#menjanaincome

297 posts

TOP POSTS

Part 1...Alhamduillah...semakin ramai orang nak berniaga dengan product yang bagus,dan sistem yang bagus,tengok ini..kami dah ada stokis baru dari terengganung....memang terbaik,abg kandung dia,support adik nya,berniaga dengan product yang bagus dan berkualiti..semakin hari,semakin ramai mereka di luar sana nak menjadi stokis dan agent di bawah Nur Sajat Team....
Keuntungan berlipat kali ganda,dan hanya berniaga di rumah,income ribu riban uols!!!!
Mengalahkan orang kerja yang ada master gitew不不不不不不不不不
So ini sajat nak memperkenalkan stokis baru kami..
STOKIS ZON KUALA NERUS TERENGGANU
Nama : Marina (Nana)
IG : @nursajatstokis_terengganu
IG : @nursajatstokis_terengganu
IG : @nursajatstokis_terengganu
IG : @nursajatstokis_terengganu
FB : Nursajatstokis Terengganu
Tel : 016-9419401

So tunggu apa lagi,kepada nak jadi agent2 atau dropship,belah terengganung,jom kita ikut leader kita ini....menjana income tiada batasan gitew
Apa apa pun... jangan mengata uols歹歹歹歹
#stokisbaru #terengganung #menjanaincome #keluargabaru #nursajat02

rehat dan meluangkan masa dgn ank2 slepas seharian menimba ilmu.. kursus sehari ini memberi byk manfaat dan dpt kenalan2 baru ..ilmu pn makin bertambah..Alhamdulillah
#kursuseusahawan #kursusbisnesonline
#menjanaincome
#izahoven
#projekbiskutraya

ΛURRAYSA COLLAGEN SOAP

Sejenis sabun yang dirumus khas 100% menggunakan bahan asli dan bebas bahan kimia yang merbahaya pada kulit.Bukan sahaja sesuai untuk wanita ,malah digalakkan juga untuk kaum lelaki dan sangat selamat untuk baby dan ibu hamil. Diadun dari bahan terbaik pure marine collagen
extra virgin oil
susu kambing
glycerin
dan herba herba terpilih dan diyakini

ANTARA FUNGSI DAN KEBAIKAN SABUN
merawat jerawat
merawat jeragat
merawat kulit berminyak
memudarkan parut
mencerahkan kulit wajah
mengecilkan liang pori pada wajah
membuang sel sel kulit mati
melembapkan kulit muka
memperbaiki struktur kulit muka dari dalam
mengurangkan whitehvead dan blackhead
merawat eczema,gatal ,kurap dan pelbagai penyakit kulit.

CARA PENGGUNAAN 助ntuk kulit berminyak dan berjerawat
Cuci selama 3minit n Bilas 助ntuk kulit normal
Cuci 1minit n Bilas 助ntuk kulit kering
Cuci kurang 1minit n Bilas 助ntuk kulit berjeragat gosok n cuci Cuci 3minit dan bilas Boleh tahan anggaran 1-3 bulan ikut kegunaan

No KKM
NOT140801534K
.
Nak cuba hari ini?? #nurraysa #nurraysabeauty #collagensoap #sabunajaib #bersihtanpacela #cantik #kulitgebu #bersih #kelantan #agennurraysakelantan #pasirmas #kotabharu #tanahmerah #codpasirmas #suamikupalingsweet #terapiinstagram #tijmkb #instafamous #viral #dropshipdiperlukan #menjanaincome

Part 4..Alhamduillah...semakin ramai orang nak berniaga dengan product yang bagus,dan sistem yang bagus,tengok ini..kami dah ada stokis baru dari terengganung....memang terbaik,abg kandung dia,support adik nya,berniaga dengan product yang bagus dan berkualiti..semakin hari,semakin ramai mereka di luar sana nak menjadi stokis dan agent di bawah Nur Sajat Team....
Keuntungan berlipat kali ganda,dan hanya berniaga di rumah,income ribu riban uols!!!!
Mengalahkan orang kerja yang ada master gitew不不不不不不不不不
So ini sajat nak memperkenalkan stokis baru kami..
STOKIS ZON KUALA NERUS TERENGGANU
Nama : Marina (Nana)
IG : @nursajatstokis_terengganu
IG : @nursajatstokis_terengganu
IG : @nursajatstokis_terengganu
IG : @nursajatstokis_terengganu
FB : Nursajatstokis Terengganu
Tel : 016-9419401

So tunggu apa lagi,kepada nak jadi agent2 atau dropship,belah terengganung,jom kita ikut leader kita ini....menjana income tiada batasan gitew
Apa apa pun... jangan mengata uols歹歹歹歹
#stokisbaru #terengganung #menjanaincome #keluargabaru #nursajat02

Waahh..manyakk syokkk!! Orang laki pun dah mula seghonokk buat duit dengan #WD kome wehh. Masih ingat lagi pada abg sado kita nie.?!!dulu hanya sebagai pengguna sahaja,tapi kini dah jadi pengedar dn pengguna tegar WD

Nmpk tu bukan kaum wanita sahaja boleh jadi pengedar WD tauuu !!! Kini kaum Adam pun dh mula yakin utk menjadi sebahagian daripada penggedar WD .. Apa lagi jom sama2 lakukan .. WD MEMANG TERBAIK 手手 1unit RM95 anda layak join satu nama CABUTAN BERTUAH
Lagi banyak beli lagi cerah peluang menang !

Ajomm Wassap 013 464 0959

#StokisAdleesyaBeauty
#pengedardiperlukan
#menjanaincome
#wdterbaik

Kerja online jer dari rumah tapi boleh dpt minimum sehari rm120 hingga maksimum rm815. Tu baru sehari.ckalau sebulan?
Berminat??? boleh ws saya/ tinggalkan number anda
#bukanmoneygame #trdfast7 #menjanaincome #bob2e #incomelumayan

"asaalamualaikum semua org ganu. Ni nk bgtau skrg nursajat beauty dh ada stokis area terengganu. Jadi kalau ada org ganu yg nk dapatkan produk dr nursajat, boleh contact terus stokis nursajat dr terengganu. COD anytime area kuala terengganu, kuala nerus. Area marang/dungun boleh COD tgk atas permintaan.. #Repost @nursajat02 with @repostapp
颯颯
Part 1...Alhamduillah...semakin ramai orang nak berniaga dengan product yang bagus,dan sistem yang bagus,tengok ini..kami dah ada stokis baru dari terengganung....memang terbaik,abg kandung dia,support adik nya,berniaga dengan product yang bagus dan berkualiti..semakin hari,semakin ramai mereka di luar sana nak menjadi stokis dan agent di bawah Nur Sajat Team....
Keuntungan berlipat kali ganda,dan hanya berniaga di rumah,income ribu riban uols!!!!
Mengalahkan orang kerja yang ada master gitew不不不不不不不不不
So ini sajat nak memperkenalkan stokis baru kami..
STOKIS ZON KUALA NERUS TERENGGANU
Nama : Marina (Nana)
IG : @nursajatstokis_terengganu
IG : @nursajatstokis_terengganu
IG : @nursajatstokis_terengganu
IG : @nursajatstokis_terengganu
FB : Nursajatstokis Terengganu
Tel : 016-9419401

So tunggu apa lagi,kepada nak jadi agent2 atau dropship,belah terengganung,jom kita ikut leader kita ini....menjana income tiada batasan gitew
Apa apa pun... jangan mengata uols歹歹歹歹
#stokisbaru #terengganung #menjanaincome #keluargabaru #nursajat02

Ada Modal serendah Rm 370 , Ada Facebook,Ada Instagram, Sentiasa Online 100% ? Dengan Cara yang Saya List Kan Anda Boleh Menjana Rm 100-1000 Dalam Masa Satu Hari . -Full coaching by me & team -Free module -Mendapat sijil sah daripada KPDNKK -Sistem tersedia, hanya jalankan sahaja
-Bebas money game atau scammers.
-Bebas sistem piramid

Anda Berminat ?

Boleh add saya / ws saya di: +60128969876 (Jan)

#rlteamsupporter
#Phytoscience
#MenjanaIncome
#ThePowerOfRm370

Jom menjana income dengan Team Byezzaty

Hanya dengan menjual Dexandra, anda boleh menjana income hampir 4 angka sebulan.
Kami akan guide anda untuk mencapai target dan pastinya kami ada REWARDS yang besttttt untuk anda.

Nak tahu lebih lanjut?
WHATSAPP 0132764557
WHATSAPP 0132764557
WHATSAPP 0132764557

#dropshipwanted
#dexandraagent
#dexandraagentkl
#dexandrakl
#menjanaincome

MOST RECENT

Soal jwb di WHI mengenai pelaburan.
.
Kata mereka yg arif dan bijaksana; .
jika ingin tahu sesuatu pelaburan itu real atau scam, sila semak di labs SSL iaitu sekuritinya
.
Alhamdulillah getthiss gred 4A server nya
.
Thorbaikkkk......
.
#menjanaincomelumayan #menjanaincomesampingan #menjanaincome #buatduit #buatduitkatrumah #surirumah #ibubapa #getthiss #getthiss1billioncompany #getthisspower #getthisshebat #ruanganiklan #swapreview #jointeamvvv #teamsuperb #teamkuat #income #review #getthisssideincome #modalrendah #bisnes #bisneslumayan #incomehariharimasuk #takperlubuatapaapa #onlinebusiness #onlinebisnes #bisnesonline

Legal & Global.
.
態sto Awani telah mengeluarkan berita, "Getthiss merupakan aplikasi pengiklanan yg diciptakan sepenuhnya oleh rakyat Malaysia"
.
Pelik tapi Benar
. 冉idak semua perniagaan memerlukan Kedai atau Produk.
.
UBER/GRAB tidak memiliki taxi
TRIVAGO tidak memiliki hotel
FACEBOOK tidak ada ceritanya sendiri
LAZADA tidak ada barangan sendiri
TOUCH N GO tidak memiliki lebuhraya
MEPS juga tidak mempunyai bank
ali baba tiada produk sendiri tapi terkaya
.
Tetapi mereka tetap memperolehi keuntungan berJUTA-JUTA ringgit setiap HARI.
.
Pelik tapi Benar, dan yang lebih pelik ialah perniagaan mereka tidak memerlukan modal yang besar setiap tahun. Tetapi itu lah realitinya Perniagaan di Alaf Baru.
.
Begitu juga dengan GETTHISS yang menjalankan perniagaan pengiklanan dan aplikasi di website. Perniagaan yg di alam maya yg tiada produk atau kedai tapi mampu memberi keuntungan kepada setiap paid member perniagaan yg legal di Malaysia.
.
Getthiss terbaik.
PERCAYA LAAAH KALI INI TAK TIPU
.
Apa Yg best sangat pasal getthiss nie ?
Kenapa x pakai lazada
Kenapa x pakai mudah
Kenapa x pakai alibaba
.
Orang tanyaaaa?
Ini laa sebab nya getthiss
Dye ade unique selling point dye
Iaitu profit sharing.
.
遍ana ade satu syarikat nk berkongsi keuntungan 50% kepada semua ahli tiap tiap hari guna 男onsep mudarabah.
.
Jika keuntungan tinggi dye bagi tinggi.
Jika keuntungan sikit dye bagi sikit.
Jika x ade untung dye x bagi.
Tiap tiap hari.
.
祿o ia depend kat u.
U nk jadi passive or active.
Kalo u join kaya.
Kalo u join buat, u kaya raya.
.
Itu beza
.
Kerana getthiss sudah bukti kan
Dan dalam market place getthiss. Ade byk market place.
.
.
既oin team kami yang superb & aktif. Bole whatsapp: 017-6838647. Saya bole bg penerangan yg lebih jelas.

#menjanaincomelumayan #menjanaincomesampingan #menjanaincome #buatduit #buatduitkatrumah #surirumah #ibubapa #getthiss #getthiss1billioncompany #getthisspower #getthisshebat #ruanganiklan #swapreview #jointeamvvv #teamsuperb #teamkuat #income #review #getthisssideincome #modalrendah #bisnes #bisneslumayan #incomehariharimasuk #takperlubuatapaapa #onlinebusiness #onlinebisnes #bisnesonline

Legal & Global.
.
態sto Awani telah mengeluarkan berita, "Getthiss merupakan aplikasi pengiklanan yg diciptakan sepenuhnya oleh rakyat Malaysia"
.
Pelik tapi Benar
. 冉idak semua perniagaan memerlukan Kedai atau Produk.
.
UBER/GRAB tidak memiliki taxi
TRIVAGO tidak memiliki hotel
FACEBOOK tidak ada ceritanya sendiri
LAZADA tidak ada barangan sendiri
TOUCH N GO tidak memiliki lebuhraya
MEPS juga tidak mempunyai bank
ali baba tiada produk sendiri tapi terkaya
.
Tetapi mereka tetap memperolehi keuntungan berJUTA-JUTA ringgit setiap HARI.
.
Pelik tapi Benar, dan yang lebih pelik ialah perniagaan mereka tidak memerlukan modal yang besar setiap tahun. Tetapi itu lah realitinya Perniagaan di Alaf Baru.
.
Begitu juga dengan GETTHISS yang menjalankan perniagaan pengiklanan dan aplikasi di website. Perniagaan yg di alam maya yg tiada produk atau kedai tapi mampu memberi keuntungan kepada setiap paid member perniagaan yg legal di Malaysia.
.
Getthiss terbaik.
PERCAYA LAAAH KALI INI TAK TIPU
.
Apa Yg best sangat pasal getthiss nie ?
Kenapa x pakai lazada
Kenapa x pakai mudah
Kenapa x pakai alibaba
.
Orang tanyaaaa?
Ini laa sebab nya getthiss
Dye ade unique selling point dye
Iaitu profit sharing.
.
遍ana ade satu syarikat nk berkongsi keuntungan 50% kepada semua ahli tiap tiap hari guna 男onsep mudarabah.
.
Jika keuntungan tinggi dye bagi tinggi.
Jika keuntungan sikit dye bagi sikit.
Jika x ade untung dye x bagi.
Tiap tiap hari.
.
祿o ia depend kat u.
U nk jadi passive or active.
Kalo u join kaya.
Kalo u join buat, u kaya raya.
.
Itu beza
.
Kerana getthiss sudah bukti kan
Dan dalam market place getthiss. Ade byk market place.
.
.
既oin team kami yang superb & aktif. Bole whatsapp: 017-6838647. Saya bole bg penerangan yg lebih jelas.

#menjanaincomelumayan #menjanaincomesampingan #menjanaincome #buatduit #buatduitkatrumah #surirumah #ibubapa #getthiss #getthiss1billioncompany #getthisspower #getthisshebat #ruanganiklan #swapreview #jointeamvvv #teamsuperb #teamkuat #income #review #getthisssideincome #modalrendah #bisnes #bisneslumayan #incomehariharimasuk #takperlubuatapaapa #onlinebusiness #onlinebisnes #bisnesonline

Legal & Global.
.
態sto Awani telah mengeluarkan berita, "Getthiss merupakan aplikasi pengiklanan yg diciptakan sepenuhnya oleh rakyat Malaysia"
.
Pelik tapi Benar
. 冉idak semua perniagaan memerlukan Kedai atau Produk.
.
UBER/GRAB tidak memiliki taxi
TRIVAGO tidak memiliki hotel
FACEBOOK tidak ada ceritanya sendiri
LAZADA tidak ada barangan sendiri
TOUCH N GO tidak memiliki lebuhraya
MEPS juga tidak mempunyai bank
ali baba tiada produk sendiri tapi terkaya
.
Tetapi mereka tetap memperolehi keuntungan berJUTA-JUTA ringgit setiap HARI.
.
Pelik tapi Benar, dan yang lebih pelik ialah perniagaan mereka tidak memerlukan modal yang besar setiap tahun. Tetapi itu lah realitinya Perniagaan di Alaf Baru.
.
Begitu juga dengan GETTHISS yang menjalankan perniagaan pengiklanan dan aplikasi di website. Perniagaan yg di alam maya yg tiada produk atau kedai tapi mampu memberi keuntungan kepada setiap paid member perniagaan yg legal di Malaysia.
.
Getthiss terbaik.
PERCAYA LAAAH KALI INI TAK TIPU
.
Apa Yg best sangat pasal getthiss nie ?
Kenapa x pakai lazada
Kenapa x pakai mudah
Kenapa x pakai alibaba
.
Orang tanyaaaa?
Ini laa sebab nya getthiss
Dye ade unique selling point dye
Iaitu profit sharing.
.
遍ana ade satu syarikat nk berkongsi keuntungan 50% kepada semua ahli tiap tiap hari guna 男onsep mudarabah.
.
Jika keuntungan tinggi dye bagi tinggi.
Jika keuntungan sikit dye bagi sikit.
Jika x ade untung dye x bagi.
Tiap tiap hari.
.
祿o ia depend kat u.
U nk jadi passive or active.
Kalo u join kaya.
Kalo u join buat, u kaya raya.
.
Itu beza
.
Kerana getthiss sudah bukti kan
Dan dalam market place getthiss. Ade byk market place.
.
.
既oin team kami yang superb & aktif. Bole whatsapp: 017-6838647. Saya bole bg penerangan yg lebih jelas.

#menjanaincomelumayan #menjanaincomesampingan #menjanaincome #buatduit #buatduitkatrumah #surirumah #ibubapa #getthiss #getthiss1billioncompany #getthisspower #getthisshebat #ruanganiklan #swapreview #jointeamvvv #teamsuperb #teamkuat #income #review #getthisssideincome #modalrendah #bisnes #bisneslumayan #incomehariharimasuk #takperlubuatapaapa #onlinebusiness #onlinebisnes #bisnesonline

Our marketplace, bole layari www.getthiss.com atau install kat playstore. Dh ada 5,000 pengguna apps kami.
.
Legal & Global.
.
態sto Awani telah mengeluarkan berita, "Getthiss merupakan aplikasi pengiklanan yg diciptakan sepenuhnya oleh rakyat Malaysia"
.
Pelik tapi Benar
. 冉idak semua perniagaan memerlukan Kedai atau Produk.
.
UBER/GRAB tidak memiliki taxi
TRIVAGO tidak memiliki hotel
FACEBOOK tidak ada ceritanya sendiri
LAZADA tidak ada barangan sendiri
TOUCH N GO tidak memiliki lebuhraya
MEPS juga tidak mempunyai bank
ali baba tiada produk sendiri tapi terkaya
.
Tetapi mereka tetap memperolehi keuntungan berJUTA-JUTA ringgit setiap HARI.
.
Pelik tapi Benar, dan yang lebih pelik ialah perniagaan mereka tidak memerlukan modal yang besar setiap tahun. Tetapi itu lah realitinya Perniagaan di Alaf Baru.
.
Begitu juga dengan GETTHISS yang menjalankan perniagaan pengiklanan dan aplikasi di website. Perniagaan yg di alam maya yg tiada produk atau kedai tapi mampu memberi keuntungan kepada setiap paid member perniagaan yg legal di Malaysia.
.
Getthiss terbaik.
PERCAYA LAAAH KALI INI TAK TIPU
.
Apa Yg best sangat pasal getthiss nie ?
Kenapa x pakai lazada
Kenapa x pakai mudah
Kenapa x pakai alibaba
.
Orang tanyaaaa?
Ini laa sebab nya getthiss
Dye ade unique selling point dye
Iaitu profit sharing.
.
遍ana ade satu syarikat nk berkongsi keuntungan 50% kepada semua ahli tiap tiap hari guna 男onsep mudarabah.
.
Jika keuntungan tinggi dye bagi tinggi.
Jika keuntungan sikit dye bagi sikit.
Jika x ade untung dye x bagi.
Tiap tiap hari.
.
祿o ia depend kat u.
U nk jadi passive or active.
Kalo u join kaya.
Kalo u join buat, u kaya raya.
.
Itu beza
.
Kerana getthiss sudah bukti kan
Dan dalam market place getthiss. Ade byk market place.
.
.
既oin team kami yang superb & aktif. Bole whatsapp: 017-6838647. Saya bole bg penerangan yg lebih jelas.

#menjanaincomelumayan #menjanaincomesampingan #menjanaincome #buatduit #buatduitkatrumah #surirumah #ibubapa #getthiss #getthiss1billioncompany #getthisspower #getthisshebat #ruanganiklan #swapreview #jointeamvvv #teamsuperb #teamkuat #income #review #getthisssideincome #modalrendah

Legal & Global.
.
態sto Awani telah mengeluarkan berita, "Getthiss merupakan aplikasi pengiklanan yg diciptakan sepenuhnya oleh rakyat Malaysia"
.
Pelik tapi Benar
. 冉idak semua perniagaan memerlukan Kedai atau Produk.
.
UBER/GRAB tidak memiliki taxi
TRIVAGO tidak memiliki hotel
FACEBOOK tidak ada ceritanya sendiri
LAZADA tidak ada barangan sendiri
TOUCH N GO tidak memiliki lebuhraya
MEPS juga tidak mempunyai bank
ali baba tiada produk sendiri tapi terkaya
.
Tetapi mereka tetap memperolehi keuntungan berJUTA-JUTA ringgit setiap HARI.
.
Pelik tapi Benar, dan yang lebih pelik ialah perniagaan mereka tidak memerlukan modal yang besar setiap tahun. Tetapi itu lah realitinya Perniagaan di Alaf Baru.
.
Begitu juga dengan GETTHISS yang menjalankan perniagaan pengiklanan dan aplikasi di website. Perniagaan yg di alam maya yg tiada produk atau kedai tapi mampu memberi keuntungan kepada setiap paid member perniagaan yg legal di Malaysia.
.
Getthiss terbaik.
PERCAYA LAAAH KALI INI TAK TIPU
.
Apa Yg best sangat pasal getthiss nie ?
Kenapa x pakai lazada
Kenapa x pakai mudah
Kenapa x pakai alibaba
.
Orang tanyaaaa?
Ini laa sebab nya getthiss
Dye ade unique selling point dye
Iaitu profit sharing.
.
遍ana ade satu syarikat nk berkongsi keuntungan 50% kepada semua ahli tiap tiap hari guna 男onsep mudarabah.
.
Jika keuntungan tinggi dye bagi tinggi.
Jika keuntungan sikit dye bagi sikit.
Jika x ade untung dye x bagi.
Tiap tiap hari.
.
祿o ia depend kat u.
U nk jadi passive or active.
Kalo u join kaya.
Kalo u join buat, u kaya raya.
.
Itu beza
.
Kerana getthiss sudah bukti kan
Dan dalam market place getthiss. Ade byk market place.
.
.
既oin team kami yang superb & aktif. Bole whatsapp: 017-6838647. Saya bole bg penerangan yg lebih jelas.

#menjanaincomelumayan #menjanaincomesampingan #menjanaincome #buatduit #buatduitkatrumah #surirumah #ibubapa #getthiss #getthiss1billioncompany #getthisspower #getthisshebat #ruanganiklan #swapreview #jointeamvvv #teamsuperb #teamkuat #income #review #getthisssideincome #modalrendah #bisnes #bisneslumayan #incomehariharimasuk #takperlubuatapaapa #onlinebusiness #onlinebisnes #bisnesonline

Legal & Global.
.
態sto Awani telah mengeluarkan berita, "Getthiss merupakan aplikasi pengiklanan yg diciptakan sepenuhnya oleh rakyat Malaysia"
.
Pelik tapi Benar
. 冉idak semua perniagaan memerlukan Kedai atau Produk.
.
UBER/GRAB tidak memiliki taxi
TRIVAGO tidak memiliki hotel
FACEBOOK tidak ada ceritanya sendiri
LAZADA tidak ada barangan sendiri
TOUCH N GO tidak memiliki lebuhraya
MEPS juga tidak mempunyai bank
ali baba tiada produk sendiri tapi terkaya
.
Tetapi mereka tetap memperolehi keuntungan berJUTA-JUTA ringgit setiap HARI.
.
Pelik tapi Benar, dan yang lebih pelik ialah perniagaan mereka tidak memerlukan modal yang besar setiap tahun. Tetapi itu lah realitinya Perniagaan di Alaf Baru.
.
Begitu juga dengan GETTHISS yang menjalankan perniagaan pengiklanan dan aplikasi di website. Perniagaan yg di alam maya yg tiada produk atau kedai tapi mampu memberi keuntungan kepada setiap paid member perniagaan yg legal di Malaysia.
.
Getthiss terbaik.
PERCAYA LAAAH KALI INI TAK TIPU
.
Apa Yg best sangat pasal getthiss nie ?
Kenapa x pakai lazada
Kenapa x pakai mudah
Kenapa x pakai alibaba
.
Orang tanyaaaa?
Ini laa sebab nya getthiss
Dye ade unique selling point dye
Iaitu profit sharing.
.
遍ana ade satu syarikat nk berkongsi keuntungan 50% kepada semua ahli tiap tiap hari guna 男onsep mudarabah.
.
Jika keuntungan tinggi dye bagi tinggi.
Jika keuntungan sikit dye bagi sikit.
Jika x ade untung dye x bagi.
Tiap tiap hari.
.
祿o ia depend kat u.
U nk jadi passive or active.
Kalo u join kaya.
Kalo u join buat, u kaya raya.
.
Itu beza
.
Kerana getthiss sudah bukti kan
Dan dalam market place getthiss. Ade byk market place.
.
.
既oin team kami yang superb & aktif. Bole whatsapp: 017-6838647. Saya bole bg penerangan yg lebih jelas.

#menjanaincomelumayan #menjanaincomesampingan #menjanaincome #buatduit #buatduitkatrumah #surirumah #ibubapa #getthiss #getthiss1billioncompany #getthisspower #getthisshebat #ruanganiklan #swapreview #jointeamvvv #teamsuperb #teamkuat #income #review #getthisssideincome #modalrendah #bisnes #bisneslumayan #incomehariharimasuk #takperlubuatapaapa #onlinebusiness #onlinebisnes #bisnesonline

Legal & Global.
.
態sto Awani telah mengeluarkan berita, "Getthiss merupakan aplikasi pengiklanan yg diciptakan sepenuhnya oleh rakyat Malaysia"
.
Pelik tapi Benar
. 冉idak semua perniagaan memerlukan Kedai atau Produk.
.
UBER/GRAB tidak memiliki taxi
TRIVAGO tidak memiliki hotel
FACEBOOK tidak ada ceritanya sendiri
LAZADA tidak ada barangan sendiri
TOUCH N GO tidak memiliki lebuhraya
MEPS juga tidak mempunyai bank
ali baba tiada produk sendiri tapi terkaya
.
Tetapi mereka tetap memperolehi keuntungan berJUTA-JUTA ringgit setiap HARI.
.
Pelik tapi Benar, dan yang lebih pelik ialah perniagaan mereka tidak memerlukan modal yang besar setiap tahun. Tetapi itu lah realitinya Perniagaan di Alaf Baru.
.
Begitu juga dengan GETTHISS yang menjalankan perniagaan pengiklanan dan aplikasi di website. Perniagaan yg di alam maya yg tiada produk atau kedai tapi mampu memberi keuntungan kepada setiap paid member perniagaan yg legal di Malaysia.
.
Getthiss terbaik.
PERCAYA LAAAH KALI INI TAK TIPU
.
Apa Yg best sangat pasal getthiss nie ?
Kenapa x pakai lazada
Kenapa x pakai mudah
Kenapa x pakai alibaba
.
Orang tanyaaaa?
Ini laa sebab nya getthiss
Dye ade unique selling point dye
Iaitu profit sharing.
.
遍ana ade satu syarikat nk berkongsi keuntungan 50% kepada semua ahli tiap tiap hari guna 男onsep mudarabah.
.
Jika keuntungan tinggi dye bagi tinggi.
Jika keuntungan sikit dye bagi sikit.
Jika x ade untung dye x bagi.
Tiap tiap hari.
.
祿o ia depend kat u.
U nk jadi passive or active.
Kalo u join kaya.
Kalo u join buat, u kaya raya.
.
Itu beza
.
Kerana getthiss sudah bukti kan
Dan dalam market place getthiss. Ade byk market place.
.
.
既oin team kami yang superb & aktif. Bole whatsapp: 017-6838647. Saya bole bg penerangan yg lebih jelas.

#menjanaincomelumayan #menjanaincomesampingan #menjanaincome #buatduit #buatduitkatrumah #surirumah #ibubapa #getthiss #getthiss1billioncompany #getthisspower #getthisshebat #ruanganiklan #swapreview #jointeamvvv #teamsuperb #teamkuat #income #review #getthisssideincome #modalrendah #bisnes #bisneslumayan #incomehariharimasuk #takperlubuatapaapa #onlinebusiness #onlinebisnes #bisnesonline

Legal & Global.
.
態sto Awani telah mengeluarkan berita, "Getthiss merupakan aplikasi pengiklanan yg diciptakan sepenuhnya oleh rakyat Malaysia"
.
Pelik tapi Benar
. 冉idak semua perniagaan memerlukan Kedai atau Produk.
.
UBER/GRAB tidak memiliki taxi
TRIVAGO tidak memiliki hotel
FACEBOOK tidak ada ceritanya sendiri
LAZADA tidak ada barangan sendiri
TOUCH N GO tidak memiliki lebuhraya
MEPS juga tidak mempunyai bank
ali baba tiada produk sendiri tapi terkaya
.
Tetapi mereka tetap memperolehi keuntungan berJUTA-JUTA ringgit setiap HARI.
.
Pelik tapi Benar, dan yang lebih pelik ialah perniagaan mereka tidak memerlukan modal yang besar setiap tahun. Tetapi itu lah realitinya Perniagaan di Alaf Baru.
.
Begitu juga dengan GETTHISS yang menjalankan perniagaan pengiklanan dan aplikasi di website. Perniagaan yg di alam maya yg tiada produk atau kedai tapi mampu memberi keuntungan kepada setiap paid member perniagaan yg legal di Malaysia.
.
Getthiss terbaik.
PERCAYA LAAAH KALI INI TAK TIPU
.
Apa Yg best sangat pasal getthiss nie ?
Kenapa x pakai lazada
Kenapa x pakai mudah
Kenapa x pakai alibaba
.
Orang tanyaaaa?
Ini laa sebab nya getthiss
Dye ade unique selling point dye
Iaitu profit sharing.
.
遍ana ade satu syarikat nk berkongsi keuntungan 50% kepada semua ahli tiap tiap hari guna 男onsep mudarabah.
.
Jika keuntungan tinggi dye bagi tinggi.
Jika keuntungan sikit dye bagi sikit.
Jika x ade untung dye x bagi.
Tiap tiap hari.
.
祿o ia depend kat u.
U nk jadi passive or active.
Kalo u join kaya.
Kalo u join buat, u kaya raya.
.
Itu beza
.
Kerana getthiss sudah bukti kan
Dan dalam market place getthiss. Ade byk market place.
.
.
既oin team kami yang superb & aktif. Bole whatsapp: 017-6838647. Saya bole bg penerangan yg lebih jelas.

#menjanaincomelumayan #menjanaincomesampingan #menjanaincome #buatduit #buatduitkatrumah #surirumah #ibubapa #getthiss #getthiss1billioncompany #getthisspower #getthisshebat #ruanganiklan #swapreview #jointeamvvv #teamsuperb #teamkuat #income #review #getthisssideincome #modalrendah #bisnes #bisneslumayan #incomehariharimasuk #takperlubuatapaapa #onlinebusiness #onlinebisnes #bisnesonline

Legal & Global.
.
態sto Awani telah mengeluarkan berita, "Getthiss merupakan aplikasi pengiklanan yg diciptakan sepenuhnya oleh rakyat Malaysia"
.
Pelik tapi Benar
. 冉idak semua perniagaan memerlukan Kedai atau Produk.
.
UBER/GRAB tidak memiliki taxi
TRIVAGO tidak memiliki hotel
FACEBOOK tidak ada ceritanya sendiri
LAZADA tidak ada barangan sendiri
TOUCH N GO tidak memiliki lebuhraya
MEPS juga tidak mempunyai bank
ali baba tiada produk sendiri tapi terkaya
.
Tetapi mereka tetap memperolehi keuntungan berJUTA-JUTA ringgit setiap HARI.
.
Pelik tapi Benar, dan yang lebih pelik ialah perniagaan mereka tidak memerlukan modal yang besar setiap tahun. Tetapi itu lah realitinya Perniagaan di Alaf Baru.
.
Begitu juga dengan GETTHISS yang menjalankan perniagaan pengiklanan dan aplikasi di website. Perniagaan yg di alam maya yg tiada produk atau kedai tapi mampu memberi keuntungan kepada setiap paid member perniagaan yg legal di Malaysia.
.
Getthiss terbaik.
PERCAYA LAAAH KALI INI TAK TIPU
.
Apa Yg best sangat pasal getthiss nie ?
Kenapa x pakai lazada
Kenapa x pakai mudah
Kenapa x pakai alibaba
.
Orang tanyaaaa?
Ini laa sebab nya getthiss
Dye ade unique selling point dye
Iaitu profit sharing.
.
遍ana ade satu syarikat nk berkongsi keuntungan 50% kepada semua ahli tiap tiap hari guna 男onsep mudarabah.
.
Jika keuntungan tinggi dye bagi tinggi.
Jika keuntungan sikit dye bagi sikit.
Jika x ade untung dye x bagi.
Tiap tiap hari.
.
祿o ia depend kat u.
U nk jadi passive or active.
Kalo u join kaya.
Kalo u join buat, u kaya raya.
.
Itu beza
.
Kerana getthiss sudah bukti kan
Dan dalam market place getthiss. Ade byk market place.
.
.
既oin team kami yang superb & aktif. Bole whatsapp: 017-6838647. Saya bole bg penerangan yg lebih jelas.

#menjanaincomelumayan #menjanaincomesampingan #menjanaincome #buatduit #buatduitkatrumah #surirumah #ibubapa #getthiss #getthiss1billioncompany #getthisspower #getthisshebat #ruanganiklan #swapreview #jointeamvvv #teamsuperb #teamkuat #income #review #getthisssideincome #modalrendah #bisnes #bisneslumayan #incomehariharimasuk #takperlubuatapaapa #onlinebusiness #onlinebisnes #bisnesonline

Legal & Global.
.
態sto Awani telah mengeluarkan berita, "Getthiss merupakan aplikasi pengiklanan yg diciptakan sepenuhnya oleh rakyat Malaysia"
.
Pelik tapi Benar
. 冉idak semua perniagaan memerlukan Kedai atau Produk.
.
UBER/GRAB tidak memiliki taxi
TRIVAGO tidak memiliki hotel
FACEBOOK tidak ada ceritanya sendiri
LAZADA tidak ada barangan sendiri
TOUCH N GO tidak memiliki lebuhraya
MEPS juga tidak mempunyai bank
ali baba tiada produk sendiri tapi terkaya
.
Tetapi mereka tetap memperolehi keuntungan berJUTA-JUTA ringgit setiap HARI.
.
Pelik tapi Benar, dan yang lebih pelik ialah perniagaan mereka tidak memerlukan modal yang besar setiap tahun. Tetapi itu lah realitinya Perniagaan di Alaf Baru.
.
Begitu juga dengan GETTHISS yang menjalankan perniagaan pengiklanan dan aplikasi di website. Perniagaan yg di alam maya yg tiada produk atau kedai tapi mampu memberi keuntungan kepada setiap paid member perniagaan yg legal di Malaysia.
.
Getthiss terbaik.
PERCAYA LAAAH KALI INI TAK TIPU
.
Apa Yg best sangat pasal getthiss nie ?
Kenapa x pakai lazada
Kenapa x pakai mudah
Kenapa x pakai alibaba
.
Orang tanyaaaa?
Ini laa sebab nya getthiss
Dye ade unique selling point dye
Iaitu profit sharing.
.
遍ana ade satu syarikat nk berkongsi keuntungan 50% kepada semua ahli tiap tiap hari guna 男onsep mudarabah.
.
Jika keuntungan tinggi dye bagi tinggi.
Jika keuntungan sikit dye bagi sikit.
Jika x ade untung dye x bagi.
Tiap tiap hari.
.
祿o ia depend kat u.
U nk jadi passive or active.
Kalo u join kaya.
Kalo u join buat, u kaya raya.
.
Itu beza
.
Kerana getthiss sudah bukti kan
Dan dalam market place getthiss. Ade byk market place.
.
.
既oin team kami yang superb & aktif. Bole whatsapp: 017-6838647. Saya bole bg penerangan yg lebih jelas.

#menjanaincomelumayan #menjanaincomesampingan #menjanaincome #buatduit #buatduitkatrumah #surirumah #ibubapa #getthiss #getthiss1billioncompany #getthisspower #getthisshebat #ruanganiklan #swapreview #jointeamvvv #teamsuperb #teamkuat #income #review #getthisssideincome #modalrendah #bisnes #bisneslumayan #incomehariharimasuk #takperlubuatapaapa #onlinebusiness #onlinebisnes #bisnesonline

Legal & Global.
.
態sto Awani telah mengeluarkan berita, "Getthiss merupakan aplikasi pengiklanan yg diciptakan sepenuhnya oleh rakyat Malaysia"
.
Pelik tapi Benar
. 冉idak semua perniagaan memerlukan Kedai atau Produk.
.
UBER/GRAB tidak memiliki taxi
TRIVAGO tidak memiliki hotel
FACEBOOK tidak ada ceritanya sendiri
LAZADA tidak ada barangan sendiri
TOUCH N GO tidak memiliki lebuhraya
MEPS juga tidak mempunyai bank
ali baba tiada produk sendiri tapi terkaya
.
Tetapi mereka tetap memperolehi keuntungan berJUTA-JUTA ringgit setiap HARI.
.
Pelik tapi Benar, dan yang lebih pelik ialah perniagaan mereka tidak memerlukan modal yang besar setiap tahun. Tetapi itu lah realitinya Perniagaan di Alaf Baru.
.
Begitu juga dengan GETTHISS yang menjalankan perniagaan pengiklanan dan aplikasi di website. Perniagaan yg di alam maya yg tiada produk atau kedai tapi mampu memberi keuntungan kepada setiap paid member perniagaan yg legal di Malaysia.
.
Getthiss terbaik.
PERCAYA LAAAH KALI INI TAK TIPU
.
Apa Yg best sangat pasal getthiss nie ?
Kenapa x pakai lazada
Kenapa x pakai mudah
Kenapa x pakai alibaba
.
Orang tanyaaaa?
Ini laa sebab nya getthiss
Dye ade unique selling point dye
Iaitu profit sharing.
.
遍ana ade satu syarikat nk berkongsi keuntungan 50% kepada semua ahli tiap tiap hari guna 男onsep mudarabah.
.
Jika keuntungan tinggi dye bagi tinggi.
Jika keuntungan sikit dye bagi sikit.
Jika x ade untung dye x bagi.
Tiap tiap hari.
.
祿o ia depend kat u.
U nk jadi passive or active.
Kalo u join kaya.
Kalo u join buat, u kaya raya.
.
Itu beza
.
Kerana getthiss sudah bukti kan
Dan dalam market place getthiss. Ade byk market place.
.
.
既oin team kami yang superb & aktif. Bole whatsapp: 017-6838647. Saya bole bg penerangan yg lebih jelas.

#menjanaincomelumayan #menjanaincomesampingan #menjanaincome #buatduit #buatduitkatrumah #surirumah #ibubapa #getthiss #getthiss1billioncompany #getthisspower #getthisshebat #ruanganiklan #swapreview #jointeamvvv #teamsuperb #teamkuat #income #review #getthisssideincome #modalrendah #bisnes #bisneslumayan #incomehariharimasuk #takperlubuatapaapa #onlinebusiness #onlinebisnes #bisnesonline

Legal & Global.
.
態sto Awani telah mengeluarkan berita, "Getthiss merupakan aplikasi pengiklanan yg diciptakan sepenuhnya oleh rakyat Malaysia"
.
Pelik tapi Benar
. 冉idak semua perniagaan memerlukan Kedai atau Produk.
.
UBER/GRAB tidak memiliki taxi
TRIVAGO tidak memiliki hotel
FACEBOOK tidak ada ceritanya sendiri
LAZADA tidak ada barangan sendiri
TOUCH N GO tidak memiliki lebuhraya
MEPS juga tidak mempunyai bank
ali baba tiada produk sendiri tapi terkaya
.
Tetapi mereka tetap memperolehi keuntungan berJUTA-JUTA ringgit setiap HARI.
.
Pelik tapi Benar, dan yang lebih pelik ialah perniagaan mereka tidak memerlukan modal yang besar setiap tahun. Tetapi itu lah realitinya Perniagaan di Alaf Baru.
.
Begitu juga dengan GETTHISS yang menjalankan perniagaan pengiklanan dan aplikasi di website. Perniagaan yg di alam maya yg tiada produk atau kedai tapi mampu memberi keuntungan kepada setiap paid member perniagaan yg legal di Malaysia.
.
Getthiss terbaik.
PERCAYA LAAAH KALI INI TAK TIPU
.
Apa Yg best sangat pasal getthiss nie ?
Kenapa x pakai lazada
Kenapa x pakai mudah
Kenapa x pakai alibaba
.
Orang tanyaaaa?
Ini laa sebab nya getthiss
Dye ade unique selling point dye
Iaitu profit sharing.
.
遍ana ade satu syarikat nk berkongsi keuntungan 50% kepada semua ahli tiap tiap hari guna 男onsep mudarabah.
.
Jika keuntungan tinggi dye bagi tinggi.
Jika keuntungan sikit dye bagi sikit.
Jika x ade untung dye x bagi.
Tiap tiap hari.
.
祿o ia depend kat u.
U nk jadi passive or active.
Kalo u join kaya.
Kalo u join buat, u kaya raya.
.
Itu beza
.
Kerana getthiss sudah bukti kan
Dan dalam market place getthiss. Ade byk market place.
.
.
既oin team kami yang superb & aktif. Bole whatsapp: 017-6838647. Saya bole bg penerangan yg lebih jelas.

#menjanaincomelumayan #menjanaincomesampingan #menjanaincome #buatduit #buatduitkatrumah #surirumah #ibubapa #getthiss #getthiss1billioncompany #getthisspower #getthisshebat #ruanganiklan #swapreview #jointeamvvv #teamsuperb #teamkuat #income #review #getthisssideincome #modalrendah #bisnes #bisneslumayan #incomehariharimasuk #takperlubuatapaapa #onlinebusiness #onlinebisnes #bisnesonline

Tahniah
.
Passive income maksudnya awk tak buat apa2 still company bg duit sbb kita guna sistem IT (ekonomi digital), ramai org guna apps kita, byk company buat duit. Sape nk bg duit kt kita even kita tak buat apa? Dpt sehari 1us dollar, kalau sebulan 30us dollar kali dgn 4 dpt dlm ringgit malaysia. Banyak tk byk? Depends on pakej ape awk masuk. Saya dh buat duit kepuk2 kat dlm account getthiss.
.
100% syarikat bumiputera. Founder Melayu. Kami mencari org yg betul2 ingin mengubah hidup mereka, yg ingin menjana pendapatan sampingan. Kerja tak berat pun, ada handphone dh memadai. Tk suruh cari org pun, tp hari2 company bg bonus bukan dlm bentuk RM tp dlm US dollar.
.
Kami bukan moneygame atau investment atau MLM. Kami adalah syarikat yg menjual ruangan pengiklanan secara online. Ada handphone dh memadai. Skrg semua dihujung jari.
.
Nak join bisnes kena cari bisnes yg betul2 bole buat duit. Getthiss adalah salah satu company aplikasi yg share profit company dgn ahli2nya yg lain.
.
Cuba bayangkan aplikasi FB share keuntungan company mereka dgn kita? Kita nk tak? Mestilah nk. Tp malangnya mereka tk berbuat demikian. Tp getthiss dia share profit setiap hari dgn ahli2nya, kira mcm awk jadi shareholder la.
.
杵yarikat Getthiss berdaftar dgn KPDNKK dan SSM. "Boleh scroll kebwh utk tgk bukti". Dah masuk pasaran dunia dh pun, Singapore, China, Bangladesh, Philippines dan sbgainya. Kami mengamalkan 究istem mudharabah, sistem yg dibenarkan dlm ISLAM. Kami juga menjual Beauarti iaitu produk halal korea yg telah disahkan halal oleh pihak JAKIM. Tak lama lagi akan mengeluarkan handphone jenama GETTHISS.
.
鈷hatsapp saya utk tahu lebih lanjut. Kami open utk TABLETALK. Now, u can meet us face to face for business consultant

#menjanaincomelumayan #menjanaincomesampingan #menjanaincome #buatduit #buatduitkatrumah #surirumah #ibubapa #getthiss #getthiss1billioncompany #getthisspower #getthisshebat #ruanganiklan #swapreview #jointeamvvv #teamsuperb #teamkuat #income #review #getthisssideincome #modalrendah #bisnes #bisneslumayan #incomehariharimasuk #takperlubuatapaapa #onlinebusiness #onlinebisnes #bisnesonline

Passive income maksudnya awk tak buat apa2 still company bg duit sbb kita guna sistem IT (ekonomi digital), ramai org guna apps kita, byk company buat duit. Sape nk bg duit kt kita even kita tak buat apa? Dpt sehari 1us dollar, kalau sebulan 30us dollar kali dgn 4 dpt dlm ringgit malaysia. Banyak tk byk? Depends on pakej ape awk masuk. Saya dh buat duit kepuk2 kat dlm account getthiss.
.
100% syarikat bumiputera. Founder Melayu. Kami mencari org yg betul2 ingin mengubah hidup mereka, yg ingin menjana pendapatan sampingan. Kerja tak berat pun, ada handphone dh memadai. Tk suruh cari org pun, tp hari2 company bg bonus bukan dlm bentuk RM tp dlm US dollar.
.
Kami bukan moneygame atau investment atau MLM. Kami adalah syarikat yg menjual ruangan pengiklanan secara online. Ada handphone dh memadai. Skrg semua dihujung jari.
.
Nak join bisnes kena cari bisnes yg betul2 bole buat duit. Getthiss adalah salah satu company aplikasi yg share profit company dgn ahli2nya yg lain.
.
Cuba bayangkan aplikasi FB share keuntungan company mereka dgn kita? Kita nk tak? Mestilah nk. Tp malangnya mereka tk berbuat demikian. Tp getthiss dia share profit setiap hari dgn ahli2nya, kira mcm awk jadi shareholder la.
.
杵yarikat Getthiss berdaftar dgn KPDNKK dan SSM. "Boleh scroll kebwh utk tgk bukti". Dah masuk pasaran dunia dh pun, Singapore, China, Bangladesh, Philippines dan sbgainya. Kami mengamalkan 究istem mudharabah, sistem yg dibenarkan dlm ISLAM. Kami juga menjual Beauarti iaitu produk halal korea yg telah disahkan halal oleh pihak JAKIM. Tak lama lagi akan mengeluarkan handphone jenama GETTHISS.
.
鈷hatsapp saya utk tahu lebih lanjut. Kami open utk TABLETALK. Now, u can meet us face to face for business consultant

#menjanaincomelumayan #menjanaincomesampingan #menjanaincome #buatduit #buatduitkatrumah #surirumah #ibubapa #getthiss #getthiss1billioncompany #getthisspower #getthisshebat #ruanganiklan #swapreview #jointeamvvv #teamsuperb #teamkuat #income #review #getthisssideincome #modalrendah #bisnes #bisneslumayan #incomehariharimasuk #takperlubuatapaapa #onlinebusiness #onlinebisnes #bisnesonline

Our marketplace, bole pgy kat playstore, download apps kami
.
Passive income maksudnya awk tak buat apa2 still company bg duit sbb kita guna sistem IT (ekonomi digital), ramai org guna apps kita, byk company buat duit. Sape nk bg duit kt kita even kita tak buat apa? Dpt sehari 1us dollar, kalau sebulan 30us dollar kali dgn 4 dpt dlm ringgit malaysia. Banyak tk byk? Depends on pakej ape awk masuk. Saya dh buat duit kepuk2 kat dlm account getthiss.
.
100% syarikat bumiputera. Founder Melayu. Kami mencari org yg betul2 ingin mengubah hidup mereka, yg ingin menjana pendapatan sampingan. Kerja tak berat pun, ada handphone dh memadai. Tk suruh cari org pun, tp hari2 company bg bonus bukan dlm bentuk RM tp dlm US dollar.
.
Kami bukan moneygame atau investment atau MLM. Kami adalah syarikat yg menjual ruangan pengiklanan secara online. Ada handphone dh memadai. Skrg semua dihujung jari.
.
Nak join bisnes kena cari bisnes yg betul2 bole buat duit. Getthiss adalah salah satu company aplikasi yg share profit company dgn ahli2nya yg lain.
.
Cuba bayangkan aplikasi FB share keuntungan company mereka dgn kita? Kita nk tak? Mestilah nk. Tp malangnya mereka tk berbuat demikian. Tp getthiss dia share profit setiap hari dgn ahli2nya, kira mcm awk jadi shareholder la.
.
杵yarikat Getthiss berdaftar dgn KPDNKK dan SSM. "Boleh scroll kebwh utk tgk bukti". Dah masuk pasaran dunia dh pun, Singapore, China, Bangladesh, Philippines dan sbgainya. Kami mengamalkan 究istem mudharabah, sistem yg dibenarkan dlm ISLAM. Kami juga menjual Beauarti iaitu produk halal korea yg telah disahkan halal oleh pihak JAKIM. Tak lama lagi akan mengeluarkan handphone jenama GETTHISS.
.
鈷hatsapp saya utk tahu lebih lanjut. Kami open utk TABLETALK. Now, u can meet us face to face for business consultant

#menjanaincomelumayan #menjanaincomesampingan #menjanaincome #buatduit #buatduitkatrumah #surirumah #ibubapa #getthiss #getthiss1billioncompany #getthisspower #getthisshebat #ruanganiklan #swapreview #jointeamvvv #teamsuperb #teamkuat #income #review #getthisssideincome #modalrendah #bisnes #bisneslumayan #incomehariharimasuk #takperlubuatapaapa #onlinebusiness #onlinebisnes #bisnesonline

Passive income maksudnya awk tak buat apa2 still company bg duit sbb kita guna sistem IT (ekonomi digital), ramai org guna apps kita, byk company buat duit. Sape nk bg duit kt kita even kita tak buat apa? Dpt sehari 1us dollar, kalau sebulan 30us dollar kali dgn 4 dpt dlm ringgit malaysia. Banyak tk byk? Depends on pakej ape awk masuk. Saya dh buat duit kepuk2 kat dlm account getthiss.
.
100% syarikat bumiputera. Founder Melayu. Kami mencari org yg betul2 ingin mengubah hidup mereka, yg ingin menjana pendapatan sampingan. Kerja tak berat pun, ada handphone dh memadai. Tk suruh cari org pun, tp hari2 company bg bonus bukan dlm bentuk RM tp dlm US dollar.
.
Kami bukan moneygame atau investment atau MLM. Kami adalah syarikat yg menjual ruangan pengiklanan secara online. Ada handphone dh memadai. Skrg semua dihujung jari.
.
Nak join bisnes kena cari bisnes yg betul2 bole buat duit. Getthiss adalah salah satu company aplikasi yg share profit company dgn ahli2nya yg lain.
.
Cuba bayangkan aplikasi FB share keuntungan company mereka dgn kita? Kita nk tak? Mestilah nk. Tp malangnya mereka tk berbuat demikian. Tp getthiss dia share profit setiap hari dgn ahli2nya, kira mcm awk jadi shareholder la.
.
杵yarikat Getthiss berdaftar dgn KPDNKK dan SSM. "Boleh scroll kebwh utk tgk bukti". Dah masuk pasaran dunia dh pun, Singapore, China, Bangladesh, Philippines dan sbgainya. Kami mengamalkan 究istem mudharabah, sistem yg dibenarkan dlm ISLAM. Kami juga menjual Beauarti iaitu produk halal korea yg telah disahkan halal oleh pihak JAKIM. Tak lama lagi akan mengeluarkan handphone jenama GETTHISS.
.
鈷hatsapp saya utk tahu lebih lanjut. Kami open utk TABLETALK. Now, u can meet us face to face for business consultant

#menjanaincomelumayan #menjanaincomesampingan #menjanaincome #buatduit #buatduitkatrumah #surirumah #ibubapa #getthiss #getthiss1billioncompany #getthisspower #getthisshebat #ruanganiklan #swapreview #jointeamvvv #teamsuperb #teamkuat #income #review #getthisssideincome #modalrendah #bisnes #bisneslumayan #incomehariharimasuk #takperlubuatapaapa #onlinebusiness #onlinebisnes #bisnesonline

Most Popular Instagram Hashtags