#meeracleneverletyoudown

8518 posts

TOP POSTS

Cantik to me bermula dari dalam but maintaining cantik yang di luar juga sama penting. Mesti balance so jangan lupa Meeracle Gemstone Serum 😘😘
#meeracleneverletyoudown
#meeraclegemstoneserum
@meeraclegemstonebeauty_hq

[ FINALLY ! ] - MEMPERKENALKAN DUTA RASMI DAN VIDEO PENUH TV COMMERCIAL MEERACLE GEMSTONE BEAUTY!
Akhirnya..!!setelah lama bermain teka teki, kini semuanya telah terjawab..TQ tau meeraclelovers semua..sbb setia bersama kami..ika sayanggg korang semua!
Betul ke Izreen Azminda dgn Catriona Ross yg jadi duta Meeracle ika?
YESSZAA..Izreen Azminda dan Catriona Ross lah Duta Rasmi dan Pengguna Meeracle Gemstone Beauty Product..amacam? Lawa kan duta2 kita? Mestilah lawa..!!, bukan senang tau tuk mereka jadi duta , Izreen dan Cat kena cuba sendiri produk Meeracle dan kalau betul2 produk Meeracle Gemstone membawa kebaikkan dan berkesan barulah mereka setuju tuk menjadi Duta kami..
Haishh..malas nak cter lebih2, korang tgk la sndri kat page fb Meeracle ni link dia
https://www.facebook.com/meeracleserum/ dan ni insta hq Meeracle @meeraclegemstoneserum_hq
#meeraclegemstonebeauty
#meeracleneverletyoudown
#meeracleambassador
#meeracletvclaunching

3langkah mudah nak jadi cantik 😍😍 #meeraclegemstonebeauty
#meeracleneverletyoudown
#meeracleworld

13 KEBAIKAN MEERACLE™ GEMSTONE SERUM.
.
All in one..apa lg yg anda mau? 😉

#meeraclegemstonebeauty
#meeracleneverletyoudown
#meeracleworld

cleanser paling seram 2017 dah ready stock😱😱😱
sapa cepat dia dapat smpai smlm dah tinggal sikit je lagi yang xbertuan.. #meeraclegemstoneserum
#meeracleneverletyoudown

11 kebaikan cleanser meeracle gemstone serum 😍😍 #meeraclegemstonebeauty
#meeracleneverletyoudown
#meeracleworld

Hey hey.... Dah berserum pagi tadi? Kalau dah, sure skin you glowy je sampai sekarang kan? Flawless je kan.. Nak cantik ni tak payah susah.. kena ada usaha and rajin je.
#meeracleneverletyoudown
#meeraclegemstoneserum
@meeraclegemstonebeauty_hq

Ala comey nya awak sayang 😍😘 Alhamdulilah lepas pakai meeracle kami kulit baby ni dah jadi cantik ruam semua dh hilang .. 😱😍
Nak bagi tahu ni bukan Kulit usia muda tua sahaja tau blh pakai product meeracle kami ni kulit baby pun blh ialls 😘😘 Jom dapatkan product meeracle kmi blh pm admin Dan agent stokis yang berdaftar utk dapatkan meeracle rugi sangat kalau tak Cuba
#feedbackmeeraclegemstone
#meeraclegemstonebeauty
#meeracleneverletyoudown
#meeracleworld

MOST RECENT

Rutin harian MEERACLE SERUM:
(Sapu serum setiap kali lepas cuci muka pada waktu PAGI dan MALAM sebelum tidur) ✅Pamkan 1 atau 2 pam (1 pam pun dah memadai) #meeracleserumlotion ke atas tapak tangan.
✅Calit kan di dahi, pipi kiri dan kanan, dagu & hidung.
✅Lebihan di jari/tapak tangan letak di permukaan muka lain. ✅Sapu di seluruh wajah. ✅Dap dap kan muka biar ia meresap ke seluruh wajah. ✅Siap!!!! Selamat Mencuba 😉 ♨ Kelebihan serum untuk firming or shape kan muka ♨ Kalau awal pemakaian serum keluar jerawat ini bermakna muka sblm nie ada pakai produk yg ada chemical sbb Meeracle Serum membuang chemical yg ada bwh lapisan kulit... #meeraclegemstoneperlis
#meeraclegemstonebeauty
#meeracleneverletyoudown

Siapa nak jadi sebahagian dari #teammeeracle? Jom join Amy dalam #teammeeracleamy Amy mencari Agent seluruh negeri untuk memudahkan customer mencari Produk Meeracle. Amy terima 20 Agent terawal sahaja, mana yg lambat boleh join dropship😊

Modal tak sampai RM500. Harga memang memang tak masuk akal! Komisyen 30% utk setiap hasil jualan. Komisyen merecik tak tahu nak habaq.

Produk mesra solat, mudah jual, feedback dan testimoni fresh setiap hari.

Nak tambah income? Gaji tak cukup? Nak income sebulan 2-3 angka? Jangan lengah lagi. Mula dari sekarang. Jom tebalkan duit poket raya ni 🎇

Info lanjut boleh Direct Message/Whatsapp Amy +6017-2082579 ☺

#Meeraclegemstonebeauty #Meeracleneverletyoudown #Meeracle #Meeraclegemstoneserum #Meeracleserum #Meeracleserumlotion #Meeracleserumlotionbytrustedseller #Meeracleserumpromosimeletop #Meeracleserumpromosi #Meeracleserumoriginal #Meeracleserummurah #Meeracleserummalaysia #Meeraclegemstoneserumfeedback #Meeracleserumagentklang #Meeracleserumklang #Meeracleserumselangor #Meeracleserumshahalam #Meeraclegemstone #Meeracleserumpuchong #Meeracleserumsubang #Meeracleserumsubangjaya #Meeracleserumkl #Agentwanted #Dropshipwanted #Agentseluruhnegeridiperlukan

Siapa nak jadi sebahagian dari #teammeeracle? Jom join Amy dalam #teammeeracleamy Amy mencari Agent seluruh negeri untuk memudahkan customer mencari Produk Meeracle. Amy terima 20 Agent terawal sahaja, mana yg lambat boleh join dropship😊

Modal tak sampai RM500. Harga memang memang tak masuk akal! Komisyen 30% utk setiap hasil jualan. Komisyen merecik tak tahu nak habaq.

Produk mesra solat, mudah jual, feedback dan testimoni fresh setiap hari.

Nak tambah income? Gaji tak cukup? Nak income sebulan 2-3 angka? Jangan lengah lagi. Mula dari sekarang. Jom tebalkan duit poket raya ni 🎇

Info lanjut boleh Direct Message/Whatsapp Amy +6017-2082579 ☺

#Meeraclegemstonebeauty #Meeracleneverletyoudown #Meeracle #Meeraclegemstoneserum #Meeracleserum #Meeracleserumlotion #Meeracleserumlotionbytrustedseller #Meeracleserumpromosimeletop #Meeracleserumpromosi #Meeracleserumoriginal #Meeracleserummurah #Meeracleserummalaysia #Meeraclegemstoneserumfeedback #Meeracleserumagentklang #Meeracleserumklang #Meeracleserumselangor #Meeracleserumshahalam #Meeraclegemstone #Meeracleserumpuchong #Meeracleserumsubang #Meeracleserumsubangjaya #Meeracleserumkl #Agentwanted #Dropshipwanted #Agentseluruhnegeridiperlukan

Apa " formula gemstone " yg MEERACLE GEMSTONE BEAUTY pakai tu?
.
Uols mesti selalu dgr, tapi faham ke apa tu " formula gemstone " ?
.
GEMSTONE adlh " BATU PERMATA " dlm bahasa malaysia..sbb dinamakan " FORMULA GEMSTONE " sbb di dlmnya terdpt bahan2 spt DIAMOND, RUBY, MALACHITE dan PEARL. .
Dan, MEERACLE GEMSTONE BEAUTY adalah yg PERTAMA di Asia yg menggunakan " FORMULA GEMSTONE " ni.
.
Menurut kajian, org pada zaman dulu2, dorng menggunakan batu2 permata ni utk menjadi salah satu alternatif dorg utk menjaga kulit wajah dan dijadikan sbg bahan pewarna..
.
So, uols jgn ingat batu2 permata ni khas tuk dijadikan barang hiasan je..
.
Setiap batu permata ada khasiat tersendiri..
.
Mcm DIAMOND , kelebihan dia adalah utk mencerahkan dan memutihkan kulit wajah, selain dpd tu..dpt menghilangkan garis2 halus dan parut dgn sgt berkesan!
.
RUBY plak, khasiat dia dpt mengembalikan seri wajah..sbb, RUBY atau Batu Delima ni dpt melancarkan pengaliran darah di kulit muka, sbb tu la kalau korang perasan bila pakai je serum, automatik muka jadi pinkish2 kan? Tul tak? Haa..sbb ni la.
.
Kalau mcm pearl plak, semua org tau pearl ni utk mencerahkan dan memutihkan kulit, tp sbnrnya bila ada pearl ni kadar resapan pada kulit akan jd 10x lebih cepat berbanding dgn bahan lain.
.
So ni baru je sedikit tntg gemstone ni, tp sbnrnya byk lagi klau nak cerita, apa2 pun " formula gemstone " adlh formula yg paling berkesan sejak dari zaman dlu smpi la skrg masih lagi relevan.
.
Dan MEERACLE GEMSTONE BEAUTY menjadi produk PERTAMA DI ASIA yg mengolah kembali formula ini menjadi satu formula yg LUAR BIASA khas utk para wanita asia sesuai dgn keadaan dan cuaca iklim asia.
.
.
#meeraclegemstonebeauty
#meeracleneverletyoudown
#1stgemstonebeautyproductinasia
#gemstoneformula
#teamleaderdiana
#teamnafisah
#setcombomeeracle #hargamampumilik
#kkm #halaljakim #viralmalaysia2017
#postage1malaysia

2 MINGGU GUNA SET MEERACLE MUKA JADI PINK-PINK GITU❤

happy dengar feedback customer yang menggunakan meeracle. Memang muka rayalah ni💞

#meeracleneverletyoudown
#meeraclebeauty
#agenmeeraclealorsetar
#agenmeeraclekedah
#agenmeeracleperlis
#sayagunasayajual
#serumbest

Alhamdulillah order produk meeracle gemstone beauty tetap ad walaupn jarang2 update psal meeracle...maaf ye semua akk bz skit akhir2 nim nti lpas dh settle bru berjlan seperti biasa ye...mana2 nk order atau nk tnya psal meeracle gemstone beauty blh terus wasap akk ye 📲📲01110877416 leeza

#MeeracleIsMeeracle
#MeeracleNeverLetYouDown
#TeamMeeracleIekin
#TeamMeeracleLeeza
#TeamDSLeeza
#AgentDropshipWanted

Mari mari beli . Harga asal rm157 . Sale rm 128 sahaja😉 siapa cepat dia dapat🌸 jom ws saya 0142290486 #meeracleneverletyoudown #teammeeraclemasnilai #meeraclegemstonebeauty #meeraclegemstonebeauty #MeeracleSalakTinggi #MeeracleNilai

.
Ada niat nak beli Meeracle™, READY STOK HERE ‼️‼️
.
tak sabar nak cuba dan lambat nak tunggu pos? .
JOM SET MASA DAN TEMPAT UNTUK COD AREA SHAH ALAM
.
JENAMA PERTAMA DI MALAYSIA YANG MENGELUARKAN PRODUK MENGGUNAKAN BATUAN EKSKLUSIF (DIAMOND/ PEARL/ RUBY) SEBAGAI BAHAN ASAS SETIAP PRODUKNYA!! ♥️ tak perlu krim siang.
♥️ tak perlu krim malam.
♥️ tak perlu moisturiser (pelembap).
❤️ tak melekit langsung.
❤️ sapu terus meresap ke dalam kulit.
♥️ boleh dijadikan make up base
❤️ serum 30ml (banyak tu!!)
.
Semuanya dalam satu!!
.
👍 produk HALAL dan lulus KKM
.
.
www.wasap.my/60126360645
www.wasap.my/60126360645
www.wasap.my/60126360645
.
#meeracle #meeracleserum #meeraclegemstoneserum #faceserum #serumhalal #serumdiamond #nochemical #uitm #upm #uitmpuncakalam #uitmshahalam #vendorboutique #beautyskin #beautyproduct #whiteningproduct #glowing #firming #supportlocal #meeraclecleanser #serumbestseller #meeracleshahalam #meeraclefeedback #meeraclegemstonebeauty #serum #serumwajah #meeracleneverletyoudown #meeracleserummalaysia #meeraclecare #msu

Most Popular Instagram Hashtags