#matmotor

14 posts

TOP POSTS

*MERECIK FEST*

Jangan cakap admin x payung!

Ada berita BAEEKKKKK!!! Kepada 500 peserta yang membuat bayaran awal bukan sahaja menerima 1 tiket malah penambahan 1 lagi tiket cabutan bertuah. Jadi anda akan dapat 2 tiket cabutan bertuah,nak ke xnk??? HANYA KEPADA 500 YANG MEMBUAT BAYARAN AWAL YE!!!
Follow ig @giftedcommunity2016

Tahniah kepada yang telah pun membuat bayaran anda layak untuk menerima 2 tiket cabutan bertuah. Jangan lupa no pendaftaran yg telah pun diberi. ;) Apa lagi tunggu Jom daftar utk melayakan anda bawak balik motor 3 bijik woooo!!! Mudah je cara daftar :
Cara pembayaran kepada
*Impact Synergy Consultancy*
Cimb Bank
8602633862
Slip pembayaran WhatsApp 01124310798
@ email ke giftedcommunity2016@gmail.com

TARIKH TUTUP PENDAFTARAN SEBELUM 1 MEI 2017

Anda akan dapat no pendaftaran Dari admin, no pendaftaran ni sgt2 penting utk anda dptkan brg2 percuma

#merecikfest2017
#merecikhawau
#motorfest
#matmotor
#jangankataabangtakpayung
#motormania

#reviewby - #motorkapcai_1

Awk 1 sy 1.. Ok ngam.. Jom pi ronda2.. Hehe.. 😙⚘💦💦💦..
#AraiShoeiLover #Yamaha #Honda #KitaRiderTiadaBeza #AraiKoi #AraiRose #MatRempit #MatMotor #KakiJalan #KakiLipakkkk #Hahaha

being childish ,being irresponsible,being disrespectful, being everything this society hates is me and I dont care 😈🙌🔫🆗🆒 #matmotor #kawasakikips #jiwakelajuan💨💨💨

IG REVIEW By @peminat2rodamalaysia.
.
Assalamualaikum & Selamat Sejahtera
.
Berita baik utk semua rider di Malaysia boleh follow IG Shop 👇
.
@dmt_collection utk dptkan item2 trending terkini
.
HOT ITEM!!!
.
Dapatkan New Design PUMA DUCATI tuk mat2 motor macam kita semualah!
.
Model: PUMA DUCATI!!
Barang RARE!! bukan biasa2!!
Unisex
Harga: RM200 (Termasuk pos)
.
Nak nego ke ape ke direct 👇
.
Whatsapp: 0136922712 (Sufi)
.
Selamat membeli guys sementara stok masih ada! ;) .
#peminat2rodamalaysia
#peminat2rodaborneo
#peminat2roda
#peminatduaroda
#peminatduarodaborneo
#peminataraishoei
#peminataraidanshoei
#peminatshoeiarai
#peminatrxz125z
#peminat125zr
#peminatrxz
#matmoto
#matmotor
#yamaha
#honda
#kapcaimalaya
#gengsupermanhighway
#geng2_superman_highway
#valentinorossi
#valentinorossi46
#46
#kamixramai
#kamitakramai
#pelesitrayaumalaysia
#abam_ranggi_vs_sisto_rare
#familiaridergroup
#matrempit
#merecikhawau💦

Repost from @malayabikersoutlet @TopRankRepost #TopRankRepost Korang jangan trauma pulak dengar nama DUCATI hehehehe #4004

Ini Beg Ducati 20L, Cun melecun, Stock masih ade lg.

Harga paling cun kita kasi :)
Boleh usha dulu di tempat lain
Rm110
Postage
Semenanjung: Rm10
Sabah Sarawak: Rm15

Whatsap: 013 928 0191
Wechat ID: kudahighway

#ducatibeg
#ducatipumabeg
#begducati
#begpuma
#konvoirempit
#rxz
#125zr
#kawasakigto
#yamahasemakindidepan
#honda
#satuhati
#jiwakelajuan
#rempi
#matmotor
#arai
#shoei
#4004
#basahkepala

MOST RECENT

Pusara DiLebuh Raya
#afternoons
#matmotor
#evening

*MERECIK FEST*

Jangan cakap admin x payung!

Ada berita BAEEKKKKK!!! Kepada 500 peserta yang membuat bayaran awal bukan sahaja menerima 1 tiket malah penambahan 1 lagi tiket cabutan bertuah. Jadi anda akan dapat 2 tiket cabutan bertuah,nak ke xnk??? HANYA KEPADA 500 YANG MEMBUAT BAYARAN AWAL YE!!!
Follow ig @giftedcommunity2016

Tahniah kepada yang telah pun membuat bayaran anda layak untuk menerima 2 tiket cabutan bertuah. Jangan lupa no pendaftaran yg telah pun diberi. ;) Apa lagi tunggu Jom daftar utk melayakan anda bawak balik motor 3 bijik woooo!!! Mudah je cara daftar :
Cara pembayaran kepada
*Impact Synergy Consultancy*
Cimb Bank
8602633862
Slip pembayaran WhatsApp 01124310798
@ email ke giftedcommunity2016@gmail.com

TARIKH TUTUP PENDAFTARAN SEBELUM 1 MEI 2017

Anda akan dapat no pendaftaran Dari admin, no pendaftaran ni sgt2 penting utk anda dptkan brg2 percuma

#merecikfest2017
#merecikhawau
#motorfest
#matmotor
#jangankataabangtakpayung
#motormania

#reviewby - #motorkapcai_1

Although it’s more an off-road bike in look and name than it is in reality, the Street Scrambler is more than capable of taking on fire roads and light dirt tracks. Triumph has made the ABS and traction control easy to disable. Switch them off and it can be good fun on those light dirt trails.
.
Enquiry/test ride: +60193872131
.
#fortheride #triumph #triumphmalaysia #triumphmotorcyclesmalaysia #fastbikes #bike #bikelife #biker #bikeporn #triumphofficial #ikwanhadee #triumphnation #sayajualmotor #streettwin #triumphstreetscrambler #scrambler #streetscrambler #modernclassic #motorcycle #offroad #mesrabikers #ratpack #pelesitbikerz #kualalumpur #malaysia #motorsikal #matmotor #pencintaduaroda #triumphlah

Mlm ni kite lpk morib je...#kawasakirr#biasa2je#matmotor#✌

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags