[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#melakasentral

8228 posts

TOP POSTS

Follow page baru saya : melaka_sentral di Instagram untuk event dan tarikan2 pelancong yang terdapat di Melaka Sentral .. :) #internship #legasijambang #melakasentral

Ada peminat sherlock holmes di sini????
.
Bahasa Inggeris anda tak cukup power???
.
Takpe, kini sherlock holmes ada edisi Bahasa Melayu.
.
Jom order sekarang!!!
017-430 4102
.
#makemalaysianreadagain #melakasentral #bukuuntukoranghebat #2017 #bukuindie

Bila semua nk acah acah Ayu... X leh gak... Hahha.. #assignmenttime
#transport
#melakasentral

Road to johor bahru
Haih tahun ni 2kali turun jb
Mmg ade chemistry ke ?.
Tpi kalini lain sikit sebab naik bas.
#johorbahru
#temankakak
#melakasentral

Terima Kasih Sentiasa Adindaa .. Kakandaku Yang comel comel nie i love u .. Happy National BesfriendDay .. in sha allah sentiasa bertiga sampai sem 8 amin .. #MelakaSentral #JumpeAkhbarAzmanTadiBeb 😘😘

Jodoh itu tidak pernah salah alamat.
Tidak mungkin juga salah masa.
Tidak mungkin salah orangnya.
.
Jodoh itu datangnya pada saat yang tepat.
.
Secebis bait dari @melodydalampuisi .
WhatsApp lekas 011-20505025 untuk penempahan buku atau cakera padat.
.
#melodydalampuisi #bukuuntukoranghebat #projekbukumelaka #melakasentral #bukuindie

MOST RECENT

When in Melaka..
.
1st pic : Melaka Sentral Bus Station
2nd pic : Welcome to Melaka
3rd pic : Outer view taken from the pedestrian bridge
4th pic : The Hatten Hotel
5th pic : Dataran Pahlawan Melaka Megamall
6th pic : Lunch with Laksa & Kopi C Peng (ice coffee milk)
7th pic : Dinner with Mee goreng mamak and
8th pic : Teh C Peng (ice milk tea)
.
.
.
.
.
#Malaysia #Melaka #MelakaSentral #DataranPahlawanMelakaMegamall #Nice #Beautiful #Fun #Enjoy #Happy #Holiday #Vacation #Trip #Travel #Traveler #Traveling #TravelGram #TravelGallery #InstaLife #Wanderlust #GodIsGood #GodsAbundanceGrace #Grateful #Blessed #GSATrip #GSATravel #GSAJourney #GSADiary #GSALife #LoverNeverFails

Wow! Big boss @onekliks datang singgah @inmobileaccessories hari nih! Nak beli casing iPhone 6s untuk Raya katanya..
.
Thank you for purchasing 2 cases from us today! #UqashaTakJadiBeli
.
Nanti datang lagi tau, tapi beli phone pulak! 😉
.
#INMobile #INMobileandaccessories #iPhone6scase #iPhone6s #iP6s #MelakaSentral #Melaka #CahayaSpk #ShahAlam #Selangor #KualaLumpur #positivefeedback #positive #feedback #testimonial #happycustomer #OneKliks #OneKliksSolution

Lagi 2 hari nak menjelang #aidilfitri ?
Masih belum dapatkan Tawaran Bonanza
Percuma Pouch Bag dengan pembelian RM100 ke atas ?

Terlepas poslaju ?
Malas nak bank in duit?
lama sgt tggu abam poslaju?

Warga melaka,! Jom cod je dgn kakmira
Sure uollss suka
Brg dpt dgn selamat!
Barang 100% original
Free gift pun ada 😍

Dianz Vitamin 🌸6550mg/tablet🌸 ✔Memutihkan kulit
✔merawat jerawat
✔parut
✔sunburn
✔kulit kusam

Anda orang melaka?

Masih cari #agentsahdianzvitaminmelaka?

Malas tunggu poslaju? Nak COD sahaja?

Yes! Kakmira lah orangnya ☺

Ready Stock !
✔Dianz Vitamin
✔Nano Lightener Cream
✔Vitamilk (NEW)

Anda ada masalah kulit? Inginkan kulit putih gebu?
👉dianz vitamin penyelesaiannya 😊

Anda ada masalah leher berdaki? Ketiak hitam?
👉Nano Lightener Cream kan ada 😍

Anda tak suka cukur/wax bulu?
👉Nano Removal Cream membantu menanggalkan bulu tanpa sakit😄

Anda seorang ibu mengandung?
Anda inginkan zuriat?
Anda kekurangan susu badan?
👉Vitamilk Milk Booster !! Susu badan berganda2 😉

WhatsApp kakmira / tinggalkan no WA ☺
🍇0136275740

#codmelaka #dianzvitaminmelaka #agentmelakadianzvitamin
#nanolightenercream #nanoremovalcream #vitamilk
#hisaphisapteruscantik #cod #vendormelaka #butik #melakatengah #melakasentral #dropshipwanted
#tamingsari #codmelaka #dianzvitaminmurah #bazaarpaknil #ootd #tudungmurah #cantikputih #jerawathilang #codklebang #bachangmelaka #bachang #malim

Tahun ni raya aku masih keseorangan
.
Geng yang solo kini tidak lagi menemani aku
.
Mereka dah ada kehidupan baru bersama teman yang halal
.
Aku masih melihat dan menanti kau
.
Penutup Ramadhan aku berazam bahawa aku layak merasa bahgia
.
Walaupun bahgia itu bukan kau & aku,
Walaupun bahgia itu bukan "kita"
.
Tapi
.
Aku layak merasa bahagia, BAHAGIA yang patut aku miliki dari dulu lagi
.
Langkah pertama untuk aku bahagia tanpa kau adalah tidak menoleh kebelakang dan jauh dari pertelingkahan yang tidak pernah berhenti.
.
WhatsApp 011-20505025 untuk MOVE ON dari luka.
.
#projekbukumelaka #melakasentral #bukuindie #indieke #thefaizibrahim #bukuuntukoranghebat #makemalaysianreadagain

Wow! Positive testimonial from @jimmyazami! Thank you for pre-ordering your Oppo F1s casing from @inmobileaccessories! Selamat ber-Raya dengan casing baru! 😍😍
.
#INMobile #INMobileandaccessories #OppoF1scase #OppoCase #OppoF1s #Oppo #MelakaSentral #Melaka #CahayaSpk #ShahAlam #Selangor #KualaLumpur #positivefeedback #positive #feedback #testimonial #happycustomer

Lagi 3 hari nak menjelang #aidilfitri ?
Masih belum dapatkan Tawaran Bonanza
Percuma Pouch Bag dengan pembelian RM100 ke atas ?

Terlepas poslaju ?
Malas nak bank in duit?
lama sgt tggu abam poslaju?

Warga melaka,! Jom cod je dgn kakmira
Sure uollss suka
Brg dpt dgn selamat!
Barang 100% original
Free gift pun ada 😍

Dianz Vitamin 🌸6550mg/tablet🌸 ✔Memutihkan kulit
✔merawat jerawat
✔parut
✔sunburn
✔kulit kusam

Anda orang melaka?

Masih cari #agentsahdianzvitaminmelaka?

Malas tunggu poslaju? Nak COD sahaja?

Yes! Kakmira lah orangnya ☺

Ready Stock !
✔Dianz Vitamin
✔Nano Lightener Cream
✔Vitamilk (NEW)

Anda ada masalah kulit? Inginkan kulit putih gebu?
👉dianz vitamin penyelesaiannya 😊

Anda ada masalah leher berdaki? Ketiak hitam?
👉Nano Lightener Cream kan ada 😍

Anda tak suka cukur/wax bulu?
👉Nano Removal Cream membantu menanggalkan bulu tanpa sakit😄

Anda seorang ibu mengandung?
Anda inginkan zuriat?
Anda kekurangan susu badan?
👉Vitamilk Milk Booster !! Susu badan berganda2 😉

WhatsApp kakmira / tinggalkan no WA ☺
🍇0136275740

#codmelaka #dianzvitaminmelaka #agentmelakadianzvitamin
#nanolightenercream #nanoremovalcream #vitamilk
#hisaphisapteruscantik #cod #vendormelaka #butik #melakatengah #melakasentral #dropshipwanted
#tamingsari #codmelaka #dianzvitaminmurah #bazaarpaknil #ootd #tudungmurah #cantikputih #jerawathilang #codklebang #bachangmelaka #bachang #malim

Lagi 4 hari nak menjelang #aidilfitri ?
Masih belum dapatkan Tawaran Bonanza
Percuma Pouch Bag dengan pembelian RM100 ke atas ?

Terlepas poslaju ?
Malas nak bank in duit?
lama sgt tggu abam poslaju?

Warga melaka,! Jom cod je dgn kakmira
Sure uollss suka
Brg dpt dgn selamat!
Barang 100% original
Free gift pun ada 😍

Dianz Vitamin 🌸6550mg/tablet🌸 ✔Memutihkan kulit
✔merawat jerawat
✔parut
✔sunburn
✔kulit kusam

Anda orang melaka?

Masih cari #agentsahdianzvitaminmelaka?

Malas tunggu poslaju? Nak COD sahaja?

Yes! Kakmira lah orangnya ☺

Ready Stock !
✔Dianz Vitamin
✔Nano Lightener Cream
✔Vitamilk (NEW)

Anda ada masalah kulit? Inginkan kulit putih gebu?
👉dianz vitamin penyelesaiannya 😊

Anda ada masalah leher berdaki? Ketiak hitam?
👉Nano Lightener Cream kan ada 😍

Anda tak suka cukur/wax bulu?
👉Nano Removal Cream membantu menanggalkan bulu tanpa sakit😄

Anda seorang ibu mengandung?
Anda inginkan zuriat?
Anda kekurangan susu badan?
👉Vitamilk Milk Booster !! Susu badan berganda2 😉

WhatsApp kakmira / tinggalkan no WA ☺
🍇0136275740

#codmelaka #dianzvitaminmelaka #agentmelakadianzvitamin
#nanolightenercream #nanoremovalcream #vitamilk
#hisaphisapteruscantik #cod #vendormelaka #butik #melakatengah #melakasentral #dropshipwanted
#tamingsari #codmelaka #dianzvitaminmurah #bazaarpaknil #ootd #tudungmurah #cantikputih #jerawathilang #codklebang #bachangmelaka #bachang #malim

Selamat tengah hari semua! Dah rancang tempat berbuka anda? Mahukan makanan yang MURAH dan juga BERBALOI?! Ayuh ke MR STEAK HOUSE! BOOKING TABLE ANDA SEBELUM FULL HOUSE!

Jika kau di diagnosis dengan penyakit gila yang rata-rata semua orang ada namun tak sedar
.
Baik kau rawat sebelum melarat
.
Tak susah , dan aku pun tak kata ia mudah. Tapi "sembuhkan" untuk kau teruskan kehidupan
.
Penyakit dalam kehidupan adalah satu virus yang paling merbahaya
.
Vaksinkan kehidupan korang selagi berdaya. .
Dapatkan segera di @projekbukumelaka di G07 Zone B melaka Sentral
.
.
WhatsApp untuk pembelian 011-20505025
.
.
#projekbukumelaka #melakasentral #dubookpress #bukuindie #indieke #bukuuntukoranghebat #makemalaysianreadagain

Lokasi kedua utk arini. Sambil berbuka bkk wechat. Masuk order. Set KOMBO utk Abg kita di Melaka Sentral. Saya jual bos. Semoga bisnes bos meletop hendaknye🔥🔥😊😊 PERMINTAAN bisnes bos ni mencanak sampai badan keletihan dan masa bersama yang x berkualiti. Yang BAGUSNYE.. Dia IKHTIAR utk KEBAHAGIAAN Rumahtangga. SYABAS BOS. Pilihan tepat try PRODUK LAKU KERAS GE ni.. p/s:Asal deal GE Gel je. Nampak PENJIMATAN XMASUK AKAL+FREEGIFT dgn KOMBO. Trus angkut KOMBO

Terima kasih kpd pyokong setia PRODUK GE

#melakasentral
#aeonbandaraya
#ramadhan
#peringgit
#bazarraya
#duitraya
#rayabergaya
#jonkerwalk
#dataranpahlawan
#kipmart
#apiapi
#billionairesmelaka
#mrsteakmelaka
#berianipower
#melakaraya
#bazarpaknilmurah
#moodrepubliktour
#tvalhijrah114
#ramadhan2017
#bajuraya2017
#shoppingraya

Most Popular Instagram Hashtags