#melaka

2241007 posts

TOP POSTS

3 hari 2 malam d melaka mmg best ! Thank you so much Bungalow in a village ❤ So you guys siapa2 yg mau brcuti d melaka or ada event, bole laa pgi tmpat ni k. Tmpt ni sngat indah. And the most is ada cabin room @kecabin. Wuuhh so interesting kannnn😊😊 Such a beautiful place in melaka 🌸. And Thank you also to @empayar_nampak for the long sleeve shirt 😁😁
#Ootd #Nampak #mentormilenia2017 #teamakim #BungalowInAVillage #Melaka

MELAKA I LOVE U😙😙😙
#neffos #usopbaqhg #ingtbesabesa
#melaka

Sebahagian besar kawasan di bandar Alor Gajah, UiTM Lendu dan pekan Masjid Tanah dinaiki air setinggi kira-kira 0.3 meter dalam kejadian banjir kilat pada jam 10.45 pagi tadi.
Hujan lebat sejak jam 7 pagi itu menyebabkan beberapa parit besar dan sungai berhampiran, dinaiki air hingga menyebabkan air melimpah ke jalan raya di tengah pekan.

#albumkosmo #melaka #banjirkilat

Foto kredit Malaysian Response Team dan MOHD AZIM ABD RAHMAN

Satu pelaburan hartanah yg menarik di Melaka..Sesiapa yg mencari hartanah yg strategik di Marina Point Melaka boleh contact 0127083880 (Mr Ho) Dan Terima kasih diatas perlantikan sy sbg duta swimming pool disitu..Nanti kita Mandi sama2 ea..heheheheheheh.. #MarinaPoint #Melaka #Property

Всем привет:) у меня тут назрел такой вопрос - здесь все только смотрят фотки или и читают, что под ними?😁 Будет ли кому-то интересно или полезно, если я начну вести здесь мини блог - краткие заметки о городах, делиться опытом о получении виз, рассказывать о покупке недорогих перелетов и так далее?..

[Kelas Public Speaking BA360]
.
.
alaa saya pemalu..sy tak reti nk bercakap..sy malas nk bcakap..sy tk pandai..sy tk suka bckp..and mcm mcm masalah lagi yg ada. Ramai yg rasa itu adalah penghalang bagi mereka untuk jalankan bisnes. 😫😣
.
kini jangan risau. BA360 sememangnya ada menyediakan sesi public speaking di mana anda akan di'grooming& #39;kan dripda seorang yg pasif menjadi seorang yg berani ke hadapan💪🏻..
.
.
Masih ada masalah lagi?? Adakah itu masalah atau alasan yg anda timbulkn untk diri anda? 😏 Halangan terbesar dalam kejayaan adalah diri sendiri. Nak berjaya ada berjuta cara. Tetapi untuk gagal cukup dengan 1 alasan.
.
.
📞Azyan Shahrudin (019.473.1202)
📞Azyan Shahrudin (019.473.1202)
📞Azyan Shahrudin (019.473.1202)
.
#ba360crown
#cd4ba360
#businessacademy360
#azyanyoungmillionaire
http://www.otcmarkets.com/home
.
.
.
.
#ukm #uitm #utm #unikl #usim #ump #upm #utem #malaysia #uitmshahalam #johor #selangor #rezekiAllahbagi #kptmbangi #uitmpp #azyanlifestyle #melaka #kedah #buatdapat #takbuattakdapat #skillsOnlineStage3 #buatsaja #roadto6figure #rm370 #UbahKehidupan

#1News : 30 Mac - #Melaka mensasar melahirkan sejumlah 250 orang jutawan #Melayu di negeri itu menjelang 2018.
Ketua Menterinya, Datuk Seri Idris Haron berkata ia sebagai dorongan kepada rakyat negeri itu untuk lebih berdaya saing dalam perusahaan yang diceburi.
Tahun lalu, negeri itu mencatatkan seramai 168 orang jutawan Melayu berdasarkan jumlah pembayaran zakat melebihi 25 ribu ringgit setahun.
Seramai 20 orang pemilik perusahaan di Melaka diiktiraf sebagai #jutawan Melayu 2017

Comel tak bride ni huhuhuhu😘
.
Reception Farah + Faiz .
.
.
Makeup artis @dyanajasni .
.
Dress by @jasamoureconcept .
.
1888 TWO EVENT
Solemnization + Reception + (Free Outdoor sameday) . .
.
.
For any inquiry contact us
017-6724698 @amirnaufalna
017-3541949 @lelakigeek
.
.
Email : amirnaufalphotography@gmail.com
.
#amirnaufalphotography #malayweddingguide #malaywedding #jumkahwin #kl #malaysia #jumkahwin #klebang #bridetobe #wedding #malaysiaphotographer #melaka #johor #singapore #muslimweddingideas #weddingdiarieskl #singaporewedding #bruneiwedding #samtilla

MOST RECENT

Tq syg2 singgah LV arini😍
.
Terima kasih daun keladi😍
Ada masa mai laa singgah lagi..
.
#jangansegansinggahLV💋
.
Mai dtg LV shopping 😍😘
.
#jomshoppingdiLV💋💋💋 hanya di LV 💋
waktu operasi :
👣11am - 7pm
👣isnin hingga sabtu _____________________________________ "Lebiu Vendor concept store💋" ..
whatsapps:
014-9082293
lebiuvendor@gmail.com

lokasi:
km29-2 ftingkat 2),
pusat perniagaan jelatang,
78000 Alor Gajah,
Melaka. .
>bersebelahan dgn hotel alor gajah..
>diatas kedai asam pedas claypot kakG..
>sebaris dgn RBistro

#Lebiuvendor #vendorcalling #vendorwantedmelaka #popsmalayaalorgajah #popsmalaya #vendormelaka #vendortampin #vendormasjidtanah
#vendorwanted #vendoruitmlendu
#vendoralorgajah #vendorneeded
#bazarpaknil #malaysia #melaka #alorgajah #tampin #masjidtanah #simpangampat #krubong #lendu #uitmmmelaka #hipsteralorgajah #hipstermalaysia
#uitmlendumelaka #uitmlendu #pm0149082293

Tq syg2 singgah LV arini😍
.
Terima kasih daun keladi😍
Ada masa mai laa singgah lagi..
.
#jangansegansinggahLV💋
.
Mai dtg LV shopping 😍😘
.
#jomshoppingdiLV💋💋💋 hanya di LV 💋
waktu operasi :
👣11am - 7pm
👣isnin hingga sabtu _____________________________________ "Lebiu Vendor concept store💋" ..
whatsapps:
014-9082293
lebiuvendor@gmail.com

lokasi:
km29-2 ftingkat 2),
pusat perniagaan jelatang,
78000 Alor Gajah,
Melaka. .
>bersebelahan dgn hotel alor gajah..
>diatas kedai asam pedas claypot kakG..
>sebaris dgn RBistro

#Lebiuvendor #vendorcalling #vendorwantedmelaka #popsmalayaalorgajah #popsmalaya #vendormelaka #vendortampin #vendormasjidtanah
#vendorwanted #vendoruitmlendu
#vendoralorgajah #vendorneeded
#bazarpaknil #malaysia #melaka #alorgajah #tampin #masjidtanah #simpangampat #krubong #lendu #uitmmmelaka #hipsteralorgajah #hipstermalaysia
#uitmlendumelaka #uitmlendu #pm0149082293

"BARU JE SAMPAI,TERUS REPEAT ORDER "

Kalau barang baru sampai je kat customer,customer terus repeat order,apa korang rasa? Happy tak? Mesti uols rasa weh alhamdulillah customer aku suka wei Meeracle Gemstone Serum😍😍😍suka wehhhh

Meeracle Gemstone Serum ada Halal Certificate dengan lulus KKM sape tak nak try kan???? Untuk Meeracle Gemstone Serum yang ada semua ni la yg mampu buat customer rasa "wahhh barang selamat guna ni "

KANDUNGAN MEERACLE (+) diperbuat dari ” FORMULA GEMSTONE “, formula TERBARU yg terdiri dari “ BATUAN PERMATA “ yg xclusif spt , DIAMOND , RUBY & PEARL yg DIIMPORT dari luar Negara.
.
(+) DIAMOND – mampu menghilangkan parut dan garis2 halus dan kedutan, dan mencerahkan kulit dgn tahap paling MAKSIMUM!
.
(+) RUBY – membuatkan pengaliran darah lebih lancar, mengembalikan seri wajah kulit Nampak lebih sihat dan glowing.
.
(+) PEARL – mencerahkan, memutihkan dan membuatkan kadar resapan 10x ganda lebih cepat.
.
(+) TEKSTUR yg lembut dan ringan, menyerupai foam , mampu membuatkan kadar resapan 20x ganda lebih cepat meresap jauh ke dalam kulit.
.
(+) RASTEM – mengembalikan seri wajah, membuatkan kulit lebih sihat, anjal dan awet muda
.
(+) ARBUTIN – membuatkan kulit lebih cerah , putih dan bersinar 10x lebih pantas dari kaedah yg biasa org gunakan.

Apa lagi ualls,jom grab sorang satu produk setaraf dgn produk antarabangsa ni
Jom whatsapp sis untuk fast response
📲📲📲012-2444221

#meeraclegemstonebeauty
#meeracleneverletyoudown
#pearlagentmeeracle🔶🔶🔶
#teamhappymeeraclev❤❤❤
#teammeeraclecwzira💃💃💃
#teammeeracledmarina💙💙💙
#luaskankuasameeracle💰💰💰 #meeraclejb #meeraclegemstoneserum #meeracleserum #meeraclecleanser #serummuka #sayajual #sayajualmurah #terengganu #kelantan #kedah #johorbahru #melaka #seremban #penang #langkawi #kl #pagang #kelantan #johor #negerisembilan #n9

🚨🚨Melaka🚨🚨
Jemputan ke Beauty Class di Melaka
.
Details:
Date-8/4/2017
Venue-Temasek hotel
Time-2-6 pm(register start at 12pm)
.
📜dapat sijil pengiktirafan beauty consultant!
.
Terus whatsapp saya utk seat terbaik👍🏻
0109101807
0109101807
0109101807
.
#beautycartel #facialhomespa #facial #nadbeautyfacial #melaka #kbm #makeup #skincare

Hard case. Boleh stand. Available untuk iphone 5,5s,6, dan 6s. Rm20 cod alor gajah. Postage tambah rm7.
#alorgajah #melaka #casing #iphone #ip5 #ip5s #ip6 #ip6s #murah #barangbaik

artis ramai yang dah pakai! model muslimah ni pun pakai! instafamous pun pakai! sis sendiri pakai! nak cantik? 💄whatsapp sis! ramai yang dah grab #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxybrush tak rugi pun korg.. serious foundation tu tahan sampai 3 bulan ikut pd kegunaan kita. paling best, bila apply dekat muka tak rasa mcm pakai bedak atau apa2.. tapi kulit jadi licin dan glowing 💕💕💕💕 sis pakai jgk tau 💎 jom whatsapp sis 📱0102101957 ❤️ sis pun buat COD je untuk uolls yang tinggal dekat melaka 🌎 untuk korg yang tggl dekat BANDA HILIR, MELAKA TENGAH, MERLIMAU, JASIN & KLEBANG. #dyxy #dyxygreenteafacemist #dyxybccream #bccreambydyana #dyxybrush #foundation #igersmalaysia #bazaarpaknil #sayajual #rugixcuba #madeinkorea #melaka #melakaunited #mua #muamalaysia #mestiklik #like4this

PRINT DUIT GUNA PRINTER?
.
.
.
Modal untuk print satu wang kertas adalah 4 sen, tapi kenapa selepas print nilainya bertukar kepada 100 ringgit? Lepas 10 tahun 100 ringgit mungkin nilainya seperti 10 ringgit sekarang. Itulah yang dinamakan inflasi.
.
So bagaimana menangani inflasi? Mudah sahaja, ia bermula daripada sekarang untuk berani mengubah kehidupan. Mulakan saving, dan laburkan semula modal anda di tempat yang sepatutnya.
.
Tak tahu macam mana? Abam ada penyelesaiannya. Abam membuka peluang kepada sesiapa yang ingin berniaga dengan abam dengan RM500-1000 sehari hanya melalui INSTAGRAM DAN FB sahaja!! Bermodalkan RM3760, anda boleh cecah income RM10,000 sebulan.
.
Kalau berminat boleh whatsapp, jangan malu 😊
.
AZRI 017-4230715
#businessacademy360
http://www.otcmarkets.com/home
.
.
.
.
#ukm #uitm #utm #unikl #usim #ump #jmti #upm #usm #malaysia #terengganu #pahang #kelantan #johor #selangor #negerisembilan #melaka #kedah #perlis #penang #sarawak #sabah

siap dah dendeng customer punya. malam ni kita deliver...siapa yg berminat sila pm..
#dagingdendeng #sayapenjualdendeng #melaka #instafood #melakafooddelivery #instaphoto #bazaar #dendeng

Most Popular Instagram Hashtags