[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#melacepcleanser

212 posts

TOP POSTS

"Kenape muka akak glowing semacam je sekarang ni?" Kite currently guna cleanser melaCEP dan Ultimate Serum melaCEP dik. Terpaksa la glowing 😝

melaCEP cleanser and Ultimate serum memang terbaik. Love it to the max!. #melacepcleanser
#melacepultimateserum
#marykaybeautyconsultantmalaysia

MELACEP PLUS SYSTEM
Kenapa aku tengok kau makin cerah ni? Berseri lain macam je ni?
.
Haa nak tahu apa saya pakai? Mai sini nak bisik sikit.
.
Melacep Plus System! Best gila. Jom dapatkan cleanser Set Melacep ni sekarang. Konfirm putih berseri la korang, tak perlu inject2 ponπŸ€—
.
Whatsapp/DM/Telegram
Jannah 016-666 4596πŸ“²
Beauty Consultant Mary Kay😍

#malacepskincare
#mkmalaysia
#melacepplus
#melacepserum
#melacepcleanser

Harinie nak share pasal cleanser melacep plus+ nie.
Lepas kulit kita dah sihat dengan penggunaan set skin care botanical effect, for those who seek to have a more radiant and glowing skin kena pakai this melacep skin care.
Better skin tone and lessen the freckles production. Skin look brighter and glowing.
1st time pakai nie, nak puji bau dia best. Wangi dan menyamankan. Hihihi. Pakai sikit jaaa to cover up your whole face semasa cucian. *semakin usia meningkat, the chances of pertumbuhan jeragat pown meningkat taw. It is better to prevent than cure sebab nak cure memang lama.
#ilovemarykay #melacepcleanser

Wuwu best friends kakak ni ! 😍

Lepas memasak biasanya muka akan rasa tak selesa berlengas, rasa macam tak best je kan? Kakak memang akan rasa tak sabooo jela nak pi cuci muka.

Sebab apa? Dua ni memang best laaa. Bila cuci muka pakai #skinvigoratebrush ni memang terasa bersih sangat muka. Kenapa kakak suka #melacepcleanser ni? Sebab dia sangat mild, sesuai utk semua jenis kulit pulak tu. Buang minyak kat muka tapi dalam masa yg sama muka rasa lembab dan lembut je. 😍

#MaryKayEed

NEW YEAR COMBO SET! .
.
.
Siapa azam baru nak dapat kulit yang sihat & cantik?πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹ ..then, uolls wajib dapatkan New Year Combo Set ni dengan sisπŸ˜πŸ‘ .
.
Rahsia nak dapatkan kulit yang sihat, segar dan berseri ialah dengan penjagaan wajah yang betul. Lets pair up your favourite cleanser with this gorgeous Purple Skinvigorate! Mine is Melacep + skinviπŸ˜ƒ .
.
.
Bulan ni special sebab skinvigorate purple is available! Yeayy!! Limited edition tau warna purple ni! Sangat cantik & tak mudah kotor kan..so jom la dapatkan segera sebelum kehabisan stock!
.
.
Nak free consultation? Wassup sis now!
.
.
☎ 013 6671986
Aina
Mary Kay Beauty Consultant .
.
#marykaymalaysia #newyearcomboset #marykaycomboset #marykaymalaysia #skinvigorate #skinvibrush #marykaybrush #purpleskinvigorate #melacepcleanser #timewisecleanser #botanicalevo #mkmen

.
.
Setelah 10bulan guna baru abes πŸ˜„.
Selamat dah buka yang baru..tggu laa lagi 10bulan baru abes guna..hehe πŸ˜….
.
#melacepcleanser #timewisemoisturizer
#marykay #MaryKaySkincare .
Adrina | 019-9673391

My forever choice...
For more info:
PM/WA: πŸ“²πŸ“²0177350526 (Zurida)

#melacepcleanser
#discoverwhatyouloveβ„’
#enrichingwomenlives

Morning. Pagi ni nak share something.
Sekarang ni dah semakin ramai yang jatuh cinta dengan cleanser Melacep plus ni. Mane tak nya. Best sgt setiap kali cuci muka. Muka bersih, cerah, malah berseri2 pulak tu lps pakai. 😍😍😍 Tiap bulan Teya kena order Melacep Cleanser ni. Yang lain tak kan nak tgk je? Sudah2 lah pakai pencuci muka yang keringkan kulit tu. Nanti kulit dah rosak. Mase tu menyesal pun dah tak guna. Baik bertindak sebelum terlambat. Yang paling best pencuci muka ni tahan lame. Teya dah guna 6 bulan and still byk lagi. Siapa ckp Mary Kay Mahal? Belum cuba belum tahu. Jom dapatkan Cleanser Melacep sekarang. Contact Teya +60126461535
#professionalbeautyconsultant #ilovemymarykay #melacepcleanser #marykaylover #bestskincareever #melacepplus #itsmyturntoshine

MOST RECENT

MELACEP PLUS SYSTEM
Kenapa aku tengok kau makin cerah ni? Berseri lain macam je ni?
.
Haa nak tahu apa saya pakai? Mai sini nak bisik sikit.
.
Melacep Plus System! Best gila. Jom dapatkan cleanser Set Melacep ni sekarang. Konfirm putih berseri la korang, tak perlu inject2 ponπŸ€—
.
Whatsapp/DM/Telegram
Jannah 016-666 4596πŸ“²
Beauty Consultant Mary Kay😍

#malacepskincare
#mkmalaysia
#melacepplus
#melacepserum
#melacepcleanser

"Kenape muka akak glowing semacam je sekarang ni?" Kite currently guna cleanser melaCEP dan Ultimate Serum melaCEP dik. Terpaksa la glowing 😝

melaCEP cleanser and Ultimate serum memang terbaik. Love it to the max!. #melacepcleanser
#melacepultimateserum
#marykaybeautyconsultantmalaysia

RAHSIA KULIT LEBIH BERSIH ✨✨
.
.
Sejak dua menjak ni ada la 2-3 orang kawan2 yang tegur kulit Meknis semakin bersih πŸ™ˆπŸ™ˆ Maksudnya makin licin, parut makin kurang, kulit lebih berseri la kot. Hahahaha masuk bakul angkat sendiri! πŸ˜†
.
.
Sebelum ni kulit Meknis ada masalah jerawat, so agak banyak jugaklah parut kat kulit ni. Tapi lepas masalah jerawat dah semakin pulih, Meknis mula pakai Melacep Cleanser nk. Uols tahu takkkk Mary Kay Melacep Cleanser terpilih sebagai BEST Whitening Cleanser oleh Sister Beauty Award April 2017 😱😱😱
.
.
Memang layak lah dapat awards. Sebab memang dah terbukti dengan kulit Meknis, ianya memang berkesan haha .
Boleh menyamakan tona kulit supaya menjadi cerah sekata bersihhhhh jeeee 😍😍😍
.
.
You all nak cuba juga? Kalau nak, meh sini whatsapp Meknis. Kita tengok sesuai tak kulit you all nak guna cleanser ni 😊
.

Meknis
014 5471734

#melacepcleanser #marykaymelacepcleanser #marykaymelacepluminoussystem #marykaymelacep #melacepserum #melacepultimateserum #whiteningserum #rahsiakulitcerah #ilovemymarykay #beautyconsultantmarykay #mkpahang #mkgambang #mkkuantan #marykaykuantan

Melacep set can help to reduce the pigmentation, freckles and brighten your skin. Contact me to know more about the products. #ilovemarykay #marykaymalaysia #marykay #marykaybatucaves #marykayash #skincare #brightening #melacep #melacepmask #melacepfreshner #melacepcream #melacepcleanser #roadtoflawless

Wuwu best friends kakak ni ! 😍

Lepas memasak biasanya muka akan rasa tak selesa berlengas, rasa macam tak best je kan? Kakak memang akan rasa tak sabooo jela nak pi cuci muka.

Sebab apa? Dua ni memang best laaa. Bila cuci muka pakai #skinvigoratebrush ni memang terasa bersih sangat muka. Kenapa kakak suka #melacepcleanser ni? Sebab dia sangat mild, sesuai utk semua jenis kulit pulak tu. Buang minyak kat muka tapi dalam masa yg sama muka rasa lembab dan lembut je. 😍

#MaryKayEed

Impikan skin yg radiance and bebas jeragat ?!! πŸ™‹πŸ» Cerah sekata tanpa pengelupasan dengan Mary Kay MeLacep plus
.
#marykaymalaysia #marykay #marykaybeautyconsultant #lifestyle #jeragat #skincare #radianceskin #whiteningskin #whiteningskincare #melacep #melacepplus #melacepcleanser #melacepcream #melacepskincare #marykaymelacep

MelaCEP Plus+β„’ Foaming Cleanser
:
πŸ’• Berkesan membuang kotoran pada kulit
πŸ’• Menyediakan kulit untuk langkah penjagaan kulit seterusnya
πŸ’• Membantu kulit menyerap produk penjagaan kulit yang lebih cekap
πŸ’• Kulit terasa lembut dan licin
πŸ’• Kulit terasa bersih dan segar
πŸ’• Memperbaiki tekstur kulit
πŸ’• Mencerahkan kulit kusam
πŸ’• Dapat membilas dengan mudah
πŸ’• Cukup lembut untuk kegunaan harian
:
Ida
0177350526
Your trusted Beauty Consultant
:
#MaryKayMalaysia #melacepcleanser #melacepskincare #setpemutih #setpenuaan#jeragat hilang

MelaCEP Plus+β„’ Foaming Cleanser
:
πŸ’• Berkesan membuang kotoran pada kulit
πŸ’• Menyediakan kulit untuk langkah penjagaan kulit seterusnya
πŸ’• Membantu kulit menyerap produk penjagaan kulit yang lebih cekap
πŸ’• Kulit terasa lembut dan licin
πŸ’• Kulit terasa bersih dan segar
πŸ’• Memperbaiki tekstur kulit
πŸ’• Mencerahkan kulit kusam
πŸ’• Dapat membilas dengan mudah
πŸ’• Cukup lembut untuk kegunaan harian
:
Ida
0177350526
Your trusted Beauty Consultant
:
#MaryKayMalaysia #melacepcleanser #melacepskincare #setpemutih #setpenuaan#jeragat hilang

MelaCEP Plus+β„’ Foaming Cleanser
:
πŸ’• Berkesan membuang kotoran pada kulit
πŸ’• Menyediakan kulit untuk langkah penjagaan kulit seterusnya
πŸ’• Membantu kulit menyerap produk penjagaan kulit yang lebih cekap
πŸ’• Kulit terasa lembut dan licin
πŸ’• Kulit terasa bersih dan segar
πŸ’• Memperbaiki tekstur kulit
πŸ’• Mencerahkan kulit kusam
πŸ’• Dapat membilas dengan mudah
πŸ’• Cukup lembut untuk kegunaan harian
:
Ida
0177350526
Your trusted Beauty Consultant
:
#MaryKayMalaysia #melacepcleanser #melacepskincare #setpemutih #setpenuaan#jeragat hilang

MelaCEP Plus+β„’ Foaming Cleanser
:
πŸ’• Berkesan membuang kotoran pada kulit
πŸ’• Menyediakan kulit untuk langkah penjagaan kulit seterusnya
πŸ’• Membantu kulit menyerap produk penjagaan kulit yang lebih cekap
πŸ’• Kulit terasa lembut dan licin
πŸ’• Kulit terasa bersih dan segar
πŸ’• Memperbaiki tekstur kulit
πŸ’• Mencerahkan kulit kusam
πŸ’• Dapat membilas dengan mudah
πŸ’• Cukup lembut untuk kegunaan harian
:
Ida
0177350526
Your trusted Beauty Consultant
:
#MaryKayMalaysia #melacepcleanser #melacepskincare #setpemutih #setpenuaan#jeragat hilang

MelaCEP Plus+β„’ Foaming Cleanser
:
πŸ’• Berkesan membuang kotoran pada kulit
πŸ’• Menyediakan kulit untuk langkah penjagaan kulit seterusnya
πŸ’• Membantu kulit menyerap produk penjagaan kulit yang lebih cekap
πŸ’• Kulit terasa lembut dan licin
πŸ’• Kulit terasa bersih dan segar
πŸ’• Memperbaiki tekstur kulit
πŸ’• Mencerahkan kulit kusam
πŸ’• Dapat membilas dengan mudah
πŸ’• Cukup lembut untuk kegunaan harian
:
Ida
0177350526
Your trusted Beauty Consultant
:
#MaryKayMalaysia #melacepcleanser #melacepskincare #setpemutih #setpenuaan#jeragat hilang

MelaCEP Plus+β„’ Foaming Cleanser
:
πŸ’• Berkesan membuang kotoran pada kulit
πŸ’• Menyediakan kulit untuk langkah penjagaan kulit seterusnya
πŸ’• Membantu kulit menyerap produk penjagaan kulit yang lebih cekap
πŸ’• Kulit terasa lembut dan licin
πŸ’• Kulit terasa bersih dan segar
πŸ’• Memperbaiki tekstur kulit
πŸ’• Mencerahkan kulit kusam
πŸ’• Dapat membilas dengan mudah
πŸ’• Cukup lembut untuk kegunaan harian
:
Ida
0177350526
Your trusted Beauty Consultant
:
#MaryKayMalaysia #melacepcleanser #melacepskincare #setpemutih #setpenuaan#jeragat hilang

Assalamualaikum and Good Morning!!!! Saje je nak sharing dgn anda... Rutin bgn pagi2 mesti kena cuci muka tau. Sebab nak pakai make up nak pergi kerja tu kena la make sure nuka bersih dari segala kotoran supaya make up lebih smooth dan tahan lama.. .
.
Berbalik kepada gambar yang Kak Ayu share ni .. ni la item yang Kak Ayu selalu guna semasa cuci muka.
# Cleanser MelaCep + Skinvigorate brush .
.
Sejak guna Skinv ni untuk cuci muka..Memang muka nampak super duper bersih.. Haa.. x caya nanti kejap lagi Kak Ayu share lagi pic.. Untuk anda tengok betapa bagusnya Brush Skinv ni untuk pastikan pores di muka tu dicuci sebersih2 nya.
.
.
Jap lagi Kak Ayu share.. Kak Ayu ade ready stok untuk Skinv brush ni tau..Sape2 yang bertuah ade freegift.. Sape2 nak bgtau je..wasap pun boleh..call pun boleh.. cod atau pos pun boleh..
.
.
Well untuk you all semua boleh lah.. Janji you all rajin cuci muka tu.. Nak datang rumah nak cuba dulu pun boleh. Tapi kena set appoinment dulu lah sebab Kak Ayu kan bz women. Kot2 datang rumah time tu kat pasar malam ke.. kt tempat lain ke.

So.. pastikan anda wanita uang bahagia bila kulit muka anda bahagia...πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ Sayang korang... #SkinVBrush
#MelaCepCleanser
#TipsNakBuangKotoranKatMuka
#JomSayaBanTuAndaUntukCantik
#RoadToSD2018
#Augustchallange2017

Ramai yang nak kulit putih kan sekarang? Tahu tak putih tak semestinya cantik? Daripada nak dapatkan kulit putih tetapi merbahayakan diri sendiri baiklah kita gunakan produk yang selamat dan menyihatkan kulit kita selamanya...
.
Tapi Mary Kay tak ada produk untuk memutihkan kulit tau, Mary Kay ada regimen penjagaan wajah yang boleh mengembalikan tona kulit sekata dan bersih berseri bak kristal πŸ’Ž
.
Untuk dapatkan tona yang sekata, kita mesti memakai regimen penjagaan wajah yang lengkap tau.
Pencuci, pelembap, mask, toner dan serum.
.
Nak try set yg lengkap ni?? Whatsapp ayu utk booking skincare class...its FREE!
.
Love,
Ayu
0198586942
Mary Kay Beauty Consultant
#MaryKay
#MaryKaykl
#MaryKaymelacep
#melacepcleanser

.
MelaCEP Ultimate Serum & MelaCEP Foaming Cleanser. BEST SELLER!

Sekarang ni ramai-ramai pakat nak kulit cantik cerah semulajadi. Takde pemutihan. Takde pengelupasan kulit.

Just merawat dari dalam. Menyeimbangkan pigmentasi kulit kita. So, takde penumbuhan jeragat baru. Jeragat yang lama dapat dipudarkan hingga tak nampak obvious.

Seeloknya guna satu set complete for best & fast result. Tapi dua item ni, yang dijangka akan habis cepat berbanding item yang lain dalam set MelaCEP.

Penggunaan setiap hari. Malam & siang. Consistency is the key! Bila consistent pakai, tak mustahil kulit akan cerah & cantik. Dah banyak sangat testimoni Sis dapat.

MelaCEP ni betul-betul best tau. Sila Cuba. Tapi untuk kulit yang masih under treatment, sila bersabar ya. Rawat dulu.

Nak tau lebih details MelaCEP set ni. Boleh direct WhatsApp Sis ya.
πŸ‘§ Dayang
πŸ“² 017 244 7636
(WhatsApp link at bio profile)

PUTIH CERAH BERSERI DARIPADA DALAM TANPA PENGELUPASAN ! .

Pernah dengar orang kata berdua lebih baik? .
Sama macam gandingan ☝️☝️ #skinvigorate & #melacepcleanser 😚
.
PASTI ANDA JATUH CINTA ! πŸ’–Mahukan putih jernih daripada dalam? Ingin putih secara selamat? Wow ! .
. πŸ’ŽMELACEP PLUS FOAMING CLEANSERπŸ’Ž
.
Khas utk wanita Asia !
.
Fungsinya :
βœ”Membersih kulit drpd kotoran sehingga ke dalam pori.
βœ”Menyediakan kulit utk langkah penjagaan kulit seterusnya
βœ”Membantu kulit utk menyerap produk penjagaan kulit dgn lbh baik
βœ”Menyerikan kulit yg kusam dan tona tidak sekata ! Katakan tidak lagi pada kulit kusam !
βœ”Mencerah kulit wajah anda secara sekata tanpa pengelupasan.
βœ”sesuai utk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.
.
Alami putih berseri sekarang ! 😎

🐒My beloved customer feedback🐒Eh ! dia kata best lembutttt aje muka pakai Cleanser TW Repair & Brush MK tuhhh... Hikksssss ! nak cube jom whatsapp Eton now !
🐒
🐒
🐒
feel free to call me for free trial ya 🐒
🐒
🐒
etoniSa🐝
012-654.6067
🐒
🐒
#EtonisaMKjourney #testimonialcustomer #loveyourskin #timewiserepaircleanser #skinvigoratemarykay #charcoalmask #melacepcleanser #lipspa #careyourlips #madeena🐝 #happyskin #lipstickmatte
#healthyskin #marykaypuchong #marykaydamansara #marykayputrajaya #marykaycyberjaya #marykaykualalumpur #duckscarves #ariani #aidijuma #sepahtureunion

Most Popular Instagram Hashtags