbisnesonline
#menjanaincome
#izahoven
#projekbiskutraya

[ REZEKI YG TAK DI SANGKA ]

Antara bentuk rezeki yg TAK disangka tapi boleh di buat ialah.Bagi makan kepada makhluk tak berdosa

Cth: beli makanan kucing. Letak dlm mangkuk. Letak tepi bangunan utk kucing liar makan.
..
Kita takkan dpt sangka berapa besar rezeki kita nak masuk selepas itu

Dan paling tak disangka ialah kalo kita makan makanan kucing itu sekali

Betol2 tak sangka. Nak jadi agent CelebrityLass?
Whatsapp saye.. Fast action fast result
.
whatsapp kod [ejencl] ke
018 2584829
whatsapp kod [ejencl] ke
018 2584829
whatsapp kod [ejencl] ke
018 2584829
.
#ClteamAza #celebritylass
#clgoactiv #peluhpunwangi #MasterOdourless #menjanaincome #cikserbatahu #MisiCL2017 #ProjekRaya

ΛURRAYSA COLLAGEN SOAP

Sejenis sabun yang dirumus khas 100% menggunakan bahan asli dan bebas bahan kimia yang merbahaya pada kulit.Bukan sahaja sesuai untuk wanita ,malah digalakkan juga untuk kaum lelaki dan sangat selamat untuk baby dan ibu hamil. Diadun dari bahan terbaik pure marine collagen
extra virgin oil
susu kambing
glycerin
dan herba herba terpilih dan diyakini

ANTARA FUNGSI DAN KEBAIKAN SABUN
merawat jerawat
merawat jeragat
merawat kulit berminyak
memudarkan parut
mencerahkan kulit wajah
mengecilkan liang pori pada wajah
membuang sel sel kulit mati
melembapkan kulit muka
memperbaiki struktur kulit muka dari dalam
mengurangkan whitehvead dan blackhead
merawat eczema,gatal ,kurap dan pelbagai penyakit kulit.

CARA PENGGUNAAN 助ntuk kulit berminyak dan berjerawat
Cuci selama 3minit n Bilas 助ntuk kulit normal
Cuci 1minit n Bilas 助ntuk kulit kering
Cuci kurang 1minit n Bilas 助ntuk kulit berjeragat gosok n cuci Cuci 3minit dan bilas Boleh tahan anggaran 1-3 bulan ikut kegunaan

No KKM
NOT140801534K
.
Berminat?whatsapp terus 梗 013-4787563

#nurraysabeauty #Nurraysa #berseriseri #produkhalal #produkmuslim #mesrawudhuk #mesrasolat #menjanaincome #bersihtanpacela #100%produkmuslim #suamikupalingsweet #aurapositif #senyumselalu #syukurselalu #viral #instafamous #tijmkb #terapiinstagram #pasirmas #kelantan #kotabharu #dropshipdiperlukan

ΛURRAYSA COLLAGEN SOAP

Sejenis sabun yang dirumus khas 100% menggunakan bahan asli dan bebas bahan kimia yang merbahaya pada kulit.Bukan sahaja sesuai untuk wanita ,malah digalakkan juga untuk kaum lelaki dan sangat selamat untuk baby dan ibu hamil. Diadun dari bahan terbaik pure marine collagen
extra virgin oil
susu kambing
glycerin
dan herba herba terpilih dan diyakini

ANTARA FUNGSI DAN KEBAIKAN SABUN
merawat jerawat
merawat jeragat
merawat kulit berminyak
memudarkan parut
mencerahkan kulit wajah
mengecilkan liang pori pada wajah
membuang sel sel kulit mati
melembapkan kulit muka
memperbaiki struktur kulit muka dari dalam
mengurangkan whitehvead dan blackhead
merawat eczema,gatal ,kurap dan pelbagai penyakit kulit.

CARA PENGGUNAAN 助ntuk kulit berminyak dan berjerawat
Cuci selama 3minit n Bilas 助ntuk kulit normal
Cuci 1minit n Bilas 助ntuk kulit kering
Cuci kurang 1minit n Bilas 助ntuk kulit berjeragat gosok n cuci Cuci 3minit dan bilas Boleh tahan anggaran 1-3 bulan ikut kegunaan

No KKM
NOT140801534K
.
Nak cuba hari ini?? #nurraysa #nurraysabeauty #collagensoap #sabunajaib #bersihtanpacela #cantik #kulitgebu #bersih #kelantan #agennurraysakelantan #pasirmas #kotabharu #tanahmerah #codpasirmas #suamikupalingsweet #terapiinstagram #tijmkb #instafamous #viral #dropshipdiperlukan #menjanaincome

Gadis-gadis gorgeous... kalian rasa baju ini sesuai untuk occasion apa?
A) Dinner
B) Fashion show
C) Dua2 di atas

Berminat? Boleh whatssup nombor ini:
0138539583
#usahawanupsi #menjanaincome #bepositive #bazarpaknil #rozitachewan #neelofa #ctdk #bedeslyyu #dllh_hs #teacherisya #kolejupsi #universitipendidikansultanidris #sifufbads #armizan98 #Azizanosman #dsv #aliffsyukriterlajaklaris #nursajat #haniszalikha #annasams

Sempena birthday CEO kita .... ada promosi istimewa sesiapa boleh register untuk menjadi dealer dengan harga serendah rm50 seumur hidup... apa yang best lagi dapat percuma sabun Bubbles Cun 100% organic lagi.... Keistimewaan dealer ni boleh menjana Keuntungan sehingga 30% bagi semua product GSN BEAUTY.... best kan !!!! Mudah sahaja nak menjadi dealer... tapi kena grab dlm masa 1 bulan ni bermula pada 16hb march sehingga 16hb april 2017.....
Jika ada yang berminat boleh pm saya di 0196696976

#bazarpaknil #bazarkecantkanpaknil
#GSNBEAUTY #Menjanaincome #agentwanted #Loveyourskin
#

Sempena birthday CEO kita pada hari esok... ada promosi istimewa sesiapa boleh register untuk menjadi dealer dengan harga serendah rm50 seumur hidup... apa yang best lagi dapat percuma sabun Bubbles Cun 100% organic lagi....
Keistimewaan dealer ni boleh menjana Keuntungan sehingga 30% bagi semua product GSN BEAUTY.... best kan !!!! Mudah sahaja nak menjadi dealer... tapi kena grab dlm masa 1 bulan ni bermula pada 16hb march sehingga 16hb april 2017.....
Jika ada yang berminat boleh pm saya di 01128857121
#GSNBEAUTY #Menjanaincome #agentwanted #Loveyourskin #happybirthday

Fuhhyooo..!!!kachinggg kachinggg orang laki pun dah mula seghonokk buat duit dengan #WD jadi wehh.鳶 Masih ingat lagi dak..abg sado kita nie.???dulu hanya sebagai pengguna sahaja,tapi kini dah jadi pengedar dn pengguna tegar WD

Nampok tu, bukan kaum wanita sahaja boleh jadi pengedar WD tauuu !!! Kini kaum Adam pun dh mula yakin utk menjadi sebahagian daripada penggedar WD .. Apa lagi jom sama2 lakukan .. WD MEMANG TERBAIK 手手 1unit RM95 anda layak join satu nama CABUTAN BERTUAH
Lagi banyak beli lagi cerah peluang menang !

Moh Wassap kita
#0139624976
#PengedarAdleesyaBeauty
#pengedardiperlukan
#menjanaincome
#AdleesyaLuckyDraw

Fuhhyooo..!!!kachinggg kachinggg orang laki pun dah mula seghonokk buat duit dengan #WD jadi wehh.鳶 Masih ingat lagi dak..abg sado kita nie.???dulu hanya sebagai pengguna sahaja,tapi kini dah jadi pengedar dn pengguna tegar WD

Nampok tu, bukan kaum wanita sahaja boleh jadi pengedar WD tauuu !!! Kini kaum Adam pun dh mula yakin utk menjadi sebahagian daripada penggedar WD .. Apa lagi jom sama2 lakukan .. WD MEMANG TERBAIK 手手 1unit RM95 anda layak join satu nama CABUTAN BERTUAH
Lagi banyak beli lagi cerah peluang menang !

Moh kite Wassap hakak
#0176753983
#StokisAdleesyaBeauty
#pengedardiperlukan
#menjanaincome
#AdleesyaLuckyDraw

Fuhhyooo..!!!kachinggg kachinggg orang laki pun dah mula seghonokk buat duit dengan #WD jadi wehh.鳶 Masih ingat lagi dak..abg sado kita nie.???dulu hanya sebagai pengguna sahaja,tapi kini dah jadi pengedar dn pengguna tegar WD

Nampok tu, bukan kaum wanita sahaja boleh jadi pengedar WD tauuu !!! Kini kaum Adam pun dh mula yakin utk menjadi sebahagian daripada penggedar WD .. Apa lagi jom sama2 lakukan .. WD MEMANG TERBAIK 手手 1unit RM95 anda layak join satu nama CABUTAN BERTUAH
Lagi banyak beli lagi cerah peluang menang !

Moh kite Wassap hakak
#0176753983
#StokisAdleesyaBeauty
#pengedardiperlukan
#menjanaincome
#AdleesyaLuckyDraw

Fuhhyooo..!!!kachinggg kachinggg orang laki pun dah mula seghonokk buat duit dengan #WD jadi wehh.鳶 Masih ingat lagi dak..abg sado kita nie.???dulu hanya sebagai pengguna sahaja,tapi kini dah jadi pengedar dn pengguna tegar WD

Nampok tu, bukan kaum wanita sahaja boleh jadi pengedar WD tauuu !!! Kini kaum Adam pun dh mula yakin utk menjadi sebahagian daripada penggedar WD .. Apa lagi jom sama2 lakukan .. WD MEMANG TERBAIK 手手 1unit RM95 anda layak join satu nama CABUTAN BERTUAH
Lagi banyak beli lagi cerah peluang menang !

Moh kite Wassap 010 8374674

#DealerAdleesyaBeauty
#pengedardiperlukan
#menjanaincome
#wdterbaik

Fuhhyooo..!!!kachinggg kachinggg orang laki pun dah mula seghonokk buat duit dengan #WD jadi wehh.鳶 Masih ingat lagi dak..abg sado kita nie.???dulu hanya sebagai pengguna sahaja,tapi kini dah jadi pengedar dn pengguna tegar WD

Nampok tu, bukan kaum wanita sahaja boleh jadi pengedar WD tauuu !!! Kini kaum Adam pun dh mula yakin utk menjadi sebahagian daripada penggedar WD .. Apa lagi jom sama2 lakukan .. WD MEMANG TERBAIK 手手 1unit RM95 anda layak join satu nama CABUTAN BERTUAH
Lagi banyak beli lagi cerah peluang menang !

Moh kite Wassap 013 3159100

#DealerAdleesyaBeauty
#pengedardiperlukan
#menjanaincome
#wdterbaik

Waahh..manyakk syokkk!! Orang laki pun dah mula seghonokk buat duit dengan #WD kome wehh. Masih ingat lagi pada abg sado kita nie.?!!dulu hanya sebagai pengguna sahaja,tapi kini dah jadi pengedar dn pengguna tegar WD

Nmpk tu bukan kaum wanita sahaja boleh jadi pengedar WD tauuu !!! Kini kaum Adam pun dh mula yakin utk menjadi sebahagian daripada penggedar WD .. Apa lagi jom sama2 lakukan .. WD MEMANG TERBAIK 手手 梗強ejaka2 pun mau kulit bersih bebas jerawat tau....梗 1unit RM95 anda layak join satu nama CABUTAN BERTUAH
Lagi banyak beli lagi cerah peluang menang !
mehh dekatt ...

pm @
whatsaap mama neh.... 0199040031
0199040031

#StokisAdleesyaBeauty
#pengedardiperlukan
#menjanaincome
#wdterbaik

Waahh..manyakk syokkk!! Orang laki pun dah mula seghonokk buat duit dengan #WD kome wehh. Masih ingat lagi pada abg sado kita nie.?!!dulu hanya sebagai pengguna sahaja,tapi kini dah jadi pengedar dn pengguna tegar WD

Nmpk tu bukan kaum wanita sahaja boleh jadi pengedar WD tauuu !!! Kini kaum Adam pun dh mula yakin utk menjadi sebahagian daripada penggedar WD .. Apa lagi jom sama2 lakukan .. WD MEMANG TERBAIK 手手 1unit RM95 anda layak join satu nama CABUTAN BERTUAH
Lagi banyak beli lagi cerah peluang menang !

Ajomm Wassap 013 464 0959

#StokisAdleesyaBeauty
#pengedardiperlukan
#menjanaincome
#wdterbaik

Most Popular Instagram Hashtags