#melaka

2300505 posts

TOP POSTS

Had once built, incomplete, then it's gone. Still vividly remember the fiberglass shape in white, 14m in length, and it stopped there only after everything didn't go right with what I have planned.
.
Nothing gone right. And weird thing, the issue was just communication. Every time we have problem, silence and isolation were almost the default.
.
Thing could be resolved in minutes became days or weeks or even months. Why not articulate it and explain so it's loud and clear.
.
I walked out of everything I tried to hang on for so long, only to give up and surrender.
.
Even people that I really care the most failed me here. Put me into isolation..
.
Communicate communicate communicate... how hard can it be?
.
.
#ollieandmonroe #ollieandmonroecafe #ollienmonroe #petcafe #cafe #artcafe #photography #bogor #jakarta #eyeonmalaysia #yacht #twintowers #malaka #malacca #melaka #malaysia #nightphotography #longaperture #longapertureshot

Semua manusia ada impian. Cuma dapat atau tidak sahaja yg menjadi persoalan. Itu juga bergantung betapa kukuhnya alasan seseorang itu terhadap impiannya. .
.
Bagi ana, impian ana adalah untuk menyara ibu abah ana supaya mereka dapat hidup senang dan bahagia. Ini sebagai tanda balas budi jasa baik dan pengorbanan mereka untuk membesarkan ana. .
Tetapi
.
Bagai mana ana nk menyara ibu abah kalau pendapatan kecil? .
Since from that ana terfikir. sehinggalah abg ana knalkan #royalbusinessschool ni pada ana
.
.
Setelah ana dapat kperincian #royalbusinessschool nii ramai orang2 yg berjaya dlm masa yg singkat. .
Ana pun nk jadi slh sorg insan yg hebat dan dpt membanggakan ibu abah dan keluarga ana. .
Kalau berminat nk tahu lebih lanjut boleh pm ana. .
For business purpose:
AIZAT HARIZ
πŸ“ž018-4704715 whatsapp/call
πŸ“ž018-4704715 whatsapp/call
πŸ“ž018-4704715 whatsapp/call
#businessacademy360
#ba360crown
#royalbusinessschoolinfinite
#RBSinfinite
http://www.otcmarket.com
.
#youngentrepreneur
#youngtrainer
#uitm #uitmraub #uitmjengka #ukm #unikl #utp #johorbharu #johor #bangi #kualalumpur #melaka #uniklmicet #jpo #bandarbarubangi #uniten #uthm #kptmbangi #selangor #jengka #stadiumtunabdulrazak

Bersedih, jangan lama-lama. Yakinlah di setiap sesuatu ujian itu ada hikmahnya. Memanglah mula-mula kita akan rasa down sangat-sangat. Kadang rasa macam hidup ni tak adil, kan? Kita persoalkan macam-macam. Kita kata kita redha tapi hati kita masih belum melepaskan. Kita cakap kita cuma nak berharap pada DIA yang satu tapi dalam masa yang sama kita masih berharap pada manusia itu. Letak sebentar ke tepi semua perasaan yang tak bawa makna apa apa pun kat kita. Pejamkan mata dan mula berfikir. Fikirkan untuk diri sendiri buat kali ini sebab tanpa sedar kita dah lama abaikan perasaan diri sendiri . Kalau tak nak belajar untuk tidak sakit hati, sampai bila kita baru nak jadi matang ?
.
.
Ukhty : @qayfa πŸ“πŸ“πŸ“
.
.
FollowπŸ’•@kisahcintamuslimah
FollowπŸ’•@kisahcintamuslimah
FollowπŸ’•@kisahcintamuslimah .
.
Ayo Tag Sahabat Muslimah MuπŸ’ŒπŸ’ŒπŸ’Œ
.
.
#tausiyahukhty #muslimah #hijab #malaysia #miri #kuching #taiping #ipoh #putrajaya #johor #johordarultakzim #johorbahru #johorean #kedah #perlis #negerisembilan #pulaupinang #pahang #terengganu #shahalam #perak #sabah #kelantan #sarawak #melaka #selangor #hijabmalaysia #malaysian #instamalaysia

Syukur Alhamdulillah semua selamatπŸ€¦πŸ»β€β™‚οΈ
#melaka#labourday2k17#sakurakroni#sakuraboys #sakuraofficialteam #Lifestyle#anniversary

Anak2 zaman sekarang heheheh doakan dorang dapat anak yang ramai 😘😘😘😘
.
Groom Effa + Razizi .
.
.
UTM Skudai Johor
.
.
1888 TWO EVENT
Solemnization + Reception + (Free Outdoor sameday) . .
.
.
For any inquiry contact us
017-6724698 @amirnaufalna
017-3541949 @lelakigeek
.
.
Email : amirnaufalphotography@gmail.com
.
#amirnaufalphotography #malayweddingguide #malaywedding #jumkahwin #kl #malaysia #jumkahwin #klebang #bridetobe #wedding #malaysiaphotographer #melaka #johor #singapore #muslimweddingideas #weddingdiarieskl #singaporewedding #bruneiwedding

pening tak tahu nak beli buku apa πŸ’†πŸ’† tu la lain kali plan awal awal nak beli apa haish. hm takpe takpe kita jalan jalan dulu survey jap buku apa best. any suggestion?? πŸ“—πŸ“˜πŸ“™πŸ““πŸ“”πŸ“’πŸ“š
#ieymayoungentreprenuer #ieymatravelog #ieymayouthmillionaire #ieymalifestyle #verveinstituteofentrepreneurship #melaka #selangor #putrajaya #kedaibuku #boarders #malaysia #singapore #brunei #bangkok #thailand #manila #seoul #ulatbuku

Stadium Hoki Nasional , Pertukaran Turf Yg Baru Telah Siap . Diharapkan Selepas Ini Stadium Hoki Nasional Kembali Dengan Sorakan Peminat 'Speedy Tiger' Stadium Ini Jarang Digunakan Kerana Kebanyakkan Kejohanan Antarabangsa Dilangsungkan Di Ipoh , Johor , Kuantan . Stadium Ini Berkapasiti 20,000 . Dibina Pada Tahun 1998 Untuk Commonwealth Games 1998 . Terbaik Antara Stadium Hoki Terbaik Di Dunia !
#StadiumMalaysia #WorldStadium #Stadion #StadionIndonesia #Malaysia #HarimauMalaya #ThisIsMalaysia #UltrasMalaya #Melaka #Krubong #StadiumHangJebat #StadiumBukitJalil #MalayanTiger #MalaysiaSoccer #Football #Seagames2017 #StadiumNasionalBukitJalil #PulauPinang #HockeyStadium #StadiumHokiNasional #speedytigers

Ketidakberdayaan Sarpakenaka menghadapi Duta Sri Rama, pasukan Sang Putri Ngalengkapun tak berdaya melilit si kera putih, jiwa raga dan bisa tercengkram cakaran-cakaran kuku pasukan Sang Anoman, "Aku terlahir untuk menumpas Angkaramurka" ~MBENGKAS ANGKARA~

@AppLetstag #performingarts #dance #theatre #music #theater #arts #musical #stage #dancing #festival #tourism #singing #film #melaka #malaysia #college #shortfilm #dancers #actor #broadway #actors #hiphop #show #play #actress #summercamp #singer #camp #entertainment #love

MOST RECENT

Salam sejahtera
.
Saya ingin bawa satu perkongsian bagaimana rahsia menjana pendapatan sambilan RM1000 ke RM10000 sebulan secara online.
.
Jika anda ingin tahu bagaimana, sy akan invite anda ke group live talk Elitecrew di group whatsapp pada hari ini jam 9:30pm.
.
Sila pm sy on whatsapp utk info lanjut.
.
CEPAT!!! TEMPAT TERHAD. HANYA TINGGAL 5 KEKOSONGAN SHJ!!!
.
.
.
.
Che Hasrunaveca J Stephen
πŸ“²012-8227495
πŸ“²012-8227495
πŸ“²012-8227495
πŸ“²012-8227495
Business Consultant

Info lanjut di Instagram:
πŸ“·chehasrunaveca.co
πŸ“·chehasrunaveca.ceo
.
.
#ProjekOnline2017
#NewSkills
#CashFlowOnlineNonStop
#TeknikOnlineSmartphone #BerniagaDariRumah #BusinessOnline
#EliteCrew
#ukm #uitm #upm #uthm #ums #utem #utm #usm #kolejkomuniti #ikbn #politeknik #melaka

Credit to this guy cause he made our Melaka day trip happen. πŸ¦„ #melaka #melakadaytrip

"Wahai rakyatku!" *ups, lupa ini bukan ibas dan drama pilkada πŸ˜…*
I have a feeling if St. Paul actually comes alive and standing on the ground the statue is placed, he will be like:
"Oh sh*t, tourist, tourist, tourist everywhere. Capture something for insta, eh?"
.
.
#nofilter
#stpaulmalacca
#malacca
#Melaka
#malaccatrip
#solotrip
#fujifilmxt10
#fujixt10
#fujifilm

Solemnization of CR Melaka @afiffyalfi & Kina!
Finally two souls become one and two hearts beat as one!
Mabrouukkk!πŸŽŠπŸŽ‰β€οΈπŸ‘Šβš½οΈπŸ†
#alahsayang #ohmyfoot #ghm #melaka

Assalamualaikum!! Hellooooo... kami berada di MELAKA sekarang drpd 29&30/4-1/5 ni sabtu hingga isnin... kami bawa 3 desert yg menjadi igauan semua.
.
Magic coco bar (RM14)
Cheezy Cracker (RM18)
Domisi Cookies (RM18)
Berminat? Whatsapp saje 0176251216
.
Kami berada di area KUALA SUNGAI BARU, MASJID TANAH, PENGKALAN BALAK.
.
30/4 di area AYER KEROH, MITC, MCDONALD MITC.
.
Jumpa di sana.
.
#dsiblingsweetz #subagensabrinabakery #domisicookies #magiccocobar #cheezycracker #kualasungaibaru #masjidtanah #pengkalanbalak #ayerkeroh #mitc #melaka

T-SHIRT MIXED COLORS LOOSE

RM30.00
+RM8SM / RM15 SS

M/L/XL/XXL/XXXL

MATERIAL πŸ‘‰πŸ‘‰ COTTON + SPANDEX

PM now
01137442530πŸ“²
01137442530πŸ“²
01137442530πŸ“²

#new #blouse #loose #tshirt #malaysia #kualalumpur #selangor #shahalam #instaday #adieruddinenterprise #melaka #kedah #terengganu #johor #bajumurah #promotion

Here We Goo !!
#MELAKA-PD ONπŸ’¨

We were born to be real~not to be perfect😏
#elane#sembreak#otw#melaka#bye#kampar

Kuih Ros.

Ingin merasai kuih tradisional nenek moyang kita?
Sambil-sambil layan #MLM2017 tu apa kata kita krak kruk krak kruk kuih ros sedap ni! πŸ‚Untuk jamu pada tetamu di hari Raya nanti pun bolehπŸ‚

Kuih dijamin sedap, rangup dan bersih πŸ’―. COD di sekitar Melaka Tengah dan penghantaran ke seluruh Malaysia.

Order cepattttt! Tinggal 2 bulan je lagi nak raya niiii

#Melaka #MelakaCOD #MelakaDelivery #UTEM #UiTMLendu #UiTMBandaraya #PayaRumput #Cheng #Malim #AlorGajah #MasjidTanah #Krubong #StadiumHangJebat #AyerKeroh #BukitKatil #KUIM #Kuih #KuihRos #KuihMelaka #KuihTradisional #kuihMelayu

Shut up, unite and make film. - Fellas of illanun film sdn bhd during travel for Carta 10 AstroPrima, dropby Malacca, 2016.

#astro #carta10 #krew #pembikinfilem #produser #malaysia #melaka #filem #tvprogram #men #chill #moviemaker #team #teamworkmakesthedreamwork

assalamualaikum...morning guys....
.
.
.
#haziqyoungmillionaire
#ikhsantalent .
.
.
.
Tekan link di bwah utk ketahui lebih lanjut
http://www.wasap.my/60182505092/Learn%20How%20To%20Make%20RM1000%20Per%20Day
.
HAZIQ - 0182505092
.
#businessacademy360
#majesticapprenticecrew
#onlinebusiness
#parttime
.
.
.
#ukm #uitm #utm #unikl #usim #ump #upm #usm #malaysia #terengganu #pahang #kelantan #johor #selangor #negerisembilan #melaka #kedah #perlis #penang #sarawak #sabah #unifield #cd3ba360 #haziqyoungmillionaire

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags