#mengawal

MOST RECENT

#SUPERKING ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
#TESTRONE_BOOSTER ukt lelaki.. 400mg per kapsul..!๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ† ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ†Mengatasi msalah #LEMBIK_LAYU_DAN_PANCUT_AWAL...!
ia juga mampu ๐Ÿ†#MEMBESARKAN_ZAKAR seawal 7 hari........!
Dan memastikan anda tampil ๐Ÿ†#HEBAT_GAGAH serta membuat kn anda #BUAS sewaktu #DIRANJANG ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พProduk terlaris di malaysia๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ.....telah terbukti
Dipercayai dan diamalkan oleh #selebriti2 malaysia๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
spt #NABIL_RAJALAWAK
#ACEY_BOCEY
#AZLI_SENARIO dan ramai lagi.........!๐ŸŒ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ โš antara kebaikan SUPERKING๐Ÿ”ฅ๐Ÿ†๐ŸŒฝ โœ”#KELAKIAN OPTIMUMโš ๐Ÿ†
๐Ÿ’ช #Membesarkan & #Memanjangkan Za.kar.๐ŸŒฝ
๐Ÿ’ช Membaik Pulih Tenaga Ba.tin.๐ŸŒฝ
๐Ÿ’ช Merawat Masalah #Mati Pu.cuk.๐Ÿ†
๐Ÿ’ช Memastikan Alat Su.lit Sentiasa Ke.ras & #Solid.๐ŸŒถ
๐Ÿ’ช Tahan Lebih La.ma Ketika #Beraksi.๐ŸŒต๐Ÿ•ฆ๐Ÿ•š
๐Ÿ’ช Meingkatkan Kualiti & Kuantiti Sper.ma.โ›† โœ”AKTIVITI #SUKANโš ๐Ÿ’ช
๐Ÿ’ช Meningkatkan Tenaga & Stamina.๐Ÿ’ช๐Ÿ‘ˆ
๐Ÿ’ช Membina Ketahanan & Fokus.โœŒ๐Ÿ’ช
๐Ÿ’ช Meningkatkan Sistesis Protein Untuk Otot.๐Ÿ’ชโœŒ
๐Ÿ’ช Mempercepatkan Otot Naik Lebih Cepat & Pantas Ketika Workout.๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ƒ โœ”#KESIHATA#Nโš 
๐Ÿ’ช Mencegah Diabetis & Darah Tinggi.
๐Ÿ’ช #Mengawal Paras Gula Dalam Darah.
๐Ÿ’ช Mengurangkan #Kolestrol.
๐Ÿ’ช Membakar Lemak.
๐Ÿ’ช Membaiki #Sistem Peredaran Darah.
๐Ÿ’ช Memperbaiki Sistem Imun.
๐Ÿ’ช Tingkatkan Kesihatan kardiovaskular. ๐Ÿ“ฒ WhatsApp 0134913172
๐Ÿ“ฒ WhatsApp 0134913172
๐Ÿ“ฒ WhatsApp 0134913172

DAH CANTIK....
pakai bedak je dah cantikkk...kulit muka dah sihat ,bersih ...๐Ÿ˜˜
๐Ÿค—๐Ÿค—:Damisa organic ๐Ÿค—๐Ÿค—
Gunalah Sandalwood DAMIS ORGANIC EXFOLIATING 3 IN 1 scrub & Mask CLEANSER dan kulit wajah akan โ€œfall in loveโ€ tanpa sengaja!! Naturale Skincare hanya mengandungi bahan-bahan semulajadi yang membantu kulit wajah lebih bersih, licin dan berseri.
Khasiat ajaib Sandalwood SCRUB & MASK:
#Mengecutkan jerawat dan menghilangkan parut
#Menghaluskan kulit wajah
#Membersihkan kulit wajah
#Anti - penuaan
#Anti - tanning
#Mengawal kandungan minyak dimuka
#Pelindung matahari
#Hilangkan gatal-gatal dikulit

wasap dengan sengaja TERSUKA DAMISA
http://www.wasap.my/60193190068/

DAH CANTIK....
pakai bedak je dah cantikkk...kulit muka dah sihat ,bersih ...๐Ÿ˜˜
๐Ÿค—๐Ÿค—:Damisa organic ๐Ÿค—๐Ÿค—
Gunalah Sandalwood DAMIS ORGANIC EXFOLIATING 3 IN 1 scrub & Mask CLEANSER dan kulit wajah akan โ€œfall in loveโ€ tanpa sengaja!! Naturale Skincare hanya mengandungi bahan-bahan semulajadi yang membantu kulit wajah lebih bersih, licin dan berseri.
Khasiat ajaib Sandalwood SCRUB & MASK:
#Mengecutkan jerawat dan menghilangkan parut
#Menghaluskan kulit wajah
#Membersihkan kulit wajah
#Anti - penuaan
#Anti - tanning
#Mengawal kandungan minyak dimuka
#Pelindung matahari
#Hilangkan gatal-gatal dikulit

wasap dengan sengaja TERSUKA DAMISA
http://www.wasap.my/60193190068/

Gujes2#mengawal perjalanan calon komisioner bawaskab#

Kita ni kan, nak #turunberatbadan sebanyak 1kg pun mcm dah bagus sgt. Tapi kalau dalam masa setahun turun #beratbadan sebanyak 25kg, rasa2 nya memang boleh menjerit kan!
.
Tapi semuanya tu tak mustahil. Sarung je #premiumbeautiful #korset . Insyaallah bukan sahaja berat badan akan turun. #sakitpinggang pun akan hilang.
.
#peha dan #punggung pun #mengecil . #posture badan menjadi semakin #cantik .
.
Yg bestnya, dpt membantu #mengawal #pemakanan .
.
Nak tau lebih lanjut? Roger saya utk #freefitting .
.
#waistshaper #korsetpembakarlemak #korsetpembentukanbadan #korsetkurus #bengkungkurus #bodyshaper #bodyshapermalaysia #kurus #kuruscepat #kurussihat

"Tiada Prestasi tanpa Disiplin" itulah inspirasi saya mengambil varibael Y dalam skripsi saya ๐Ÿ˜ ...
Tapi bukan itu point nya menjadi yang di percaya itu ga mudah perlu komitmen dan tanggung jawab, ga perlu merasa penting yang penting Dominan dalam kebaikan *@aagym
#mengawal
#presiden
#daaruttauhid

Dah bermacam-macam ikhtiar dibuat untuk #kurus . Memang bukan senang. Nak #diet , tak mampu nak kawal #selera dan #foodintake .
.
Nak #exercise , tak ada masa. Mana nak uruskan #rumahtangga , anak-anak dan sebagainya. Semakin hari, #badan semakin #mengembang .
Insyaallah kalau pakai #premiumbeautiful #korset secara #konsisten , bukan hanya boleh membantu #menurunkan #beratbadan , tetapi memastikan #kemasan #bentukbadan .
Jadi selain membantu #mengawal #kuantiti #makanan yang diambil, ia juga membantu #membakarlemak yang berlebihan.
.
Jom sarung #korsetpelangsing ni untuk mendapatkan #bentukbadanidaman .
.
Roger saya utk #freefitting dan rasai sendiri perbezaan #korsetpengecilperut ni.
.
#bodyshaper #bodyshapers #bodyshapermalaysia #korsetpembentukanbadan #korsetpembakarlemak #lingerie #korsetkurus

Kita ni kan, nak #turunberatbadan sebanyak 1kg pun mcm dah bagus sgt. Tapi kalau dalam masa setahun turun #beratbadan sebanyak 25kg, rasa2 nya memang boleh menjerit kan!
.
Tapi semuanya tu tak mustahil. Sarung je #premiumbeautiful #korset . Insyaallah bukan sahaja berat badan akan turun. #sakitpinggang pun akan hilang.
.
#peha dan #punggung pun #mengecil . #posture badan menjadi semakin #cantik .
.
Yg bestnya, dpt membantu #mengawal #pemakanan .
.
Nak tau lebih lanjut? Roger saya utk #freefitting .
.
#waistshaper #korsetpembakarlemak #korsetpembentukanbadan #korsetkurus #bengkungkurus #bodyshaper #bodyshapermalaysia #kurus #kuruscepat #kurussihat

ANGKARA "TIMUN" AKU TERPAKSA RELA!

Kenapa mesti sekarang,

Kenapa tak dari dulu, kenapa!

Kalau lah dari dulu aku guna timun, tak lah muka aku bersepah dengan jarawat, p4rut hit4m, siap pakej kus4m lagi. Bayangkan bangun tidur kulit berminyak sangat , rasa berlendir je muka . Dah macam-macam guna, tapi tak jugak dapat hasil seperti yang diharapkan. Tension,Tension, Tension!

Itu semua dulu la, sekarang jenuh belek cari jarawat tak ada dah, p4rut hit4m entah kemana bukan tu je sedar-sedar kulit dah makin cerah, berminyak pun tak, Bangun tidur rasa kulit lembut je.

happy sangat2. - Puan mary ๐Ÿ™‹ Siapa yang ada masalah sama macam Puan Mary? Dah cuba macam-macam tapi tak dapt hasil seperti yang diharapkan! ๐Ÿ˜ฑ Nak tahu rahsia Puan Mary? ๐Ÿ‘‡
Hanya guna Sabun dan Serum Rscucumber! ๐Ÿ‘‰http://nak.la/RSCUCUMBER ๐Ÿ”ฅApa yang bagus sangat dengan SABUN dan SERUM rscucumber ni! ๐Ÿ”ฅ
=============================== โ˜‘๏ธMasalah paling banyak dibantu SABUN rscucumber.

#Merawat sel kulit mati.
#Mengecilkan pori-pori terbuka
#Melembabkan kulit kering.
#Mengawal kulit berminyak dan kusam
#Hilangkan SUNBURN akibat cahaya matahari. โ˜‘๏ธKELEBIHAN SERUM RSCUCUMBER

#Merawat j3rawat & p4rut j3rawat
#Menyembuhkan kulit terbakar (sunburn)
#Melembapkan serta melembutkan kulit.
#Menegangkan kulit.
#Mengecilkan pori-pori terbuka
#Mencerahkan wajah.
#Meratakan tona kulit.

#SESUAI KE DENGAN SEMUA JENIS KULIT? โ˜‘๏ธ RS Cucumber sangat sesuai untuk masalah utama seperti Kulit kering , Kulit berminyak, Kusam, Kulit sensitif, โ˜‘๏ธ Masalah jarawat yang kronik dan sebagainya. kalau tuan/puan ade masalah kulit yang saya sebut ini, anda harus cuba.

Nak cuba? Click link dibawah, nanti saya akan reply dan uruskan order tuan/puan dengan segera ๐Ÿ˜ƒ ๐Ÿ™‹http://nak.la/RSCUCUMBER
๐Ÿ™‹http://nak.la/RSCUCUMBER
๐Ÿ™‹http://nak.la/RSCUCUMBER

P/S : TAWARAN TERHAD jimat RM15 + FREE GIFT bernilai RM20!

#teamon
#rscucumber
#rsteamon
#kulitsensitif #kulitputihgebu #kulitkusam #kulitjerawat #jerawatkecut #jerawatnanah #jerawatpasir #tips_bebas_jerawat #poriporiterbuka #bintikhitamhilang #paruthilang #parutjerawat #kulitberminyak #kulitberjerawat #kusamberminyak #kulitminyakberjerawat

#Mengawal kebanggan...

Kita ni kan, nak #turunberatbadan sebanyak 1kg pun mcm dah bagus sgt. Tapi kalau dalam masa dua bulan je dah turun #beratbadan sebanyak 6kg, rasa2 nya memang boleh menjerit kan!
.
Lepas tu pulak #ukuran #pinggang pun semakin #mengecil .
Tapi semuanya tu tak mustahil. Sarung je #premiumbeautiful #korset . Insyaallah bukan sahaja berat badan akan turun. #sakitpinggang pun akan hilang.
.
#peha dan #punggung pun #mengecil . #posture badan menjadi semakin #cantik .
.
Yg bestnya, dpt membantu #mengawal #pemakanan .
.
Nak tau lebih lanjut? Roger saya utk #freefitting .
.
#waistshaper #korsetpembakarlemak #korsetpembentukanbadan #korsetkurus #bengkungkurus #bodyshaper #bodyshapermalaysia #kurus #kuruscepat #kurussihat #inchesloss

Allhamdulilahhhhh SAMPE JUGA
ASSLAMMUALLAAIKUM WR WB... STADION SULTAN AGUNG BATUL
#MENGAWAL KEBANGGAAN KU PERSIKABO BOGOR KU
#KAMIKABOMANIA

One of my faves to boost #endocrinesystem function ... smells so pretty I wear it as a perfume! #adrenalsupport#hormonalsupport#thyroidproblems ใƒปใƒปใƒป
Endoflex
.
#mengawal fungsi tiroid
#memperbaiki kelenjar adrenal
#meningkatkan metabolisme
#membantu kurangkan berat badan
#menyeimbangkan hormon
.
.
#setapak #gombak #tamanmelati #melawati #desasetapak #tiroid #aromaterapi #therapyforwomen Member 4173412 or www.myyl.com/elementsofearth to get your hands on 2 free oils, 10 oils half price AND a free #diffusermurah

#MALAYSIA TERTINGGAL!!! @ KETINGGALAN?

Bunyi dahsyat kan? Tapi itu lah kenyataan yg kita terpaksa terima. Di Japan lebih dari 250,000 kedai @ merchant terima pembayaran guna #Bitcoin.

Ini beberapa gambar sebagai bukti bahawa Bitcoin di #Japan tidak asing lagi dan dah lama liegal disana. Bukan itu saja company2 besar spt Microsoft, Deal dah lama menerima Bitcoin.

Malaysia pula bukan tak terima. BNM skarang mula accept tetang perkara
ni kerana menyedari sistem #Blockchain yg terdapat dlm Bitcoin merupakan ciri2 yg boleh dikatakan sempurna.

Tidak ada yg dapat #mengawal atau #memanipulasi Bitcoin dan tiada siapa2 boleh halang siapa2 dari menyimpan Bitcoin dan lebih dari 1000 jenis matawang #kripto.

Yg jelas, 2009 1 Bitcoin 0.30 sen. Hari ni 2hb Ogos 2018, 1 Bitcoin bernilai Rm30,000. Ini kebenarannya. Bygkan 2009 kita simpan stok 100 Bitcoin? Sekarang apa jadi?

Sekadar perkongsian.. #BtcMatawangDuniaTerkini
#Blockchain
#bitcoinismoney
#bitcoin4future
#miningbitcoin

#SUPERKING ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
#TESTRONE_BOOSTER ukt lelaki.. 400mg per kapsul..!๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ† ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ†Mengatasi msalah #LEMBIK_LAYU_DAN_PANCUT_AWAL...!
ia juga mampu ๐Ÿ†#MEMBESARKAN_ZAKAR seawal 7 hari........!
Dan memastikan anda tampil ๐Ÿ†#HEBAT_GAGAH serta membuat kn anda #BUAS sewaktu #DIRANJANG ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พProduk terlaris di malaysia๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ.....telah terbukti
Dipercayai dan diamalkan oleh #selebriti2 malaysia๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
spt #NABIL_RAJALAWAK
#ACEY_BOCEY
#AZLI_SENARIO dan ramai lagi.........!๐ŸŒ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ โš antara kebaikan SUPERKING๐Ÿ”ฅ๐Ÿ†๐ŸŒฝ โœ”#KELAKIAN OPTIMUMโš ๐Ÿ†
๐Ÿ’ช #Membesarkan & #Memanjangkan Za.kar.๐ŸŒฝ
๐Ÿ’ช Membaik Pulih Tenaga Ba.tin.๐ŸŒฝ
๐Ÿ’ช Merawat Masalah #Mati Pu.cuk.๐Ÿ†
๐Ÿ’ช Memastikan Alat Su.lit Sentiasa Ke.ras & #Solid.๐ŸŒถ
๐Ÿ’ช Tahan Lebih La.ma Ketika #Beraksi.๐ŸŒต๐Ÿ•ฆ๐Ÿ•š
๐Ÿ’ช Meingkatkan Kualiti & Kuantiti Sper.ma.โ›† โœ”AKTIVITI #SUKANโš ๐Ÿ’ช
๐Ÿ’ช Meningkatkan Tenaga & Stamina.๐Ÿ’ช๐Ÿ‘ˆ
๐Ÿ’ช Membina Ketahanan & Fokus.โœŒ๐Ÿ’ช
๐Ÿ’ช Meningkatkan Sistesis Protein Untuk Otot.๐Ÿ’ชโœŒ
๐Ÿ’ช Mempercepatkan Otot Naik Lebih Cepat & Pantas Ketika Workout.๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ƒ โœ”#KESIHATA#Nโš 
๐Ÿ’ช Mencegah Diabetis & Darah Tinggi.
๐Ÿ’ช #Mengawal Paras Gula Dalam Darah.
๐Ÿ’ช Mengurangkan #Kolestrol.
๐Ÿ’ช Membakar Lemak.
๐Ÿ’ช Membaiki #Sistem Peredaran Darah.
๐Ÿ’ช Memperbaiki Sistem Imun.
๐Ÿ’ช Tingkatkan Kesihatan kardiovaskular.

KLIK LINK WHATSAPP ๐Ÿ“ฒ http://www.wasap.my/60145263544/Promo.Superking

๐Ÿ“ฃ #SuperKing ๐Ÿ’‹#Testrone Booster ukt lelaki.. ๐Ÿ’‹400mg per kapsul..! ๐Ÿ†Mengatasi msalah #LEMBIK_LAYU_DAN_PANCUT_AWAL...!
ia juga mampu ๐Ÿ†#MEMBESARKAN_ZAKAR seawal 7 hari........!
Dan memastikan anda tampil ๐Ÿ†#HEBAT_GAGAH serta membuat kn anda #BUAS sewaktu #DIRANJANG ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พProduk terlaris di malaysia๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ.....telah terbukti
Dipercayai dan diamalkan oleh #selebriti2 malaysia๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
spt #NABIL_RAJALAWAK
#ACEY_BOCEY
#AZLI_SENARIO dan ramai lagi.........!๐ŸŒ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ โš antara kebaikan SUPERKING๐Ÿ”ฅ๐Ÿ†๐ŸŒฝ โœ”#KELAKIAN OPTIMUMโš ๐Ÿ†
๐Ÿ’ช #Membesarkan & #Memanjangkan Za.kar.๐ŸŒฝ
๐Ÿ’ช Membaik Pulih Tenaga Ba.tin.๐ŸŒฝ
๐Ÿ’ช Merawat Masalah #Mati Pu.cuk.๐Ÿ†
๐Ÿ’ช Memastikan Alat Su.lit Sentiasa Ke.ras & #Solid.๐ŸŒถ
๐Ÿ’ช Tahan Lebih La.ma Ketika #Beraksi.๐ŸŒต๐Ÿ•ฆ๐Ÿ•š
๐Ÿ’ช Meingkatkan Kualiti & Kuantiti Sper.ma.โ›† โœ”AKTIVITI #SUKANโš ๐Ÿ’ช
๐Ÿ’ช Meningkatkan Tenaga & Stamina.๐Ÿ’ช๐Ÿ‘ˆ
๐Ÿ’ช Membina Ketahanan & Fokus.โœŒ๐Ÿ’ช
๐Ÿ’ช Meningkatkan Sistesis Protein Untuk Otot.๐Ÿ’ชโœŒ
๐Ÿ’ช Mempercepatkan Otot Naik Lebih Cepat & Pantas Ketika Workout.๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ƒ โœ”#KESIHATA#Nโš 
๐Ÿ’ช Mencegah Diabetis & Darah Tinggi.
๐Ÿ’ช #Mengawal Paras Gula Dalam Darah.
๐Ÿ’ช Mengurangkan #Kolestrol.
๐Ÿ’ช Membakar Lemak.
๐Ÿ’ช Membaiki #Sistem Peredaran Darah.
๐Ÿ’ช Memperbaiki Sistem Imun.
๐Ÿ’ช Tingkatkan Kesihatan kardiovaskular.

Click Link Whatsapp dibawah Utk #ORdeR ..โฌ‡ http://www.wasap.my/60189649501/SuperKing

Pembelian #Dirahsiakan ....!

#MENGAWAL BU MENTERI SUSI DI PANGANDARAN.

Most Popular Instagram Hashtags