#mekapkahwin

MOST RECENT

Terbukti ramai MUA suka sgt pakai minyak Argan Mabelle Khalisa ni uollls♥♥♥
.
✔ Melembap kulit yg kering♥♥
✔ Melembap bibir yg kering/merekah♥♥
✔ Mix dgn foundation bagi glowing 😍😍
✔ Base utk lipstick/lipmatte 😍😍
✔ Mengilatkan rambut😍😍
✔ Merawat jerawat & jeragat
✔ Merawat penyakit kulit & kuku .
.

Testimoni? Banyak sangatttttt dalam @mabelle_khalisahq 👍👍
.
Banyak sgt kegunaan MK Argan Oil ni, untuk muka, mekap base, hair serum dan seluruh badan😍😍
.
Order sini ☎️0122644227 atau DM untuk sebarang pertanyaan..💋💋 .
#mabellekhalisa #mkarganoil #mabelle_khalisahq #mabelle_khalisaarganoil #arganoil #muka #rambut #mekapartis #mekapnikah #mekapkahwin #mekapcantik #muamalaysia #mua #muanikah #muatunang #muasanding #muashahalam #muaselangor #muaperak #muapenang #muajohor #muaterengganu #muapahang #makeupclass #sayajual #arganoil #bazaarpaknil #rm15 #malaysiaigshop #viral

66 SEN SAHAJA SEHARI UNTUK MATA CANTIK MENAWAN QALBU 😍
.
.
================
Info WAWA Softlens:
================
Color code: CLASSY BROWN
Water content: 45%
Diameter: 14mm
Ring: NO (sejibik mata ori uols!)
Pattern: NO
Power available: -0.00, -1.00, -1.50, -2.00, -2.50, -3.00, -3.50, -4.00, -4.50, -5.00
Replacement: 3-month
Price: RM59 exc postage
.
.
Boleh Whatsapp kakna kat 011.6109.4437 💋

⬅️ ◀️◀️ Swipe left 😍baru perasan cahaya mcm dr bawah sikit hihi
.
.
.
As you can see.. there is no #nofakelashes #contactlenses
My principle in enhancing all my clients' beauty- no usage of fake lashes. Takpa aih if ada yang takdak bulu mata lebat macam sister Ainaa ni takpaa kita usahakan salut satu satu bulu mata dgn penuh kesabaran ajee😜 hihi
.
.
My makeup is meant to be for those yg nak simplicity but still ada seri seriii eleganzazzzz on any of your special days gituu 😘✨ .
.
.
#makeupconvo #convomakeup #makeuptunangkl #muaselangorkl #mekapartistuia #muauia #muasanding #mekaptunang #mekapnikah #mekapkahwin #muakl #muawangsamaju #muagombak
#mekapampang #makeupdinnerselangor #makeupdinnerselangor #makeupservicemalaysia #mekapservis #sayajualservismekap #mekapsimple #muamalaysia #muaampang #muauia #muagombak #muaiium #muaselangor #muaselangorkl #muaselangormurah #makeupdinner #muanikah

My bride for last Sunday's bridal makeup class with kak @myasyamyra ❤️
.
.
Thank you so much kak Mia sudi ajar banyak benda kat kelas haritu! Banyak saya belajar on practical especially 🙇🏻‍♀️
.
.
.
.
Seriously I just can't wait to attract more money to shop more makeup products and tools😂🙈adududu
.
.
.
Thank you juga pd sistur @ainaasharmeen_ sudi luang masa whole day with me haritu, hanya Allah shj dpt membalas budi baik sisturr😘😋
.
.
#makeupconvo #convomakeup #makeuptunangkl #muaselangorkl #mekapartistuia #muauia #muasanding #mekaptunang #mekapnikah #mekapkahwin #muakl #muawangsamaju #muagombak
#mekapampang #makeupdinnerselangor #makeupdinnerselangor #makeupservicemalaysia #mekapservis #sayajualservismekap #mekapsimple #muamalaysia #muaampang #muauia #muagombak #muaiium #muaselangor #muaselangorkl #muaselangormurah #makeupdinner #muanikah

Pengantin pertama yg abg mekap di Kuching @kydaamohdnor 🙏💄Alhamdulillah semua berjalan lancar. Terima kasih Kyda,suami dan keluarga, Semoga korg berbahagia bersama keluarga hingga akhir hayat, InsyaALLAH 🙏
.
.
💄: by me
Tudung stylist : my beloved fiancé 💕
.
.
#makeupbysyamil#muakuching #muaseremban #muanegerisembilan #mekappengantin #mekapkahwin #mekapevent #mualelaki

66 SEN SAHAJA SEHARI UNTUK MATA CANTIK MENAWAN QALBU 😍
.
.
================
Info WAWA Softlens:
================
Color code: GOLDEN BROWN
Water content: 45%
Diameter: 14mm
Ring: NO (sejibik mata ori uols!)
Pattern: NO
Power available: -0.00, -1.00, -1.50, -2.00, -2.50, -3.00, -3.50, -4.00, -4.50, -5.00
Replacement: 3-month
Price: RM59 exc postage
.
.
Boleh Whatsapp kakna kat 011.6109.4437 💋

MOH LER KITER MENEBAS BULUS TEBAL TU 🙈
.
Norah Wax bantu anda untuk BEBAS BULU di SEMUA BAHAGIAN 👇👇👇
.
🔥BULU MISS V
🔥BULU KETIAK
🔥BULU TANGAN
🔥BULU KAKI
🔥BULU MISAI PADA WANITA
🔥SEMUA JENIS BULU DI BADAN
.
.
Anda boleh dapatkan NORAH segera dan katakan TIDAK kepada BULU...😍
.
.
Jom dapatkan NORAH SEKARANG!!
.
.
Boleh Whatsapp kakak kat 011.6109.4437 💋

Lipmatte Kayra promo di @katwork_18 masih berjalan 💞
-
-
Freegift dapat LIPSCRUB & LIPTINT terhad waktu promo shj 💋
-
-
Lipmatte yg mengandungi omega 3-6-9 yg merawat bibir anda+ ringan pulak tuu💋
-
-
Rm49 shj 💋
-
-
Whatsapp for info/pembelian atau boleh tekan link di bio 💞
-
#lipmattekayrakotabharu #mua #instafamous #naelofahijab #keknis #duckcosmetic #viralmalaysia #ctdk #sitiafiyah #hellomrgrey #muabellaz #mekaptunang #mekapkahwin #mekaptutorial #laraalana #yusofiskandar #parodimalaysia #meletop #kb #borong #shawl

Lipmatte Kayra promo di @katwork_18 masih berjalan 💞
-
-
Freegift dapat LIPSCRUB & LIPTINT terhad waktu promo shj 💋
-
-
Lipmatte yg mengandungi omega 3-6-9 yg merawat bibir anda+ ringan pulak tuu💋
-
-
Rm49 shj 💋
-
-
Whatsapp for info/pembelian atau boleh tekan link di bio 💞
-
#lipmattekayrakotabharu #mua #instafamous #naelofahijab #keknis #duckcosmetic #viralmalaysia #ctdk #sitiafiyah #hellomrgrey #muabellaz #mekaptunang #mekapkahwin #mekaptutorial #laraalana #yusofiskandar #parodimalaysia #meletop #kb #borong #shawl

Lipmatte Kayra promo di @katwork_18 masih berjalan 💞
-
-
Freegift dapat LIPSCRUB & LIPTINT terhad waktu promo shj 💋
-
-
Lipmatte yg mengandungi omega 3-6-9 yg merawat bibir anda+ ringan pulak tuu💋
-
-
Rm49 shj 💋
-
-
Whatsapp for info/pembelian atau boleh tekan link di bio 💞
-
#lipmattekayrakotabharu #mua #instafamous #naelofahijab #keknis #duckcosmetic #viralmalaysia #ctdk #sitiafiyah #hellomrgrey #muabellaz #mekaptunang #mekapkahwin #mekaptutorial #laraalana #yusofiskandar #parodimalaysia #meletop #kb #borong #shawl

Lipmatte Kayra promo di @katwork_18 masih berjalan 💞
-
-
Freegift dapat LIPSCRUB & LIPTINT terhad waktu promo shj 💋
-
-
Lipmatte yg mengandungi omega 3-6-9 yg merawat bibir anda+ ringan pulak tuu💋
-
-
Rm49 shj 💋
-
-
Whatsapp for info/pembelian atau boleh tekan link di bio 💞
-
#lipmattekayrakotabharu #mua #instafamous #naelofahijab #keknis #duckcosmetic #viralmalaysia #ctdk #sitiafiyah #hellomrgrey #muabellaz #mekaptunang #mekapkahwin #mekaptutorial #laraalana #yusofiskandar #parodimalaysia #meletop #kb #borong #shawl

Lipmatte Kayra promo di @katwork_18 masih berjalan 💞
-
-
Freegift dapat LIPSCRUB & LIPTINT terhad waktu promo shj 💋
-
-
Lipmatte yg mengandungi omega 3-6-9 yg merawat bibir anda+ ringan pulak tuu💋
-
-
Rm49 shj 💋
-
-
Whatsapp for info/pembelian atau boleh tekan link di bio 💞
-
#lipmattekayrakotabharu #mua #instafamous #naelofahijab #keknis #duckcosmetic #viralmalaysia #ctdk #sitiafiyah #hellomrgrey #muabellaz #mekaptunang #mekapkahwin #mekaptutorial #laraalana #yusofiskandar #parodimalaysia #meletop #kb #borong #shawl

Lipmatte Kayra promo di @katwork_18 masih berjalan 💞
-
-
Freegift dapat LIPSCRUB & LIPTINT terhad waktu promo shj 💋
-
-
Lipmatte yg mengandungi omega 3-6-9 yg merawat bibir anda+ ringan pulak tuu💋
-
-
Rm49 shj 💋
-
-
Whatsapp for info/pembelian atau boleh tekan link di bio 💞
-
#lipmattekayrakotabharu #mua #instafamous #naelofahijab #keknis #duckcosmetic #viralmalaysia #ctdk #sitiafiyah #hellomrgrey #muabellaz #mekaptunang #mekapkahwin #mekaptutorial #laraalana #yusofiskandar #parodimalaysia #meletop #kb #borong #shawl

Haaa nampak tak muka abg siap berbaju melayu teluk belanga macho pegang brush depan cik tunang yg sibuk pakaikan tudung pengantin 🙈😍💄 thank you sayang @ikashazana teman dan jadi PA💕👫
.
.
.
#muaseremban #muakuching #muamalaysia #mekappengantin #mekapkahwin #mualelaki #muaviral

Most Popular Instagram Hashtags