[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#mawaraf

10087 posts

TOP POSTS

Bila April... #MawaRaf

Lama gila dia tepuk tangan lepas light show @faizuluziaf 😂 @theyusufiskandar says congrats Aunty Uncle #MawaRaf !

Congratulations, my dearest @mawarashid ! 😍
I wish you and Raf nothing but happiness and endless love. Cinta hingga ke syurga 🌹
#MawaRaf

Yang anda selalu lihat adalah gambar2 wedding yang dah sedia cantik, ini adalah live version ketika gambar di ambil 😂😂😂 @azrene_ahmad @payishpiyashpiyush @imranajmain @mawarashid @rafyaakob @nadyaakob @farah.yaakob #Mawaraf

#MawaRaf walking down the aisle. Raf accompanied by @shahrizuanshaari and @emma_maembongofficial accompanied @mawarashid.

#MawaRafReception
#CintaRadenCintaSuci

Wedding Deco: @glamweddings
Attire: @putraaziz_cosry From @cosryofficial
Video & Live Feed: @cstproduction
MUA: @ramzamode
Hairdo: @syukqadir

Inilah kek tergantung setinggi 13 kaki yang dihasilkan untuk Majlis resepsi #Mawaraf oleh Head Cake Designer @sukasucrebistro iaitu isteri saya sendiri @azrene_ahmad menggunakan 7777 butir batu #swarovski ❤️❤️❤️

Semasa persandingan #MawaRaf semalam, saya menyanyi lagu “Kiss from a rose” dan anak2 saya @payishpiyashpiyush turut berada di atas pentas untuk memberi bunga kepada adik ipar saya @mawarashid. #kissfromarose 🌹 🌹 🌹 (Kek 13 kaki tergantung indah dibuat oleh @sukasucrebistro Head Cake Designer @azrene_ahmad )

Gambar with hubby jangan lupa post 😳 So happy to be by your side Raden Love ❤️🌹❤️ @rafyaakob #MawaRaf

Congratulations @mawarashid & raf!

What a beautiful wedding, oh & i love your fairytale dress. Beautifully done, reminds me of cinderella hehe 😍 Anddd your dance performance was really cuteee! Anyways may Allah bless you both always. Enjoy marriage life babe xx
#MawaRaf #MawaRafReception

MOST RECENT

*Translucent Loose Powder*
.
.
Translucent Loose powder is the best powder ever sebab bila kita pakai je powder ni wajah akan glowing serta merta tau. Bedak ni sangat halus dan lembut, ada partikal crystal dalam dia, so bila pakai memang akan nampak shining dan flowing gitu..
.
Kelebihan Translucent loose powder ialah:
.
✅ Matching dengan semua tona kulit, takkan jadi tepung gomak punya.
✅ Memberi kemasan sheer dan jernih di muka
✅ Mengurangkan kilatan di wajah sepanjang hari
✅ Ringan dengan kemasan ala velvet di muka..part ni mmg best..macam tak pakai apa apa sangat... weightless muka kita ni..
.
Pm/Ws sis 😘
📱Sharifah 013-3911353
Mary Kay Beauty Consultant
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaysarawak #marykaysabah #marykaykl #marykaysetiawangsa #marykaycheras #marykaywangsamaju #marykaymelawati #skincare #makeupmalaysia #loosepowder #mineralpowder #trustedseller #flawless #fattzura #mawaraf #translucentpowder

*8 MANFAAT CC CREAM MARY KAY*

1⃣ *Melindungi* : melindungi kulit daripada kerosakan sinaran UVA & UVB dengan spektrum luas SPF15.

2⃣ *Mencerah* : Menyerikan kulit & mencerahkan tona kulit dengan segera.

3⃣ *Membetul dengan pelitupan yang ringan* : Pigmen berasaskan mineral membantu membetulkan ketidaksempurnaan pada kulit & menambahbaikkan tona kulit keseluruhan dengan pelitupan ringan seperti bebas solekan.

4⃣ *Meminimumkan kemerahan* : Melegakan & meminumkan kemerahan kulit. Ia telah diuji pada wanita yang mempunyai masalah rosasea & bersetuju bahawa ia telah membantu dalam mengurangkan tampilan kemerahan tersebut.

5⃣ *Pelitupan* : Melitupi tampilan cela-cela dengan segera. Ia berupaya melitupi lingkaran hitam & bahagian berbayang serta boleh diadunkan dengan tona kulit anda baik sekali. Tambahan pula, ia melegakan & memelihara kulit jerawat serta menenangkan kulit bermasalah.

6⃣ *Menghidrat* : Kekal hidrat selama 10 jam. Kulit berasa hidrat dengan segera. Ia memberikan rasa lembap yang melegakan tanpa berasa berminyak / melekit.

7⃣ *Mengurangkan tanda-tanda penuaan* : Garisan-garisan halus kelihatan kurang nyata. Ia juga membantu meminimumkan tampilan liang pori & pada masa yang sama ia menambahbaikkan tekstur kulit dengan ketara.

8⃣ *Mempertahan*: Melindungi kulit daripada radikal bebas yang merosakkan dengan kuasa antipengoksidaan itu.
.
Pm/Ws sis 😘
📱Sharifah 013-3911353
Mary Kay Beauty Consultant
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaysarawak #marykaysabah #marykaykl #marykaywangsamaju #marykaysetiawangsa #marykaymelawati #marykaycheras #skincarebotanik #makeupmalaysia #cccreamspf15 #antiaging #makeupflawless #trustedseller #fattzura #mawaraf

🌸Mary Kay Crème to Powder Foundation🌸
.
Creme to powder foundation (CTP) ni mampu menyelesaikan masalah anda yang x suka pakai mekap banyak2! .
CTP ni best gilerr sbb dia ada foundation dan bedak dlm satu bekas. 2 in 1! Mudah dan sangat jimatkan masa!.
.
Biasanya lepas pakai foundation mesti nak apply bedak pulak kan? Tapi kalau ada CTP ni dah tak perlu bedak-bedak lagi...
.
Pakai CTP ni lepas tu terus calit lipstick, pakai eyeliner and blusher skit ha siap terus jalan. Kalau yg sukakan simple make up wajib ada CTP ini ok !! Dan jgn risau tak rasa berminyak pun even tak pakai bedak sbb ia
✔oil free,
✔beri matte finishing
✔dan menjadikan make up akn nampak gebusssss je.
.
Jangan ketinggalan. Jom dapatkan CTP satu. Anda pasti x menyesal memilikinya. Whatsapp sis sekarang!
.
📱Sharifah 013-3911353
Mary Kay Beauty Consultant
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaysarawak #marykaysabah #marykaykl #marykaysetiawangsa #marykaycheras #marykaywangsamaju #marykaymelawati #skincareroutine #makeupmalaysia #creamtopowder #flawlessmakeup #longlasting #makeupmatte #fattzura #mawaraf #trustedseller #niceskin

.
‼️‼️SALE HUJUNG TAHUN DATANG LAGI‼️‼️
.
💫 BAJU KURUNG MODEN 2 PASANG SERENDAH RM110❓❓
(tidak termasuk postage)
.
💫 BAJU KURUNG PAHANG 2 PASANG SERENDAH RM100❓❓
(tidak termasuk postage)
.
‼️Jom grab 2 pasang terus, sementara promo sedang dijalankan..Jangan lepaskan peluang keemasan ni 😍😘..
.
Jika berminat, boleh terus whatsapp ke no.
📱 017-2014779
.
.
#giedacotton #giedacottonmurah #bajukurungcotton #kurungcottonmoden #kurungcottonmodenmurah #kurungcotton #kurungcottonmurah #kurungcottoncantik #bajukurungcottonenglish #bajukurungcottonmalaysia #englishcotton #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmurah #sayajualbaju #sayajualbajukurung #sayajualbajukurungmoden #baazarpaknil #fattahamin #adibizara #fattzura #erinmalek #mawaRaf #fazura #kainpasang #kainpasangmurah #kainpasangcotton #kainpasangcantik

.
‼️‼️SALE HUJUNG TAHUN DATANG LAGI‼️‼️
.
💫 BAJU KURUNG MODEN 2 PASANG SERENDAH RM110❓❓
(tidak termasuk postage)
.
💫 BAJU KURUNG PAHANG 2 PASANG SERENDAH RM100❓❓
(tidak termasuk postage)
.
‼️Jom grab 2 pasang terus, sementara promo sedang dijalankan..Jangan lepaskan peluang keemasan ni 😍😘..
.
Jika berminat, boleh terus whatsapp ke no.
📱 017-2014779
.
.
#giedacotton #giedacottonmurah #bajukurungcotton #kurungcottonmoden #kurungcottonmodenmurah #kurungcotton #kurungcottonmurah #kurungcottoncantik #bajukurungcottonenglish #bajukurungcottonmalaysia #englishcotton #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmurah #sayajualbaju #sayajualbajukurung #sayajualbajukurungmoden #baazarpaknil #fattahamin #adibizara #fattzura #erinmalek #mawaRaf #fazura #kainpasang #kainpasangmurah #kainpasangcotton #kainpasangcantik

.
‼️‼️SALE HUJUNG TAHUN DATANG LAGI‼️‼️
.
💫 BAJU KURUNG MODEN 2 PASANG SERENDAH RM110❓❓
(tidak termasuk postage)
.
💫 BAJU KURUNG PAHANG 2 PASANG SERENDAH RM100❓❓
(tidak termasuk postage)
.
‼️Jom grab 2 pasang terus, sementara promo sedang dijalankan..Jangan lepaskan peluang keemasan ni 😍😘..
.
Jika berminat, boleh terus whatsapp ke no.
📱 017-2014779
.
.
#giedacotton #giedacottonmurah #bajukurungcotton #kurungcottonmoden #kurungcottonmodenmurah #kurungcotton #kurungcottonmurah #kurungcottoncantik #bajukurungcottonenglish #bajukurungcottonmalaysia #englishcotton #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmurah #sayajualbaju #sayajualbajukurung #sayajualbajukurungmoden #baazarpaknil #fattahamin #adibizara #fattzura #erinmalek #mawaRaf #fazura #kainpasang #kainpasangmurah #kainpasangcotton #kainpasangcantik

! REAL KALER! 18 PILIHAN KALER 😍😍
.
. 👆🏻KOMBO SET 4 HELAI RM100 👆🏻
.
.
Bukan sale tapi KOMBO SET
Excluding postage yaaa.
Boleh campur bidang. .
.

Bawal Ruffle MS akan selamanya harga KOMBO SET RM100 UNTUK 4 HELAI
.
.

Beli sehelai harga normal
Beli 6 helai - 1 set + 2 helai normal
.
.
.
Seperti yang dijanjikan...SALE : 4 helai RM100 free postage adalah tidak akan wujud lagi 😂
.
.
.

Jadi yang wujud hanya harga normal ataupun harga kombo set sahaja. Tunggu apa lagi tu? Jom grab sekarang WHATSAPP 013 2791865 or click link di BIO 👆👆
.
.
.

#wardatulbaydhahijab #sayajualblousejeans #sayajualjubah #sayajualdress #sayajualskirt #sayajualjubahcantik #sayajualdresscantik #sayajualdressmurah #dressmurah #sayajualjubahmurah #jubahmurah #dressmuslimah #jubahmuslimah #skirtmurah #chiffonskirt #sayajualtudungmurah #sayajualscarftcantik #BAWALRUFFLE #TUDUNGBAWAL #BAWALLABUH #sayajualbawalbucubulat #bajurayamurah #kurungmodern #kebarungmurah #Palazzomurah #PalazzoCantik #SayaJualPalazzo #Palazzomurah #mawaraf #fattzura

FEEDBACK PANAS PANAS DARI LADANGG HAHAHHAHAA 😌😌
.
Alhamdulillah rata rata semua customer SANGAT SANGAT berpuas hati dengan produk & servis tika sekali 😢😭
.
Tika cuba yang terbaik ok? Sebab tika sendiri ada lah pengguna Bccream selama setahun dah pun & tika akan guide uols cara pemakaian yang betul untuk cuba menyelesaikan masalah uols 😔
.
Yang penting, bagi yang tak biass makeup atau pakai apa apa di muka korg lahh yang paling wajib try tau. Serius tak nampak over pun sampai korg segan nk keluar rumah 😉
.
Sapa nak KHIDMAT ABAM SUPERMAN TIKA YANG BOLEH POS PARCEL KORG SEPANTAS KILAT? ❤️❤️❤️
.
Wasap terus lagu senangg, komen & dm terlalu banyak takut tak terbaca 😊😊😊
.
#StokisDyxy
#teamTyka
#bccreambydyana
#dropshipwanted
#dropshipmalaysia
#agentwantedmalaysia
#dyxykedah
#dyxykodiang
#dyxyjitra
#dyxyalorsetar
#dyxypokoksena
#dyxyanakbukit
#dyxyklang
#dyxyjitra
#dyxyjohorbahru
#dyxykelantan
#dyxyterengganu
#dyxymelaka
#organzascarforiginal
#teamtyka
#makeuptutorials #bccreamfoundationmalaysia #bccreamdyxyfoundation
#alora
#redvelvetdrama
#mawaraf

DYXY Lipsmatte 💕💕💕
.
Korg nak penjimatan? Tau tak DYYX lipsmatte ni boleh jd blusher sekaligus eyeshadowwww? 😱
.
Best kannn?!
.
Wasap kak tika- tekan link kt bio ye. Sbb lipsmatte ni LIMITED stock tauu. Siapa cepat dia dapat 💕💕
.
#StokisDyxy
#teamTyka
#bccreambydyana
#dropshipwanted
#dropshipmalaysia
#agentwantedmalaysia
#dyxykedah
#dyxykodiang
#dyxyjitra
#dyxyalorsetar
#dyxypokoksena
#dyxyanakbukit
#dyxyklang
#dyxyjitra
#dyxyjohorbahru
#dyxykelantan
#dyxyterengganu
#dyxymelaka
#organzascarforiginal
#teamtyka
#makeuptutorials #bccreamfoundationmalaysia #bccreamdyxyfoundation
#alora
#redvelvetdrama
#mawaraf

DYXY Cosmetics kan dah ada span kenapa kena pakai dengan brush lagi ???? 😱
.
Okaih, meh iolls explain ea 😉 sebab² korang kena pakai BCC dengan DYXY Brush nih 👇
.
.
💕 Penggunaan mana2 foundation akan lebih jimat jika di pakai dengan brush
💕 Kebiasaan, BCC akan tahan 3 ke 4 bulan tapi kalau korang pakai dgn DYXY Brush BCC korang akan jimat selama 4 ke 5 bulan malah ada yg 6 bulan
💕Pakai brush lebih mudahkan korang utk meratakan BCC sebab dap2 je kat muka
💕 DYXY brush tak sama dgn brush kt luar sana, sapa yg pnah cuba je tau apa bezanya
💕 Bulu2 DYXY brush sgt lembut & buatkan muka korang selesa 💕Kepadatan bulunya buatkan BCC serap masuk ke dalam kulit wajah & takda istilah capok
💕 Bulu2 DYXY brush sgt kukuh & tak mudah tercabut
💕 Paling penting DYXY Brush di buat daripada sintetik bukan bulu haiwan
💕 Jadi ianya halal di pakai & boleh di cuci bila2 masa je
💕 Beli sekali je pon dah cukup tau !. . . .
Berminat WhatsApp 📲 012-6841269
.
#dyxycosmetics
#dyxy
#teamAin
#kosmetikmurah
#kosmetikmurahmalaysia
#dyxymurahmalaysia
#dyxyfacemistgreentea
#dyxybccreambydyana
#lipstickdyxy
#brushdyxy
#foundationnomborsatu
#freepostage
#dyxyoriginal
#dendamaurora
#gegarvaganza4
#mycoffeeprince
#upm
#bazarpaknil
#uitm
#prayforelyana
#taktuntuangchallenge
#produkmesrawuduk
#fattzura
#dekatkanjarakkita
#neelofahijab
#mawaraf
#ariani
#seremban

FAN GATHERING & SOLAT SYUKUR WITH MAWAR RASHID
17 DECEMBER 2017
@ SUKA SUCRE BISTRO
.
SELAMAT PENGANTIN BARU #mawaraf

"A simple life is a beautiful life"
.
#LashesShawl in code Goldenrod .
.
Sale ! Sale ! YEAR END SALE ! Lashes Shawl hanya RM 50 ( NP: RM 69 ) Wah bestnyaaa ! 😍 #MaleenaYes2017 #SaleKawKaw
.
🌸 Material : Italian Satin Silk.
🌸 Size : 1.8m x 0.7m.
🌸 RM 50 (NP : RM 69)
🌸 Pembelian 3x ke atas FREE POSTAGE ( 6 - 31 Disember 2017 ).
.
COD AREA 🚗 .
📌 Shah Alam
📌 Subang
📌 Kota Damansara
📌 Ara Damansara
📌 Damansara Damai
📌 TTDI
📌 Sunway Putra Mall
📌 KL Sentral .
.
📲 Whatsapp me for order #01115424789 (syaa) .
.
#MaleenaOfficial #TrustedAgentMaleena #AgentSelangor #AgentShahAlam #BawalEyelash #ShawlEyelash #LashesShawl #LashesSquare #Subang #SubangMurni #SubangBestari #SubangJaya #KotaDamansara #AraDamansara #DamansaraDamai #Sayajualtudung #Cantikviral #Fattzura #RedVelvetdrama #motifviral #mycoffeeprince #exponegaraku #mawaraf #yes #YearEndSale

🌻Ramai yg dah cuba gigi putih🌻
-
-
✳️Apakah bahan yg digunakan oleh GIGI PUTIH? ✳️
-
-
GIGI PUTIH adalah activated charcoal@serbuk arang aktif bergred pharmaseutikal 💕
-
-
Tidak bertindak dengan menghakis,ia bertindak dengan menyerap food chemical,food poison,bakteria,dan asid..👍
-
-
Terbukti dengan kajian dari US dimana arang aktif merupakan agen penyerap terbaik untuk chemical,bakteria dan poison
-
-
💯organik☘️
-
-
So sape2 yang berminat untuk putihkan gigi,boleh click link di bio atau wasap 0145061212 utk dapat harga PROMO🎉🎉
-
-
‼️RM30 je ‼️
-
-
#pemutihgigi #charcoal #aranggigi #aranggigimurah #uitm #politeknik #mua #sayajualmurah #adimanja #swapreview #arjunakasih #alatmakeup #aisyahdhiarana #yusofiskandar #loffatah #mawaraf #videosmakeup #adibizara #fattzura #gegarvaganza #akademifantasia #Activatedcharcoal #Charcoal #Gigiputih #pemutihgigi #pemutihgigimurah #wemiagigiputih #gigiputih

🌻Ramai yg dah cuba gigi putih🌻
-
-
✳️Apakah bahan yg digunakan oleh GIGI PUTIH? ✳️
-
-
GIGI PUTIH adalah activated charcoal@serbuk arang aktif bergred pharmaseutikal 💕
-
-
Tidak bertindak dengan menghakis,ia bertindak dengan menyerap food chemical,food poison,bakteria,dan asid..👍
-
-
Terbukti dengan kajian dari US dimana arang aktif merupakan agen penyerap terbaik untuk chemical,bakteria dan poison
-
-
💯organik☘️
-
-
So sape2 yang berminat untuk putihkan gigi,boleh click link di bio atau wasap 0145061212 utk dapat harga PROMO🎉🎉
-
-
‼️RM30 je ‼️
-
-
#pemutihgigi #charcoal #aranggigi #aranggigimurah #uitm #politeknik #mua #sayajualmurah #adimanja #swapreview #arjunakasih #alatmakeup #aisyahdhiarana #yusofiskandar #loffatah #mawaraf #videosmakeup #adibizara #fattzura #gegarvaganza #akademifantasia #Activatedcharcoal #Charcoal #Gigiputih #pemutihgigi #pemutihgigimurah #wemiagigiputih #gigiputih

🌻Ramai yg dah cuba gigi putih🌻
-
-
✳️Apakah bahan yg digunakan oleh GIGI PUTIH? ✳️
-
-
GIGI PUTIH adalah activated charcoal@serbuk arang aktif bergred pharmaseutikal 💕
-
-
Tidak bertindak dengan menghakis,ia bertindak dengan menyerap food chemical,food poison,bakteria,dan asid..👍
-
-
Terbukti dengan kajian dari US dimana arang aktif merupakan agen penyerap terbaik untuk chemical,bakteria dan poison
-
-
💯organik☘️
-
-
So sape2 yang berminat untuk putihkan gigi,boleh click link di bio atau wasap 0145061212 utk dapat harga PROMO🎉🎉
-
-
‼️RM30 je ‼️
-
-
#pemutihgigi #charcoal #aranggigi #aranggigimurah #uitm #politeknik #mua #sayajualmurah #adimanja #swapreview #arjunakasih #alatmakeup #aisyahdhiarana #yusofiskandar #loffatah #mawaraf #videosmakeup #adibizara #fattzura #gegarvaganza #akademifantasia #Activatedcharcoal #Charcoal #Gigiputih #pemutihgigi #pemutihgigimurah #wemiagigiputih #gigiputih

Sun protector Ibarat perisai yang melindungi kulit kita daripada rosak disebabkan sinaran UVA & UVB tau 😍 . Kalau nak awet muda , apply sun protector setiap kali keluar rumah okay ? Kalau u tak nak muka naik jeragat apply sun protector bila buat aktiviti outdoor okay ?
Sun Protector Mary Kay. .
1. UVB akan merosakkan lapisan kulit paling atas (epidermis) iaitu melalui burning/sunburn
2. UVA akan menyebabkan kulit lebih tua dan wrinkle untuk timbul sebab UVA tu akan diserap hingga ke lapisan kedua (dermis) so yang ini dah tahap bahaya. Penghasilan kolagen berlaku kat sinilah tapi kalau dia rosak sebab UVA tu acaner?. Sebab tu AMAT PENTING untuk kita menggunakan Mary Kay Sun Protector SPF 35/PA+++ especially pada musim panas lit lit ni dan juga pada BILA2 MASA sahaja untuk melindungi kulit daripada pendedahan terhadap sinar UVA/UVB yang bukan sahaja boleh mengakibatkan tanda PENUAAN PRAMATANG (i.e. kedutan/nada kulit tidak sekata) juga KANSER KULIT.

Kelebihan Mary Kay Sun Protector:.
💛Perlindungan lingkungan luas terhadap UVA/UVB.
💛Penghalang matahari UV yang berkesan.
💛Tekstur lembut bak sutera dan menyerap sempurna ke dalam kulit.
💛Tak berminyak dan menyerap cepat kedalam kulit
💛Boleh dijadikan sebagai makeup base.
💛Ada fungsi anti-aging dam mampu kekalkan pH/kelembapan kulit,
💛Perlindungan dari jeragat/sunburn/kulit kusam,
💛Teruji pada kulit orang Asia.

PROTECT sebelum rosak. Yang dah rosak, kita cari solution nya. Jangan dibiarkan hingga timbulnya jeragat yang sangat susah untuk dipudarkan. Sun Protector Mary Kay boleh bertahan hingga 4 -7BULAN tengok kekerapan penggunaan.. Sangat BERBALOIIIII 😍😍😍 Whatsapp for consultation and special offer 🎁🎁 #Marykaymalaysia #marykaykotabharu #marykayterengganu #marykaykl #cumicumichallenge
#jerawat #jerawatserius #marykayclearproof #oilyskin #produkhilangkanjerawat #naklicin #nakflawless #jerawatbatu #marykaykualalumpur #redvelvetdrama #vivyturns30 #mawaraf #fattzura
#cetaphil #himalaya #drko #marykaymarang #sunblockforsensitiveskin

YEAR END SALES 📣🤗💣 NIH LA MASANYA YG BELOM PERNAH TRY, UTK CUBA. SEBAB KITA NAK BG GIFT FREE.. POSTAGE PON FREE..UTK NEWBY, MMG KITA SARANKAN BELI SET BASIC LADY D, JIMAT 50% TAU SYG! 💄MALAS MAKEUP
💄LECEH NAK MAKEUP
💄TAK RETI MAKEUP
💄NAK CEPAT SIAP
💄NAK JIMAT KOS
.
Tp nak nampak cantik dan flawless? 😊☺ NI HAA DYXY BCCREAM VIRAL FOUNDATION YG MENJADI DAMBAAN DAN IMPIAN SEMUA😘
.
LELAKI PON BOLEH PAKAI #greenteafacemist
tau, sembur je lembut and rasa segar je muka uolls seharian sambil kecutkan jerawat!
Sgt CEPAT, SENANG dan MUDAH . Dalam kereta pun boleh nak makeup. 10 saat je dh boleh siap😱
.
RUGI TERUK KALAU X DAPAT GRAB SET COMBO LAKU KERAS
POSTAGE kami tanggung 📬
FREE GIFT kami kasi 🎁🎁🎁
.

Berminat WhatsApp 📲 012-6841269

#dyxycosmetics
#dyxy
#teamAin
#teamdyxy
#kosmetikmurah
#kosmetikmurahmalaysia
#dyxymurahmalaysia
#dyxyfacemistgreentea
#dyxybccreambydyana
#lipstickdyxy
#brushdyxy
#foundationnomborsatu
#freepostage
#freegift
#mrcoffeeprince
#salesdyxy
#dyxyoriginal
#syurgayangkedua
#gegarvaganza4
#konsertgegarvaganza
#aisyah
#bazarpaknil
#fattzura
#upm
#uitm
#produkmesrawuduk
#mawaraf
#seremban
#shahalam

SET BASIC LADY? 🤗😉💕 .
Yesszaaa, Set Paling Lariss mcm goreng pisang panassss.. 🤗🔥
Ada 3 item dalam Set Basic Lady Dyxy nih uolls.. #bccreamfoundation #greenteafacemist dan #brushdyxy👆
.
Dlm masa 3 minit. 3 item ni dapat bagi effect glowing and flawless, muka makin lama makin berseri, suami makin lama makin syg tau.. 😍❤
.
Alls items kita lulus KKM, original 100%, takde keraguan lagi. So?? Cantik dengan Selamat 💋💖
.
Berminat WhatsApp 📲 012-6841269

#dyxy
#teamdyxy
#teamAin
#bccreamfoundation
#foundationformen
#foundationnomborsatu
#bccreambydyana
#taktuntuang
#foundationtakberminyak
#syurgayangkedua
#syurgayangkedua
#lelakiitupemilikhatiku
#mrcoffeeprince
#upm
#sethantarankahwin
#kosmetikmurah
#kosmetikviral
#gegarvaganza4
#konsertgegarvaganza
#tutorialmakeup
#kosmetikmurah
#dyxycosmeticsoriginal
#fattzura
#mawaraf
#adibizara
#uitm
#ukm
#produkmesrawuduk
#dyxycosmetics

Hi korang,
Ada tak yg nak order mini pack seribella ni?
.
RM25 shj (10biji)
Tak t'msk postage
.
🍅 Mencerahkan kulit berkali ganda seluruh badan dari dalam
🍅 Mengatasi masalah jerawat & parut jerawat
🍅 Melembabkan & menaikkan seri wajah secara semulajadi
🍅 Anti Penuaan & atasi masalah jeragat.
🍅 Diperkaya dengan vitamin, mineral & antioksida (Detox)
🍅 Memberi tenaga sepanjang hari
.
Whatsapp ke +60189684371 utk tempahan/pertanyaan
.
#serisuperpower #seribella #serigrouphq #seritokspenang #serisoaputara #serisoap #serisoapkedah #seribellapenang #seribellabeauty #skuadpenang #skuadkedah #skuadutara #produkkecantikan #sayajual #wanitacantik #seritoksbyNHA #serisoapbyNHA #seribellabyNHA #seritoks #bellaammara #jomcantik #glowing #supplement #alatkosmetik #alatkosmetikmurah #bellealyahya #izaraaishah #fattzura #mawaraf

Assalamualaikum dalm selamat pagi

Sekarang musim panas kan..tak best bila bibir kita kering..Sesuai dgn promo bulan ni kita dapat Menjaga Kelembapan Bibir Anda Bersama *NouriShine Plus Lip Gloss Mary Kay*
Jom kita review apa ada dalam cinta gituuu 🌳Botani yang padat dengan antioksida bertindak *serta-merta untuk membekalkan kelembapan, melegakan, melembutkan dan mengilatkan bibir anda*. Antara bahan-bahan penting lipstick ini ialah:-
🌼Pomegranate Sterol (Punica granatum) - *Membantu mengukuhkan halangan kulit*. Dipetik daripada bahagian lipid yang kaya dengan buah delima , Pelembap ini membantu menambah satu komponen penting dalam halangan kulit. 🌼Antioxidant-Rich Complex - *Membantu melindungi , melegakan , melembutkan dan mengilatkan bibir.* 💋Diformulakan dengan vitamin E dan derivatif vitamin C plus mineral tumbuhan , ini *membantu melindungi bibir daripada kerosakan alam sekitar* . 🌼Selain itu, vitamin E dikenali untuk *manfaat kulit dingin* *vitamin C telah ditunjukkan untuk menyasarkan pengeluaran kolagen untuk membantu melembapkan bibir*. Aloe Leaf Extract - *Membantu melembutkan dan menenangkan kulit*. Ini ekstrak botani berasal dari tumbuhan aloe , penggunaan yang boleh dikesan kembali ke zaman purba - walaupun dianggap telah menjadi salah satu rahsia kecantikan Cleopatra untuk menjaga kulitnya lembut . Aloe dikenali untuk melembutkan dan faedah menenangkan .

5 warna baru yang cantik.
Mmg mengujakan lip gloss kali ini. 💋💋
.
Pm/Ws sis 😘
📱Sharifah 013-3911353
Mary Kay Beauty Consultant
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaysarawak #marykaysabah #marykaykl #marykaywangsamaju #marykaysetiawangsa #marykaycheras #marykaymelawati #skincarebotanik #makeupmalaysia #lipgloss #nicecolor #vitaminc #fattzura #mawaraf

jadi nyahhh balik ke budak ni , bukan hari tu dia kata dah berubah ke??? knape nak jadi sajat plak ni , ishhh macam macam la, tapi macam admin kenal je budak ni
korang tahu x ape citer sebenarnye

tag budak ni , admin nak kenal kenal dengan dia...
FOLLOW👇👇👇 @lawak.gusi
@epicfunmalaysia
@alladdin_terbang
@lawak.sangat.ker.boii
@lawak_bilis
@lawak.hangit
@lawak_hambar
@lawak360

#fattzura#lawakhambar#lawakhangit#fatiyalatif
#neelofa #zizanrazak #lofattah #syafiqkyle #wanitaterindah #mawaraf #FFM29#sitinordiana #mirafilzah #ineelofa #mencintaimumrphotographer #fattzura #jannanick #saharulridzwan #naelofarhijab#dekatkanjarakkita#gegarvaganza2017#abangnaktegur#sajatbapok#fattaminz

*Mary Kay Mint Bliss Energizing Lotion for Feet & Legs* 😍😍😍.
*Terbaik untuk*
❤ Kaki penat,selalu sengal&lenguh
❤Kaki berbau
❤Kulit kaki kering dan sensitif. *Keistimewaannya*
❤Krim yang mudah untuk disapu dikaki dan diurut.
❤Tidak melekit dan sangat sesuai untuk mengantikan minyak angin / urut.
.
Pm/Ws sis 😘
📱Sharifah 013-3911353
Mary Kay Beauty Consultant
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaysabah #marykaysarawak #marykaykl #marykaymelawati #marykaywangsamaju #marykaysetiawangsa #marykaycheras #lotion #feetlotion #kulitkering #nicefeet #happyfeet #fattzura #mawaraf #sensitive

💋 FG MAKE UP LOOK 💋
.
Naaaaa..my fav code 💄BIG BANG💄 yang agak orangey kaler dia.
.
Disebabkan kaler dia memang dah hot 🔥, so no need to put glitter on your eyeshadow. Boleh try this look kan?
.
.
To order:
========================================
📲 WHATSAPP 0189100479
🚗 COD area Pasir Gudang/JB/Masai
.
.
#FeverGlam
#FeverGlamLipMatte
#FeverGlamJB
#FeverGlamMalaysia
#FeverGlamBFF
#AkakAkakGlam
#BibirGlamMereciks
#MekapMurahMalaysia
#Neelofa
#Lofattah
#MiraFilzah
#FattahAmin
#ShukriYahya
#MissFazura
#NoraDanish
#ctdk
#BarangMekapMurah
#JasminHamid
#FarahLee
#AndainyaTakdir
#MekapAddict
#AliffAziz
#BellaAstillah
#AdibIzara
#BaE
#BisikPadaLangit
#MawaRaf
#LelakiItuPemilikHatiku
#IzreenAzmida

Jom2 grab now. Still in promo price only RM85.00..😉

#tb Melepak #mawaraf

OIL FREE EYE MAKE REMOVER ! . .
Adakah anda memakai makeup remover dari oil? Jangan tau.. sgt bahaya!
.
Area mata kita hanya ada kulit semata sahaja. tiada lapisan lain yg back up so sgt lembut tau kulit di area mata tu. Cuba anda check ni.
.
👉area mata byk garisan halus
👉area mata sembap
👉area mata mempunyai oil seed
.
Kalau anda ada semua yang diatas ni , maknanya anda dah salah pakai product.
.
OIL FREE EYE MAKE UP REMOVER ni mengandungi 80% AIR dan 20% SILICONE.
.
Nak share juga kebanyakkan yg pakai OIL FREE EYE MAKE UP REMOVER NI bgtau oil seed beransur hilang. Wow!!! Hebat kan.
.
Kalau ikut logic nak get rid of oil usually mmg pakai air kan!
.
Jadi apa lagi mari la jaga mata seperti CHE TA !! Bila pakai OIL FREE EYE MAKE UP REMOVER NI automatik mata akan cengkang sbb adanya silicone.
.
Jom dapatkan segera!
📱Sharifah 013-3911353
Mary Kay Beauty Consultant
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaysabah #marykaysarawak #marykaykl #marykaywangsamaju #marykaysetiawangsa #marykaycheras #marykaymelawati #skincare #makeup #makeupremover #oilfree #eyemakeupremover #fattzura #mawaraf #flawless #oilseed

SET TIMEWISE MIRACLE

1. TimeWise 3-In-1 Cleanser dan TimeWise® 3-In-1 Cleansing Bar

Produk pembersih TimeWise® gabungkan antipenuaan dengan tiga fungsi penting dalam satu produk iaitu membersih, mengelupas dan menyegarkan – serlahkan kulit untuk nampak lebih muda.

2. TimeWise Age-Fighting Moisturizer

Losen mewah emolien ni gabungkan penghidratan 10 jam dengan kompleks berpatená untuk proses pembaharuan kulit secara semula jadi, tampilkan kulit yang lebih pejal, lebih licin dan kurang garis dan kedutan.

3. TimeWise Day Solution Sunscreen Broad Spectrum SPF 35

Bayangkan item ni sebagai sel perlindungan ok. Produk yang inovatif ini boleh cegah kejadian garis-garis dan penyahwarnaan sebelum waktunya (ahaks) dengan halang kerosakan kulit disebabkan sinar UVA/UVB. Selain itu, peptida penenang bantu legakan garis-garis ekspresi.

4. TimeWise Night Solution

Satu sistem penyampaian unik vitamin terkapsul dan antioksidan tergabung dengan peptida penggalak kolagen untuk bantu pudarkan garis-garis dalam dan kedutan. Malah mikrokapsul Nutribeads® lebih banyak kandungan vitaminnya.

I LOVE MARY KAY ❤
Pm/Ws sis sekarang 😘
📱Sharifah 013-3911353
Mary Kay Beauty Consultant
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaysabah #marykaykl #marykaysarawak #marykaycheras #marykaysetiawangsa #marykaywangsamaju #marykaymelawati #skincare #makeup #timewisemiracle #antiaging #fattzura #mawaraf #wajahkusam #flawless #naturalbeauty #jerawat

Belanja senyum manis, mana tahu mampu menceriakan hari anda 😁😄
.
.

Dah grab Set Kombo Bawal Ruffle Berhantu 4 PCS RM 100? Kakak nak ingatkann LAMBAT-LAMBAT MELEPASS 😂😂 .
.

Contoh Bawal Ruffle Berhantu kaler GOLD MEDALLION. Rare ke tidakk?? JOM WHATSAPP 013 2791865 sekarang or Boleh CLICK LINK DI BIO 👆👆 if tak nak save no kakak. Senang kan? 😉 .
.

#wardatulbaydhahijab #straightcutpants #wardatulbaydhahijab #sayajualblousejeans #sayajualjubah #sayajualdress #sayajualskirt #sayajualjubahcantik #sayajualdresscantik #sayajualdressmurah #dressmurah #sayajualjubahmurah #jubahmurah #dressmuslimah #jubahmuslimah #skirtmurah #chiffonskirt #sayajualtudungmurah #sayajualscarftcantik #BAWALRUFFLE #TUDUNGBAWAL #BAWALLABUH #sayajualbawalbucubulat #bajurayamurah #kurungmodern #kebarungmurah #Palazzomurah #PalazzoCantik #SayaJualPalazzo #Palazzomurah #mawaraf #fattzura

Perangi jeragat anda dengan ⬇⬇
MelaCEP Plus+™ Ultimate Serum by Mary Kay!❤ .

Serum ini di khususkan untuk menentang masalah jeragat yang hampir menyamai rawatan laser ! Ya, salah satu rawatan memulihkan jeragat adalah menggunakan laser, namun kosnya mencecah ribuan ringgit !
Ultimate Serum ini mampu bertindak : .
💕merawat jeragat degil dari dalam .
💕menganjalkan kulit .
💕mencerahkan kulit .
💕meremajakan kulit .
💕menghilangkan bintik bintik hitam .
💕merawat tompok² hitam .
💕menyihatkan kulit .
💕melembabkan kulit .

Serum laku keras ni.. 👍
Kalau lambat jeragat makin banyak keluar... 😭
So, nak ke nak??? .

Meh cepat dapatkan selagi stok masih ada ni!!! .

Marykay dapat selesaikan segala masalah berkaitan dengan masalah wajahh

Whatsapp for consultation and special offer 🎁🎁 #Marykaymalaysia #marykaykotabharu #marykayterengganu #marykaykl #cumicumichallenge
#jerawat #jerawatserius #marykayclearproof #oilyskin #produkhilangkanjerawat #naklicin #nakflawless #jerawatbatu #marykaykualalumpur #redvelvetdrama #vivyturns30 #mawaraf #fattzura
#cetaphil #himalaya #drko #marykaymarang

Most Popular Instagram Hashtags