#megagathering125zr

2013 posts

TOP POSTS

Sorry adik baru nak belajar 🙏🏼 #megagathering125zr

125zjb mega gathering 125zr shah alam 2016
#125zjb #megagathering125zr

Assalamualaikum dan salam sejahtera
dijemput semua rider dari seluruh malaysia& singapore hadir ke event MEGA GATHERING 125ZR 2.0
insyallah event kali ini kami akan buat yang lebih baik dari yg tahun lepas
TARIKH : 23 SEPTEMBER 2017
MASA : 8 PAGI - 5 PETANG
TEMPAT : STADIUM SHAH ALAM

semua rider dijemput hadir tidak kira ap jua jenis motorsikal yang anda guna kerana event ini adalah event open

#megagathering125zr

Sekian untuk harini...Esok kiraa lain pulakkk😂😂😂Teruskan support @125zrfamilia...Dari Rider untuk Rider...
.
.
#Repost @syhmnqib_ with @repostapp
・・・
Lemau Badan 😴 @megagathering125z
#megagathering125zr
#125zrfamilia

tak dapat movistar dapat biru gp ni pun jadilah . hihi . #LanMotorDrag #biruGp #125zr #MegaGathering125zr

Cari tune untuk ride berbuka puasa ke lemang to'ki 🤣kalau nak cari kelajuan bulan puasa pun boleh 😎patner @kishilah #som_piong #melankoli #megagathering125zr #13rosesofficial🌹

Jumpa di Stadium Shah Alam 23 September ni geng 👌 #megagathering125zr

MOST RECENT

.
💪 Design Baru Armsleeve Sampai 💪
.
Nanti kami update sekali dengan design yang masih ada. 💀
.
🙏 Sorry, stok design terhad. Kena cepat2 order .
Kalau nak order, kena whatsapp terus untuk check ada stok tak. 😊
.
1. Screenshot Design
2. Klik Link Dekat Bio (Tulisan Biru)
3. Atau whatsapp je nombor ni
📲 016 2816713
📲 016 2816713
📲 016 2816713
.
Salam Rider Semalaya. 😉
.
#sarunglengantatu
#maskmoto #helmetmurah
#helmetshoeiaraimalaysia
#roadtoaos2017
#megagathering125zr
#bajumoto #motomalaya #pelesitrayaumalaysia #yamaha125
#lc135united
#jenterapejuang #pejuangdarat #familiaridergroup #kamixramai #peminatshoeiarai #abam_ranggi_vs_sisto_rare #wheelie #yamaha

Life Must Be Rock On👍🏼 #megagathering125zr #merahrobot

tak dapat movistar dapat biru gp ni pun jadilah . hihi . #LanMotorDrag #biruGp #125zr #MegaGathering125zr

Assalamualaikum wbt & Selamat Sejahtera, Salam Satu Malaysia, Salam Dunia Permotoran..
Di jemput semua rider ke event MEGA GATHERING RS150, MEGA GATHERING 125ZR 2.0.. Dalam Kapchai Day ada 3 pecahan event : •MEGA GATHERING 125zr
•MEGA GATHERING RS150
•VESPA DAY 📍 TEMPAT : STADIUM SHAH ALAM
📅 TARIKH : 23 SEPTEMBER 2017
⏰ MASA : 8PAGI - 5PETANG

Gabungan 2 zaman motor...tak kira umur dan jenis motor boleh bersatu.
Insyallah kita cuba buat MALAYSIA BOOK OF REKOD

Tiada apa² bayaran dikenakan utk sebarang pertandingan atau aktiviti yang diadakan pada hari event.
Semua rider dijemput hadir tidak kira apa jua jenis motorsikal yang anda guna kerana event ini adalah event open. Mari sama2 support.. #MegaGathering125zr
#MegaGatheringrs150r
#VespaDay2k17

Jgn Pndang Aku Bahagia 😞 Aku Pun Mcm Korang ☹️ Kalau Korang Rse Susah 😶 Mcm Tu La Susah Aku 😂😂 . So Chill2 Jer✌🏽 . Selamat Petang My Follower👌🏽 #pejuangkapcai_ #abam_ranggi_vs_sisto_rare #peminat125rxz #pejuanghighwayplus #peminat125zrmalaysians_ #peminataraishoei #megagathering125zr #motokapcaihouse_ #kapcaimalaya #brocubapayung #janganhalangminatkami #selamatpetang #lonely

Up untuk idola ⇧ #penghiburlalulintas
#Repost @sweater_biru (@get_repost)
・・・
Rempit ? | Beracing ? | Konvoi ? | Fly Atas Motor ? | Batak Motor ??? 🤔 | Kalau kau suka sesuatu benda tuhkan | Orang cakap kau batak? | Marahkan.. | Kene ingat | Setiap manusia ada minat tersendiri okay dan tak mintak duit sesiapa pon untuk dapatkan sesuatu | Yang penting kita USAHA ✌🏻#jenterapejuang #familiaridergroup #jenterakita #jenterapejuang #peacejanganturun #sangap_highway #abam_ranggi_vs_sisto_rare #peminatshoeiarai #kapcaimalaya #kapcailovers #kapcaisado #jenteraidola #jenterabobby#kapcaimalaya #kapcaisado #rockjanganturun #125zrfamilia #penghiburlalulintas #megagathering125zr

#Repost @caez__ (@get_repost)
・・・
Jumpa di Stadium Shah Alam 23 September ni geng 👌 #megagathering125zr
#hunterroadracing

Most Popular Instagram Hashtags