#melurjelita

2094 posts

TOP POSTS

Siapa peminat novel? Your time has come! @karyaseni akan mengadakan jualan buku di #KILANGBATERI bermula esok jam 12 tengahari.! Discount up to 70%! Beli 5 percuma 1! 😱
.
.
Temui juga novelis MELUR JELITA dan dapatkan novel terbaru beliau, MIKAYLA πŸ€— #bestsellernovel
.
.
1hb, 2hb, 3hb & 4hb Disember 2016
Khamis, Jumaat, Sabtu & Ahad
12:00pm - 12:00am
.

#kilangbateri
#melurjelita
#karyaseni
#mikayla

Mustahil awak semua tak kenal dengan karya penulis ni kannn. #melurjelita novel dia tak ada yang nipis. Semuanya tebal. Bila baca... Tak mau letak. Novelnya bukanlah ada manis gula yang banyak... Tapi berada dalam kelas tersendiri. Bila baca tanpa kita sedar... Kita akan rasa ohsem! Rasa sweet tu tanpa kita sedar dan jatuh ke hati kita. Bila dah jatuh ke hati... Mulalah kita akan dapat something yang kita tak sangka. So... Selagi beliau hasilkan novel, akan terus support dan beli. Biarlah pending di rak asalkan ada dalam koleksi. 😊✌🏻️ # yang ni pun... Kalau orang tawar harga tinggi nak beli, memang takkan jual. Harap maklum 😁

"Semakin aku mengenali mu , semakin aku mengenali diriku . semakin aku mengenali diriku , semakin aku mengenali Allah . Semakin aku mencintai mu , aku semakin mencintai Allah". #melurjelita

Puan Melur Jelita berkunjung ke @readers_heaven pada 26/11/16. Lama kami bersembang sambil bertukar-tukar idea. #rhc #melurjelita

Waaa...akhirnya setelah 6 bulan beli baru berjaya buka & baca😁

@norazuraini_abdullah, @asmayati..apa cerita?πŸ˜‰ #mikayla
#melurjelita
#kaluxdesambunganbukanmjla

Agak2 nk bc mana dulu ye ?
Ready stock
Sapa nk meh pm kita atau whatapps 0125140565

@Ijjalyza bookstore

#karyaseni
#penulisan2u
#melurjelita
#airisz
#novelterkini

"Awak sudi hadir dalam mimpi saya,sudi menyentuh dan disentuh...sudi dirindu dan merindui saya? -FIRMAN
#iloveyoustupid
#mypreciousiris
#melurjelita
#firis

Lengkap keenam-enam koleksi novelis kegemaran.
Happy me woohoo!
#melurjelita #notforsale

MOST RECENT

Cerebral Concussion didefinasikan sebagai perubahan sementara, ketidakfungsian neurogenik akibat hentakan atau gegaran di otak.
Concussion adalah kecederaan otak hasil daripada hentakan pada objek yang mengakibatkan sebahagian atau keseluruhan fungsian memori (kotak ingatan) hilang. Iaitu kemusnahan angkara daripada gegaran pada otak.
Concussion terbahagi dua, mild dan klasik.
1) Mild concussion ialah ketidakfungsian neurologikal sementara tanpa kehilangan memori atau tindakan bawah sedar.

2) Classic concussion pula termasuk dalam ketidakfungsian neurologikal sementara dengan perubahan secara tidak sedar akibat kehilangan memori.
Penyembuhan ini mengambil beberapa minit sehingga jam. Kebiasaannya, pesakit pulih sepenuhnya dalam tempoh 48 jam. Kajian terbaru, di antara tempoh kurang 4 bulan, pesakit yang telah sembuh dari trauma kecederaan dan kehilangan ingatan ini, otak akan memberi petanda seolah pesakit tidak menunjukkan sebarang simptom.
Summary #asst:

Tak pernah simpan @ ada kenangan dengan ex semua, hmmm. Mcm sama jer dalam novel ni. Copypaste dgn Cik Zulaikha ke Cik NA? πŸ˜‚πŸ˜‚ NA: tak perlu kenangan bagai. Hidup perlu diteruskan. Tak perlu stress, kite enjoy πŸ™‹

More info, visit this link ; πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
http://medical-dictionary.thefreedictionary.com/Cerebral+Concussion
#blogwriter #vlogads
#personal #lifestyle
#health #lifestyle #passion #awaksukasayatak
#bukancintabiasa #bukansekadarcinta
#cintaAllahmelebihisegalanya #melurjelita #hidayahmilikAllah
#jodohketentuanAllah
#motivasiminda #fate
#muhasabahdiri #love
#cerebralconcussion

Macam tau jer I tengah study novel #awaksukasayatak ni. InsyaAllah, harap dapat diadaptasi bulan 7. Astro mana kita tunggu jelah. Btw, rasa nak buat rΓ©vise entry kat blog jer.
Tahniah akak novelis, #melurjelita yang asalnya anak jati kelantan. Memang betul2 buat I rasa terimbau kenangan pahit manis di negeri pantai timur ni. "With Allah love, nothing impossible"
#review #novel
#bilaNAreviewdrama
#adaptasinovel
#astrogempak
#insayAllah
#bukancintabiasa
#bukansekadarcinta
#cintaAllahmelebihisegalanya
#kisahkasihsayang
#hilmanyong
#puteriintanzulaikha
#damienyong

#Repost @is_prelovednovel with @repostapp
・・・
Tahniah kepada penulis kesukaan saya Melur Jelita.. Awak suka saya tak bakal Di adaptasi .. Anda dah ada koleksi ni?
Ni antara buku kesayangan saya.
Memang tak rugi membeli Novel ni untuk dijadikan koleksi.
Banyak ilmu yang kita boleh dapat.
Jalan cerita pun boleh buat kita senyum, tersengih, mengalirkan airmata ...senang citer cukup rasa. berbaloi sangat untuk dijadikan koleksi πŸ˜€πŸ˜πŸ˜πŸ˜˜ #awaksukasayatak
#izansupian
#melurjelita

Writer's finger πŸ’…
Jari jer slim. Lain2, biar maintain macam biase.
Bak Mr Damien Yong dengan Sir Hilman Yong, dua orang yang sama, tapi sifat yang berbeza. Sabarlah Cik NA oiii, eh Cik Zulaikha la. Tersasul pulak kan πŸ˜‚πŸ˜‚ #blogwriter #vlogads
#personal #lifestyle
#bestnovel #awaksukasayatak #melurjelita #dreamer
#bukansekadarcinta
#bukancintabiasa
#cintaAlllahmelebihisegalanya
#inspiring #inspirations
#deep #love #passion

Tidak ada pada tidur itu sebarang kecuaian. Tetapi kecuaian berlaku bila mana suasana terjaga dari tidur. Maka hendaklah kamu melakukan solat yang tertinggal itu (mengQada'kan) usai kembali jaga daripada tidur apabila mengingatinya. Wallhualam

Riwayat hadis sahih At-Tirmizi dan Abu Qatadah

Petikan novel Awak Suka Saya Tak ? oleh Melur Jelita

NA: Termenung kejap, bukan novel biasa tapi mendidik dan mengajar I erti Islam dan kasih sayang sesama manusia.
Mari berkasih sayang kerana Allah.
NA sayang korang πŸ’‹

Afwan 😘

#blogwriter #vlogads
#personal #lifestyle
#bestnovel #awaksukasayatak #melurjelita #dreamer
#bukansekadarcinta
#bukancintabiasa
#cintaAlllahmelebihisegalanya
#inspiring #inspirations
#deep #love #passion

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags