#mawaraf

MOST RECENT

.
FEEDBACK PANAS PANAS DARI LADANGG HAHAHHAHAA 😌😌
.
Alhamdulillah. Rata2 pelanggan yg mempunyai masalah kulit SANGAT SANGAT berpuas hati dengan produk DYXY COSMETIC ni. parut pon semakin kurang tau!
.
Yang penting, bagi yang tak biasa makeup atau ada masalah kulit kusam atau takde masa nak bersiap lelama korg lahh yang paling wajib try tau. Serius tak nampak over pun sampai korg segan nk keluar rumah 😉 just nice gittuuuuu! .
Komen nak kt bawah tau. Nanti kita dm best price!!!
.
.
🎁 FREE GIFT
📬 FREE POSTAGE
🛵 FREE COD BOTA, SERI ISKANDAR
.
.
Kalau korang berminat klik jek bio tu and wsapp syira cepat!!! .
.
📱010-9031454
📱010-9031454
📱010-9031454
.
.
#teamyayaMyra #bccreambydyana #dropshipwanted #dropshipmalaysia #doorgiftmurah #dyxykedah #dyxyalorsetar #motifviral #dyxyklang #dyxyjitra #dyxyperak#dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka #organzascarforiginal #makeuptutorials #bccreamfoundationmalaysia #bccreamdyxyfoundation #awekcendol #izreenazminda #alora #redvelvetdrama #mawaraf #dyxykluang #dyxylabis #dyxysimpangrenggam #dyxysegamat #alhaalfa #joyrevfa

BC CREAM ( bcc ) mempunyai tekstur unik yang ❌ BERMINYAK ❌MELEKIT iaitu MOUSSE CREAM yang terus meresap pada kulit lepas kte apply,  Sebab itu lah ramai orang COMPLAIN TAHAN LAMA aihhhh 😉 . BEST lagiii BCC ni bile kita apply dia akan mengikut tone kulit kita.. BCC juga akan tutup segala ape yg kita tak suka kt muka dan ratakan warna tone menjadikan warna kulit lebih glowing mowinggg tak kira ape keadaan kulit. BCC boleh jadikan wajah shininggg tau 😘 . . BEST Lagiiii BCC ni OILCONTROL CREAM sesuai utk kulit KULIT BERMINYAK / KUAT BERPELUH. So nanti jangan la terasa pelik tiba2 muka uolls tak keluar minyak dah ye 💋
.
TONE WARNA DYXY BC CREAM FOUNDATION
.
2 TONE AVAILABLE
.
Beige kulit cerah ala2 'chinese' / cerah sederhana . Skin tone akan nampak lebih cerah dan paling penting tidak bercapuk .
.
Natural sawo matang dan sederhana cerah . Hitam manis pun boleh jangan risau tidak bercapuk
.
Wasap admin, click je link di BIO tau. Tak perlu save number 🌹🌹
.
#teamyayaMyra #bccreambydyana #dropshipwanted #dropshipmalaysia #doorgiftmurah #dyxykedah #dyxyalorsetar #motifviral #dyxyklang #dyxyjitra #dyxyjohorbahru #dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka #organzascarforiginal #makeuptutorials #bccreamfoundationmalaysia #bccreamdyxyfoundation #awekcendol #izreenazminda #alora #redvelvetdrama #mawaraf #dyxykluang #dyxylabis #dyxysimpangrenggam #dyxysegamat #alhaalfa #joyrevfa

.
What is SLS effect contains in most of your cleansers? Do you really read the contents of your daily cleanser?
.
This is what SLS can do to your skin and why you need to avoid them. That is why #loveracompletecleanser is specially made for you without it.
.
Lovera Comple Cleanser - LCC (60ml) : RM40
(Without Postage)
.
📮Postage RM8(Peninsular)
📮Postage RM12 (Sabah/Sarawak)
.
Nak consultation PERCUMA dr sis...❓❓❓
WHATSAPP SIS sekarang..❗️❗️❗️
.
Sis pun BANYAK FREE GIFT YG BEST2 nak BAGI😍😍‼️‼️
*selagi stock masih ada
.
or nak lagi senang..terus click link bio kat atas...
.
019 - 653 4221 (Zue)
.
🚙👭NAK COD
✅SEKITAR KUALA LUMPUR
✅SEKITAR SELANGOR
✅SEKITAR KUALA TERENGGANU.
.
Nak walk-in⤵️
.
Kuantan, Pahang
@promessa_boutique (0195781704)
.
💦Soalan Lazim : @lovera.faq
.
💦Beribu-ribu Testimoni : @lovera.testimonials
.
💦Video - @lovera.video .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#LoveraAuthorisedDistributor
#TeamLovera
#LoveraMalaysia
#LoveraTrustedSeller
#magicjellylovera #sayajual #loveraMalaysia
#aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #naturalskincare #ubatjeragat #jerawat #jerawatnanah #jerawatparah #instaseleb #instafemes #mawaraf #letscantik #cleanser #pencucimuka #ribag #zalora #lazada

.
Have you identified what type of cleanser is suitable for your skin?
.
Check this out and make your correct choice to avoid further issues to your skin. .
.
You can also try #LoveraCompleteCleanser which is for all skin type and it does not contain any harsh chemicals, SLES, parabens and artificial colourings. Also HSA certified!
.
Lovera Comple Cleanser - LCC (60ml) : RM40
(Without Postage)
.
📮Postage RM8(Peninsular)
📮Postage RM12 (Sabah/Sarawak)
.
Nak consultation PERCUMA dr sis...❓❓❓
WHATSAPP SIS sekarang..❗️❗️❗️
.
Sis pun BANYAK FREE GIFT YG BEST2 nak BAGI😍😍‼️‼️
*selagi stock masih ada
.
or nak lagi senang..terus click link bio kat atas...
.
019 - 653 4221 (Zue)
.
🚙👭NAK COD
✅SEKITAR KUALA LUMPUR
✅SEKITAR SELANGOR
✅SEKITAR KUALA TERENGGANU.
.
Nak walk-in⤵️
.
Kuantan, Pahang
@promessa_boutique (0195781704)
.
💦Soalan Lazim : @lovera.faq
.
💦Beribu-ribu Testimoni : @lovera.testimonials
.
💦Video - @lovera.video .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#LoveraAuthorisedDistributor
#TeamLovera
#LoveraMalaysia
#LoveraTrustedSeller
#magicjellylovera #sayajual #loveraMalaysia
#aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #naturalskincare #ubatjeragat #jerawat #jerawatnanah #jerawatparah #instaseleb #instafemes #mawaraf #letscantik #cleanser #pencucimuka #ribag #zalora #lazada

.
FEEDBACK PANAS PANAS DARI LADANGG HAHAHHAHAA 😌😌
.
Alhamdulillah. Rata2 pelanggan yg mempunyai masalah kulit SANGAT SANGAT berpuas hati dengan produk DYXY COSMETIC ni. parut pon semakin kurang tau!
.
Yang penting, bagi yang tak biasa makeup atau ada masalah kulit kusam atau takde masa nak bersiap lelama korg lahh yang paling wajib try tau. Serius tak nampak over pun sampai korg segan nk keluar rumah 😉 just nice gittuuuuu! .
Komen nak kt bawah tau. Nanti kita dm best price!!!
.
.
🎁 FREE GIFT
📬 FREE POSTAGE
🛵 FREE COD BOTA, SERI ISKANDAR
.
.
Kalau korang berminat klik jek bio tu and wsapp syira cepat!!! .
.
📱010-9031454
📱010-9031454
📱010-9031454
.
.
#teamyayaMyra #bccreambydyana #dropshipwanted #dropshipmalaysia #doorgiftmurah #dyxykedah #dyxyalorsetar #motifviral #dyxyklang #dyxyjitra #dyxyperak#dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka #organzascarforiginal #makeuptutorials #bccreamfoundationmalaysia #bccreamdyxyfoundation #awekcendol #izreenazminda #alora #redvelvetdrama #mawaraf #dyxykluang #dyxylabis #dyxysimpangrenggam #dyxysegamat #alhaalfa #joyrevfa

.
FEEDBACK PANAS PANAS DARI LADANGG HAHAHHAHAA 😌😌
.
Alhamdulillah. Rata2 pelanggan yg mempunyai masalah kulit SANGAT SANGAT berpuas hati dengan produk DYXY COSMETIC ni. parut pon semakin kurang tau!
.
Yang penting, bagi yang tak biasa makeup atau ada masalah kulit kusam atau takde masa nak bersiap lelama korg lahh yang paling wajib try tau. Serius tak nampak over pun sampai korg segan nk keluar rumah 😉 just nice gittuuuuu! .
Komen nak kt bawah tau. Nanti kita dm best price!!!
.
.
🎁 FREE GIFT
📬 FREE POSTAGE
🛵 FREE COD BOTA, SERI ISKANDAR
.
.
Kalau korang berminat klik jek bio tu and wsapp syira cepat!!! .
.
📱010-9031454
📱010-9031454
📱010-9031454
.
.
#teamyayaMyra #bccreambydyana #dropshipwanted #dropshipmalaysia #doorgiftmurah #dyxykedah #dyxyalorsetar #motifviral #dyxyklang #dyxyjitra #dyxyperak#dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka #organzascarforiginal #makeuptutorials #bccreamfoundationmalaysia #bccreamdyxyfoundation #awekcendol #izreenazminda #alora #redvelvetdrama #mawaraf #dyxykluang #dyxylabis #dyxysimpangrenggam #dyxysegamat #alhaalfa #joyrevfa

.
.
👜 Flower 4 in 1 Versatile Shoulder Bag Set 👜
.
Material : Synthetic Leather

Size :
Main Bag - 21cm x 19cm x 8cm
Sling Bag - 18cm x 16cm x 3cm
Handbag - 21cm x 11.5cm x 1cm
Card Holder - 7.5cm x 11cm x 1cm

Colour : Blue, Black, Pink & White

Zip / Button : Zip

Price : RM32 (exc postage)

Postage : RM7 sm, RM10 ss

HOW TO ORDER?
1. Save number @shu_handbagmurah 01119981732
2. Click 3 button upleft in photo
3. Choose "SHARE TO WHATSAPP"
4. And send it to number 01119981732 (shu)

Or you can screenshot item you want, click link whatsApp in bio and send screenshot item. 😘
.
🎁 HAPPY SHOPPING DEAR 🎁
.
#ShuHandbagMurah

Most Popular Instagram Hashtags