#mbsworld

273 posts

TOP POSTS

ATAMIZIN anısına.. Düğünümüzden bize kalan ilk dansımız💜
#tb #merveberkoktaywedding #merveberk #mbsworld #harmandalı #Atatürk #Atam #İzindeyiz

Hai, Kuantan people! We are back. Please mark your calendar! 😉

#kuantan #mbsworld #rasanakmasukkandalampoket #hazirahanapi

Kome dah daftar ke belum? Kak Ira dan abang @azanilfitri pun akan berada di MBS WORLD BOOKSTORE nanti sebagai bodyguard Kak @rashielanurain yang sado lagi macho! Hehehe.
.
Daftar cepat, kalau mahu pujuk cikgu kelas/persatuan untuk bawa satu kelas pun boleh! .
.
📞 Whatsapp: 0111 325 0023
.
#BlinkersPahang #MBSWorldBookstore #MBSWorld #Bengkelpenulisan

aip.. #MBSWorld lg ke??😅😅
beli ape plak kali ni??
"beli babi plak.."
#lejenpress
#ReadingNotMyHobby

Repost @bukupts :
Sesi autograf bersama penulis Blink Book dan juga Komik-M. #MBSWorld #BlinkBook #Blinkers #KomikM

LIVE dari MBS Mega Bookstore (sebelah Giant Kuantan, Tanah Putih)
.
Chef Hanieliza sedang buat resipi pertama, Risotto Bebola Ayam
.
Masih sempat datang lagi, ada 2 resipi yang belum dimulakan
.
#dapurpts #ptsmediagroup #bukupts #mbsworld #mbsworldmegabookstore

MBS World... Kedai buku besar di Kuantan, Pahang. Bangga betul abang bila rakyat Kuantan semua kuat membaca. Cayalah!

#mbsworld #kedaibukumenmen #bukulejen #kuantan

Bila bergambar tunjuk tanda bagus tu nampak macam jual ubat lah pulak. 😂😂😂. Tuan Mahadir dan isteri datang semata-mata nak berjumpa dan bagitau saya yang mereka dah berjaya menjelajah Eropah dengan berpandukan buku saya tersebut. Anda bila lagi??
#imabackpackereurope #khairulabdullah #putehpress #mbsworld

MOST RECENT

See the light #mbsworld!!!

MBS World merupakan kedai buku terbesar di Malaysia yang terletak di Jalan Tanah Putih, Kuantan betul-betul bersebelahan dengan Pasaraya Giant. Keluasannya mencapai 46,000 kaki persegi. Bapok beso weh!

Orang Kontan sape yang tak pernah singgah ke sini memang tak patut!

#portbukulejen #komik #komiktravelog #mbsworld
#pahangkoidatang
#tourismpahang

Be kind #mbsworld!!!!

MBS World... Kedai buku besar di Kuantan, Pahang. Bangga betul abang bila rakyat Kuantan semua kuat membaca. Cayalah!

#mbsworld #kedaibukumenmen #bukulejen #kuantan

You are alive, so everything is possible #mbsworld!!!! - THIS WEEKEND: Join the AcroYoga Workshops, Limassol & Nicosia with Konstantinos Karafoulidis. Book your spot, send your name and number to info@mbscyprus.com or text/call 96382333.

Are you ready for Konstantinos Karafoulidis #mbsworld?
For your registration, you can send your name and phone number at info@mbscyprus.com, text/call 96382333.
Earlybird deadline: 2nd of May.
Lets fly together!!!

Most Popular Instagram Hashtags