[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#menaragreateastern

158 posts

TOP POSTS

Lunch date wif @mayaothari ...sedap cenggini makanan dyπŸ‘..very recommended...lebih sedap dari cozy place..😁next time nk repeat wif @ekinrusli and kak zila.. Cc:@mayaothari ...@ekinrusli take note plishhh
#menaragreateastern#afdlin'scomedyplanet

Social Media Marketing Workshop at #greateastern with @dezaida.malek .
#LelaNye #withlilsister #menaragreateastern

Where will you be exploring after Grad Day? πŸŽ“
#menaragreateastern
#unilife
#ζˆ‘δ»¬ηš„ε€§ε­¦ζ—Άδ»£

Stage 4 - Big Eaters (10 months up to 5 years old) - Butternut Soup Pasta *chicken stocks*
- Creamy Spinach Pasta *vegetarian*
- 3 Cheese Pasta *beef*
- Mac & Cheese *beef*
- Spaghetti Bolognese *beef*
- Brown Rice Dinner *vegetarian*
- Chicken Stew

RM68 for set of 6 pcs
8oz net

#bebj #bebjmenu #klcc #ampang #ampangpoint #ampangputeri #jalanampang #menaragreateastern

If you are just safe about the choices you make, you don't grow. -Heath Ledger

Semoga kita tidak terleka dan selesa dengan hidup kita, wang dan harta kita, kejayaan kita sehingga kita berhenti membina diri kita lagi. Kerana ini marathon dan ia menguji sustainability kita.

Itu istiqomah.

Dan istiqomah memerlukan pengorbanan.

#sayaalazadi #greateasterntakaful #menaragreateastern #sepetang #takafulagent

.
Cik Sumaiyah dtg buat inspection...hehehehe...
Senangnya dia smile bila request...
Kalau suh little-miss-debab alahai...
Bole buat gaduh la haih...
.
#tb #semalampunyacerita #petrofacrnz #menaragreateastern

MOST RECENT

Holla weekend! 🌸
Lily nak marathon Game of Thrones. Korang nak buat apa tuuuu? Jom scroll produk Merve kat ig Lily β˜ΊοΈπŸ’‹
Boleh contact Lily bila2 masa je ok! 019-2890450
@mervecosmetic_lily
@mervecosmetic_lily
@mervecosmetic_lily
#mervecosmetichululangat #mervecosmetic #joyrevfa #mervecosmetichq #mervecosmetics #mervecosmetichq #mervecosmetickl #mervecosmeticampang #mervecosmeticsepang #hululangat #ampang #menaragreateastern #gemall #sepang #bandarbarusalaktinggi

#MerveMonthlyPromo
--------------------------
CINDEREVFA
Blue Magic Lipstick πŸ’‹πŸ’„
RM45.00 Only
--------------------------
Lily punya favourite! Sebab long-lasting, bibir terus cantik effortlessly, dan mesra wudhu'. Yang paling best, packaging dia sangat lawa sesuai sangat kalau nak bagi hadiah kat girlfriend, wife, mak, crush (hehe). RM45.00 sahaja!
Contact Lily now!! 019-2890450
@mervecosmetic_lily
@mervecosmetic_lily
@mervecosmetic_lily
#mervecosmetichululangat #mervecosmetic #joyrevfa #mervecosmetichq #mervecosmetics #mervecosmetichq #mervecosmetickl #mervecosmeticampang #mervecosmeticsepang #hululangat #ampang #menaragreateastern #gemall #sepang #bandarbarusalaktinggi

Coming soon! .
==============
Bird's Nest Skincare Product
πŸ•ŠFace Cleanser
πŸ•ŠHydrating Toner
πŸ•ŠMoisturising Cream
==============
.
Contact Lily now!! 019-2890450
@mervecosmetic_lily
@mervecosmetic_lily
@mervecosmetic_lily
#mervecosmetichululangat #mervecosmetic #joyrevfa #mervecosmetichq #mervecosmetics #mervecosmetichq #mervecosmetickl #mervecosmeticampang #mervecosmeticsepang #hululangat #ampang #menaragreateastern #gemall #sepang #bandarbarusalaktinggi

Lipstick yang saya suka sangat-sangat sebab:
1. Mesra wudhu'
2. Tahan lama tak payah touch-up banyak kali
3. Bukan je boleh pakai kat bibir, boleh apply kat pipi macam blusher juga
4. Packaging yang comel sangat sesuai nak bagi hadiah kat kawan-kawan, mak, girlfriends, crush πŸ™Š
5. Mampu milik murah sangat! .
RM45.00
RM45.00
RM45.00
.
Jom contact Lily 019-2890450 sekarang! 🌸
@mervecosmetic_lily
@mervecosmetic_lily
@mervecosmetic_lily
#mervecosmetichululangat #mervecosmetic #joyrevfa #mervecosmetichq #mervecosmetics #mervecosmetichq #mervecosmetickl #mervecosmeticampang #mervecosmeticsepang #hululangat #ampang #menaragreateastern #gemall #sepang #bandarbarusalaktinggi

#Repost @joyrevfa (@get_repost)
・・・
Malaysia is going crazy for these THE UNICORN make-up brushes by Joy Revfa Edition ( MERVE )
.
OMG...!! Unicorn makeup brushes actually exist..!! Joy Revfa Edition presents The Unicorn Makeup Brush inspired by The Magical Unicorn. This unique-horn set contains 5 of our Limited Edition brushes for a flawless look on-the-go & perfect tools to creating flawless makeup. All the brushes are made with taklon bristles, a high-quality synthetic fibres & including essentials for face & eyes. The best thing about this magical brushes is that all enclosed by the beautiful box packaging, unicorn horn-shaped, rainbow pastel bristles and includes all the basics you need for daily applications. Start the day afresh with this 5 pieces set with the must haves for a quick, easy and beautiful make-up look. A world is truly a magical place, just like your face
.
Benefits :
.
βœ”οΈ super soft & light
βœ”οΈ trending brushes
βœ”οΈ high-quality
βœ”οΈ synthetic fibres
βœ”οΈ Compact & easy to store
βœ”οΈ Perfect for traveling βœ”οΈ Complete and essential
βœ”οΈ Can be used with cream and powder βœ”οΈ Magical Unicorn concept βœ”οΈAnimal-cruelty free βœ”οΈ flawless application
βœ”οΈ Ideal for daily makeup routines βœ”οΈ basic and professional
.
Set consists of :
.
Orange : Large Domed Powder (Powder/Blusher Brush)
.
Pink : Flat Top Buffer
(Foundation/Contour/ Buffing Concealer Brush) .
Purple : Precision Blush
(Blusher/ Contour/ Blending Brush)
.
Green : Tall Tapered Blender
(Blending/Nose & Eyes Contour Brush) .
Turquoise : Small Angled Blender
(Eyeshadow/Angled Eyebrow/ Highlighter Brush)
.
.
Details : .
Handle material : Plastic
Brush hair : Synthetic
Brush size :
Items per set : 1 box & 5 pieces
Used with : Foundation, powder, eyeshadow, blusher, concealer, primer, contour, highlighter, contour & eyebrow
.
Contact Lily at 019-2890450 now for purchase 🌷🌸 @mervecosmetic_lily
@mervecosmetic_lily
@mervecosmetic_lily
#mervecosmetichululangat #mervecosmetic #joyrevfa #mervecosmetichq #mervecosmetics #mervecosmetichq #mervecosmetickl #mervecosmeticampang #mervecosmeticsepang #hululangat #ampang #menaragreateastern #gemall #sepang #bandarbarusalaktinggi

#Repost @mervecosmetic_hq (@get_repost)
・・・
www.merve.com.my
.
"Saya nak CANTIK, saya nak PUTIH, saya nak KURUS!"
.
πŸ’Œ Dear , Mervelovers
【 Impian anda bakal menjadi nyata πŸ€—γ€‘
.
Gorgeous Juice kan ada πŸ‡
.
⚠️ Satu hari satu sachet πŸ’ƒπŸ»
⚠️ Khasiat super fruits kini terkandung di dalam satu produk ‼️
.
Uolls tahu tak Gorgeous Juice tengah ada harga PROMO sekarang sempena MERDEKA PROMO??
.
RM115 SAHAJA ‼️
RM115 SAHAJA ‼️
RM115 SAHAJA ‼️
.
#MERVEBulanMerdeka
#MERVEMonthlyPromo
.
.
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❀
.
Boleh hubungi Lily di 019-2890450 ☺️
@mervecosmetic_lily
@mervecosmetic_lily
@mervecosmetic_lily
#mervecosmetichululangat #mervecosmetic #joyrevfa #mervecosmetichq #mervecosmetics #mervecosmetichq #mervecosmetickl #mervecosmeticampang #mervecosmeticsepang #hululangat #ampang #menaragreateastern #gemall #sepang #bandarbarusalaktinggi

"UNICORN MAKEUP BRUSH SET, Penyelesai Masalah Saya!”
.
【 REKAAN CANTIK πŸ€—γ€‘
πŸ’Œ Membantu para wanita yang tercari-cari berus makeup yang menarik dari segi konsep rekaannya iaitu Unicorn ajaib malah packaging nya juga sangat unik dan lain dari yang lain.
.
【 KUALITI TINGGI πŸ€—γ€‘
πŸ’Œ Membantu para wanita memiliki berus makeup yang sangat lembut & kualitinya yang memuaskan, setaraf jenama antarabangsa.
.
【 MATERIAL HALAL πŸ€—γ€‘
πŸ’Œ Membantu para wanita memperolehi berus makeup yang halal kerana materialnya diperbuat daripada sintetik & animal-cruelty free.
.
【 SENANG DIBAWA πŸ€—γ€‘
πŸ’Œ Membantu para wanita yang suka travel kerana berus ini sejenis bahan kompak & mudah disimpan.
.
【 LENGKAP SEMPURNA πŸ€—γ€‘
πŸ’Œ Membantu para wanita yang ingin memiliki berus makeup yang boleh diguna untuk setiap jenis produk kerana berus ini lengkap & setiap berus ada kepentingannya iaitu boleh digunakan dengan krim dan bedak.
.
【 TRENDING πŸ€—γ€‘
πŸ’Œ Membantu para wanita memiliki berus makeup idaman setiap wanita masa kini yang sangat trending di media sosial terutamanya Instagram.
.
#MERVEAllAboutProduct
#UnicornMakeupBrushSet
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❀
.
Contact Lily now!! 019-2890450
@mervecosmetic_lily
@mervecosmetic_lily
@mervecosmetic_lily
#mervecosmetichululangat #mervecosmetic #joyrevfa #mervecosmetichq #mervecosmetics #mervecosmetichq #mervecosmetickl #mervecosmeticampang #mervecosmeticsepang #hululangat #ampang #menaragreateastern #gemall #sepang #bandarbarusalaktinggi

Special Merdeka Promotion from 22-31 August 2017 πŸ‡²πŸ‡Ύ
.
Unicorn Make-up Brush Set
RM85.00 (from RM120.00) only!! Contact Lily laju-laju okay! ❀️
019-2890450
@mervecosmetic_lily
@mervecosmetic_lily
@mervecosmetic_lily
#mervecosmetichululangat #mervecosmetic #joyrevfa #mervecosmetichq #mervecosmetics #mervecosmetichq #mervecosmetickl #mervecosmeticampang #mervecosmeticsepang #hululangat #ampang #menaragreateastern #gemall #sepang #bandarbarusalaktinggi

Most Popular Instagram Hashtags