[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#medispa

94721 posts

TOP POSTS

Rm399 only during our Year End Sale promo #idealystfiesta2017 so come &
grab this Red Carpet Facial called #hydrafacialbyidealyst πŸ†MADE IN USA ❀
.
Get rid your Blackheads/Whiteheads instantly πŸ˜‰πŸ–’
.
Available at all Idealyst Outlets ( Neodamansara, KL Trillion , Hartamas, JB Setia Tropika, Wangsa Maju, Ayer 8 Putrajaya, Bangi Gateway) .
#flawlessispriceless #flawless #estetika #hydrafacial #medispa #putihgebu #multipleawardwinningclinic

Eyebags? Dark circle? Sunken eye? Tak perlu risau... hubungi kami segera untuk treatment ❀
.
Immediate effect!
.
Hubungi kami segera!
πŸ“žπŸ“žπŸ“žπŸ“žπŸ“žπŸ“žπŸ“ž
☎☎☎☎☎☎☎
03-41617559
03-41617559
.
Whatsapp admin:
πŸ“±6018-2060420
πŸ“±6017-3659918
πŸ“±6012-8180177
.
Waze "Katalina medispa"
.
Address:
Katalina Medispa,
G-12, Saville Melawati,
2, Jalan Kolam Air,
Desa Melawati,
53100 Kuala Lumpur
.
Masa operasi
Isnin sehingga Ahad
10am-7pm
.
#rf #faceslimming #doublechin
#redvelvet #vaginaltightening #medicaltourism #vshape #medispa #kualalumpurcity #drkatalina #aestheticbeauty #eyebags #daguberlapis #acne #cryolipolysis #vaginaltightening #kualalumpur #kualalumpurtower #kualalumpurcity #kualalumpurtrip #medicaltourism #vshape
#kualalumpur #kualalumpurcity #kualalumpurtower #kualalumpurmalaysia #kualalumpurwedding #kualalumpurfashion #kualalumpurcitycentre #kualalumpur #drkatalina #katalovers #acne #pdt #photospray #photodynamic #labiallightening #fillers #botox #katalinamedispa

Hi beautiful ladies out there to whom yg nk kulit cantik putih gebu gebassss.. kalau mampu ape salahnyaaaa nk cantik kena la ade efforts kannn 😘
Whitening injection from @wanybeautycare This is my 3rd time buat drip vit C And I noticed that im getting fairer than bfore πŸ’‹

#plasenta #whitening #injection #suntikputih #nursebaik #driprumahkerumah #suntikpemutih #suntikvitaminc #medispa #benangmuka #injectkurus #fatburnerinjection #plasentamuka #whiteningdrip #whiteningbooster #cantik

#toomuchlovetohate
#igreviewbynurhaaisha #xcucukmuka hahahaha

Semoga yang like dan komen Amin di beri amanah 2 bayi kembar di dalam rahimnya… Ψ’Ω…ΩΩŠΩ‘Ω†Ω’... Ψ’Ω…ΩΩŠΩ‘Ω†Ω’... يَ رَ Ψ¨Ω‘ΩŽΩ„Ω’ ΨΉΩŽΩ„ΩŽΩ…ΩΩŠΩ‘Ω†Ω’ . .
Benar memang Bahagia itu bisa dengan cara sederhana namun akan selalu ada harga untuk Hal hal terbaik yang kita inginkan terjadi dalam hidup ini dimana Mahal dan murahnya sesuatu itu cuma soal prioritas , jika Kebahagiaan kita prioritasnya adalah kesehatan dan hadirnya anak dan keturunan maka apapun itu akan menjadi layak untuk ditempuh, namun jika hadirnya anak bukan prioritas dan hanya menjadi sekedar INGIN saja maka itu tdk lah menjadi sebuah keharusan .. Tetapkan prioritas hidupmu percayalah Allah senantiasa mendengar kepada mereka yang berdoa dengan khidmat dan dengan usaha yang Tepat .. Promil Bunda layak di tempuh .. Amin Yra ================================================================================================
Jika ingin berikthiar dan konsultasi lebih lanjut mengenalnya hambatan kehamilan, silahkan hubungi Terapis kami (Pregnant Solutions Advisor) οΈβœ” contact person :
οΈβœ” BBM : D31D8E73 βœ” WA : 082245575848 #regrann

Mashallah kasian anak ini πŸ˜–πŸ˜­πŸ˜­

Loving this DIY mask @rochellewick

DIY MASK FOR ACNE, SCARRING AND SPOTS!
I asked you guys to message me your biggest skin related issues and the no 1 issue was Acne and Scarring. Although it's advisable to seek medical advise if you have severe acne, this is a simple but effective remedy for those with mild acne or scars.
2-3 Tsps of Powdered Green Tea or Matcha Tea

2-3 Tsps Raw/Organic Honey

1/2 Small Lemon or Lime

Mix these and apply the mask. Leave on for 20-30 minutes. #facial #skincare #cleanse #exfoliate #steam #pores #vacuum #extractions #highfrequency #labellasocialite #skincareroutine #dermaplaning #dermatology #esthetician #facialist #medispa #spa #treatment #dermaroller #makeupfeaturepage #skin #foreveryoung #beautyguru #beautyblogger #glowingskin #beautytips #beautyfeaturepage #longisland #likeforlike #influencer

Inalilahi'wainalilahi'rojiun semoga bpk ini di tempat kan yang paling indah di sisi Allah,Aamin 😭 di dunia kelaparan hingga meninggal 😭 insya Allah bpk kecukupan segalanya di sisi Allah yaitu di surga,,.,. Aamin πŸ˜­πŸ™ . . . . . .
Tekan β™₯, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!! .
Jangan lupa Like dan Tag teman atau saudara terdekat kalian untuk mengikuti kami πŸ™πŸ’™πŸ’›
Follow:β™₯ @solusi_infertilitas_ 🌈
Follow:β™₯ @solusi_infertilitas_ πŸ”―
- @pregnancy_solutions_
Feminineaffair to be feat πŸ“
-@pregnancy_solutions_
Indah nya kebersamaan jika kita saling berbagi kepada orang di sekitar kita agar saling mengetahui πŸ‘ͺπŸ‘°πŸ™πŸ™Œ

It's beauty giveaway time! I’ve teamed up with some local babes for a $500 @lipstickempire gift card giveaway! Book treatments or buy amazing beauty products. Use for Christmas gifts or just spoli yourself! For your chance to win this $500 gift card:
1. FOLLOW ME @kariskelton, @lipstickempire, @northern_style, @cbstyled & @sparkleslaceandsequins.

2. Comment and tag 2 local friends need a spa escape!

Contest is in no way supported or endorsed by Instagram. Contest closes Tuesday, November 21. Winner will be announced on this post. Good luck!

It was a pleasure having Canadian Actress, Kim Roberts, stop by for some treatments. She has been in Dawn of the Dead, Saw III, Remember, Schitt’s Creek, and many more. #actress #canadianactress #redcarpetready #kimroberts #oxygenfacial #skincare #skinprovement #hollywoodtreatment #vaughan #toronto #vaughanspa #torontospa #gta #gtaspa #greatertorontoarea #the6 #medispa #spa #loveyourskin

MOST RECENT

Snippet from the Harley Skin & Laser Open Day talking to Harley, Clinical Director.
#harleyskinandlaser #porthill #newcastleunderlyme #medispa #laserclinic #lasertreatment #lyntonlasers

Treat yourself with our ULTIMATE XMAS PERFECTION package and receive 4x Photo Facial Combo, 4x LED Light Therapy, 2xskin health check, 1x LVL (lash-lift and volume), 1x deluxe manicure & pedicure with Gelish for only Β£999πŸŽπŸŽ„πŸŽ For more details please contact us today. πŸ“ž0207 629 4116
πŸ“§info@skinperfectionlondon.co.uk
🌎www.skinperfectionlondon.co.uk

#chrismasoffer #specialoffer #microdermabrasion #epionce #literefreshpeel #led #ledlights #skinexpert #manicure #pedicure #pampering #medispa #luxurylifestyle #instafamous #beauty #beautyblogger #lvl #photofacial

Treat yourself with our XMAS SILVER package and receive a 6x Dermaquest resurfacer peels, 6x LED Light Therapy, 2x skin health check, 1x deluxe manicure & pedicure with Gelish for only Β£589πŸŽπŸŽ„πŸŽ For more details please contact us today. πŸ“ž0207 629 4116
πŸ“§info@skinperfectionlondon.co.uk
🌎www.skinperfectionlondon.co.uk

#chrismasoffer #specialoffer #microdermabrasion #epionce #literefreshpeel #led #ledlights #skinexpert #manicure #pedicure #pampering #medispa #luxurylifestyle #instafamous #beauty #beautyblogger #dermaquest

✨Congratulations to the winner of our $250 Gift Voucher give away.. Naomi Stewart!! Thank you to everybody who entered ❀️ Naomi please message Ageless Cosmetic Bar page to claim your prize x.
.
.
.
.
.
#ageless #cosmetic #bar #antiageing #antiwrinkle #cosmeticmedicine #aesthetic #cairnslocal #cairnslife #dermalfillers #antiageingclinic #medispa #medicalspa #antiwrinkleinjections #antiwrinkles #nonsurgicalaesthetics #antiageing #skintightening #pigmentation

Treat yourself with our XMAS BRONZE package and receive a 3 x Medical Microdermabrasion OR 3x Epionce Lite Resfresh Peels ( depending suitability), 3 x LED Light Therapy, 1 x skin health check, 1x standard manicure & pedicure with Gelish for only Β£299πŸŽπŸŽ„πŸŽ For more details please contact us today. πŸ“ž0207 629 4116
πŸ“§info@skinperfectionlondon.co.uk
🌎www.skinperfectionlondon.co.uk

#chrismasoffer #specialoffer #microdermabrasion #epionce #literefreshpeel #led #ledlights #skinexpert #manicure #pedicure #pampering #medispa #luxurylifestyle #instafamous #beauty #beautyblogger

This is my job n i love it😍
#beauticians #lovebeauty #medispa

Flawlessnyaa muka sis nie after buat treatment intraceutical oxygen therapy .. nampak glowing sgt .. thank you sis datang ke naarabelle facespa setapak and submit pakej intraceutical 6session .. hope our treatment dpt menyelesaikan masalah kulit sis πŸ’•
.

WE ARE OPEN TODAY!
10AM TO 8PM
.

Walk in atau whatsapp booking diπŸ‘‡πŸ»
.

OUTLET SETAPAK
πŸ“Starparc Point, Block A-01-3A,
Jalan Taman Ibukota,
Taman Danau Kota,
53000 Kuala Lumpur.
πŸ“±019.2280548
. .

#naarabelle #faceSpa #facial #naarabellefacespa #medispa #aesthetic #estetik #estetika #laser #carbonpeel #whitening #modernfacial

Christmas Giveaway πŸŽ„: 3 amazing prices to be won!!!πŸŽ…πŸΌ Check in on FB & Write a Review of your Beau’s Experience ✨Winners to be announced 22/12/17! β€’
β€’
β€’
#beauaestheticsbne #brisbane #beauty #christmasgiveaway #brisbanebeauty #medispa #skinpeel #eltamdsunscreen #ormediclip #cosmeticphysician #haveyourselfamerrylittlechristmas #kikkik #goldeverything #begoodtoyourskin #investinyourself #investinyourskin

Salah seorang customer kami yang telah sign pakej Rm1500 kami siap dapat free skincare set lagi πŸ’―βœ¨πŸŒˆβ€οΈ Anda nak jugak pakej facial best nie ?? comment " NAK"πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» #hannanbangsar#hannanmedispabangsar#hannanmedispa#medispa#kl#bangsar#promo @xxx21bb_ellaxxx

Subhanallah yang punya hati nurani like dan aminkan semoga anak ini sehat dan menjalani hidup dengan normal lagi.,. Amiinn. . . πŸ™πŸ˜’ . .
Tekan β™₯, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!! .
Jangan lupa Like dan Tag teman atau saudara terdekat kalian untuk mengikuti kami πŸ™πŸ’™πŸ’›
Follow:β™₯ @solusi_infertilitas_ 🌈
Follow:β™₯ @solusi_infertilitas_ πŸ”―
- @pregnancy_solutions_
Feminineaffair to be feat πŸ“
-@pregnancy_solutions_
Indah nya kebersamaan jika kita saling berbagi kepada orang di sekitar kita agar saling mengetahui πŸ‘ͺπŸ‘°πŸ™πŸ™Œ

FIRST TRIAL INTRODUCTION PRICE PERMANENT HAIR REMOVAL!
.
Sempena PROMOSI PENGENALAN kami sehingga 22 November 2017. Only in @hannanmedispa_damansara2 , remove all your unwanted hair below RM59 per session.
Dont Miss Out! Grab it Now!
.
Normal Price:
Upper Lips RM150
Hand / Armpit RM400
.
#hannanmedispa #hannanmedispadamansara #tipshannanmedispa #facial #malayspa #jerawat #jeragat #parutjerawat #slimming #facialtreatment #hmdquote #hannanangels #spapetalingjaya #Medispa #aestheticskin #estetik #spadamansara

Flawless Angel Therapy
.

Terapi yang direka khas untuk mantainkan kulit wajah bebas dari whiteheads & blackheads. Antara kelebihan utama terapi ni adalah :
βœ” Bebas dari whiteheads & blackheads
βœ” Kulit wajah bersih & fresh
βœ” Buang segala kotoran pada kulit wajah
.

Terapi ni lengkap dengan steps2 di bawah:
.

1. Deep cleansing
2. Steam
3. Micro/Hydrodermabrasion
4. Omega LED Mask
.

Normal Price : RM 99.00
.

HANYA RM 59.00/session
.

Walk in atau whatsapp booking diπŸ‘‡πŸ»
.

Setapak - 019.2280548
Shah Alam - 016.6830238
Kota Damansara - 011.11409122
.

#naarabelle #faceSpa #facial #naarabellefacespa #medispa #aesthetic #estetik #estetika #laser #carbonpeel #whitening #modernfacial

[TAKTAHU MASALAH JERAWAT]
.
Ramai rupanya yg xtau apa sebenarnya problem yg mereka hadapi. .
.
Ramai yg ingatkan tahi lalat lah, mmg tak boleh hilang lah, dah cuba2 mcm2 pon tak hilang. Tapi rupa2 nya dgn Ananaz medispa kami boleh bantu uolls. ❀️
.
.
Cuba share siapa yg ada masalah ni dktπŸ‘‡πŸ»or kalau kawan2 / sedara mara uolls yg ada mslh ni boleh lah korang tag. Mana tau ada yg dah give up nak selesaikan mslh dorang. Maybe uolls boleh bantu mereka kan 😍
.
.
#medispa
#ananazmedispa
#ananaztestimoni #ananazsharing
#spamuslimah
#skintags
#kutil
#jerawat
#jerawatbatu
#oilcyst
#jeragat

πŸ’ƒπŸ», Yay. So it's time for our first #blackfriday offer. Beauties we are open today should you wish to secure your appointments. .

#pinkfriday #medispa #spalover #spa #massage #relax #zenmedispa #skincare #nabila #skincaretips #antiaging #unwind #laser #antiaging .
.
.
.

Just doing my thing at an event tonight. #dermafrac

Most Popular Instagram Hashtags