[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#meeracleneverletyoudown

30202 posts

TOP POSTS

SEMUA ORG ADA MASALAH NI BILA PAKAI MEERACLE GEMSTONE SERUM?
.
Masalahnya, mereka dah tak nak pakai mekap sangat..sbb muka dah flawless dan glowing! .
Rugi kalau pakai mekap beriya ๐Ÿ˜œ
.
Boleh tengok Dan lihat sendiri @nuex_rosli pun menggunakan MEERACLE GEMSTONE SERUM Sebagai based make up taw... ๐Ÿ˜
.
www.meeracle.com.my
.
#formulagemstone
#meeraclegemstonebeauty
#meeracleneverletyoudown
#1stgemstonebeautyproductinasia

MORNING !! Hah nak tahu cara pakai meeracle macam mana .. Nak kulit muka cantik dan glowing sihat macam saya
Pakai la MEERACLE selalu ๐Ÿ˜˜

#formulagemstone
#meeraclegemstonebeauty
#meeracleneverletyoudown
#1stgemstoneinasia

Hai ualls โœ‹๐Ÿป๐Ÿ˜ Hah meh sini ika nak bagitau sebab ramai yang tanye kenapa MEERACLE GEMSTONE SERUM Sahaja da ckup xperlu krim siang dan malam...
.
Sebab dah ada 5 kelebihan taw dalam MEERACLE GEMSTONE SERUM ni... ๐Ÿ˜ฎโ˜บ .
Sebab serum ni bole buat kulit kite cantik dan sihat taw..mana yang nak merawat kulit muka dan bermacam2 lagi masalah.. boleh la apply meeracle ni kesan yang amat ketara ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ˜ .

Belom cuba belom tahu taw kalau dah cuba terus jatuh cinta โค jom whatsapp admin dan agent stokis untuk dapatkan ๐Ÿ˜˜
.
www.meeracle.com.my
#formulagemstone
#meeraclegemstonebeauty
#meeracleneverletyoudown
#1stgemstonebeautyproductinasia

Hai ualls โœ‹๐Ÿปโ˜บ hah tengok tu bukan pompuan jew tau nak jaga kulit muka.. lelaki pun sama ๐Ÿ˜ kulit cik abg ni dah cantik glowing makin putih bersih apa lagi tunggu alls jom dapatkan meeracle ๐Ÿ’‹

#formulagemstone
#meeraclegemstonebeauty
#meeracleneverletyoudown
#1stgemstonebeautyproductinasia

3langkah mudah nak jadi cantik ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #meeraclegemstonebeauty
#meeracleneverletyoudown
#meeracleworld

Wah muka hakak kite niy makin cantik
Kulit muka nampak licin glowing plak tu ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Hah jom sapa nak kulit muka glowing Dan pink2 gitu meh pm admin Dan agent stokis yang berdaftar utk dapatkan set meeracle kami โ˜บ๐Ÿ˜Š rugi kalau tak Cuba ialls ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #feedbackmeeraclegemstone
#meeraclegemstonebeauty
#meeracleneverletyoudown
#meeracleworld

Gmbr sekadar suka2 .hak๐Ÿ˜…
Haiii
#meeracleneverletyoudown
#meeracleagentkelantan

[ FINALLY ! ] - MEMPERKENALKAN DUTA RASMI DAN VIDEO PENUH TV COMMERCIAL MEERACLE GEMSTONE BEAUTY!
Akhirnya..!!setelah lama bermain teka teki, kini semuanya telah terjawab..TQ tau meeraclelovers semua..sbb setia bersama kami..ika sayanggg korang semua!
Betul ke Izreen Azminda dgn Catriona Ross yg jadi duta Meeracle ika?
YESSZAA..Izreen Azminda dan Catriona Ross lah Duta Rasmi dan Pengguna Meeracle Gemstone Beauty Product..amacam? Lawa kan duta2 kita? Mestilah lawa..!!, bukan senang tau tuk mereka jadi duta , Izreen dan Cat kena cuba sendiri produk Meeracle dan kalau betul2 produk Meeracle Gemstone membawa kebaikkan dan berkesan barulah mereka setuju tuk menjadi Duta kami..
Haishh..malas nak cter lebih2, korang tgk la sndri kat page fb Meeracle ni link dia
https://www.facebook.com/meeracleserum/ dan ni insta hq Meeracle @meeraclegemstoneserum_hq
#meeraclegemstonebeauty
#meeracleneverletyoudown
#meeracleambassador
#meeracletvclaunching

" ALAMAK ! 2 HARI JE LAGI NI..BERPERANG LAH DEPA KAT OFFICE ? "
.
.
Belum lagi tiba waktunya, dah berduyun wassap , pm, call masuk tnya.
.
.
Betul ke ada promosi ? Betul ke nak jadi ejen ada promosi ? .
.
Ermm..kita tak boleh bgtau skrg, berapa nilai promosi tu semua. Kena tunggu hari isnin nanti..
.
.
Paling penting, sape terlepas promosi ni memang menyesal tertonggeng lah org kata.
.
.
Baik uols follow rapat2 page kami atau insta hq..nnti takdela terlepas..
.
.
Sabar ye..ckit je lagi..sabaq naa..
.
#2ndannivesarymeeracle
#formulagemstone
#meeraclegemstonebeauty
#meeracleneverletyoudown
#1stgemstonebeautyproductinasia

MOST RECENT

Ready for new Pearl Agent
Will pass to her tomorrow

Lets join us!
Make money by sell the best product ever

#meeracleneverletyoudown

*BOOSTER GLOW WHITENING PLUS DETOXIN*

Putih , Cantik & Kurus Hanya Dalam 10 Hari
Setiap wanita pasti ingin kulit yang putih, sihat dan halus. *BOOSTER GLOW WHITENING PLUS DETOXIN* ini mempunyai kandungan vitamin c 2 kali lebih banyak daripada produk yang sebelumnnya . Serta bahan2 semulajadi dari extrak tumbuhan seperti lemon / strawberry/blueberry yang kaya dengan vitamin c , vitamin e , vitamin d yang membantu memproses penurunan berat badan , mencantikkan tekstur kulit / menguatkan anti bodi badan dan sebagainya . *ANTARA KELEBIHAN BOOSTER GLOW WHITENING PLUS DETOXIN* ๐Ÿ‘‰Mencerahkan badan , Muka dan Celah2 badan
๐Ÿ‘‰Membantu menguatkan imunisasi badan
๐Ÿ‘‰Menghilangkan parut / mencegah kemunculan jerawat dan jeragat
๐Ÿ‘‰Membantu menurunkan berat badan
๐Ÿ‘‰Menguatkan kuku dan rambut
๐Ÿ‘‰Mengurangkan masalah magrain dan resdung ๐Ÿ‘‰ Membantu melawaskan pembuangan dan mengempiskan perut buncit
๐Ÿ‘‰Mengurangkan rambut gugur
๐Ÿ‘‰Merawat kuku yang rapuh
๐Ÿ‘‰Merawat untuk kulit sensitif

Untuk dapatkan kesan yang baik , perlulah minum air putih sebaik2nya 2L sehari .

tak rugi mencuba yana yakin pasti anda puas hati.... Berminat??? Whatsapp echa
0173138557
Cod area melaka

#formulagemstone
#meeraclegemstonebeauty
#meeraclegemstoneserum
#meeracleneverletyoudown
#1stgemstonebeautyproductinasia
#testimonimeeracle
#testimonimeeracleserum
#meeracleserum #skincare
#meeraclegemstoneserum #meeraclemelaka
#teamhawa#makeupartistsworldwide
#artis#meeraclelover#meeraclecatrionaross
#skincareori#simplylynnecha#skincareori
#skincareorganik#artistsoninstagram
#teamsimplylynnmelaka#makeup#simplylynn
#simplylynnmelaka#leaderhawa#perfectskin #facialskincare#beautyblogger
#produkmurahmalaysia
#skincareroutine#malaysiabarangmurah

*BOOSTER GLOW WHITENING PLUS DETOXIN*

Putih , Cantik & Kurus Hanya Dalam 10 Hari
Setiap wanita pasti ingin kulit yang putih, sihat dan halus. *BOOSTER GLOW WHITENING PLUS DETOXIN* ini mempunyai kandungan vitamin c 2 kali lebih banyak daripada produk yang sebelumnnya . Serta bahan2 semulajadi dari extrak tumbuhan seperti lemon / strawberry/blueberry yang kaya dengan vitamin c , vitamin e , vitamin d yang membantu memproses penurunan berat badan , mencantikkan tekstur kulit / menguatkan anti bodi badan dan sebagainya . *ANTARA KELEBIHAN BOOSTER GLOW WHITENING PLUS DETOXIN* ๐Ÿ‘‰Mencerahkan badan , Muka dan Celah2 badan
๐Ÿ‘‰Membantu menguatkan imunisasi badan
๐Ÿ‘‰Menghilangkan parut / mencegah kemunculan jerawat dan jeragat
๐Ÿ‘‰Membantu menurunkan berat badan
๐Ÿ‘‰Menguatkan kuku dan rambut
๐Ÿ‘‰Mengurangkan masalah magrain dan resdung ๐Ÿ‘‰ Membantu melawaskan pembuangan dan mengempiskan perut buncit
๐Ÿ‘‰Mengurangkan rambut gugur
๐Ÿ‘‰Merawat kuku yang rapuh
๐Ÿ‘‰Merawat untuk kulit sensitif

Untuk dapatkan kesan yang baik , perlulah minum air putih sebaik2nya 2L sehari .

tak rugi mencuba yana yakin pasti anda puas hati.... Berminat??? Whatsapp echa
0173138557
Cod area melaka

#formulagemstone
#meeraclegemstonebeauty
#meeraclegemstoneserum
#meeracleneverletyoudown
#1stgemstonebeautyproductinasia
#testimonimeeracle
#testimonimeeracleserum
#meeracleserum #skincare
#meeraclegemstoneserum #meeraclemelaka
#teamhawa#makeupartistsworldwide
#artis#meeraclelover#meeraclecatrionaross
#skincareori#simplylynnecha#skincareori
#skincareorganik#artistsoninstagram
#teamsimplylynnmelaka#makeup#simplylynn
#simplylynnmelaka#leaderhawa#perfectskin #facialskincare#beautyblogger
#produkmurahmalaysia
#skincareroutine#malaysiabarangmurah

" Spray-spray terus glowing! " ๐Ÿ˜

WOW! Semudah ABC. ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป๐Ÿ‘Œ๐Ÿป๐Ÿ‘Œ๐Ÿป SET BEAUTY SPRAY SIMPLY LYNN

Mana yg belum tau tu mehh sini nak share kelebihan & manfaatnya.. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ’งTREATMENT BEAUTY SPRAY๐Ÿ’ง โžกKelebihan & Manfaat ๐ŸŒทSebagai antiseptik
๐ŸŒทHand sanitizer
๐ŸŒทMembunuh kuman dalam masa 30 saat
๐ŸŒทMenghilangkan parut dan luka dengan lebih cepat
๐ŸŒทMenjaga kebersihan area kewanitaan dan keputihan
๐ŸŒทUbat kumur sakit mulut,gigi dan gusi
๐ŸŒทPemutih gigi
๐ŸŒทMembersihkan wajah dari bakteria penyebab jerawat
๐ŸŒทMasalah resdung ๐ŸŒทMasalah kelemumur
๐ŸŒทRuam panas โญ•
========================= ๐Ÿ’ฆGLOWING & FLAWLESS๐Ÿ’ฆ โžกKelebihan & Manfaat ๐ŸŒทMake up tahan 24 jam(effect glowing & flawless)
๐ŸŒทBoleh digunakan sebagai base untuk make up
๐ŸŒทBoleh merawat serta menghilangkan masalah resdung, jerawat dan jeragat ๐ŸŒทMelembab dan menegangkan kulit ๐ŸŒทMenjadikan anda awet muda dengan melambatkan proses penuaan
๐ŸŒทMengelakkan kulit kusam dan kering
๐ŸŒทMembantu mencuci dan mengecilkan liang pori ๐ŸŒทMenghilangkan rasa mengantuk
๐ŸŒทMembantu memudarkan pigmentasi pada kulit muka terutamanya akibat cahaya matahari
๐ŸŒทMengurangkan kerengsangan pada kulit sensitif kerana Glowing & flawless beauty spray bersifat sejuk..
๐ŸŒทSel kulit mati lebih cepat diperbaharui dengan meningkatkan tahap metabolisma kulit anda
๐ŸŒทMenstabilkan ph untuk kulit yang lebih sihat dan cantik
๐ŸŒทMembantu mengurangkan migrain di kepala
๐ŸŒทSangat sesuai untuk wanita, lelaki & semua peringkat umur sehingga bayi
Berminat??? Whatsapp echa
0173138557
Cod area melaka

#formulagemstone
#meeraclegemstonebeauty
#meeraclegemstoneserum
#meeracleneverletyoudown
#1stgemstonebeautyproductinasia
#testimonimeeracle
#testimonimeeracleserum
#meeracleserum #skincare
#meeraclegemstoneserum #meeraclemelaka
#teamhawa#makeupartistsworldwide
#artis#meeraclelover#meeraclecatrionaross
#skincareori#simplylynnecha#skincareori
#skincareorganik#artistsoninstagram
#teamsimplylynnmelaka#makeup#simplylynn
#simplylynnmelaka#leaderhawa#perfectskin #facialskincare#beautyblogger
#produkmurahmalaysia
#skincareroutine#malaysiabarangmurah

Apa perbezaan Meeracle Gemstone Cleanser yang dulu dan sekarang ?

Agak-agak korang, apa beza dia ye ? ๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿค” CLEANSER MEERACLE DULU :
โ˜˜ Aloe Vera
โ˜˜ Green Tea
โ˜˜ Malachite Stone

CLEANSER MEERACLE SEKARANG :
โ˜˜ Aloe Vera
โ˜˜ Green Tea
โ˜˜ Malachite Stone
โž•โž•โž•โž•โž•
โ˜˜ AVACADO
โ˜˜ APPLE STEMCELL

Nampak tak ? Ada 2 ingredients baru dalam Cleanser Meeracle ni untuk version terbaru.

Wah!!! Macam best je kan ? ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Jangan lupa untuk dapatkan SET MEERACLE dari echa dan alami keberkesanan produk hebat ni. ๐Ÿ˜˜

Berminat??? Whatsapp echa
0173138557
Cod area melaka

#formulagemstone#meeraclegemstonebeauty
#meeraclegemstoneserum
#meeracleneverletyoudown
#1stgemstonebeautyproductinasia
#testimonimeeracle#testimonimeeracleserum
#meeracleserum #skincare
#meeraclegemstoneserum #meeraclemelaka
#teamhawa#makeupartistsworldwide
#artismelayu#meeraclelover #melayuseksi
#skincareori#perempuanmelayuterakhir
#simplylynnecha#skincareori#skincareorganik
#artistsoninstagram#teamsimplylynnmelaka
#makeup#leaderhawa#perfectskin
#facialskincare#beautyblogger#cantik

๐Ÿ’MEERACLE GEMSTONE SERUM๐Ÿ’
.
๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰OFFER UNTUK 10 KOTAK TERAKHIR. SIAPA CEPAT DIA DAPAT๐Ÿ˜‰ HABIS NI HARGA KEMBALI ASAL YE๐Ÿ˜Š FIRST PAY FIRST SERVE
.
Apa itu Meeracle Gemstone Serum dan bagaimana ia boleh bantu anda ?
๐ŸŒน Meeracle Gemsone Serum adalah serum khusus untuk kulit wajah yang dapat membantu mencantikkan kulit wajah serta merawat masalah-masalah kulit wajah.
.
Apa yang UNIKnya ?
๐ŸŒน Meeracle Gemstone Serum ini merupakan satu-satunya serum yang pertama di Malaysia dihasilkan dari batu permata seperti Diamond, Ruby dan Pearl sebagai bahan asas serum ini.
๐ŸŒน Ianya berbentuk losyen yang cepat meresap masuk ke dalam kulit dan ianya tidak berminyak bila dipakai.
๐ŸŒน Ianya juga mengandungi Alpha Arbutin dan Rastem yang berfungsi sebagai pelindungan uv, ejen pemutih dan anti penuaan kulit wajah.
๐ŸŒน Datang dalam tiub 30ml dan ianya sangat jimat kerana penggunaannya boleh tahan sehingga 2 bulan๐Ÿ˜ฒ
.
Meeracle Gemstone menjadi pilihan :
๐Ÿ˜ Setiap lapisan masyarakat
๐Ÿ˜ Tidak mengira usia
๐Ÿ˜ Tidak mengira bangsa
๐Ÿ˜ Tidak mengira jantina
.
Bukan sekadar mencantikkan kulit & menjadikan kulit wajah anda glowing & flawless malah Meeracle Gemstone merawat & menyelesaikan semua jenis masalah kulit๐Ÿค—
๐ŸŒน Eczema
๐ŸŒน Menghilangkan kesan gatal & bengkak akibat gigitan nyamuk, semut & serangga lain
๐ŸŒน Merawat semua jenis parut
๐ŸŒน Menghilangkan kesan & bekas jerawat
๐ŸŒน Merawat allergy
.
Tak heran la kann Meeracle Gemstone menjadi rebutan semua lapisan masyarakat. Uolls WAJIB dapatkan Set Meeracle untuk kegunaan seluruh ahli keluarga
.
๐Ÿ‘‰OFFER : RM65
๐Ÿ‘‰FREE POS SM / ADD RM6 SS
๐Ÿ‘‰100% ORIGINAL
๐Ÿ‘‰WHATSAPP๐Ÿ“ฒ 0197330691

#meeraclegemstonebeauty #meeraclegemstoneserum #meeracleneverletyoudown #formulagemstone #meeraclecleanser #malachitestone #meeraclegemstonebeauty #meeracleserum #meeracle #meeraclecleanseroriginal #meeraclecleansermurah #meeraclegemstoneserumfeedback #meeraclegemstoneserum #meeraclegemstonecleanser

#Repost @meeraclegemstonebeauty_hq (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Hai ualls โœ‹๐Ÿป๐Ÿ˜ Hah meh sini nak bagitau sebab ramai yang tanye kenapa MEERACLE GEMSTONE SERUM Sahaja da ckup xperlu krim siang dan malam...
.
Sebab dah ada 5 kelebihan taw dalam MEERACLE GEMSTONE SERUM ni... ๐Ÿ˜ฎโ˜บ .
Sebab serum ni bole buat kulit kite cantik dan sihat taw..mana yang nak merawat kulit muka dan bermacam2 lagi masalah.. boleh la apply meeracle ni kesan yang amat ketara ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ˜ .

Belom cuba belom tahu taw kalau dah cuba terus jatuh cinta โค jom whatsapp admin dan agent stokis untuk dapatkan ๐Ÿ˜˜
.
www.meeracle.com.my
#formulagemstone
#meeraclegemstonebeauty
#meeracleneverletyoudown
#1stgemstonebeautyproductinasia

" SELAMAT MALAM "
.
Ingat pesan eyda sebelum tido jangan lupa pakai MEERACLE GEMSTONE SERUM dulu okey..
.
Baru lah bangun pagi muka kite cantikkan...
.
.
๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
.
Jom dapatkan segera! โคต
.
.
Komen "SAYA NAK" di ruangan komen
Atau whatsapp dengan klik link di bawah: ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ WHATSAPP TO ORDER ... KLIK LINK๐Ÿ˜™
www.wasap.my/60134505456
Terus ke whatsapp eyda tq

Add postage :- RM8 Semenanjung
RM10 Sabah / Sarawak
Estimate DTS 3-4 working days

#formulagemstone
#meeraclegemstonserum
#meeraclegemstonebeauty
#1stgemstonebeautyproductinasia
#teammeeraclehanim
#meeracle_loverss
#meeraclegemstonebeauty
#meeracleneverletyoudown
#meeracle_serum
#meeracle_cleanser

" SELAMAT MALAM "
.
Ingat pesan eyda sebelum tido jangan lupa pakai MEERACLE GEMSTONE SERUM dulu okey..
.
Baru lah bangun pagi muka kite cantikkan...
.
.
๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
.
Jom dapatkan segera! โคต
.
.
Komen "SAYA NAK" di ruangan komen
Atau whatsapp dengan klik link di bawah: ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ WHATSAPP TO ORDER ... KLIK LINK๐Ÿ˜™
www.wasap.my/60134505456
Terus ke whatsapp eyda tq

Add postage :- RM8 Semenanjung
RM10 Sabah / Sarawak
Estimate DTS 3-4 working days

#formulagemstone
#meeraclegemstonserum
#meeraclegemstonebeauty
#1stgemstonebeautyproductinasia
#teammeeraclehanim
#meeracle_loverss
#meeraclegemstonebeauty
#meeracleneverletyoudown
#meeracle_serum
#meeracle_cleanser

"SEMUA ORG ADA MASALAH NI BILA PAKAI MEERACLE GEMSTONE SERUM?
.
Masalahnya, mereka dah tak nak pakai mekap sangat..sbb muka dah flawless dan glowing! .
Rugi kalau pakai mekap beriya ๐Ÿ˜œ
.
Boleh tengok Dan lihat sendiri @nuex_rosli pun menggunakan MEERACLE GEMSTONE SERUM Sebagai based make up taw... ๐Ÿ˜
.
.
#formulagemstone
#meeraclegemstonebeauty
#meeracleneverletyoudown
#1stgemstonebeautyproductinasia"

SELAMAT MALAM

Sapu dulu MEERACLE GEMSTONE
SERUM barulah esok bangun muka bersinar bak permata ๐Ÿ’Ž

www.meeracle.com.my

#formulagemstone
#meeraclegemstoneserum
#meeraclegemstonebeauty
#meeracleneverletyoudown
#1stgemstonebeautyproductinasi

Siapa yang tak suka bila keajaiban belaku dalam hidup kan
Jadi guna lah #MEERACLEGEMSTONEBEAUTY
Kerana ianya sangat MEERACLE
#meeracleneverletyoudown
SELAMAT MALAM SEMUA
Assalamualaikum ๐Ÿ˜˜

Hai ualls โœ‹๐Ÿป๐Ÿ˜ Hah meh sini ika nak bagitau sebab ramai yang tanye kenapa MEERACLE GEMSTONE SERUM Sahaja da ckup xperlu krim siang dan malam...
.
Sebab dah ada 5 kelebihan taw dalam MEERACLE GEMSTONE SERUM ni... ๐Ÿ˜ฎโ˜บ .
Sebab serum ni bole buat kulit kite cantik dan sihat taw..mana yang nak merawat kulit muka dan bermacam2 lagi masalah.. boleh la apply meeracle ni kesan yang amat ketara ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ˜ .

Belom cuba belom tahu taw kalau dah cuba terus jatuh cinta โค jom whatsapp 0169435579
.

#formulagemstone
#meeraclegemstonebeauty
#meeracleneverletyoudown
#1stgemstonebeautyproductinasia #sayajualmurah #sayajual #beauty #glowing #feloles #bazarpaknilmurah #bazarpaknil #bazar #bazarpaknilprodukkecantikan #jualmurah #shopping #shoppingonline #onlineshopping #onlineboutique

APA MEERACLE GEMSTONE SERUM ?
======
.
โœ”๏ธ serum "Gemstone" Pertama di Malaysia โœ”๏ธ serum yg menggunakan bahan TERMAHAL di dunia ( BERLIAN RUBY PEARL )
โœ”๏ธ serum yg mengandungi RASTEM & ARBUTIN
โœ”๏ธ serum Pertama bertekstur " Lotion "
โœ”๏ธ serum yg diiktiraf KKM & HALAL
โœ”๏ธ serum eksklusif tapi mampu milik " Ini yg terjadi jika anda pakai Meeracle Gemstone Beauty " โœ… jerawat kecut dan mati
โœ… jeragat makin pudar dan hilang
โœ… muka menjadi flawless dan glowing
โœ… muka menjadi lembab dan tak berminyak
โœ… sentiasa nampak berseri, muda dan segar
โœ… tak perlu lagi makeup tebal
โœ… makin ramai yg bertanya kecantikan anda .
Sedikit info tentang " Gemstone "
.
DIAMOND
Berfungsi sebagai agen pemutihan dan dapat mengurangkan blekhead dan stretchmak dan juga sebagai agen pelembab kulit .
.
PEARL
Membantu dlm menyuburkan kulit dan menjadikan kulit lebih licin halus dan anjal secara semula jadi serta mencerah dan memutihkan kulit.
.
RUBY
Membantu untuk merawat jangkitan kulit dan meningkatkan peredaran darah.
.
Ni baru ika bgtau 3 manfaat bahan je, dalam MEERACLE GEMSTONE SERUM ada 33 bahan aktif tau yg mmg 100% NATURAL.
.
Rugi kalau pakai mekap beriya ๐Ÿ˜œ
.
www.meeracle.com.my
.
#formulagemstone
#meeraclegemstonebeauty
#meeracleneverletyoudown
#1stgemstonebeautyproductinasia

Most Popular Instagram Hashtags