#medispamalaysia

313 posts

TOP POSTS

Our renovations is almost done. Get ready boys and girls.
#radiancemedispa
#medispamalaysia

Good morning!
.
.
Mana satu pilihan hati?
1. S-LITE: supplemen terbaik dari Korea yg mengandungi Superoxide Dismutase, iaitu bahan antioksidan yg tinggi utk membantu proses pemulihan tekstur kulit yg cepat, memperbaiki kolagen yg sedia ada serta melindungi dari sinaran UV
.
2. LE GLUTHATIONE+CYSTEINE+VITAMINC:
Kompilasi 3 "skinfood" dari USA yg membantu mencerahkan kulit dan mengurangkan pori dan kulit kusam TANPA SEBARANG KESAN SAMPINGAN. .
.
Kedua2 supplemen ni sesuai utk
BREASTFEEDING MOMMIES and pregnant ladies ya! .
.
Utk info:
WA 0163438090
WA 0163438090
WA 0163438090
.
#simplyskin #simplyskinaor #alorsetar #aor #kedah #darulaman #jitra #medispamalaysia #medispa #medispaalorsetar #loveyourskin #skin #NAskincare #pakejmurah #skinlaser #skincare #skinlux #nakflawless #skinlaser #miamipeel #fire&;icefacial #glowing #facialtreatment #takkenalmakatakcinta #jangancakapkamitakpayung #recommendforskin #whitening #slimming #antiaging #cantiksebelumraya

#Repost @sitifarahazwin with @repostapp.
・・・
Alhamdulillah yesterday was a blast we had sooooo much fun & gained sooooooo much knowledge. Thank you to all delegates who joined our workshop & take the time to visit our humble little Centre. Appreciate it from the bottom of my heart and looking forward to see more exciting events in the future 😘😍😍 #hairrichworldintegratedtrichologycentre #CitySkinMediSpa #wellnesseducation #WellnessEducationMalaysia #InternationalHealthAndWellnessEducationMalaysia #medispa #medispamalaysia #hairlosscentre #hairlosscentremalaysia

HEPI HOLIDAY & SALAM ISRAK MIKRAJ..
Sempena hari yg mulia ni,kak ct nak release untuk FLAWLESS RAYA PROMO🎉🎉
YG ni untuk facial je ya...yg pakej lain akan menyusul kemudian..
Bagi yg nak consult & book slot please watsap no ni +60182314905 (restrict no call).
#rayapromo2017
#facialtreatment
#acnetreatment
#pigmentationtreatment
#plateletrichplasmatherapy
#medispamalaysia
#bazarpaknilprodukkecantikkan

Yesterday I was invited by @empiremedispa to do a Natural Silkpeel treatment. The treatment was different than the previous facial that I went.
.
I will upload a video that I named Learn & Experience : Visiting Empire Medispa on my Youtube channel soon to share to you guys how important for us to take care of our skin when we started to wear makeup even if your skin does not show any infection.
.
Learned so much about skin yesterday. So stay tune while I'm preparing the content 💕
.
#empiremedispa #naturalsilkpeel #medispamalaysia #medispakl #facialmalaysia #facialkl

Cant wait to see you tomorrow!! #radiancemedispa
#medispamalaysia
#truebeautyistimeless

ENERPEEL EYES AND LIPS IN DA HOUSE YO!
.
.
Sapa ada problem "panda eyes" atau lingkaran gelap bawah mata cer angkat tangan sikit?
.
.
Dont worry sis, Enerpeel EL adalah formula terkini utk rawat problem disekeliling mata dan bibir. Bukan problem gelap ja tau, kedutan halus bawah mata dan keliling bibir pun boleh. .
.
5 sesi selang 2 minggu sekali utk hasil yg superb!
.
.
RM150 satu sesi
RM150 satu sesi
RM150 satu sesi
.
.
WA 0163438090 utk temujanji dan info lanjut ya!
.
#simplyskin #simplyskinaor #alorsetar #aor #kedah #darulaman #jitra #medispamalaysia #medispa #medispaalorsetar #loveyourskin #skin #NAskincare #pakejmurah #skinlaser #skincare #skinlux #nakflawless #skinlaser #miamipeel #fire&;icefacial #glowing #facialtreatment #takkenalmakatakcinta #jangancakapkamitakpayung #recommendforskin #whitening #slimming #antiaging

MOST RECENT

Atas permintaan ramai, big boss Lia bagi greenlight utk kami lanjutkan SKINLIGHT PROMO ni ... yay!!'
.
.
So kita extend promo smp 20 August ni ye uolls. Siap dgn Merdeka promo sekali. Giteww ... .
.
Haa ... PILIH lekaih hat mana berkenan ...
.
.
WA 0163438090 utk temujanji segera dan info lanjut.
.
.
#simplyskin #simplyskinaor #alorsetar #aor #kedah #darulaman #jitra #medispamalaysia #medispa #medispaalorsetar #loveyourskin #skin #NAskincare #pakejmurah #skinlaser #skincare #skinlux #nakflawless #skinlaser #miamipeel #fire&;icefacial #glowing #facialtreatment #takkenalmakatakcinta #jangancakapkamitakpayung #recommendforskin #whitening #slimming #antiaging

ENERPEEL EYES AND LIPS IN DA HOUSE YO!
.
.
Sapa ada problem "panda eyes" atau lingkaran gelap bawah mata cer angkat tangan sikit?
.
.
Dont worry sis, Enerpeel EL adalah formula terkini utk rawat problem disekeliling mata dan bibir. Bukan problem gelap ja tau, kedutan halus bawah mata dan keliling bibir pun boleh. .
.
5 sesi selang 2 minggu sekali utk hasil yg superb!
.
.
RM150 satu sesi
RM150 satu sesi
RM150 satu sesi
.
.
WA 0163438090 utk temujanji dan info lanjut ya!
.
#simplyskin #simplyskinaor #alorsetar #aor #kedah #darulaman #jitra #medispamalaysia #medispa #medispaalorsetar #loveyourskin #skin #NAskincare #pakejmurah #skinlaser #skincare #skinlux #nakflawless #skinlaser #miamipeel #fire&;icefacial #glowing #facialtreatment #takkenalmakatakcinta #jangancakapkamitakpayung #recommendforskin #whitening #slimming #antiaging

[BERITA GEMBIRA]: PROMO HATI GEMBIRA UTK MUKA UOLLS SELEMBUT BABY DI SIMPLYSKIN ALOR SETAR
.
.
Sempena HARI KEMERDEKAAN YG KE-60, Lia nak bagi offer kaw kaw utk kesayangan semua. .
.
Haa... uolls xyah nak PM PM price dah tau since semua harga dah letak kat bawah tu haa...
.
.
⚡️jrawat kami rawat
⚡️jragat kami sental
⚡️parut sapu licin
⚡️kusam no more
.
.
APA KATA CLIENT KAMI YG DAH CUBA SEMUA TREATMENT DI BAWAH NI?
.
.
"Subhanallah, tak sangka la baru 2-3 kali pi SIMPLYSKIN ALOR SETAR, j-rawat kat muka ni dah hilang. Pipi pun dah pinkish gitew" - Ana, 23, Kangar.
.
.
"Syukur .. La ni tiap2 bulan wajib menepek buat facial kat sini. Mak mertua siap merap nak ikut sekali. Awat taknya, parut j-rawat makin pudar, muka koi lembut, lembap dan hat syok nya mcm pakai susuk baq ang! Hik hik.. En asben x abih2 puji muka cam anak dara. Buat facial kat sini pun harga mesra poket .. Siyess!!!" - Azwani, 31, Alor Setar.
.
.
Syoknya Lia! Tu dia .. xtau lagi dah habaq lagu mana sbb best sgt ni..
.
.
Jangan tunggu lama2, amik smartphone, 📲 0163438090
📲 0163438090
📲 0163438090
.
.
Lokasi kami:
===============================
18-B2, Wisma Kurnia, Lebuhraya Darulaman,
Alor Setar, Kedah
(Berhampiran Dr Nazelia Clinic, berhadapan Old Town White Coffee Jln Kanchut)
Waze: Simplyskin Alor Setar
================================
.
Waze/Map:
{SIMPLYSKIN ALOR SETAR}
.
Waktu Operasi:
{9:00 PG- 6:00 PTG} .
.
#simplyskin #simplyskinaor #alorsetar #aor #kedah #darulaman #jitra #medispamalaysia #medispa #medispaalorsetar #loveyourskin #skin #NAskincare #pakejmurah #skinlaser #skincare #skinlux #nakflawless #skinlaser #miamipeel #fire&;icefacial #glowing #facialtreatment #takkenalmakatakcinta #jangancakapkamitakpayung #recommendforskin #whitening #slimming #antiaging

[BERITA GEMBIRA]: PROMO HATI GEMBIRA UTK MUKA UOLLS SELEMBUT BABY DI SIMPLYSKIN ALOR SETAR
.
.
Sempena HARI KEMERDEKAAN YG KE-60, Lia nak bagi offer kaw kaw utk kesayangan semua. .
.
Haa... uolls xyah nak PM PM price dah tau since semua harga dah letak kat bawah tu haa...
.
.
⚡️jrawat kami rawat
⚡️jragat kami sental
⚡️parut sapu licin
⚡️kusam no more
.
.
APA KATA CLIENT KAMI YG DAH CUBA SEMUA TREATMENT DI BAWAH NI?
.
.
"Subhanallah, tak sangka la baru 2-3 kali pi SIMPLYSKIN ALOR SETAR, j-rawat kat muka ni dah hilang. Pipi pun dah pinkish gitew" - Ana, 23, Kangar.
.
.
"Syukur .. La ni tiap2 bulan wajib menepek buat facial kat sini. Mak mertua siap merap nak ikut sekali. Awat taknya, parut j-rawat makin pudar, muka koi lembut, lembap dan hat syok nya mcm pakai susuk baq ang! Hik hik.. En asben x abih2 puji muka cam anak dara. Buat facial kat sini pun harga mesra poket .. Siyess!!!" - Azwani, 31, Alor Setar.
.
.
Syoknya Lia! Tu dia .. xtau lagi dah habaq lagu mana sbb best sgt ni..
.
.
Jangan tunggu lama2, amik smartphone, 📲 0163438090
📲 0163438090
📲 0163438090
.
.
Lokasi kami:
===============================
18-B2, Wisma Kurnia, Lebuhraya Darulaman,
Alor Setar, Kedah
(Berhampiran Dr Nazelia Clinic, berhadapan Old Town White Coffee Jln Kanchut)
Waze: Simplyskin Alor Setar
================================
.
Waze/Map:
{SIMPLYSKIN ALOR SETAR}
.
Waktu Operasi:
{9:00 PG- 6:00 PTG} .
.
#simplyskin #simplyskinaor #alorsetar #aor #kedah #darulaman #jitra #medispamalaysia #medispa #medispaalorsetar #loveyourskin #skin #NAskincare #pakejmurah #skinlaser #skincare #skinlux #nakflawless #skinlaser #miamipeel #fire&;icefacial #glowing #facialtreatment #takkenalmakatakcinta #jangancakapkamitakpayung #recommendforskin #whitening #slimming #antiaging

[BERITA GEMBIRA]: PROMO HATI GEMBIRA UTK MUKA UOLLS SELEMBUT BABY DI SIMPLYSKIN ALOR SETAR
.
.
Sempena HARI KEMERDEKAAN YG KE-60, Lia nak bagi offer kaw kaw utk kesayangan semua. .
.
Haa... uolls xyah nak PM PM price dah tau since semua harga dah letak kat bawah tu haa...
.
.
⚡️jrawat kami rawat
⚡️jragat kami sental
⚡️parut sapu licin
⚡️kusam no more
.
.
APA KATA CLIENT KAMI YG DAH CUBA SEMUA TREATMENT DI BAWAH NI?
.
.
"Subhanallah, tak sangka la baru 2-3 kali pi SIMPLYSKIN ALOR SETAR, j-rawat kat muka ni dah hilang. Pipi pun dah pinkish gitew" - Ana, 23, Kangar.
.
.
"Syukur .. La ni tiap2 bulan wajib menepek buat facial kat sini. Mak mertua siap merap nak ikut sekali. Awat taknya, parut j-rawat makin pudar, muka koi lembut, lembap dan hat syok nya mcm pakai susuk baq ang! Hik hik.. En asben x abih2 puji muka cam anak dara. Buat facial kat sini pun harga mesra poket .. Siyess!!!" - Azwani, 31, Alor Setar.
.
.
Syoknya Lia! Tu dia .. xtau lagi dah habaq lagu mana sbb best sgt ni..
.
.
Jangan tunggu lama2, amik smartphone, 📲 0163438090
📲 0163438090
📲 0163438090
.
.
Lokasi kami:
===============================
18-B2, Wisma Kurnia, Lebuhraya Darulaman,
Alor Setar, Kedah
(Berhampiran Dr Nazelia Clinic, berhadapan Old Town White Coffee Jln Kanchut)
Waze: Simplyskin Alor Setar
================================
.
Waze/Map:
{SIMPLYSKIN ALOR SETAR}
.
Waktu Operasi:
{9:00 PG- 6:00 PTG} .
.
#simplyskin #simplyskinaor #alorsetar #aor #kedah #darulaman #jitra #medispamalaysia #medispa #medispaalorsetar #loveyourskin #skin #NAskincare #pakejmurah #skinlaser #skincare #skinlux #nakflawless #skinlaser #miamipeel #fire&;icefacial #glowing #facialtreatment #takkenalmakatakcinta #jangancakapkamitakpayung #recommendforskin #whitening #slimming #antiaging

JOM TENGOK VIDEO FACIAL PEEL NI
.
.
Peeling wajah @ facial peel adalah prosedur perubatan estetik di mana bahan tertentu diaplikasikan ke permukaan wajah utk menghilangkan lapisan atas kulit atau kulit mati. Teknik ini juga berfungsi untuk merangsang pertumbuhan sel baru. Lapisan kulit yang tumbuh setelah peeling wajah dilakukan akan tampak lebih halus dan lebih muda.
.
.
Apa yg bestnya, facial peel ni dpt mengurangi garis di bawah mata dan sekitar mulut; mengatasi wrinkles akibat sinar matahari, penuaan, atau faktor turunan; mengurangi bintik-bintik wajah akibat penuaan atau disebakan oleh kehamilan (chloasma) atau juga disebabkan oleh salah penggunaan produk pemutihan. Ia juga memperbaiki parut hitam; mengecutkan jerawat ; serta memperbaiki penampilan kulit agar tidak kusam.
.
.
Untuk kali ni, Lia akan tunjukkan bagaimana proses facial peel utk problem JERAGAT @ PIGMENTASI ni dijalankan. Disarankan sekurang2 nya sebulan sekali dgn kadar minima sebanyak 4 sesi. .
.
Prosedur ini hanya dibenarkan di klinik2 estetik bertauliah sahaja. Jangan bandingkan rawatan ini dgn facial biasa di spa kerana ia adalah rawatan bertaraf perubatan yg hanya dijalankan oleh medical professionals sahaja.
.
.
#simplyskin #simplyskinaor #alorsetar #aor #kedah #darulaman #jitra #medispamalaysia #medispa #medispaalorsetar #loveyourskin #skin #NAskincare #pakejmurah #skinlaser #skincare #skinlux #nakflawless #skinlaser #miamipeel #fire&;icefacial #glowing #facialtreatment #takkenalmakatakcinta #jangancakapkamitakpayung #recommendforskin #whitening #slimming #antiaging

Love it! #Repost @zoey_cheok
・・・
RECOMMENDATIONS
.
Rejuvenate Daily Serum deeply hydrates and is the first step in 3 Step Hyluronic Layering at home, apply before hydration gel for optimal results. .
.
.

Hydration Gel, a medium weight molecular gel type hydrator to continue and hydrate your skin for smoother and tighter looking skin.
.
.
.

Moisture Binding Cream, a high weight of molecular protects skin from free radicals and at the same time to seal the first two layers leaving skin soft and smooth. @intraceuticals_official

#intraceuticals #intraceuticalsmalaysia #skincare #intralayering #medispamalaysia #aestheticclinickl #aestheticclinicmalaysia #antiaging #hydration #hyaluronicacid

"[WEEKEND SPECIAL]: NEERA DETOX (1 LITRE) UTK 50% DISKAUN"
.
.
Lia ada 10 tin Neera detox utk dihabiskan hujung minggu ini. Promo last esok ye sis! 😘
.
.
NEERA DETOX
--------------------------------
BUANG TOKSIN+LEMAK DENGAN DETOX JUICE:
.
.
Nak kurus dengan cara sihat???
Tapi xtahu macam mana cara??
Haa apa kata meh kita cuba NEERA DETOX.
.
.
Produk ni sangat famous uollss kat korea.
.
.
Produk sangat berkesan: ✅ BAKAR LEMAK DENGAN CEPAT
✅ BADAN KURANG LETIH DAN LAPAR
✅ MELANCARKAN SISTEM PENGHADAMAN
✅ KULIT LEBIH SIHAT DAN CANTIK
.
.
Hanya perlu campurkan 6 sudu besar jus mabel maple dengan perahan lemon dalam 600ml air sehari dan sejukkan sebelum diminum. 📲 +0163438090
📲 +0163438090
📲 +0163438090
.
.
#simplyskin #simplyskinaor #alorsetar #aor #kedah #darulaman #jitra #medispamalaysia #medispa #medispaalorsetar #loveyourskin #skin #NAskincare #pakejmurah #skinlaser #skincare #skinlux #nakflawless #skinlaser #miamipeel #fire&;icefacial #glowing #facialtreatment #takkenalmakatakcinta #jangancakapkamitakpayung #recommendforskin #whitening #slimming #antiaging

"DULU PAKAI BAJU SIZE M, TU PUN KENGKADANG TAK LEPAS KAT BHGN LENGAN. KETAT WEI! TAPI SEKARANG TURUN SAIZ S TAU ... SUKANYA!!"
.
.
"Ya ALLAH....Sis tau tak, pagi tadi adik try pakai seluar jeans lama. Selalunya sangkut tang peha. Sekarng lepas INDIBA BODY SLIMMG & CONTOURING NI, dah muat pun ... YESSZA!" - Tina, Alor Setar
.
.
"Memang la .. En Asben pun dah tny dah, muka nampak makin tirus, bujur sireh. Ada inject apa2 ke?! Well, of course not, hubby .. INDIBA FACE V-SHAPING & LIFTING ni, 1 sesi pun dah ada result tau. Tak main la Botox bagai .. . Kawan pun ada yang nak try. Mak pun sibuk ajak sponsor treatment ni ... Hikkss.." - Iza, keja gomen
.
.
================
INDIBA DEEP BEAUTY
================
✔️Special "tools" dari Italy
✔️Hapuskan lemak dibawah kulit dan sekitar organ
✔️Membantu kurangkan kesan "stretch marks"
✔️Kesan perampingan yg cepat ✔️Sgt best utk Face Lifting dan V-Shaping
✔️Efek anti-kedutan terutamanya garis halus di muka dan sekitar mata
.
.
Lia nak cari 5 orang yang betul2 semangat nak langsing utk melaram di Hari Raya ni.
.
.
Sila komen "NAK" supaya Lia dpt bantu hangpa semua
.
.
Nak kecikkan lengan, peha, kaki, muka, perut, bra-fat semua boleh ... mana je area InsyaAllah kami tlg settle. .
.
===========================
➊ PM inbox FB page / DM Ig SIMPLYSKIN AOR
➋ Fast respond --> Whatsapp 0163438090 --> Whatsapp 0163438090 --> Whatsapp 0163438090
=========================== Lokasi kami:
===============================
SIMPLYSKIN AOR
18-B2, Wisma Kurnia, Lebuhraya Darulaman,
Alor Setar, Kedah
(Berhampiran Dr Nazelia Clinic, berhadapan Old Town White Coffee Jln Kanchut)
Waze: Simplyskin Alor Setar
=============================
#simplyskin #simplyskinaor #alorsetar #aor #kedah #darulaman #jitra #medispamalaysia #medispa #medispaalorsetar #loveyourskin #skin #NAskincare #pakejmurah #skinlaser #skincare #skinlux #nakflawless #skinlaser #miamipeel #fire&;icefacial #glowing #facialtreatment #takkenalmakatakcinta #jangancakapkamitakpayung #recommendforskin #whitening #slimming #antiaging

Most Popular Instagram Hashtags