#mengembara

1637 posts

TOP POSTS

Sekali sekala saya suka #mengembara ke #wilayah jajahan #sotong demi menimba #ilmu #foodandbeverage yg berdaya saing ini...

Walaupun sidia berwajah hodoh tetapi dia tetap setia
#perkakasan besi
#mengembara beribu batu
#tidak ada erti penat lelah
#orang tua

Assalamualaikum dan Selamat Pagi semua....Mari kita mengembara.....
#kamiialagkawanbukanlawan #mengembara #journey

No caption πŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ
#mengembara
#perkemahanblog
#mateng
#budongbudong

Minum kopi dengan view ni nak ?
.
Hallstat salah satu dari lokasi kita dalam kembara Eropah Tengah
.
German - Austria - Czech - Slovakia
.
1-12 oktober 2017
12 hari 9 malam
.
Slot booking RM900 sahaja
.
Pakej termasuk
Flight
Penginapan
Transport
Minyak
Tol
Kelas foto percuma
Kapten dari Malaysia
.
Hubungi segera
013 3060 320
013 249 5462
.
#rarecation #hallstat #mengembara #pakejmelancong

bagaimana aku bisa kaya, sedangkan aku tidak tau difinisi dan kriterianya

#mengembara
#mencarikitabsuci

Kami dalam perjalanan menuju Gemencheh, Negeri Sembilan.. orang nogori jangan sombong ye ✌ jumpe anda disana .. πŸ˜‚
#mengembara #mencari #kejayaan

MOST RECENT

Kawan-Kawan yang #kakibercuti #kakitravel #kakimelancong #backpackersmalaysia boleh lah dapat kan satu tshirt official untuk korang bawak bercuti bersama. πŸ‘•Official Tshirt Geng BercutiπŸ‘•
Material : Cotton ( ENZO ) bukan kualiti pasar malam atau pakai buang.
Cetakan : Silkscreen
Maybank : 162385081773 (Khairul Azhar)

Harga
Baju Basic - RM39.90

untuk penghantaran pos : tambah RM7 SM | RM12 SS β€’ COD : Cheras πŸ“’πŸ“’Sesiapa yang berminat untuk tempahan Official Tshirt Geng Bercuti, sila Whatsapp Nama, Alamat dan beserta SIZE baju, selepas anda buat pembayaran beserta resit. Terima kasih.
πŸ“±: 0123344430

#UNISEX-RM39.90

#melancong #bercuti #mengembara #percutian

Demi awlek bisa ketemu naruto di jatisari eughh aku tercengang aweu #naruto #lagi #mengembara #ke #karawang #karawanghits #hitztut #hitznyasmanjas #sman1jatisari

!! S T O R A G E C L E A R A N C E !!
Readymade logo for sale. We will provide to you the final files in Ai, PDF, jpeg and png format. We will also edit for you:
1. Homestay
2. By Company ABC

Exclusive and LIMITED to one buyer ONLY.
(Sale ENDs on 28.07.17)
#logomalaysia #igersmalaysia #igshopmalaysia #rozitachewan #onlineshopmalaysia #bazaarpaknil #neelofa #noradanish #kualalumpur #jalanjalan #cuti2malaysia #hipstermalaysia #travelmalaysia #pulauperhentian #kualalumpur #malaysia #mengembara #homestay #ganu #klcc #dropshipmalaysia #penang

#Repost @bunyaminsetiadi (@get_repost)
・・・
Sejauh manapun aku mengembara, keseluruhan hidup pada hakikatnya adalah perantauan. Suatu saat aku akan kembali berjalan pulang ke asal. Kembali ke satu, yang esensial, yang awal. Yaitu menghamba dan mengabdi. Kepada Sang Pencipta ~AF
.
#merantau #mengembara #kehidupan #wajahkusam #me #mountains #travellers #pendakidakian #forester #deuter #explorebogor #explorejabar #indonesian #punyacerita #ayokesinilagi #hamdallah

Where is my model??Ohh I see gaji x kasi ptt la x de model..😎 #mengembara #justgoshoot #ambilangin @filzahnajwa03_ @mahirahzira_ @eqahshafieqah

Ngadukung persib tak kenal kota atau daerah mana pun itu . Yg penting aing persib
.
.
.
.
#tanahrival #mengembara #Persib #vgc #guebobotoh #aingpersib #jakartapunyacerita

Neh... #mengembara
#tengah hutan
#jadi terbiasa
#sendiarian

Most Popular Instagram Hashtags