[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#memish

MOST RECENT

Welp did I just made a meme?#cailou #rip #memish

Mantia #adel
3 qepe i grin mire dhe i fergon me vaj deri sa te marin ngjyr
500 kg mish te bluar ia shton qepeve dhe i fergon sebashku I shton mishit krip, biber te kuq dhe biber te zi
Brumin e formon me
600 ml uje te voket
1 veze
5 luge vaj
miell
i formon kulaq( me te medhej ze veza)
I shtrin 10 peta sa pellemba e dores
Pastaj e shkrin 1 margarin ia shton 1 filgjan vaj
Dhe i lyn petat duke i bashku
E shtrin peten me dore dhe i pren e i ben format
Permbi e lyen prap me margarin e me vaj
Dhe e pjek ne furr te nxeht paraprakisht
#mantia #tradicjonale #recetashqip #shqiltare #gjilan #kosove #tebuta #memish #pite

Waking up to a familiar place#memish

Most Popular Instagram Hashtags