#mekarsemilu

2754 posts

TOP POSTS

mekarsemilumyzan.com
#mekarsemilu
#mekarsemiluhq
#krimkristal
0172458773 myzan

Nampak BB cream dia
NGERI GELAP GELI
Tapi bila pakai
1 MINIT JER
MUDAH CUCI
TAK SOPAK
MAINTAIN GLOWING
TAHAN 24 JAM
TAK GATAL
TAK RIMAS
TAK MENGENYAM
MUDAH SOLAT
Tak caya CUBA LAH
MURAH JER RM 48
whatsapp myzan segera
0172458773
raya wajib ada
#mekarsemilu
#mekarsemiluhq
#bbcream
#foundationbestgiler

Krim siang terbaru.. wow sangatttt tauuuu.. dah pakai lagi wowowowowwwww! Okbai πŸ’‹ #mekarsemilu #krimsiang #cantik #indahnyamukalawa

Say ❌ No To Sugar, Kalau Tak Nak Cepat Kedut & Tak Nak Jerawat Beranak Pinak.
.
Wassap 0192409862 To Order
#AishahGhazali
#MekarSemilu
#profmuhaya

Monday kite pos tau.. banyak dah order masuk.. kakak tak sabar nak posssss.. loveeeeeee πŸ’‹ #mekarsemilu #alhamdulillah #diamdiamjerlawa #cantik

Nak promote drama yg Sangat best ni
Akak tengok dekat
blog kepala bergetar je
30 episod
Drama ni penuh qualiti menyentuh perasaan dan terbaik
Sebelum ni jatuh cinta pada 7 hari mencintaiku
Ni jatuh cinta kali ke2 untuk drama pembancuh kopi mr vampire
Tengok tau uolls sangat bestt😍
#pembancuhkopimrvempire
#mekarsemilu
#ungkuismailaziz

Nak rahsia lagi meletoppp πŸ’₯ memang barang laku keras β˜„οΈ berbaloi baloi wehhh πŸ”₯ #mekarsemilu #putihgebu #diamdiamjerlawa #cantik

Krim jelita nak terbang pergi mana tuuuu hehe ok sat nk habaq akak xde sini sampai 25hb tau tapi pos bergerak seperti biasa 😍 kalo akak lambat reply tungguuuuuuu... #mekarsemilu

Mana pelanggan setia saya? Cer angkat tangannn πŸ™‹πŸΌπŸ™‹πŸ½πŸ™‹πŸ» nie hakak ade gift sikit nak bagi.. hehe ok jom cecepat submit order.. tanda hakak syg korg tauuu tauuu tauuu πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ #mekarsemilu #freegift

MOST RECENT

Monday kite pos tau.. banyak dah order masuk.. kakak tak sabar nak posssss.. loveeeeeee πŸ’‹ #mekarsemilu #alhamdulillah #diamdiamjerlawa #cantik

Thanks for feedback sayang 😘 memang besttt tauuu ms nie diam-diam je cantekkk πŸ’‹ #diamdiamjerlawa #cantik #mekarsemilu #alhamdulillah

Assalamualaikum dan selamat pagi! 🌞

Mulakan pagi anda dengan jus Zafaran untuk mendapatkan tenaga berpanjangan sebelum memulakan aktiviti seharian anda. πŸ’ͺπŸ’ͺ
.
.
PROMOSI !!!
PROMOSI !!!
PROMOSI !!!!
Promosi sedang berlangsung!!! Harga istimewa untuk produk Jus Zafaran!!!
.
.
Rahsia kekal cergas sepanjang hari.
.
.
Jus Zafaran diperkaya dengan khasiat semula jadi membantu:
βœ…Memberi tenaga
βœ…Menguatkan ingatan
βœ…Menyihatkan kulit
βœ…Mencegah penyakit
.
.
Rasai kelainannya. Dua sudu sehari. Alamai perbezaan!
.
Pm 03-61434844
Pm 03-61434844
Pm 03-61434844
.
.
#sayajual #mekarsemilu #mekarsemiluhq #jus #juszafaran #khasiatsemulajadi #terbaikdariladang #sispmtepi

Harini kak awan sharing pakai produk #mekarsemilu
Just smple kak awan x suke heavy amkeup cm suke natilural gitu... Bab makeup mmg x pndai sgt.. Apply yg pling smple jeee
Ok mohon jgn kecam tauπŸ˜‚πŸ˜‚ Nk kulit sihat meh roger kak awan

Set trial RM 95.00
Dah datang yahoooo
Orderr cepat
Order lekasss
Orderr raya😘😘😘 www.mekarsemilumyzan.com
Myzan 0172458773

#mekarsemiluofficial
#mekarsemilu
#bebasjerawat
#koleksiraya2017

KRIM MALAM CRYSTAL
RM 65 SAHAJA
MURAH Murah murahh
TERBARU DARI MEKAR SEMILU
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 Order cepat untuk rayaπŸ™‹πŸ’πŸ’ƒπŸ•Ί
Myzan 0172458773
www.mekarsemilumyzan.com

#mekarsemilu
#mekarsemiluofficial
#koleksiraya2017

Assamualaikum semua
Hepy sgt rasa ni😍😍 Terujaaa

Set trial dah bole order uols
Satu set ade 4 item tau ❀sabun mekar sutra
❀toner zam zam
❀Krim malam crystal
❀bbcream

Hrge pun baloi
Meh cantik bersama

Meh cpt guna nk raya nii
Nak kulit cantik sihat kannn
#mekarsemilu
#trialsetmurah

SET TRIAL 4 ITEM RM 95.00
Murah murahh murahh
TERBARU DARI MEKAR SEMILU
SET JIMAT WAJIB CUBA
SANGAT LEMBUT TEKSTUR KRIM
COOL FRESH DAN GLOWING
ORDER CEPAT & HUBUNGI
MYZAN SEGERA 0172458773
www.mekarsemilumyzan.com

Orderr cepatπŸ•ΊπŸ’ƒ
Stok larisπŸ‘πŸ‘πŸ‘
Laku kerassπŸ’ͺπŸ’ͺ
Luv mekar semilu😍so muchh
#mekarsemiluofficial
#mekarsemilu
#koleksiraya2017
#trialmekarsemilu
#setpercubaanmekarsemilu

Harini order esok dapat! Dapat panas2 mcm pizza hut tu tau heee jommm orderrr syg semua! πŸ˜†πŸ˜πŸ€— #mekarsemilu #alhamdulillah #diamdiamjerlawa #cantik #servispantas

Tq darling..
Nnti bg feedback tau
#mekarsemilu #sayajualprodukkecantikan

Happy Mothers Day to all mommies out there πŸ’‹ #mekarsemilu #happymothersday #weekend

13 mei 2017 sabtu
Pos time 1130 pagi
Sapa nak selit pos g tau awal ya.
Alhamdulilla syukur pada allah
Terima kasih kepada yang yakin dan setia dengan mekar semilu.
Produk lain dari yg lain
SIMPLE
COOL
FRESH
MUDAH NAK GUNA
X MELEKIT
X MENGELUPAS
X YAH TEMPEK DUA KALI KRIM
MUDAH CUCI
SUCI SOLAT
#mekarsemilu
#mekarsemiluhq
#mekarsemilufreepos
#krimjelita

Sekali pakai terus melekat uolls πŸ‘πŸ˜ pasti cantik ! #mekarsemilu #alhamdulillah

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags