#melaka

2511540 posts

TOP POSTS

Today for @leeyanarahman.co ❤️
I'm so tired but so fun and happy with them.
And, thank you for awesome gift, my bosses♨️!
Make up by @yaana.lee
Lipmatte @gwiyomi.beaute

Hello orang Melaka. Dah ready ka untuk TF MELAKA 2017
.
26 & 27 August 2017 . Saturday & Sunday
11.00AM to 11.00PM
Dataran Pahlawan
Melaka Bandar Bersejarah
Melaka
.
#tfmelaka17 #melaka #dataranpahlawan #tfinderanusa17 #melaka
#tfrenegadestour17 #tempatanfest

TANPA SYARAT : AMIR
-
PENGERUSI Kumpulan Secretleaf International Sdn Bhd, Amir Ramadzan Ibrahim secara terbuka menawarkan diri sebagai Presiden Persatuan Bolasepak Kelantan (KAFA) tanpa mengenakan sebarang syarat.
.
"Sebaik sahaja Setiausaha Agung KAFA Datuk Ismail Mohd Nor buka tawaran secara terbuka, saya menawarkan diri atas kapasiti anak Kelantan selain pernah terbabit dalam menaja pasukan Kelantan pada 2013 selama dua musim.
.
"Semua perkiraan sudah dilakukan termasuk isu kewangan, hutang lapuk dan kita yakin TRW akan memulakan musim tanpa masalah.
.
"Tidak ada sebarang syarat dikenakan dan apa yang saya mahukan adalah kerjasama daripada semua pihak.
.
"Bagaimanapun sekiranya ada individu yang lebih layak contohnya seperti Datuk Muhammad Nasir Hamzah (Naib Presiden KAFA), saya sedia jadi orang nombor dua dan tetap teruskan perancangan bantu KAFA," - Amir Ramadzan Ibrahim
.
.
Cetak tshirt design anda sendiri tanpa miniman order ☺️ Follow @empayar.abang.long
.
#redempire03 #gomokelategomo #trwfc #kelate #kelantan #kelantanese #gomogi #redemipre03 #demimerahdemimaruah #merahtakkanpadam #malaysia #harimaumalaya #bola #terengganu #pahang #kedah #perak #kualalumpur #jdt #melaka #negerisembilan

Sempat lagi berselfie..org tgh bagi briefing..btw tabik cantiknya Stadium Nasional..#male #handsome #men #guy #melaka #ahmadian #malaysia #kl2017 #world #girl #best #photo #fit #love #f4f #astroarenahd #me #followme #kitajuara #teamMAS

LUASKAN PERNIAGAAN MU 💪
.
from @dukunsaka .
Assalamualaikum semua.
Tak tahu bila saya boleh tengok hp ni.jadi saya minta Cik Mai update awal sikitlah hari ni yer.
.
Bismillah
.
Baru-baru ni,ada sahabat menziarahi saya.kami ada bersembang mengenai instagram. Saya kongsikan disini.
.
Dia kata,dia jarang nak follow ig shop.lebih beri tumpuan pada yang bukan ig shop.
.
MENGAPA KECILKAN SKOP JENIS CUSTOMER ANDA?
.
Siapa anda dalam menentukan bakal customer anda? Baiklah mari kita lihat jenis-jenis followers yang boleh memberi manfaat kepada bisnes kita. in shaa Allah.
.
1) Sasaran (target)
jenis ni adalah impian anda.Cari jalan agar mereka tahu kewujudan anda. (kebiasaannya mereka akan follow anda,walaupun anda tak follow mereka.Namun jangan pelik pulak,ada juga yang tak follow anda tapi dia dm atau whatsapp anda untuk beli produk anda)
.
2) Aktif
Jenis yang suka like, komen & tag rakan mereka ( mungkin diorang ni bukan target customer anda,tapi diorang ni jenis yang sangat membantu untuk menjadikan anda lebih dikenali ataupun menjadi ajen free untuk produk anda,jangan abaikan mereka)
.
3) Tak aktif
Bukan fake akaun, mereka tak akif langsung.Ada Yang tiada sebarang posting pada Akaun mereka.Ada Pula dah bertahun tak buat posting.Yang penting mereka bukan fake akaun atau bot,mereka pasti boleh jadi customer atau ajen percuma anda) .
Sekarang macam mana? Luaskan lagi lingkungan followers anda ,agar bakal customers anda akan lebih kelihatan.Jadi terus beritahu bisnes anda pada sesiapa sahaja walaupun mereka bukan sasaran anda .
.
.
UCAPAN KHAS
Terima kasih pada Yang selalu support saya.Like,komen Dan repost posting saya.Doakan kesihatan saya.😍😍😍
.
In shaa Allah.
😍😍😍
Jom
dengan 100% PERCUMA
JOIN
Group DI telegram
Klik link diBio saya @dukunsaka .
.
@ajimaura personal
@akademi.insta group support
@sifucilik basic Instagram
@dukunsaka instagram advance

Kita tak bisa memilih kepada siapa jatuh cinta, tapi kita bisa memilih dengan cara apa dicintai. Selamat pagi.
#dmakl #roadtrips #melaka #spreadthelove

MOST RECENT

Kabel Terbaru! Kabel Terbaru!
.
.
NEW ITEM IN DA HOUSE
Kabel Charging & Transfer Data
.
.
⚡️PN317
⚡️Kabel 3 dalam 1
⚡️Apple Lightning/Micro USB/Type C
⚡️Genuine PINENG Product
⚡️1.2 Meter
💰Harga RM29
🚎Postage RM7 Sem/RM12 SS
📱Whatsapp +6012-7415022
.
.
🤑Nak jimat duit pos?
🤑Beli mana-mana Powerbank PINENG ORIGINAL dari @cikoreok_shop , dan dapatkan kabel ini atau mana-mana kabel tanpa perlu bayar duit pos
🤑Sebab semua model Powerbank PINENG kita, akan dapat FREE POSTAGE, POUCH & KABEL

Ade sape2 lagi nak booking nasi arab @hadramawt_palace RM499 untuk masak raya haji nie?? Cepat2 sebelom kami close oder. Ramai dah booking sape cepat die dapat k 😘 Sangat lahh murah dengan RM499 dapat kambing tanam, nasi arab 30-40 orang, sos sahawah, maraq sup, arabic salad, dessert Arabic 😍💓 bestnye promotion untuk raya haji 1 September sahaja taw best sangat kan xde lahh bosan tiap2 tahun makan lauk sama 💓 harga kami bagi kasi sayang ☎️ boleh wassp 0127479885 / 062866662 / 0321433333 # booking sekarang #hadramawtpalacekl #hadrmawtpalacemelaka #nasiarab #melaka #hadramawtpalace #melakafood #jalanjalancarimakan #deliverybox #promotion #ramahdan jum makan nasi arab dengan yang tersayang 💕

Assalamualaikum 💕
EID SALE

RM120
RM120

Free pos semenanjung.
Sabah Sarawak add RM10

Cadar Patchwork 100% Cotton 6in1
Saiz Super Queen
1cadar (230cm x 250cm)
4sarung bantal
1sarung bantal peluk
🍒Tebal, mudah dirapikan.
🍒Senang di cuci.
🍒Pelbagai corak yang menarik.

Whatsapp +60172219542 for available designs 💕.
Klik link di bio untuk whatsapp😊

#cadar #cadarpatchwork #cadarcotton #cadarcantik #nasuhastore #sayajual #assalamualaikum #shahalam #johorbahru #putrajaya #kualalumpur #kotabharu #patchworkmalaysia #setcadar #ipoh #merdekasale#kangar #kualaterengganu #syukurselalu #labuan #melaka #kotakinabalu #kuching #seremban #seremban2 #eidsale #hiasrumah #totopatchwork #maran #karpetpatchwork

Ade sape2 lagi nak booking nasi arab @hadramawt_palace RM499 untuk masak raya haji nie?? Cepat2 sebelom kami close oder. Ramai dah booking sape cepat die dapat k 😘 Sangat lahh murah dengan RM499 dapat kambing tanam, nasi arab 30-40 orang, sos sahawah, maraq sup, arabic salad, dessert Arabic 😍💓 bestnye promotion untuk raya haji 1 September sahaja taw best sangat kan xde lahh bosan tiap2 tahun makan lauk sama 💓 harga kami bagi kasi sayang ☎️ boleh wassp 0127479885 / 062866662 / 0321433333 # booking sekarang #hadramawtpalacekl #hadrmawtpalacemelaka #nasiarab #melaka #hadramawtpalace #melakafood #jalanjalancarimakan #deliverybox #promotion #ramahdan jum makan nasi arab dengan yang tersayang 💕

Ade sape2 lagi nak booking nasi arab @hadramawt_palace RM499 untuk masak raya haji nie?? Cepat2 sebelom kami close oder. Ramai dah booking sape cepat die dapat k 😘 Sangat lahh murah dengan RM499 dapat kambing tanam, nasi arab 30-40 orang, sos sahawah, maraq sup, arabic salad, dessert Arabic 😍💓 bestnye promotion untuk raya haji 1 September sahaja taw best sangat kan xde lahh bosan tiap2 tahun makan lauk sama 💓 harga kami bagi kasi sayang ☎️ boleh wassp 0127479885 / 062866662 / 0321433333 # booking sekarang #hadramawtpalacekl #hadrmawtpalacemelaka #nasiarab #melaka #hadramawtpalace #melakafood #jalanjalancarimakan #deliverybox #promotion #ramahdan jum makan nasi arab dengan yang tersayang 💕

Ready stock 🎉🎉🎉 .
.
💞 RIDZSKIN LIPSMATTE .
💎 Escape .
💎 Double Lady .
💎 Turkestanica .
💎 Menton .
💎 Commerce .
💎 Entertainer .
💎 Louvre .
.
💞 PERFUME .
💎 Lancome (La Vie Est Belle) .
💎 Jadore Dior .
💎 Gucci Envy Me .
💎 CK One .
💎 Midnight Fantasy (Britney Spears) .
💎 212 Men .
💎 Mont Blanc Legend .
💎 Bvlgari Men in Black .
💎 212 Vip Men .
💎 Dunhill Desire (Red) .
💎 Hugo Boss (Boss) .
.
💞 OKAYA FD
💞 BEAUTY BLENDER .
💞 KABUKI SET BRUSH 10 IN 1
💞 KABUKI WOODEN BRUSH 11 IN 1
💞 THE SAHARAN BY JUVIA'S EYESHADOW
💞 MISS ROSE GLITTER EYESHADOW 12 IN 1

Dpt free gift lg taw😉😘😘😍😍 .
.
FREE GIFT *brooch *eyeliner atau *perfume
.
COD Melaka / Muar .
.
👸👸 Boleh follow ig kami @aisy.cosmetic atau 👸👸
.
👩👩 whatsapp terus 011 3342 0682 👩👩
.
#lipsmattebyridzskin #ridzskinlipsmatte #lipsmatte #melaka #makeupbybellaz #makeupartistbybellaz #aisycosmetic #okaya #okayafoundationmalaysia #okayafoundation #foundation #violetvoss #violetvosspro #eyeshadowpalette #eyeshadowmurahmalaysia #eyeshadow #beautyblendermalaysia #beautyblender #beautyblendermurah #brush #foundationbrush #foundationblender #perfume #perfume20mlmurah #perfume20ml #kabukibrush #kabukibrushmalaysia #kabukibrushmurah #brushmakeupmurah #barangmakeupmurah

Ade sape2 lagi nak booking nasi arab @hadramawt_palace RM499 untuk masak raya haji nie?? Cepat2 sebelom kami close oder. Ramai dah booking sape cepat die dapat k 😘 Sangat lahh murah dengan RM499 dapat kambing tanam, nasi arab 30-40 orang, sos sahawah, maraq sup, arabic salad, dessert Arabic 😍💓 bestnye promotion untuk raya haji 1 September sahaja taw best sangat kan xde lahh bosan tiap2 tahun makan lauk sama 💓 harga kami bagi kasi sayang ☎️ boleh wassp 0127479885 / 062866662 / 0321433333 # booking sekarang #hadramawtpalacekl #hadrmawtpalacemelaka #nasiarab #melaka #hadramawtpalace #melakafood #jalanjalancarimakan #deliverybox #promotion #ramahdan jum makan nasi arab dengan yang tersayang 💕

Ade sape2 lagi nak booking nasi arab @hadramawt_palace RM499 untuk masak raya haji nie?? Cepat2 sebelom kami close oder. Ramai dah booking sape cepat die dapat k 😘 Sangat lahh murah dengan RM499 dapat kambing tanam, nasi arab 30-40 orang, sos sahawah, maraq sup, arabic salad, dessert Arabic 😍💓 bestnye promotion untuk raya haji 1 September sahaja taw best sangat kan xde lahh bosan tiap2 tahun makan lauk sama 💓 harga kami bagi kasi sayang ☎️ boleh wassp 0127479885 / 062866662 / 0321433333 # booking sekarang #hadramawtpalacekl #hadrmawtpalacemelaka #nasiarab #melaka #hadramawtpalace #melakafood #jalanjalancarimakan #deliverybox #promotion #ramahdan jum makan nasi arab dengan yang tersayang 💕

Take A note to all customer yg order bawal Chiffon voile Pre order batch 2 dan 3.
.
Eyza akan pos Semua parcel sekali gus ESOK PETANG .Malam esok eyza akan update tracking kt uols semua.Sekarang eyza n team @sistershawl tgh pack semua order.
yg mana whatsapp tnya color pre order utk batch 4.Kejap lagi eyza update ye.
.
bukan ye xnak balas whatsapp korang.tp sekarang tgh bussy sikit.kejap lagi eyza akan update n reply dari bawah semua whatsapp okey.
.
#bawalchiffonvoile #bawalvoile #jitra #penang #perak #kualalumpur #shahalam #negerisembilan #pahang #kelantan #terengganu #melaka #johor #sabah #sarawak #uitm #bawalexclusive #bawalborongmurah #bawallovers #politeknik #unikl #uum #unimap #bazarpaknil #bawalplain #bawalchiffon #bazaaronline #bazaarpaknil #bawalchiffonneelofa #bawalchiffonmurah

Most Popular Instagram Hashtags