#melakasentral

7683 posts

TOP POSTS

Bila semua nk acah acah Ayu... X leh gak... Hahha.. #assignmenttime
#transport
#melakasentral

Road to johor bahru
Haih tahun ni 2kali turun jb
Mmg ade chemistry ke ?.
Tpi kalini lain sikit sebab naik bas.
#johorbahru
#temankakak
#melakasentral

Kempen derma darah dah bermula ! :) Marilah sama2 kita menderma darah kita untuk yang memerlukan nya .. kempen ini dijalankan oleh pihak McDonald's Melaka Sentral anjuran bersama Hospital Besar Melaka bagi membantu dan merawat pesakit2 yang memerlukan darah anda .. sama2lah kita meringankan beban pesakit :) #melakasentral #mcdonaldsmelakasentral

Hai!
Her name is Christy. She's from Germany and she had stayed in Malaysia for 4months๐Ÿ˜ฑ
.
Amazing thing about her is she's travelling alone! Yup by herself. ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
Power๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
.
Thanks Chirsty shopping book from @terfaktab in our small store ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿผ.
.
P/S: malu la wei orang luar pun membaca penulisan orang tempatan. Jom mulakan membaca dari sekarang!
.
#makemalaysianreadagain #projekbukumelaka #melakasentral #2017 #terfaktabmedia

Geng maficrut ๐Ÿ˜โœŒ
#pemburuCawet
#melakaSentral
#malaysiaDistensen
#tv9
#upinIpinFiziEhsan
Selamat mengikuti.

Ada peminat sherlock holmes di sini????
.
Bahasa Inggeris anda tak cukup power???
.
Takpe, kini sherlock holmes ada edisi Bahasa Melayu.
.
Jom order sekarang!!!
017-430 4102
.
#makemalaysianreadagain #melakasentral #bukuuntukoranghebat #2017 #bukuindie

Follow page baru saya : melaka_sentral di Instagram untuk event dan tarikan2 pelancong yang terdapat di Melaka Sentral .. :) #internship #legasijambang #melakasentral

MOST RECENT

.
Sepanjang dalam pesawat dan setiap pesawat yang kau naik penuh dengan detik gembiran dan teruja. .
Namun,
.
Andai kau cuma ada 11saat sebelum terkandas.
.
Apakah kau mampu mengucapkan kata-kata akhir untuk 11 orang dalam 11 saat terakhir kau?
.
Bestseller book dari Ika Natasha hanya di @buku_indie dapatkan sekarang. Stok terhad!
.
WhatsApp 017-430 4102
.
#bukuindie #teambukuindie #melakasentral #gramedia #indonesia #surgayangtakdirindukan #sytd #bukuuntukoranghebat

Terima kasih kerana pemergian kau, aku BAHAGIA.
.
Petikan daripada buku Merayakan Kehilangan oleh Brian Krishna terbitan @mediakita Indonesia.
.
Dapatkan segera di @projekbukumelaka Melaka Sentral atau whatsApp terus ke 011-20505025
.
#projekbukumelaka #projekbukupower #melakasentral #makemalaysianreadagain #gramedia #mediakita #indonesia

HARGA BARANG TIDAK TURUN TAPI HARGA KAMI TETAP TURUN!

Tanda terima kasih kami kepada semua peminat Mr Steak House sempena ulang tahun ke-6, kami menurunkan semua harga makanan kami. Ayuh bawa keluarga dan rakan anda ke Mr Steak House at Melaka!

Alamat: No. 32 Jalan Lagenda 8, Taman 1 Lagenda, 75400 Melaka. (tepi Tesco/Aeon Melaka Sentral)

Waktu operasi: 12 tengah hari - 12 malam (dibuka setiap hari)

Phone: 0172490763 / 01123873363

Follow: www.instagram.com/mrsteakhousemelaka

SHARE DAN TAG KAWAN ANDA SEMUA!

Jom ke Mr Steak House hari ini. Dapatkan potongan harga sempena ulang tahun ke-6 kami. Bawa keluarga dan rakan anda. Hidangan no.1 pastinya Mr Steak House!

Selamat tengah hari semua! Kami menyediakan makanan barat seawal jam 12 tengah hari. Anda semua boleh datang sekarang. Bawa keluarga dan rakan sekali!

Kempen derma darah dah bermula ! :) Marilah sama2 kita menderma darah kita untuk yang memerlukan nya .. kempen ini dijalankan oleh pihak McDonald's Melaka Sentral anjuran bersama Hospital Besar Melaka bagi membantu dan merawat pesakit2 yang memerlukan darah anda .. sama2lah kita meringankan beban pesakit :) #melakasentral #mcdonaldsmelakasentral

Malas Nak Bank In Duit?
Lama Sangat Tunggu Abam Poslaju?
.
Warga Melaka! Jom cod Je Dengan Kak Amal
Sure Uolls Suka
Barang 100% Original
Free Gift Pun Ada๐ŸŽ
.
.
Ready stock!
โœ”๏ธ Myfa Serum
โœ”๏ธ Abaorbent-C
โœ”๏ธ Avocado Soap
โœ”๏ธ Aloe Vera Gel
โœ”๏ธ Fresh Care
.
WhatsApp kak amal +60187770405
.
#codmelaka #myfaserummelaka #flpmelaka #dropshipwanted #melakatengah #vendormelaka #melakasentral #tamingsari #orangmelaka #tampin #alorgajah #uitmjasin #utem #uitmbm #politeknikmelaka #kpm #aurainsta #aurainstabatch4 #terapiinstagram

Geng maficrut ๐Ÿ˜โœŒ
#pemburuCawet
#melakaSentral
#malaysiaDistensen
#tv9
#upinIpinFiziEhsan
Selamat mengikuti.

Semi instant shawl sesuai untuk gadis2 yang busy utk siapkan diri dengan cepat! Cepat2 dm or pm sis okay!
.
.
โ™ฅ CREAM FLOWERS
.
.
โ— Mudah Bentuk
โ— Tak Panas & Sgt Selesa
โ— Warna Menarik
โ— Tidak Perlu Iron
โ— Mudah dipakai & Cepat Siap
โ— Tidak melekap di dada
โ— Heavy
.
.
PRICE & ORDER
0174825692
0174825692
0174825692
.
.
#InstantShawl #BungaJepun #ShawlCantik #ShawlSarung #JapanneseCotton #ShawlPanjang #ShawlChiffon #Heavy #BubbleShawlMurah #ShawlGempakMurah #ShawlRaya #Raya2017 #ShawlBunga #BubbleShawl #ShawlMurah #MampuBeli #BestFabric #shawlabuh #Igers #Vsco #SayaJual #ShawlMurah #Hijab #Fashion #FashionStylist #FashionHijab #Shawlletop #MampuMilik #MelakaSentral #BangiSentral #Malaysia

Malaysia sedang mengalami peralihan yang besar untuk bergerak ke status negara maju dan negara berpendapatan tinggi. Pelbagai cabaran telah dihadapi oleh kerajaan yang dipimpin oleh Perdana Menteri kini dalam mengubah pemikiran rakyat, meningkatkan ekonomi dan menstabilkan suasana politik. Cabaran-cabaran ini menjadikan isu-isu panas timbul, lalu menjadi bualan rakyat sehingga menerbitkan suatu persepsi negatif terhadap pentadbiran kerajaan sekarang.
.
Buku ini bakal menjawab isu-isu panas tersebut secara santai dan satira. Juga, buku ini mengandungi cebisan nasihat dan kisah pengalaman hidup penulis bagi mendewasakan pemikiran serta mentaliti kita sebagai pembaca dalam menuju Transformasi Nasional 2050.
.
Buku baru dari Saiful Bahari Baharom.
.
Harga: RM30.00
Postage : RM6/RM10
Contact: 017-430 4102
.
#bukuindie #indieke #indielahawau #teambukuindie #surgayangtakdirindukan #sytd #makemalaysiareadagain #melakasentral #bukupower #bukuuntukoranghebat #terfaktab

Jom ke Mr Steak House malam ini. Kami ada potongan harga untuk anda! Bawa keluarga bersama. Jumpa anda malam ini!

Wow ! Wow ! And wow ! Subway got a promotion guys! On 30th March 2017, buy any sub with 22 Oz drink and you'll get a 6 inch sub for FREE!! :O Don't forget to grab one guys .. Only at Subway Melaka Sentral :) #melakasentral #subwaymelakasentral

Raikan orang tersayang anda di Mr Steak House. Kami menyediakan pelbagai menu menarik untuk mereka. Ayuh kami beroperasi hingga 12 malam!

Kau gila?!
Aku gila?!
Korang semua gila!!!
.
Semua orang ada penyakit gila. Kenapa korang masih tak sedar?
Kenapa korang asyik cakap orang gila je ada kat hospital gila.
.
Tapi sebenarnya korang pun gila.
.
Korang tak tahu apa kegilaan korang dan tahap gila korang.
.
Jadi sedar diri lah wahai gila.
.
Buku sedap dari @dubookpress hanya di @projekbukumelaka .
.
#projekbukumelaka #melakasentral #bukuindie #indieke #bukuuntukoranghebat #dubookpress #makemalaysianreadagain

Memikirkan tempat makan malam yang istimewa? Pilihan Jalan-Jalan Cari Makan? Ayuh ke Mr Steak House! Restoran makanan barat yang murah, sedap dan berbaloi. Bawa keluarga anda sekali!

Haritu kami dah settle 1st PRE-ORDER Surga Yang Tak Dirindukan dan buku-buku lainnya dari @asmanadia . .
Sekarang kami dah settle 2nd PRE-ORDER Surga Yang Tak Dirindukan dan buku pun dah selamat kami pos ke pemilik barunya. .
Jangan bergusar, ada berita baik untuk anda semua!!! READY STOCK masih ada di kedai walaupun agak LIMITED. .
So, pada yang tak sempat selit PRE-ORDER jommmm serbu kedai untuk dapatkan ready stock dan boleh whatsApp untuk pembelian atas talian.
.
Apa lagi whatsApp lekas link di bawah๐Ÿ˜๐Ÿ˜
www.wasap.my/60174304102
.
#bukuindie #teambukuindie #melakasentral #bukuuntukoranghebat #indieke #bukuindonesia #gramedia #asmanadia #tokoasmanadia #sytd #sytd2 #surgayangtakdirindukan
#surgayangtakdirindukan2 #assalamualaikumbeijing #lovesparkkorea

hye ladies๐Ÿ˜˜
org2 melaka atau yg berdekatan,jum join bengkel kecantikan.PERCUMA sahaja๐Ÿ˜˜ dan anda akan dpt tip2 penjagaan kulit wajah agar kekal awet muda๐Ÿ˜‰ dan bnyk lg aktiviti.
whtsapp zatie tuk book seat anda k๐Ÿ˜Š 0194748503
#skincare #melaka #jasin #uitmmelaka #mmumelaka #dataranpahlawanmelaka #bandarmelaka #bandarhilir #bukitkatil #bukitberuang #mitcmelaka #mydinmelaka #putramedicalcentre #mahkotamedicalcentre #melakamall #melakasentral

Most Popular Instagram Hashtags