#melaka

2451673 posts

TOP POSTS

Love this shawl, Love this new inner and Love this beautiful dress.! from @leeyanarahman.co ๐Ÿ’š Enjoy your day and i miss you ! Chu๐Ÿ™Š
Lipmatte - @gwiyomi.beaute

Awak orang Terengganu sebut ikan apa?
.
.
"Ikang.."
.
.
Kalau ayam pulak?
.
.
"Ayang..".
.
.
Eh awak panggil abang ke tu?โค๏ธโค๏ธโค๏ธ
Chia.. chia..chia..
.
.
#pickupline #inikanraya #brocuba #rayakansebulan #selamathariraya #maafzahirbatin #inspirasisukur #sukurwani #ootd #elrahexclusive #primavalet #fattahamin #hsc #melaka

episod 2 kali ini team #thestreettanahairku kini berada di Melaka ! Jom saksikan pengembaraan diorang di #Melaka untuk tahu apa yang menarik jam 11.30 pagi ini di TV3!

Bersedih, jangan lama-lama. Yakinlah di setiap sesuatu ujian itu ada hikmahnya. Memanglah mula-mula kita akan rasa down sangat-sangat. Kadang rasa macam hidup ni tak adil, kan? Kita persoalkan macam-macam. Kita kata kita redha tapi hati kita masih belum melepaskan. Kita cakap kita cuma nak berharap pada DIA yang satu tapi dalam masa yang sama kita masih berharap pada manusia itu. Letak sebentar ke tepi semua perasaan yang tak bawa makna apa apa pun kat kita. Pejamkan mata dan mula berfikir. Fikirkan untuk diri sendiri buat kali ini sebab tanpa sedar kita dah lama abaikan perasaan diri sendiri . Kalau tak nak belajar untuk tidak sakit hati, sampai bila kita baru nak jadi matang ?
.
.
Repost By : @qayfa ๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“
.
.
Follow๐Ÿ”ฎ@hijrahsantun
Follow๐Ÿ”ฎ@hijrahsantun
Follow๐Ÿ”ฎ@hijrahsantun
.
.
Ayo Tag Sahabat Mu๐Ÿ’Œ๐Ÿ’Œ๐Ÿ’Œ
.
.
#hijrahsantun #muslimah #hijab #malaysia #miri #kuching #taiping #ipoh #putrajaya #johor #johordarultakzim #johorbahru #johorean #kedah #perlis #negerisembilan #pulaupinang #pahang #terengganu #shahalam #perak #sabah #kelantan #sarawak #melaka #selangor #hijabmalaysia #malaysian #instamalaysia

Soccer match in Melaka. Malaysia airlines vs Singapore Airlines. Beautiful old stadium. Melaka a gem of a town anytime for a holiday. May the best team win as long as Malaysian!! #malaysiaairlines #singaporeairlines #avgeek #smiles #soccer #melaka #dontmesswithmelaka

Yeahhhh dah Halal!! ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž
.
.
Solemnization Farah + Zakwan
.
.
.
MYR 1888 TWO EVENT
Solemnization + Reception + (Free Outdoor sameday) . .
.
.
For any inquiry contact us
017-6724698 @amirnaufalna
017-3541949 @lelakigeek
.
Email : amirnaufalphotography@gmail.com
.
#amirnaufalphotography #malayweddingguide #malaywedding #jumkahwin #kl #malaysia #jumkahwin #klebang #bridetobe #wedding #malaysiaphotographer #melaka #johor #singapore #muslimweddingideas #weddingdiarieskl #singaporewedding #bruneiwedding #attire

Saya nak ajar macam mana korang boleh buat duit dengan instagram. Kita bina team, dan saya akan ajar macam mana nak buat duit melalui #onlinemarketing korang boleh buat duit RM5,000 sebulan. .

Ini bukan invest RM10,000 esok/lusa/bulan depan/ tahun depan/dll dapat selepuk RM30,000. Skill ni ada gerak kerja sikit. Just guna smartphone korang ja. .

Saya nak offer kat 15 orang terawal yang pm untuk join terus. Bukan nak tahu pasal Business Academy 360 dll .... Lepas join kita akan bina team. Lepas tu saya ajar ikut modul. Nak bg faham sebelum join susah sbb korg tk nampak apa nak kene buat. Join, belajar, apply. Terus keluar result. RM5,000 sebulan cukup ?. .

Siapa nak komen "saya nak" dan click link whatsapp di bio.

#aisofeavlog #aisofealifestyle #businessacademy360 #ba360emerald
#programgandakanwangsimpanan2k17 #berniagadarirumah #RM60k #tekniksemakphone .
.

#uitm #utm #upm #ukm #usm #ums .
.
#sabah #sarawak #tawau #johor #melaka #nsembilan #selangor #kualalumpur #perak #kedah #penang #perlis #langkawi

๋ง๋ผ์นด ์•ผ์‹œ์žฅ์—์„œ ๊ตฌ์ž…! ๊ท€์— ์žˆ๋Š” ๋ชจ๋“  ๊ท€์ง€๊ฐ€ ๋‹ค ๋‚˜์˜จ๋‹ค ๊ทธ๋ž˜์„œ ํ˜ธํ…”๊ฐ€์„œ ํ•ด๋ณด์•˜๋‹ค. ํ›„๊ธฐ๋Š” ์ฐจ๋งˆ ๋„ˆ๋ฌด ์ง€์ €๋ถ„ํ•ด์„œ ์ƒ๋žต.. ๋ฌดํŠผ ์ •๋ง ๋”์› ์ง€๋งŒ ์ฆ‰ํฅ ์—ฌํ–‰์ธ ๋งŒํผ ์˜๋ฏธ์žˆ์—ˆ๋˜. ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿฆ€๐ŸŒƒ๐ŸŒ™ #melaka #malaysia #๋ง๋ผ์นด #๋ง๋ ˆ์ด์‹œ์•„

MOST RECENT

Feedback from our customer . thanks babe ! nanti order lagi tau. Wondercheese! Wondercheese! mai beli dgn kami @wondergirlsent ... murah je korang .dadih pun ada๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ anda boleh dm or WhatsApp no. bawah ni ye ๐Ÿ‘‡
Anis --> +60136831374
Syafawani --> +60137784510
Syafiqah --> +60193764018

#Entrepreneurship
#Entrepreneur
#politeknikmelaka
#pmk
#melaka
#trustedseller
#wondergirlsent

::::
Lion walker ni menarik tauuu
bukan walker semata tapi boleh jadik push walker jgk!
berbaloi2 sangat๐Ÿ‘๐Ÿ‘
mesti baby mommy suka gila dgn lion walker ni
dah lah comel. siap dapat latih baby mommy utk berjalan lagi tau
just ubah ke push walker. dan tolak ja๐Ÿ˜š๐Ÿ˜
.
.
BERMINAT??
.
๐Ÿ’‹DM KAMI TERUS! @ ๐Ÿ’‹WHATSAPP 0193124934
.
#mijafina
#barangbayi
#barangbaby
#barangbabymurah
#keperluanbayi
#ibudananak
#laraalana
#aaisyahdhiarana
#bazarpaknil
#ruangrezekihanania
#ibuhamil
#ibumengandung
#berpantang
#kualalumpur
#bangi
#selangor
#penang
#brunei
#melaka
#johor
#kelantan
#sabah
#sarawak
#aurainsta
#aurainstabatch8
#multifunctionwalker
#walkerbaby
#walkermurah
#pushwalker

Miss this legacy ๐Ÿ”ฅ

#fpp #micost #melaka #igers #team #legacy

Malaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ ๐Ÿ”œ Singapore ๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ฌ

Thanks follow A'J Melaka. bagi yg belum cuba marilah cuba parfum original AJ De Parfum/ fattahamin perfume 100% Inspiredโค. yg dah cuba bolelah selfie dgn botol lama anda & tunjuk address anda untuk dapatkan harga discount okay? beli lebih 4 botol ada freegift. FOR MEN & WOMEN ๐ŸŒธ boleh bawak solat

RM70 incpost Semenanjung (30ml)
RM78 incpost S/S (30ml)

COD Melaka tengah RM5-RM10

Fb page : A'J De Pefume Melaka

contact numbe : Miss Iqa 0172095806

#ajdeparfum #melaka #melakafood #melakavendor #johor #muar #segamat #kl #somban #negerisembilan #kedah #perlis #perak #selangor #sabah #sarawak #missfazura #fattahamin #fattzura #lofattah #inspiredperfume #perfumemurah #mekapmurah #kopipemikirbest

Domestic Long Hair kitten for SALE @ Rm600 each. COD @ #melaka . For more info kindly #whatsapp or #call me @ 012-6703951 #kucing #dlh #domesticlonghair #domesticlonghaircat #kucingselangor #kucingmalaysia #kucingcomel #kitten #catsmalaysia #munchkin #kucingmurah

Belek2 jumpa gambar nak terobek ๐Ÿ˜‚ banyak sgt pic ๐Ÿ’–. #melaka #throwback

Mungkin trtingal.......?? #melaka#21072017

UMMI HOMESTAY Shah Alam Update
Kami menawarkan penginapan Homestay rumah teres 1 tingkat dengan kadar serendah RM120 semalam.

Berminat untuk menginap sila hubungi
๐Ÿ“ฑ013-2772967
๐Ÿ“ฑ017-6444947

#seksyen25 #tamansrimuda #homestay #homestayshahalam #homestaymalaysia #homestayselangor #shahalam #klang #kualalumpur #kualaterengganu #kuantan #kotakemuning #kotabharu #ipoh #alorsetar #penang #melaka #seremban #jb #kl #seksyen7 #seksyen18 #seksyen24 #seksyen19 #seksyen13 #uitmshahalam #seksyen23 #seksyen14

ANDA INGINKAN DESIGN NAMA TAPI X TAHU NAK BELI KAT MANA??HAAA
BAWAL DARI ERYNA SCARF COLLECTIONS,
MENGELUARKAN DESIGN NAMA YG DI GILAI RAMAI
AWK2 SEMUA BOLEH PILIH
DESIGN NAMA GERENTI PUAS HATI... *KAIN BAWAL GRED A
* LEMBUT
* MUDAH DIBENTUK
* TIDAK PANAS
* RINGAN
* CANTIK * SANGAT SELESA
* HARGA YANG BERPATUTAN
* BIDANG 45
* WARNA DAN DESIGN NAMA BOLEH PILIH

APA TUNGGU LAGI
BERMINAT JOM PM

#tudungmurah #tudung #bazarmalaysia #bazarmalaysiaonline #promosi #wideshawl #r #murah #ig_shop #iklan #onlineshop #onlinemurah #sangatmurah #sangatmurahmeriah #kedah #Johor #Melaka #KL#tudungpuccimurah #tudungpuccioriginal #bawalairis #tudungbawalmurah #tudungbawalberlian #bazarpaknil #bawalmurah #borong #jualtudung

ๆˆ‘่€ๅฆน้‡ๅˆฐโ€œ้ปƒ้‡‘ไบบโ€โ€ฆโ€ฆๅ“‡ๅ“ˆๅ“ˆโ€ฆโ€ฆ#jonker street#night#market#MELAKA#220717#

ANDA INGINKAN DESIGN NAMA TAPI X TAHU NAK BELI KAT MANA??HAAA
BAWAL DARI ERYNA SCARF COLLECTIONS,
MENGELUARKAN DESIGN NAMA YG DI GILAI RAMAI
AWK2 SEMUA BOLEH PILIH
DESIGN NAMA GERENTI PUAS HATI... *KAIN BAWAL GRED A
* LEMBUT
* MUDAH DIBENTUK
* TIDAK PANAS
* RINGAN
* CANTIK * SANGAT SELESA
* HARGA YANG BERPATUTAN
* BIDANG 45
* WARNA DAN DESIGN NAMA BOLEH PILIH

APA TUNGGU LAGI
BERMINAT JOM PM

#tudungmurah #tudung #bazarmalaysia #bazarmalaysiaonline #promosi #wideshawl #r #murah #ig_shop #iklan #onlineshop #onlinemurah #sangatmurah #sangatmurahmeriah #kedah #Johor #Melaka #KL#tudungpuccimurah #tudungpuccioriginal #bawalairis #tudungbawalmurah #tudungbawalberlian #bazarpaknil #bawalmurah #borong #jualtudung

Most Popular Instagram Hashtags