#melacepcleanser

170 posts

TOP POSTS

My forever choice...
For more info:
PM/WA: ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0177350526 (Zurida)

#melacepcleanser
#discoverwhatyouloveโ„ข
#enrichingwomenlives

Harinie nak share pasal cleanser melacep plus+ nie.
Lepas kulit kita dah sihat dengan penggunaan set skin care botanical effect, for those who seek to have a more radiant and glowing skin kena pakai this melacep skin care.
Better skin tone and lessen the freckles production. Skin look brighter and glowing.
1st time pakai nie, nak puji bau dia best. Wangi dan menyamankan. Hihihi. Pakai sikit jaaa to cover up your whole face semasa cucian. *semakin usia meningkat, the chances of pertumbuhan jeragat pown meningkat taw. It is better to prevent than cure sebab nak cure memang lama.
#ilovemarykay #melacepcleanser

.
.
Setelah 10bulan guna baru abes ๐Ÿ˜„.
Selamat dah buka yang baru..tggu laa lagi 10bulan baru abes guna..hehe ๐Ÿ˜….
.
#melacepcleanser #timewisemoisturizer
#marykay #MaryKaySkincare .
Adrina | 019-9673391

Cleanser Meknis dapat anugerah BEST WHITENING CLEANSER la uolsss ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ
.
.
Kalau dah dapat anugerah tu confirmlah selamat dan berkesan kann? hehe
.
.
You all pun wajib cari cleanser yang selamat! Kalau dah penat mencari, meh la contact Meknis hehehe
.
.
Meknis
0145471734 Whatsapp

#melacepcleanser #marykaymelacepcleanser #marykaymelacepluminoussystem #marykaymelacep #melacepserum #melacepultimateserum #whiteningserum #rahsiakulitcerah #ilovemymarykay #beautyconsultantmarykay #mkpahang #mkgambang #mkkuantan #marykaykuantan

#melacepcleanser & #eyeliner in black colour already arrived to beloved customer.. thank you dear ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•

Tq so much my dear customer๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ .
.
Sis jual ye๐Ÿ˜€. Thank you kerana memilih sis sebagai beauty consultant โค .
.
Anda berminat nak cuba Mary Kay? Ada masalah kulit? Dah cuba macam2 produk tapi hasil mengecewakan. Jom bertukar pada skincare yg trusted dan semulajadi .
.
Choose your skincare wisely. Best kan kalau ada Beauty Consultant yg tlg jaga & advise kan skincare yg bersesuaian untuk kulit๐Ÿ˜Š .
.
Hubungi sis untuk maklumat lanjut๐Ÿ˜˜ .
.
๐Ÿ“ฒ013 6671986 - Aina
Mary Kay Beauty Consultant .
.
#marykayellefeedback #marykayellecustomer #marykaytestimoni #testimonimarykay #marykaytrustedseller #marykaybeautyconsultant #melacepserum #melacepcleanser #semimattelipstick

Rutin harian 2-3 kali sehari
Cuci muka dengan Melacep Cleanser
Saya memang aim nak putih dari dulu
Dan glowing siapa tak mau kan kan kan๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ Mary kay pun ada set untuk cerah tau
Dan paling penting selamat digunakan sebab ianya plant based!

U ada jeragat atau parut jerawat?
This is the solution๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ Jom pm saya
I will guide u 100%
0166268174

#melacepset #melacepcleanser #marykaybest #marykayindependentsalesdirector #produkmarykaycerahkankulit #marykaypudarjeragat

Morning !!! hari ni sharing UNTUK SIAPA MALACEP SKINCARE NI?
.
Sangat highly recommended untuk sesiapa yang nakkan rejim penjagaan kulit yang pentingkan kulit yang cantik - dengan kata lain lebih cantik, lebih cerah, lebih jernih, dan tona kulit sekata tanpa sebarang bintik hitam dan cela. Juga yang nakkan percerahan semulajadi secara perlahan dari dalam. Takmo la kan pakai harini pakai, esok putih melepak. Tu memang merkuri sangat chuols!
.
INGREDIENT UTAMA
.
Ekstrak Edelweiss dan ekstrak Algae: .
Halang pembentukan melanin yang menyebabkan kulit nampak gelap dan kusam, bantu kurangkan tona tak sekata pada kulit.
.
Vegetable amino acids: .
Untuk improve tahap kecerahan kulit dengan ketara, bantu kesekataan tona kulit secara keseluruhan untuk elak nampak bercapuk, dan kurangkan bintik-bintik hitam yang lama-kelamaan jadi cela pada kulit.
.
Produk-produk pencerahan memang selalu orang kata akan keringkan kulit. Sebab tu MelaCEP Plus Luminous System ni create item macam Ultimate Cream yang mana dia berfungsi untuk bagi manfaat pelembapan sepanjang hari (siang dan malam), dan juga Ultimate Malacep Serum yang akan jaga kulit kita tanpa rasa kering, tapi kulit akan rasa sangat sihat berseri lepas guna. So worry no more!
.
Good news is MelaCEP Plus+โ„ข boleh membantu pudarkan jeragat yang sekian lama terbentuk dan dalam pada yang sama boleh menghalang jeragat daripada menebal.
.
Dalam banyak set , ana paling suka set ni serius tak tipu .. kalau nak try cream dia meh pm ana bg sample free jew bagi feeling rasa cream dia ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป .
#melacepskincare #marykaykl #marykaymalaysia #marykaylife #freesample #freeconsultation #freeskincareclass #melacepfreshner #melacepcream #melacepserum #melacepcleanser #melacepmask

๐Ÿ’„My new Happy Customer aka my team๐Ÿ’„She using satin hand ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ dah kurang kering sikunye ๐Ÿ™Š๐Ÿ™Š๐Ÿ™Š๐Ÿ™Š๐ŸŒฟfeel free to call me for free trial ya ๐ŸŒฟ
.
.
.
etoniSa๐Ÿ
012-654.6067
.
.
.
#EtonisaMKjourney #income50k #satinhand #testimonialcustomer #loveyourskin #oilfreehydratinggel #melacepcleanser #lipspa #careyourlips #majesticbee #happyskin #lipstickmatte
#healthyskin #marykaypuchong #marykaydamansara #marykayputrajaya #marykaycyberjaya #marykaykualalumpur #duckscarves #ariani #aidijuma #sepahtureunion

MOST RECENT

Tahun 2016- Melacep Ultimate Serum dapat awards untuk Best Whitening Serum.
.
.
Tahun 2017- Melacep Cream pulak dapat award untuk best whitening. .
.
Hmmmm tak menyesal lah saya pakai awak! Best nya pasal melacep ni, dia pudarkan parut, dia bagi kesan pencerahan, tapi bukan dengan menghakiskan kulit. Dijamin ๐Ÿ’ฏselamat! Nak tahu cemana? Meh sini whatsapp Meknis ๐Ÿ˜Š
.
.
Meknis
014-5471734
.
.
.
#melacepcleanser #marykaymelacepcleanser #marykaymelacepluminoussystem #marykaymelacep #melacepserum #melacepultimateserum #whiteningserum #rahsiakulitcerah #ilovemymarykay #beautyconsultantmarykay #mkpahang #mkgambang #mkkuantan #marykaykuantan #melacepcream #marykaymelacepcream #bestwhiteningserum #bestwhiteningcream

Rutin harian 2-3 kali sehari
Cuci muka dengan Melacep Cleanser
Saya memang aim nak putih dari dulu
Dan glowing siapa tak mau kan kan kan๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ Mary kay pun ada set untuk cerah tau
Dan paling penting selamat digunakan sebab ianya plant based!

U ada jeragat atau parut jerawat?
This is the solution๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ Jom pm saya
I will guide u 100%
0166268174

#melacepset #melacepcleanser #marykaybest #marykayindependentsalesdirector #produkmarykaycerahkankulit #marykaypudarjeragat

Ultimate Cream Melacep 30ml ยฐ Tekstur cream yang sangat ringan, so bila apply you don't feel a thing. Rasa macam tak pakai apa. ยฐ Pencerahan akan berlaku secara perlahan-lahan tapi konsisten! ยฐ Kulit jadi moist sebab cream akan serap masuk dalam kulit dan bekerja kat dalam sebab tu kulit senang glowing sebab lapisan kulit di-repair terlebih dulu. ยฐ The best part is, bila you apply Ultimate Cream before apply makeup, jangan terkejut kalau orang tanya you pakai apa. Ia akan blend dengan makeup, jadi makeup jadi naturally glowing dan long lasting!

I ๐Ÿ’– Mary Kay ๐ŸŒธBeauty consultant Mary Kay ๐Ÿ“žFify 0194094090
Mary Kay Beauty Consultant

#marykaykedah #marykayutara #marykay #ultimatecream #melacepplus #melacepserum #melacepcleanser #melacepskincare #melacepmarykay #kutumarykay

SET MELACEP PLUS๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Set melaCEP from Mary Kay ni berfungsi bantu mereka yang ada masalah spt:
๐Ÿ˜”Kulit gelap
๐Ÿ˜”Selalu sunburn
๐Ÿ˜”Kulit kusam takde seri
๐Ÿ˜”Parut jerawat
๐Ÿ˜”Jeragat/Bintik Hitam
๐Ÿ˜”Tona kulit tak sekata
.
Set melaCEP ni terdiri daripada; โœ”Pencuci muka. Bantu mencerah dan menghaluskan kulit wajah.
.
โœ”Freshener. Bantu kecutkan pori dan sediakan wajah agar dapat menyerap serum & pelembap dengan kemampun yg lebih maksimum.
.
โœ”Mask. Penggunaan 2-3 kali seminggu anda akan nampak kulit wajah semakin cerah dari hari ke hari.
.
โœ”Ultimate serum. Serum mampu meresap lebih jauh hingga ke lapisan Dermis kulit kita, berbanding krim permbap atau pencuci atau masker yang hanya bertindak di lapisan epidermis kulit. So serum is the most powerful item to be used bagi menghasilkan kesan mencerah kulit sejernih berlian. ๐Ÿ’Ž
.
โœ”Ultimate cream. Krim yang melembap dan dalam masa yang sama mencerah dengan sangat efektif.
.
So, jangan sedih ok anda masih boleh cerahkan kulit tu dengan set melaCEP ni. Don't worry, produk Mary Kay tak ada โŒKIMIA BERBAHAYA yang akan menghakis kulit anda.
Cuma satu nak pesan, melacep ni tak boleh buat awak putih gebu dalam masa 7 hari sebab ia tidak menghakis tetapi merawat.
Jom rawat kulit..moga cantik cerah sempurna ๐ŸŒนkindly whatsapp me for more details and free skin consultation ya dear๐Ÿ˜˜๐ŸŒน I ๐Ÿ’– Mary Kay ๐ŸŒธBeauty consultant Mary Kay ๐Ÿ“žFify 0194094090
#melacepserum #melacepplus #melacepmarykay #melacepskincare #melacepcleanser #kutumarykay #marykay #MKcosmetics

SET MELACEP PLUS๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Set melaCEP from Mary Kay ni berfungsi bantu mereka yang ada masalah spt:
๐Ÿ˜”Kulit gelap
๐Ÿ˜”Selalu sunburn
๐Ÿ˜”Kulit kusam takde seri
๐Ÿ˜”Parut jerawat
๐Ÿ˜”Jeragat/Bintik Hitam
๐Ÿ˜”Tona kulit tak sekata
.
Set melaCEP ni terdiri daripada; โœ”Pencuci muka. Bantu mencerah dan menghaluskan kulit wajah.
.
โœ”Freshener. Bantu kecutkan pori dan sediakan wajah agar dapat menyerap serum & pelembap dengan kemampun yg lebih maksimum.
.
โœ”Mask. Penggunaan 2-3 kali seminggu anda akan nampak kulit wajah semakin cerah dari hari ke hari.
.
โœ”Ultimate serum. Serum mampu meresap lebih jauh hingga ke lapisan Dermis kulit kita, berbanding krim permbap atau pencuci atau masker yang hanya bertindak di lapisan epidermis kulit. So serum is the most powerful item to be used bagi menghasilkan kesan mencerah kulit sejernih berlian. ๐Ÿ’Ž
.
โœ”Ultimate cream. Krim yang melembap dan dalam masa yang sama mencerah dengan sangat efektif.
.
So, jangan sedih ok anda masih boleh cerahkan kulit tu dengan set melaCEP ni. Don't worry, produk Mary Kay tak ada โŒKIMIA BERBAHAYA yang akan menghakis kulit anda.
Cuma satu nak pesan, melacep ni tak boleh buat awak putih gebu dalam masa 7 hari sebab ia tidak menghakis tetapi merawat.
Jom rawat kulit..moga cantik cerah sempurna ๐ŸŒนkindly whatsapp me for more details and free skin consultation ya dear๐Ÿ˜˜๐ŸŒน โ˜Ž๏ธ
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
#fify0194094090 #setmelacep #melacepserum #melacepmarykay #melacepmarykay #melacepskincare #melacepcleanser #kutumarykay

MelaCEP Plus+โ„ข Foaming Cleanser :
. . ๐Ÿ’• Berkesan membuang kotoran pada kulit
๐Ÿ’• Menyediakan kulit untuk langkah penjagaan kulit seterusnya
๐Ÿ’• Membantu kulit menyerap produk penjagaan kulit yang lebih cekap
๐Ÿ’• Kulit terasa lembut dan licin
๐Ÿ’• Kulit terasa bersih dan segar
๐Ÿ’• Memperbaiki tekstur kulit
๐Ÿ’• Mencerahkan kulit kusam
๐Ÿ’• Dapat membilas dengan mudah
๐Ÿ’• Cukup lembut untuk kegunaan harian.
.
Sarah
013-2471325
Beauty Consultant
.
#MaryKayMalaysia #melacepcleanser #melacepskincare #Timewiseskincare #timewiserepair #botanicaleffects #clearproofacne #clearproof #BerusMuka #skincareorganik #mua #bazaronline #bazaarpaknil #aydajebat #skinvibrush #MakeupMurah #setjerawat #setpemutih #setpenuaan #jeragathilang

๐Ÿ’„My new Happy Customer aka my team๐Ÿ’„She using satin hand ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ dah kurang kering sikunye ๐Ÿ™Š๐Ÿ™Š๐Ÿ™Š๐Ÿ™Š๐ŸŒฟfeel free to call me for free trial ya ๐ŸŒฟ
.
.
.
etoniSa๐Ÿ
012-654.6067
.
.
.
#EtonisaMKjourney #income50k #satinhand #testimonialcustomer #loveyourskin #oilfreehydratinggel #melacepcleanser #lipspa #careyourlips #majesticbee #happyskin #lipstickmatte
#healthyskin #marykaypuchong #marykaydamansara #marykayputrajaya #marykaycyberjaya #marykaykualalumpur #duckscarves #ariani #aidijuma #sepahtureunion

๐Ÿ’„My new Happy Customer aka my team๐Ÿ’„She using microdermabrasion set within 2 week ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ she very happy with her skin today she also cant wait to use other range for her skin๐ŸŒฟfeel free to call me for free trial ya ๐ŸŒฟ
.
.
.
etoniSa๐Ÿ
012-654.6067
.
.
.
#EtonisaMKjourney #testimonialcustomer #loveyourskin #oilfreehydratinggel #melacepcleanser #lipspa #careyourlips #majesticbee #happyskin #lipstickmatte
#healthyskin #marykaypuchong #marykaydamansara #marykayputrajaya #marykaycyberjaya #marykaykualalumpur #duckscarves #ariani #aidijuma #sepahtureunion

MelaCEP Plus+โ„ข Foaming Cleanser :
. ๐Ÿ’• Berkesan membuang kotoran pada kulit
๐Ÿ’• Menyediakan kulit untuk langkah penjagaan kulit seterusnya
๐Ÿ’• Membantu kulit menyerap produk penjagaan kulit yang lebih cekap
๐Ÿ’• Kulit terasa lembut dan licin
๐Ÿ’• Kulit terasa bersih dan segar
๐Ÿ’• Memperbaiki tekstur kulit
๐Ÿ’• Mencerahkan kulit kusam
๐Ÿ’• Dapat membilas dengan mudah
๐Ÿ’• Cukup lembut untuk kegunaan harian.
.
Ekin
017-9861637
Beauty Consultant
.
#MaryKayMalaysia #melacepcleanser #melacepskincare #Timewiseskincare #timewiserepair #botanicaleffects #clearproofacne #clearproof #BerusMuka #skincareorganik #mua #bazaronline #bazaarpaknil #aydajebat #skinvibrush #MakeupMurah #setjerawat #setpemutih #setpenuaan #jeragathilang

MelaCEP Plus+โ„ข Foaming Cleanser :
. ๐Ÿ’• Berkesan membuang kotoran pada kulit
๐Ÿ’• Menyediakan kulit untuk langkah penjagaan kulit seterusnya
๐Ÿ’• Membantu kulit menyerap produk penjagaan kulit yang lebih cekap
๐Ÿ’• Kulit terasa lembut dan licin
๐Ÿ’• Kulit terasa bersih dan segar
๐Ÿ’• Memperbaiki tekstur kulit
๐Ÿ’• Mencerahkan kulit kusam
๐Ÿ’• Dapat membilas dengan mudah
๐Ÿ’• Cukup lembut untuk kegunaan harian.
.
Mimie maiza
016-6291326
Future Sales Director Marykay
.
#MaryKayMalaysia #melacepcleanser #melacepskincare #Timewiseskincare #timewiserepair #botanicaleffects #clearproofacne #clearproof #BerusMuka #skincareorganik #mua #bazaronline #bazaarpaknil #aydajebat #skinvibrush #MakeupMurah #setjerawat #setpemutih #setpenuaan #jeragathilang

My forever choice...
For more info:
PM/WA: ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0177350526 (Zurida)

#melacepcleanser
#discoverwhatyouloveโ„ข
#enrichingwomenlives

.
.
Setelah 10bulan guna baru abes ๐Ÿ˜„.
Selamat dah buka yang baru..tggu laa lagi 10bulan baru abes guna..hehe ๐Ÿ˜….
.
#melacepcleanser #timewisemoisturizer
#marykay #MaryKaySkincare .
Adrina | 019-9673391

The time has come to unmask your natural beauty! Our new Clear Proofยฎ Deep-Cleansing Charcoal Mask acts like a magnet to help unclog pores and immediately reduce shine
.
Grab peluang ni untuk mencuba dan alaminya sendiri kebaikannya dengan menggunakan Deep Cleansing Charcoal Mask
Natasha
Senior Beauty Consultant
Mary Kay ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ +6018-2085044

#marykaymalaysia #facial #kotadamansara #marykaykotadamansara #marykay #marykaydamansara #freefacial #skinhealthy #kulitsihat #marykaysubang #marykayshahalam #marykaysridamansara #purplebrush #skinvigoratebrush #melacepcleanser #melacep #marykaycombo #marykaypuncakalam #marykaykelanajaya #marykaysgbuloh #marykaykepong

Hi semua, ni tasha share ya step by step mcm mana nak pakai Deep Cleansing Charcoal Mask yang ramai bertanya tanya, kalau nak cuba sendiri and alami perasaan sendiri betapa bestnya bila pakai charcoal mask ni jom book slot skincare dengan tasha ๐Ÿ™‹๐Ÿป
.
.
Natasha
Senior Beauty Consultant
Mary Kay ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ +6018-2085044

#marykaymalaysia #facial #kotadamansara #marykaykotadamansara #marykay #marykaydamansara #freefacial #skinhealthy #kulitsihat #marykaysubang #marykayshahalam #marykaysridamansara #purplebrush #skinvigoratebrush #melacepcleanser #melacep #marykaycombo #marykaypuncakalam #marykaykelanajaya #marykaysgbuloh #marykaykepong

CC Cream Mary Kay yg ber-SPF 15, mempunyai 8 Benefit iaitu :-
- Protects
- Brightens - Corrects with lightweight coverage
- Minimize redness
- Conceals
- Hydrates
- Reduce visible signs of ageing
- Defends
.
Natasha
Senior Beauty Consultant
Mary Kay ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ +6018-2085044

#marykaymalaysia #facial #kotadamansara #marykaykotadamansara #marykay #marykaydamansara #freefacial #skinhealthy #kulitsihat #marykaysubang #marykayshahalam #marykaysridamansara #purplebrush #skinvigoratebrush #melacepcleanser #melacep #marykaycombo #marykaypuncakalam #marykaykelanajaya #marykaysgbuloh #marykaykepong

Most Popular Instagram Hashtags