#mengai

MOST RECENT

◾Kajian Akhir Pekan Wilayah Bandung◾
《Klik Tagar : #kajianakhirpekanbandung_3》

Diharapkan untuk menghubungi Panitia Kajian sebelum menghadiri Majelis Ilmu dikarenakan bisa terjadi pembatalan mendadak karena hujan, Jadwal diundur, macet atau udzur lainnya

مَنْ دَلَّ عَلَى خَيْرٍ فَلَهُ مِثْلُ أَجْرِ فَاعِلِهِ “Barangsiapa menunjukkan kepada kebaikan, maka ia mendapatkan pahala sebagaimana orang yang melakukan.”
[HR. Muslim, 3509]

Follow Instagram :
@jadwalkajiansalaf
@jadwalkajiansalaf
@jadwalkajiansalaf
Untuk mengetahui jadwal kajian Jabodetabek dan Sekitarnya. Barakallahu fiikum.

#kajiansunnah #kajian #sunnah #salaf #kajiansalaf #tauhid #dakwah #mengai #regrann #repost #bandungtoday #kajianakhirpekan_3 #padalarang #kajianrutin #tamansyurga #cipaganti #wastukencana #parahyangan #kopo #y_bandung #kajianbandung #bandungmengaji #y_18082018 #y_19082018 #y_bandung_19082018 #y_bandung_18082018

2-3hari dok kumpau harini naik jugak sekoq.... ok jom p kejaaaaa .... #caster #casting #snakehead #haruan #kastking #kastkingassassin #mengai #fishinglife #fishing

hasil meruan di Ban Pecah tadi .... on Soft Plastic .... #caster #casting #snakehead #haruan #mengai #fishing #fishinglife #kastking #kastkingassassin

Semoga beroleh hasil... amin... #kolamsimpangtiga #fishing #mengai #pancing

Mlm ni kita kasi teman abg tochang mancing ... dh lama x ngekor dia ... dia pon mcm dh nk majuk dh sbb selalu teman dia mancing tp hari tu xder mood nk ngikot ... mlm ni kita teman la ... nnt majuk dia xnk bwk kita g jalan2 pulak 🤣🤣🤣 #mancing #hobi #hobby #fishing #angler #wifeofangler #cikharumanisikotabgtochangmancing #weekend #kolamseribayutekala #semenyih #august #mengai

Topi columbia..
BORA BORA BOONEY HAT... Ok tak saya pakai topi ni..boleh terus pergi memancing ni..ada sesiapa nak ikut..?kalau saya jual topi ni ada yang nak tak? #columbia #topicolumbia #hokamalaysia #hokamurah #hokaoneone #hokaformens #sayajual #memancing #mengai

#mengai on...tanjung dawai😂

Tabah kan hati dengan senyuman☺️
Ubah diri mcm mna pun klau x de org suport mmng x menjadi
#berkawanbiarramai#tapi😂😂
#mengai@memancing

Fishing trip at pulau aman and jambatan kedua... tersebut alkisah seorang pemancing (aku la tu) yg lama tak turun mengai... tiba2 datang seorang sahabat menjemput daku utk trip fishing... walaupon trip itu jatuh pada tanggal 4 july (rabu), aku usahakan jugak amik cuti... hohoho, mmg berbaloi... hohoho ingat... drag kunci habih naaa hoho #fishing #pulauaman #jambatankeduapulaupinang #jenahak #melentoq #mengai #kakipancing_malaysia #kakipancing

Kalau ikan x makan ank boya ni aku yg makan nnt.... #casting #sawad #anakboya #softfrog #snakehead #snakeheadhunter #mengai #kastkingassassin

Head to @thrillist Eat Seeker YouTube channel to see the complete episode of @ameliekang and @aimeng_aimeng talking about MáLà Project and Chinese cuisine! “Chinese cuisine is not just Sichuan or Kungpao Chicken. Dry pot is one thing (that makes a whole another category). It’s a new invention in China so we are introducing it to Chinese as well. And that is satisfying to see.” #malaproject #ameliekang #mengai #chinesecuisine #maladrypot #thrillist #midtown #bryantpark #chinesefood #authentic #video #instavideo #eeeeeats #morning #thursday #hungry #nyc

Test katak baru... #mengai #ikanharuan #snakehead #casting

TB trip mengai🎣 takdan nak boh, dy pnya best dengan letih sama banyak, alhamdulilah dpt hasil banyak... Next time kita p lgi @ruzaimi_faris noh kita bawak nek yg besaq2🐟🐟🐟pulak... 😁😁😁
#mengai #friends #boat #kualakedah #ocean #bluesea

#mengai buang masa

Workers project, Yunnan Cina Mengai Xishuangbanna #yunnan #mengai #xishuangbanna #cina

Workers project, Yunnan Mengai Xishuangbanna Cina, #yunnan #china #mengai #xishuangbanna #cina

Most Popular Instagram Hashtags