#melaka

2364847 posts

TOP POSTS

Arca ini diberi nama "Tengkolok Dendam Tak Sudah". Ia dibina dengan ketinggian 9.09 meter dan mempunyai ukur lilit 84.5 meter.

THORBAEKKKK!
#kongsicherita #kongsicerita #kitajuara #ceritakita #youcanduit #janganlebihlebih #sayajual #sayajualonline #malaysiaonlineshop #malaysiaigshop #malaysiainstashop #bazarpaknil #melaka #melakafood #melakatrip

我的善良 只留给那些爱我的人🖤
#goodnight #melaka

Baju sme la. Thanks spe yng sponser baju nie. Haha.🙈🙉🙊💞💓💕💜
#melaka

SEDIH KENA REJECT(*´ー`*)
.
.
.
kena reject sebab taknak jadi life partner? "eh takpe takpe. jangan sedih2, yg rugi bukan kita. tapi orang yg reject tu sbb tak berani nak ambil peluang ni and tak berani nak berjaya sama2 dgn kita dan dia reject bakal jutawan 🙊" - coach adi.
chill and steady k guys💪🏻😌 tapi caption takde kaitan dgn gambar pulak. okay2 sebenarnya nak share pasal my bff ni🙈🙊
.
.
she always there when i need her. walaupun jarang jumpa, busy dgn study as a medic student tapi still have a time for me, for our team #verveinstituteofentrepreneurship ☺️ siapa kata student medic tak buat bisnes? dari dulu sampai skrg still idola. buat bisnes part time pun dah collect lebih rm20K
.
student takde masa nak berbisnes? takde modal besar nak mulakan perniagaan? taktau cara macam mana? mana nak dapat ilmu perniagaan? ada personal coaching free? semua itu ada penyelesaiannya dalam team kami. yg paling penting buat dalam team lagi mudah nak berjaya😉
.
so saya offer utk 3 org yg nak jadi bisnes partner saya bersama #verveinstituteofentrepreneurship utk #projekpokettebalrayavie 50% diskaun sehingga 15jun sahaja. siapa cepat dia dapat💸
.
.
for business purposes:
📞Azyan Shahrudin (019.473.1202)
📞Azyan Shahrudin (019.473.1202)
📞Azyan Shahrudin (019.473.1202)
.
#verveinstituteofentrepreneurship
#azyanyoungmillionaire
.
.
.
#ukm #uitm #utm #unikl #usim #ump #upm#utem #malaysia #ukm #uitmshahalam #fightforyourdreams #dreamscometrue #rezekiAllahbagi #kptmbangi #azyanlifestyle #melaka #buatdapat #takbuattakdapat #buatsaja #roadto6figure #rm370 #UbahKehidupan #ilovevie #viefans #gbecsapok #rbsfans

layan video dulu! nanti malam kita upload semua warna ok! 😋😋💦
.
.
.
Saiz : XS . S . M . L . XL -
kurta RIFAL dah pakai comfirm terletak kacak! dan material kain yang selesa, tidak panas merecek!!! .
Macam mana nk beli???
.
📲Whatsapp
+60178703658
+60178703658
+60178703658
.
.
#kurta #melaka #kl #malaysia #igersmuda #klebang #ikutcarakita #vsco #raya2017 #rifalexclusive #kl #raya2017 #hariraya #kurtawaqas

#1News: 29 Mei - Kerajaan Negeri #Melaka menghentikan 'serta merta' pengeluaran lesen Pusat Hiburan Keluarga yang baharu di negeri itu.
Ketua Menteri, Datuk Seri Idris Haron berkata; langkah itu, bagi melakukan kajian dan semakan terhadap lesen sedia ada.
Tempoh pemberhentian belum diputuskan, kerana perlu mendapatkan jumlah sebenar lesen yang telah dikeluarkan sebelum ini.
Kelmarin, Ketua Polis Negara, Tan Sri Khalid Abu Bakar menyarankan semua Kerajaan Negeri dan Pihak Berkuasa Tempatan, menghentikan pengeluaran lesen Pusat Hiburan Keluarga, bagi membendung masalah perjudian.

Foto Hiasan

I miss their pumpkin burger! 😍
#locahouz #melaka

Salam 2 Ramadan Semua 😘
.
Solemnization Puteri + Ariff .
.
.
Makeup artis @sharhim_khan .
.
.
Beautiful Dress @lumiereconcept . .
.
For any inquiry contact us
017-6724698 @amirnaufalna
017-3541949 @lelakigeek
.
.
Email : amirnaufalphotography@gmail.com
.
#amirnaufalphotography #malayweddingguide #malaywedding #jumkahwin #kl #malaysia #jumkahwin #klebang #bridetobe #wedding #malaysiaphotographer #melaka #johor #singapore #muslimweddingideas #weddingdiarieskl #singaporewedding #bruneiwedding

MOST RECENT

Maaf la awak. Jaleelah pos pic muffin pepagi cengini di bulan posa plak tu. Actually nak suruh korang cuba buat muffin. Ikut resspi muffin macam biasa. Tapi inti dalam dia letak masguli. Try la sekali. Rasakan kelainannya.
#MasguliByJaleelah #GhaliknyaKunyah #ForAllEatAnytimeAnywhere
#BiskutRaya2017 #BiskutRaya #KuihRaya #BiskutRayaSedap #KuihRayaSedap #CookiesRaya2017 #CookiesRaya #BiskutPremium #BiskutRayaPremium #BiskutTradisi #BiskutTradisional #AgenDiperlukan #KualaLumpur #Selangor #Johor #Melaka #Kedah #Perlis #Perak #Kelantan #Terengganu #Pahang #Negeri9

.
Kebanyakan pembeli marah, bengang dan tak puas hati bila online seller TAK LETAK HARGA atau MAIN TEKA-TEKI bukan RM50 bukan RM60.
.
.
Tapi kadang, even dah letak full detail mengenai produk/servis yang dijual/disediakan, bukan mereka nak baca pun.
.
.
TAK SEMUA.
TAPI SEGELINTIR.
.
.
Ini (☝) applied untuk both pembeli dan penjual.
.
.
Jadi, sekiranya penjual dah letak details, ketahuilah ia sangat bertujuan supaya ia memudahkan anda wahai pembeli.
.
.
Tetapi, janganlah malaih bebenor tulang pungkok kome main komen "pm" macam tu je.
.
.
Dah ada detail.
Dah ada ditinggalkan no. telefon.
.
.
Terus whatsapp sahaja jika betul serious.
.
.
Terima kasih jika sudi untuk membaca luahan hati dan seterusnya memahami.
.
.
#perabotrumah
#perabotmalaysia
#interiordesign
#homesweethome
#ikea
#weddingplanner
#bazaarpaknil
#kualalumpur
#johor
#melaka
#neelofa
#furniture
#ctdk
#noradanish
#rozitachewan
#decoration
#newlyweds
#akuyangpakaikoyangpanas
#bridalboutique
#bride
#chesterfieldsofamalaysia
#heroseorangcinderella
#hscmendoniaaaaa
#terapiinstagram
#butikbaju
#lokalah
#ilofayou
#murahmalaysia

.
GENIE BRA
.
Rm35 per set ( ada 3 pcs ) .
.paling selesa
.blh sembunyikan lemak bawah ketiak tau !!!
.sesuai utk menyusu / bersukan / rutin
.
.3 warna DLM 1 set :⤵
.● Set Klasik : Warna Hitam, Putih dan Coklat
.
.● Set Moden : Warna Merah Jambu, Biru dan Ungu
.
.● Set Pastel : Warna Soft Pink , Kelabu dan Biru
.
.☎📮+60105184254
.☎📮+60105184254
.☎📮+60105184254

#geniebra
#geniebramurah
#geniebraoriginal
#geniebramalaysia
#geniebramurahmalaysia
#geniebramelaka
#nursingbra
#gurumalaysia
#kolej
#zumba
#sportbra
#bramenyusu
#bramurahmalaysia
#pantang
#ibuberpantang
#universiti
#hospital
#klinik
#melakau
#Melaka
#ibumenyusu
#ibumengandung
#sukan
#wanitamalaysia
#wanitamelayu
#malaysiaonlineshop
#malaysiaonline

.
GENIE BRA
.
Rm35 per set ( ada 3 pcs ) .
.paling selesa
.blh sembunyikan lemak bawah ketiak tau !!!
.sesuai utk menyusu / bersukan / rutin
.
.3 warna DLM 1 set :⤵
.● Set Klasik : Warna Hitam, Putih dan Coklat
.
.● Set Moden : Warna Merah Jambu, Biru dan Ungu
.
.● Set Pastel : Warna Soft Pink , Kelabu dan Biru
.
.☎📮+60105184254
.☎📮+60105184254
.☎📮+60105184254

#geniebra
#geniebramurah
#geniebraoriginal
#geniebramalaysia
#geniebramurahmalaysia
#geniebramelaka
#nursingbra
#gurumalaysia
#kolej
#zumba
#sportbra
#bramenyusu
#bramurahmalaysia
#pantang
#ibuberpantang
#universiti
#hospital
#klinik
#melakau
#Melaka
#ibumenyusu
#ibumengandung
#sukan
#wanitamalaysia
#wanitamelayu
#malaysiaonlineshop
#malaysiaonline

.
GENIE BRA
.
Rm35 per set ( ada 3 pcs ) .
.paling selesa
.blh sembunyikan lemak bawah ketiak tau !!!
.sesuai utk menyusu / bersukan / rutin
.
.3 warna DLM 1 set :⤵
.● Set Klasik : Warna Hitam, Putih dan Coklat
.
.● Set Moden : Warna Merah Jambu, Biru dan Ungu
.
.● Set Pastel : Warna Soft Pink , Kelabu dan Biru
.
.☎📮+60105184254
.☎📮+60105184254
.☎📮+60105184254

#geniebra
#geniebramurah
#geniebraoriginal
#geniebramalaysia
#geniebramurahmalaysia
#geniebramelaka
#nursingbra
#gurumalaysia
#kolej
#zumba
#sportbra
#bramenyusu
#bramurahmalaysia
#pantang
#ibuberpantang
#universiti
#hospital
#klinik
#melakau
#Melaka
#ibumenyusu
#ibumengandung
#sukan
#wanitamalaysia
#wanitamelayu
#malaysiaonlineshop
#malaysiaonline

.
GENIE BRA
.
Rm35 per set ( ada 3 pcs ) .
.paling selesa
.blh sembunyikan lemak bawah ketiak tau !!!
.sesuai utk menyusu / bersukan / rutin
.
.3 warna DLM 1 set :⤵
.● Set Klasik : Warna Hitam, Putih dan Coklat
.
.● Set Moden : Warna Merah Jambu, Biru dan Ungu
.
.● Set Pastel : Warna Soft Pink , Kelabu dan Biru
.
.☎📮+60105184254
.☎📮+60105184254
.☎📮+60105184254

#geniebra
#geniebramurah
#geniebraoriginal
#geniebramalaysia
#geniebramurahmalaysia
#geniebramelaka
#nursingbra
#gurumalaysia
#kolej
#zumba
#sportbra
#bramenyusu
#bramurahmalaysia
#pantang
#ibuberpantang
#universiti
#hospital
#klinik
#melakau
#Melaka
#ibumenyusu
#ibumengandung
#sukan
#wanitamalaysia
#wanitamelayu
#malaysiaonlineshop
#malaysiaonline

.
Kebanyakan pembeli marah, bengang dan tak puas hati bila online seller TAK LETAK HARGA atau MAIN TEKA-TEKI bukan RM50 bukan RM60.
.
.
Tapi kadang, even dah letak full detail mengenai produk/servis yang dijual/disediakan, bukan mereka nak baca pun.
.
.
TAK SEMUA.
TAPI SEGELINTIR.
.
.
Ini (☝) applied untuk both pembeli dan penjual.
.
.
Jadi, sekiranya penjual dah letak details, ketahuilah ia sangat bertujuan supaya ia memudahkan anda wahai pembeli.
.
.
Tetapi, janganlah malaih bebenor tulang pungkok kome main komen "pm" macam tu je.
.
.
Dah ada detail.
Dah ada ditinggalkan no. telefon.
.
.
Terus whatsapp sahaja jika betul serious.
.
.
Terima kasih jika sudi untuk membaca luahan hati dan seterusnya memahami.
.
.
#perabotrumah
#perabotmalaysia
#interiordesign
#homesweethome
#ikea
#weddingplanner
#bazaarpaknil
#kualalumpur
#johor
#melaka
#neelofa
#furniture
#ctdk
#noradanish
#rozitachewan
#decoration
#newlyweds
#akuyangpakaikoyangpanas
#bridalboutique
#bride
#chesterfieldsofamalaysia
#heroseorangcinderella
#hscmendoniaaaaa
#terapiinstagram
#butikbaju
#lokalah
#ilofayou
#murahmalaysia

Sesiapa nak cetak :-
»t-shirt rewang
»tshirt kelas
»tshirt event
»tshirt kelab
»dan lain-lain lagi.
.
●MINIMUM 5 HELAI● ( T&C )
.
»Korang boleh guna design yg saya sediakan atau design korang sendiri.
.
»Siap dalam tempoh 5-7 hari.
√Tshirt 100% cotton (unisex).
√ 1 design ( A3 / A4 ).
√ 1 bahagian cetak ( 1 side ).
√ Cetakan 1 warna ( 1 colour ).
.
Berminat PM saya untuk harga.

SMS | Whatsapp
014 726 3465

#trustedseller #hafizlanggar #cetaktshirt #cetakbaju #tshirtprintingmalaysia #tempatanfest #malaysia #kedah #perak #perlis #pulaupinang #penang #kelantan #terengganu #pahang #selangor #negerisembilan #melaka #johor #sabah #sarawak #labuan #penang

Sesiapa nak cetak :-
»t-shirt rewang
»tshirt kelas
»tshirt event
»tshirt kelab
»dan lain-lain lagi.
.
●MINIMUM 5 HELAI● ( T&C )
.
»Korang boleh guna design yg saya sediakan atau design korang sendiri.
.
»Siap dalam tempoh 5-7 hari.
√Tshirt 100% cotton (unisex).
√ 1 design ( A3 / A4 ).
√ 1 bahagian cetak ( 1 side ).
√ Cetakan 1 warna ( 1 colour ).
.
Berminat PM saya untuk harga.

SMS | Whatsapp
014 726 3465

#trustedseller #hafizlanggar #cetaktshirt #cetakbaju #tshirtprintingmalaysia #tempatanfest #malaysia #kedah #perak #perlis #pulaupinang #penang #kelantan #terengganu #pahang #selangor #negerisembilan #melaka #johor #sabah #sarawak #labuan #penang

B CONFIDENT❤️❤️❤️❤️ Produk ni sejenis CECAIR dan READY TO USE! Produk ini tidak
melekit bila disapu kerana Pantas Menyerap. Jadi anda akan
Selesa walaupun memakai bra. Bau yang Harum akan
meningkatkan keyakinan anda bersama pasangan. Kesan seawal
1MINGGU. Dan yang paling best ia adalah BREAST SERUM
PERTAMA di Malaysia berasaskan NANO TEKNOLOGI!!
.
WHATSAPP: 0172857890
.
#boosterwhitening #Feedbackboosterwhitening #boosterfoundation #Detoxrosebud #detox #detoxrose #kurus #mylab #mylabskincare #mylabskincaremelaka #lumpurengland #bconfident #bconfidentmelaka #montok #boosterfoundationplusvitamin #nshhazbeauty #nshhazboosterfoundation #nshhabeauty #boosterwhitneningmelaka #melaka #melakamari #putih #gebu #realbeauty #cantik #kukirimcinta #heroseorangcinderella #bajuraya2017

‼️DW ORIGINAL CLASSIC PETITE‼️
.
✅RM 280.00 Complete Set
✅Pos sm Free ss +Rm 10
✅Daniel Wellington ✅Classic Petite
✅Original
✅Ladies ✅Diameter 32mm
✅Warranty 1 Tahun
✅Complete Set Box Hitam n Paperbag hitam
.
☎️Whatsapp : www.wasap.my/60135134631
🚾Wechat ID : keyme21lva
📷Instagram : @pasir.puteh_outlet
📱Facebook : Pasir Puteh Outlet
.
#originalmurah #jammurah #jamraya #pasirputehoutlet #kelantan #perak #perlis #kedah #johorbahru #melaka #kualalumpur #selangor #sabah #sarawak #sayajualjam

Sesiapa nak cetak :-
»t-shirt rewang
»tshirt kelas
»tshirt event
»tshirt kelab
»dan lain-lain lagi.
.
●MINIMUM 5 HELAI● ( T&C )
.
»Korang boleh guna design yg saya sediakan atau design korang sendiri.
.
»Siap dalam tempoh 5-7 hari.
√Tshirt 100% cotton (unisex).
√ 1 design ( A3 / A4 ).
√ 1 bahagian cetak ( 1 side ).
√ Cetakan 1 warna ( 1 colour ).
.
Berminat PM saya untuk harga.

SMS | Whatsapp
014 726 3465

#trustedseller #hafizlanggar #cetaktshirt #cetakbaju #tshirtprintingmalaysia #tempatanfest #malaysia #kedah #perak #perlis #pulaupinang #penang #kelantan #terengganu #pahang #selangor #negerisembilan #melaka #johor #sabah #sarawak #labuan #penang

Nicolas Burdisso mengambil keputusan untuk tidak menyambung kontrak bersama Genoa setelah 3 tahun bersama kelab.
Grazie EL CAPITANO.
#jdt #jdtsoutherntigers #kedah #selangor #melaka #kelantan #terengganu #pahang #harimaumalaya #malaysia #fam #nadibola #nadiarena #sembangbola

Sapu2 terus MONTOK ATAS BAWAH❗🙈
Sapu apa tu??😟
#bconfident la..... 😍😍😍
Jom tgk apa fungsi serum yg viral ni ⤵⤵⤵⤵
.
KELEBIHAN B CONFIDENT .
♥ mengangkat dan menganjalkan kembali payudara yg mengendur.
♥ memantapkan lagi bentuk payudara dengan menjadikan payudara anda lebih padat.
♥ membesarkan kembali payudara yg mengalami pertumbuhan terbantut.
♥ menjadikan payudara dan punggung anda kelihatan seksi.
❤ menjadikan lurah payudara anda lebih ketara.
♥ mencerahkan puting dan menghilangkan kedutan di sekitar payudara.
♥ mengekalkan kecantikan payudara dan payudara akan kelihatan lebih tegang.
♥ membentuk payudara menjadi lebih padat dan berisi.
♥ mengekalkan payudara ke tempat asalnya.
♥ menghaluskan kulit payudara.
♥ mengeluarkan puting yg tenggelam.
♥ melancarkan peredaran darah di sekitar payudara.
.
.
serum TERUNGGUL di MALAYSIA yang berfungsi menambah kecantikan PAYUDARA & PINGGUL
.
.
Tunggu apa lagi??RAMAI yang sudah berpuas hati dengan KEPUTUSANNYA
.
#boosterwhitening #Feedbackboosterwhitening #boosterfoundation #Detoxrosebud #detox #detoxrose #kurus #mylab #mylabskincare #mylabskincaremelaka #lumpurengland #bconfident #bconfidentmelaka #montok #boosterfoundationplusvitamin #nshhazbeauty #nshhazboosterfoundation #nshhabeauty #boosterwhitneningmelaka #melaka #melakamari #putih #gebu #realbeauty #cantik #kukirimcinta #heroseorangcinderella #bajuraya2017

Sesiapa nak beli t-shirt kosong kanak-kanak ( Plain | Basic Tee ) lengan pendek.
100% cotton( unisex ), pelbagai warna pilihan.

Tiada minimum order, Harga berdasarkan kuantiti.

Pre order 27 mei - 1 jun 2017

RM 7.60 / 1 - 10 helai
RM 5.60 / 11 helai ke atas
*harga tidak termasuk pos

Berminat PM saya
SMS | Telegram | Whatsapp
014 726 3465

#trustedseller #hafizlanggar #cetaktshirt #cetakbaju #tshirtprintingmalaysia #tempatanfest #malaysia #kedah #perak #perlis #pulaupinang #penang #kelantan #terengganu #pahang #selangor #negerisembilan #melaka #johor #sabah #sarawak #labuan #penang #tempatanfest

Sesiapa nak t-shirt kosong ( Plain | Basic Tee | CVC ) lengan pendek.
60% cotton 40% polyster ( unisex ), pelbagai warna pilihan. *Lengan Pendek Sahaja

Tiada minimum order, Harga berdasarkan kuantiti.

Pre order 27 MEI - 1 JUN 2017

RM 12 / 1 - 10 helai
RM 10 / 11 helai ke atas
*harga tidak termasuk pos

Berminat PM saya
SMS | Telegram | Whatsapp
014 726 3465

#trustedseller #hafizlanggar #cetaktshirt #cetakbaju #tshirtprintingmalaysia #tempatanfest #malaysia #kedah #perak #perlis #pulaupinang #penang #kelantan #terengganu #pahang #selangor #negerisembilan #melaka #johor #sabah #sarawak #labuan #penang

Sesiapa nak beli t-shirt kosong ( plain | basic tee ) lengan panjang.
100% cotton ( unisex ), pelbagai pilihan warna.
Tiada minimum order , harga berdasarkan kuantiti.

Pre order 27 mei - 1 jun 2017

RM 12 / 1 - 10 helai.
RM 10 / 11 helai ke atas.
*harga tidak termasuk pos.

Berminat PM saya
SMS | Telegram | Whatsapp
014 726 3465

#trustedseller #hafizlanggar #cetaktshirt #cetakbaju #tshirtprintingmalaysia #tempatanfest #malaysia #kedah #perak #perlis #pulaupinang #penang #kelantan #terengganu #pahang #selangor #negerisembilan #melaka #johor #sabah #sarawak #labuan #penang

Sesiapa nak t-shirt Polo Lacoste kosong ( Plain | Basic Tee ) lengan pendek.
100% cotton ( unisex ), pelbagai warna pilihan.

Tiada minimum order, Harga berdasarkan kuantiti.

Pre order 27 mei - 1 jun 2017

RM 18/ 1 - 10 helai
RM 16 / 11 helai ke atas
*harga tidak termasuk pos

Berminat PM saya
SMS | Telegram | Whatsapp
014 726 3465

#trustedseller #hafizlanggar #cetaktshirt #cetakbaju #tshirtprintingmalaysia #tempatanfest #malaysia #kedah #perak #perlis #pulaupinang #penang #kelantan #terengganu #pahang #selangor #negerisembilan #melaka #johor #sabah #sarawak #labuan #penang

.
DILEMA SEORANG ONLINE SELLER 1.0
.
.
Agak sukar sedikit untuk difahami kadang-kadang.
Tapi tak apa, kami masih cuba untuk fahami 😊.
.
.
EXTENDED SALE kami bakal tamat pada hari ini (30/5/2017).
.
.
Selepas dari hari ini, kami masih lagi membuka slot order perabot sehingga 10/6/20!7, tetapi harga perabot semuanya pada HARGA BIASA ya.
.
.
Mohon jangan ada yang screenshot HARGA SALE ini pula tau.
Sebab harga sale cuma applicable dalam tempoh sale tersebut sahaja.
.
.
Dan HARGA biasa kami masih LEBIH MURAH berbanding kedai luar.
.
.
HARGA DISKAUN adalah lebih "mengghairahkan" berbanding HARGA BIASA.
.
.
Tetapi, HARGA SALE lebih NEELOFA berbanding HARGA DISKAUN.
.
.
Jadi...huhuhu.
Kalau dah SALE, maksudnya itu harga PALING RENDAH pernah kami beri.
.
.
Mohon memahami.
Terima kasih Sayang!
.
.
#perabotrumah
#perabotmalaysia
#interiordesign
#homesweethome
#ikea
#weddingplanner
#bazaarpaknil
#kualalumpur
#johor
#melaka
#neelofa
#furniture
#ctdk
#noradanish
#rozitachewan
#decoration
#newlyweds
#akuyangpakaikoyangpanas
#bridalboutique
#bride
#chesterfieldsofamalaysia
#heroseorangcinderella
#hscmendoniaaaaa
#terapiinstagram
#butikbaju
#lokalah
#ilofayou
#murahmalaysia

Most Popular Instagram Hashtags