#melurjelita

MOST RECENT

Ni mesti salah satu scene dlm drama #AwakSukaSayaTakraya
Muka Intan tu tak puashati nmpk Hilman nak abiskan ayam masak merah tu... Hilman lak mcm selera je lupa Intan belum makan....hahaha๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜
.

Nak tau kisah sebenar kena lah tgk esok pkl 7 petang di Astro ria & ria HD. tak sempat tgk rekod tau.. atau tgk online je mcm sy tp jgn lupa lak tweet byk2 psl drama ni..kena letak hashtag
#awaksukasayatakraya
#AwakSukaSayaTak2
Tag @alvinchong123 @emma_maembongofficial .
.
.
#awaksukasayatak
#AwakSukaSayaTakraya
#awaksukasayatakseason2
#HilmanIntan
#alvinchong
#emmamaembong
#hilmanyong
#intanzulaikha
#melurjelita
#acteam
#alvinchongsupporter
. .
Credit Igs @alvinchong123

Hilman nampak tenang menikmati nasi dgn ayam sambal, Intan muka kerut2 macam nak telan orang ๐Ÿ˜†
Apakah cabaran mereka lepas kawin? Jeng jeng jeng
Jangan lupa esok, 7 petang di Astro ria & ria HD. Jumpa di Twitter, jom main perang2
Jangan lupa hashtag
#awaksukasayatak
#awaksukasayatakraya
Tag @alvinchong123 @emma_maembongofficial
Good Night!!'
P/s Alvin!! Muka peloles nya hihi.
.
.
.
#awaksukasayatak
#awaksukasayatakraya
#awaksukasayatakseason2
#alvinchong
#emmamaembong
#hilmanyong
#intanzulaikha
#melurjelita
#acteam
#alvinchongsupporter .
Igs ๐ŸŽฅ @alvinchong123

haha ni #tiktok versi baju raya
& versi #awaksukasayatakraya kot.
Lambat pulak nk tunggu esok.. Sambil tgk standby hphone kita trendingkan drama 5 episod ni.
Tweet byk2 hastag jgn lupa ok.
.
.
#awaksukasayatak
#awaksukasayatakraya
#awaksukasayatakseason2
#HilmanIntan
#alvinchong
#emmamaembong
#hilmanyong
#intanzulaikha
#melurjelita
#acteam
#alvinchongsupporter .
.
.
.
#Repost from @alvinchong123 using @RepostRegramApp - Kata first time tapi @emma_maembongofficial nampak cm professional je kan? Haha what we really want is you guys to watch and trendingkan #awaksukasayatakraya starting 7pm tomorrow on Astro Ria and RiaHD alright? ๐ŸŒน

Finally dapat jugak tengok #tiktok budak dua ketul ni ๐Ÿ˜†
Eh! Tak sabar pulak nak tengok #awaksukasayatakraya esok!!! Jom dating kita trendingkan drama 5 episod ni ๐Ÿ˜.
#spicegirls
#awaksukasayatak
#awaksukasayatakraya
#awaksukasayatakseason2
#alvinchong
#emmamaembong
#hilmanyong
#intanzulaikha
#melurjelita
#acteam
#alvinchongsupporter .
.
.
.
Repost from @alvinchong123 using @RepostRegramApp - Kata first time tapi @emma_maembongofficial nampak cm professional je kan? Haha what we really want is you guys to watch and trendingkan #awaksukasayatakraya starting 7pm tomorrow on Astro Ria and RiaHD alright? ๐ŸŒน

Semakin tak sabar!!!๐Ÿ˜ Regrann from @nizamzakaria - #Repost @eyylla
ใƒปใƒปใƒป
Jangan lupa tgk tau drama ni.. yg tak dpt tgk sila rekod dulu tapi esok kita tetap tweet byk2 kasi trending. Jangan lupa letak #AwakSukaSayaTakraya
#AwakSukaSayaTak2
#HilmanIntan
.
.
.
#Repost @bee_yazz
Fuh!!! Apakah bakal terjadi? Jom tweet kasi trending!!! Esok 20 Jun 18, Jam 7 petang di Astro Ria & Ria HD.
Rindu sangat2 dengan #IntanZulaikha @emma_maembongofficial & #HilmanYong @alvinchong123 ๐ŸŒน๐ŸŒน.
Credit video @malay_drama_loverz .
.
.
.

#awaksukasayatak
#awaksukasayatakraya
#awaksukasayatakseason2
#alvinchong
#emmamaembong
#hilmanyong
#intanzulaikha
#melurjelita
#acteam
#alvinchongsupporter . - #regrann

#Repost from @eyylla with @regram.app ... Jangan lupa tgk tau drama ni.. yg tak dpt tgk sila rekod dulu tapi esok kita tetap tweet byk2 kasi trending. Jangan lupa letak #AwakSukaSayaTakraya
#AwakSukaSayaTak2
#HilmanIntan
.
.
.
#Repost @bee_yazz
Fuh!!! Apakah bakal terjadi? Jom tweet kasi trending!!! Esok 20 Jun 18, Jam 7 petang di Astro Ria & Ria HD.
Rindu sangat2 dengan #IntanZulaikha @emma_maembongofficial & #HilmanYong @alvinchong123 ๐ŸŒน๐ŸŒน.
Credit video @malay_drama_loverz .
.
.
.

#awaksukasayatak
#awaksukasayatakraya
#awaksukasayatakseason2
#alvinchong
#emmamaembong
#hilmanyong
#intanzulaikha
#melurjelita
#acteam
#alvinchongsupporter .

Kita trendingkan #awaksukasayatakraya esok..
.
#awaksukasayatakraya
#hilmanintan
#alvinchong
#alvinchong123
#emmamaembong
.
.
Regrann from @bee_yazz - Fuh!!! Apakah bakal terjadi? Jom tweet kasi trending!!! Esok 20 Jun 18, Jam 7 petang di Astro Ria & Ria HD.
Rindu sangat2 dengan #IntanZulaikha @emma_maembongofficial & #HilmanYong @alvinchong123 ๐ŸŒน๐ŸŒน.
Credit video @malay_drama_loverz .
.
.
.

#awaksukasayatak
#awaksukasayatakraya
#awaksukasayatakseason2
#alvinchong
#emmamaembong
#hilmanyong
#intanzulaikha
#melurjelita
#acteam
#alvinchongsupporter .

Jangan lupa tgk tau drama ni.. yg tak dpt tgk sila rekod dulu tapi esok kita tetap tweet byk2 kasi trending. Jangan lupa letak #AwakSukaSayaTakraya
#AwakSukaSayaTak2
#HilmanIntan
.
.
.
#Repost @bee_yazz
Fuh!!! Apakah bakal terjadi? Jom tweet kasi trending!!! Esok 20 Jun 18, Jam 7 petang di Astro Ria & Ria HD.
Rindu sangat2 dengan #IntanZulaikha @emma_maembongofficial & #HilmanYong @alvinchong123 ๐ŸŒน๐ŸŒน.
Credit video @malay_drama_loverz .
.
.
.

#awaksukasayatak
#awaksukasayatakraya
#awaksukasayatakseason2
#alvinchong
#emmamaembong
#hilmanyong
#intanzulaikha
#melurjelita
#acteam
#alvinchongsupporter .

#Repost @eyylla
ใƒปใƒปใƒป
Jangan lupa tgk tau drama ni.. yg tak dpt tgk sila rekod dulu tapi esok kita tetap tweet byk2 kasi trending. Jangan lupa letak #AwakSukaSayaTakraya
#AwakSukaSayaTak2
#HilmanIntan
.
.
.
#Repost @bee_yazz
Fuh!!! Apakah bakal terjadi? Jom tweet kasi trending!!! Esok 20 Jun 18, Jam 7 petang di Astro Ria & Ria HD.
Rindu sangat2 dengan #IntanZulaikha @emma_maembongofficial & #HilmanYong @alvinchong123 ๐ŸŒน๐ŸŒน.
Credit video @malay_drama_loverz .
.
.
.

#awaksukasayatak
#awaksukasayatakraya
#awaksukasayatakseason2
#alvinchong
#emmamaembong
#hilmanyong
#intanzulaikha
#melurjelita
#acteam
#alvinchongsupporter .

Regrann from @bee_yazz - Fuh!!! Apakah bakal terjadi? Jom tweet kasi trending!!! Esok 20 Jun 18, Jam 7 petang di Astro Ria & Ria HD.
Rindu sangat2 dengan #IntanZulaikha @emma_maembongofficial & #HilmanYong @alvinchong123 ๐ŸŒน๐ŸŒน.
Credit video @malay_drama_loverz .
.
.
.

#awaksukasayatak
#awaksukasayatakraya
#awaksukasayatakseason2
#alvinchong
#emmamaembong
#hilmanyong
#intanzulaikha
#melurjelita
#acteam
#alvinchongsupporter . - #regrann

#AwakSukaSayaTakRaya โค๏ธ๐Ÿ’œ๐Ÿ’™ ยฐ ยฐ

6 Syawal - 10 Syawal 1439H
20 Jun - 24 Jun 2018
7 malam
Astro Ria & Ria HD

Arahan @nizamzakaria
Terbitan @globalstationsb
Barisan Pelakon :
@alvinchong123
@emma_maembongofficial
@susanmanen
@mustapha_kamal
@jesselimoriginal
@fiezajolie
@eneshazrene
@amanazizofficial
dll

Jom tonton dan kasi trending!! ๐Ÿ˜๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช #AwakSukaSayaTak
#AwakSukaSayaTakRaya
#HilmanIntan
#AlvinChong123
#EmmaMaembong
#TeamTakBolehMoveOn
#SpreadLoveNotHate ยฐ ยฐ

#Repost @bee_yazz
(@get_repost)
โ€ข โ€ข โ€ข
Fuh!!! Apakah bakal terjadi? Jom tweet kasi trending!!! Esok 20 Jun 18, Jam 7 petang di Astro Ria & Ria HD.
Rindu sangat2 dengan #IntanZulaikha @emma_maembongofficial & #HilmanYong @alvinchong123 ๐ŸŒน๐ŸŒน.
Credit video @malay_drama_loverz .
.
.
.

#awaksukasayatak
#awaksukasayatakraya
#awaksukasayatakseason2
#alvinchong
#emmamaembong
#hilmanyong
#intanzulaikha
#melurjelita
#acteam
#alvinchongsupporter .

#Repost @bee_yazz
โ€ข โ€ข โ€ข
Fuh!!! Apakah bakal terjadi? Jom tweet kasi trending!!! Esok 20 Jun 18, Jam 7 petang di Astro Ria & Ria HD.
Rindu sangat2 dengan #IntanZulaikha @emma_maembongofficial & #HilmanYong @alvinchong123 ๐ŸŒน๐ŸŒน.
Credit video @malay_drama_loverz .
.
.
.

#awaksukasayatak
#awaksukasayatakraya
#awaksukasayatakseason2
#alvinchong
#emmamaembong
#hilmanyong
#intanzulaikha
#melurjelita
#acteam
#alvinchongsupporter .

Bahasa Apek ye Intan @emma_maembongofficial ..๐Ÿ˜‚ Wo ai ni...kan Hilman @alvinchong123 โค

Regrann from @ummi_1010 - Bits by bits dah mula nampak jalan cerita #awaksukasayatakraya ni..mmg akan jadi mcm roller coaster jugak..hehehe..tp takper asalkan focus will be on #hilmanintan ๐Ÿ˜Š
.
Tak lama dah...esok jerr.
.
@alvinchong123
@emma_maembongofficial
#alvinchong
#emmamaembong
#awaksukasayatakraya
#awaksukasayatak
.
Regrann from @eyylla - Jangan lupa tgk tau drama ni.. yg tak dpt tgk sila rekod dulu tapi esok kita tetap tweet byk2 kasi trending. Jangan lupa letak #AwakSukaSayaTakraya
#AwakSukaSayaTak2
#HilmanIntan
.
.
.
#Repost @bee_yazz
Fuh!!! Apakah bakal terjadi? Jom tweet kasi trending!!! Esok 20 Jun 18, Jam 7 petang di Astro Ria & Ria HD.
Rindu sangat2 dengan #IntanZulaikha @emma_maembongofficial & #HilmanYong @alvinchong123 ๐ŸŒน๐ŸŒน.
Credit video @malay_drama_loverz .
.
.
.

#awaksukasayatak
#awaksukasayatakraya
#awaksukasayatakseason2
#alvinchong
#emmamaembong
#hilmanyong
#intanzulaikha
#melurjelita
#acteam
#alvinchongsupporter . - #regrann - #regrann

#Repost @adiwish77
โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข
Intan nak belajar bahasa apek?? Baru first time dgr bahasa apek

Regrann from @eyylla - Jangan lupa tgk tau drama ni.. yg tak dpt tgk sila rekod dulu tapi esok kita tetap tweet byk2 kasi trending. Jangan lupa letak #AwakSukaSayaTakraya
#AwakSukaSayaTak2
#HilmanIntan
.
.
.
#Repost @bee_yazz
Fuh!!! Apakah bakal terjadi? Jom tweet kasi trending!!! Esok 20 Jun 18, Jam 7 petang di Astro Ria & Ria HD.
Rindu sangat2 dengan #IntanZulaikha @emma_maembongofficial & #HilmanYong @alvinchong123 ๐ŸŒน๐ŸŒน.
Credit video @malay_drama_loverz .
.
.
.

#awaksukasayatak
#awaksukasayatakraya
#awaksukasayatakseason2
#alvinchong
#emmamaembong
#hilmanyong
#intanzulaikha
#melurjelita
#acteam
#alvinchongsupporter . - #regrann

Regrann from @bee_yazz
Fuh!! Apakah bakal terjadi? Jom tweet kasi trending!!! Esok 20 jun 18, jam 7petang di Astro Ria & Ria HD
Rindu sangat2 dengan #intanzulaikha @emma_maembongofficial & #HilmanYong @alvinchong123 ๐ŸŒน๐ŸŒน
Credit video @malay_drama_loverz .
.
.
#AwakSukaSayaTak
#AwakSukaSayaTakRaya
#awaksukasayatakseason2
#Alvinchong
#emmamaembong
#hilmanyong
#intanzulaikha
#melurjelita
#acteam
#alvinchongsupporter

Regrann from @eyylla - Jangan lupa tgk tau drama ni.. yg tak dpt tgk sila rekod dulu tapi esok kita tetap tweet byk2 kasi trending. Jangan lupa letak #AwakSukaSayaTakraya
#AwakSukaSayaTak2
#HilmanIntan
.
.
.
#Repost @bee_yazz
Fuh!!! Apakah bakal terjadi? Jom tweet kasi trending!!! Esok 20 Jun 18, Jam 7 petang di Astro Ria & Ria HD.
Rindu sangat2 dengan #IntanZulaikha @emma_maembongofficial & #HilmanYong @alvinchong123 ๐ŸŒน๐ŸŒน.
Credit video @malay_drama_loverz .
.
.
.

#awaksukasayatak
#awaksukasayatakraya
#awaksukasayatakseason2
#alvinchong
#emmamaembong
#hilmanyong
#intanzulaikha
#melurjelita
#acteam
#alvinchongsupporter
#regrann

#ASSTrayaโค
Jommm trendingkan drama ni esok!!!
๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜โš˜
.
.
Regrann from @bee_yazz - Fuh!!! Apakah bakal terjadi? Jom tweet kasi trending!!! Esok 20 Jun 18, Jam 7 petang di Astro Ria & Ria HD.
Rindu sangat2 dengan #IntanZulaikha @emma_maembongofficial & #HilmanYong @alvinchong123 ๐ŸŒน๐ŸŒน.
Credit video @malay_drama_loverz .
.
.
.

#awaksukasayatak
#awaksukasayatakraya
#awaksukasayatakseason2
#alvinchong
#emmamaembong
#hilmanyong
#intanzulaikha
#melurjelita
#acteam
#alvinchongsupporter
rose of jannah๐ŸŒน - #regrann

Haha Intan suruh Hilman ajar dia bahasa apek pulak..marah nnti hilman intan ckp gitu kan hehe ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚..apa2 pun besok trending kan di twitter ok
.
#Repost @bee_yazz(@repost_via_instant)Fuh!!! Apakah bakal terjadi? Jom tweet kasi trending!!! Esok 20 Jun 18, Jam 7 petang di Astro Ria & Ria HD.
Rindu sangat2 dengan #IntanZulaikha @emma_maembongofficial & #HilmanYong @alvinchong123 ๐ŸŒน๐ŸŒน.
Credit video @malay_drama_loverz .
.
.
. #awaksukasayatak #awaksukasayatakraya #awaksukasayatakseason2 #alvinchong #emmamaembong #hilmanyong #intanzulaikha #melurjelita
#acteam #alvinchongsupporter .

Bits by bits dah mula nampak jalan cerita #awaksukasayatakraya ni..mmg akan jadi mcm roller coaster jugak..hehehe..tp takper asalkan focus will be on #hilmanintan ๐Ÿ˜Š
.
Tak lama dah...esok jerr.
.
@alvinchong123
@emma_maembongofficial
#alvinchong
#emmamaembong
#awaksukasayatakraya
#awaksukasayatak
.
Regrann from @eyylla - Jangan lupa tgk tau drama ni.. yg tak dpt tgk sila rekod dulu tapi esok kita tetap tweet byk2 kasi trending. Jangan lupa letak #AwakSukaSayaTakraya
#AwakSukaSayaTak2
#HilmanIntan
.
.
.
#Repost @bee_yazz
Fuh!!! Apakah bakal terjadi? Jom tweet kasi trending!!! Esok 20 Jun 18, Jam 7 petang di Astro Ria & Ria HD.
Rindu sangat2 dengan #IntanZulaikha @emma_maembongofficial & #HilmanYong @alvinchong123 ๐ŸŒน๐ŸŒน.
Credit video @malay_drama_loverz .
.
.
.

#awaksukasayatak
#awaksukasayatakraya
#awaksukasayatakseason2
#alvinchong
#emmamaembong
#hilmanyong
#intanzulaikha
#melurjelita
#acteam
#alvinchongsupporter . - #regrann

#Repost @adiwish77 (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Regrann from @eyylla - Jangan lupa tgk tau drama ni.. yg tak dpt tgk sila rekod dulu tapi esok kita tetap tweet byk2 kasi trending. Jangan lupa letak #AwakSukaSayaTakraya
#AwakSukaSayaTak2
#HilmanIntan
.
.
.
#Repost @bee_yazz
Fuh!!! Apakah bakal terjadi? Jom tweet kasi trending!!! Esok 20 Jun 18, Jam 7 petang di Astro Ria & Ria HD.
Rindu sangat2 dengan #IntanZulaikha @emma_maembongofficial & #HilmanYong @alvinchong123 ๐ŸŒน๐ŸŒน.
Credit video @malay_drama_loverz .
.
.
.

#awaksukasayatak
#awaksukasayatakraya
#awaksukasayatakseason2
#alvinchong
#emmamaembong
#hilmanyong
#intanzulaikha
#melurjelita
#acteam
#alvinchongsupporter . - #regrann

Most Popular Instagram Hashtags