#mbcgunungrapat

76 posts

TOP POSTS

goodnight pencinta badminton πŸ˜˜πŸ’ž #mbcgunungrapat #badminton

last minit baru dapat buad benda halah ni πŸ˜‚πŸ˜‚ . tu pun ada akak terer yang ajarkan hehehe πŸ˜†πŸ’• .
#siscuba
#masterjump
#mbcgunungrapat

When cheerleaders met trampoline @Master JUMP~

Cheerleading is a sport which involving the performance of organized cheering, chanting and dancing in support of a sports team at games.

Cheerleaders must be flexible and strong in every single movement. This is where trampoline comes to be a perfect place in helping cheerleaders to build their leg muscle, improve balance, practice their jumps and learn new tumbling moves~

A warm welcome to all cheerleaders!! It is glad to see all of you choosing us as one of your training venue~

Hope to see you all more frequent~~ #MasterJump
#MBCGunungRapat

Tolong jangan kecam video ni. Aku sendiri tak tahu kenapa @madmeran98 n pilih lagu ni. Last but not least, aku pun tak tahu kenapa ending dia macam tu. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.
Enjoy when you are young, but dont forget to sembahyoung. - Rahsia

Kikikikiki.

#mbcgunungrapat #trampoline

Step zapin atas angin πŸ˜… #trampolinepark #mbcgunungrapat #jumphigh

Menuju puncak.... ke angkasa πŸš€ #ibelieveicanfly #masterjump #mbcgunungrapat #FIASquad #jumping

Baru belajarπŸ˜…
#Masterjump#MBCgunungrapat

How to Backflip on Trampoline w/ @adlinaazmy
πŸŽ₯ @hafiz_jimbo
βž–
Nak belajar teknik untuk skill lain pulak (seperti Front Flip, Side Flip, etc) jumpa kami esok di Masterjump Ipoh pada jam 3PM hingga 6PM.
➑️Location: Master Jump Trampoline (behind Oldtown Gng Rapat)
➑️Time: 3PM to 6PM
More info at @masterjump_trampoline
πŸ‘₯ Jangan tag kawan-kawan korang, biar korang je dapat backflip dulu, nanti boleh show off hehehe. Awek pun boleh buat, tak kan korang tak boleh? 😏
βž–
#masterjumptrampoline #mbcgunungrapat #backflip #backfliptutorial #tutorial

Weekend with πŸ‘¨β€πŸ‘©β€πŸ‘¦β€πŸ‘¦..
#playtime #trampolinepark #mbcgunungrapat #masterjump #qualitytime

MOST RECENT

Menuju puncak.... ke angkasa πŸš€ #ibelieveicanfly #masterjump #mbcgunungrapat #FIASquad #jumping

ONE MONTH is not enough for UNLIMITED BOUNCING?! No worries, as this is a season that furnished with sharing and blessings, Master Jump is going to embrace the true spirit of the sparkling Raya festival~

We are going to extend our UNLIMITED ACCESS JUMPING PROMOTION until the END of JULY 2017!! Bouncers, wear your grips sock and defy the gravity til the MAX here!! #UnlimtedAccessJumpingPromotion
#masterjump_trampoline
#MBCGunungRapat

Whatcha trampoliners, how's your Raya going so far?

Don't you all know you can tumble the Perak first and largest trampoline park like this?! Let's couple with the Fanstatic SIX @faizpaehh team on this Saturday, 8 pm - 10 pm to learn these cool trampoline tricks!

Come, flip your joyful Raya UPside DOWN before you go back to school or work! XD

#TrampolineCoachingSession #masterjump_trampoline #MBCGunungRapat

Terence's Minecraft World is perfectly built @blueblue_playland!

Creep, dig and blast your way to the minecraft fanatic 7th birthday party today!

Have truckload of FUN and ROCK your big day @blueblue_payland, Terence!! :) -------------------------------
Hi Minecraft addicts,

If you're also thinking of having a Minecraft-theme birthday, do check out with us~

Contact us @05-3126866 or PM us NOW!

#BirthdayParty #blueblue_playland #MBCGunungRapat

@hai.da @eyfahanies @nfsaqiena heyyyy kalau la Ipoh tu dekat kannnn. πŸ˜‚
.
Lepas Raya Jumpstreet guys!
.
Yong ni biasalah mudah terpengaruh dengan rakan-rakan sebaya ni. 😝😝
.
Repost from @zakiakyku using @RepostRegramApp -
.
How to Backflip on Trampoline w/ @adlinaazmy @lameymon πŸŽ₯ @hafiz_jimbo βž–
Nak belajar teknik untuk skill lain pulak (seperti Front Flip, Side Flip, etc) jumpa kami esok di Masterjump Ipoh pada jam 3PM hingga 6PM.
.
➑️Location: Master Jump Trampoline (behind Oldtown Gng Rapat)
.
➑️Time: 3PM to 6PM
More info at @masterjump_trampoline
πŸ‘₯ Jangan tag kawan-kawan korang, biar korang je dapat backflip dulu, nanti boleh show off hehehe. Awek pun boleh buat, tak kan korang tak boleh? 😏
βž–
#masterjumptrampoline #mbcgunungrapat #backflip #backfliptutorial #tutorial #parkour #freerunning #trampoline #stayhigh #stayfly #stayhumble #ipohcityawesome #perak

How to Backflip on Trampoline w/ @adlinaazmy @lameymon πŸŽ₯ @hafiz_jimbo βž–
Nak belajar teknik untuk skill lain pulak (seperti Front Flip, Side Flip, etc) jumpa kami esok di Masterjump Ipoh pada jam 3PM hingga 6PM.
➑️Location: Master Jump Trampoline (behind Oldtown Gng Rapat)
➑️Time: 3PM to 6PM
More info at @masterjump_trampoline
πŸ‘₯ Jangan tag kawan-kawan korang, biar korang je dapat backflip dulu, nanti boleh show off hehehe. Awek pun boleh buat, tak kan korang tak boleh? 😏
βž–
#masterjumptrampoline #mbcgunungrapat #backflip #backfliptutorial #tutorial #parkour #freerunning #trampoline #stayhigh #stayfly #stayhumble #ipohcityawesome #perak

How to Backflip on Trampoline w/ @adlinaazmy
πŸŽ₯ @hafiz_jimbo
βž–
Nak belajar teknik untuk skill lain pulak (seperti Front Flip, Side Flip, etc) jumpa kami esok di Masterjump Ipoh pada jam 3PM hingga 6PM.
➑️Location: Master Jump Trampoline (behind Oldtown Gng Rapat)
➑️Time: 3PM to 6PM
More info at @masterjump_trampoline
πŸ‘₯ Jangan tag kawan-kawan korang, biar korang je dapat backflip dulu, nanti boleh show off hehehe. Awek pun boleh buat, tak kan korang tak boleh? 😏
βž–
#masterjumptrampoline #mbcgunungrapat #backflip #backfliptutorial #tutorial

last minit baru dapat buad benda halah ni πŸ˜‚πŸ˜‚ . tu pun ada akak terer yang ajarkan hehehe πŸ˜†πŸ’• .
#siscuba
#masterjump
#mbcgunungrapat

Under the white frosty Friday moonlight...
We had @faizpaehh and his team in the house!!!
Our guests had made their appearance here to meet up with YOU~~ Bersama kita berbuka puasa,
Bersama kita buat front and back flip,
Bersama kita mengambil gambar @Master Jump!! For those who had missed the chance to learn how to flip, you may "flip" through the photos taken at last Friday night! XD

P/S: This is only the beginning....more and MORE exciting events are coming soon... #RamadanProgrammes #FansMeetUp #masterjump_trampoline #MBCGunungRapat

Siapa join backflip workshop saya malam ni dekat @masterjump_trampoline ? πŸ™‹
-
Jumpa malam ni pada pukul 8 - 10MLM . Malam ni abang nak ajar backflip dengan cara yang betul, bagi korang yang tak yakin or tak pernah buat backflip korang boleh cuba sebab jujur nak cakap backflip sangat mudah ! ( Dengan cara dan teknik yang betul ) πŸ€—
-
@masterjump_trampoline @masterbadmintonclub #masterjump #mbcgunungrapat #masterjumptrampoline #ipoh #perak #parkour #freerunning #aoxm

Most Popular Instagram Hashtags