[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#menantubilal

4326 posts

TOP POSTS

Tengok orang gila ni bila buat salah kalut nak pujuk. Pooooodah 🤣 sekarang dah start #MenantuBilal di @tv3malaysia jommmmmm tengok! @dramasangat 🌚

Tengok budak merajuk ni @ruhainies7 ..Dah last2 day ni lah dia nak merajuk ngan kita...haa tengok macam mana abg kpenq pujuk.... hehehe😜😜😜
#behindthescenes drama #menantubilal #slotdahlia @tv3malaysia akan datang Ramadhan nanti.

Meletop-letop nah pengantin kita nih! @ruhainies7 @chacha_maembong @nazeerasardi
Menantu bilal akan ditayangkan pada bulan Ramadhan nnti.. Repost from @ruhainies7
• • •
#menantubilal

Tuuudia! Pertandingan kipas mentua dah bermula! Ni la masanya nak mengambil hati mertua! Kalau nak tau apa drama yang ada disebalik tiga pasangan dalam poster ni, kene tengok Menantu Bilal Jumaat ni okay? 😋🤔😂


#MenantuBilal
#dramasangat
#DSSquad

Salam jumaat semua ❤ .........
Ini adalah 3 contoh menantu yang tak boleh pakai
@ruhainies7 @nazeerasardi #menantubilal #enujaproduction #CMatWORK @cloudwavemanagement

Tamat sudah drama #menantubilal 😉
Lakonan semua comey2 belaka. Terima kasih kepada yang menonton 💕

@Amar_asyraf
@nazeerasardi
@ruhainies7
@syazwanzulkifly
@chacha_maembong
@talhaharith
@manrajalawak
@elliesuriaty

#Repost @tv3malaysia
・・・
Haa #menantubilal pon ada dekat sini! Jom kita imarahkan Masjid AlMuttaqin Sungai Petani Kedah! Dan yg tak dapat hadir tu jangan lupa menonton #menantubilal jam 6.56 ptg ini di TV3!@talhaharith @nazeerasardi #terimakasih

Lepas rindu sikit ..
Mek oyak balik thun depan ..
Bawak balik menantu etek ..hahaha
#omg#menantubilal#

🎬🎬
.
Happy girls 🍦🍦❤️
.
Marlisa.Normala.Norain
.
#MenantuBilal #slotdahliatv3 #milahleviubanyakbanyak #milahsendinglove #jerncuba

MOST RECENT

Dah malam. Risau tak dapat tidur lena sebab teman tidur berdengkur. Atau bilik sebelah pun dapat dengar kita berdengkur. Cuti sekolah panjang tidur reramai lagi berdengkur sana sini.

Ivmist InsyaAllah membantu mengawal DENGKUR..
.

Sapu keliling leher belakang tengkok.. dada.. dan sedut bau😊😊😊👍👍👍.
.
Berminat nk order ivmist??? Jom wasap 📲 016-6748905 💕 linda💓.
.
Utk fast response klik link wsp d bwh
http://Lindaivmist.wasap.my
http://Lindaivmist.wasap.my
http://Lindaivmist.wasap.my
.
#sembursembursegar #sembursembursembuh #onlinebusiness #bazarpaknilmurah #ruam #terapiinstagram #menantubilal #sayagunasayajual #ivmist #ivkids #ivsoap #migrain #resdung #bazarpaknil #minyakpelbagaigunamujarab #selsemabatukdemam #ejendiperlukan #resdung #dengkur

Pagi tadi sakit kepala sbb MIGRAIN, bila sapu ivmist dikepala... Best giler... Rasa panas2 sejuk giteww... Bila dah pakai tudung best sangat sebab rasa berangin. .
Terima kasih sebab kenalkan IVMist.😊😊😊 Alhamdulillah.
.
Anda nak cuba? .
Jom wasap 📲 014-8140418 💕 linda💓.
.
.
#ivmiststokisketengahjayapaka #ivmistteamfarah #sembursembursegar #sembursembursembuh #onlinebusiness #bazarpaknilmurah #ruam #terapiinstagram #menantubilal #sayagunasayajual #ivmist #ivkids #ivsoap #migrain #resdung #bazarpaknil #minyakpelbagaigunamujarab #selsemabatukdemam0148140418farah

Pagi tadi sakit kepala sbb MIGRAIN, bila sapu ivmist dikepala... Best giler... Rasa panas2 sejuk giteww... Bila dah pakai tudung best sangat sebab rasa berangin. .
Terima kasih sebab kenalkan IVMist.😊😊😊 Alhamdulillah.
.
Anda nak cuba? .
Jom wasap 📲 016-6748905 💕 linda💓.
.
Utk fast response klik link wsp d bwh
http://Lindaivmist.wasap.my
http://Lindaivmist.wasap.my
http://Lindaivmist.wasap.my
.
#ivmiststokismeruklang #ivmistteamkakumi #sembursembursegar #sembursembursembuh #onlinebusiness #bazarpaknilmurah #ruam #terapiinstagram #menantubilal #sayagunasayajual #ivmist #ivkids #ivsoap #migrain #resdung #bazarpaknil #minyakpelbagaigunamujarab #selsemabatukdemam

Assalamualaikum...
Selamat tengahari & selamat menjamu selera semua..
.
Nyum nyum nyum....sedapnya la ketam ni...Makanan laut seperti sotong, udang, lala, lobster, udang galah, dsb nya....siapa yg suka mkn???😃😃
.
.
Bagi penggemar makanan laut yang mengalami masalah resdung, mereka risau apabila makan masakan laut.
.
Sebabnya👇👇👇
-Bahagian hidung muka menjadi gatal2
.
-Masa makan, rasa nak bersin tak tertahan
.
-Gatal kawasan mata
.
-Muka naik jerawat/biji2 halus
.
-Bagi yang ada masalah kulit elergik akan naik kudis..
.
Kini anda tidak perlu risau lagi. Kerana potensi IV MIST berdasarkan feedback pengguna sebelum ini adalah +Positif
.
Tidak Pernah Mengecewakan Mereka.
.
Anda Dapatkan 1 IVMIST, Bagi Merawat 5 Masalah Yang Saya senaraikan diatas.
.
Saya bersedia untuk tunjukkan testimoni lagi..
.
Jom wasap 📲 016-6748905 💕 linda💓.
.
Utk fast response klik link wsp d bwh
http://Lindaivmist.wasap.my
http://Lindaivmist.wasap.my
http://Lindaivmist.wasap.my
.
#ivmiststokismeruklang #ivmistteamkakumi #sembursembursegar #sembursembursembuh #onlinebusiness #kukirimcinta #bazarpaknilmurah #ruam #terapiinstagram #menantubilal #sayagunasayajual #asthma #ivkids #ivsoap #migrain #resdung #bazarpaknil #minyakpelbagaigunamujarab #jepsari #selsemabatukdemam
#ivmist #ivsoap #ivkids #resdungkurang #bazaarpaknil #ivkids #ivsoap #migrain #resdung #bazarpaknil #minyakpelbagaigunamujarab #selsemabatukdemam

🌷Perbezaan IVmist vs IVkids🌼

IV mist (12ml)
👪 Mempunyai kesan sedikit panas dan berangin yang aromatik dan sangat selesa. Kesan ini bukanlah jangka masa yang lama tetapi hanya sebentar sahaja. Sebab itu disarankan bagi yang kerap mengalami selsema menghidu sedalam dalamnya dan sangat selesa. .
.
IV kids (6ml)
👶 Tidak panas tetapi masih berangin bagi memberi keselesaan kepada si kecil. Tetapi khasiat masih sama.
Jadikan amalan harian anda dengan memakai IV mist dan IV kids selepas mandi, solat atau di mana situasi sekali pun. **Terutama bagi mereka yang mempunyai masalah kulit.
. **Boleh juga buang angin dalam badan, sengal sengal, tegang urat.
.
BERMINAT boleh whatsapps 016-6748905 linda.
.
Jom wasap 📲 016-6748905 💕 linda💓.
.
Utk fast response klik link wsp d bwh
http://Lindaivmist.wasap.my
http://Lindaivmist.wasap.my
http://Lindaivmist.wasap.my
.
#ivmiststokismeruklang #ivmistteamkakumi #sembursembursegar #sembursembursembuh #onlinebusiness #bazarpaknilmurah #ruam #terapiinstagram #menantubilal #sayagunasayajual #ivmist #ivkids #ivsoap #migrain #resdung #bazarpaknil #minyakpelbagaigunamujarab #selsemabatukdemam
.
Dapatkan harga jimat promosi dri sy skrg sebelum stok habis!
.
#ivkids #ivmist #aromaticnanooil
#ivmistteamkakUmi
016-6748905

HINGUS KERING LAH!!!
.
mama/ibu/mummy/mak/bonda...semua lah...mesti risau kan kalau anak selsema..kalut dah aii mencari penawar.tambah pulak anak umur 2tahun ke bawah!!!🤒😪
.
jangan risau dah...meh jenguk2 sini..
.
#ivkids memang dirumus khas untuk anak2 comel kita..
.
✅minyak x panas🍜🍜🍜
.
boleh guna untuk baby seawal usia 1 hari!!!
.
ok..baca testimoni di bawah👇👇👇
.
jika berminat, whatsapp saya.
.
Jom wasap 📲 016-6748905 💕 linda💓.
.
Utk fast response klik link wsp d bwh
http://Lindaivmist.wasap.my
http://Lindaivmist.wasap.my
http://Lindaivmist.wasap.my
.
#ivmiststokismeruklang #ivmistteamkakumi #sembursembursegar #sembursembursembuh #onlinebusiness #bazarpaknilmurah #ruam #terapiinstagram #menantubilal #sayagunasayajual #ivmist #ivkids #ivsoap #migrain #resdung #bazarpaknil #minyakpelbagaigunamujarab #selsemabatukdemam
#selesema #batuk #demam

Best nya.. Kulit muka dah tak kusam. Berseri. And paling penting kulit makin menegang dan pori2 berkurangan. Ini sebab kandungan Maganda glow mengandungi extra Collagen yang dapat mengawetkan muka seseorang. .
.
Selain Extra Collagen, terdapat juga Extra Whitening yang dapat mencerahkan dan menghilangkan segala parut yang ada. So, jangan ragu2 nak try ok. Rugi tak cuba taw 😰😰😰😰😰😰😰
.
Harga Rm 88 include postage.

Beli 2 kotak harga pecah palo nak bagi 😂😂
.
Whatsap
019 7059275

#magandaglow #magandaglowpahang #magandaglowkuantan #magandaglowpromosi #minazbloomingraya2017 #minaz #andainyatakdir #heroseorangcinderella #meletop #menantubilal #kukirimcinta #hikayatsipematahhati #raya2017 #ramadhan2017 #bazar2017 #kuihsedap #nakputih #nakgebu #whiteningbooster #bellaza #qurose #syimabeauty #tatiskincare #beoriginal #aasyaliee #leeyanarahman

Ini keluhan hati seorang IBU yg sentiasa risaukan anak-anak yg sgt sensitif dgn persekitaran. Tanpa sebab yg jelas, anak-anak mudah kena #BATUKBERKAHAK, bila kena pasti lama. Tido malam confirm tak lena, dengar bunyi "kong..kong" anak yg batuk buat hati ibu bertambah gundah. Sekarang tidak lagi!!
Selepas mencuba #IVKIDS kpd 2 org anaknya Puan Ida dh bole rasa lega.
.
.
Skg Ivkids sentiasa disisi sebagai first-aid kit. Pn Ida juga dgn senang hati membeli 10 botol Ivkids dan menjadi Agen ivmist Alhamdulillah Ivkids dan #Ivmist bukan shj asbab sembuh penyakit dgn IzinNYA. .
Dapatkan ivkids utk permata hati anda sekarang!
.
Jom wasap 📲 016-6748905 💕 linda💓.
.
Utk fast response klik link wsp d bwh
http://Lindaivmist.wasap.my
http://Lindaivmist.wasap.my
http://Lindaivmist.wasap.my
.
#ivmiststokismeruklang #ivmistteamkakumi #sembursembursegar #sembursembursembuh #onlinebusiness #kukirimcinta #bazarpaknilmurah #ruam #terapiinstagram #menantubilal #sayagunasayajual #ivmist #ivkids #ivsoap #migrain #resdung #bazarpaknil #minyakpelbagaigunamujarab #asthma #selsemabatukdemam #ejendiperlukan #stokisDiperlukan

Lepas rindu sikit ..
Mek oyak balik thun depan ..
Bawak balik menantu etek ..hahaha
#omg#menantubilal#

PAGI-PAGI HIDUNG TAK BERAIR LAGI - TESTIMONI IVMIST.

Anak beranak ada masalah resdung, hanya dengan penggunaan si kecil comel Ivmist, Alhamdulillah dapat mengurangkan masalah resdung puan Nita anak beranak. Hanya perlu konsisten penggunaannya dan dgn cara yg betul masalah resdung, bersin dan gatal2 serta hidung berair dpt diatasi.
.
Nak dapatkan HARGA SET JIMAT IVMIST? .
Jom wasap 📲 018 299 98 94 💕 💓
.
#ivmiststokis #sembursembursegar #sembursembursembuh #onlinebusiness #kukirimcinta #bazarpaknilmurah #ruam #terapiinstagram #menantubilal #sayagunasayajual #ivmist #ivkids #ivsoap #migrain #resdung #bazarpaknil #minyakpelbagaigunamujarab #selsemabatukdemam
#bersin #resdung #hidunggatal #ejendiperlukan #stokisdiperlukan

PAGI-PAGI HIDUNG TAK BERAIR LAGI - TESTIMONI IVMIST.

Anak beranak ada masalah resdung, hanya dengan penggunaan si kecil comel Ivmist, Alhamdulillah dapat mengurangkan masalah resdung puan Nita anak beranak. Hanya perlu konsisten penggunaannya dan dgn cara yg betul masalah resdung, bersin dan gatal2 serta hidung berair dpt diatasi.
.
Nak dapatkan HARGA SET JIMAT IVMIST? .
Jom wasap 📲 016-6748905 💕 linda💓.
.
Utk fast response klik link wsp d bwh
http://Lindaivmist.wasap.my
http://Lindaivmist.wasap.my
http://Lindaivmist.wasap.my
.
#ivmiststokismeruklang #ivmistteamkakumi #sembursembursegar #sembursembursembuh #onlinebusiness #kukirimcinta #bazarpaknilmurah #ruam #terapiinstagram #menantubilal #sayagunasayajual #ivmist #ivkids #ivsoap #migrain #resdung #bazarpaknil #minyakpelbagaigunamujarab #selsemabatukdemam
#bersin #resdung #hidunggatal #ejendiperlukan #stokisdiperlukan

Assalamualaikum...
Selamat tengahari & selamat menjamu selera semua..
.
Nyum nyum nyum....sedapnya lah ketam ni...Makanan laut seperti sotong, udang, lala, lobster, udang galah, dsb nya....siapa yg suka mkn???😃😃
.
.
Bagi penggemar makanan laut yang mengalami masalah resdung, mereka risau apabila makan masakan laut.
.
Sebabnya👇👇👇
.
-Bahagian hidung muka menjadi gatal2
.
-Masa makan, rasa nak bersin tak tertahan
.
-Gatal kawasan mata
.
-Muka naik jerawat/biji2 halus
.
-Bagi yang ada masalah kulit elergik akan naik kudis..
.
Kini anda tidak perlu risau lagi. Kerana potensi IV MIST berdasarkan feedback pengguna sebelum ini adalah +Positif
.
Tidak Pernah Mengecewakan Mereka.
.
Anda Dapatkan 1 IVMIST, Bagi Merawat 5 Masalah Yang Saya senaraikan diatas.
.
Saya bersedia untuk bantu anda...
.
Jom wasap 📲 016-6748905 💕 linda💓.
.
Utk fast response klik link wsp d bwh
http://Lindaivmist.wasap.my
http://Lindaivmist.wasap.my
http://Lindaivmist.wasap.my
.
#ivmiststokismeruklang #ivmistteamkakumi #sembursembursegar #sembursembursembuh #onlinebusiness #kukirimcinta #bazarpaknilmurah #ruam #terapiinstagram #menantubilal #sayagunasayajual #asthma #ivkids #ivsoap #migrain #resdung #bazarpaknil #minyakpelbagaigunamujarab #jepsari #selsemabatukdemam
#ivmist #ivsoap #ivkids #resdungkurang #bazaarpaknil

Assalamualaikum...salam ceria segar2 selalu...
Selamat Menjemput Rezeki😍😍😍....
.
.
10 Tanda-tanda penghidap masalah resdung
.
1. Kerap bersin (terutamanya pada waktu pagi/sejuk)
2. Gatal-gatal di kawasan hidung & mata
3. Hidung sentiasa berlendir, kerap selsema
4. Hidung selalu tersumbat
5. Hidung berbau / nafas berbau / bersin berbau
6. Banyak berkahak & berlendir
7. Kulit muka berjerawat & berjeragat
8. Telinga sering gatal & kadang berdengung
9. Alahan makanan laut spt kerang, sotong, udang, belacan
10. Sering berasa sakit kepala & pening.

Jom cuba #IVMIST, SEMBUR SEMBUR SEGAR.

WhatsApp 016-6748905 -linda-

#resdung #resdungkronik #penawarresdung #ivmist #ivmistmurah #ivmistteamkakumi #sayajualivmist #bazaarpaknil #ruangrezekihanania #kukirimcinta #menantubilal #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #stokisivmistmeruklang

🌸PRE-ORDER🌸
🍃ROUND GLASSES🍃
🍉PRICE: RM25 exclude postage
🍉POSTAGE: RM8 SM RM13 SS
🍉COLOR: GRAY, SILVER, GOLD, MATTE BLACK, BROWN, BRILLIANT BLACK
🍉DIRECTLY DM ME IF U R INTERESTED

#sayajualmurah #sayajual #sayajualmakeup #sayajualcap #kukirimcinta #menantubilal #kualalumpur #malaysia

🌸PRE-ORDER🌸
🍃MINI LOVE BASEBALL CAP🍃
🍉PRICE: RM25 exclude postage
🍉POSTAGE: RM8 SM RM13 SS
🍉COLOR: WHITE, BLACK, PINK
🍉DIRECTLY DM ME IF U R INTERESTED

#sayajualmurah #sayajual #sayajualmakeup #sayajualcap #kukirimcinta #menantubilal #kualalumpur #malaysia

[ Die Cast Non-Stick Korea Wok ]

Permukaan 40cm. Penutupnya diperbuat daripada kaca yang bermutu tinggi dengan tombol stainless steel .

Di tengah-tengah tombol tersebut mempunyai satu lubang kecil berfungsi sebagai saluran untuk menambahkan sebarang cecair seperti minyak, air atau sebagainya

Kesimpulannya anda tidak perlu untuk membuka penutup sekiranya anda ingin menambahkan sebarang bahan-bahan masakan (cecair)

Ianya juga telah direka cukup tebal untuk memberikan kepanasan dan masakan yang dimasak supaya sekata serta tidak mudah bergoyang apabila digunakan

Masakan yang dimasak juga tidak mudah melekat kerana ianya disaluti dengan 2 lapisan “non stick” yang berkualiti.

Produk ini juga telah diperbuat dengan bahan die cast yang berkualiti tinggi. “Cuba dulu baru tahu”

Setiap pembelian kuali wok anda akan mendapat percuma
*Sudip kayu
*Rak pengetus minyak
*Rak pengukus
*Beg kitar semula yang cantik :)
.
WhatsApp 0139208905 @
http://www.wasap.my/60139208905

#kualikoreawokmurah #kualiwok #kualidiecasting #kualibest #periukmurah #periukbelanga #kualiraya #kualimurah #kualiwokmurah #kualidiecastingmurah #riangriaraya #promosiraya #bazaarpaknil #ruangrezekihanania #kukirimcinta #menantubilal#wassap0139208905

In shaa Allah dengan Hanya Beberapa Semburan Mudah Produk “IV Mist”, Anda Mampu menyembuhkan gigitan serangggq. Malah ivmist juga mampu Ucapkan Selamat Tinggal Kepada Beberapa Penyakit seperti Resdung, Migrain, Asma, Pening Serta Pelbagai Jenis Penyakit lain yang Membelenggu Anda Selama Ini
.
💟Fenomena terkini
💟1 produk yang sesuai untuk pelbagai jenis masalah kesihatan
💟Alternatif kepada ubatan biasa
💟Harga mampu milik
💟Saiz yang kecil & mudah dibawa kemana-mana
💟Sesuai untuk semua lapisan umur

#ivmistteamnanayusri
#resdung #resdungkronik #penawarresdung #migrain #pening #asma #ivmist #ivmistmurah #sayajualivmist #bazaarpaknil #kukirimcinta #menantubilal #ejendiperlukan #dropshipdiperlukan #stokisdiperlukan

Most Popular Instagram Hashtags