#meeracleneverletyoudown

5676 posts

TOP POSTS

[ FINALLY ! ] - MEMPERKENALKAN DUTA RASMI DAN VIDEO PENUH TV COMMERCIAL MEERACLE GEMSTONE BEAUTY!
Akhirnya..!!setelah lama bermain teka teki, kini semuanya telah terjawab..TQ tau meeraclelovers semua..sbb setia bersama kami..ika sayanggg korang semua!
Betul ke Izreen Azminda dgn Catriona Ross yg jadi duta Meeracle ika?
YESSZAA..Izreen Azminda dan Catriona Ross lah Duta Rasmi dan Pengguna Meeracle Gemstone Beauty Product..amacam? Lawa kan duta2 kita? Mestilah lawa..!!, bukan senang tau tuk mereka jadi duta , Izreen dan Cat kena cuba sendiri produk Meeracle dan kalau betul2 produk Meeracle Gemstone membawa kebaikkan dan berkesan barulah mereka setuju tuk menjadi Duta kami..
Haishh..malas nak cter lebih2, korang tgk la sndri kat page fb Meeracle ni link dia
https://www.facebook.com/meeracleserum/ dan ni insta hq Meeracle @meeraclegemstoneserum_hq
#meeraclegemstonebeauty
#meeracleneverletyoudown
#meeracleambassador
#meeracletvclaunching

Sebelum tido jangan lupa meeracle Tau Ualls 😘Cara penggunaan MEERACLE 💝😍 #meeraclegemstonebeauty
#meeracleneverletyoudown
#meeracleworld

3langkah mudah nak jadi cantik 😍😍 #meeraclegemstonebeauty
#meeracleneverletyoudown
#meeracleworld

Best sangat Meeracle cleanser ni ❤ Major love. You all tau tak cleaner ini ada ekstrak Malachite stone yang mengeluarkan lebihan minyak dari kulit so kulit muka tu sekata and nampak flawless sebab menaikkan seri wajah secara natural. Juga anti radang and anti ageing! So your skin feels lembab and fresh je. Ada ekstrak aloe vera and green tea jugak. Patut la susah naik jerawat, dah tak kering. U all dah beli?

#meeracleneverletyoudown #meeraclecleanser

Rahsia pipi pink pinkish dengan serum #meeraclegemstone adalah #baturuby ini💓

Nak tanya pasal serum dan cleanser boleh wassap 01129252835

#meeracleneverletyoudown
#meeraclebeauty

Lepas launching terus g recording Al Hijrah...nnti tunggu live ye, ada benda penting izreen dgn cat nak bgtau masa live nnti..😉 nnti sis update ye...tungguuu!

#meeraclegemstonebeauty
#meeracleneverletyoudown

[ FREE ] - 10 PEMENANG BERTUAH AKAN DAPAT MEERACLE GEMSTONE SERUM PERCUMA DAN DIJEMPUT KE MAJLIS PELANCARAN RASMI DUTA DAN PRODUK MEERACLE GEMSTONE BEAUTY PADA 15 FEBUARY 2017 3PM-5PM BERTEMPAT DI CASA OMBAK KUALA LUMPUR .
Freeee...!! Haa..sape lah yg bertuah tu? Kali ni bukan satu ke dua, tapi 10 free terus Meeracle Gemstone Serum!
.
1. Follow ig @meeraclegemstonebeauty_hq
2. REPOST post ni beserta dgn hashtag #meeracleneverletyoudown
3. TAG 3 org kawan ( lagi ramai lagi cerah peluang tuk menang )
4. Komen " done " lepas follow semua step ye. .
Okay uolss...cepat2! Jgn menyesal nanti..
.
START now..dan akan tamat pada bila2 masa je! Jumpa korang nnt ya! Selamat mencuba 😘

Good morning
Kak cat cakap .
Jgn lupa pakai Meeracle Gemstone Serum tu..kang klau tak pakai,muka itam tak tau.. 😍😝
.
.
#meeraclegemstonebeauty
#meeracleneverletyoudown

MOST RECENT

Alhamdulillah. Dengan hanya 1 meeracle serum kulit wajah anda akan jadi jelita bermodalkan rm39.50 untuk sebulan ( 1 botol TAHAN 2 BULAN!)
.
Kenapa Meeracle Serum?

Meeracle Serum adalah Serum Pertama di Malaysia yg menggabungkan 3 jenis batuan eksklusif iaitu Ruby, Diamond dan Pearl. Serum ini juga adalah yg Pertama dlm pasaran berbentuk lotion bukannya cecair seperti Serum lain. Kadar resapan yg lebih cepat, 10x lebih cepat disebabkan penggunaan ekstrak mutiara (pearl). Kesan terawal dapat dilihat dalam masa 24 jam, kulit kelihatan lebih cerah, bersinar dan bermaya.

Dalam Meeracle Gemstone Serum juga terdapat penggunaan Alpha Arbutin yg berfungsi sebagai agen pencerahan dan memaksimumkan keupayaan pemutihan kulit.

Selain daripada itu, penggunaan Rastem di dlm Meeracle Serum pula berfungsi membantu meremajakan kulit dan berkesan untuk anti-radang dan anti-oksidan, sekaligus menghidupkan semula kulit utk berseri dan sihat.

Manakala fungsi utk setiap batuan

DIAMOND
Berfungsi sebagai agen pemutihan dan dapat mengurangkan white head dan stretch mark dan juga sebagai agen pelembab kulit

PEARL
Membantu dlm menyuburkan kukit dan menjadikan kulit lebih licin halus dan anjal secara semula jadi serta mencerah dan memutihkan kulit

RUBY
Membantu untuk merawat jangkitan kulit dan meningkatkan peredaran darah

Secara keseluruhannya Meeracle Serum berfungsi untuk :
Mencerah dan memutihkan kulit.
Meremajakan kulit ( awet muda ).
Mengatasi kulit kusam dan pigmentasi.
Membaiki bekas jerawat dan cacar.
Membantu pembentukan kolagen baru dlm lapisan kulit.
Mengecilkan pori pori kulit.
Menghalang pembentukan jerawat.

Jom cuba sekarang! Boleh whatsapp ke +601129252835 for order/info 😘

#Meeraclegemstonebeauty #Meeracleneverletyoudown #Meeracle #Meeraclegemstoneserum #Meeracleserum #Meeracleserumlotion #Meeracleserumlotionbytrustedseller #Meeracleserumpromosimeletop #Meeracleserumpromosi #Meeracleserumoriginal #Meeracleserummurah #Meeracleserummalaysia #Meeraclegemstoneserumfeedback #Meeracleserumagentklang #Meeracleserumklang #Meeracleserumselangor #Meeracleserumshahalam #Meeraclegemstone

💞 Happy Weekend!
Teruja dengan kecantikkan wajah duta produk MEERACLE BEAUTY ni tak?? Selebriti CATRIONA BRIAN ROSS..
Gunalah MEERACLE GEMSTONE CLEANSER & MEERACLE GEMSTONE SERUM... HARGA PROMO RM136
(Including postage)

#meeracleworld
#meeracleserum #meeraclegemstonebeauty #meeraclegemstonecleanser #meeraclegemstoneserum
#meeracleneverletyoudown

" MULA2 MMG TAK CAYE PUN..TAPI,SKRG LAIN ?"
.
.
" mula2 tau psl MEERACLE™ mmg tak caye pun, takkan la lau pakai serum ni je terus muka jadi elok? Takkan la muka terus xde mslh lagi? Mana boleh..MUSTAHIL! tapi lama2 bila tgk bila stalker fb dgn insta MEERACLE™ rasa mcm geram plak..iyeke bnda ni? "
.
.
" Alih2 beli jgk la..bila dah dpt terus pakai, 1st bau dia mmg wangi..tu mmg kena puji, pastu tak berminyak..tekstur dia pn lain, xmcm serum lain yg cecair ngan berminyak tu..lembut je tekstur serum meeracle ni..bila sapu je terus kering, xmelekit langsung.."
.
.
"Skrg..dah tak cari produk lain dah, mmg setia habes dgn MEERACLE™ ni..mana tak nye ramai kot org tnya " PAKAI APA NI? MUKA NMPK LAIN LA"
Haaa..skrg dorg plak mcm sy..hehe!"
.
.
==========
MEERACLE GEMSTONE SERUM
=========
.
.
✅ mematikan dan menghilangkan bekas jrwt
✅ menghilangkan jrgt
✅ kulit kusamm kembali cerah berseri
✅ mencerahkan dan memutihkan
✅ membuatkan kulit licin bersih tanpa parut ✅ membuatkan muka nampak pinkish
✅ tiada kesan sampingan
✅ tiada penglupasan
✅ 100% selamat diiktiraf KKM & HALAL
.
.
BERLIAN ( Diamond )
.
Berlian sangat sesuai untuk proses pencerahan kulit wajah. Jika Anda memiliki kulit yang sensitif, maka berlian adalah batu permata yang sesuai untuk Anda. Berlian boleh digunakan untuk memperbaiki warna kulit yang tidak sekata, kulit kring, atau blckhead. Serum yang menggunakan berlian juga boleh membuatkan anda awet muda
.
.
RUBY
.
Cahaya merah yang diberikan oleh permata berwarna merah ini akan meremajakan kulit wajah, merawat kulit yang terinfeksi, dan melancarkan aliran darah. Ruby juga merupakan pelembab kulit yang baik dan kaya dengan vitamin A. Batu permata ini sangat sesuai untuk mencegah penuaan.
.
.
PEARL
Membantu dlm menyuburkan kulit dan menjadikan kulit lebih licin halus dan anjal secara semula jadi serta mencerah dan memutihkan kulit
.
JOM WHATSAPP CAROLE FOR FAST RESPON & MORE INFO
019-6112382
019-6112382
019-6112382
.
#formulagemstone
#meeraclegemstonebeauty
#meeracleneverletyoudown
#1stgemstonebeautyproductinasia
#MeeracleGemstonesSerumCarole

.
Mencari produk yang sangat sesuai dengan segala jenis masalah kulit ?
.
Mampu memberikan segala kesempurnaan pada wajah dalam 1 harga?
.
Runsing menggunakan produk kosmetik kerana risau akan bahan kimia yang tinggi? 😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱
.
.
Kami ada penyelesaian nya
.
MEERACLE GEMSTONE SERUM
.
.
MEERACLE GEMSTONE SERUM mempunyai kelulusan daripada Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dan mendapat Pengiktirafan HALAL 🇲🇾 .
.
Di jamin selamat untuk semua jenis masalah pada wajah 😍
.
Dapatkan segera .
.
wasap / pm
.
📲📲📲01131223158
📲📲📲01131223158
.
#meeraclediamond
#teammeeraclecwzira💃💃💃
#meeracleneverletyoudown
#meeraclegemstonebeauty

Rahsia pipi pink pinkish dengan serum #meeraclegemstone adalah #baturuby ini💓

Nak tanya pasal serum dan cleanser boleh wassap 01129252835

#meeracleneverletyoudown
#meeraclebeauty

BARU 3 HARI PAKAI SERUM DAH NAMPAK HASIL??WOW 😍😍
.
Ni testimoni daripada kawan tempat kerja lama...
Alhamdulillah #meeracleneverletyoudown Insya-Allah kita usaha/ikhtiar dgn izin Allah dapatlah hasilnya kan..
.
NAK CANTIK?? NAK GLOWING?? Kenalah usaha, konsisten & sabar barulah dapat hasilnya 😊😊...
.
Ha sape nak cuba serum pertama di Asia yg menggunakan esktrak 💎 DIAMOND 💎 RUBY 💎 PEARL
.
📲 Boleh DM/PM/WA 013-2759147 (Dila)
.
#meeraclelovers
#meeraclegemstoneserum
#teammeeracleerma #lebihcepatgunalebihcepatcantik #meeracleserum #serumwajah #serumberlian #serumberlianpertamamalaysia #jomcantik #jomcantiksebelumraya #tiadalagijerawat #tiadalagijeragat #tiadalagikulitkusam #tiadabahankimia #kulitsihat #kulitglowing #kulitflawless #sabarituindah #selamatuntukbayi #sayajual #sayajualonline #bazaaronline #bazaar #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #bazarpaknilonline #bazaarpaknil

Alhamdulillah. Hari ni buat sedikit review dari customer meeracle. Feedback yang sgt bagus. Positive dan berjaya.
Berminat untuk mencuba? 0129449796 najah #meeracleuser #meeraclelovers #meeracleserum #malaysia #kualalumpur #meeracleneverletyoudown

Alhamdulillah. Hari ni buat sedikit review dari customer meeracle. Feedback yang sgt bagus. Positive dan berjaya.
Berminat untuk mencuba? 0129449796 najah #meeracleuser #meeraclelovers #meeracleserum #malaysia #kualalumpur #meeracleneverletyoudown

Assalammualaikum semua..selamat bercuti di hari Ahad😎😎😎 Siapa yang berminat boleh wassap sis..dekat sis cod🚗🚗🚗, jauh kena post taw 📮📮📮... ✅100% lulus KKM
✅HALAL
Info lanjut↙️↙️↙️↙️ ✴️012-2444221 ✴️
✴️012-2444221 ✴️ Let's Be Meeracle Ladies🌸🌸 #meeraclegemstonebeauty
#meeracleneverletyoudown
#pearlagentmeeracle🔶🔶🔶
#teamhappymeeraclev❤❤❤
#teammeeraclecwzira💃💃💃
#teammeeracledmarina💙💙💙
#luaskankuasameeracle💰💰💰 #meeraclejb #meeraclegemstoneserum #meeracleserum #meeraclecleanser #serummuka #sayajual #sayajualmurah #terengganu #kelantan #kedah #johorbahru #melaka #seremban #penang #langkawi #kl #pagang #kelantan #johor #negerisembilan #n9
#testimonimeeracleserum
#feedbackmeeracleserum

KENAPA? ENGAT POMPUAN JE BOLEH?
.
.
Jgn xtau sis2 semua..MEERACLE™ GEMSTONE BEAUTY ni laki2 pn pemakai tegar tau!
.
.
So far, Serum dgn Cleanser MEERACLE™ mmg dpt sambutan xkira jantina..mereka percaya dgn " FORMULA GEMSTONE " dpt membantu dptkan kulit idaman mereka.
.
.
Apa " formula gemstone " yg MEERACLE GEMSTONE BEAUTY pakai tu?
.
Uols mesti selalu dgr, tapi faham ke apa tu " formula gemstone " ?
.
GEMSTONE adlh " BATU PERMATA " dlm bahasa malaysia..sbb dinamakan " FORMULA GEMSTONE " sbb di dlmnya terdpt bahan2 spt DIAMOND, RUBY, MALACHITE dan PEARL. .
Dan, MEERACLE GEMSTONE BEAUTY adalah yg PERTAMA di Asia yg menggunakan " FORMULA GEMSTONE " ni.
.
Menurut kajian, org pada zaman dulu2, dorng menggunakan batu2 permata ni utk menjadi salah satu alternatif dorg utk menjaga kulit wajah dan dijadikan sbg bahan pewarna..
.
So, uols jgn ingat batu2 permata ni khas tuk dijadikan barang hiasan je..
.
Setiap batu permata ada khasiat tersendiri..
.
Mcm DIAMOND , kelebihan dia adalah utk mencerahkan dan memutihkan kulit wajah, selain dpd tu..dpt menghilangkan garis2 halus dan parut dgn sgt berkesan!
.
RUBY plak, khasiat dia dpt mengembalikan seri wajah..sbb, RUBY atau Batu Delima ni dpt melancarkan pengaliran darah di kulit muka, sbb tu la kalau korang perasan bila pakai je serum, automatik muka jadi pinkish2 kan? Tul tak? Haa..sbb ni la.
.
Kalau mcm pearl plak, semua org tau pearl ni utk mencerahkan dan memutihkan kulit, tp sbnrnya bila ada pearl ni kadar resapan pada kulit akan jd 10x lebih cepat berbanding dgn bahan lain.
.
So ni baru je sedikit tntg gemstone ni, tp sbnrnya byk lagi klau nak cerita, apa2 pun " formula gemstone " adlh formula yg paling berkesan sejak dari zaman dlu smpi la skrg masih lagi relevan.
.
Dan MEERACLE GEMSTONE BEAUTY menjadi produk PERTAMA DI ASIA yg mengolah kembali formula ini menjadi satu formula yg LUAR BIASA khas utk para wanita asia sesuai dgn keadaan dan cuaca iklim asia.
.
.
Berminat nak try bole wasap sy ↘ klik je
www.wasap.my/60193035258
Saya farhana Agent Meeracle
📱Pm / Whatsapp farhana ⇨📫 Postage ke seluruh Malaysia
⇨🚗COD- subang/Bangar /shahalam/Bangi
#meeracle
#meeraclegemstoneserum
#serumwajah
#meeracleneverletyoudown

Hasil daripada penggunaan set MEERACLE GEMSTONE BEAUTY. Wahh jerawat dah hilang, parut dah hilang muka akak ni dah flowles 😍 . So korang nak tak kulit wajah yang berseri seri? Boleh cuba set MEERACLE GEMSTONE BEAUTY. Dapatkan sebelum PROMOSI habis ya 😉 sebarang pertanyaan atau berminat boleh DM / WS 01119464607 sekarang!!! #meeraclegemstoneserum
#meeraclegemstonecleanser
#meeraclegemstonebeauty
#meeracleneverletyoudown
#1stgemstonebeautyproductinasia

SET COMBO YANG MELETOP

Kalau iols bgtau memang best guna set Meeracle ni...uols cakap iols perasan kannnn...😁 Ini hakikat tau...ada bgtau iols lepas guna set Meeracle⤵⤵
🌸 Kulit tak kering
🌸 Jeragat makin pudar
🌸 Tekstur serum yang tak berminyak
🌸 Cepat meresap
🌸 Kulit wajah jadi lembut
🌸 Parut jerawat makin pudar

Cleanser pulak senang nak bilas. Sebab apa? Sebab struktur buihnya yang halus bagi memudahkan mencuci kotoran yang lekat pada wajah.

Hei, you.... Yes you!😉
Nak cuba? Let's try! Whatsapp me now..📲 PM/WHATSAPP
.
.
0139053331
.
.
Agent🔸Dropship🔸Wanted

#meeraclegemstonebeauty
#meeracleneverletyoudown
#teammeeracle
#meeracleserumwangsamaju

Produk formula gemstone pertama di asia !

Bertujuan untuk :
1. Whitening
2. Firming
3. Glowing

Nak order atau berminat nak jadi agen ?
Bimbingan diberikan.
Whatsapp hanida 0162239264

#meeraclegemstoneserum
#meeracleneverletyoudown
#meeracleserum
#meeracle
#beauty

BETUL KE CARA PAKAI UOLS SBLM NI??
.
.
Simple je sbnrnya pakai serum ni, tapi kalau cara pakai salah pn ada effect gak.
.
.
Lepas uols cuci muka dgn MEERACLE GEMSTONE CLEANSER, keringkan muka kejap pastu make sure sis pakai MEERACLE GEMSTONE SERUM dlu lpstu baru pakai bedak atau foundation.
.
.
Biarkan serum meresap dlm 1-2 minit sblm sis tepek bedak sis tu, tp slalunya yg dah pakai MEERACLE GEMSTONE BEAUTY dorg dah xpakai bedak atau foundation dah..sbb muka dah flawless glowing habes..rugi la lau tutup pakai bedak! 😘
.
.
Senang kan? Sehari 2x je pakai..pagi sekali malam sekali..kalau sis pakai MEERACLE GEMSTONE CLEANSER skali lagi bagus..sbb dia akan jadi mcm BOOSTER tuk dptkan kulit yg flawless ngan glowing lagi cepat!
.
.
For details,please whatsapp me
0136534656
.
COD : Gombak/BtCaves/DanauKota/WangsaMaju
.
#formulagemstone
#meeraclegemstonebeauty
#meeracleneverletyoudown
#1stgemstonebeautyproductinasia

Haiiiii
Haiiiiii
Haiiiiiii

Kenapa saya Suka MEERACLE GEMSTONE SERUM?

ANtara Fungsi daN kesaNnya:

MEERACLE GEMSTONE SERUM
KKM : NOT151001568K ❤Membuang sel kulit mati
❤Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru dan merawat kulit bermasalah.
❤Menghapuskan jeragat, jerawat, parut & pigmentasi.
❤Mengecilkan Pori - Pori
❤ Melembapkan dan menggebukan kulit.
❤Menjadikan wajah lebih mulus dan tona kulit sekata 📲 01123777811 Diana 📲 01123777811 Diana 📲 01123777811 Diana

#MeeracleGemstoneSerum
#MeeracleGemstoneCleanser
#DropshipWanted
#AgentWanted
#ProdukDiJaminSelamat
#penyelesaian19masalahkulit
#MeeracleNeverLetYouDown

Kenapa MEERACLE GEMSTONE SERUM dan CLEANSER jadi pilihan ramai orang sampai kat HQ tak pernah cukup stock?
Adakah sebab dua orang retis yang jadi duta ni?

Jawapannya mungkin ya dan selebihnya tidak. Ramai yg cakap, alaaa retis kulit memang dah cantik. Cer bagi testimoni yang asalnya muka buruk. Haaa, ada lagi yg lebih sadis komen, ermm testimoni je lawa² sebab filter. Tak baik korang tau !

Sebelum duta² berdua ni dilantik jadi jurucakap Meeracle Beauty pun, pihak Hq dah banyak dapat testimoni ohsemm,wow,kebaboom dan sewaktu dengannya. Duta berdua ni baru je dilantik tahun ni oleh pihak HQ, sedangkan Meeacle Gemstone Serum dah dikeluarkan dulu. Jadi jgn slh tanggap di situ. Duta ni kira bunga di sudut rumah yang menambahkan seri rumah aa gitew . Faham?

Seterusnya produk Meeracle ni memang laku keras. Sat² Hq announce stock licin sbb permintaan tinggi,kilang pun tak mampu nak tampung. Kat situ blh fikir sendiri kenapa stock selalu takda. Orang repeat, repeat and repeat. Sebab apa? Blh nmpk kan sbb apa ?

Sajalah nak cerita sikit tentang produk Meeracle Gemstone Beauty ni. Soon nak keluarkan foundation batu permata pula, dengar cerita lagi best mcm magic² gitteww . Nak tau best ke idok,kita tunggu jelah. Yg dua item ni pun kita jual asyik tengok almari kosong jer !Rezeki,rezeki . Yihaaa💃💃 Jomlah kite berMeeracle

#MeeracleGemstoneSerum
#MeeracleNeverLetYouDown
#MeeracleGematoneCleanser
#MeeracleGemstoneBeauty
#meeracleserumterengganu
#teamDSEida

Whatsapp @pm ika ye utk order
⬇⬇⬇⬇ 01140391980
01140391980
01140391980

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags