[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#medispamalaysia

333 posts

TOP POSTS

Our renovations is almost done. Get ready boys and girls.
#radiancemedispa
#medispamalaysia

APA YANG BEST SGT PASAL FACIAL PEEL NI??
.
++ Facial ni menggunakan bahan botanical yg disapu ke muka utk pudarkan jeragat dan parut hitam
.
++ Rawatan ni 45min ja. Sesibuk mana hakak2 kat luaq sana tu masih sempat nak wat facial sini tau
.
++ Ada "downtime". Apa tu "downtime"? Maksudnya - kesan selepas treatment ni. Sesangat minimum especially dengan penjagaan kulit yg betul dan kerap guna sunblock
.
++ Kalau sekali treatment jeragat dah pudar, parut hitam pun hilang, mcm mana bila 3-4 kali treatment? Confirm flawless lah ...
.
++ Jimat ribuan ringgit utk rawatan laser. .
.
=========================
JOM BOOKING APPOINTMENT =========================
1. Whatasapp Beauty Expert kami - kami reply lelaju
.
>>Whatsapp 016-3438090
>>Whatsapp 016-3438090
>>Whatsapp 016-3438090
.
2. Walk In : Waze : Simplyskin Alor Setar
.
3. PM kami di FB page / DM di Ig Simplyskin AOR
.
Lokasi kami:
==========================
18-B2, Wisma Kurnia, Lebuhraya Darulaman,
Alor Setar, Kedah
=========================
.
#simplyskin #simplyskinaor #alorsetar #aor #kedah #darulaman #jitra #medispamalaysia #medispa #medispaalorsetar #loveyourskin #skin #NAskincare #pakejmurah #skinlaser #skincare #skinlux #nakflawless #skinlaser #miamipeel #fire&;icefacial #glowing #facialtreatment #takkenalmakatakcinta #jangancakapkamitakpayung #recommendforskin #whitening #slimming #antiaging

Yesterday I was invited by @empiremedispa to do a Natural Silkpeel treatment. The treatment was different than the previous facial that I went.
.
I will upload a video that I named Learn & Experience : Visiting Empire Medispa on my Youtube channel soon to share to you guys how important for us to take care of our skin when we started to wear makeup even if your skin does not show any infection.
.
Learned so much about skin yesterday. So stay tune while I'm preparing the content 💕
.
#empiremedispa #naturalsilkpeel #medispamalaysia #medispakl #facialmalaysia #facialkl

Rich, yet fast-absorbing restorative night-time moisturiser provides ultimate hydration for tired or environmentally compromised skin. Hydr8 Night is replete with superior anti-ageing actives such as Resveratrol for cell-longevity, Beta-Glucan for skin texture renewal and a selection of unique botanical antioxidants, such as Passionflower and Valerian, to help reverse the signs of skin ageing and restore a healthy, radiant complexion overnight. Hydr8 Night is the new meaning behind "beauty sleep".
#goodnight #sleepingbeauty #medik8malaysia #britishexpert #greencosmeceuticals #medispamalaysia #glam #AntiAgeing #Antioxidant #healthyskincare #cantik

Never leave your house without sun protection!
.
.
Get your suncreen now @radiancemedispaaesthetic
#sunscreen #heliocaremalaysia #medispamalaysia #medispaterengganu #medicalgradeskincare

HEPI HOLIDAY & SALAM ISRAK MIKRAJ..
Sempena hari yg mulia ni,kak ct nak release untuk FLAWLESS RAYA PROMO🎉🎉
YG ni untuk facial je ya...yg pakej lain akan menyusul kemudian..
Bagi yg nak consult & book slot please watsap no ni +60182314905 (restrict no call).
#rayapromo2017
#facialtreatment
#acnetreatment
#pigmentationtreatment
#plateletrichplasmatherapy
#medispamalaysia
#bazarpaknilprodukkecantikkan

Register your #MuslimahCreditCard today at Bank Rakyat and get great offers for your beauty & health treatments all year round!! 😘😘❤️ Get Medical Grade Treatments at affordable prices!! 🎉🎉🎉 #medispaampang #muslimahmedispa #medispamuslimah #skin #facial #beauty #medicalspa #medispa #ampangmedispa #medispamuslimah #medispamuslimahampang #ampang #ampangutama #bankrakyat #manisapp #malaysia #medispamalaysia

MOST RECENT

APA YANG BEST SGT PASAL FACIAL PEEL NI??
.
++ Facial ni menggunakan bahan botanical yg disapu ke muka utk pudarkan jeragat dan parut hitam
.
++ Rawatan ni 45min ja. Sesibuk mana hakak2 kat luaq sana tu masih sempat nak wat facial sini tau
.
++ Ada "downtime". Apa tu "downtime"? Maksudnya - kesan selepas treatment ni. Sesangat minimum especially dengan penjagaan kulit yg betul dan kerap guna sunblock
.
++ Kalau sekali treatment jeragat dah pudar, parut hitam pun hilang, mcm mana bila 3-4 kali treatment? Confirm flawless lah ...
.
++ Jimat ribuan ringgit utk rawatan laser. .
.
=========================
JOM BOOKING APPOINTMENT =========================
1. Whatasapp Beauty Expert kami - kami reply lelaju
.
>>Whatsapp 016-3438090
>>Whatsapp 016-3438090
>>Whatsapp 016-3438090
.
2. Walk In : Waze : Simplyskin Alor Setar
.
3. PM kami di FB page / DM di Ig Simplyskin AOR
.
Lokasi kami:
==========================
18-B2, Wisma Kurnia, Lebuhraya Darulaman,
Alor Setar, Kedah
=========================
.
#simplyskin #simplyskinaor #alorsetar #aor #kedah #darulaman #jitra #medispamalaysia #medispa #medispaalorsetar #loveyourskin #skin #NAskincare #pakejmurah #skinlaser #skincare #skinlux #nakflawless #skinlaser #miamipeel #fire&;icefacial #glowing #facialtreatment #takkenalmakatakcinta #jangancakapkamitakpayung #recommendforskin #whitening #slimming #antiaging

RAWATAN ALTERNATIF UTK PARUT JERAWAT MENGGUNAKAN TEKNIK 24k GOLD PLATED MICRONEEDLING
.
.
Microneedling sebenarnya salah satu teknik yg sudah agak lama bertapak di dunia estetik perubatan, walaupun sebelum kewujudan laser CO2. Tetapi ianya kembali popular sejak 2-3 tahun ini dek penghasilan alatan "microneedling device" yang semakin canggih sehingga mampu menghasilkan result yg setanding dgn rawatan laser
.
.
Untuk info lanjut: --> Whatsapp 0163438090 --> Whatsapp 0163438090 --> Whatsapp 0163438090
=========================== Lokasi kami:
===========================
18-B2, Wisma Kurnia, Lebuhraya Darulaman,
Alor Setar, Kedah
(Berhampiran Dr Nazelia Clinic, berhadapan Old Town White Coffee Jln Kanchut)
Waze: Simplyskin Alor Setar
===========================
.
.
#simplyskin #simplyskinaor #alorsetar #aor #kedah #darulaman #jitra #medispamalaysia #medispa #medispaalorsetar #loveyourskin #skin #NAskincare #pakejmurah #skinlaser #skincare #skinlux #nakflawless #skinlaser #miamipeel #fire&;icefacial #glowing #facialtreatment #takkenalmakatakcinta #jangancakapkamitakpayung #recommendforskin #whitening #slimming #antiaging

PERNAH CUBA CARBON LASER PEEL ?
.
.
Carbon laser adalah salah satu prosedur yg sangat berkesan membantu mencerahkan wajah dan mengurangkan kesan hitam dimuka. Apa2 kesan gelap .. jeragat ka, parut hitam jerawat ka, birthmarks ka, semua boleh settle. .
.
Special carbon mask akan dipakaikan dimuka sebelum rawatan laser dilakukan. Carbon mask mampu menyerap sehingga ke dalam pori dan membuang sel2 kulit mati dan laser akan membantu menyahkan sel2 kulit mati tersebut. Bestkan?
.
.
Rawatan ini tiada kesan sampingan; maksudnya tiada kesan bengkak atau kemerahan. Malah client akan merasai kesan kulit yg lebih licin dan cerah serta merta. Boleh teruskan aktiviti macam biasa,k. Cuma hati2 sket dgn tidak terlalu terdedah direct kepada matahari.
.
.
Bila dah dpt babyskin yg supersoft ni, kena la jaga sebaik2 nya. Pakai pelembap yg bagus, sentiasa lindungi kulit dgn sunblock dan dah xperlu sental muka dgn scrub.
.
.
Berapa kali perlu rawatan ni? Kami recommend minimum 5x rawatan utk kesan maksima. So xperlu risau nak habiskan masa 20-30 kali facial berjam-jam kat beauty salon tu tapi masih xnampak hasil. .
.
Hasil pertama? Pori mengecil serta merta serta kulit akan rasa tersangat licin
.
.
Laser ni tak bahaya ke? Eh, kenapa pulak? Kalau laser merosakkan kulit, kenapa laser masih jadi rawatan favourite doktor pakar kulit utk rawat jeragat dan kulit kusam. Fikir2 kan lah ye..
.
.
Ramai yg sangat happy dengan result. Hari2 kami dpt testimoni "thumbs up" dari client kami.
.
.
So, hakak2 bila lagi? Abam2 kalau nak cantik2 kulit muka pun boleh tau..
.
PM lelaju atau WA 0163438090
PM lelaju atau WA 0163438090
PM lelaju atau WA 0163438090
.
#simplyskin #simplyskinaor #alorsetar #aor #kedah #darulaman #jitra #medispamalaysia #medispa #medispaalorsetar #loveyourskin #skin #NAskincare #pakejmurah #skinlaser #skincare #skinlux #nakflawless #skinlaser #miamipeel #fire&;icefacial #glowing #facialtreatment #takkenalmakatakcinta #jangancakapkamitakpayung #recommendforskin #whitening #slimming #antiaging

Ramai orang tanya ika , jeragat boleh ka hilang ? .
.
Klinik kami boleh hilangkan masalah jeragat kakak abang semua 🤗
.
.
Kalau siapa yang ada masalah jeragat boleh terus .
. --> Whatsapp *0163438090* --> Whatsapp *0163438090* --> Whatsapp *0163438090*
=========================== Lokasi kami:
==========================
*18-B2, Wisma Kurnia, Lebuhraya Darulaman,
Alor Setar, Kedah
(Berhampiran Dr Nazelia Clinic, berhadapan Old Town White Coffee Jln Kanchut)
Waze: Simplyskin Alor Setar*
================================ Waze/Map:
{SIMPLYSKIN ALOR SETAR}

Waktu Operasi:
{9:00 PG- 6:00 PTG}

#simplyskin #simplyskinaor #alorsetar #aor #kedah #darulaman #jitra #medispamalaysia #medispa #medispaalorsetar #loveyouskin #loveskin #lovebeauty #NAskincare #pakejmurah #skinlaser #skincare #skinlux #nakflawless #glowing #facialtreatment #takkenalmakatakcinta #jangancakapkamitakpayung #bazarpaknil #recommendforskin

Never leave your house without sun protection!
.
.
Get your suncreen now @radiancemedispaaesthetic
#sunscreen #heliocaremalaysia #medispamalaysia #medispaterengganu #medicalgradeskincare

CO2 LASER UNTUK PARUT JERAWAT
.
.
===========================
➊ PM inbox FB page
➋ Fast respond --> Whatsapp 0163438090 --> Whatsapp 0163438090 --> Whatsapp 0163438090
=========================== .
Lokasi kami: .
===========================
18-B2, Wisma Kurnia, Lebuhraya Darulaman,
Alor Setar, Kedah
(Berhampiran Dr Nazelia Clinic, berhadapan Old Town White Coffee Jln Kanchut)
Waze: Simplyskin Alor Setar
=========================== .
Waze/Map:
.
{SIMPLYSKIN ALOR SETAR}

Waktu Operasi:
{9:00 PG- 6:00 PTG}
.
.
#simplyskin #simplyskinaor #alorsetar #aor #kedah #darulaman #jitra #medispamalaysia #medispa #medispaalorsetar #loveyourskin #skin #NAskincare #pakejmurah #skinlaser #skincare #skinlux #nakflawless #skinlaser #miamipeel #fire&;icefacial #glowing #facialtreatment #takkenalmakatakcinta #jangancakapkamitakpayung #recommendforskin #whitening #slimming #antiaging

" * Selamat Pagi Jumaat semua❤️ * " * SPECIAL BULAN OKTOBER 2017 * [ 24k Gold Microneedling ]
Special Price: RM290
Normal Price: RM390
Masalah apa yang wajib buat 🤔 •parut lekuk
•parut hitam
•pori2 terbuka
•kulit kusam .
.
Apa kesan dekat kulit muka anda 🤤 ❤️kulit lebih glowing ❤️kulit lebih sihat ❤️Gebu dan anjal .
.
Jom ramai2 PM atau whatsapp kami untuk further details ya!!!!
===========================
➊ PM inbox FB page
➋ Fast respond --> Whatsapp *0163438090* --> Whatsapp *0163438090* --> Whatsapp *0163438090*
=========================== Lokasi kami:
==========================
*18-B2, Wisma Kurnia, Lebuhraya Darulaman,
Alor Setar, Kedah
(Berhampiran Dr Nazelia Clinic, berhadapan Old Town White Coffee Jln Kanchut)
Waze: Simplyskin Alor Setar*
================================ Waze/Map:
{SIMPLYSKIN ALOR SETAR}

Waktu Operasi:
{9:00 PG- 6:00 PTG}

#simplyskin #simplyskinaor #alorsetar #aor #kedah #darulaman #jitra #medispamalaysia #medispa #medispaalorsetar #loveyouskin #loveskin #lovebeauty #NAskincare #pakejmurah #skinlaser #skincare #skinlux #nakflawless #glowing #facialtreatment #takkenalmakatakcinta #jangancakapkamitakpayung #bazarpaknil #recommendforskin

Meh nak share sikit 😍 ini kepada yang ingin dapatkan kulit yang cantik & sihat Tapi perlukan kos yang jimat cermat 😊 Senang je 👍🏻😊 kepada yang nak beli mask Tapi tak sure yg mana satu nak buat Kat rumah I nak suggest guna lah RiceSpa Mask Di @cityskinmedispa that has the ability to kill & reduce your acnes and make your skin soft & supple ❤️😍 Harga cuma 💥RM13/sachet Sahaja jika beli 2 💥sachets of RICE SPA dari @cityskinmedispa OR direct from ME 😊✌🏻Sbb orangnya sama jimat masa & tenaga nak type bagai hahahah 😄
.
So apa tunggu lagi cepat laaa order whtsap ke 💥016-222 0869 💥 or call 💥03-4288 5575 💥 nak ke #cityskinmedispa pun boleh untuk dapatkan sebotol Ada 10 sachets dengan harga cuma RM89nett nak postage pun boleh tau! 😍💪🏻Amat sesuai untuk sesiapa yang ingin mencuba buat di rumah sebagai penjagaan mingguan amatlah digalakkan! 💪🏻😊
.
Tipulaaa Kalau tetiba Ada jerawat seketul Kat hidung tu, perasaan taknak keluar rumah tu membuak-buak kannnnn! Nak ambik gambar pun minta jauh2 jgn dekat2 sgt hahahaha! .
Mari cepat! harga dah murah, produk tiptop kualiti terjamin &a terbaik! sebab I always choose the best for my beautiful clients!😘😍
.
Order now or regret later! This is also suitable to all young mothers yang kadang2 payah nak keluar bawa sikecil kesana-kemari. Do it at home, because YOU DESERVE IT! BECAUSE I KNOW, I DO! 💪🏻💪🏻😄🤰🏻👼🏻
.
#scrubmask #ricespa #beautyfacial #facialmask #doitathome #diy #facialteatree #beauty #cantik #segar #sihat #cityskimedispa #medispamalaysia #medispaampang #ampangmedispa #rawatanmuka #muka #wajah #medispamuslimah #muslimahmedispa

Rich, yet fast-absorbing restorative night-time moisturiser provides ultimate hydration for tired or environmentally compromised skin. Hydr8 Night is replete with superior anti-ageing actives such as Resveratrol for cell-longevity, Beta-Glucan for skin texture renewal and a selection of unique botanical antioxidants, such as Passionflower and Valerian, to help reverse the signs of skin ageing and restore a healthy, radiant complexion overnight. Hydr8 Night is the new meaning behind "beauty sleep".
#goodnight #sleepingbeauty #medik8malaysia #britishexpert #greencosmeceuticals #medispamalaysia #glam #AntiAgeing #Antioxidant #healthyskincare #cantik

It's still not too late!
.
Come and grab your chance now.
.
Only at @radiancemedispaaesthetic
#kualaterengganu #ganukite #medispamalaysia #medik8malaysia #heliocaremalaysia

[BERITA GEMBIRA]: PROMO HATI GEMBIRA UTK MUKA UOLLS SELEMBUT BABY DI SIMPLYSKIN ALOR SETAR
.
.
Sempena HARI KEMERDEKAAN YG KE-60, Lia nak bagi offer kaw kaw utk kesayangan semua. .
.
Haa... uolls xyah nak PM PM price dah tau since semua harga dah letak kat bawah tu haa...
.
.
⚡️jrawat kami rawat
⚡️jragat kami sental
⚡️parut sapu licin
⚡️kusam no more
.
.
APA KATA CLIENT KAMI YG DAH CUBA SEMUA TREATMENT DI BAWAH NI?
.
.
"Subhanallah, tak sangka la baru 2-3 kali pi SIMPLYSKIN ALOR SETAR, j-rawat kat muka ni dah hilang. Pipi pun dah pinkish gitew" - Ana, 23, Kangar.
.
.
"Syukur .. La ni tiap2 bulan wajib menepek buat facial kat sini. Mak mertua siap merap nak ikut sekali. Awat taknya, parut j-rawat makin pudar, muka koi lembut, lembap dan hat syok nya mcm pakai susuk baq ang! Hik hik.. En asben x abih2 puji muka cam anak dara. Buat facial kat sini pun harga mesra poket .. Siyess!!!" - Azwani, 31, Alor Setar.
.
.
Syoknya Lia! Tu dia .. xtau lagi dah habaq lagu mana sbb best sgt ni..
.
.
Jangan tunggu lama2, amik smartphone, 📲 0163438090
📲 0163438090
📲 0163438090
.
.
Lokasi kami:
===============================
18-B2, Wisma Kurnia, Lebuhraya Darulaman,
Alor Setar, Kedah
(Berhampiran Dr Nazelia Clinic, berhadapan Old Town White Coffee Jln Kanchut)
Waze: Simplyskin Alor Setar
================================
.
Waze/Map:
{SIMPLYSKIN ALOR SETAR}
.
Waktu Operasi:
{9:00 PG- 6:00 PTG} .
.
#simplyskin #simplyskinaor #alorsetar #aor #kedah #darulaman #jitra #medispamalaysia #medispa #medispaalorsetar #loveyourskin #skin #NAskincare #pakejmurah #skinlaser #skincare #skinlux #nakflawless #skinlaser #miamipeel #fire&;icefacial #glowing #facialtreatment #takkenalmakatakcinta #jangancakapkamitakpayung #recommendforskin #whitening #slimming #antiaging

JOM TENGOK VIDEO FACIAL PEEL NI
.
.
Peeling wajah @ facial peel adalah prosedur perubatan estetik di mana bahan tertentu diaplikasikan ke permukaan wajah utk menghilangkan lapisan atas kulit atau kulit mati. Teknik ini juga berfungsi untuk merangsang pertumbuhan sel baru. Lapisan kulit yang tumbuh setelah peeling wajah dilakukan akan tampak lebih halus dan lebih muda.
.
.
Apa yg bestnya, facial peel ni dpt mengurangi garis di bawah mata dan sekitar mulut; mengatasi wrinkles akibat sinar matahari, penuaan, atau faktor turunan; mengurangi bintik-bintik wajah akibat penuaan atau disebakan oleh kehamilan (chloasma) atau juga disebabkan oleh salah penggunaan produk pemutihan. Ia juga memperbaiki parut hitam; mengecutkan jerawat ; serta memperbaiki penampilan kulit agar tidak kusam.
.
.
Untuk kali ni, Lia akan tunjukkan bagaimana proses facial peel utk problem JERAGAT @ PIGMENTASI ni dijalankan. Disarankan sekurang2 nya sebulan sekali dgn kadar minima sebanyak 4 sesi. .
.
Prosedur ini hanya dibenarkan di klinik2 estetik bertauliah sahaja. Jangan bandingkan rawatan ini dgn facial biasa di spa kerana ia adalah rawatan bertaraf perubatan yg hanya dijalankan oleh medical professionals sahaja.
.
.
#simplyskin #simplyskinaor #alorsetar #aor #kedah #darulaman #jitra #medispamalaysia #medispa #medispaalorsetar #loveyourskin #skin #NAskincare #pakejmurah #skinlaser #skincare #skinlux #nakflawless #skinlaser #miamipeel #fire&;icefacial #glowing #facialtreatment #takkenalmakatakcinta #jangancakapkamitakpayung #recommendforskin #whitening #slimming #antiaging

Love it! #Repost @zoey_cheok
・・・
RECOMMENDATIONS
.
Rejuvenate Daily Serum deeply hydrates and is the first step in 3 Step Hyluronic Layering at home, apply before hydration gel for optimal results. .
.
.

Hydration Gel, a medium weight molecular gel type hydrator to continue and hydrate your skin for smoother and tighter looking skin.
.
.
.

Moisture Binding Cream, a high weight of molecular protects skin from free radicals and at the same time to seal the first two layers leaving skin soft and smooth. @intraceuticals_official

#intraceuticals #intraceuticalsmalaysia #skincare #intralayering #medispamalaysia #aestheticclinickl #aestheticclinicmalaysia #antiaging #hydration #hyaluronicacid

Most Popular Instagram Hashtags