#mehsandarpadaaku

MOST RECENT

DVAN MIRACLE FOUNDATION ❤️
.
💖 Foundation merawat
💖 Texture yang ringan
💖 Tak melekit
💖 Tak bercapuk
💖 Membantu menstabilkan kelembapan kulit
💖 Merawat masalah kulit
💖 Mudah dicuci
💖 Mesra wudhu'
.
Harga Promosi
▶️ RM 40 FREE POSTAGE
.
Whatsapp
0199212154
0199212154
0199212154
.
.
#dvanmiraclefoundation #foundationterbaik #foundationmerawat #foundationkecantikan #foundationmurah #foundationmurah #produkbumiputra #produkmuslim #produkmalaysia #luluskkm #halal #mesrawudhuk #foundationorganik #mehsandarpadaaku #mehsandarlagi #mydarlinginspektordaniel #coffeeprince #muslimah #muslimahmalaysia
#tiamosweetheart100hari
#takadacintasepertimu #muamalaysia #muaselangor
#kotadamansara #codkotadamansara

.
👑 Golden Glow Serum Spray 👑
✨Spray2 je glowing
✨Spray2 je muka berseri
✨Spray2 je miss J kecut
.
.

Nak keluar tak make up pun tak pa.. Spray je Golden Glow confirm Flawless + Fresh
Boleh Spray Bila2 Masa yg Uollzz Suka ~~
Ada Kandungan Ekstrak Pearl Powder , Gold Satin Powder, Aloe Vera, Gluthatione , Collagen, Vitamin C & Lain2 lagi
.
.

Untuk Pesanan/Pertanyaan Sila click link ini 👇👇 www.wasap.my/60199247820

Cod sg petani n penang(pulau)

#glowingsuperglowing
#teamgiegie
#goldenglow
#glowingsambilmerawat
#ggteam
#suamikupalingsweet
#mehsandarpadaaku
#mirafilzah
#lofattah
#anugerahmeletopera
#viral
#mua
#murah
#onlineshopping
#bazaarpaknil
#bersamamu
#neelofa
#titiancinta
#aisy
#perempuanpalingbahagia

Regrann from @miraclegacy_ - AfnanTasneem dengan adam tengah cakap apa tu? Dating ke? 🙈

Cepat ready depan TV!!!
🌸❤💃 #AfnanTasneem
#MehSandarPadaAku
#DFKL2017
#Mirafilzah
#Miraclegacy
#TogetherWeStrong - #regrann 💖

Alhamdulillah, lagi positive feedback dan testimony dari #dvanlover .
.
✔️ Tiada masalah jika kulit sensitif
✔️ Mampu kecutkan jerawat
✔️ Merawat bekas jerawat
.
Dengan harga RM 40 sahaja dah boleh cantik 😍
Ape tunggu lagi? Jom dapatkan DMF dengan harga promosi 😘
.
Whatsapp
0199212154
0199212154
0199212154
.
.
.
#dvanmiraclefoundation #foundationterbaik #foundationmerawat #foundationkecantikan #foundationmurah #foundationmurah #produkbumiputra #produkmuslim #produkmalaysia #luluskkm #halal #mesrawudhuk #foundationorganik #mehsandarpadaaku #mehsandarlagi #mydarlinginspektordaniel #coffeeprince #muslimah #muslimahmalaysia
#tiamosweetheart100hari
#takadacintasepertimu #muamalaysia #muaselangor
#kotadamansara #codkotadamansara

Meh, sandar pada aku.
Rm 10
10/10

Feel free to dm me or ws 0162745324. #novelpreloved #novelmelayu #novelmurah #novelcinta#mehsandarpadaaku

Penat ya sayang shooting selama sebulan... 7 Hari jer lagi tinggal tuk shoot #SepasangAwanPutih 😥
Otw balik dari honeymoon kita dkt cameron highlands, rindunya katil saya kat rumah! 😭 Korang apa khabar? Semua okay? Bagilah update pasal korang kat ruang comment bawah, nanti Sean baca ❤️ #LJENS @livingljens #suwek #BilaBiniPenatBagilahDiaRehat #JanganPaksa #MehSandarPadaAku

DVAN MIRACLE FOUNDATION ❤️
.
💖 Foundation merawat
💖 Texture yang ringan
💖 Tak melekit
💖 Tak bercapuk
💖 Membantu menstabilkan kelembapan kulit
💖 Merawat masalah kulit
💖 Mudah dicuci
💖 Mesra wudhu'
.
Harga Promosi
▶️ RM 40 FREE POSTAGE
.
Whatsapp
0199212154
0199212154
0199212154
.
.
#dvanmiraclefoundation #foundationterbaik #foundationmerawat #foundationkecantikan #foundationmurah #foundationmurah #produkbumiputra #produkmuslim #produkmalaysia #luluskkm #halal #mesrawudhuk #foundationorganik #mehsandarpadaaku #mehsandarlagi #mydarlinginspektordaniel #coffeeprince #muslimah #muslimahmalaysia
#tiamosweetheart100hari
#takadacintasepertimu #muamalaysia #muaselangor
#kotadamansara #codkotadamansara

AMANDA EXCLUSIVE 🍂Price :RM150 Free Postage to SM /add RM5 to SS
🍂Material :cotton strechable with lace manic
🍂skirt net full lining
🍂Size S,M,L

Ciri-ciri Amanda Exclusive 💐lace di kiri dan kanan dan depan baju
💐hidden zip di tgn
💐hidden zip belakang baju
💐full lining
💐kain sejuk dan tak panas
💐design exclusive dgn harga kaki lama
💐available 3size (s,m,l)

PM: 014-5297144

#tyaraaraya
#sayajualbaju #kebaya #sayajualshawl #tudung #hijab #shawl #scarf #mirafilzah #emavengers #mehsandarpadaaku #raya2018
#rayacollection #bajuonline #bajumurah #dress #blouse #jubah #bajukurung #onlineshop #instashop #igshop #malayshop #trustedseller #visitmyig #TrustedSeller #KebayaCottonMurah

AMANDA EXCLUSIVE 🍂Price :RM150 Free Postage to SM /add RM5 to SS
🍂Material :cotton strechable with lace manic
🍂skirt net full lining
🍂Size S,M,L

Ciri-ciri Amanda Exclusive 💐lace di kiri dan kanan dan depan baju
💐hidden zip di tgn
💐hidden zip belakang baju
💐full lining
💐kain sejuk dan tak panas
💐design exclusive dgn harga kaki lama
💐available 3size (s,m,l)

PM: 014-5297144

#tyaraaraya
#sayajualbaju #kebaya #sayajualshawl #tudung #hijab #shawl #scarf #mirafilzah #emavengers #mehsandarpadaaku #raya2018
#rayacollection #bajuonline #bajumurah #dress #blouse #jubah #bajukurung #onlineshop #instashop #igshop #malayshop #trustedseller #visitmyig #TrustedSeller #KebayaCottonMurah

AMANDA EXCLUSIVE 🍂Price :RM150 Free Postage to SM /add RM5 to SS
🍂Material :cotton strechable with lace manic
🍂skirt net full lining
🍂Size S,M,L

Ciri-ciri Amanda Exclusive 💐lace di kiri dan kanan dan depan baju
💐hidden zip di tgn
💐hidden zip belakang baju
💐full lining
💐kain sejuk dan tak panas
💐design exclusive dgn harga kaki lama
💐available 3size (s,m,l)

PM: 014-5297144

#tyaraaraya
#sayajualbaju #kebaya #sayajualshawl #tudung #hijab #shawl #scarf #mirafilzah #emavengers #mehsandarpadaaku #raya2018
#rayacollection #bajuonline #bajumurah #dress #blouse #jubah #bajukurung #onlineshop #instashop #igshop #malayshop #trustedseller #visitmyig #TrustedSeller #KebayaCottonMurah

AMANDA EXCLUSIVE 🍂Price :RM150 Free Postage to SM /add RM5 to SS
🍂Material :cotton strechable with lace manic
🍂skirt net full lining
🍂Size S,M,L

Ciri-ciri Amanda Exclusive 💐lace di kiri dan kanan dan depan baju
💐hidden zip di tgn
💐hidden zip belakang baju
💐full lining
💐kain sejuk dan tak panas
💐design exclusive dgn harga kaki lama
💐available 3size (s,m,l)

PM: 014-5297144

#tyaraaraya
#sayajualbaju #kebaya #sayajualshawl #tudung #hijab #shawl #scarf #mirafilzah #emavengers #mehsandarpadaaku #raya2018
#rayacollection #bajuonline #bajumurah #dress #blouse #jubah #bajukurung #onlineshop #instashop #igshop #malayshop #trustedseller #visitmyig #TrustedSeller #KebayaCottonMurah

AMANDA EXCLUSIVE 🍂Price :RM150 Free Postage to SM /add RM5 to SS
🍂Material :cotton strechable with lace manic
🍂skirt net full lining
🍂Size S,M,L

Ciri-ciri Amanda Exclusive 💐lace di kiri dan kanan dan depan baju
💐hidden zip di tgn
💐hidden zip belakang baju
💐full lining
💐kain sejuk dan tak panas
💐design exclusive dgn harga kaki lama
💐available 3size (s,m,l)

PM: 014-5297144

#tyaraaraya
#sayajualbaju #kebaya #sayajualshawl #tudung #hijab #shawl #scarf #mirafilzah #emavengers #mehsandarpadaaku #raya2018
#rayacollection #bajuonline #bajumurah #dress #blouse #jubah #bajukurung #onlineshop #instashop #igshop #malayshop #trustedseller #visitmyig #TrustedSeller #KebayaCottonMurah

Dengan Dvan Miracle Foundation ni tak perlu pakai bedak pun dh okay tau. Memang akan sentiasa nampak fresh je kulit muka tu 😍
.
Dan DMF tak buat kulit muka berminyak atau bercapuk. Best kan? Jangan lupa dapatkan DMF skrg dengan harga promosi tau 😘
.
.
Whatsapp
0199212154
0199212154
0199212154
.
.
#dvanmiraclefoundation #foundationterbaik #foundationmerawat #foundationkecantikan #foundationmurah #foundationmurah #produkbumiputra #produkmuslim #produkmalaysia #luluskkm #halal #mesrawudhuk #foundationorganik #mehsandarpadaaku #mehsandarlagi #mydarlinginspektordaniel #coffeeprince #muslimah #muslimahmalaysia
#tiamosweetheart100hari
#takadacintasepertimu #muamalaysia #muaselangor
#kotadamansara #codkotadamansara

- PURE LOTION BY JELLYS
fungsi:
-membantu memutihkan kulit 100% berkesan
-kulit putih aura dalam masa 7 hari
-kandungan utama dalam PURE SOAP JELLYS ialah GLUTATHIONE
-mempercepatkan proses pemutihan kulit badan tanpa membahayakan kesihatan
-kulit gelap mampu putih dengan mudah
-membantu kulit badan putih aura dan melindungi kulit dari sinaran matahari dengab kandungan spf 60+++
-krim yang halus dan licin mudah diserap ke dalam kulit dengan segera
-dengan nano teknologi yang mengecilkan molekul membantu mereka yang memiliki kulit gelap dari asal bertambah putih tanpa suntikan
-memutihkan siku hitam,lutut,pergelangan kaki,lengan,punggung,dan seluruh badan
-bertindaj sebagai pengelupasan kulit mati dan antioksidan yang sihat
-perubahan warna kulit yang sekata kepada putih cerah beraura berbanding sebelum ini
-selamat digunakan tiada bahan merkuri,bahan-bahan berbahaya atau terlarang dalam apa jua bentuk
-amat berkesan dengan kajian sepenuhnya
.
Rm42
Wa:0163178047

#purelotion#purelotionmurah#purelotionbyjellys#purelotionjellys#purelotionmalaysia#losyenputihajaib#losyenputihgebu#losyenputih#kulitputihsihat#kulitcantik#kulitlicin#lofattah#mehsandarpadaaku#nahurindu#uum#uitm#umk#kulitlembab#kulitkering - #regrann

Buat yang tak berminat makeup tebal2 boleh la cuba Dvan Miracle Foundation ni tau.
.
DMF mempunyai texture yang halus dan ringan tau. Bila pakai memang akan diserap ke kulit untuk seimbangkan warna dan jenis kulit kita. Best kan? 😍
.
Sebab tu DMF mampu merawat masalah kulit seperti jerawat dan jeragat. Nak cantik kena rawat kulit dulu okay sayang semua 😘😘
.
.
#dvanmiraclefoundation #foundationterbaik #foundationmerawat #foundationkecantikan #foundationmurah #foundationmurah #produkbumiputra #produkmuslim #produkmalaysia #luluskkm #halal #mesrawudhuk #foundationorganik #mehsandarpadaaku #mehsandarlagi #mydarlinginspektordaniel #coffeeprince #muslimah #muslimahmalaysia
#tiamosweetheart100hari
#takadacintasepertimu #muamalaysia #muaselangor
#kotadamansara #codkotadamansara

❤️MELYSA EXCLUSIVE
Price : RM140 Free Postage for SM/add RM5
Material : Oganza Lace + Moss Crepe

SIZE S 👇🏻
🍃Top
Shoulder : 15"
Bust : 36"
Sleeves : 24"
Top Length : 26"
🍃Skirt
Waist : 26"
Hips : 36"
Skirt Length : 43"

SIZE M👇🏻
🍃Top
Shoulder : 15.5"
Bust : 38"
Sleeves : 24"
Top Length : 27"
🍃Skirt
Waist : 28-30"
Hips : 40"
Skirt Length : 43"

SIZE L 👇🏻
🍃Top
Shoulder : 16"
Bust : 38-40"
Sleeves : 24"
Top Length : 32"
🍃Skirt
Waist : 30-34"
Hips : 40"
Skirt Length : 43" ❤️wudhuk friendly
❤️️high quality oganza lace
❤️️belakang zip

PM: 014-5297144

#tyaraaraya
#sayajualbaju #kebaya #sayajualshawl #tudung #hijab #shawl #scarf #mirafilzah #emavengers #mehsandarpadaaku #raya2018
#rayacollection #bajuonline #bajumurah #dress #blouse #jubah #bajukurung #onlineshop #instashop #igshop #malayshop #trustedseller #visitmyig #TrustedSeller #KebayaCottonMurah

❤️MELYSA EXCLUSIVE
Price : RM140 Free Postage for SM/add RM5
Material : Oganza Lace + Moss Crepe

SIZE S 👇🏻
🍃Top
Shoulder : 15"
Bust : 36"
Sleeves : 24"
Top Length : 26"
🍃Skirt
Waist : 26"
Hips : 36"
Skirt Length : 43"

SIZE M👇🏻
🍃Top
Shoulder : 15.5"
Bust : 38"
Sleeves : 24"
Top Length : 27"
🍃Skirt
Waist : 28-30"
Hips : 40"
Skirt Length : 43"

SIZE L 👇🏻
🍃Top
Shoulder : 16"
Bust : 38-40"
Sleeves : 24"
Top Length : 32"
🍃Skirt
Waist : 30-34"
Hips : 40"
Skirt Length : 43" ❤️wudhuk friendly
❤️️high quality oganza lace
❤️️belakang zip

PM: 014-5297144

#tyaraaraya
#sayajualbaju #kebaya #sayajualshawl #tudung #hijab #shawl #scarf #mirafilzah #emavengers #mehsandarpadaaku #raya2018
#rayacollection #bajuonline #bajumurah #dress #blouse #jubah #bajukurung #onlineshop #instashop #igshop #malayshop #trustedseller #visitmyig #TrustedSeller #KebayaCottonMurah

❤️MELYSA EXCLUSIVE
Price : RM140 Free Postage for SM/add RM5
Material : Oganza Lace + Moss Crepe

SIZE S 👇🏻
🍃Top
Shoulder : 15"
Bust : 36"
Sleeves : 24"
Top Length : 26"
🍃Skirt
Waist : 26"
Hips : 36"
Skirt Length : 43"

SIZE M👇🏻
🍃Top
Shoulder : 15.5"
Bust : 38"
Sleeves : 24"
Top Length : 27"
🍃Skirt
Waist : 28-30"
Hips : 40"
Skirt Length : 43"

SIZE L 👇🏻
🍃Top
Shoulder : 16"
Bust : 38-40"
Sleeves : 24"
Top Length : 32"
🍃Skirt
Waist : 30-34"
Hips : 40"
Skirt Length : 43" ❤️wudhuk friendly
❤️️high quality oganza lace
❤️️belakang zip

PM: 014-5297144

#tyaraaraya
#sayajualbaju #kebaya #sayajualshawl #tudung #hijab #shawl #scarf #mirafilzah #emavengers #mehsandarpadaaku #raya2018
#rayacollection #bajuonline #bajumurah #dress #blouse #jubah #bajukurung #onlineshop #instashop #igshop #malayshop #trustedseller #visitmyig #TrustedSeller #KebayaCottonMurah

Most Popular Instagram Hashtags