[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#meltingwhiteningdeodarant

7 posts

TOP POSTS

#Melting Whitening Deodarant

Ha nama pun whitening kan. Ofkos untuk memutihkan bahagian yang gelap. Deodarant ni pun menghilangkan bau acem tau. Hihik. Uols just tonyoh je kat2 pelepat2 yang hitam likat tu. Beresss

#topstokismelakamelting
#meltingwhiteningdeodarant

Ketiak gelap😱😱😱.. Meh akak tolong😊😊😊 👉Deodorant ni bau yg sgt wangi dan exotic....
👉lelaki dan perempuan blh pakai...
👉kesan dia utk menghilangkan bau badan ketiak hangit tungkik tu.....
👉dlm masa yg sama mencerahkan warna tona ketiak....
👉supaya tidak hitam seperti berdaki...
👉dan dlm masa yg sama dpt menghilangkan bau2 ketiak secara perlahan2 supaya tiada bau yg kurang menyenangkan!!!! Dan apa yg lg best???????👇👇
✔Boleh ganti as perfume??? 💵Rm 20.00 shj hrga jualan!!!(excluded pos)

Kesan sepantas 24 jam uolllssss!!!❤
60 ML plak tu untung sape nak kasi???
Boleh di guna utk seisi keluarga..
Fresh dan sedap bau nya!!! WHATSAPP FOR ORDER
📲0199473772
📲0199473772
📲0199473772

Walk in @galeria_miejah @galeria_miejah @galeria_miejah

#meltingproducts #meltingwhiteningdeodarant #teamlegacyafiqs #teamlegasiafiqs #stokisterengganu #stokiskualaterengganu #agentwanted #dropshipwanted #dataranaustin #dataranaustingongbadak #galeriamiejah #galeriamiejahvendorboutiquecafe #batuenam #gongbadak #kualaterengganuvendor

MELTING WHITENING DEODARANT

Ketiak gelap😱😱😱.. Meh akak tolong😊😊😊 👉Deodorant ni bau yg sgt wangi dan exotic....
👉lelaki dan perempuan blh pakai...
👉kesan dia utk menghilangkan bau badan ketiak hangit tungkik tu.....
👉dlm masa yg sama mencerahkan warna tona ketiak....
👉supaya tidak hitam seperti berdaki...
👉dan dlm masa yg sama dpt menghilangkan bau2 ketiak secara perlahan2 supaya tiada bau yg kurang menyenangkan!!!! Dan apa yg lg best???????👇👇
✔Boleh ganti as perfume??? Oleh sebab uolls tgk kat mana yg hitam??👇👇 👉Let say di leher yg berlipat serta siku yg hitam ataupun celah sulit yg agak lebam hehehe.. 👉Uolls sapu je okies...
✔dlm masa yg sama menganti kan bau yg agak wangi pada badan anda...
✔dan merawat supaya cerahkan dan tona agak sekata... ✔Mmg di bahagian lipatan seperti ketiak???leher???kankang???siku???
👉Dan mana2 lg yg hitam tu agak lembut kulit berbanding yg lain..
✔tp agak susah nak hilangkan hitam2 tu uollss...
👉Sooooo dengan deodorant kami uolls blh hilangkan bau badan dan sekali gus mencerahkan serta wangi!!!!! Kesan sepantas 24 jam uolllssss!!!❤
60 ML plak tu untung sape nak kasi???
Boleh di guna utk seisi keluarga..
Fresh dan sedap bau nya!!! .
.
BERMINAT WHATSAPP
📲#0199473772 .
📲www.wasap.my/60199473772
COD 🚗k.trg - k.nerus - k.berang - ajil - marang
.

#topstokismelting #stokismeltingterengganu #teambabiesblinklimited #teamlegacyafiqs #stokiskualaterengganu #stokismeltingkualaterengganu #agenwanted #postageseluruhnegeri #viral #produkviral #meltingproducts #bazarpaknil #babiesblink #meltingwhiteningdeodarant #deodarant #rexona #niveadeodarant #nivea #promosimerdeka #diskaunhebat #pemborongmurah #kosmetikmurah #promosi #hargamurah

Ketiak gelap😱😱😱.. Meh akak tolong😊😊😊 👉Deodorant ni bau yg sgt wangi dan exotic....
👉lelaki dan perempuan blh pakai...
👉kesan dia utk menghilangkan bau badan ketiak hangit tungkik tu.....
👉dlm masa yg sama mencerahkan warna tona ketiak....
👉supaya tidak hitam seperti berdaki...
👉dan dlm masa yg sama dpt menghilangkan bau2 ketiak secara perlahan2 supaya tiada bau yg kurang menyenangkan!!!! Dan apa yg lg best???????👇👇
✔Boleh ganti as perfume??? Oleh sebab uolls tgk kat mana yg hitam??👇👇 👉Let say di leher yg berlipat serta siku yg hitam ataupun celah sulit yg agak lebam hehehe.. 👉Uolls sapu je okies...
✔dlm masa yg sama menganti kan bau yg agak wangi pada badan anda...
✔dan merawat supaya cerahkan dan tona agak sekata... ✔Mmg di bahagian lipatan seperti ketiak???leher???kankang???siku???
👉Dan mana2 lg yg hitam tu agak lembut kulit berbanding yg lain..
✔tp agak susah nak hilangkan hitam2 tu uollss...
👉Sooooo dengan deodorant kami uolls blh hilangkan bau badan dan sekali gus mencerahkan serta wangi!!!!! 💵Rm 20.00 shj hrga jualan!!!(excluded pos)

Kesan sepantas 24 jam uolllssss!!!❤
60 ML plak tu untung sape nak kasi???
Boleh di guna utk seisi keluarga..
Fresh dan sedap bau nya!!! Whatsapp for order👇👇👇
📲0199473772
📲0199473772
Walk in @galeria_miejah
#dataranaustingongbadak
#kualaterengganu
#meltingproducts #meltingwhiteningdeodarant #teamlegacyafiqs #teamlegasiafiqs #skinmelting3d #skinmeltingskincare #stokiskualaterengganu #stokisterengganu #openforborong #kosmetikonlinemurah #kosmetikonlinemurah #produkviral #produkviral2017 #agentkualaterengganu #agentkualaberang #agentkualanerus #agentmarang #trialskinmelting

MOST RECENT

#Melting Whitening Deodarant

Ha nama pun whitening kan. Ofkos untuk memutihkan bahagian yang gelap. Deodarant ni pun menghilangkan bau acem tau. Hihik. Uols just tonyoh je kat2 pelepat2 yang hitam likat tu. Beresss

#topstokismelakamelting
#meltingwhiteningdeodarant

MELTING WHITENING DEODARANT

Ketiak gelap😱😱😱.. Meh akak tolong😊😊😊 👉Deodorant ni bau yg sgt wangi dan exotic....
👉lelaki dan perempuan blh pakai...
👉kesan dia utk menghilangkan bau badan ketiak hangit tungkik tu.....
👉dlm masa yg sama mencerahkan warna tona ketiak....
👉supaya tidak hitam seperti berdaki...
👉dan dlm masa yg sama dpt menghilangkan bau2 ketiak secara perlahan2 supaya tiada bau yg kurang menyenangkan!!!! Dan apa yg lg best???????👇👇
✔Boleh ganti as perfume??? Oleh sebab uolls tgk kat mana yg hitam??👇👇 👉Let say di leher yg berlipat serta siku yg hitam ataupun celah sulit yg agak lebam hehehe.. 👉Uolls sapu je okies...
✔dlm masa yg sama menganti kan bau yg agak wangi pada badan anda...
✔dan merawat supaya cerahkan dan tona agak sekata... ✔Mmg di bahagian lipatan seperti ketiak???leher???kankang???siku???
👉Dan mana2 lg yg hitam tu agak lembut kulit berbanding yg lain..
✔tp agak susah nak hilangkan hitam2 tu uollss...
👉Sooooo dengan deodorant kami uolls blh hilangkan bau badan dan sekali gus mencerahkan serta wangi!!!!! Kesan sepantas 24 jam uolllssss!!!❤
60 ML plak tu untung sape nak kasi???
Boleh di guna utk seisi keluarga..
Fresh dan sedap bau nya!!! .
.
BERMINAT WHATSAPP
📲#0199473772 .
📲www.wasap.my/60199473772
COD 🚗k.trg - k.nerus - k.berang - ajil - marang
.

#topstokismelting #stokismeltingterengganu #teambabiesblinklimited #teamlegacyafiqs #stokiskualaterengganu #stokismeltingkualaterengganu #agenwanted #postageseluruhnegeri #viral #produkviral #meltingproducts #bazarpaknil #babiesblink #meltingwhiteningdeodarant #deodarant #rexona #niveadeodarant #nivea #promosimerdeka #diskaunhebat #pemborongmurah #kosmetikmurah #promosi #hargamurah

Ketiak gelap😱😱😱.. Meh akak tolong😊😊😊 👉Deodorant ni bau yg sgt wangi dan exotic....
👉lelaki dan perempuan blh pakai...
👉kesan dia utk menghilangkan bau badan ketiak hangit tungkik tu.....
👉dlm masa yg sama mencerahkan warna tona ketiak....
👉supaya tidak hitam seperti berdaki...
👉dan dlm masa yg sama dpt menghilangkan bau2 ketiak secara perlahan2 supaya tiada bau yg kurang menyenangkan!!!! Dan apa yg lg best???????👇👇
✔Boleh ganti as perfume??? Oleh sebab uolls tgk kat mana yg hitam??👇👇 👉Let say di leher yg berlipat serta siku yg hitam ataupun celah sulit yg agak lebam hehehe.. 👉Uolls sapu je okies...
✔dlm masa yg sama menganti kan bau yg agak wangi pada badan anda...
✔dan merawat supaya cerahkan dan tona agak sekata... ✔Mmg di bahagian lipatan seperti ketiak???leher???kankang???siku???
👉Dan mana2 lg yg hitam tu agak lembut kulit berbanding yg lain..
✔tp agak susah nak hilangkan hitam2 tu uollss...
👉Sooooo dengan deodorant kami uolls blh hilangkan bau badan dan sekali gus mencerahkan serta wangi!!!!! 💵Rm 20.00 shj hrga jualan!!!(excluded pos)

Kesan sepantas 24 jam uolllssss!!!❤
60 ML plak tu untung sape nak kasi???
Boleh di guna utk seisi keluarga..
Fresh dan sedap bau nya!!! Whatsapp for order👇👇👇
📲0199473772
📲0199473772
Walk in @galeria_miejah
#dataranaustingongbadak
#kualaterengganu
#meltingproducts #meltingwhiteningdeodarant #teamlegacyafiqs #teamlegasiafiqs #skinmelting3d #skinmeltingskincare #stokiskualaterengganu #stokisterengganu #openforborong #kosmetikonlinemurah #kosmetikonlinemurah #produkviral #produkviral2017 #agentkualaterengganu #agentkualaberang #agentkualanerus #agentmarang #trialskinmelting

Ketiak gelap😱😱😱.. Meh akak tolong😊😊😊 👉Deodorant ni bau yg sgt wangi dan exotic....
👉lelaki dan perempuan blh pakai...
👉kesan dia utk menghilangkan bau badan ketiak hangit tungkik tu.....
👉dlm masa yg sama mencerahkan warna tona ketiak....
👉supaya tidak hitam seperti berdaki...
👉dan dlm masa yg sama dpt menghilangkan bau2 ketiak secara perlahan2 supaya tiada bau yg kurang menyenangkan!!!! Dan apa yg lg best???????👇👇
✔Boleh ganti as perfume??? 💵Rm 20.00 shj hrga jualan!!!(excluded pos)

Kesan sepantas 24 jam uolllssss!!!❤
60 ML plak tu untung sape nak kasi???
Boleh di guna utk seisi keluarga..
Fresh dan sedap bau nya!!! WHATSAPP FOR ORDER
📲0199473772
📲0199473772
📲0199473772

Walk in @galeria_miejah @galeria_miejah @galeria_miejah

#meltingproducts #meltingwhiteningdeodarant #teamlegacyafiqs #teamlegasiafiqs #stokisterengganu #stokiskualaterengganu #agentwanted #dropshipwanted #dataranaustin #dataranaustingongbadak #galeriamiejah #galeriamiejahvendorboutiquecafe #batuenam #gongbadak #kualaterengganuvendor

Ketiak gelap😱😱😱.. Meh akak tolong😊😊😊 👉Deodorant ni bau yg sgt wangi dan exotic....
👉lelaki dan perempuan blh pakai...
👉kesan dia utk menghilangkan bau badan ketiak hangit tungkik tu.....
👉dlm masa yg sama mencerahkan warna tona ketiak....
👉supaya tidak hitam seperti berdaki...
👉dan dlm masa yg sama dpt menghilangkan bau2 ketiak secara perlahan2 supaya tiada bau yg kurang menyenangkan!!!! Dan apa yg lg best???????👇👇
✔Boleh ganti as perfume??? Oleh sebab uolls tgk kat mana yg hitam??👇👇 👉Let say di leher yg berlipat serta siku yg hitam ataupun celah sulit yg agak lebam hehehe.. 👉Uolls sapu je okies...
✔dlm masa yg sama menganti kan bau yg agak wangi pada badan anda...
✔dan merawat supaya cerahkan dan tona agak sekata... ✔Mmg di bahagian lipatan seperti ketiak???leher???kankang???siku???
👉Dan mana2 lg yg hitam tu agak lembut kulit berbanding yg lain..
✔tp agak susah nak hilangkan hitam2 tu uollss...
👉Sooooo dengan deodorant kami uolls blh hilangkan bau badan dan sekali gus mencerahkan serta wangi!!!!! 💵Rm 20.00 shj hrga jualan!!!(excluded pos)

Kesan sepantas 24 jam uolllssss!!!❤
60 ML plak tu untung sape nak kasi???
Boleh di guna utk seisi keluarga..
Fresh dan sedap bau nya!!! Whatsapp 📲0199473772 📲0199473772 📲0199473772

#meltingproducts #teamlegacyafiqs #teamlegasiafiqs #meltingwhiteningdeodarant #skinmeltingskincare #skinmelting3dskincareori #skinmelting3d #trialskinmelting #skincaremurah #deodarant #deodarants #kulitputih #ketiakputih #produkviral #produkviral2017 #codgongbadak #codajil #codkualaberang #codkualaterengganu

Siapa yg ada masalah seperti dibawah?? 🍏Bibir hitam?
🍏Bibir selalu kering?
🍏Bibir kusam?
🍏Segan kalau org tengok bibir tanpa lipstick?
🍏Bibir selalu mengelupas?
🍏Nak bibir pinkish?
🍏Perokok?
🍏Salah pakai lipstick yg ada plumbum tinggi?

Dgn LIPS COLOUR TREATMENT pasti dapat menyelesaikan masalah anda.. Satu box rm59
Ada 5 warna
New york/korea/london/england/amsterdam

Whatsapp👇👇👇
📲0199473772
📲0199473772
📲0199473772

#meltingproducts
#teamlegacyafiqs
#lipscolourtreatmentmelting #galeriamiejah #galeriamiejahvendorboutiquecafe #teamlegasiafiqs #skinmeltingskincare #skinmelting3D #trialskinmelting #impactwhiteningbooster #iwb #susubadammeltingpremium #susukambingtehtarik #coffeewhitemeltingpremium #foundationglowglowingmurah #foundationmelting #foundationmeltingsayapinkish #meltingwhiteningdeodarant #uniszastudent #umtstudents #uitm #uitmkualaterengganu #uitmbukitbesi #lyanasbeautycare #babiesblink #kopibabiesblinkmurah

Most Popular Instagram Hashtags