#menantubilal

3975 posts

TOP POSTS

Tengok orang gila ni bila buat salah kalut nak pujuk. Pooooodah 🤣 sekarang dah start #MenantuBilal di @tv3malaysia jommmmmm tengok! @dramasangat 🌚

Sebentar saja lagi sambungan drama episode Menantu Bilal akan menemui anda,lakonan @chacha_maembong @nazeerasardi @ruhainies7 dan lain2 lagi okey pkul 7mlm di @tv3malaysia selamat menonton #menantubilal

Tengok budak merajuk ni @ruhainies7 ..Dah last2 day ni lah dia nak merajuk ngan kita...haa tengok macam mana abg kpenq pujuk.... hehehe😜😜😜
#behindthescenes drama #menantubilal #slotdahlia @tv3malaysia akan datang Ramadhan nanti.

Salam jumaat semua ❤ .........
Ini adalah 3 contoh menantu yang tak boleh pakai
@ruhainies7 @nazeerasardi #menantubilal #enujaproduction #CMatWORK @cloudwavemanagement

Untung ada menantu yg rajin rajin kan.. hehe . Jom saksikan #menantubilal jam 6.56 ptg ini di TV3! #terimakasih

Tuuudia! Pertandingan kipas mentua dah bermula! Ni la masanya nak mengambil hati mertua! Kalau nak tau apa drama yang ada disebalik tiga pasangan dalam poster ni, kene tengok Menantu Bilal Jumaat ni okay? 😋🤔😂


#MenantuBilal
#dramasangat
#DSSquad

EPISOD 2
Duk dalam pakai helmet😂😂
.
Jangan lupa saksikan #MenantuBilal Lakonan @ruhainies7 @chacha_maembong @nazeerasardi @amar_asyraf @syazwanzulkifly @talhaharith Setiap Jumaat - Ahad, Jam 6:55 petang di TV3!

Meletop-letop nah pengantin kita nih! @ruhainies7 @chacha_maembong @nazeerasardi
Menantu bilal akan ditayangkan pada bulan Ramadhan nnti.. Repost from @ruhainies7
• • •
#menantubilal

Macam mana, kalau dah suami sendiri tak paham slang Kedah isteri 😅 Jom tengok episod 9 #MenantuBilal di tonton.com.my & aplikasi tonton sebelum siaran TV! @ruhainies7 @syazwanzulkifly #RamadanMacamVIP #tontonMacamVIP

MOST RECENT

Dah lama tak updte ig😂 hakak blnje parcel today..😍😘
.
.
.
Tracking Number 27/7

1. sabariah husin
eh449180533my

2. Annur liyana ramli
eh449180502my

3. Zainul ariffin adam
eh449180476my

4.Norain yaakob
eh449180547my

5. mohd noor awang
eh449180516my

6. nur syahira mohd powzen
eh449180480my

7. ahmad zubair abdul halim
eh449180520my

8. nurul nadia yusof
eh449180493my

9. zalina awang
eh449180462my

10. intan shafrina suhardi
eh449180555my
.
.
#queenofmutiara #queenofmutiaraputrajaya #kakakjutawanqm #mencintaimumrphotographer #menantifebruari #shhiloveyou #menantubilal #loffatah #codputrajaya #codbangi

KUKU CEKAM😱😱 ARGHHHH!!! SAKITNYA😖😖😖
.
Dua tahun ada masalah kuku cekam, nak g jumpa doktor takut😟😟 baru seminggu cuba ivmist terus segala nanah2 yg dh lama tersimpan tue keluar😃😃 tempat luka pun dah mengecut😁😁 skang bila tgk jari tue dah boleh sengih2 sebab dah x sakit😂😂😂 Alhamdulillah... asbab ivmist sebagai penyembuh. Semuanya dengan izin Allah.

Nak ikhtiar dengan ivmist?
.
Jom wasap 📲 016-6748905 💕 linda💓.
.
Utk fast response klik link wsp d bwh
http://Lindaivmist.wasap.my
http://Lindaivmist.wasap.my
http://Lindaivmist.wasap.my
.
#ivmiststokismeruklang #ivmistteamkakumi #sembursembursegar #sembursembursembuh #onlinebusiness #kukirimcinta #bazarpaknilmurah #ruam #terapiinstagram #menantubilal #sayagunasayajual #ivmist #ivkids #ivsoap #migrain #resdung #bazarpaknil #minyakpelbagaigunamujarab #asma #selsemabatukdemam

PNEUMONIA - SHARING TERBAIK DARI STOKIS IVMIST

Konsep SAYA GUNA SAYA JUAL memang diamalkan sebelum seseorang mulakan bisnes Ivmist ini. Ia terbukti berkesan pd diri dan pd bisnes.
.
"Alhamdulillah sejak saya amalkan ivkids sejak jd agen n stokis dlm tempoh sebulan ni...anak saya kembali sihat dan ceria selalu..
saya pun dh lama x bwk anak gi klinik sejak amal guna Ivmist & Ivkids " - puan Intan Stokis Ivmist Seremban 2.

Pada ibubapa yg mempunyai anak Pneumonia, boleh cuba amalkan Ivmist & ivkids. .
X tau d mana nak dapatkan ivkids?
.
Jom wasap 📲 016-6748905 💕 linda💓.
.
Utk fast response klik link wsp d bwh
http://Lindaivmist.wasap.my
http://Lindaivmist.wasap.my
http://Lindaivmist.wasap.my
.
#ivmiststokismeruklang #ivmistteamkakumi #sembursembursegar #sembursembursembuh #onlinebusiness #kukirimcinta #bazarpaknilmurah #ruam #terapiinstagram #menantubilal #sayagunasayajual #ivmist #ivkids #ivsoap #migrain #resdung #bazarpaknil #minyakpelbagaigunamujarab #selsemabatukdemam
#ivmistteamkakumi #ivsoap #ivmiststokismeruklang
#selsema #terapiinstagram
#selsemabatuk #bazarpaknil
#demam #ivmistmujarab
#pneumonia #ivmistaromaticoil
#ivmist #ivkids #wasap0166748905

Kerap bersin di pagi hari? Cuba ivmist cepat melegakan...insyaAllah.
.
Info lanjut/order;
.
Jom wasap 📲 016-6748905 💕 linda💓.
.
Utk fast response klik link wsp d bwh
http://Lindaivmist.wasap.my
http://Lindaivmist.wasap.my
http://Lindaivmist.wasap.my
.
#ivmiststokismeruklang #ivmistteamkakumi #sembursembursegar #sembursembursembuh #onlinebusiness #kukirimcinta #bazarpaknilmurah #ruam #terapiinstagram #menantubilal #sayagunasayajual #ivmist #ivkids #ivsoap #migrain #resdung #bazarpaknil #minyakpelbagaigunamujarab #jepsari #selsemabatukdemam

Produk senang jual .. sebab #ivmist merupakan produk kegunaan seisi rumah.. satu keluarga daripada kanak-kanak sehingga orang dewasa dan warga emas memerlukannya.

1) Produk laku keras
2) Harga mampu beli
3) Produk kegunaan seisi keluarga
4) Kadar repeat order tinggi
5) Terbukti berkesan.. testimoni cukup byk.. Jalan dah ada, Cuma ikut sahaja.

Nak pilih produk macam mana lagi untuk anda mula bertapak?

Inilah peluang anda untuk mulakan business anda. Jana pendapatan sampingan .. main HP je pun boleh jana pendapatan.

Nak tak nak je.. Modal permulaan serendah RM190 sahaja..
Tiada yuran Keahlian..
Bukan MLM ye.

WhatsApp 017-9693738

#ejendiperlukan #stokisdiperlukan #sayajualivmist #bazaarmalaysia #bazaarpaknil #kukirimcinta #menantubilal #dropshipdiperlukan

Ain mana Ain.....
#menantubilal

Produk senang jual .. sebab #ivmist merupakan produk kegunaan seisi rumah.. satu keluarga daripada kanak-kanak sehingga orang dewasa dan warga emas memerlukannya.
.
1) Produk laku keras
2) Harga mampu beli
3) Produk kegunaan seisi keluarga
4) Kadar repeat order tinggi
5) Terbukti berkesan.. testimoni cukup byk..
.
Jalan dah ada, Cuma ikut sahaja.
.
Nak pilih produk macam mana lagi untuk anda mula bertapak?
.
Inilah peluang anda untuk mulakan business anda. Jana pendapatan sampingan .. main HP je pun boleh jana pendapatan.
.
Nak tak nak je..
.
Modal permulaan serendah RM190 sahaja..
Tiada yuran Keahlian..
Bukan MLM ye.
.
WhatsApp 012-539 1875

#ejendiperlukan #stokisdiperlukan #sayajualivmist #bazaarmalaysia #bazaarpaknil #kukirimcinta #menantubilal #dropshipdiperlukan

Resdung kalau tak di rawat dari awal boleh menyebabkan :
📍 Jangkitan nanah dikawasan sekeliling mata 👁👁
📍 Jangkitan otak 🤕
📍 Sakit tekak yang kronik 😖
📍 Jangkitan tulang muka 💀
📍 Penyakit lelah semakin teruk 🤒
📍 Berdengkur secara kronik 😴
📍 Menyebabkan jangkitan telinga 👂 dan tonsil 👅
📍 Alahan pada hidung 👃
📍 Selsema 😪 biasa yang melarat .
.

Nak bebas dari cengkaman Resdung ? amalkanlah #Ivmist , InsyaALLAH dapat membantu 😊
.
Nak sihat ? ikot nasihat saya 😆 .

Whatsapp utk info lanjut.

Klik link dibwh utk direct wassap akk, lebih mudah.. https://api.whatsapp.com/send?phone=60172812484&text=Boleh+bagi+details+ivmist
.
#ivmistteam #sembursembursegar #sembursembursembuh #onlinebusiness #kukirimcinta #bazarpaknilmurah #ruam #terapiinstagram #menantubilal #ivmist #ivkids #ivsoap #migrain #resdung #bazarpaknil #minyakpelbagaigunamujarab #asthma #selsemabatukdemam #ivmistmagicoil #penawarresdung
#haida0172812484

Best nya.. Kulit muka dah tak kusam. Berseri. And paling penting kulit makin menegang dan pori2 berkurangan. Ini sebab kandungan Maganda glow mengandungi extra Collagen yang dapat mengawetkan muka seseorang. .
.
Selain Extra Collagen, terdapat juga Extra Whitening yang dapat mencerahkan dan menghilangkan segala parut yang ada. So, jangan ragu2 nak try ok. Rugi tak cuba taw 😰😰😰😰😰😰😰
.
Harga Rm 88 include postage.

Beli 2 kotak harga pecah palo nak bagi 😂😂
.
Whatsap
019 7059275

#magandaglow #magandaglowpahang #magandaglowkuantan #magandaglowpromosi #minazbloomingraya2017 #minaz #andainyatakdir #heroseorangcinderella #meletop #menantubilal #kukirimcinta #hikayatsipematahhati #raya2017 #ramadhan2017 #bazar2017 #kuihsedap #nakputih #nakgebu #whiteningbooster #bellaza #qurose #syimabeauty #tatiskincare #beoriginal #aasyaliee #leeyanarahman

Produk senang jual .. sebab #ivmist merupakan produk kegunaan seisi rumah.. satu keluarga daripada kanak-kanak sehingga orang dewasa dan warga emas memerlukannya.
.
1) Produk laku keras
2) Harga mampu beli
3) Produk kegunaan seisi keluarga
4) Kadar repeat order tinggi
5) Terbukti berkesan.. testimoni cukup byk..
.
Jalan dah ada, Cuma ikut sahaja.
.
Nak pilih produk macam mana lagi untuk anda mula bertapak?
.
Inilah peluang anda untuk mulakan business anda. Jana pendapatan sampingan .. main HP je pun boleh jana pendapatan.
.
Nak tak nak je..
.
Modal permulaan serendah RM190 sahaja..
Tiada yuran Keahlian..
Bukan MLM ye.
.
WhatsApp 012-4624329

#ejendiperlukan #stokisdiperlukan #sayajualivmist #bazaarmalaysia #bazaarpaknil #kukirimcinta #menantubilal #dropshipdiperlukan

Produk senang jual .. sebab #ivmist merupakan produk kegunaan seisi rumah.. satu keluarga daripada kanak-kanak sehingga orang dewasa dan warga emas memerlukannya.
.
1) Produk laku keras
2) Harga mampu beli
3) Produk kegunaan seisi keluarga
4) Kadar repeat order tinggi
5) Terbukti berkesan.. testimoni cukup byk..
.
Jalan dah ada, Cuma ikut sahaja.
.
Nak pilih produk macam mana lagi untuk anda mula bertapak?
.
Inilah peluang anda untuk mulakan business anda. Jana pendapatan sampingan .. main HP je pun boleh jana pendapatan.
.
Nak tak nak je..
.
Modal permulaan serendah RM190 sahaja..
Tiada yuran Keahlian..
Bukan MLM ye.
.
WhatsApp 013-4180542

#ejendiperlukan #stokisdiperlukan #sayajualivmist #bazaarmalaysia #bazaarpaknil #kukirimcinta #menantubilal #dropshipdiperlukan

Produk senang jual .. sebab #ivmist merupakan produk kegunaan seisi rumah.. satu keluarga daripada kanak-kanak sehingga orang dewasa dan warga emas memerlukannya.
.
1) Produk laku keras
2) Harga mampu beli
3) Produk kegunaan seisi keluarga
4) Kadar repeat order tinggi
5) Terbukti berkesan.. testimoni cukup byk..
.
Jalan dah ada, Cuma ikut sahaja.
.
Nak pilih produk macam mana lagi untuk anda mula bertapak?
.
Inilah peluang anda untuk mulakan business anda. Jana pendapatan sampingan .. main HP je pun boleh jana pendapatan.
.
Nak tak nak je..
.
Modal permulaan serendah RM190 sahaja..
Tiada yuran Keahlian..
Bukan MLM ye.
.
WhatsApp 019-3727325

#ejendiperlukan #stokisdiperlukan #sayajualivmist #bazaarmalaysia #bazaarpaknil #kukirimcinta #menantubilal #dropshipdiperlukan

Selamat menjamu selera semua..
.
Nyum nyum nyum....sedapnya la ketam ni...seafood spt sotong, udang, lala, lobster, udang galah, dsb nya....siapa yg suka mkn???
.
.
Bagi penggemar makanan laut yang mengalami masalah resdung, mereka risau apabila makan masakan laut.
.
Sebabnya👇👇👇
-Bahagian hidung muka menjadi gatal2
.
-Masa makan, rasa nak bersin tak tertahan
.
-Gatal kawasan mata
.
-Muka naik jerawat/biji2 halus
.
-Bagi yang ada masalah kulit elergik akan naik kudis..
.
Kini anda tidak perlu risau lagi. Kerana potensi IV MIST berdasarkan feedback pengguna sebelum ini adalah +Positif
.
Tidak Pernah Mengecewakan Mereka.
.
Anda Dapatkan 1 IVMIST, Bagi Merawat 5 Masalah Yang Saya senaraikan diatas.
.
Saya bersedia untuk tunjukkan testimoni lagi..
.
Jom wasap 📲 016-6748905 💕 linda💓.
.
Utk fast response klik link wsp d bwh
http://Lindaivmist.wasap.my
http://Lindaivmist.wasap.my
http://Lindaivmist.wasap.my
.
#ivmiststokismeruklang #ivmistteamkakumi #sembursembursegar #sembursembursembuh #onlinebusiness #kukirimcinta #bazarpaknilmurah #ruam #terapiinstagram #menantubilal #sayagunasayajual #asthma #ivkids #ivsoap #migrain #resdung #bazarpaknil #minyakpelbagaigunamujarab #jepsari #selsemabatukdemam
#ivmist #ivsoap #ivkids #resdungkurang #bazaarpaknil

10 Tanda-tanda penghidap masalah resdung
.
1. Kerap bersin (terutamanya pada waktu pagi/sejuk)
2. Gatal-gatal di kawasan hidung & mata
3. Hidung sentiasa berlendir, kerap selsema
4. Hidung selalu tersumbat
5. Hidung berbau / nafas berbau / bersin berbau
6. Banyak berkahak & berlendir
7. Kulit muka berjerawat & berjeragat
8. Telinga sering gatal & kadang berdengung
9. Alahan makanan laut spt kerang, sotong, udang, belacan
10. Sering berasa sakit kepala & pening.

Jom cuba #IVMIST, SEMBUR SEMBUR SEGAR.

WhatsApp 016-6748905 -linda-

#resdung #resdungkronik #penawarresdung #ivmist #ivmistmurah #ivmistteamkakumi #sayajualivmist #bazaarpaknil #ruangrezekihanania #kukirimcinta #menantubilal #ejendiperlukan #dropshipdiperlukan #stokisdiperlukan #stokisivmistmeruklang

KERAP BERSIN SETIAP PAGI ???
.
.
Iv mist selesaikan masalah
RESDUNG
.
✔ Hidung Berair & Tersumbat
✔ Kerap Bersin Di Waktu Pagi
✔ Gatal Mata
✔ Nafas & Mulut Berbau
✔ Tidur Berdengkur
✔ Hilang Deria Bau
✔ Rambut Mula Ada Kelemumur
✔Naik Jerawat
✔Sakit Kepala
✔Bertindakbalas Dengan Makanan Terperap
✔⛄Bertindakbalas Dengan Suhu Sejuk .
.
.
➿Jika anda mengalami salah satu ataupun lebih simptom2 diatas.. anda sebenarnya mempunyai RESDUNG
.

Sudah mencuba pelbagai rawatan dan ubat hospital tapi masih TAK BERHASIL?
.

Tak perlu cari yang mahal2. Yg murah selamat berkesan kan ada
.
Nak dapatkan sebotol?
.
Jom wasap 📲 016-6748905 💕 linda💓.
.
Utk fast response klik link wsp d bwh
http://Lindaivmist.wasap.my
http://Lindaivmist.wasap.my
http://Lindaivmist.wasap.my
.
#ivmiststokismeruklang #ivmistteamkakumi #sembursembursegar #sembursembursembuh #onlinebusiness #kukirimcinta #bazarpaknilmurah #ruam #terapiinstagram #menantubilal #sayagunasayajual #ivmist #ivkids #ivsoap #migrain #resdung #bazarpaknil #minyakpelbagaigunamujarab #asthma #selsemabatukdemam
#ivmist #ivsoap #ivkids
#wasap0166748905

IV KIDS MINYAK BABY TERBAIK UNTUK ANAK ANDA!
.
Selalu orang guna minyak telon kan untuk minyak baby ni? Ha... sekarang dah ada #ivkids untuk si comel tersayang!
.
Sesuai untuk bayi & kanak2 bawah 7 tahun. Ramai sudah cuba, dan ianya berkesan! Insya Allah.
.
Kandungan IV KIDS:
🌿Ekstrak jerangau
🌿Ekstrak cekor
🌿Limau purut
🌿Habbatus Sauda
🌿Minyak Kelapa Dara
🌿Saffaron
🌿Minyak kayu putih
.
Hilangkan kegusaran di hati anda dengan IV KIDS, teman setia anak anda.
.
.
🎯Melegakan Kembung Perut
🎯Selsema
🎯Batuk
🎯Demam
🎯Ruam
🎯Gatal-gatal
🎯Kurap
🎯Campak
🎯Sakit gigi
🎯Lenguh-lenguh
.
.
IV Kids
🎉Harga asal: RM23.00.
🎉Harga promosi: RM20.00.
🎉Pos: RM8 (SM) RM11 (SS)
❤Beli 3 PERCUMA POS + FREE POSTAGE
.
WhatsApp sis:
📲Whatsapp 018 299 98 94

#ivkids #ivkidsmurah #sayajualivkids #bazaarpaknil #kukirimcinta #menantubilal #ejendiperlukan #dropshipdiperlukan #stokisdiperlukan

Ada tak yang alami simptom seperti kerap bersin-bersin, berkahak, tersumbat hidung, gatal-gatal muka, telinga dan mata?

Sedikit perkongsian saya hari ini, boleh cuba buat rawatan DIY ini di rumah. Tips simple dan mudah sahaja selepas bangun tidur atau malam sebelum tidur
.
📍Masak air panas dan masukkan ke dalam besen kecil
📍Spray 1-2 semburan IV Mist ke dalam besen tersebut.
📍Guna tuala kecil dan terlungkupkan kepala mengarah ke besen.
📍Sedut dalam-dalam wap air panas tadi dan hidu dengan nyaman

Kesannya:
✅Wajah rasa fresh.
✅Bernafas pun macam serombong kapal.
✅Kalau ada kahak, kahak akan meleleh-leleh😪😪tik tik tik menitik hingusnya.
.
Jika ingin cuba rawatan DIY di atas boleh WhatsApp saya di 011-17929426(zue)
.
#resdung #resdungkronik #penawarresdung #ivmist #ivmistmurah #ivmist #sayajualivmist #bazaarpaknil #kukirimcinta #menantubilal #pening #migrain #bersin #jdt #kelantan #malaysia #malaysian #selangor #kualalumpur #TMJ #ivmistteamnuhuda

DENGKUR
******************* Tengah sedap-sedap tidur....tetiba terjaga sebab dengar macam bunyi "harimau mengaum". 😱😱😱 Suspen jap... Buka mata, tengok-tengok partner sebelah yang "mengaum".😂😂😂 Ish!! Ish!! Pusing kiri....pusing kanan.. tak leh nak tido😡😡😡 Kejut kang....ada yg bergaduh pulak...nanti ada yg tak tido terus...😁 😁😅 .

Mehh nak kabo... Kalau anda alami masalah seperti ini. Cepat2 cari ivmist... Hadiahkan pada yang tersayang...
Suruh dia guna😄
Dengkur hilang. Anda tersenyum riang 😍😍
.
Bagus juga 👍🏻👍🏻👍🏻untuk merawat masalah RESDUNG, JERAWAT, MIGRAIN, ALERGIK MAKANAN LAUT, LENGUH, SELESEMA, BENGKAK, LUKA, KAHAK dan pelbagai guna lagi.
.
Untuk sebarang pertanyaan🤔
.
WhatsApp 0126454475
.
Utk fast response klik link wsp d bwh
www.wasap.my/60126454475

#tipsivmist #serbaguna #ivmist #ivmistmurah #ivmistmujarab #IvmistteamkakUmi #sayajualivmist #bazaarpaknil #ruangrezekihanania #kukirimcinta #menantubilal #ejendiperlukan #stokisdiperlukan

DENGKUR
******************* Tengah sedap-sedap tidur....tetiba terjaga sebab dengar macam bunyi "harimau mengaum". 😱😱😱 Suspen jap... Buka mata, tengok-tengok partner sebelah yang "mengaum".😂😂😂 Ish!! Ish!! Pusing kiri....pusing kanan.. tak leh nak tido😡😡😡 Kejut kang....ada yg bergaduh pulak...nanti ada yg tak tido terus...😁 😁😅 .

Mehh nak kabo... Kalau anda alami masalah seperti ini. Cepat2 cari ivmist... Hadiahkan pada yang tersayang...
Suruh dia guna😄
Dengkur hilang. Anda tersenyum riang 😍😍
.
Bagus juga 👍🏻👍🏻👍🏻untuk merawat masalah RESDUNG, JERAWAT, MIGRAIN, ALERGIK MAKANAN LAUT, LENGUH, SELESEMA, BENGKAK, LUKA, KAHAK dan pelbagai guna lagi.
.
Untuk sebarang pertanyaan🤔
.
WhatsApp 016-6748905 -linda-
.
Utk fast response klik link wsp d bwh
http://Lindaivmist.wasap.my
http://Lindaivmist.wasap.my
http://Lindaivmist.wasap.my

#tipsivmist #serbaguna #ivmist #ivmistmurah #ivmistmujarab #IvmistteamkakUmi #sayajualivmist #bazaarpaknil #ruangrezekihanania #kukirimcinta #menantubilal #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #stokisivmistmeruklang

Most Popular Instagram Hashtags