#mattefoundation

MOST RECENT

Hai gurls. Cuti weekend ni buat apa je? Kalau yang tengah usha TBH atau Sistho tu meh la contact ika. Boleh contact ika melalui DM atau whatsapp.
_
Selamat berhujung minggu ūüíēūüćÉ

Face Serum The Beauty HacksūüĆł
_
Ia sangat ringan dan tidak berminyak dan sesuai untuk kegunaan seharian. .
Ia juga kaya dengan Aloe Vera untuk memberikan kelembapan dan Iris Florentina Root untuk membantu melawan pembentukan kedutan dan kekeringan kulit
_
Cucumis Sativus pula, berfungsi untuk:
‚úÖ Mengurangkan lingkaran hitam pada mata,
‚úÖ Meremajakan kulit
‚úÖ Menganjalkan kulit
‚úÖ Merawat kulit yang terbakar dari sinaran matahari
_
Serum ini dapat membantu dari segi memberikan kilauan dan seri kepada kulit wajah. Kulit wajah akan menjadi cerah yang diperlukan oleh kulit kering yang sesuai di negara Asia
_
Ia berfungsi untuk mencerahkan, meningkatkan seri wajah, membantu pertumbuhan sel kulit dan terutama sekali melembabkan kulit wajah serta anti-penuaan
_
Bagi kulit berminyak, ia sangat sesuai kerana ia mengandungi Linoleic Acid yang memiliki tekstur yang lebih ringan dan mudah serap
_
Dan ianya sangat bagus bagi pemilik kulit kering kerana dapat mengurangkan kulit mengelupas dan mengembalikan keanjalan kulit. Ia dapat menyegarkan kulit supaya kulit nampak lebih fresh
_
Harga
RM40 10ML
RM110 50ML
_
Whatsapp 017-829 5891 untuk order or click link whatsapp di bio atas ‚̧
_
Postage saiz S RM8 SM | RM12 SS
COD available KL & SELANGOR:
Setapak, Wangsa maju, Ukay Perdana, Central Market (Pasar Seni), Setiawangsa dan Melawati.
Wasap.my/60178295891

MASALAH KULIT BERMINYAK?
_
Nak tahu tak punca kulit berminyak banyak faktor, salah satunya hormon, genetik, penggunaan skincare yang tidak sesuai ataupun penggunaan skincare yang salah.
_
Jadi apa kata mulai sekarang try basic skincare untuk kulit berminyak;
1) Acne cleanser
2) Face Scrub Milk
3) Face Mask Gel Honey
_
Total RM123 + Free Gift. Setiap item tahan 2-3 bulan mengikut cara penggunaan.
_
Whatsapp 017-829 5891 untuk order or click link whatsapp di bio atas ‚̧
_
Postage saiz S RM8 SM | RM12 SS
COD available KL & SELANGOR:
Setapak, Wangsa maju, Ukay Perdana, Central Market (Pasar Seni), Setiawangsa dan Melawati.
Wasap.my/60178295891

Matte foundation, matte powder, matte lipsticks, sexy fragrance, what else do you need to boost your confidence? .
I know you love matte matte things! DM me right away!ūüíÉ
.
Your support and love keeps me going!
Happy weekend loversūüíÜūüíÜ
.
#makeupartist #makeuplover #confidence #perfumes #makeup #powder #matte #mattepowder #mattefoundation #studentpreneur #hustlersquare #support

Korang tahu tak dengan pelaburan RM28 korang dapat apa? ⇨Foundation yang kompem tak melekit, ⇨tahan capuk
⇨ada SPF50
⇨mudah nak blend
⇨ada kandungan argan oil yang bertindak untuk melembapkan kulit serta bagi efek glowing
‚á® tak menyebabkan muka berminyak
⇨tak menyumbatkan liang pori
⇨tekstur sumpah super ringan macam tak pakai apa-apa ⇨mengurangkan penampilan pori-pori di wajah
‚á®and of course cela pun selamat "dikebumikan" (say hello wajah peloles tanpa filterūü§£)
.
.

#cubremilovers #cubremitumpat #cubremikelantan #cubremiketereh #foundationspf50 #fullcoveragefoundation #foundationmurah #makeupartist #onlineshopmurah #igshopmalaysia #mattefoundation #combosale #freepostage #freegift #bazaarpaknil #makeupjunkies

Get that matte look with the LA Girl Pro Matte Foundation available at #Promadora world

Price: 3,000
Colors: All
.
.
.
#cosmetics #makeup #makeupproducts #beauty #beautyproducts #mattefoundation #foundation #lagirl #lagirlproconcealer #lagirlprofoundation #lagirlfoundation #lagirlcosmetics

Seriuslah pakai CubreMi boleh blend dengan jari jer ūüėĪ
.
.
.
.
Korang tahu tak dengan pelaburan RM28 korang dapat apa? ⇨Foundation yang kompem tak melekit, ⇨tahan capuk
⇨ada SPF50
⇨mudah nak blend
⇨ada kandungan argan oil yang bertindak untuk melembapkan kulit serta bagi efek glowing
‚á® tak menyebabkan muka berminyak
⇨tak menyumbatkan liang pori
⇨tekstur sumpah super ringan macam tak pakai apa-apa ⇨mengurangkan penampilan pori-pori di wajah
‚á®and of course cela pun selamat "dikebumikan" (say hello wajah peloles tanpa filterūü§£)
.
.

#cubremilovers #cubremitumpat #cubremikelantan #cubremiketereh #foundationspf50 #fullcoveragefoundation #foundationmurah #makeupartist #onlineshopmurah #igshopmalaysia #mattefoundation #combosale #freepostage #freegift #bazaarpaknil #makeupjunkies

Korang tahu tak dengan pelaburan RM28 korang dapat apa? ⇨Foundation yang kompem tak melekit, ⇨tahan capuk
⇨ada SPF50
⇨mudah nak blend
⇨ada kandungan argan oil yang bertindak untuk melembapkan kulit serta bagi efek glowing
‚á® tak menyebabkan muka berminyak
⇨tak menyumbatkan liang pori
⇨tekstur sumpah super ringan macam tak pakai apa-apa ⇨mengurangkan penampilan pori-pori di wajah
‚á®and of course cela pun selamat "dikebumikan" (say hello wajah peloles tanpa filterūü§£)
.
.

#cubremilovers #cubremitumpat #cubremikelantan #cubremiketereh #foundationspf50 #fullcoveragefoundation #foundationmurah #makeupartist #onlineshopmurah #igshopmalaysia #mattefoundation #combosale #freepostage #freegift #bazaarpaknil #makeupjunkies

Korang tahu tak dengan pelaburan RM28 korang dapat apa? ⇨Foundation yang kompem tak melekit, ⇨tahan capuk
⇨ada SPF50
⇨mudah nak blend
⇨ada kandungan argan oil yang bertindak untuk melembapkan kulit serta bagi efek glowing
‚á® tak menyebabkan muka berminyak
⇨tak menyumbatkan liang pori
⇨tekstur sumpah super ringan macam tak pakai apa-apa ⇨mengurangkan penampilan pori-pori di wajah
‚á®and of course cela pun selamat "dikebumikan" (say hello wajah peloles tanpa filterūü§£)
.
Lelaki pon pakai CubreMi tau!ūüėČ
.

#cubremilovers #cubremitumpat #cubremikelantan #cubremiketereh #foundationspf50 #fullcoveragefoundation #foundationmurah #makeupartist #onlineshopmurah #igshopmalaysia #mattefoundation #combosale #freepostage #freegift #bazaarpaknil #makeupjunkies

Korang tahu tak dengan pelaburan RM28 korang dapat apa? ⇨Foundation yang kompem tak melekit, ⇨tahan capuk
⇨ada SPF50
⇨mudah nak blend
⇨ada kandungan argan oil yang bertindak untuk melembapkan kulit serta bagi efek glowing
‚á® tak menyebabkan muka berminyak
⇨tak menyumbatkan liang pori
⇨tekstur sumpah super ringan macam tak pakai apa-apa ⇨mengurangkan penampilan pori-pori di wajah
‚á®and of course cela pun selamat "dikebumikan" (say hello wajah peloles tanpa filterūü§£)
.
.

#cubremilovers #cubremitumpat #cubremikelantan #cubremiketereh #foundationspf50 #fullcoveragefoundation #foundationmurah #makeupartist #onlineshopmurah #igshopmalaysia #mattefoundation #combosale #freepostage #freegift #bazaarpaknil #makeupjunkies

It Cosmetics CC+ Oil Free Matte foundation review for oily and fair skin: this foundation looked great when first applied. The shade range is very limited and the lightest shade was too dark and too yellow for my skin tone. Throughout the day, the foundation wore off and got very cakey (see sec8nd pic after 8hrs of wear) #itcosmetics #oilyskin #paleskin #mattefoundation #makeup #mua #makeupartist #foundationreview

Korang tahu tak dengan pelaburan RM28 korang dapat apa? ⇨Foundation yang kompem tak melekit, ⇨tahan capuk
⇨ada SPF50
⇨mudah nak blend
⇨ada kandungan argan oil yang bertindak untuk melembapkan kulit serta bagi efek glowing
‚á® tak menyebabkan muka berminyak
⇨tak menyumbatkan liang pori
⇨tekstur sumpah super ringan macam tak pakai apa-apa ⇨mengurangkan penampilan pori-pori di wajah
‚á®and of course cela pun selamat "dikebumikan" (say hello wajah peloles tanpa filterūü§£)
.
.

#cubremilovers #cubremitumpat #cubremikelantan #cubremiketereh #foundationspf50 #fullcoveragefoundation #foundationmurah #makeupartist #onlineshopmurah #igshopmalaysia #mattefoundation #combosale #freepostage #freegift #bazaarpaknil #makeupjunkies

Korang tahu tak dengan pelaburan RM28 korang dapat apa? ⇨Foundation yang kompem tak melekit, ⇨tahan capuk
⇨ada SPF50
⇨mudah nak blend
⇨ada kandungan argan oil yang bertindak untuk melembapkan kulit serta bagi efek glowing
‚á® tak menyebabkan muka berminyak
⇨tak menyumbatkan liang pori
⇨tekstur sumpah super ringan macam tak pakai apa-apa ⇨mengurangkan penampilan pori-pori di wajah
‚á®and of course cela pun selamat "dikebumikan" (say hello wajah peloles tanpa filterūü§£)
.
.

#cubremilovers #cubremitumpat #cubremikelantan #cubremiketereh #foundationspf50 #fullcoveragefoundation #foundationmurah #makeupartist #onlineshopmurah #igshopmalaysia #mattefoundation #combosale #freepostage #freegift #bazaarpaknil #makeupjunkies

Korang tahu tak dengan pelaburan RM28 korang dapat apa? ⇨Foundation yang kompem tak melekit, ⇨tahan capuk
⇨ada SPF50
⇨mudah nak blend
⇨ada kandungan argan oil yang bertindak untuk melembapkan kulit serta bagi efek glowing
‚á® tak menyebabkan muka berminyak
⇨tak menyumbatkan liang pori
⇨tekstur sumpah super ringan macam tak pakai apa-apa ⇨mengurangkan penampilan pori-pori di wajah
‚á®and of course cela pun selamat "dikebumikan" (say hello wajah peloles tanpa filterūü§£)
.
.

#cubremilovers #cubremitumpat #cubremikelantan #cubremiketereh #foundationspf50 #fullcoveragefoundation #foundationmurah #makeupartist #onlineshopmurah #igshopmalaysia #mattefoundation #combosale #freepostage #freegift #bazaarpaknil #makeupjunkies

Most Popular Instagram Hashtags