[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#melacepplus

5365 posts

TOP POSTS

Cantik tak semestinya putih, Putih tak semestinya Cantik 😍
.
.
Tapi orang kita suka nakk cerahhhh, Akma pun suka 🙋🏼
.
.
Thanks to Mary Kay keluarkan set Glowing2 Shining2 ni, Tak putih tapi kulit lebih berseri2 berkilauan 😝
.
.
Now nak share kasi korang cuba pulak, Siapa nak PM tepiii 😝
.
.
#misimencantikkanwanita
#misimemperkayakanwanita
#melacepplus
#angelistabee

Penambahan supplement ultimate cream😍😍 tqvm cikma!! Lpsne skin akn lg cantik❤️❤️
#ultimatecream #melacepplus #ilovemyjob

Tak pasal2 kelas ari ni tukar jd kelas kecantikan..... hahaah dok komplen lg kat cikgu ada black head la... kulit x sekata.... mai cikgu nak ajar nak jaga kulit nagn betul supaya tak kuar dah benda2 tu kat muka...... abis ni nak kuar pi keja bg muka bersiap skit tau semua😍😍😍😍 www.wasap.my/60125121507/freeskincareclass
#azrinmarykay #0125121507 #beautyconsultantmarykay
#semigelmattelipstick #makeup #marykaymalaysia #skincareroutine #healthyskin #makeyourskinsmile #marykaykl #marykaykualalumpur #marykayselangor #marykayshahalam #marykayserikembangan #marykaycyberjaya #marykaypuchong #marykayskincare #marykayputrajaya #kulitcantik #flawless #glowing #kulitgebu #marykaylipstick #foundation #marykayskincare #skincareselamat #melacepplus #timewisemarykay #botanicaleffectmarykay #tokeymarykay

Mary Kay Timewise Moisture Renewing Softener
=====================
.
Apa itu Softener? Toner ke??
.
Sebenarnya dia "macam toner" tapi bukan toner sebab softener Mary Kay ni ALCOHOL-FREE,
means dia tak mengandungi alcohol seperti toner 😊
.
Apa yang SPECIAL Timewise Moisture Renewing Softener ni?? ❤️❤️❤️
.
Softener ni mengandungi asid hyaluronik (bukan asid hydraulic ye..) dari tumbuhan.
.
Asid Hyaluronik terkenal sebagai agen kelembapan dan awet muda.
.
Asid Hyaluronik boleh meningkatkan kandungan kelembapan kulit anda dan pada masa yang sama mengukuhkan halangan kulit; iaitu, lapisan luar kulit anda.
.
Satu halangan yang sihat kelihatan dan berasa lebih lembut, licin, dan plumper-semua mercu tanda kulit yang kelihatan lebih muda!
.
Dan hanya sesetengah produk sahaja mengandungi asid hyaluronik.
.
Your Professional Beauty Consultant 😘HajaMK
📲 0133090461
#MaryKayMalaysia#MaryKaySubang
#MaryKayShahAlam#MaryKayKL#MaryKayDamansara#MarykaySubangBestari#
#MaryKaySetiawangsa#MaryKayWangsaMaju#BeautyConsultantAnda#SkincareOrgnik#SkincareBotanicalEffect#MelacepPlus#Timewise#TimewiseRepair#MkMen#CantikdanSihat#MineralMakeup#KerjayaMaryKay#TimewiseMaryKay#PromoNovember#Antiaging

Siapa nak muka putih, cerah berseri tanpa parut dan jeragat?? 🙋🏻🙋🏻 Jawapannya, Mary Kay MalaCEP Plus+ Luminous System ni lah.. sesuai untuk semua jenis kulit 😍 *MELACEP PLUS+ LUMINOUS SYSTEM* - kulit berkilau sejernih kristal *Mencerahkan kulit dari dlm wajah nampak glowing,cerah & bersih .
*memudarkan jeragat
*menghilangkan bekas jerawat

Nk cuba?? Boleh roger okies😍😍 #sayajualsayapakai
#marykay
#melacepplus

Kulit jernih bak mutiara💎
.
MelaCEP Plus+™ Luminous System yang direka dan diuji untuk kulit Asia mempunyai 5 produk iaitu
.
1. Ultimate Serum (winning "whitening awards" CLEO 2016)
2. Foaming Cleanser
3. Freshener
4. Mask
5. Ultimate Cream
.

Semua produk ni direka khas untuk memberi hidrasi dan pencerahan kulit. Produk ni sesuai untuk jenis kulit yang kering, normal, kombinasi atau jenis kulit berminyak dan terbukti kulit menjadi lembut dan tidak merengsakan (irritate). Kebiasaanya produk pencerahan kulit akan membuatkan kulit menjadi kering tetapi dengan Mary Kay MelaCEP Plus+™ Luminous System telah direka khusus untuk mengekalkan kelembapan kulit setiap hari tidak kira pagi atau malam dan kulit akan menjadi sihat selepas menggunakan ia.
.

Kebaikan Mary Kay MelaCEP Plus+™ Luminous System
.
🌻Meningkatkan kilauan kulit
🌻Mencerahkan kulit
🌻Membuatkan tona kulit menjadi sekata
🌻Membantu meningkatkan, mendapatkan semula dan mengekalkan kejelasan (clarity) kulit
🌻Meningkatkan penampilan keseluruhan kulit.
.

MelaCEP Plus+™ Luminous Complex (terdapat dalam semua produk) menggunakan
.
➡ Ekstrak edelweiss : Membantu mengurangkan perubahan warna pada kulit.
➡ Ekstrak alga : Membantu mengurangkan kemunculan perubahan warna pada kulit permukaan. Contoh : dark spot.
➡ Amino Acid tumbuh-tumbuhan : meningkatkan kecerahan kulit, meningkatkan keserasian keseluruhan tona kulit dan mengurangkan kontras tompok-tompok hitam pada kulit.
.

Nak kata putih melepak tu tak lah..tp kulit bersih dan parut-parut hilang...sgt best dan paling best sukatan pakai dia kurang sikittttt dr biasa..jimat berganda nie..😘 For more details and need consultation, contact me Dila 0177626208
.

#setpenjagaankulit #penjagaankulit #setmelacep #setpemutihmarykay #setpemutihterbaik #melacep #melacepsystem #melacepplus #MaryKayMalaysia #marykayproducts #marykaysingapore #antiparut #antijeragat #jeragat #parut #setjeragat #setparut #setawetmuda #melacepskincare #melacepmarykay #putihkankulit #putihkanmuka #putihseawal7hari #skincaremarykay #skincaretips #kulitcerahberseri #kulitkusam #putihgebu #pencucimuka

BOTANICAL EFFECTS
UNTUK PENJAGAAN KULIT SEIMBANG
.
Ramai yg mengadu skincare yg dorang pakai takde kesan especially local products, even worst jerawat semakin tumbuh mcm cendawan!
.
Yg ramai tak sedar, set yg diambil mungkin tak khusus kpd jenis kulit masing-masing
.
Sbb itu, Mary Kay adalah yg terbaik. Set Botanical Effects ada 3 jenis ikut kesesuaian kulit anda
.
Kering, Normal, Kombinasi, atau Berminyak
.

Pada yang;

1 - Jerawat sangat banyak
2 - Kulit terlalu kering/berminyak
3 - Oily dekat T-zone
4 - Liang pori besar
5 - Banyak whitehead/blackhead
6 - Muka gelap kesan sunburn
7 - Kulit rosak sbb salah pakai produk
.
Botanical Effects paling sesuai utk awak!

Love,
june📲0172657187
Mary Kay Beauty Consultant

#botanicaleffectmarykay #botanicalevo #skincaremarykay #timewiseskincare #timewiserepair #melacepplus #makeupfinishingspraymarykay #makeupsetmarykay #ultimatemascaramarykay #lashlovemascaramarykay #truedimentionmarykay #gelsemimattelipstickmarykay #cremelipstick

Ni la Cleanse + Serum kesayangan akak💟
Sebab ni la muka jadi cerah berseri-seri💟
Memang best sangat²
#melaCEPplus+

MOST RECENT

BOTANICAL EFFECTS
UNTUK PENJAGAAN KULIT SEIMBANG
.
Ramai yg mengadu skincare yg dorang pakai takde kesan especially local products, even worst jerawat semakin tumbuh mcm cendawan!
.
Yg ramai tak sedar, set yg diambil mungkin tak khusus kpd jenis kulit masing-masing
.
Sbb itu, Mary Kay adalah yg terbaik. Set Botanical Effects ada 3 jenis ikut kesesuaian kulit anda
.
Kering, Normal, Kombinasi, atau Berminyak
.

Pada yang;

1 - Jerawat sangat banyak
2 - Kulit terlalu kering/berminyak
3 - Oily dekat T-zone
4 - Liang pori besar
5 - Banyak whitehead/blackhead
6 - Muka gelap kesan sunburn
7 - Kulit rosak sbb salah pakai produk
.
Botanical Effects paling sesuai utk awak!

Love,
june📲0172657187
Mary Kay Beauty Consultant

#marykaybeautyconsultant #marykayuser #botanicaleffectmarykay #botanicalevo #timewiseskincare #timewiserepair #melacepplus

BOTANICAL EFFECTS
UNTUK PENJAGAAN KULIT SEIMBANG
.
Ramai yg mengadu skincare yg dorang pakai takde kesan especially local products, even worst jerawat semakin tumbuh mcm cendawan!
.
Yg ramai tak sedar, set yg diambil mungkin tak khusus kpd jenis kulit masing-masing
.
Sbb itu, Mary Kay adalah yg terbaik. Set Botanical Effects ada 3 jenis ikut kesesuaian kulit anda
.
Kering, Normal, Kombinasi, atau Berminyak
.

Pada yang;

1 - Jerawat sangat banyak
2 - Kulit terlalu kering/berminyak
3 - Oily dekat T-zone
4 - Liang pori besar
5 - Banyak whitehead/blackhead
6 - Muka gelap kesan sunburn
7 - Kulit rosak sbb salah pakai produk
.
Botanical Effects paling sesuai utk awak!

Love,
june📲0172657187
Mary Kay Beauty Consultant

#botanicaleffectmarykay #botanicalevo #skincaremarykay #timewiseskincare #timewiserepair #melacepplus #makeupfinishingspraymarykay #makeupsetmarykay #ultimatemascaramarykay #lashlovemascaramarykay #truedimentionmarykay #gelsemimattelipstickmarykay #cremelipstick

Kelebihan Loofah Body Cleanser ni.
1) memudarkan dan mencerah parut2 pada badan.
2) membantu mencerah bahagian celahan yang gelap.
3) membantu membuang bau badan dan bau peluh.
4) membuang daki2 dan sel kulit mati.
.
. Your Professional Beauty Consultant 😘HajaMK
📲 0133090461
#MaryKayMalaysia#MaryKaySubang
#MaryKayShahAlam#MaryKayKL#MaryKayDamansara#MarykaySubangBestari#
#MaryKaySetiawangsa#MaryKayWangsaMaju#BeautyConsultantAnda#SkincareOrgnik#SkincareBotanicalEffect#MelacepPlus#Timewise#TimewiseRepair#MkMen#CantikdanSihat#MineralMakeup#KerjayaMaryKay#TimewiseMaryKay#PromoNovember#Antiaging

BENDA ASAS SEBELUM KELUAR RUMAH. .
.
Pastikan anda memakai perlindungan di wajah sebelum keluar rumah kerana kulit muka anda bakal terdedah kepada persekitaran yang kotor.
.
.
Step 1 ➡️Primer.
Step 2 ➡️Foundation.
Step 3 ➡️ Mineral Powder .
.
Your Professional Beauty Consultant 😘HajaMK
📲 0133090461
#MaryKayMalaysia#MaryKaySubang
#MaryKayShahAlam#MaryKayKL#MaryKayDamansara#MarykaySubangBestari#
#MaryKaySetiawangsa#MaryKayWangsaMaju#BeautyConsultantAnda#SkincareOrgnik#SkincareBotanicalEffect#MelacepPlus#Timewise#TimewiseRepair#MkMen#CantikdanSihat#MineralMakeup#KerjayaMaryKay#TimewiseMaryKay#PromoNovember#Antiaging#FoundationMaryKay
#PrimerMaryKay

Tak pasal2 kelas ari ni tukar jd kelas kecantikan..... hahaah dok komplen lg kat cikgu ada black head la... kulit x sekata.... mai cikgu nak ajar nak jaga kulit nagn betul supaya tak kuar dah benda2 tu kat muka...... abis ni nak kuar pi keja bg muka bersiap skit tau semua😍😍😍😍 www.wasap.my/60125121507/freeskincareclass
#azrinmarykay #0125121507 #beautyconsultantmarykay
#semigelmattelipstick #makeup #marykaymalaysia #skincareroutine #healthyskin #makeyourskinsmile #marykaykl #marykaykualalumpur #marykayselangor #marykayshahalam #marykayserikembangan #marykaycyberjaya #marykaypuchong #marykayskincare #marykayputrajaya #kulitcantik #flawless #glowing #kulitgebu #marykaylipstick #foundation #marykayskincare #skincareselamat #melacepplus #timewisemarykay #botanicaleffectmarykay #tokeymarykay

Mary Kay ada tak produk yang boleh mencerahkan and mengatasi masalah pigmentasi atau lebih dikenali sebagai 'jeragat'? Jawapan nya : ADA 👏👏👏
.
Testimoni MELACEP + LUMINIOUS SYSTEM
.
Beliau dah lama tak guna apa apa produk dimuka. Berumur 47 tahun. Masalah jeragat satu muka. .
Adakah anda tahu sekiranya anda tidak menggunakan apa apa produk penjagaan kulit di muka, jeragat akan cepat tumbuh di kulit wajah?
.
Adakah anda tahu juga sekiranya jeragat ada di kulit wajah kita, ia tidak dpt hilang?? .
Bagi mengatasi masalah jeragat beliau telah menggunakan full set MelaCEP plus luminous system. Dalam set ini, ada ultimate serum tau yang mana fungsinya untuk memudarkan jeragat dan memecahkan jeragat yang dalam kelompok besar kepada kelompok yang lebih kecil.
Anda juga perlu tahu bahawa tiada satu pun produk yang selamat dan baik untuk kulit kita dapat MENGHILANGKAN jeragat ye.
Produk yang claim boleh hilangkan jeragat, dan memang jeragat hilang selepas seminggu ke atau dua tiga hari dah hilang..
So sis nasihatkan awak awak semua untuk cek semula produk yang awak pakai tu. Semestinya ianya adalah produk pengelupasan yang mempunyai barang terlarang yang memudaratkan kulit uols kemudian hari.
.
Nak tahu lagi detail mengenai masalah jeragat ni? Jom cepat ws/dm sis 📲 0102736260

Your beauty start here 💎✨ #marykaybeautyconsultant #marykaybeautuconsultantmalaysia #beautyconsultantmarykay #beautyconsultantmarykaymalaysia #melacepskincare #melacep #marykaymelacep #melacepplus #melacepplusluminoussystem
#dermatologist #pakarjerawat #pakarkulit

Secara semulajadi kulit kita akan mengalami proses penuaan seawal 20 tahun girlss! Akibat tak pernah really take care bout my skin, u can see i had lots of pigmentation and dark spots! Tona kulit pun tak sekata, large pores and fine lines pun dh ketara! Alhamdulillah byk perubahan setelah rajin menjaga muka dan pakai produk dr Mary Kay💋❤️
.
Siapa yg belum mulakan rutin 5 steps asas penjagaan wajah tu, mulalah dr sekarang. Tak tahu cara2 or jenis produk yg sesuai dgn your skin? Dont worry, i am your beauty consultant sudi membantu😆 mihihi! .
Jangan tunggu umur dah 30, 40, tgk cermin, alamak aiiii.. husband pun terkezut nnti 😆😆😆
.
Jom! Book ur free skin care class with me!
wasap.my/60199591985
.
Airien Syailla
Future Independent Sales Director
Mary Kay Beauty Consultant
.
#marykaybyrarynn #marykaykaymalaysia #timewiserepair #timewisemiracle #melacepplus #ilovemarykay

Mary Kay Timewise Moisture Renewing Softener
=====================
.
Apa itu Softener? Toner ke??
.
Sebenarnya dia "macam toner" tapi bukan toner sebab softener Mary Kay ni ALCOHOL-FREE,
means dia tak mengandungi alcohol seperti toner 😊
.
Apa yang SPECIAL Timewise Moisture Renewing Softener ni?? ❤️❤️❤️
.
Softener ni mengandungi asid hyaluronik (bukan asid hydraulic ye..) dari tumbuhan.
.
Asid Hyaluronik terkenal sebagai agen kelembapan dan awet muda.
.
Asid Hyaluronik boleh meningkatkan kandungan kelembapan kulit anda dan pada masa yang sama mengukuhkan halangan kulit; iaitu, lapisan luar kulit anda.
.
Satu halangan yang sihat kelihatan dan berasa lebih lembut, licin, dan plumper-semua mercu tanda kulit yang kelihatan lebih muda!
.
Dan hanya sesetengah produk sahaja mengandungi asid hyaluronik.
.
Your Professional Beauty Consultant 😘HajaMK
📲 0133090461
#MaryKayMalaysia#MaryKaySubang
#MaryKayShahAlam#MaryKayKL#MaryKayDamansara#MarykaySubangBestari#
#MaryKaySetiawangsa#MaryKayWangsaMaju#BeautyConsultantAnda#SkincareOrgnik#SkincareBotanicalEffect#MelacepPlus#Timewise#TimewiseRepair#MkMen#CantikdanSihat#MineralMakeup#KerjayaMaryKay#TimewiseMaryKay#PromoNovember#Antiaging

Promotion NOVEMBER .
KELEBIHAN SET TIMEWISE MIRACLE MARY KAY
.
Set ni sangat2 best uollss. Set ini di panggil Miracle kerana produk ANTI PENUAAN yang amat luar biasa 😃😍.
.
Ia dapat menjadikan kulit anda LEBIH MUDA dari usia sebenar kerana ianya memang di reka khusus bagi MENGHAPUSKAN KEDUTAN dan menjadikan kulit LEBIH MUDA dan BERSERI..!!!
.
💓Dengan penggunaan setiap hari Set Miracle ini menawarkan 11 faedah dlm 1 rejimen penjagaan kulit iaitu :
🔹membersih
🔹menanggalkan sel kulit mati
🔹menyegar
🔹menghidrat
🔹melicin
🔹menegang
🔹melembut
🔹melindungi
🔹mencergaskan
🔹membina semula 🔹mengurangkan garis halus serta kedutan.
.
💓Set TimeWise ini mengandungi:-
1) TimeWise 3 in 1 Cleanser -
pencuci yang dapat melakukan tiga tugas iaitu membersih , menanggalkan sel kulit mati dan menyegar.pencuci dia tahan setahun weh!
.
2) TimeWise Age Fighting Moisturizer - Ramuan khas di dalamnya dapat melembapkan kulit anda sehingga 10 jam.
.
3) TimeWise Day Solution Sunscreen SPF 25 -Dapat melindungi kulit anda dari UVA/UVB di siang hari, sementara peptida penenangnya membantu mengurangkan garis-garis kedutan.
.
4) TimeWise Night Solution - Ramuannya yang terdiri dari mikro kapsul Nutribeads yang mengandungi vitamin dan antioksidan, terdapat juga peptida penguat kolagen bersatu utk membantu mengurangkan garis-garis kedutan.Tu la yg muka nampak tegang aja😍
.
Berminat lekas2 wsapp haja ☺️
Your Professional Beauty Consultant 😘
HajaMK
📲 0133090461
#MaryKayMalaysia#MaryKaySubang
#MaryKayShahAlam#MaryKayKL#MaryKayDamansara#MarykaySubangBestari#
#MaryKaySetiawangsa#MaryKayWangsaMaju#BeautyConsultantAnda#SkincareOrgnik#SkincareBotanicalEffect#MelacepPlus#Timewise#TimewiseRepair#MkMen#CantikdanSihat#MineralMakeup#KerjayaMaryKay#TimewiseMaryKay#PromoNovember#Antiaging

Cukup tak set penjagaan wajah uolss ? Ini adalah set yang palingggggggg basic , means kalau salah satu takde , tak lengkaplah set penjagaan wajah uols😊.
.
Apa bestnya melacep ni 🤔, untuk yang mempunyai kulit kusam & the most important is jeragat , ini adalah set paling basic & make sure add serum melacep untuk pudarkan jeragat halus atau tebal pada skin uols okay ?😊.
.
Love,
hayatiCD
📲 019-7998527
klik👉 http://hayatiCD.wasap.my
Mary kay beauty consultant💋

#marykaybeautyconsultant
#marykaybeautyconsultantmalaysia #beautyconsultantmarykay #beautyconsultantmarykaymalaysia #melacep #melacepmarykay #melacepplus #melacepskincare #cccream #marykaycccream #cccreammarykay #marykay #marykaymalaysia

This SUNDAY people!!! 🤗. .
.
Kitak tauk kulit kitak jenis apa?
Kitak tauk produk apa sesuai?
Macam ne kitak jaga wajah kitak?
Apa cara yang betul sebenarnya?
.
.
Jawapannya Jumpa Ahad tok ok. Hello Mirians 👋🏻👋🏻👋🏻 jumpa kelak Ahad kelak masih sempat lagik register. Hanya inbox kamek contact number & nama kitak ok. Cepat duduk terhad.
.
.
Terbuka kepada peserta lelaki & wanita. Kemasukan adalah percuma. .
.
So what are you waiting for? Try now!
.
.
• small steps everyday • slowly but surely •
.
.
• Contact •
♥️ Osha Basri ♥️
@beauty.instinct
Senior Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia (Sarawak) .
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykuching #product #productknowledge #aging #Timewise #timewiseplus #mkmen #botanicaleffects #acneprone #MelaCEPPlus #beautyconsultant #beauty #beautyconsultantmarykay #skin #skincare #skinroutine #skinfood #cosmetics #worldwide #loveyourself #love #life #malaysia #kuching #sarawak #testimonials #beautyinstinct

Most Popular Instagram Hashtags