#melayuboleh

5852 posts

TOP POSTS

Baru. Bangun Tido

#gambarawek
#melayuboleh

Evening guys 😬 okey korang semua suka yang mana ? 😍😍😍 #pomade
#rambutkacak
#videooftheday
#kacak
#melayukacak
#melayuboleh
#menhairstyles

Jangan fokus untuk meninggalkan perniagaan kau pada pewaris tapi fokuslah untuk meninggalkan aset dan kekayaan.
.
Bill Gates bakal menjadi manusia pertama menjadi Trillionaire ketika umurnya mencecah 86 tahun nanti walaupun telah keluar dari Microsoft pada tahun 2006 dan banyak menyumbang menerusi Oxfam.
.
Ketepikan dulu mindset bahawa kau nak bina satu perniagaan yang boleh diwarisi kerana perniagaan yang diwarisi sukar untuk berkembang hingga mencapai status IPO.
.
Bina mindset untuk cipta kekayaan atau aset sebagai warisan dan legasi supaya perniagaan yang kau sedang jalankan boleh berkembang dengan suntikan idea dan modal dari individu atau public.
.
Ingat, pewaris kau tak semestinya mampu menguruskan perniagaan sedia ada tapi kekayaan dan aset mampu membuatkan mereka terus hidup selesa.
.
Paksa diri bina aset dan kekayaan, bukan paksa diri pertahankan perniagaan. Takut nanti kadar keberhutangan perniagaan memakan diri dan warisan.
.
Perniagaan ada pasang surutnya, jatuh yang pertama binalah yang kedua. Kita tak semestinya berkahwin dengan kekasih yang pertama. Begitu juga dengan perniagaan yang di bina.
.
Yang hebat itu ialah usahawan, bukan perniagaan.
.
#MelayuBoleh
#TeamMizan
#LebihGeli

Those stripe are really suite for you! CONGRATULATIONS FOR WORLD TITLE!
#malaypower #melayuboleh

Explorace la yalll #apedehal #melayuboleh #genyhm

Dulu, lepas paper lk terus terjun sini. Skarang, beach please!
#melayuboleh #malaysiaboleh

Hang Tuah cakap, takkan melayu hilang di dunia. Tapi...dia pun hilang sampai sekarang apa cerita ? πŸ˜’
#CalonMenantuBapakHang
#MelayuBoleh

MOST RECENT

Tikka chicken
Bollywood style,,, sedap memang sedap
Cehh dh mcm iklan pulak,, #dates #clrksn #Aussie #malaysia #melayuboleh β—€#hahaaaa

(Like and tag your friends)πŸ‘₯
.
PROMOSI! πŸ”₯ PROMOSI!πŸ”₯ PROMOSI!?πŸ”₯ READY STOCK!!! πŸ‘‰ HARINI BANK IN ESOK POS! DALAM 1-3 HARI DAH SAMPAI! BELI BANYAK DAPAT DISKAUN! HARGA RENDAH! DAPATKAN SEGERA! STOK TERHAD! SAPE CEPAT DIA DAPAT!
.
.
ADIDAS NMD MAROON 😍😍😍
SAIZ: 36 - 40 ONLY
HARGA PASARAN: RM140 πŸ˜•
HARGA PROMOSI: RM85 *FREE POSTAGE πŸ˜€
MURAH GILE WEH!
ALL READY STOCK βœ”βœ”βœ”
HARGA PROMO NI SUSAH NK DAPAT!! CUN ABIS WEH!?
DAPATKAN DENGAN SEGERA!
PROMO TAK LAMA! 😦
.
BERMINAT ?
BOLEH DIRECT WS ADMIN CEPAT2 DI 0104244996!
JANGAN LUPA TAG KAWAN2!

#barangbaik #bazarpaknil #paknil #promo #adidas #kasutraya #kasutmalaysia #kasutmurah #kasutlawa #promo #promosi #kamijual #murahgiler #lawagiler #wow😍 #sayajual #fattahamin #melayuboleh #sapecepatdiadapat

@Regrann from @nadrns - Cintai budayaa dan rasakan luar biasanya suku melayu itu😍😍 #gadismelayu #melayuseksi #melayuboleh #bujangmelayu #malaysia #indonesia ##brunei
#riau #bugis #sambas #johor

Alhamdulillah selesai sedikit perbincangan bersama CEO PipHijauLTD @mohdzubiramry dan juga State Manager Tuan Hafiz.
State Manager income dh 30k USD sebulan, kami yg kiri kanan ni capai 300k USD sebulan insyaAllah. Ngeee
InsyaAllah akan meneruskan dan menggunakan segala ilmu dgn sebaiknya.
ApaΒ²pn jgn lupa atleast 2.5% sedeqah.

#road2statemanager #roadtopro #piphijaultd #supportmelayu #melayuboleh

Evening guys 😬 okey korang semua suka yang mana ? 😍😍😍 #pomade
#rambutkacak
#videooftheday
#kacak
#melayukacak
#melayuboleh
#menhairstyles

Tahniah! Anda ada jalan CJ baharu! πŸšπŸ‘πŸ¦‚πŸ‚πŸŒž#melayuboleh

Amacam, cun x jam tawaf nie? Cer komen skit

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags