#megadramaastro

MOST RECENT

Tiada manusia yang berjaya dalam semua yang dilakukannya dan kewujudan kita ini sebenarnya mesti menempuh kegagalan. Yang penting ialah kita tidak menjadi lemah semasa kegagalan itu terjadi dan kekalkan usaha hingga ke akhir hayat. - Joseph Conrad
#sejutarasabuatadelia #katamutiara
#actorlife🎬🎥 #megadramaastro

Bincang karektor as Tuan Talhar dengan @sabrina_ali_dad_khan sambil make up oleh @tqahadei sblm masuk set
#sejutarasabuatadelia
#megadramaastro
#megadrama
#sinetron
#aktor
#blackandwhite

Halaaaa.... sedeh plakk tgk Ilham nie... sabar ek.. dah bukan jodoh... terima je laa yaa... #dramamrgrey #MegaDramaAstro #ilhamtilljannah
.
.
Tq @bambam_studios ...

Padan muke mummy grey.... hishhh... kene bahasakn deq #NisaArdina ... geramm btl laa ngan mummy grey nie #dramamrgrey
#megadramaastro .
.
Tq belanja teaser @eyra.hazali

Ying Yang nie bukan main lagikan perangai memasing... okey start dah YDC YDK ... #dramamrgrey #megadramaastro .
.
Tq @bambam_studios .. bagi laa teaser bebanyak lg

Sempat capture part brother @azerinzainal berlakon...good job bro...semoga segala impian akan tercapai...
#mrgrey #megadramaastro #astro104and123hd

Masalah betul laaa ada org tamak halobaa n PHD tinggi nie.. hishhh... ape lagi #MrRed nak nie... knp nak langgar #NisaArdina nabil pleasee jgn ikot ckp mr Red sengal nie... #DramaMrGrey #MegaDramaAstro .
.
Tq @fendybakry belanja teaser n Get Well Soon...

Nasib laa datin dpt menantu yg krekk mcm nie... hehehhehe baguss #NisaArdina bagii jee datin sengal nie... nak jaga standard laa sgt... huhh #DramaMrGrey
#MegaDramaAstro .
.
TQ belanja teaser @eyra.hazali ..

#NisaArdina laaaa haiii... awat leh pikir Abg Ham tu nak tunang ngan Mr Grey plakk .... #dramamrgrey
#MegaDramaAstro
.
.
Tq Nisa Ardina @eyra.hazali belanja Teaser

Bismillah.

Serius, cam masuk pulak bila Mr Grey berbaju pink. Sayangkan bakal isteri terima jealah kan apa warna yang dia nak pakai.

Yang penting, lighting on point sangat. Berseri habis cik tunang dan encik tunang berdua nie. Suka erk mr grey dapat juga si nisa yang gila-gila nie.

Regrann from @syamnuriezmil - “Hai, cik tunang...”
“Hai, encik tunang.”
“Boleh duduk sebelah?”
“Dah duduk, baru nak minta izin?”
“Ehhh... dah duduk eh? Tak perasan pula. Tu laaa... ini semua cik tunang punya pasal lah, sampai dah terduduk encik tunang!”
“Dia sendiri yang duduk, salahkan kita.”
Mr. Grey senyum-senyum. “Siapa suruh cantik sangat?”
Memang orang dah cantik, nak buat macam mana? Kalau solek pakai lumpur pun, kalau dah cantik tu, cantiklah juga. Perasan Wak Hassan!
“Kalau buruk, reject pula.”
“Dakkkkk aihhhhh!!!” #dramamrgrey - #regrann
#FendyBakry #eyrahazali #fendynisme #megadramaastro #MaliqueGregoryKamal

Pagi2 Tok Grey nie buat kita menyirap.... suke suki jee nak pecat #NisaArdina .. sape CEO skang... hishh.. padan muke mr grey resign... mmg laa gila family nie... #dramamrgrey
#MegaDramaAstro .
.
Credit teaser by @eyra.hazali a.k.a #NisaArdina 7E

Minat pula dengan pelakon baru ni @adm.lee handsome 😊
#behindthescenes #strikerhatiayah #megadrama #megadramaastro #adamlee

Hujung minggu kan musim kenduri. Memang sesuai lah bergaya dengan koleksi shawl #LOMAhijab macam #LOMAlovers ni.
.
She's wearing PRETTY PEACH Matte Satin Silk Shawl #AINbyLOMAhijab pakej pula dengan #LOMAinnersnowcap yang #palingselesa di Malaysia 👍🏻
.
#thankyoucustomer for #LOMAHIJABfeedback .
.
.
#LOMAhijab #LOMAlovers #LOMAHIJABfeedback #takadacintasepertimu #AtheaIrdeena #CikMeow #megadramaastro #zahirahmacwilson

BLOUSE LACE PLUS SAIZ

HARGA RM30 POS RM9sm/ RM13ss

Material mosscrepe + lace

Ukuran
Bahu 17-18"
Dada 46"
Ketiak 20-22"
Lengan 19-22"
Labuh 25-29"

#ns__wardrobebyanisah
#trustedsellermalaysia
#blouseplussize
#plussizefashion
#kitaOK
#zizanrazak
#neelofa
#baikkitapunya
#gegaria
#gogegaria
#dramamrgrey
#fendybakry
#eyrahazali
#megadramaastro

Mak cik jgn risau... tu depan tuu #AbangSurau confirm punye leh imam kn #NisaArdina #dramamrgrey #MegaDramaAstro .
.
Tq #AbangSurau a.k.a #MrGrey @fendybakry belanja teaser

Chef kene laa puji diri sendiri nak tggu org puji lmbt laa mr grey oii... yeahh john dah keluar dah.... hehehe... #dramamrgrey #MegaDramaAstro .
.
Credit teaser by @bambam_studios

Lama ku tggu teaser arini... smlm awal sgt harinie lbt... tak paaa janji ada... #NisaArdina lain kali ckp pasang pagar kn dah terlamar Mr Grey... #DramaMrGrey #MegaDramaAstro .
.
Credit teaser from MrGrey a.k.a @fendybakry

Seronokk laa #MrGrey ada PA mcm #NisaArdina belikn lunch siap suap lg tau.... .
.
#DramaMrGrey #MegaDramaAstro
Credit teaser by MrGrey a.k.a @fendybakry

Most Popular Instagram Hashtags